Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства => Темата е започната от: Sticky_Fingers в Ноември 12, 2014, 02:43Титла: Arm, aber Sexy
Публикувано от: Sticky_Fingers в Ноември 12, 2014, 02:43
През седмицата, звъни ми един приятел. Имахме уговорка да ходим на евент в бар на центъра, да слушаме разни презентации, където идеята е да завържеш нови контакти с хора, с които можете да сте си полезни в различни бизнес среди. На мястото на срещата идва с много симпатично момиче, което се оказа че му е на гости. Познават се от някакъв семинар в Холандия. Германка от Берлин (един от най-любимите ми градове). Естествено комон ленгуиджа е английски, но с нея специално си говорихме само на немски, просто много ми харесва да говоря на този език. Стана ми супер интересно като разбрах, че е от Берлин и той разговора си започна. В началото по-общи теми, кой с какво се занимава, разказах й разни неща за Берлин, които са ми направили впечатление. В началото даже не го приемах като свалка.

Презентациите не бяха много интересни и не завързах кой знае колко значими контакти. Там имахме разни оферти да продължим вечерта някъде другаде, но тримата решихме да отидем в един бар на близо да си полафим. Разговорът беше доста интересен, той моя човек като цяло си е голям играч и много добре знае как да се държи (в крайна сметка той не я пляскаше, защото нещо пак се събираха с бившата му). В един момент доста сексуализирахме разговора. Тя започна да ми обяснява колко симпатични и интересни са мъжете в България и как жените трябвало да са много щастливи от този факт. Факт. Обясняваше ни как мъжете често не могат да разберат сигналите, които жените им изпращат, като признак на интерес. Интересни изводи, само вкъщи да не ме чакаше приятелката ми.
Поговорихме си за боди ленгуидж. Разни такива неща, как се забавляват в Берлин.  Така си мина вечерта и си се прибрахме кой от къде е. 

Така стана, че на следващата вечер се видяхме в малко по-разширен състав.  Аз отидох малко по-късно. Оказа се, че доста маймуни са се качили на клона и не е като да й липсваше внимание от дуги мъже, жени и всякакви производни. На няколко мои коментара нямаше как да не забележа как ме гледаше... После отидохме в клуб, където нямаше какво да ги чакам другите и направо си застанах до нея. Малко разговори на ухо с физически контакт. След третото й докосване ми стана ясно, че това си е моята игра. Много скъсихме дистанцията, видях я че й е малко некомфортно пред другите и я дръпнах малко на страни. Исках да я целуна, дръпна се леко с обяснението, че все пак аз си имам приятелка, но не беше много убедителна, хванах я здраво й просто я целунах.

Тук проблема беше в логистиката, защото нямаше как да я заведа в нас. Оставих я да си разсъждава над темата, без да сме го коментирали и директно говорих с моя човек, че ще я водя у тях (пича на който е на гости). С него се познаваме добре и нямаше нужда да питам втори път. След това тя идва при мен и ми обяснява колко й е приятно и че иска да продължим ескалацията, но нямала как да дойде в нас. Аз й казах, че няма какво да го мисли, защото вече е измислено. Малко й беше трудно да разбере как така сме го решили с моя човек толкова бързо, ама то как да разбере, че ние мъжете много бързо си влизаме в положение, без много обяснения.  Казах й че все пак му е на гости на него и е редно да преспи в тях, нямаше нужда да я убеждавам повече.

Тук на пръв поглед няма кой знае каква игра според рамките на форума, но то повечето неща не могат да се опишат. В случая беше важна нагласата и вътрешната игра. Освен това не ми беше толкова важно да стигнем до дивана на моя човек. Но моето усещане е че през цялото време аз я водих в правилната посока, бях спокоен и най-важното ? момичето ми харесваше. Друга важна точка е че логистиката беше осигурена, иначе нямаше начин нещата да се случат, дори и да се беше навила, не мисля че имах желание да я влача по разни хотели толкова късно. В крайна сметка прекрасното се случи.

Тръгна си след 3 дни за Германия, останахме си добри приятели с отворена оферта някога да я посетя в Берлин. (Това не наруши връзката ми, даже мисля, че по някакъв странен начин е заздрави).


Титла: Re: Arm, aber Sexy
Публикувано от: Coconut Crab в Ноември 12, 2014, 10:51
Ебаси - играл си по всички правила на Стоун. Логистики, приятели ти помагат, без много глупости и игри.

Какво може да кажем - Браво ЛЪВ!  ;D ;D ;D