Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства => Темата е започната от: nexus в Ноември 10, 2014, 16:35Титла: BJ клоуз.
Публикувано от: nexus в Ноември 10, 2014, 16:35
Ситуацията е следната.. В друга държава съм, в един хотел, тъкмо излизам от басейна и се качвам в стаята да се изкъпя. На връщане сядам във фоайето и си гледам нещо на телефона, когато две жени (1-та на 25, давам и 7.5-8, черна коса, сини очи, другата на 42 - на нея и давам 6-7, ниска, с руса коса) ме заговарят и ме питат дали не играя футбол, защото походката, стойката ми, прическата ми, всичко издавало, че се занимавам с футбол, а и на всичкото отгоре съм приличал на Коноплянка (футболист). И от там започнахме разговор като говорих предимно с чернокосата на английски, тъй като другата не знаеше, с нея само някоя друга дума, ако се дублира с българския.
   По време на разговора ги питах общи неща свързани с футбола, дали харесват курорта, морето, колко е красиво, за колко време са тук и т.н. Малко по-късно ги питах какво ще правят довечера, а те ми отговориха, че имат планове да ходят по дискотеки, както и да видят едни фонтани... Казах им да се чакаме след вечеря на същото място, за да видим дали и аз ще мога да отида с тях и си тръгнах.
   След вечерята нещо не ги видях и тръгнах да се разхождам по морето. След като се прибрах към 10 и нещо ги видях там, нещо си говориха и пиеха някакво питие. Аз, разбира се, поздравявам ги, сядам до тях, отпивам си от тяхното питие и започвам разговор с тях.. Негове, бъзици, казвах им думи на български да ги повтарят, както и те на мен. Общо взето си се забавлявахме.
    Към 11 и нещо им вкарах оферта да ходим да пушим наргиле наблизо преди да отидат към дискотеките и те не отказаха.. Кафето с наргилетата беше на 2 минути от хотела. Стояхме там към 20 мин. , като аз бях седнал точно до 25-годишната, докосвах я по ръката, за да ми я стопли и т.н., кино имаше! Малко по-късно се направих, че трябва да се прибирам като казах чао на по-възрастната, а на по-младата и казах да дойде с мен навън, за да и кажа нещо. Като излязохме я целунах и директно към хотела, където ми след като се натискахме ми направи свирка. До секс не се стигна, тъй като наистина трябваше да се прибирам.
   


Титла: Re: BJ клоуз.
Публикувано от: CONQUISTADOR в Ноември 10, 2014, 18:27
Ми браво на мацките ,  те са те играли май ;-)


Титла: Re: BJ клоуз.
Публикувано от: nexus в Ноември 10, 2014, 18:39
Може и така да е, кой знае.. Важното е, че не бях нийди, не бях нуждаещ се, инициирах нещата да се случат, ДЕЙСТВАХ. За мен това е най-важното.

"Пропускаш 100% от възможностите, които не предприемаш." - Уейн Грецки (още в началото на форума си го пише)  :)


Титла: Re: BJ клоуз.
Публикувано от: Coconut Crab в Ноември 10, 2014, 21:51
Браво. Даже по-добре. Мен свирките по ме кефят и от ебането.  :sleepy: