Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства => Темата е започната от: BlackWolf в Ноември 20, 2009, 14:55Титла: Моята приятелка и моята любовница
Публикувано от: BlackWolf в Ноември 20, 2009, 14:55
Добре имам си много сериозна приятелка от доста време , всеки ден сме заедно , но наскоро едно друго момиче се намеси във връзката ни .
И тя си има приятел - който не е сериозен и отскоро са заедно.
Започна да сме сваля , аз демонстрирах през цялото време висок ранг и дори не се запознах с нея , тя стана по-настоятелна и започна да ме поти всеки ден.
От няколко дни излизам и с нея , целуваме се и т.н , но засега без секс.

Та въпроса ми е към вещите в тази сфера и хората с опит в такива взаимотношения.
Как да излизам с това 2-рото момиче , без да разбера моята фр  и какви оправдания да измисля за пред нея , като ме няма.
Немога да повтарям едни и същи трябват ми доста,който ще мога да редувам ;d


Титла: Re: My Gf + лубовницата ;d
Публикувано от: Shin в Ноември 20, 2009, 15:40
Преди време мислех какви ли не схеми, когато попаднех в такава ситуация. Дори гаджето ме е заварвало с любовницата и пак съм се измъквал сух и "невинен" от ситуацията, но се иска голяма изобретателност и излишна енергия само се губи по този начин. Сега правя нещо съвсем различно. Просто не обещавам нищо сериозно на никое момиче, но давам най-доброто от себе си. Така тя иска да продължаваме интимните си взаимоотношения, като в същото време е наясно, че не съм поел никакъв ангажимент към нея и имам пълната свобода да се виждам и с други (както и тя). Можеш да криеш връзката си с другата, но сам ще се убедиш, че това може да бъде доста изтощаващо за теб. Освен това ще се чувстваш гузен и може самоуважението ти да пострада от това. Аз лично не виждам нищо нередно в това всеки да се вижда с по колкото си иска партньори едновремено, но това да лъжеш някого, който има определени очаквания към теб си е малко или много кофти. Бих те посъветвал да си помислиш добре, кой вариант те устройва най-много и да поговориш с приятелката си за това. Помисли си кое е най-важно за теб! Дали да продължиш връзката си с нея или да имаш свободата да си с която и когато поискаш. При всички положения не бих те посъветвал да градиш и подържаш връзка оплетена в лъжи. Ако искаш все пак го направи! Може би все пак е по-добре сам да се убедиш в думите ми на базата на личния си опит. :)


Титла: Re: My Gf + лубовницата ;d
Публикувано от: BlackWolf в Ноември 21, 2009, 05:07
Прав си и за жалост аз го знам.
Аз знам какво искам и това е тя моята приятелка , но понякога искам и развлечение , омръзва ми едно и сущо нещо .
Както се казваше в един филм ... Секса ми писна трябва да намеря нещо по-интересно , аз точно в това в риска да бъда хванат намирам новият ми живот (или просто се връщам към старият)  ;)


Титла: Re: My Gf + лубовницата ;d
Публикувано от: GSTR в Ноември 21, 2009, 21:52
1во да ти кажа ,че нямам опит в това ,но според мен нетрябва да се виждаш всеки ден с приятелката ти. Трябва ти някакво занимание ,а тя само да допълва живота ти. Просто започни да се виждаш по-малко с нея.
2ри вариант за проблема с времето :Запиши се за някакъв спорт ,ще си изградил вече свободно време 2 3 дена примерно и ще минаващ ,че си уморен и ти трябва почивка ,а в това време ти няма да си уморен. След това нещата мисля ,че ще потръгнат с любовницата ти в тия дни  :-[


Титла: Re: Моята приятелка и моята любовница
Публикувано от: slayer в Ноември 26, 2009, 17:43
Понеже баш тук съм цар, да ти кажа, че по-принцип няма лошо стига приятелката ти да е наясно, че ти си ходиш и с други. Смисъл не сте ?женени гаджета? от стар тип дето всеки гледа само другия. Много е важно в такъв случай да си имаш свой живот и да не се обясняваш много, много по него. Излизаш си с някоя мацка ? к?вото стане ? стане. После не дължиш обяснения на никой, нито пък трябва да се чувстваш виновен, че си правил това, което ти се прави, с момиче, с което ти се прави.

Минусът е, че не бива да очакваш и твоята приятелка да ти е прекалено вярна и да ти вярва в такъв случай. Така, че внимателно.


Титла: Re: Моята приятелка и моята любовница
Публикувано от: ItalianMike в Декември 05, 2009, 21:01
Да излизаш с две или повече едновременно не е проблем, но само ако преди това си поговорил съ сериозната си приятелка. Какво правя аз... Когато започна да ходя с някоя мадама, сядаме някъде и й казвам "Така и така, смятам, че могогамията не е за мен, защото еди какво си. Не искам да ти дават грешни сигнали - не търся нищо сериозно. Ако нямаш проблем с това - бъди с мен, ако ли не - налага се да прекратим взаимоотношенията си." Ако след този разговор все още сте заедно, то ти си свободен и щастлив човек, който може да се забавлява с едната си приятелка, докато търси друга. Но внимавай как ще обясниш на мацката, че искаш точно това, за да не си помисли "Този само търси къде да си топне чушката", защото тогава със сигурност ще си вкараш автогол.

Другото по темата вече беше казано. Не забравяй - трябва да постъпваш така с хората, както искаш те да постъпват с теб. Аз лично бих се чувствал като глупак, ако изневеря, без преди това да съм уточнил с приятелката ми, че не търся сериозна връзка с нея.

Хайде успех!