Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства => Темата е започната от: frvalonelol в Септември 18, 2014, 20:36Титла: Ф close, 2 за 3 часа.
Публикувано от: frvalonelol в Септември 18, 2014, 20:36
Може и да звучи като хвалене, тъй като няма какво толкова да анализирам и няма да пиша разбор тъй като такъв просто няма, не съм се замислял и грам как става и защо става. Просто факти. Приемайте го както искате.

Писах си в Tinder с 2. Общо около 20 мин чат. Видях се с първата, третата реплика ми беше, ела да минем през хотелската ми стая да пием нещо и отиваме някъде, съгласи се и това беше, як секс, и двамата бяхме доволни, по живо по здраво. Уговрих си срещата с втората, докато първата беше до мен, изпратих я като й казах, че имам да свърша малко работа. С втората се виждам след 1 час,по абсолютно същият начин, вече ми се излизаше някъде навън, казах и ела да отидем там да ядем(junk food ресторантче). Сядаме там, гледам менюто, някви боклуци, викам и, ела по-добре да ядем хубава храна в стаята ми, има супер рум сървиз. Съгласи се, даже не ядохме. Е да, това става в Манила - Филипините, но мацките си бяха солидно 6-7 като цяло, в тяло 8.

Дубай - чат в Tinder , общо около 30 мин чат в рамките на 4-5 дена , супер повърхностен чат. Здрасти как си, добре съм, аа ок, хубав ден. Поканих я да се видим да ходим някъде. Виждаме се, аа много жега, аз  предлагам две три места, тя не та не, не ми се ходи. Викам й предложи ти какво искаш? Тя мълчи, викам , добре, ела в нас да пиеме и после ще решим. Най-якия секс и чао. Мацката беше 8, спортна, яки цици, устни, задник.Титла: Re: Ф close, 2 за 3 часа.
Публикувано от: ZeroTolerance в Септември 19, 2014, 22:18
В тоя Tinder има далавера само ако си в някоя "по-така" държава, в България впечатленията са ми, че мацките го използват, за да си вдигат самочувствието, нищо повече.