Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки, пикап и запознанства => Темата е започната от: roberto92 в Декември 25, 2014, 15:35:48Титла: Коледен F close тройка
Публикувано от: roberto92 в Декември 25, 2014, 15:35:48
Здравейте, отдавна не съм се включвал но мисля че трябва да ви разкажа една от последните истории за да се надъхате, както аз много често влизам прочитам надъхвам се и действам.

Ето я и ситуацията, на коледно събиране съм с фирмата в едно заведение но едновременно с това и колегите от университета правят събиране в един апартамент. Реших че ще посетя само едното ще се понапием с колегите после ще разпуснем в някои клуб и така, както всяка година го правим. Коледното събиране с колегите от работа както обикновенно мина с много смях и алкохол видяхме се в светлина в която рядко можем да се видим но по едно време гледам 2:00 часа, колегите повечето пияни, колежките ми се поизгубиха, а те не са много и реших да ходя на събирането с колегите от университета. Хванах едно такси и след 10 мин вече бях на другото събиране, но вече повечето се изпонапили, прибрали се и т.н. останали няколко човека и още доста алкохол.

Става към 3:00 часа вече оставаме трима човека, аз и две колежки (едната ще нарека А другата Б) продължаваме със забавните истории, а аз съм хвърлил око на А и цяла вечер ту я вдигам на високо и таман да се възгордее я свалям на земята и така няколко пъти. Но се усетих че на Б започва да и става леко тъпо и е на ръба да ми развали играта. Започнах малко по-разчупен разговор с нея и леко кино и веднага се усети че се успокои, усмивката и грейна и се стигна до момент в които двете започнаха някаква за борба на внимание и така продължихме докато аз през това време продъжавам с киното с А и взех да се заигравам.  :P

Става към 4:30 часа аз вече напреднал сериозно с питиетата (тука малко сбърках) и вече почти няма за какво да говорим, като се усеща лека тишина от време на време. Гледам Б нещо цъка на телефона и както си говорим придърпах А към мен и забелязах че не оказва никаква съпротива и уж на шега започнахме с леки целувки и кино. По едно време Б както гледаше на телефона нещо, каза "А какво правите вие бе" и се смее. Аз "Нали ти бях казал че ме наболява гърлото днес и мисля че намерих решение". Взе да се смее тя и остави телефона и дойде доста близо до нас и си пусна ръката върху бедрото на А с леко первезен поглед. В тоя момент си казах на ум ... играй всичко или нищо  ;D . Както А вече стоеше в мен, хванах Б през врата и я награбих с целувки, А седи и не реагира, хванах отново и нея с целувки, усмихна се вкара первезен поглед и Б каза "Ами мисля че остана само един вариант" и посегна към А и започнаха с целувките и двете.

Аз в тоя момент вече и аз дадох лек блокаж ... че не очаквах баш това. И така след още 2-3 минути целувки и тежко кино, аз отново влязох в кондиция и усетих че не сънувам А казва "Знам едно по-удобно място" ... понеже бяхме на един ъглов диван в хола и тръгна към спалнята, гледам Б и тя тръгва след нея и гледа към мен. Казах си няма кво да стане ... действай. За момент дори ми мина през главата да им кажа че ще си ходя  :-[ сега като се замисля ми става смешно но тогава го помислих сериозно не знам поради каква причина. Последвах ги и всички продължи като в порно филм ... няма какво да ви разправям.

Весели празници момчета и успехи през новата година. Надявам се че рапорта ми ще ви повлияе позитивно.


Титла: Re: Коледен F close тройка
Публикувано от: The.Spirit в Декември 25, 2014, 20:29:50
FUCK YEAH!!! Ето на това се казва рапорт! +10 :)


Титла: Re: Коледен F close тройка
Публикувано от: stone в Декември 27, 2014, 19:30:27
Аз ли нещо не разбрах? Останали сте само ти и две колежки - ами домакина къде отиде? Или партито беше у едната от колежките?
Че къде са били тогава другите мъже - остават на купона пияни мацки, гледат на ебане, а онези си тръгват? Ебаси колегите имаш.
Ако наистина се е случило така, браво на тебе - често пъти така се получава, ебе не най-големия алфа, а този, който издържа до най-късно, без да му се доспи, да му се доповръща, да се напие, да изтърве последния тролей, или нещо такова.
Staying power, братлета.
Успех!


Титла: Re: Коледен F close тройка
Публикувано от: roberto92 в Декември 28, 2014, 14:26:15
Домакина е колежката А, а да ви кажа честно не разбрах какво е станало с останалите преди да пристигна и по каква причина са си тръгнали, някакви драми е имало и са се разправяли за предишното запиване, но не ги оставих да ми обясняват, понеже не ми се слушаха глупости, а бях излязъл с парти насоченост тази вечер, а тези които бяха останали все още бяха доста напред а алкохола и едвам ги изпратихме.

Както и да е ... Интересното е сега като започнем лекциите как ще се гледаме тримцата, а още повече ми е интересно ако останалите колежки от групата разберат за преживяването ни по какъв начин ще им се промени мисленето за мен и за въпросните колежки.


Титла: Re: Коледен F close тройка
Публикувано от: meto в Декември 29, 2014, 01:31:41
Цитат
Интересното е сега като започнем лекциите как ще се гледаме тримцата, а още повече ми е интересно ако останалите колежки от групата разберат за преживяването ни по какъв начин ще им се промени мисленето за мен и за въпросните колежки.

Какво има да го мислиш? Опънал си и двете. Ако им е харесало, ще повторите, че ще потретите, стига да не са били адски пияни и сега да ги е срам.  А за колегите ти :най-много да ти се кефят,че си правил 3ка с колежки. Мечта и фетиш е на много момчета/мъже :) Поздрави