Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства => Темата е започната от: sarrion в Септември 07, 2014, 20:12Титла: Лоша калибровка по време на нощна игра и "обидена" мацка
Публикувано от: sarrion в Септември 07, 2014, 20:12
Здравейте играчи,не съм пускал репорти от няколко месеца и е време да споделя с вас последните си преживявания в свалките.Първият е за недостатъчно добра игра по време на концерт,а другото е среща с мацка,която завърши с кис-клоуз,но не стигнах до най-хубавия завършек.

Нощна игра по време на концерт
Концерта беше преди известно време,очакваше да има доста хора,но знаех,че ще бъде доста задушно заради залата,която бяха избрали.Нямах представа дали ще има само стоящи или не за да мога да се развихря.За мое щастие имаше доста правостоящи,което щеше да ми помогне.Наконцерта отидох с един братовчед,който обаче грам си нямаше представа от играта.В началото направих едно бързо кръгче,докато си харесам мацки. Имаше доста двойки,но и много самички мацки.Нямам много опит в играта по концерти,но почнах да отварям сетове,резултатите не бяха обжадеждаващи,защото почти не можехме да се чуем от музиката.Затова трябваше повече да използвам езика на тялото си.Така се получи по-добре,но пак както ми се искаше.моят братовчед също ме разсейваше и изпуснах доста сетове. Пробвах се с три мацки на около възраст 35 години,но те не клъвнаха.Изненада дойде съвсем неочаквано-една милфка на около 40 ( по моя преценка) ме е наблюдавала,докато свалях тричките.Аз я видях и директно отидох при нея. Тя явно не очакваше,толкова млад мъж да отиде при нея.Тя танцуваше сама,беше си навила ризата почти догоре,до нея имаше други пичове,но никой не смееше да я заговори.

-Хей,танцуваш добре за мацка,която танцува сама!
-Не може ли една жена да танцува сама? ( веднага почна с шитките)
-Може но с мен ще ти завиждат! :P
Точно тогава започна една балада и без да я питам си я хванах за кръста.Докато танцувахме започна рапорт.Нямах много време знаех,че след песента е възможно да изчезне.Лошото беше,че трябваше да повтарям по няколко пъти за да ме чуе.Май това прецака сериозно играта.Докато танцувах брадчеда ме е снимал с мацката.Не знам дали тя го е видяла.Но замалко отидох при него и тя изведнъж изчезна :D Със сигурност нямаше да съм и мръсното преживяване,а най-много розов сън!

Среща с математичка


Запознавам се с мацката у фейса,толкова сигурен бях,че ще я зарибя и ще излезем.Тази нагласа ме прецака много яко ( но да не се отплесвам). Зарибих я действително бързо,защото имаше чувство за хумор и всичко си ставаше от само себе си. Пускаше много шитки ( също добър знак),аз знаех,че има гадже,тя в началото само ми го натякваше.Но след няколко добри мои финтове и и създаден рапорт се съгласи да излезем. Бяхме се разбрали за неделя ( кофти избор) но само този ден ми беше свободен.Докато дойде неделя поне на няколко пъти каза да и не! Аз даже я бях отписал когато ми напомни за себе си. :D Призна си,че две седмици била седяло на сухо,тъй като гаджето и не искал да я чука.Той не обичал да излзиа много,а тя да.
  Когато ми предложи да се видим се замислих дали да не я резна,но в крайна сметка се съгласих.Преди срещата ми задаваше доста пикантни въпроси от сорта на "Правил ли си секс на първа среща".Аз по време на чатенето успях да събудя тигрицата в нея,добър съм в сексуалното дразнене. На срещата беше подранила,а аз закъснях ( не нарочно) тя ми звънна и чух мацка с готин глас.Докато търсихме кафе почна да ми задава странни въпроси за математика,защото се оказа математичка.Аз много мразя математика а и тази тема не е много възбуждаща! И точно когато бях се унесъл каза "О ние сме близо до работата ми,можем да отидем там!" На мен ми заприлича на шитка и затова отговорих " И какво ще правим там,компютри ли ще оправям?" Тя се изчерви и смени темата. Вероятно не е било шитка а си е искала.После се оправда,че нямала ключове за работата си.
  Избрах заведение където имаше сеперенца.Настаних се до нея и тя веднага започна да гледа палаво,да си докосва косата. Реших да я накарам да се изнерви и сама да ме пожелае и само загатвах за секс и сменях на сериозна тема.Тя започна да мачка бъркалката си. В един момент говорех за секс и уж случайно си показа пиърсинга на езика. Докато говорехме я докосвах нежно по бедрата,галех я по косата,разглеждах и обеците.Най-неочаквано тя се пресегна да ме целуне,но аз се дръпнах.Видях огромен огън в очите и. Накрая аз я целунах,но тя малко се дърпаше,защото се срамувала да го прави на публично място.
 Но сякаш после изчезна възбудата беше уплашена и малко претупа нещата.Точно исках след заведението да я баунсна към някой парк и после на хотел,но тя отказа. Очаквах,че ще има втора среща,но тя повече не пожела да се видим.

Ще се радвам да чуя всякакви критики.Титла: Re: Лоша калибровка по време на нощна игра и "обидена" мацка
Публикувано от: ifresh в Септември 09, 2014, 22:58
Здравей sarrion, :)

Действал си така, както си усетил за момента. Това е най-важното. В първата ситуация си поел инициативата, но ти е липсвал предварителният рапорт. За 2-3 минути е почти изключено да се постигне стабилен рапорт и да задържиш мадамата. Проявяваш интерес, преди мадамата да е свалила маската си. Момента с повторенията е слаб, не толкова защото повтаряш нещата,  а защото езика на тялото ти в подобни ситуации показва, че много ти пука за разговора.

Вторият случай е можело да бъдеш малко по-директен. Да й кажеш че ти харесва. Да я хванеш за ръка и да я заведеш в тоалетната, ако е нужно. :) Но е оправдан начинът ти на действие. Не си бил сигурен, докъде може да се стигне. В подобни случаи, ако не грабнеш емоцията на момента, логиката и чувството за вина се включват и там нататък всичко приключва. Без много приказки и обяснения.