Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства => Темата е започната от: Leon в Октомври 31, 2014, 14:36Титла: Какво мислите по моя случай , дали имам шанс с момичето ?
Публикувано от: Leon в Октомври 31, 2014, 14:36
Историята е следната с въпросната мацка се запознахме преди 7 години , аз тогава бях на 18 тя на 19. Всичко беше готино, виждахме се , целувки .... абе все едно бяхме гаджета , но аз тогава си бях малко лош и въртях още една мацка, и както се случва в такива ситуации, момичетата разбраха една за друга :) , и аз от 2 - та стола на земята . Това съответно ми даде добър урок . Станах малко по - смирен като цяло , пак си ходех по жени , но не беше така :). После си хванах гадже, с което бяхме заедно 3,5 години, но се разделихме преди година и бях малко раждясъл откъм разговори с жени :D. Започнах да чета отново форума, купих си книгите на Ричард Ла Руина и нещата започнаха леко полеко  да се връщат към старото ми Аз така да се каже .
 
С въпросната мацка (тази на 19 години , вече на 26, ще я кръстя Д) , се намерихме случайно из фейсбук , по точно аз я намерих и я добавих като приятел, тя пък за мое учудване прие поканата и така започна всичко. Всичко се случи септември като се върнах от морето. Бях си качил снимка на кучето (немска овчарка), тя много го хареса и искаше да го види ....
 
тук е времето да добавя, че случките с нея ще ги пиша в отделни абзаци за да е по ясно :)
 
.... аз без да се замислям я поканих в Южен парк (от София съм) да се разходим , да се видим и тя да види кучето. Д каза че няма планове и прие , което мен ме зарадва доста , все пак толко време е минало (близо 6 години не се бяхме виждали)  и въпреки простотиите, който сътворих тогава. Дойде въпросния ден , обадих се преди срещата да ми потвърди дали ще дойде и така ние се видяхме в Южния парк. Като я видях изпитах онова чувство в корема (ако ме разбирате :) ) аз помислих, че е от препиването ми предната нощ и не обърнах внимание :D. Цял ден седяхме в парка , снимахме се говорихме си за какво ли не , личеше си , че и на двамата не ни се тръгваше и се  забавляваме много заедно. Но дойде момента, в който си казахме чао след 7 часа в парка :) . Разбрахме се да пишем и да ми изпрати снимките пък и аз в това намерих добро оправдание да се чуваме често . Така и стана, снимките ми ги "изпраща" 1 седмица след това :D , не знам дали идеята й е била подобна на моята. 5 дни не се бяхме чували , реших да не пиша и обаждам да видя как ще реагира ....
 
След 7-8 с едни приятели се бяхме качили вечерта на Витоша да гледаме София и те ме бяха тагнали , на следващия ден веднага имах съобщение кога ще я водя горе , че не се била качвала от много време. Аз и казах, че не знам и ще видим , защото ме бяха изпратили командировка и ще й звънна. На следващия ден и писах, и директно й казах да се облича , че отивам да я взимам да ходим на Витоша , тя пак прие , което още повече ме учуди :) . Качихме се горе и оттам ми започнаха съмненията какво точно иска от мен , защото започнахме да си говорим за бивши гаджета това онова , но аз се дърпах доста и постоянно сменях темата, тя след 4 - тия път се усети, спря да клони към тази тема. Заприбирахме се вече горе се стъмни и стана студено , реших че мога да пробвам една тънка ескалация :) за да опипам почвата . Тя е голямо шубе, а то горе се стъмни и нищо не се виждаше по - далече от обувките , но аз поне съм си планинар човек, познавам гората, знам доста пътеки и казах, че няма от какво да се плаши, и ако ме прегърне и сгуши в мен няма да я е толкова страх докато вървим надолу. Д ме погледна малко странно, но пък се сгуши в мен и завървяхме надолу. Говорех през целия път да не се плаши и нищо няма да стане. Стигнахме до колата и си тръгнахме. Аз бях гладен и й казах, че ще ходя да хапна някъде , тя нищо не каза първоначално , но после и казах че поканата важи за нея също. Тя се дръпна с номера, че ще яде вкъщи и аз и казах, че предлагам само веднъж и се засмях. Колкото по-близо стигахме до тях да я закарам , ми изглеждаше по - нервна и по-нервна , попитах я какво й е и тя ми върна въпрос , още ли важи поканата за вечерята , и аз и казах щом не съм ти казал "Чао" и тръгнал натам , важи още . Каза ми трябват ми 15 минути да се оправя. Отидохме в ресторанта там също си изкарахме много готино , оставих я в тях след това .
 
След 3 дни (беше неделя) си писахме пак и казах , че много ми се яде макдоналдс :D и само затова и говорех , след което тя каза , че и се дояло и на нея .Казах да се облича и до 15 мин съм при нея , тя се засмя но прие отново . Взех я , и братовчед ми се обади, че ще ходи на Витоша с някаква негова приятелка , предложих аз на Д да ходим при тях след макдоналдс . Качихме се горе, беше много добре, защото бяхме малко с мои познати и бъзици постоянно , братовчед ми си тръгна с неговото момиче и ние пак останахме сами, и тя ми предложи да ме заведе на нейното място да гледаме софия , то е в Горна баня при едно кафе , наистина много красива гледка . Там си говорехме за морето кой , как е изкарал и други теми прибрахме се в 4 сутринта , не питайте как изглеждах на работа на следващия ден :D .
 
След това в четвъртък си пишехме пак в ФБ и аз казах, че отивам да си измия колата на една автомивка , това в 10h вечерта , тя ми предложи компания , защото била на някакви събиране с колеги и след него да дойде при мен , казах и ОК всичко точно. Помоли ме само да и взема връхна дреха и нещо за глава , че я боляло. Дойде тя , оказа се че тази автомивка вече не е денонощна , ходихме до 2-3 още навсякъде затворено , аз малко се изнервих, но не го показах. Тя ме заведе до още 1 където пак беше затворено . Оттам аз блокирах, защото тя каза, че и се ходи някъде , но някъде където до сега не сме ходили , още повече блокирах , това ми се стори малко като шит тест, който определено не преминах добре , но реших да направя нещо като сменя темата й и казах ще спра тук да си взема кафе , че нещо ми се доспа , и й  казах да помисли къде й се ходи(тотално сбърках нещата но реших, че станалото станало) . Взех кафето и тя предложи  да ходим до някакъв парк, там си говорихме и се прибрахме после. Глождеше ме мисълта за издънката ми докато карах към вкъщи, но нищо не можеше да се направи.На следващия ден ми предложи да отида с нея и нейните приятелки в Брилянтин в събота , без да се замислям приех.
 
Дойде събота, срещата беше за 11 и 30, аз закъснях малко нарочно, тя ми звънна да ме пита къде съм и аз отговорих , че съм на път , след това веднага ме попита кога ще пристигна и аз отговорих , че може би 10 - 15 мин и бях тям в 12 и нещо . Влязох аз тя се беше качила на едни 15 - 16 см токчета и беше доста височка :D аз съм 170 см, а тя без токчета също някъде там . Попринцип нямам комплекс от ръста и не ми пука , но тук си казах , че вече шансовете ми намаляха драстично . След това си гледах кефа и даже като излязох да пуша отвън взех на една мацка телефона (беше доста бърза и странна свалка с това момиче) , което ми даде кураж и не ми пукаше още повече след това. След като влязох всичко беше много гот , бях си доволен от постижението отвън , Д и нейните приятелки ме попитаха защо съм толкова ухилен и аз им казах " С три мацки на дискотека няма как да не съм ухилен " те се засмяха и се забавлявахме доста идваха някакви момчета да ги заговарят, но без успех, аз се дърпах настрани  и се подсмихвах, Д ме видя и ми каза, че хич не е смешно като й говорят да й плюят в ухото , оттам аз повече се смеех и преди да си тръгнем реших да я пробвам как ще реагира , и я почерпих нея и барманката с по един шот. Барманка да подчертая, че е много готина по-моя критерии е 8 - ца (леко азиатски стил,  леко дръпнати големи очи права черна коса и хубаво тяло и лице) , Д погледна ме странно , но започна да ме бъзика после заради барманката . Оказа се че след този шот я понапих малко без да искам , изпратих момичетата до едно такси, защото бяха в една посока, аз се качих в друго . Прибрах се и веднага започна да ми пише колко много съм я напил , аз пък й се смеех. Към обяд започна пак да ми пише колко и е лошо , заради мен аз продължих да се смея и й казах, че ще се реванширам . После обърнахме на разговора как щяла да кара към тях сега в това състояние и аз й казах идвам и те взимам . Д ме попита да ли това е сериозно , и аз й казах " да е сега хващам таксито и идвам ''. Стигнах аз до апартамента на братовчедка й , защото те се прибраха, предложиха ми да ходим на Витоша малко да се пооправят , возих ги аз , качихме се на горе пихме по кафе разходихме се , и после те ме оставиха пред нас. Довечера веднага Д ми писа , че ми благодари за днес и че го оценява много. Междудругото се разбрахме да ходим следващата неделя някъде извън София с Д и братовчедка й.
 
Понеделник на следващия ден ми предложи да ходим на концерт на forevermore  в Джой стейшън на 6.11 .Разбрахме се даже вече сме с билети.
 
Сряда се разбрахме да се видим в един бар в София, до последно всичко беше точно след което тя ме помоли да отидем някъде другаде , но казах тя да ме води този път и веднага след работа отидох да я взема , отидохме към Банкя , в някакъв ресторант и там започна интересното. Чувствах се като на разпит :D , пита ме за бившите ми аз този път бях много отворен и й говорих доста , после тя върна лентата до моментното ни привличане, за което споменах отначалото , попита ме колко е продължило това, аз й отговорих около месец тя отвърна как е могло толко време да ме е изтърпи, продължи да ме пита за бившите ми аз си отговарях на всичко без да се замислям, докато се чудех как да я блокирам и накрая ми дойде идеята да я питам сега какво прави с мене като се е чудела как ме търпи , но го казах с леко сериозен тон и ехидна усмивчица, и я гледах право в очите тя ми каза , че все пак сега сме приятелчета и нямало проблем. Оттам аз се сетих за още един момент , в който ми беше казала преди , че съм й бил една от грешките, избъзиках я и затова, тя явно не го очакваше и се притесни не знаеше какво да отговори изплю едно бързо "не съм ти казвала такова нещо" , аз и казах "че помня като слон" и смених темата. После си тръгнахме и тя ми предложи да отидем пак на Витоша, аз приех и се закархме дотам , там тя беше много весела намекна ми няколко пъти за това  че съм и бил грешка с лека насмешка, аз й отговорих че си признавам грешката(което си е точно така) . Каза ми след това , че може би го е казала заради това , че искала да се отърве от мене. Забавлявахме доста тя ни правеше селфита , аз се смеех и я бъзиках , пак откарахме до късно , но горе ми се искаше много да я целуна , не знам защо се спрях.
 
В петък отидох до тях да й взема лаптопа да го погледна, защото с това се занимавам и се разбрахме в събота да се видим да й го върна и да се разходим. Получи се много гот, защото аз взех сестра ми и братовчедка ми ( те са на 10 и 9 години) , а тя племенциата си която е на 12 . Бъзикахме се през цялото време , че сме с деца на море :D много готино си изкарахме после с Д отидохме на кино.
 
В неделя както казах по напред  се разбрахме да отидем някъде извън софия , разбрахме се за Панагюрище . Дойде и брата на братовчедка й , с който си допаднахме много. В панагюрище изкарахме много готино , при което мене не ми стигна и им казах да отидем до Велинград , те приеха с кеф и отидохме, където седнахме в една кръчма, изкарахме си много добре и започнах все повече да разбирам , че хлътвам по това момиче (това е и една от причините да пиша тук). По пътя натам бяхме аз и тя в мойта кола и тя отново започна темата за мойте бивши , аз и казах деликатно , че се интересува много от мен и трябва да ми каже за нейните малко . тя започна да ми говори , че не могла да си намери мъж , как най-дългата и връзка била около 7 месеца , как ходила на астролог и той бил казал, че ще срещне момче сега около септември и октомври и да не го изпускала , и как той не идвал ( а тя само с мен излиза или поне така казва) при което на мен ми става смешно леко и се избъзиках че само с мене излиза и аз й гоня мъжете при което получих юмрук в рамото. Каза ми за някакво момче на морето,  с което се били запознали от Франция , бил много галантен и мил красив общо взето всичко , което търсела в един мъж. Аз я контрирах с въпроса е ти какво очакваш от един мъж , тя ми каза че трябвало да е красив , мил , и над 26 (при което на мене ми стана пак смешно, защото преди това ми каза че е ходила с някакво момче с 4 години по малко от нея , но нямало какво да си кажат и се разделили, признавам, че на мен ми падна гарда) , мислех да й кажа а за мъжа до нея в този момент какво мисли , но си замълчах отново, защото помислих , че ще се дръпне доста и щеше да стане неловко. Но в този момент почувствах, че съм влязъл в графата "приятелки" .
 
След това исках през седмицата да се видим , в понеделник звънях да я поканя с мен, братовчед ми и още едно момиче да ходим на дискотека , тя ми благодари за поканата отказа (така и очаквах да стане , не знам защо) стана ми доста тъпо и реших , и аз да не ходя, през това време си пишехме във ФБ, тя ме попита дали ще ходя щял съм да срещна девойки там и аз и казах, че се отказвам , след което тя си легна, в един момент теглих една майна и отидох , изкарах си добре , пинахме повеселихме се, но мислех момента още от предния ден как съм във френдзоната и не бях в настроение кой знае колко добро.
 
В сряда и предложих пак да се видим, тя пак ми отказа.
 
В четвъртък цял ден не бяхме се чували, а аз и мои колеги ходим да играем футбол всеки четвъртък , докато си разгрявах Д ми писа че днес майка я нямало и щяла да ходи да яде пица или бургер някъде , аз го възприех като намек " заведи ме някъде днес " , защото нямаше никаква предистория преди това, аз я попитах дали е много гладна защото съм до 7 на мач , тя май не усети пък моя намек и каза, че ще отиде да си вземе нещо , аз и написах " кофти тъкмо щях да те заведа на пица "  оттам тя веднага ми отговаря, че би искала да дойде. В 8 я взех , хапнахме и тя ми предложи да я заведа до Самоков, понеже много пъти и казвам че като ми е скука или нещо ми е нервно ходя до там с колата и се връщам. Казах ОК , имам чувството че до луната да ми каже , пак ще отидем стига да съм с нея , но гледам малко да си слагам граници.Качихме се в колата и реших малко да  се избъзикам , понеже си бях забравил телефона в колата и казах "хмм .... дали някоя мацка ме е търсила ", целия й гняв се стовари върху мене :D отговора беше " Как може да говориш за други момичета в присъствието на момиче, много си нетактичен" на мене ми стана смешно, но не се извиних , все пак беше мисля глупава постъпка от моя страна. Карах аз до там по пътя ми каза, че й се яде сладко , сетих се , че има една бензиностанция преди Самоков, и реших да спра да си взема вода и да й взема сладкото :D , тя не го очакваше и много се зарадва, после ми чупеше и на мен и ме хранеше. На прибиране ме помоли да я изпратя до апартамента й (тя живее с родителите си) , не разбрах защо, каза ми също на следващата сутрин да и звънна като стана , да не закъснее за работа. После ме помоли да й пиша като се прибера за да спяла спокойно . Звъннах на следващия ден , събудих я отидох и аз на работа. Случи се супер неочаквано и тя ми звънна после да ми благодари , посмяхме се малко по телефона , каза ми че ще си ходи на вилата за през уикенда. Аз и казах да ми звънне като като пристигне . Писа ми чак в 10 и 30 вечерта , аз се бях наистина притеснил, но се направих че нищо не е станало , казах и че съм спокоен вече , и тя ми отговори , че ще се чуем на следващия ден , аз й казах едно студено "Добре , Лека ". Звънна ми в 10 сутринта и ме събуди , притесни се много и аз и казах , че ще й звънна по - късно. Звъннах после аз и тя започна да ми се извинява за вчера , че не била писала много , не била в настроение , аз я попитах "Защо ? Какво е станало ?" и тя ми каза , че е катастрофирала при което усетих как по телефона обяснявайки ми какво е станало започна да плаче , доста се разстрои , аз започнах да я успокоявам и да й казвам, че всичко е наред , важното е че е жива и здрава, после тя смени темата и започнахме да си говорим за други неща , казах и да излезе да поснима малко да се успокой , да излезе на въздух и успях донякъде, защото започна да се смее отново....

Напоследък се чувахме предимно в интернет, аз и предлагах срещи тя все измисляше някаква причина че не може. Аз отидох във Велинград малко на почивка с приятели , там реших малко да спра фейсбук чата, но пък тя пишеше и в събота (25.10) бяха отишли с нейните приятелки на дискотека и ми пращаше снимки да си дам мнението как да се облече. Не се бяхме чували 2 дни и ми звънна в понеделник, което мен ме зарадва , говорихме 30 мин. сигурно , при което тя ми предложи среща и в процес на разговора я отмени , на следващия ден пак същото: предложи да се видим и пак отмени попитаме дали се сърдя , казах й че не се . Звънна ми вчера отново , но този път се видяхме и си изкарахме пак готино .
 
Това е моята история с въпросното момиче , както виждате доста съм хлътнал по мацката :D интересното ми с нея, че не мога да я разбера какво точно иска от мен, може би защото тя го играе малко 1 напред 2 назад, но гледам да пазя самообладание и с малки жестове да и показвам , че я харесвам. Лошото в случая , че си мисля , че съм влязъл във френдзоната до някаква степен и ще е много трудно да изляза оттам . Затова реших да Ви пиша , за да може човек който не ни познава  да си каже мнението по въпроса , понеже моите приятели всеки е с различно мнение , аз си набивам някакви филми и става каша :). Другото, което забавих да добавя , е че я запознах с майка ми ... хаха ... докато водех сестра ми на разходка и тя каза , че майка ми е много готина и след това винаги казва да пращам поздрави на майка ми и сестра ми :D. С това момиче се чувствам много добре и ще се радвам да си кажете мнението по въпроса дали имам шанс с нея или да я запазя като приятел , защото според мен момичето е много стойностно, една от малкото такива , който познавам. Проблема е че много я харесвам и малко ми замъглява съзнанието това .


Титла: Re: Какво мислите по моя случай , дали имам шанс с момичето ?
Публикувано от: Diablodh в Октомври 31, 2014, 15:53
Пич, не искам да ти развалям настроението обаче много си протакал с тази мадама и съм убеден, че вече те има за безопасна игла.
В превод изпуснал си множество моменти в които е останала насаме с теб и ти не си си направил труда да и бръкнеш в гащичките.
Не мога да си представя ситуация в която да съм с момиче в 2-3ч сутринта на Витоша и да няма секс сред природата, айде дори да е било студено след това вечерята трябваше да е у вас.
С две думи който не прави кино няма да Е*Бе.


Титла: Re: Какво мислите по моя случай , дали имам шанс с момичето ?
Публикувано от: stone в Октомври 31, 2014, 17:37
Това ако го прочете Пуяка цялото, представям си как ще те нахрани. Зер, както вика той, бензина вече е почти 3 лева, пък ти колкото бензин си изгорил да возиш тази мацка насам-натам...
Айде бензина остави, ами времето и енергията дето си попилял, и то без дори да опиташ нещо повече.
Фейл.


Титла: Re: Какво мислите по моя случай , дали имам шанс с момичето ?
Публикувано от: ilian_790112 в Октомври 31, 2014, 19:35
  Пич, направо чета и се питам как е възможно? Как? Ти мъж ли си или приятелка разводач? Какво искаш от мацката: да правиш секс или да я развеждаш? И ако кажеш, че мацката е специална и искаш сериозна връзка, това пак минава през секса, а не през развеждането. Но мацката не е специална, твоята инвестиция е голяма. Инвестиция, която не струва нищо. И най-странното е, че преди си чел за пикап. Споменаваш дори за шит тестове.

  
.... аз без да се замислям я поканих в Южен парк (от София съм) да се разходим , да се видим и тя да види кучето.

  Още оттук започваш погрешно. Мацка се извежда на среща с цел да я опознаеш, с намерение, евентуално да излезе нещо романтично между вас. Да използваш кучето като претекст е прекалено индиректно.

Цял ден седяхме в парка , снимахме се говорихме си за какво ли не , личеше си , че и на двамата не ни се тръгваше и се  забавляваме много заедно. Но дойде момента, в който си казахме чао след 7 часа в парка :) .

  Ето тук е ключовият момент. Ако прекараш толкова дълго време с момиче, задължително трябва да покажеш намеренията си и да ескалираш. Да рискуваш, а не да следваш безопасно течението. Това е бил шанса ти да създадеш привличане, а ти си го пропуснал. Защо? Защото си търсил одобрение, да не ти се скарат, че прибързваш. Искал си одобрението, а не момичето. Затова и не я заслужаваш. Поведението ти те запътва право към френд зоната.

Качихме се горе и оттам ми започнаха съмненията какво точно иска от мен , защото започнахме да си говорим за бивши гаджета това онова , но аз се дърпах доста и постоянно сменях темата, тя след 4 - тия път се усети, спря да клони към тази тема.

  Важното е ти какво искаш. Тя те е тествала и си имал някакъв минимален шанс поне сега да изградиш някакво привличане. Казваш: "Не е важно миналото, важно е какво правим сега". Придърпваш я към себе си и я целуваш. Ама не ти е било писано.

Заприбирахме се вече горе се стъмни и стана студено , реших че мога да пробвам една тънка ескалация :) за да опипам почвата . Тя е голямо шубе, а то горе се стъмни и нищо не се виждаше по - далече от обувките , но аз поне съм си планинар човек, познавам гората, знам доста пътеки и казах, че няма от какво да се плаши, и ако ме прегърне и сгуши в мен няма да я е толкова страх докато вървим надолу. Д ме погледна малко странно, но пък се сгуши в мен и завървяхме надолу. Говорех през целия път да не се плаши и нищо няма да стане.

  Ужас! И ти наричаш това ескалация? Опипваш почвата? Нея трябваше да опипаш докато се бяхте гушнали, да я накараш да усети, че я желаеш. И не трябваше предлога да бъде това, че е студено. Ти си мъж, който я желае и не ти трябва никакъв предлог.

Говорех през целия път да не се плаши и нищо няма да стане.

  Защо не и каза точно обратното? Че ще стане ако продължава така да се натиска в теб.  :)

  Съжалявам, това са ти били шансовете. На сто места пишеш, че сте си изкарали готино. Какво значи да сте си изкарали готино? Получавал си одобрение? Като кученце, като немската си овчарка? Аз си изкарвам готино, когато ескалирам с момичето, когато се бъзикам брутално, когато я галя по циците или задника, когато правя секс.... Ти кое от тези неща направи?
   И от мен да знаеш: когато едно момиче ти каже, че оценява нещо, което си направил, това в повечето случаи означава, че с този жест си загубил привличане. Защото е усетила, че инвестицията, която си направил е прекалено голяма и незаслужена от нейна страна. Което означава, че е направена с цел да получиш нещо. ;)


Титла: Re: Какво мислите по моя случай , дали имам шанс с момичето ?
Публикувано от: Coconut Crab в Октомври 31, 2014, 20:01
Аз ще изкажа едно доста смело предположение, но бас ловя, че съм прав.

Тази мацка от първият ден е искала да я ебеш. Ако тя беше мъж да те бе наебала вече. Ама понеже природата я е направила жена и тя ти е давала иои след иои не знам там колко срещи. Наистина се ядосах - ти пич мъж ли си??   Кво очакваш тя да те целуне, тя да те хване за хуя?  Ами нали обществото й е наложило от хиляди години да се пази да не я нарекат курва. И тя като те харесва ти дава иои след иои - то не бяха срещи, то не бяха чатове.

Ти си виновен. Ти си отговорен за ескалацията, ти си отговорен за терена, ти си отговорен да ме се чувства курва и да разбиеш логическото й мислене.

Нямал си топки това е!!!

Дали имаш шанс - ами разбира се, тя ти е дала 1000 шанса, защо да не ти даде още един. Въпросът е ти изобщо как мислиш да се възползваш от този шанс? Мислиш ли да си изкараш пишката или не??!


Титла: Re: Какво мислите по моя случай , дали имам шанс с момичето ?
Публикувано от: clown в Октомври 31, 2014, 20:46
Хубаво му се накарахте на човека, то си е за каране  ама ? Помагате ли му ? Като го храните ? Само ще го вкарате във филм и ще форсира прекалено много ситуацията. Че има нужда има , да изтървал е много ситуации, но и вие прекалявате с pick up. В реалния живот свалките протичат със скорост на охлюв в рамките на 2-3-4 месеца, при доста от хората. Аз съм оптимист и мисля, че ще се получат нещата. Ама  така и така си я подкарал бавно , гледай на следващата ви среща да сте сами и да стигнеш до целувка. Пишеш, че си имал връзка преди това и се надявам , че няма нужда да ти се обяснява как стават нещата. Така, че престраши се и действай , на крачка от успеха си. Надявам се до няколко дни да има развръзка и да пишеш какво е станало.


Титла: Re: Какво мислите по моя случай , дали имам шанс с момичето ?
Публикувано от: Leon в Октомври 31, 2014, 21:47
Според мен всички сте прави , но тук грешката е моя , че съм се олял малко с писането и се пропуска най-важното мисля. Та бях казал, че съм си имал вземане даване с въпросното момиче, но преди много време , като си говорим много често употребява думата "приятел" , другото което е сам ви казах , че съм си хлътнал и понякога човек си намира майстора и наистина блокирам като съм с нея (предполагам се е случвало поне на 60% от МЪЖЕТЕ тук и ще ме разберат)  и ми е трудно да я хвана и да я изчукам в храстите примерно, но помолих за простичък съвет как може да се измъкна от дадената ситуация.  А това за бензина и другите неща оставете да си го мисля аз :). Пак ще повтория , че приемам критиката Ви ! Благодаря на clоwn за дозата увереност, която ми даде.     


Титла: Re: Какво мислите по моя случай , дали имам шанс с момичето ?
Публикувано от: PU_як в Октомври 31, 2014, 22:00
Ние сме ти го оставили това за бензина да го мислиш, но май нищо не си измислил - не схващаш явно колко мъдрост скрита има в тия думи, че "бензина е вече 3 лева".
Понеже някой каза, че само те храним, а не ти даваме съвети, ето ти един - размишлявай малко върху тая реплика и си я повтаряй по-често. Ще избегнеш много моменти, в които ставаш жалък, а мацката да разказва на приятелките си как си изобретил 100 начина да не я наебеш...


Титла: Re: Какво мислите по моя случай , дали имам шанс с момичето ?
Публикувано от: ilian_790112 в Октомври 31, 2014, 22:06
Хубаво му се накарахте на човека, то си е за каране  ама ? Помагате ли му ? Като го храните ? Само ще го вкарате във филм и ще форсира прекалено много ситуацията. Че има нужда има , да изтървал е много ситуации, но и вие прекалявате с pick up. В реалния живот свалките протичат със скорост на охлюв в рамките на 2-3-4 месеца, при доста от хората. Аз съм оптимист и мисля, че ще се получат нещата. Ама  така и така си я подкарал бавно , гледай на следващата ви среща да сте сами и да стигнеш до целувка. Пишеш, че си имал връзка преди това и се надявам , че няма нужда да ти се обяснява как стават нещата. Така, че престраши се и действай , на крачка от успеха си. Надявам се до няколко дни да има развръзка и да пишеш какво е станало.

  Разбира се, че му помагаме на човека. В какъв филм го вкараме? Той сам се е вкарал във филма и ние му помагаме да се измъкне оттам. Напротив, ти го подтикваш да си стои там. Какво да направи като вече всичко е логично с това момиче и е дълбоко френднат? Понякога свалките наистина протичат по-бавно в социалния кръг, но пак не по неговия начин.

Според мен всички сте прави , но тук грешката е моя , че съм се олял малко с писането и се пропуска най-важното мисля. Та бях казал, че съм си имал вземане даване с въпросното момиче, но преди много време , като си говорим много често употребява думата "приятел" , другото което е сам ви казах , че съм си хлътнал и понякога човек си намира майстора и наистина блокирам като съм с нея (предполагам се е случвало поне на 60% от МЪЖЕТЕ тук и ще ме разберат)  и ми е трудно да я хвана и да я изчукам в храстите примерно, но помолих за простичък съвет как може да се измъкна от дадената ситуация.  А това за бензина и другите неща оставете да си го мисля аз :). Пак ще повтория , че приемам критиката Ви ! Благодаря на clоwn за дозата увереност, която ми даде.    

  Пич, много е лесно да се измъкнеш от дадената ситуация. Спираш контактите с мацката и започваш с други момичета. Трябва да разбереш, че жените са сексуални същества. Те правят секс под влияние на емоции, които ти не създаваш. Трябва да се научиш да създаваш тези емоции. Това, че си хлътнал и блокираш с момичето не ти е в полза за нищо и не е нужно да го повтаряш. То не ти помага да я свалиш. Това е като да отидеш в магазина да купиш нещо и вместо да дадеш пари да кажеш на продавачката, че я обичаш примерно. Не върши работа. Иска се друго.
  Това, че си имал взимане и даване с въпросното момиче няма никакво значение. Тя пак е сексуално същество и ако срещне мъж, с когото не е имала взимане и даване и той създаде подходящите емоции в нея, тя ще прави секс с него. Въпроса е, че имаш само един кратък прозорец да създадеш привличане, който ти вече си изпуснал.


Титла: Re: Какво мислите по моя случай , дали имам шанс с момичето ?
Публикувано от: Leon в Октомври 31, 2014, 22:39
ilian_790112 Благодаря за съвета. Гледал съм на нещата с нея малко с розовите очила явно :) . Ще спра контактие с нея засега да видим какъв ще е резултата .

P.S.: контаките с момичета не съм ги спирал , просто на нея може би обърнах прекалено много внимание и оттам дойде проблема :)


Титла: Re: Какво мислите по моя случай , дали имам шанс с момичето ?
Публикувано от: clown в Октомври 31, 2014, 23:47
Пич какъв е смисъла да си губиш времето с материали за съблазняване  жени , при положение , че ще се откажеш, когато си срещнал момиче, което докосва сърцето ти ?
Пробвай се !
Твоя е ! От теб зависи!
https://www.youtube.com/watch?v=cutpSwtwozQ&list=PL1748B6C8119ED11F&index=31  (https://www.youtube.com/watch?v=cutpSwtwozQ&list=PL1748B6C8119ED11F&index=31)
Илияне аз съм сигурен, че до края на година ще е негова. Слагам 20лв, приемаш ли баса ?


Титла: Re: Какво мислите по моя случай , дали имам шанс с момичето ?
Публикувано от: Coconut Crab в Октомври 31, 2014, 23:52
Да, Клоун - супер съвет. Нали се разбрахме, че емоционалните, романтични свалки от филмите не бачкат в реалния живот. Ти съвсем го забиваш пича....


Титла: Re: Какво мислите по моя случай , дали имам шанс с момичето ?
Публикувано от: clown в Октомври 31, 2014, 23:59
Той сам си избира какво да прави !!! Аз просто имам добро предчувствие  ::) А каква ще е развръзката само времето ще покаже. Аз нямам вълшебна топка. 


Титла: Re: Какво мислите по моя случай , дали имам шанс с момичето ?
Публикувано от: Coconut Kiss в Ноември 01, 2014, 11:28
И аз съм на мнение, че ще я спечели. То си личи и от толкова многото срещи, че и самата мацка не иска да го изгуби. Но е възможно тя съвсем да се изнерви от липсата на напредък. Но той е тръгнал да я спечелва бавно бавно и сега ако изведнъж ескалира на момичето може да и се стори странно... Абе знаеш ли кво - ако има друга среща започни да я докосваш по-често. Това върши чудеса, ама докосвай я, кажи и че харесваш косата и, докосвай и нея, прокарай пръст по брадичката и, тя така ще се възбуди, че тя самата може да те изпревари с целувката.

Оглеждай се за така нареченото "триъгълно" движение на очите - движи си очите в три точки - гледа те първо в едното ти око, после в другото, това действие може да се повтаря и накрая те поглежда в устните. Това случи ли се е 100% гаранция, че иска да я целунеш. Видиш ли го този знак заебаваш всичко останало и я целуваш веднага.


Титла: Re: Какво мислите по моя случай , дали имам шанс с момичето ?
Публикувано от: priZdrachna в Ноември 01, 2014, 12:50
Да, Клоун - супер съвет. Нали се разбрахме, че емоционалните, романтични свалки от филмите не бачкат в реалния живот. Ти съвсем го забиваш пича....

Напротив, бачкат...жените са емоционални и повечето са романтички. Моля, романтиката да не се бърка с отчаянието.


Титла: Re: Какво мислите по моя случай , дали имам шанс с момичето ?
Публикувано от: Coconut Kiss в Ноември 01, 2014, 18:08
Да, Клоун - супер съвет. Нали се разбрахме, че емоционалните, романтични свалки от филмите не бачкат в реалния живот. Ти съвсем го забиваш пича....

Напротив, бачкат...жените са емоционални и повечето са романтички. Моля, романтиката да не се бърка с отчаянието.

Ако мъж желае да спечели сърцето ти и е романтичен с теб той най-вероятно няма връзка с друга. Ако няма връзка с друга вероятно мечтае да има връзка с теб(или друга жена). Към настоящия момент този мъж е сам и романтичен с теб. Затова този мъж най-вероятно в твоите очи е "отчаян". От тук идва и проблемът на повечето жени - няма достатъчно романтични мъже за тях, защото те са прекършили всичко в зародиш от подозрение за отчаяние.


Титла: Re: Какво мислите по моя случай , дали имам шанс с момичето ?
Публикувано от: Leon в Ноември 01, 2014, 18:57
И аз съм на мнение, че ще я спечели. То си личи и от толкова многото срещи, че и самата мацка не иска да го изгуби. Но е възможно тя съвсем да се изнерви от липсата на напредък. Но той е тръгнал да я спечелва бавно бавно и сега ако изведнъж ескалира на момичето може да и се стори странно... Абе знаеш ли кво - ако има друга среща започни да я докосваш по-често. Това върши чудеса, ама докосвай я, кажи и че харесваш косата и, докосвай и нея, прокарай пръст по брадичката и, тя така ще се възбуди, че тя самата може да те изпревари с целувката.

Оглеждай се за така нареченото "триъгълно" движение на очите - движи си очите в три точки - гледа те първо в едното ти око, после в другото, това действие може да се повтаря и накрая те поглежда в устните. Това случи ли се е 100% гаранция, че иска да я целунеш. Видиш ли го този знак заебаваш всичко останало и я целуваш веднага.

Coconut kiss , пробвал съм с докосването първия път реакцията беше лош поглед и отдръпване, втория път се опитах да я прегърна за "Чао" мръдна 2 крачки назад и ми подаде ръка , третия път си бях сложил якето нарочно от дясната й страна, а аз бях седнал от лявата и се направих, че искам да си взема портфейла от него и тръгнах да си взема портфейла като си сложих едната ръка на бедрото й, уж съвсем неволно, тя ми хвана ръката и я махна .... затова реших да драсна една тема и да си кажете мнението , може аз да не правя нещата както трябва ....


Титла: Re: Какво мислите по моя случай , дали имам шанс с момичето ?
Публикувано от: priZdrachna в Ноември 01, 2014, 19:34
Да, Клоун - супер съвет. Нали се разбрахме, че емоционалните, романтични свалки от филмите не бачкат в реалния живот. Ти съвсем го забиваш пича....

Напротив, бачкат...жените са емоционални и повечето са романтички. Моля, романтиката да не се бърка с отчаянието.

Ако мъж желае да спечели сърцето ти и е романтичен с теб той най-вероятно няма връзка с друга. Ако няма връзка с друга вероятно мечтае да има връзка с теб(или друга жена). Към настоящия момент този мъж е сам и романтичен с теб. Затова този мъж най-вероятно в твоите очи е "отчаян". От тук идва и проблемът на повечето жени - няма достатъчно романтични мъже за тях, защото те са прекършили всичко в зародиш от подозрение за отчаяние.

В моите очи мъжът е отчаян, когато е...отчаян. Не когато е романтичен, галантен, възпитан, кавалер, а когато е чисто и просто отчаян. Един и същи жест се възприема по два различни начина от мъж, който е отчаян и от мъж, който не е отчаян, нийди и тн. Затова има значение какъв е мъжът, не какъв е жестът.
Аз съм романтична жена, харесвам романтични мъже и не приемам да се казва, че романтиката действа и съществува само по филмите.

Нека не спамим темата на човека...която признавам си не успях да прочета, много е дълга, но ще взема да я прочета накрая, че голям спор стана имал ли шанс, нямал ли...


Титла: Re: Какво мислите по моя случай , дали имам шанс с момичето ?
Публикувано от: priZdrachna в Ноември 01, 2014, 20:00
За съжаление прочетох темата...аз съм спийчлесс...

Бях си качил снимка на кучето (немска овчарка), тя много го хареса и искаше да го види ....

Д каза че няма планове и прие

на следващия ден веднага имах съобщение кога ще я водя горе , че не се била качвала от много време

тя пак прие , което още повече ме учуди

След 3 дни (беше неделя) си писахме пак и казах , че много ми се яде макдоналдс Cheesy и само затова и говорех , след което тя каза , че и се дояло и на нея

тя се засмя но прие отново

ние пак останахме сами, и тя ми предложи да ме заведе на нейното място да гледаме софия , то е в Горна баня при едно кафе , наистина много красива гледка

След това в четвъртък си пишехме пак в ФБ и аз казах, че отивам да си измия колата на една автомивка , това в 10h вечерта , тя ми предложи компания , защото била на някакви събиране с колеги и след него да дойде при мен

Оттам аз блокирах, защото тя каза, че и се ходи някъде , но някъде където до сега не сме ходили

На следващия ден ми предложи да отида с нея и нейните приятелки в Брилянтин в събота , без да се замислям приех.
 
Прибрах се и веднага започна да ми пише колко много съм я напил , аз пък й се смеех. Към обяд започна пак да ми пише колко и е лошо , заради мен аз продължих да се смея и й казах, че ще се реванширам .

предложиха ми да ходим на Витоша малко да се пооправят

Довечера веднага Д ми писа , че ми благодари за днес и че го оценява много. Междудругото се разбрахме да ходим следващата неделя някъде извън София с Д и братовчедка й.

Понеделник на следващия ден ми предложи да ходим на концерт на forevermore  в Джой стейшън на 6.11

Забавлявахме доста тя ни правеше селфита , аз се смеех и я бъзиках , пак откарахме до късно

как ходила на астролог и той бил казал, че ще срещне момче сега около септември и октомври и да не го изпускала , и как той не идвал ( а тя само с мен излиза или поне така казва) при което на мен ми става смешно леко и се избъзиках че само с мене излиза и аз й гоня мъжете при което получих юмрук в рамото

оттам тя веднага ми отговаря, че би искала да дойде. В 8 я взех , хапнахме и тя ми предложи да я заведа до Самоков, понеже много пъти и казвам че като ми е скука или нещо ми е нервно ходя до там с колата и се връщам. Казах ОК , имам чувството че до луната да ми каже , пак ще отидем стига да съм с нея , но гледам малко да си слагам граници.Качихме се в колата и реших малко да  се избъзикам , понеже си бях забравил телефона в колата и казах "хмм .... дали някоя мацка ме е търсила ", целия й гняв се стовари върху мене Cheesy отговора беше " Как може да говориш за други момичета в присъствието на момиче, много си нетактичен"

тя не го очакваше и много се зарадва, после ми чупеше и на мен и ме хранеше

После ме помоли да й пиша като се прибера за да спяла спокойно .


И черешката...не, не черешката, динята върху тортата:

интересното ми с нея, че не мога да я разбера какво точно иска от мен

Нищо, пич. Просто й харесва да разхожда кучета, да яде в макдоналдс и да мие коли по нощите..аааа, да, и да ходи до Самоков - това е мечтата на всяко момиче - един ден да види Париж и Самоков...

Представям си как предлагам на някое момче 100 пъти да излезем, той сто пъти приема, но не прави нищо повече, аз накрая решавам, че няма какво да се направи, явно не ме харесва и можем да сме си само приятели...а той в това време пуска сто страници тема във форум "много съм хлътнал, помогнете ми, не мога да разбера тя какво иска от мен"...

Напоследък се чувахме предимно в интернет, аз и предлагах срещи

За какво изобщо й ги предлагаш тия срещи, след като не правиш нищо на тях?!


Титла: Re: Какво мислите по моя случай , дали имам шанс с момичето ?
Публикувано от: Coconut Kiss в Ноември 02, 2014, 11:53
Leon,
Тук хората говорят по този начин, за да се нахъсаш, в смисъл помагат ти да си дадеш сметка какво правиш(неправиш) и един вид да те мотивират. Ето затова и на Приздрачна последният пост е в такъв стил.

Ако мацката се дърпа яко ти общо взето няма какво да направиш. Показваш и че я харесваш, тя се дърпа... Има вариант да е леко срамежлива и да изпитва неудобство от тези твои докосвания и може да се е почувствала неловко и затова да е махнала ръката ти от бедрото и. А може и да те шитва, за да види дали ще се сдухаш от отказа и. Пробвай с не толкова директни докосвания. Например докосвай я по рамената, направи се че много харесваш обеците и и уж да ги докоснеш да ги видиш по-добре и я погали с пръст по ухото.

Много важно е когато се видите на среща още в началото да я прегърнеш за здрасти, след което направи няколко докосвания по раменете и ... уж да зададеш посоката на която да тръгнете. Абе докосвай я, езикът на тялото говори много. Намирай колкото се може поводи и причини да я докосваш. Най-важното е да осъзнаеш и разбереш, че нещата не работят по правила, аз например нищо не разбирам от пикап, но прилагайки тривиални неща, в които се съмнявах, че работят се убедих, че наистина работят.

Ти си преминал успешно фазата на привличането и рапорта. Сега си във фазата на съблазняването. Това означава да си сексуален с нея, а не приятел за сладки приказки. Разбира се тези приятни разговори са част от срещите, но бъди по-сексуален с нея. Сега е моментът да и дадеш да разбере, че я желаеш за гадже, а не за сладки приказки. Рускувай! Всъщност ти не рискуваш нищо, просто и даваш ултиматум да избира, защото ако продължава да се дърпа тя рискува да те изгуби. Каквото сабя покаже, аз обаче наистина вярвам, че ще успееш, така го предчувствам...


Титла: Re: Какво мислите по моя случай , дали имам шанс с момичето ?
Публикувано от: Coconut Crab в Ноември 02, 2014, 12:58
А защо никъде по форума ама никъде не съм срещнал и един съвет за романтични неотчаяни жестове - навсякъде се анатемосват всякакви специални приготовления, резервации, цветя, романтични изненади....


Титла: Re: Какво мислите по моя случай , дали имам шанс с момичето ?
Публикувано от: Coconut Crab в Ноември 02, 2014, 13:03
Ама то не е само до докосване....
прибвал си докосване, ама говориш само за торния бръмбар, язък за докосването. Свалката е ескалация и игра чрез думи и физически контакт. Трябва да я предизвикаш, да я бъзикаш, после малко да я валидираш, да покажеш ДХВ, да се отдръпнеш малко, после кино и т.н.

Почети малко форума!!!


Титла: Re: Какво мислите по моя случай , дали имам шанс с момичето ?
Публикувано от: priZdrachna в Ноември 02, 2014, 13:11
Всъщност ти не рискуваш нищо, просто и даваш ултиматум да избира, защото ако продължава да се дърпа тя рискува да те изгуби.

Съгласна съм с това, което си написал, само не и с думата ултиматуми...

А защо никъде по форума ама никъде не съм срещнал и един съвет за романтични неотчаяни жестове - навсякъде се анатемосват всякакви специални приготовления, резервации, цветя, романтични изненади....

Ако това е насочено към моя пост относно романитката, първо, защото мъжете, които искат съвет тук, са предимно отчаяни и нийдита и с тези жестове се стремят да купят вниманието на момичето, а освен това го правят във фаза, в която нито са показали, че са готини мъже, нито са създали привличане, абе, в общи линии още никакви не са си с момичето и вече отиват с букети и пръстени, а това плаши една жена. Важното е на какъв етап от отношенията сте. И на теб една жена, ако ти дойде още на първа среща да ти обяснява колко те обича и как иска деца от теб, ще се стреснеш, но после в хода на отношенията би ти харесало да имаш насреща си жена, която показва, че й пука за теб, нали...

Освен това много зависи какво наричаме романтика.. Да й кажеш примерно да е готова след 15 мин и да не й казваш къде ще я заведеш и да отидете на Витоша да гледате звездите и тн и тн, също може да е романтично... Романтично не е само вечеря на свещи и балдахин, осеян с рози..
Да правиш романтични изненади на жена, с която сте си никакви още е малко too much... Но всяка жена ще се зарадва на готин жест от мъж, когото харесва. А конкретно в тази тема те вече са си някакви и вече се познават доста и тя вече е демонстрирала интерес към него, не е като тепърва да се опознават от нулата...

Та така..затова не си чел във форума, но отношенията между мъжете и жените не се изчерпват с казусите във форума. Един готин алфа мъж, който е създал привличане у една жена, няма да дойде да пита във форума дали да направи едикакъвси романтичен жест за една жена. Във форума ще дойдат да питат притеснителни момчета, които не знаят как да отидат да се запознаят с някоя - тогава много ясно, че няма да им кажа "Иди с букет рози и й кажи, че искаш децата ти да имат нейните очи"...


Титла: Re: Какво мислите по моя случай , дали имам шанс с момичето ?
Публикувано от: Coconut Crab в Ноември 02, 2014, 13:31
Тук съм напълно съгласен с теб. А също правех романтични неща с гаджето това лято, но първо че ги правех след като вече бяхме тръгнали и второ бяха доста рядко - все пак още не съм чак такава алфа и лесно мога да тръгна в оная лоша моя задушаваща крайност от едно време.

Обаче тук пича според мен изобщо не е алфа пичага и съответно романтичните жестове дето му прокламира Коконът Кис са доста неадекватни и неподходящи.

Той вече разправя как едва ли не я обича тая мацка, а реално няма нищо между тях и рочантни жестове ще направят следното:

тя ще го резне - ама аз мислех че сме само приятели. Излизаме сумайти срещи, исках да ме сваляш, ти нищо на прави, а сега цветя ми носиш - доста неадекватно май.

Пич, най-добре се ориентирай към други момичета - и се подобрявай в свалките, защото тази мацка е кауза пердута...


Титла: Re: Какво мислите по моя случай , дали имам шанс с момичето ?
Публикувано от: priZdrachna в Ноември 02, 2014, 14:19
тя ще го резне - ама аз мислех че сме само приятели. Излизаме сумайти срещи, исках да ме сваляш, ти нищо на прави, а сега цветя ми носиш - доста неадекватно май.

А, да, съгласна съм с това, няма да има ефект, защото той много се е забил сам и много нерешителен се е показал...

Аз имах предвид по принцип да не казваш, че "романтиката е само по филмите", защото момчетата го четат това и си казват, че генерално не е добра идея да правят жестове и да са романтични и после дори в един по-напреднал етап на отношенията, си се държат с жената неебателно както отначало, когато не са си били никакви. И иронията е, че именно това, което е привлякло една жена, в последствие я отблъсква, както онзи случай с моята приятелка в темата Обичаме ли да ни е гадно.. Та така, трябва калибрация и адекватност на всеки един етап от свалката, това значи да си емоционално интелигентен и да усещаш накъде отиват нещата и кога да натиснеш, пък кога да се дръпнеш...


Титла: Re: Какво мислите по моя случай , дали имам шанс с момичето ?
Публикувано от: Leon в Ноември 02, 2014, 14:23
Много Ви благодаря за съветите, наистина малко ме посвалихте на земята , може би от това имах нужда в момента. От мацката няма да се откажа докато не реша вече , че е безнадеждно, за мен не е важно дали си алфа , бета , гама или сигма , просто не трябва да спираш да се опитваш , както се казва "карай да върви пък каквото ще да става" . отностно останалите мацки не съм спирал с тях, вчера се запознах в един мол с едно момиче доста красиво според мойте разбирания , разменихме и контакти,пихме кафе , но усетих , че не ми е такава тръпка, явно съм безнадежден случай  :-[ . Ако не стане нищо с Д - жени много.  

P.S. : днес Д ми се обади отново , от 3 дни не се бяхме чували.  


Титла: Re: Какво мислите по моя случай , дали имам шанс с момичето ?
Публикувано от: priZdrachna в Ноември 02, 2014, 16:53
Какво значи "не трябва да спираш да опитваш"? По принцип е така, но ти какво опитваш?


Титла: Re: Какво мислите по моя случай , дали имам шанс с момичето ?
Публикувано от: Coconut Crab в Ноември 02, 2014, 20:52
Принципът не спирай да опитваш го прилагаш за различни мацки, е супер.

Но ако прунципът е не спирай да опитваш с тази мацка докрай, тя ще се оплаче
в полицията накрая, или пък ще си изгубиш времето, защото ще си седиш във френд листата на една мацка, а ти ще си опитваш и опитваш...


Титла: Re: Какво мислите по моя случай , дали имам шанс с момичето ?
Публикувано от: Йордан в Ноември 02, 2014, 21:37
Тц, тц, като те чета се сещам за оня виц дето един разправял на приятел как една мацка го помолила да и изтрие гърба... гола във ваната! Естествено, приятелят ухилено го пита и ти кво... изчука ли я! Пък пишман телякът въздъхнал... ей много ми се искаше, ама тя не си поиска!

Леоне, името ти е почти като на Дон Корлеоне, но поведението ти е на 16 годишно момченце! Момичето ти е дало безброй знаци, а ти се чудиш какво иска!

Значи ще си направя труда да анализирам за теб и безброй други като теб:

1) когато момичето ти поднася на тепсия претексти да се видите... това означава че иска да я поканиш! И тя е приела на практика винаги и по всяко време! Няма кво да се притесняваш за приятелски зони... в началото вие сте били непознати и нейния интерес няма нищо общо с приятелски!

2) Тя идва с теб през ноща в планината! Това е хем е знак за голямо доверие, хем за тръпка авантюризъм... пък ти действаш като приятелче! (Това с планината ми напомня за времето когато живеех до Римската стена зад Борисовата градина, много се кефех когато можех през ноща да накарам мадамата да прекосим градината... знаех че дойде ли с мен в тъмното после ще има луда романтика!)

3) Тя те кани на тайното си и любимо място... тя иска да го сподели с теб непознатия! Определено шансовете за споделяне на прекрасното прекрасно са прекрасни! Е не непременно на самото място.

4) когато те е канила с приятелките си в Брилянтин... все още не е било като да кани приятелка. Бъди сигурен, че искала мнението на приятелките си що за птица си и кви са ви шансовете да излезе нещо между вас!

5) Тя те кани на концерт. Тук още си бил в играта, при това ви прави селфита! Хем повод за близост, хем вероятно после да те тагне и пак да види какво другите мислят за теб!

6) Това за астролога, какъв по-голям намек искаш, че е свободна и на разположение! Трябвало е да те фрасне в челото, не по рамото. Между другото когато едно момиче ви удря уж разсърдено, това е много добър знак, това е женската кино ескалация!

7) "после ми чупеше и ме хранеше" е това е било за капак, че ти е била супер навита! Момчета запомнете от дрътия си батко... една жена ти подава храна  в три случая, ако ти е майка, ако си сакат или ако е влюбена в тебе! От тия трите поне е ясно, че не ти е майка!

Между другото подаването на храна е страхотен любовен ритуал! А за тия дето ги е страх от отказ целувка, ето ви една рецепта сигурна почти на сто процента... подайте храна с лъжичка на мадамата... приеме ли целувката после е сигурна!
Ей ви за десерт една супер сценка в кухнята, при това романтична ;)...
http://www.youtube.com/watch?v=3vLBMEWexoI

П.С. Романтиката когато има взаимна химия е прекрасна! Но тя е десерт, не предястие! Мъже не се страхувайте да бъдете романтици, достатъчно е да уцелите точния момент и доза. Все пак и Казанова е бил романтик...