Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства => Темата е започната от: agent61 в Август 14, 2014, 20:43Титла: Море 2014 ескалация на плажа
Публикувано от: agent61 в Август 14, 2014, 20:43
Така станаха нещата че се озовах на морето с наще. Пърите 5-6 дни плажче ала бала и не ми се играеше особенно, но на 7-мия ден ме хванаха пак лудите и викам аа не може така трябва да се играе. Отворих 5-6 сета за 7-8-9 ден но или бяха с гаджета или бяха чужденки не говорещи добре английски, взех един фб на мацка от сандански. Един сет на който се изкефих (защото успях да го отворя)  ;D на плажа 4-мацки всички над 7.5  ;D ест отивам към най-яката 8-8.5 и казвам на останалите с добър очен контакт "може ли да пофлиртувам с приятелката ви" и гледам към нея  ;D личеше и че се изкефи но посочи към бара и каза че гаджето и е там  ;D нямаше кво да направя, бях наясно че мацка като нея не може да няма гадже и 100% е с него, но исках  да си наложа да ги заговоря при тези обстоятелства (4 мацки на плажа с яки тела ..... и аз  :D въоражен с моята игра ихаха)
 
И така стигаме до последния ден, седим на плажа с наще и гледам до нас семейство 2 дъщери  ;D с мама и тате. Викам хубаво аре като за последно, опенера е ясен взимам фризбито " здрасти аре да играем с фризбито"  таргета (94 набор 7.5) каза "ок но може ли след малко" викам и ок аз лягам като си готова ела  ;D след 3-4 мин дойде хвърляхме фризбито във водата на моменти спирахме за да си лафим, след това се разходихме по плажа и има един кей закарах я там и викам дай си ръката и почвам да и гледам на ръка  ;D първо някви глупости че ще има тризнаци момичета после близнаци момчета абе пълни простотии дрънкам тя се кефи хаха и по едно време "ситига толкова за бъдещето да говорим за днес, мх интересно деска си срещанала един мн як пич, дам и ще бъде уникален ден ......... тя се изкефи, не си носех тела на плажа, записа ми номера и се разбрахме да се видим вечера в 19:00

Дойдох 2-3 мин по-рано тя вече чакаше там, и изненада не беше в настроение  ;D беше се скарала във фб с някъв нейн колега а аз в същото време още спах. Взехме по едно мохито  ;D и гледам че говорим някви кратки тъпи неща и почвам "дам виждаш ли кво става когато аз спя а ти си се скалара с някой" гушкам я карам я да се отпусне и по-лека лека влезнахме в ритъм  почнахме със разговор за сериали  ;D и постепенно стгнахме до треви секс и така на татък ъъ да не се отплесквам  ;D направихме няколко селфита ест правех възможно най-дебилстките физионимии (от суперсериозни до плезене) яко се бях отпуснал. Тук е момента да спомена че си има гадже от 2 години, самата каза че са си омръзнали не са се виждали 2 месеца и той бачка извън София за лятото.  Разходихме се по крайбрежната алея седяхме на няколко места киното си беше все още прегърдки. Взехме  един от онези фенери със свещи тва вече късно към 9 часа и отидохме на плажа да го пуснем (дам исках да отидем там само за да пуснем фенера)  ;D не ни се получи някво менте явно беше хаха, отидохме на един пост на спасителите бяха прибрали шезлонгите аз си издърпах единия и седнахме  ;D и си викам време е първо си я гушанах и почнах налазване по ръце крака и в един момент  ;D ацки трудно ми е да не те целуна в момента тя "не мога" аз "отпусни се бъди на момента"...."ок но лека".... лека целувка ...... лека  ;D ест не беше лека след 40  секунди прекратих и пак си лафихме накрах я да седнем от другата страна (по широко е) пак целувки и викам да легнем  ;D беше тясно тва беше идеята аз бях странично обрънат и леко гледах звездите (за 15 секудни)  ;D и отново натискане вдигнах и потника до циците и я галех по коремчето и циците пак се целуваме и тя започна да ме бара на всякада абе всичко 6 ама и двамата знаехме че до 22:30 техните искат да се прибере а вече беше 22  седнахме на едно барче на плажа пихме по една бира на два пъти натискане и слушахме музика, изпратих я до техните.

Ацки много мога да пиша за разговорите но ще стане цял роман и твърде лично, важното тук е как от начален спек лека по-лека се стига да стабилна ескалация.  За много малко сетове мога да кажа че е имало много силна химия а тази мацка е една от тях. Ест като се прибрах и и пратих покана във фб я отказа и не ми вдигна тела (угризението на купувача)  ;D аз не очаквах и друго има си гадже и е от друг град.  Приемам конструктивна критика, но аз мисля че стигнах максимума за ситуацията.    


Титла: Re: Море 2014 ескалация на плажа
Публикувано от: Furious в Август 15, 2014, 08:03
ацки много правописни грешки ...
Иначе браво, че си събрал топки и си решил да действаш ! + реп.


Титла: Re: Море 2014 ескалация на плажа
Публикувано от: Coconut Crab в Септември 08, 2014, 15:08
Браво, но според мен тази мацка е била готова, и е трябвало да я натиснеш още малко. Това, че трябва да се прибере до половин час не е извинение. Щом си стигнал до това да я пипаш, сами на плажа, просто си е грехота да не докараш нещата докрай. Иначе евала.


Титла: Re: Море 2014 ескалация на плажа
Публикувано от: agent61 в Септември 08, 2014, 21:45
Сутринта на плажа, когато правехме планове за вечерта говорихме за разходка и после бар  ;D тоест логистиката ми беше след бара в квартирата.... за това с мен не носих презервативи така че нямаше как да го направим на плажа...


Титла: Re: Море 2014 ескалация на плажа
Публикувано от: AlphaStar в Септември 09, 2014, 11:49
Агенте, другия път като излизаш с момиче и кура си остави в квартирата ако искаш  :D

Сам си се ограничил до това, единствения успешен завършек да бъде: отиване в моята квартира + секс.
Като е могло да бъде много по-просто: секс.
На плажа, в тоалетните, в нейния хотел, в някоя отворена кола  :D

Във всяка сфера на живота най-гъвкавата и адаптивна система печели.

Отивам аз на Слънчака и всяка вечер си оставям презервативите в хотела. Отива Драган или Петкан и е готов да ебе навсякъде по всяко време.
Кой от 2мата мислиш ще ебе повече?


Титла: Re: Море 2014 ескалация на плажа
Публикувано от: даката в Септември 09, 2014, 12:57
ацки много правописни грешки ...
не знаех, че аДски се пише аЦки, вече ще го знам :-[
Но да не съм офтопик:
В момента пиша от Сандански, и тук има супер мощни мацки, някои спокойно минават по българския критерий за 9,99...защо 9,99?Защото за да е 10 точно, трябва цялостно да покрива критериите за 10-ка, а масовата част БГ момичета не я покриват...Златки, Анелии и други такива са си хубави, няма спор, дори са си чисти 10-ки, но хайде иди свали например някоя от тях... :)
Бравос и от мен за сполучливия сет...не винаги можеш да стигнеш до самия край и да изкараш с момиче 10-годишна връзка...понякога и моментната свалка е добро попадение