Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки, пикап и запознанства => Темата е започната от: ins в Октомври 22, 2013, 11:09:43Титла: F- close с корейка
Публикувано от: ins в Октомври 22, 2013, 11:09:43
Много кратък ф-клоуз.

Отивам в хостела, в които бачках. Както обикновено скука. Почти няма жени на терасата. 3 корейки и 1 кореец седят и си лафят нещо. Само минах и пуснах едно "hi".

Слезнах долу на рецепция и си лафя с бивш колега, по едно време корейското съсловие сяда на лобито. Имам време да ги разгледам. Корееца Б-та отвсякъде. Две 5-тички и една 8мичка. Заговарям корееца, пълен нърд, лафим си за Лйнейдж, ама по едно време ме вклучва в разговора с жените. Питат ме дали работя тук. Аз веднага се изхвалвам, че съм мениджър на хотел и просто си мия прането тук, тъй като преди 2 години съм бачкал там. Питам те какво работят. Учителки били. Викам им аха то без това имате тоя Save The World Vibe. Умряха да се кикотят. Седя и зяпам 8мичката и и се усмихвам. Пита ме, ама защо ме гледаш така. Викам, а нищо смешно ми е как си масажираш крака. Явно много е ходила. Изчерви се. И спря. После смени крака. Аз само и се усмихнах, тя пак се изчерви.

Отидох да си направя кафе. Явно тая вечер ще се е... Слизам и веднага погледа и към мен, намигнах и. Тя пак се изчерви и усмихна. Викам тъй като ви гледам не сте учителки по-английски. Пак умряха да се кикотят. Пак ме пита защо я гледам. Викам и чакай искам още, я стани и се завърти. Тя явно си помисли, че има нещо по нея. Викам и дам, харесваш ми. Пак почнаха да се кикотят другите 2чки, а тя се усмихна и стана цялата червена. Почнаха да я базикат нещо май. Викам им ш-ш-ш, хората спят 12 часа е. А бе автогол си беше малко. Отидоха си.

По едно време излизат да отидат до тоалетните. Нашата умница обаче, идва малко по-късно след приятелките й. Веднага и махвам да дойде при мене. Викам й, не се приготвяй да лягаш, знам че не ти се спи. Ела да пушим едно наргиле наблизо и после те прибирам обратно и на мен ми е много скучно. Идва с мене, по-средата на пътя и викам, я ела до моя апартамент да си взема пари, че нямам в себе си. Наистина нямах, ама не е случайно.

Водя я в апартамента. Имам изглед към Босфора. Разбира се изчистил съм, подредил съм и леглото е полу отворено. Тя веднага влезна и се зарадва на изгледа. Викам а бе аз тука имам пиене, за какво да ходим на бар. Хладилника пълен - бяло вино, златно шампанско, 3 бири, 2 коли, водка, уйски, сок от вишна и портокал. Вика ми вино - вадя водка и кола. Сипвам. И си местя столчето до нея. Пие бързо, явно разбра на къде отиват работите и се развълнува. Или де да знам. Викам глей ква гледка. Ей там са Princess Islands,  eй там Marmara,  прокарвам пръсти по косата й, а това е Босфора. А това тук, посочвам се, съм аз и искам да те целуна. Целувам я много нежно и се отдръпвам. Много е притеснена. Казвам и наздраве и пииваме. Хващам е много нежно за едната ръка и повдигам. Ставаме и пак я целувам. Придърпвам я леко към леглото и казвам да седне. Сядам малко след нея като добре се изпъчих пред нея, за да ми види подутината в панталоните. Хаха, мамка му май се възбуди от това.

Седнах до нея и и говоря някакви небивалици от сорта на - много ми харесваш каква си сладка и невинна, ама съм сигурен, че си много палава. Я да видим. И я налазих яко. Съпротива веднага при опит да я съблека. Веднъж, дваж. О-о викам си няма да стане така. Докато се търкаляме, без да забележи си отварям ципа, за щастие нямах колан, откопчавам се и ставам и си го извадих директно. Хаха, много ми хареса конфузния и поглед. Чуди се малко и после го хвана да го масажира. Ан така бе мойто момиче, са сетиш. Викам и "сега го целуни, за дето така го мъчи". "А сега го лапни". Наслаждавах се малко на момента. Или бях много възбуден или беше много добра, но много ми хареса как нежно го смучеше. Възбудих се, вдигнах и личицете и я бутнах назад, налазих я. За 1 минута беше съблечена и я изчуках мега брутално. И анален правихме. Докато беше на задна просто я попитах дали може да го издържи да го поеме отзад. Нищо не каза, може и да не е разбрала, ама мълчанието е знак на съгласие. Наплунчих яко, малко с пръстче после и го вкарах. Видях я, че много се мъчи, та отидох се измих, смених презерватива и продължихме с нормален секс.

Много я доминирах в леглото все пак беше минионче и много слабичка. Мисля, че доста възбудена беше по едно време. Може дори да се е изхвърлила, защото по-едно време беше много влажно. Свърших в дупето й. Изхвърлихме презервативи и всичко. А бе и аз много загорял бях. Отидохме да си вземем душ и пак я метнах под душа. Отново луд секс в банята, ама почна да ми пада и и викам просто да клекне и да ме свърши със свирка, защото май няма да се получи повече. Много ми харесаха свирките и. Напълних и устичката, а на нея явно и хареса, зашото накрая много добре ме изсмука и облиза. Пак на бързо душ и я изпратих. Сутринта май си е заминала.

мацката - 8
трудност на свалката - 1
секс - доста приятен -8
свирки - 9 - мисля, че само един път са ми въртяли по-хубава свирка, ама то беше заради ентусиазма на мацката и напрежението, че ако майка и реши да стане и извърви 3 метра може да ни види

Мамка му, сега докато го писах, тъй се надървих. Ахаха явно доста ми е харесало.

Ше пусна тези дни и един с една 9ка - Канадка. Мега яка пичка. Почти по същия начин се разви всичко.


Титла: Re: F- close с корейка
Публикувано от: stone в Октомври 22, 2013, 13:54:32
Браво лъв! То все едно аз съм бил там вместо тебе.

Сега ще направя разбор на играта ти и ще те точкувам:
по-средата на пътя и викам, я ела до моя апартамент да си взема пари, че нямам в себе си.
+1
Разбира се изчистил съм, подредил съм и леглото е полу отворено. Тя веднага влезна и се зарадва на изгледа. Викам а бе аз тука имам пиене, за какво да ходим на бар. Хладилника пълен - бяло вино, златно шампанско, 3 бири, 2 коли, водка, уйски, сок от вишна и портокал.
+10
Докато се търкаляме, без да забележи си отварям ципа, за щастие нямах колан, откопчавам се и ставам и си го извадих директно.
+100

И...чакайте малко... гвоздея на вечерта:
Наплунчих яко
+1,000,000


Титла: Re: F- close с корейка
Публикувано от: PU_як в Октомври 22, 2013, 14:02:27
Химия, химия имаше ли..... щото аз видях дотук само плюнки и номерца на Стоун ;)

ПС: Шегувкам се, да не вземе някой пак да ме разкритикува.
БРАВО за играта и репорта!


Титла: Re: F- close с корейка
Публикувано от: ins в Октомври 22, 2013, 15:19:00
Номерцата на Stone са като shortcut към вагината. Винаги са ми били полезни, когато не и се занимава да се обяснявам в химия. Едно време у форума на RSD имаше една много хубава тема - Cheat Your Way To Women's Vagina. Та неговите номера са като от тази тема. Как без кой знае колко игра, с много хитринки, да успееш и винаги имаше shortcuts. Най ме кефеше един съвет за игра в бар. Била много елементарна - просто стой до мацката, докато компанията и се разотиде. И съвети буквално как да висиш до нея след като я апроучнеш. Дори съвет номер 1 - игнорирай всички от компанията й за да им стане тъпо и да се разотидат.


Титла: Re: F- close с корейка
Публикувано от: hint в Октомври 22, 2013, 22:46:02
Тя два пъти го пита защо я гледа, той му дава точки за игра с неговите номера, сякаш той си е играл с нея, а не тя с него. Тя мечтала да я ползва и изпълни като ръкавицата, с която си е служил, когато е хващал мазоли от чикии в 7ми клас, демек искала е да е пълноценна, той дава точки на него.

Цитат на: ins
трудност на свалката - 1
Кажи честно? ;D Дали не е благодарила за тая мълния в последната и вечер в Истамбул? Клони към 100%. Правилно си преценил, че е умница.

... нещо за 97% submissive, манипулиране на дом и изненадата от пропуснат checkpoint... 


Титла: Re: F- close с корейка
Публикувано от: ins в Октомври 23, 2013, 08:52:05
Е па да. Ама аз бая си я бях зяпнал и се стремях за ай контактче. Както казвам винаги - имам много красиви сини очи и симпатична глупава усмивка, като ги съчетая с зяпване в стил текат ми лигите или ти става неудобно или вече си мечтаеш да те поря (ако си жена) :).

Много ясно че е благодарила. Виж сега. Основната цел на пътуването и туризма е секс. За всички без изклучения. Всички искат секс ти само трябва да намериш начин да им го предоставиш по-възможно най-удобния начин. И тука идват трудностите. Виж при мен играта в моя случай не е съблазняване. Въпреки че го има и този момент, защото конкуренцията не е слаба в Турция. Трудностите идват в логистиката. В тая ситуация имах 4 кокблокъра - колегата, корееца и 2-те и приятелки. После го имаше тънкия момент как да я изкарам от там. После как да прескочим наргиле в 12 вечерта. Моята игра беше да създам удобна ситуация за секс. А аз това го правя всеки ден само като си чистя стаята сутрин и после поздравявам кафедцията (там дето ги водя на наргиле), когато отивам на работа. Демек подготвен съм.

Та идеята ми беше всички жени пътуват за секс. Всички мъже също. Няма джаста праста. Ама в много случай е просто трудно да се стигне до там. Много от жените сами се блокват. Това ще го разказжа в друг репорт. И съм сигурен, че и хареса. Аз бях много надъхан за секс него ден. Бях прочел 2 книги - една за пози в секса и една за г стимулация. Фантазията ми беше на макс :), настроението за секс и то. Добре се получи.


Титла: Re: F- close с корейка
Публикувано от: pua11111 в Ноември 04, 2013, 22:00:33
Браво. Страшна история. Яко местенце.


Титла: Re: F- close с корейка
Публикувано от: stef-- в Ноември 24, 2013, 22:33:35
Избухнал си като по дебелите книги!