Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки, пикап и запознанства => Темата е започната от: asdasd в Февруари 10, 2015, 18:09:02Титла: Едно ново начало.
Публикувано от: asdasd в Февруари 10, 2015, 18:09:02
Здравейте, артисти!
Казвам се емколес94, баща ми го измисли от както гледахме херкулес на времето. На 20 години съм и от 1 месец се интересувам от пикап-а. Октомври 2014 прекъснах една мъчителна връзка. Връзка на 4 години без бъдеще и без настояще, в която само драми и проблеми и нищо смислено освен малко секс. Бях, а може би още съм толкова скромен и затворен, че пичката ми изневеряваше, а аз и прощавах, защото си мислих, че никога няма да си намеря друга.
 След като ме остави започнах да чета за "Естественото съблазняване" на един руснак, живеещ в България. Хубави работи пишеше, но врели ми кипели, сега оценявам, че просто е преиначил пикап-а, защото е махнал обарването и ескалацията и "гради сериозна връзка" .. дрън дрън. В началото му четох книгите, следях сайта и т.н, но само на теория. Реално нищо - действието се развиваше 2-3-4 месеца от октомври до януари що го де никакъв резултат, само някакви знания, но без реално практическо приложение.
 Преди около месец, уви точно влезох в сесия и не можах да се възползвам пълноценно си поръчах книгите на Илиян и започнах да ги чета. Изчетох ги за 0 време. Мотивирах се, надъхах се и реших, че искам да стана ПУА. Върнах се в София, защото си учих в родното градче за изпита и пак както пишеше в книгите "страх", "тя си има приятел", "тя бърза" , "тя нещо друго" и все се отказвах.
 Но пък съм решен и пак отивам и отивам. По 3 - 4 часа обикалям Ринг мол и се прибирам като насран първия ден, защото нямах куража. На следващия ден отидох с 2ма приятели и пак не събрах сили, та те си нямат и идея какво е да си ПУА и само ми пречиха ..
 Така пропилях 2 дни и много преди това в страх да заговоря момичето ..
 Но не и вчера - 09.02.2015. Отидох за пореден път в Ринг мол и пак почнах да обикалям, да се оглеждам да си измислям оправдание да не я заговоря и изведнъж "майната му" отивам! Имаше 3 момичета седнали на пейки и в главата ми мина идеята да ги заговоря. Отивам при тях - " момичета, правя анкета за моя университет на тема "има ли разлика между среща на момиче с красиво и пъпчасало момче, с акне" баам смях :D не знаят какво да ми кажат. След първото сепване влезнах в стейт предполагам и започнах да говоря, да говоря да бърборя и ме гледаха и ми се радваха. Отговориха ми и аз знаех, че трябва да им посикам номера, да продължа играта, но нямах тази увереност .. все още я нямам. Пожелах им лек ден и им благодарих.
 Продължих напред и пак право пред мен една 7ца, много изискана, кво пък айде пак същия въпрос, бам отговори ми полафихме си, научих името и, но не взех номера и, викам айде, не съм готов ..
 Пропуснах няколко сета, защото бяха нещо от рода на 3ки и 4ки, а за една 7ца нямах топки да се пробвам.
 На излизане видях една руса снежанка, уникална поне 8ца и седя и се чудя как да подходя и тръгвам и като видях якия и приятел се радвам ,че не загазих ;D
 На спирката на автобуса видях една мацка, да речем 7ца, русо бонбонче и отивам към нея с поглед ееей от кога не сме се виждали, казвам и "Здравей, адашке, как си?!" и тя една сладка физиономия не не бъркаш се" и аз " ама ти не си ли Еми от ... " тя неее " и полафихме малко. Разбрах от къде е, какво учи, какво работи, ала бала тия неща, но видях, че няма желание да си говори с мен и отиде на другия край на автобуса, казах си нищо и тук не взех номера ..
 В автобуса имаше едно момиченце, което четеше една книга - "игри на глада" викам и -"Кое е по-добро книгата или филма?" Тя такава ме гледа и ме игнорира и нещо бич шийлда или умората от деня не ми дадоха да се докосна. Смени 2 лафа през половин уста, но нищо.
 Слизам пред нас от автобуса и там в магазина с кварталната продавачка се заиграх, но нищо сериозно, все пак тя трябва да е учтива - "поканих я на вечеря " и каза, че ще дойде, но най-вероятно е било шитка ..
 И накрая на вечерта пресичам булеварда към хоум суит хоум и едно маце чака спирката. Отивам при нея със самочувствие и я питам "Добър вечер, след колко минути идва автобуса за по-добро бъдеще"? Тя ми се усмихна и си полафихме 2-3 минути и се прибрах, мацката беше стара, но готина и не направих нищо, разбира се :).
 Това беше 3тия ми ден като ПУА или жалко подобие на него :D ..
 Днес на 10.02.2015 реших да пикапя на центъра - свещено едва ли не място за Илиян в неговата книга. Сега пак докато влезна в стейт, докато загрея докато направя нещо абе .. минаха си 5-6 сета ..
Видях една бабичка в автобуса и станах и и предложих да седне, тя много се зарадва, видях, че зад мен една 6чка видя това и се усмихна, направих впечатление. Постоях пак прав  около 3-4 минути и АТАКА, седнах до момичето, и започна лафа - казах и ,че ме боли крака и не мога да стоя прав и да ми направи място, после почнах от къде е, аз от къде съм, какви сме бля бля. Тя работи в друг мол и  се пошегувах, че пак ще и дойда на гости, ама утре. Добре се получи и отново без телефонче :( ..
 По пътя в автобуса пак седнах до друга девойка и се направих "ъъ извинете как да стигна до ХХХ" и пак тръгна лафа, уви мацката 4-ка се оказа на 15 години и реших да не я закачам, отново ...
 Отидох до университета, там на един приятел запознах се с 2 "златотърсачки" и дори не се опитах да ги впечатля .. после се запознах с още 3 мацки докато пушеха и едната си харесах, но много бързаха и отново фейлд ..
 Обикалях по центъра и пак се спекох .. изпуснах много и то красиви сета .. те ме биеха по ранг не можех да ги стигна, рани ми е сякаш за нег-ове и пак спекан си се засилих до спирката.
 По пътя пак пропуснах няколко възможности и се надъхах на една секси блондинка отидох и пробвах от подхода на Илиян - "Здравей, забелязах те от далеч и ми хареса и реших, че искам да се запознаем" и усмивка. Баам изтърси нещо и аз пренавит не я чух и 3 пъти така :D накрая и викам аа помислих, че ми каза махай се и за това се сепнах, малко замазах положението. Познах, че учи право, не знам как стана, но беше с голям бич шийлд и ме поряза 1-2 пъти а и вече бях премръзнал, страшен студ е навън .. по пътя към спирката една мацка вече последния сет за деня - " хей, ти не си ли Мария" и тя едно като обидено - НЕ  и се отдалечи, трябваше да ида и да се заиграя пак, но говореше по телефона и нямаше да успея така или иначе ..
 На кратко - 3-4 месеца теория от всякакви източници, 5 дни практика, от които първите три пълен провал и само последните 2 взех да живвам малко :D . Знам, че е слабо, но не ме амогвайте от сега и то много. Знам, че имам много да уча. Последния ми изпит минава тия дни и след него минавам пак на теория, че си отивам на село, а там няма как да пикапя, че всички се знаем, но след като се завърна отново ще се боря да стана пълноценен ПУА.
 Реално си знам грешките, знам и как да ги игнорирам, но не успявам. Илиян ми е свидетел как преди 2-3 вечери му писах едно отчаяно писмо - той ме посъветва "все едно скачаш в студена вода, в началото е гадно, после ти става яко" така и стана. Опитвам се.
 Променям гардероба си. Следя стриктно за външния си вид по облеклото. Тренирам така или иначе фитнес и бойни изкуства, само имам сериозен проблем с акнето, който понякога използвам като пикап линия да се запозная :D , както видяхте по-горе.
 Ако може да ми препоръчате от къде да чета още информация. Изчетох всичко в сайта, без форума, че нямах време и 2те книги на Илиян. Имам много работа по себе си, знам ... ще се постарая и ще успея, защото вчера бях ниско долу, а сега съм само долу, има малко изкачване :)
 Също така от средата на март ще пробвам вече нощна игра в Студентски и по центъра ако има хора за уинг да пишат.
 Е, чакам критики и мнения и така нататък. Само да ви повторя, че реално съм на 4 дни стаж :D практика и малко милост, но и да нямате все пак съм самодостатъчен и достоен и съм във фрейм и бля т.н...
Поздрави!


Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: Manowar в Февруари 10, 2015, 21:32:04
Браво, Наща момче. Ти скъса асвалта на 7 места. Ако ми отговаряха толкова мацки колкото на теб, нямаше да ми изсъхва къртечницата.

Днес и аз мъчих да пикапя. От 5 изтрела, само две ми обърнаха внимание, една грозна и дебела(взех и телефона за да имам удоволствието да го изтрия, без право на помилване) И една суха пръчка(слаба мацка) дето не ги харесвам много ама е добра във фейса, даде ми сурад тефтер, ше я тровя за утре...

Ама си пич готин, дори и аз установих някой пропуски, но според моите изчисления, са достатъчни 1-2 санта на правилното място за да бъдеш извинен за тях.

Ти си човека, мачкай на пред...


Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: fancooler в Февруари 10, 2015, 22:32:32
Браво, машино!!!

+1 реп. за куража и топките! Продължавай така! Търсиш четива допълнителни гледам та отговорът ми е - марш на улицата! Чел си основния форум и книгите на Илиян. Засега ти е напълно достатъчно!

Моят съвет е да играеш сам, поне в началото. Така няма да развиеш някаква зависимост от крилото! Продължавай да отваряш като редувай директна и индиректна игра. Следи за реакцията на момите и виж кой вариант ти приляга по-добре в различните ситуации. В началото с този подход ще ти е тегаво, но пък ще развиеш по добре умението си да калибрираш правилно. Опитай се да ескалираш нещата - покана за кафе, оферта и т.н. Ако те резнат веднага задействаш план Б - стъпка назад с базици и DHV като целта ти е разговорът да протича на емоционално ниво. Като видиш, че отново ти се кефи пак офертираш - няма да се самоотсвирваш, ей! В краен случай пробваш да вземеш телефон. Фейсбук нямаш, естествено! Жокер - една ме пита защо нямам, та й казах: "Да не ме ревнува приятелката ми...". Капиш?

Искам да си дързък и да им говориш яко глупости, като междувременно вкарваш и кино. В моментите, в които умрираш от срам от себе си, знай, си най-успешен! С този подход ще излизаш постоянно от зоната си на комфорт. Това е важно, за да продължиш да развиваш играта си!

Не забравяй, че най-важната част от свалката е да се забавляваш на макс!

PS: Много се кефя като попадна на такава тема! Продължавай да пикапиш, братле и ако имаш въпроси - тука сме!  :)


Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: asdasd в Февруари 10, 2015, 23:26:57
Благодаря! :)
Това е пътя. Ще го следвам.
The Pickup Artist: The New and Improved Art of Seduction - ако някой я има на pdf формат ще се радвам да я прочета и други четива. Искам да стана като Slayer и Илиян и по-добър. Приех играта като част от живота си и ще продължавам да се развивам.
Благодаря за съветите, ще се опитам да ги приложа и да изградя свой собствен стил на игра.
Лека вечер.


Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: Diablodh в Февруари 11, 2015, 00:33:54
За акнето си вземи арганово масло и мацай смело по муцуната иначе е приятно разнообразие да се види човек с топки който не пита:
- Как да свали единствената или как да си върне бившата дето му е била шута.
+РЕП за усилията ама престраши се следващия път поне един фейсбоок да поискаш ако от телефона те е страх.:)


Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: asdasd в Февруари 11, 2015, 18:55:43
11.02.2015 година
Емколес94 играе в The Mall

Здравейте, артисти! Пак съм аз и това е моя 3ти ден на артист, истински 3ти ден , иначе 5ти или 6ти.
 И така. Излизам си аз от дома и тръгвам към рейса. В рейса един мой познат АФК, който и той ходи в мола, помислих си, че ще ми развали играта, но не се получи, защото се видяхме само 2 пъти и тогава търсех и се размина. На слизане от рейса веднага забелязах красива 7ца, която тича за автобуса си, за мое щастие го изпусна и аз действам - "Хей, направо ме изплаши, за малко да те блъсне колата, внимавай!" и тя едно такова с половин уста, че бързала и ми обърна гръб и забяга в друга посока,викам айде с теб и без теб. Това беше сет 1.
 На влизане в мола си разиграх план. Отвън имаше 2 компании от жени по 3- 3троен сет, в който пушеха и мислех да ги заговоря, но много грозни браат .. 3ки и 4ки са им много :D и ме стегна пак викам, айде .. повъртях се, стегна ме пак едно такова .. мислех си, как вчера на върха сега пак долу .. и пак пораженческите мисли .. влезнах в магазини поогледах се и си спомних защо съм дошъл и отново тръгнах!
 На една пейка в молчето  2 красавици едната 6ца другата 5ца. Отивам и пак  - момичета, много скучно в този мол, поне да си полафя с вас докато дойдат приятелите ми? (които ги няма и нямаше да дойдат :D ) и те ами добре. Аз: Между другото правя проучване - как ще отговорите на този въпрос и пробвах номера с 3ката и 7цата за познаването. Получи се ефективно в замяна на правилния отговор щяха да ми кажат имената си, но отговоа им беше 2 и 6??!? Тия луди ли са ? :D Нищо, пак им подадох ръка и се запознахме, залафихме дрън дрън, наговорих им някакви простотии, че уча в СУ психология, което не е вярно :D и дойде третата мацка. Ще я наречем М., защото после се появява отново в играта, ще видите. И тръгнаха си, едното момиче много си допаднахме, но уви пак не и взех телефона .. не можах и тва е ... продължих напред.
 Малко до тоалетната да се размине положението и отивам до една промоутърка на парфюми. Викам и - "виж не ме интересува какво предлагаш , просто искам да се запознаем, защото си красива и някак си ме дръпна" - тя се усмихна, очарова се, притесни се и и стана готино, каза си името Б. и почнахме да лафим .. казах и , че сигурно се чуди как така съм я заговорил и тя такава изненадана, бля бля пита ме дали не и предлагам работа, аз "имам 1 декар лозе за копане, ако искаш може да се уреди" и тя НЕЕ полафихме и реших, че е време за фон клоуз - викам и дай си телефона нещо не помня точно какво да се чуем някой път да се видим и тя Не .. върнах малко назад, както препоръчахте вчера и пак отдалече и накрая  и викам ай дай си телефона да се видим и тя ъмм такова добре, ама не ми звъни, аз ок , ти ми го дай пък аз няма да ти звънна - и усмивка. Даде си номера де :D и напред към некст таргет.
 С приповдигнало настроение тръгвам да обикалям и гледам 2 бонбончета седят и си лафят. Поседях малко около ттях, пак докато се навия и сядам " момичета какво ше си помислите ако някой, като мен така изведнъж ви се натрапи на масата?" и едната - лидерката взе да ме гони там да ме храни и аз пак да излезна от положение - "не не аз правя едно проучване " и пак номера с 3ката и 7цата :D днеска основно с него работя. И полафихме, сменихме си имената, но не бяха кой знае какво като характер и дори не се опитах да им взема телефона ...
 На излизане от мола на вхора стоеше една 9ка - викам готов съм, каквото това. И сядам до нея, видях е че си рови в телефона и -" Хей, нали знаеш, че след 5тата минута уайфая става платен" - леко се стресна и вкл. бич шийлда .. все пак 9ка брат, а аз на 3ти ден в пикапа :D и там игнорира ме, но аз нали вече съм нахален :D пак за изпити ли четеш, на колкко си, как се казваш, пак се запознахме :D и много яко пиче, после дойде майка и и ме изостави, абе личеше си, че нищо няма да стане, защото много висок ранг ..
 На излизане, забележете зад мен върви М. , точно така, мацката от 3ния сет, който отворих в началото. Изчаках я и залафихме, кой от къде е, какъв е и как е. Стигнахме до спирката, оказа се, че живеем близо еидн до друг, но на различни автобуси. И супер мина лафа и викам- "кажи си телефона да се видим да излезем някой път" и тя тръгна да го дава и хооп шибания автобус дойде :@:@ и не ми го даде, искаше да ми го даде, усетих го. Казах и името си и фамилията и да ме потърси по фейса, дано да ме потърси, щото беше свястно момиче ..  (как мислите, ще ме потърси ли?).
 До мен имаше едно готино пиче, но видя, как се задявам с М. и реших да не се пробвам .. викам айде, че и автобуса дойде. В него отново една 8ца .. много красива на последния ред седнала и аз до нея - "може ли?" - ми може. И се запознахме. Каза ми, че не обича да говори в автобуса, но като я разговорих отново за 3 и 7цата :D за ноктите - малко ескалирах :D , но в автобус сами се сещате, че просто не става .. и този път по от рано - "виж, приятно ми е да си говорим, искаш ли някой път да излезем?" и тя - ми може, аз "08???" и тя аа " не си давам номера,имала съм проблеми" и хукна, казвайки беше ми приятно, пак ще се засичаме в автобуса ..  и :@ :@ :@ малко ме хвана яд .. много готино си полафихме ..
 И вече като слезнах от автобуса в някакъв супер стейт супер весел, щастлив и много яко, а 2 часа по-рано едва едва се навих да почна - пикапа е супер!! В магазина се бъзиках с продавачката, един чичка, охраната, на пътя пресичах като ненормалник, но не ми пукаше!! :D това е супер веселото! Накрая видях една колежка от друг курс и полафихме, но нея не я броя, щото си я знам.
 Обобщението: мисля, че имам прогрес - (заговорих и една продавачка на часовниците между другото, но тя много кисела и се отказах. ) - чисто днес 10 нови момичета заговорих. Взех  1 телефон, щях да взема 2ри ако не беше шибания автобус и  имаше емоции .. :angel: :angel: :angel:
 Опитвам се да следвам съветите ви и подействаха! :) Ставам по-добър пикапа става част от мен. Само проблема ми е в началото първия сет докато загрея и там си полафям с няккави хора без значение да влезна в ритъм, но е супер като цяло!
 Чакам критики и съвети и похвали ако има, каквото решите.

///Дали ще ме намери М. по фейса?
///Така като настоятелно отказват да си дават телефона дали да натискам?
///Съвети как по-лесно да влизам в стейт, че изпуснах доста сетове?
///Как е за 6ти ден в пикапа, от които първите 3 дни пропиляни?
///Дали подхода ми не е много "friendly" смисъл ддз опитвам се да ескалирам към някое кафе или поне телефона за сега, но не се получава, може да е от мацките, поне така си мисля, но ако мислите, че ми куца нещо - кажете.
 Ми това е. Вие сте наред, артисти!Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: ibizabg в Февруари 11, 2015, 20:45:57
Браво  за играта, но това с 3-ката и 7-цата не го повтаряй защото така започваш постоянно да търсиш рутини и техники,  по-добре кажи някоя глупост но да е нещо ново.Така ще се разчупиш и всичко ще си стане натурално, а не като не се "получи схемата ти" и целия сет да рухне.Браво много додра игра продължавай смело!;)


Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: asdasd в Февруари 11, 2015, 20:48:50
Благодаря, ще последвам съвета ти.


Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: fancooler в Февруари 12, 2015, 02:35:22
Здравей, братленце! В следващите редове ще ти отговоря на въпросите в контекста на написаното от теб.


?Отвън имаше 2 компании от жени по 3- 3троен сет, в който пушеха и мислех да ги заговоря, но много грозни браат ... 3ки и 4ки са им много  и ме стегна пак викам, айде ??
? трябваше да им влезеш на тия, братле. Щеше да си спокоен, защото така или иначе нямаш очаквания нещо да излезе от разговора с тях, но пък за сметка на това щеше да се поразчупиш. Перфектна ситуация за начало на играта, от която си пропуснал да се възползваш!

?На една пейка в молчето 2 красавици едната 6ца другата 5ца. Отивам и пак  - момичета, много скучно в този мол, поне да си полафя с вас докато дойдат приятелите ми?? ? решаваш да им влезеш индиректно, което е добре, но излишно им се обясняваш. Не го прави! Не се оправдавай за действията си! Рути ти ранга много това! Това за скучното също го забравяш на мига! Един PUA  винаги намира начин да се забавлява! Изобщо избягвай да използваш негативни думи и изрази в сетовете, особено в началото на свалката!

"Виж не ме интересува какво предлагаш , просто искам да се запознаем, защото си красива и някак си ме дръпна" ? супер! Тук се пускаш по-дръзко и о, изненада ? резултатът е налице! Мацето естествено се кефи  - браво! Личи си, че си в стейт в този момент ? базикаш я успешно, завързваш непринуден разговор. Девойката показва лек интерес, но ти не си калибрирал ситуацията правилно като си побързал да искаш номера й. Важното е, че не си се самоотсвирил в тоя момент! Видя ли сега колко по-добре е да върнеш малко назад ? макар, че пак не си се справил добре, защото си продължил да натякваш за тоя номер. Да, взел си го, но сам знаеш, че е флейк ? дала ти е номера си просто, за да се разкараш! А не е като да не си говорил с нея. Все е можело да се хванеш за нещо, което е казала за себе си! Трябваше да вкараш някаква оферта: ?Tия дни се заформя едно мероприятие ? направо те взимам с мен!? Ако се беше навила я питаш: ?Къде да ти се обадя??, вадиш си телефона и записваш.

?Поседях малко около тях, пак докато се навия? ? правилото за 3-те секунди, братле ? видиш ли таргет ВЕДНАГА влизаш без колебание! Тук си бил обречен още в самото начало, защото те са те забелязали, че се връткаш около тях като хиена на мърша.

"Момичета какво ше си помислите ако някой, като мен така изведнъж ви се натрапи на масата?"  ? УЖАС!!! Думата ?натрапи? как реши да я изтреляш точно в опънъра, бре?! Ти натрапник ли си или шансът на тия да срещнат мъжа на живота си?! Никога, ама никога не използвай такива изрази за себе си ? внушаваш, че си поредната лепка, която търси внимание!

?И едната ? лидерката, взе да ме гони там да ме храни и аз пак да излезна от положение - "не, не, аз правя едно проучване ". Ти не си анкетьор, ве?!  Като те е амогнала мацката страхливо си почнал да оправдаваш действията си ? голяма грешка! Никога не го прави това отново! Като почне да те храни пичката се обръщаш към останалите: ?Тя винаги ли е толкова лоша с непознатите? Обаче вижте как й застава едната вежда като ми се пули...?.

?На излизане от мола на входа стоеше една 9-ка - викам готов съм, каквото това. И сядам до нея, видях я, че си рови в телефона й: " Хей, нали знаеш, че след  5-ата минута уай-фая става платен?" ? това е правилният подход, браво! Трябваше да й вкараш някой друг нег, вместо да я засипваш с въпроси. То е ясно, че като е хубава всички около нея й се мазнят. В началото си я изненадал ? не е очаквала така да я заговориш. В момента на слисването й е трябвало да бъдеш много дързък: ?На външен вид го докарваш, душко ама май си няма. Имаш ли сестра близначка, която умее да говори??.

?На излизане, забележете зад мен върви М., точно така, мацката от 3-ния сет, който отворих в началото. Изчаках я и залафихме, кой от къде е, какъв е и как е. Стигнахме до спирката, оказа се, че живеем близо еидн до друг, но на различни автобуси. И супер мина лафа, викам й "Кажи си телефона да се видим да излезем някой път" и тя тръгна да го дава и хооп шибания автобус дойде :@:@ и не ми го даде, искаше да ми го даде, усетих го. Казах и името си и фамилията и да ме потърси по фейса, дано да ме потърси, щото беше свястно момиче ...? ? не си успял да създадеш достатъчно привличане, прекалено бързо си минал на рапорт. Рейсът за момичето е бил с по-голяма стойност от теб...

?В автобуса отново една 8ца... много красива, на последния ред седнала и аз до нея - "може ли?" - ми може. И се запознахме. Каза ми, че не обича да говори в автобуса, но като я разговорих отново за 3 и 7цата  за ноктите - малко ескалирах  , но в автобус сами се сещате, че просто не става .. и този път по от рано - "виж, приятно ми е да си говорим, искаш ли някой път да излезем?" и тя - ми може, аз "08???" и тя аа " не си давам номера,имала съм проблеми" и хукна, казвайки беше ми приятно, пак ще се засичаме в автобуса ...? ? много обрано започваш разговора! Прекалено си индиректен и безопасен! Какво е това ?може ли? ? не търси одобрението й за действията си!!! Защо не я наказа като ти каза, че не обича да говори в автобуса? А това ?искаш ли? изчезва моментално от речника ти! Заменяш го с ?хайде?.

Ето ти примерен вариант за действие в тази ситуация. Качваш се в рейса, засичаш в дъното яка 8-ца. Веднага без миг колебание отиваш и сядаш до нея. Поглеждаш я и когато погледите ви се засекат пускаш една чаровна усмивка: ?Хей здрасти! Как си се барнала само! Да не си тръгнала на лов за мъже??. Разговорът ще тръгне в съвсем друга посока... ?Яка блузка имаш ? я сваляй да видя как ми стои на мен?. Както си седнал до нея я подушваш ? нека да усети дъха ти. Вкарваш базисно кино и лек рапорт. На изпроводяк й казваш: ?Абе хубаво се забавляваме тука с тебе, ама аз трябва да слизам. Хайде да се видим тия дни!? Вадиш си телефона и й казваш: ?Къде да ти се обадя??, след което разменяте номерата и изчезваш.

За финал ще ти дам още един съвет - не брой дните, в които си пикапил. Все още си съвсем в началото. Чака те много работа - излизай, заговаряй, стреми се да си по-директен и не толкова френдли. Като забиеш гледай да не се самоотсвириш и престани да се вкопчваш в тоя рутин 7-3 като удавник в сламка! За мен вървиш в правилната посока! Продължавай така!

:)


Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: Leesh в Февруари 12, 2015, 11:11:31
Поздравления за това, че излизаш и действаш!

Колкото и странно да ти звучи, това че те режат с телефонните номера всъщност е чудесен знак. Означава, че си на правилен път. Ако се отнасяше прекалено приятелски с момичетата, без да им заявяваш истинските си намерения, щяха да ти дават телефонни номера по-често. Ако им покажеш интерес обаче и са наясно какво искаш от тях, това означава - по-малко взети номера за деня.

Самото взимане на номера обаче имам чувството, че не го правиш, както трябва. За да е ефективно и да ти дават номера, трябва да имаш някаква причина. Не може ей така от нищото да й кажеш - "Дай си номера, че трябва да се разделяме!". Естествено, че няма да ти го даде. Каква причина е това? Пробвай с :

?Студено е, да отидем да си поговорим на кафе.? ? ?Оо, не мога, бързам за ... разбрала съм се с ...?. ?Ей, как се казвам?? - ?Ъъъ...", ?Кажи го пак??, "....", ?Ок, искам да те видя пак. Да пием кафе утре?? ?Не мога, на работа съм? ?Да се видим след работа тогава, кога свършваш?? ?Не мога?, ?Ок, да се видим на следващия ден.? ?Не си длъжна, ако не искаш? ?Искам.? ?Ето ти телефона ми, запиши си номера и името". "стрелни се", "дай да си запиша името, да не ме кръстиш по някакъв странен начин (тук имаш възможност да се запишеш точно по "странен начин", за ебавката. Мистър секси или няква друга простотия)?.

Така няма да е нужно и да чакаш 3 дни, преди да й се обадиш, защото ще си имаш идея какъв е графикът й и кога ще е свободна. Само звънкаш в правилния момент, за да се разберете допълнително


Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: asdasd в Февруари 12, 2015, 15:40:24
Благодаря за съветите момчета! :) ще се постарая да ги въведа в следващата си игра.
Днес хем ми се иска да ида, хем не ми се иска. Утре имам изпит, едно ми е изморено и отпаднало, притеснено, какво ще стане, пък и трябва да чета, а влезна ли в стейт и в играта и ще заеба и изпита и всичко сякаш  :D
И сега се чудя, имам още час- два да отида и да играя, но нямам никакъв стимул нещо ..
Утре виж след изпита няма да имам извинение, но днес като че ли не е просто обикновен страх, ами "реална нужда да чета" ...
Какво мислите? ДА си дам ли 1 ден почивка, при положение, че имам изпит, но  в и в същото време,че цял месец няма да мога да пикапя?
 Ам май ще си остана вкъщи .. нещо не ми се рискува  :-X :-X


Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: asdasd в Февруари 12, 2015, 19:46:25
12.02.2015
Пичове отидох и днеска много слабо ..
 Качвам се в автобуса и сядам до 1 8чка .. сепнах се .. и заговорих за едно билетче :D нищо не направих, пък и голям бич шийлд не ебава ама изобщо не ме ебава мацката ..
 Слизам си аз на мола и заговарям една жена около 30те 4ка нищо повече и полафихме малко , но ме беше гнус да продължа :D и  се отказах.
 Влизам в мола и заговарям една "Св. Валентинка" на входа предлагат "снимка на влюбените двойки" и аз лекичко и викам "искам с теб да се повозя на количката, хайде" и тя ъмм аз съм на работа, не мога. Викам и айде, голяма работа кво толкова? - аа не не.
 Продължих напред и какво да ви кажа пълна скръб в мола .. само двойки мъж и жена, грозни жени, жени на по над 30 години, аз съм на 20 години и търся нещо младо .. като по протокол пак изпуснах 2-3 сета, които бързаха и ме "стегна " ..
 Заседях се и по пътя спрях една мацка, с кояот се разминахме 4-5 пъти, тя носеше картон и за това я запомних. И я спрях - "хей, знаеш ли, че когато хората се засекат повече от един път трябва да се запознаят?" И тя изненадана хмм , разменихме си имената :D и нали го пробвах натурално - тишина .. какво правиш, как си пълна издънка .. ама не ме кефеше, пак беше мацката стара за мен .. аз съм на 20, тя поне на 30 .. и демотивирам се .. пък и като чу, че съм на 20 и студент направи поглед "няма как и кво да стане" и взе да ме гледа като хлапенце ..
 След нея влезнах в един магазин и лекичко почнах с продавачката .. "Искам да се запозная с теб, каква е процедурата?" - подавам си ръката и се запознаваме, полафихме 10-15 минути за модата, за нея, за мен и бля бля бля и викам - добра компания си, искаш ли да излезем някой ден на по кафе и там да си полафим? и тя .. ама аз, прекъсвам я, нищо сериозно, бе душа!? И тя, ама аз си имам приятел .. и той няма да е много доволен. Дойде ми на ум "антишитката" ами нищо точно ще има кой сутринта да ни носи кафе, но не я казах, стори ми се едно такова грубо и не на място .. излезнах си и и пожелах лека вечер ...
 Направих 2 врътки нищо - отново няма момичета, стари хора и влюбени двойки ..
 Отидох на спирката и там - няма, в автобуса няма .. изобщо .. много слабо тази вечер.
 Яд ме е, че не спрях 2-3 сета, които имаеше, защото си мислех, да загрея, ала бала, но правилото за 3те секунди трябва да се спазва, уверих се! ..
 Днес беше кофти ден. Най-вече, заради това, че имам много за учене, че утре имам изпит, наложих си го да отида на сила, мислих, че като влезна  в стейт и ще се получат нещата, но не стана така както го исках .. пък и сетове нямаше .. обикаляне за няма нищо в общи линии, но основно в мен си е вината. Ако бях заговорил тези сетове щеше да бъде друго и освен това ако ... както и да е. Утре след изпита ще наваксвам :D
 Обобщението - 3 мацки, грозни , с които уж да влезна във форма, 2 сета, с които нищо. . нямаше го вътрешното състояние и ..
 Утре ми се иска да направя една игра с крило по центъра, ще се радвам ако някой с опит дойде с мен малко да ме понаставлява, да ме по бутне, да ми каже ти бъркаш тук и трябва да направиш това. После ще ходя на диско след изпита и може да пробвам нощната игра. - Трябва ми човек, с когото да се доиздялам, желаещи?


Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: CONQUISTADOR в Февруари 13, 2015, 00:02:59
Спокич пич , няма такива дето 24/ 7 да са успешни машини. Не се филмираш толкова , неуспеха пак е успех ...опит му викат.


Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: asdasd в Март 12, 2015, 17:04:22
Здравейте, артисти!
 30-тина дни си бях "на село" и не можех да пикапя, през това време се отдадох на теория и изчетох сумати неща и стигнах до извода, че всичко е едно. Играта е просто- нужна е ПРАКТИКА! Но най-вече топки ..
ИГРАТА В ХАСКОВО
 Днес имах изненадващо път към Хасково, макар и да имах доста работа и напрежение на главата реших да отворя няколко сета, все пак за какво ги чета тези работи!?! За съжаление времето беше гадно, валеше от време на време, рано сутрин бях и сетовете не бяха станали и като цяло кофти време за дневна игра и то на улицата ..
 Започнах със Сет 1 - "Здравей, как да стигна до %$5453? " - тя: Ами "д;алмдасдад;лмф" и това беше .. слабо като цяло, но интересното беше, че като се впуснах без да го мисля наистина се получиха нещата от самосебе си, което беше нещо ново и готино за мен.
 След това един троен сет от хлапачки -5ци - 6ци .. малки, надути и глупави .. направих се на луд -" момичета, знаете ли къде има магазин за хубави дрехи?" - те амии само на право, право ,право и право (смях), лигавене, стана им едно готино, че някой ги заговаря, малко лафче, бъзици, майтапи, но грозни за да предприемам нещо ..
Сет 4 беше по-успешен - отидох и направо влезнах без да се замислям - "здравей, как да стигна до ХХХ?" и тя почна да ми обяснява, направих се на луд , че не я разбирам и тя пое инициативата, там не разбрах какво стана :D бях застанал не право срещу нея, а тя се обърна към мен, започнахме да ходим до въпросното място и почна да ми дава IOIs - гледа ме, пита ме, интересува се от мен, правех се на мистерия - давах и половинчати отговори, опитвах се да демонстрирам DHV kaто се правех на "самоуверен", непукист, смел и т.н .. стигнахме до мястото и поседя с мен още 1-2 минути, предложих и да остане 5-6 минути докато приятелите ми дойдат (никога няма да дойдат де :D ) и тя отказа, защото бързаше за практика и  се разделихме, щях да и взема телефона, но реално нямаше смисъл, защото бях на 100км от Хасково по местожителство и никаква файда ..
 ОТ там една почивка, хапване, кафенце, приятели и  след няколко часа дойде време да се прибирам.
Сет 5 беше най-успешен. Влезнах в едно като молче там и пак мъртво .. по цяло Хасково, не знам какво време улучих, но никакви сетове .. нищо .. както и да е. Купих си едни дънчици , много готини :D  и от там в една книжарница едно бонбонче поне 7ца-8-ца ии подминах я, сегна ме, ама си викам аре, и без тва трябва да се прибираш .. - влизам и първо като клиент, че пак паника .. заговорихме се за книгите, демонстрирах и познания в различните жанрове, тя учила психология, а аз имам познания по приложна психология и я "надиграх" абе показах и, че съм над нейния ранг :D пък и беше красива, това вие ще кажете дали е НЕГ-хит, но беше целта му - "ааа, трябва да си сменим ролите, май аз ги разбирам нещата повече от теб .." (ставаше въпрос за книгите), от там не рапорт, ами колкото да се доказвам, понаучих това и онова за нея, и малко казах за мен, смисъл 40% на 60% да речем .. не беше само за нея да си говорим и тип "разпит" и и викам - "приятна ми е компанията ти, хайде някой път да излезем ?"  - тя: ами добрее, аз вадя телефона и "08..??" Даде си телефона и Phone CLOSE .. много се зарадвах, ама супер :D 
 Със Сет 4 можеше и щеше да се получи ако имах време и бях от града, просто ИОИ-тата си ги имаше .. със Сет 5 нещата отново добре провървяха .. при първите сетове не бях играл от 1 месец и си личеше, ама и не се старах .. нямах достатъчно добра енергия и се разпадна сета, по мое му ..
 Как изглеждах аз: Усмихнат, самоуверен, АЛФА непукизъм - не ме ... че ще ме отреже, добре облечен и добре миришещ, имах добър стил, чистичък , говорех правилно без да заеквам или мрънкам или нещо друго. Не показвах интерес първи и доволен бях от себе си! :)
Майката му е практиката, това е .. колкото и да четеш, докато не започнеш да практикуваш какво ти куца и т.н, е прзна работа ..
 -------------------------------------------------------------------------------------

Тук ми са въпросите :
1. Как да поддържам високата си енергия, защото се уморява човек. По едното време след сет  3 си пуснах едни надъхващи мелодии от телефона и влезнах отново в настроение, но бързо се изпари пак.
2. Ще изчезне ли някога напълно страха от заговаряне на непознати момичета? В началото се ужасявах, сега ми е като приятна тръпа, а дали ще стане като нещо нормално някога?Експертите нека се произнесат :)
3. Много ме е яд когато изпускам сетове .. днес 3-4 сета, много добри, не успях.. тръгнах, и докато измисля план се отдалечаваха ... Въпроса ми тук е  - ако се затичам и ги спра, дали "тяхната реалност няма да погълне моята", както пишеше някъде Slayer? Или да се пробвам с "дотичване, знак стоп, обясняване защо я спирам и рапорт"? Какво мислите?
------------------------------------------------------------------
И накрая - игра в ХАСКОВО или няма, или са малко играчите. Като отворих тези 5 сета всички се почувстваха супер готино, че изобщо някой ги заговаря и си лафи с тях .. къде сте момчета? Има ли ПУА там?

ПОЗДРАВИ!  8)


Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: CONQUISTADOR в Март 13, 2015, 08:55:30

И накрая - игра в ХАСКОВО или няма, или са малко играчите. Като отворих тези 5 сета всички се почувстваха супер готино, че изобщо някой ги заговаря и си лафи с тях .. къде сте момчета? Има ли ПУА там?

ПОЗДРАВИ!  8)

Един път съм ходил в Хасково и ....... много ми хареса. Имаше страшно много яки мацки а за баровете да не говорим.


Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: StAyN в Март 14, 2015, 10:45:17
Много social pressure има там, но ако си от друг град става. През слънчевите дни е значително по-добре.


Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: asdasd в Март 15, 2015, 00:20:10
Всичко е флирт. Всичко е игра. Пробвай се с момичето, което ти е направило впечатление, пък каквото стане! ;)

Мдамм .. отново на майка София, отново плахо начало и отново играем.  Няма значение "бич шийлда", нито "реженето", нито нищо. Играта е за това да се играе.

Малко се надъхах, но няма как да е друго яче. Днес бях със супер висока енергия, не знам точно на какво се дължи, но може би на това, че щях да се видя с роднина, с който не се бях виждал от доста време .. :)

Сутринта пътувах от "селото си" към СОФИЯ. На 4 часа сън ми беше едно убито, но знаех, че трябва да попикапя, бях си го поставил за цел. Уви. Пропуснах няколко супер възможности .. като причина си помислих, че е недоспиването.
След обяд към 18 часа започна асъл днешната игра. Качвам се в автобуса и директно при една 7ца, която слушаше музика от телефона си (сет 1).
-Здравей, какво слушаш (аз)
-ами музика - тя
-хмм, дай и аз да послушам- аз
 След което ми даде да послушам и започнахме да си лафим , на колко е, какво прави, къде отива, как се казва .. бла , бла .. оказа се, че и тя отива на мол, но не в този, в който ходя аз, избъзиках я, че ще я отвлека, засмя се .. оказа се, че отива при приятеля си и т.н, времето не ни стигна за нещо по-особено :)
 След като слезнах от автобуса, гледам срещу мен 2 мацки 4-5чки и ги спирам с оупенер, който прочетох снощи:
"Момичета, виждали ли сте изгубения ми домашен любимец" - щяха да ме сгазят и не ме отразиха много, но след като настоях, погледнаха и едната се усмихна и изчезнаха като старите пари.
 Пак по същия начин с още 2 момичета, отново слаба и незаинтересована реакция и спрях с този оупънер.
 Влизам в мола и гледам една 7чка бърза. Изпреварвам я и  и викам:
-хаха няма смисъл да бързаш, аз съм вече тук.
-хехе, супер, точно се намерихме - тя
-амии къде си се разбързала така - аз
- отивам на работа- тя
 Почнах днес да ги "гадая" викам и , според мен ти работиш в мола, учиш задочно, бла бла бла ..
и все пак яко си бързаше пичето, не ме ебаваше много, но аз продължавам да вървя  с нея :D
 Викам и, хайде да те водя на кафе, работата няма да избяга, после тя ми каза "НЕ", и аз пак настоях, но тя летеше към втората си работа и я оставих.
 Вървя си напред и една пичка идва да ми подава хартийка с парфюм - почнах да я бъзикам, че ми е казала "маймунски аромат", а не "мъжки" , малко бъзици без да се интересувам каква е, викам и "до колко работиш" - тя "до 9" от там и викам, ай после да пием кафе и тя "Не", тогава утре, и тя "не" и си тръгнах, ама голям бич шийлд де .. А поисках и номера, но не го даде.
 ОТ там отидох при роднината си и той си поръча събуей и му викам, следвай ме. Отивам аз и направо сядам при една готина мацка (пак работничка в мола .. днеска само на такива попадам) и той се спече, понеже си е АФЦ .. и и седна на другата маса, аз съответно изръсих нещо на мацката и се обърнах към брачед ми, че да си полафим. Гледам го едвам развива хартийката на събуея и мацката и тя и намирам тема за разговор:
-еей.. какви са тия хартиики не може да се оправи човек ..
Тя съответно изръси нещо, но пак си нагъва, и е нормално един играч  и прекъсва вечерята и я сваля :D
ОТ там бях с почти гръб към нея, разперен, заемащ максимално пространство и с обърната към нея глава и и говорих - ти си студентка, ти си от южна бг, говориш правилно, ти работиш тук, показа ми баджа си, хаа разбрах и името ти и така де ..
 От там наяде се и се чупи без много много да го мисли ...
 На връщане минавам през един приятел стаята и бъзикам една негова колежка, която е 3ка-4ка и направо се пресна от кеф, че някой и обръща внимание, но бързо си тръгнах ..
 В края на вечерта в общи линии си поръчах дюнер от много красива дюнерджийка по следния начин:
"2 дюнера на промоция и една усмивка, моля"
При което тя се усмихна и каза, че усмивката не и е готина, защото имала нещо на устата, бля бля бля ..
усмихнах се, казах и , че все пак си е красива и и намигнах и си тръгнах, защото имаше опашка от сумати хора ..

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Та днес извода е, че от 10 сета, 0 телефона, 0 кис-клоуза, 0-ф-клоуза и нищо .. предвид факта, че за 48 часа съм на 4 часа сън .. пак е нещо.
-------------------------------------------------------------------------------
Възникна ми един въпрос - Дали ако влезна с прекалено висока енергия не е проблем? Днес като чели за първи път почувствах толкова силна енергия .. ?
Дали прекалената самоувереност не ми изигра днес шега, и като цяло, защото стоях и се държах все едно съм господар на вселената. Не се мазнех, не показвах нужда и така.

------------------------------------------------------------------------------------------
Също, вярно, че съм начинаещ имам 10тина излизания, но не е ли време да получавам по-добри резултати? Смисъл от inner game съм доста по-добре, усещам се, в стила на обличане също, чувствам се доста, доста по-добре, все по-лесно отварям сет, няма го толквоа силното и непреодолимо по едното време напрежение при  заговарянето на момиче, много по-лесно започвам да мисля оупънъри на момента, но не знам ..
Кажете какво мислите. :)
Поздрави!


Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: Equilibrium в Март 15, 2015, 12:25:22
Би ли уточнил каква точно ти е целта? Затруднявам се да я разбера. Искаш да заговориш максимален брой момичета, или да вземеш телефоните им, или да успееш да "боднеш" нещо?
Като четох последната история ми беше скучно, а за мацките в мола не знам. Очевидно, че като ти казва някоя, че бърза за работа, трябва да я оставиш на мира. Пожелай й "лека работа" и се махай. Ако й кажеш "работата няма да избяга", момичето ще развие още по-голям негативизъм към теб. Може да я чака шефа й и никак да не й е до теб в конкретния момент.

Както го описваш излиза, че си с траектория и бързина на свободен електрон. Ами пооглеждай се, поспирай се повече, избирай една идея по-внимателно, заглеждай се и в енергията на мацките, опитай се да направиш диалог. В ежедневието и дневната игра чисто статистически няма как повечето мацки да дойдат веднага с теб на кафе или да излезете още същия ден. Има, но една-две на 100. Дюнерджийките изобщо не виждам смисъл да ги заговаряш на работното им място. Не знам, почети малко за такт и емоционална интелигентност.

Според мен ти куца подбора и подхода. Това на фона на отегчени, тъпи п*тки, няма как да доведе до нещо.
 


Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: asdasd в Март 15, 2015, 18:27:14
Значи в момента целта ми е да се успокоя. Да премахна този "страх от запознанство", да премахна това заложено от социалното програмиране - "не можеш да заговаряш непознати момичета" ..  Това ми е основната цел.
 Значи до преди месец да речем. Не можеш да ме накараш да я заговоря .. прсото не можеш .. или с наведена глава с мънкане изтърся нещо, после се чудя, защо ме е отхвърлила и бля бля бля .. Всичко ..
 Ами не знам дали е правилно или не, но трудно преминавам през периода от АФЦ към ПУА, дори се чудя дали някога все пак ще стана, това се стремя.
 Целта ми е да го преодолея. И след като успея да го направя ще се фокусирам към:
 вземане на телефони --> излизане на среща --> ако момичето не ме кефи просто ф-клоуз, ако ме кефи и сметна, че си струва --> сериозна връзка.
 И така :) Не знам дали играчите сте забравили, но е супер трудно да излезеш от социалното програмиране изведнъж и да станеш най-големия .. и да почнеш да правиш ф-клоуз постоянно, поне така мисля.
 Относно подбора ми, той е на принципа - момичето ми харесва, отивам и я заговарям, не ми харесва не я заговарям. И на принципа - и най-лошия подход към момичето е по-добър от никаквия.
 Благодаря ти за съветите, ще ги последвам.
 Поздрави!///Относно днешната игра, тя беше отново фокусирана към премахването на "страха от запознанство", опити за направата на нещо различно и директност, която не доведе до нищо.
 Сет 1 - на метростанцията и сядам до една мацка, която слушаше музика, пробвах вчерашния подход за "споделеното слушане на музика", не клъвна, започна да говори колко цени музиката и не иска да я сподели с никого, полафихме си за това дали са точни метрата, какво учи, за пръстена и (леко кино) и на коя ръка го носи, около 7 минути (защото тогава дойде влака) полафихме и си тръгна.
 Сет 2 - в метрото седи момичето и "без да искам " при тръгването на влака се бутнах в нея, извиних и се, тя "няма нищо", от там я бъзнах какво чете, не клъвна и я оставих ..
 Сет 3 - вървя нагоре по "Графа" и мацка с адски красивото дупе .. хмм .. почудих се и я настигам, докосвам я по рамото и директно - "виж, много ми хареса в гръб и реших, че искам да ти го кажа", много и стана готино, полафихме си 3-4 минути и отново "бързам" ..
 Сет 4 - нещо различно реших да направя. Седнах на една пейка и покрай мен минава двоен сет. "Здравейте момичета, елате за малко и  пръст ги подканвам в стил "ела че ми требваш" - дойдоха, и аз " ами просто искам да се запознаем", запознахме се и "ама ние бързаме, че сме гладни" - еее, от много храна се дебелее, почакайте с мен малко, и те "ааа не не, бързаме, приятно ни беше" и духнаха ..
 Сет 5 - едно момиче тича срещу мен (към приятеля си, после разбрах, за малко фал да стане) и я спирам: "здравей, гледам някакви луди крещят, да не би да е затворен пътя?" (имаше някакъв митинг, не знам за какво става въпрос) - не и отлетя ..
 Сет 6 - една мацка седи на пейката и отново я питам за митинга "здравей, ти да не си част от митинга? (Не) ..
А знаеш ли дали е затворен пътя - Не е затворен и това беше.
 Сет 7 - една мадама ми подава листче с някаква оферта, поглеждам я и с усмивка - "хмм .. не виждам телефонният ти номер написан на него", тя " ами защото го няма", връщам и го -" ами напиши го де", и тя "ами нее, не мога, на работа съм" и си тръгнах.
 Сет 8 - на връщане в градския сядам и си лафя и момичето, до което седнах ме изпревари и ме удари леко по лакътя с ръка, '"извинявай, викам нма нищо, то е супер тясно", от там се залавихме 5-6 минути, но се оказа прекалено малка и нищо не направих.
 Сет 9 - полафих си  с нея като слязох от автобуса за 2-3 минути .. , но "бързам!" и си отмина ..
 Днес отидох на разходка в Южния парк и мол "Парадайз" с цел разходка. Целта ми беше отново същата - да преборя социалното програмиране ..
 За сега резултатите са незадоволителни, предвид факта, че все "бързат" и "нямат време", може би подхода ми куца, но ще опитвам и ще прилагам нови неща докато успея. В крайна сметка никой не се е научил за ден и за два .. не е лесно 20 години да си бил АФЦ и изведнъж да овладееш играта, ако беше нямаше да има толкова самотни мъже .. :)
 Радвам се, че се намира някой да ми отговаря и да ми дава съвети. Благодаря ви!


Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: fancooler в Март 15, 2015, 22:27:49
Представи си следната ситуация - вървиш си пo улицата и изведнъж те спира една гoтина мацка. Първoначалната ти реакция е пoлoжителна, усмихваш се, дoкатo си мислиш "я каквo става тука?". После разбираш, че тя прoстo се опитва да ти прoдаде някаква ютия. Та ти дoри не знаеш как се пoлзва тoва чудo, камo ли пари да дадеш за негo! Че и напълнo непoзната! Кoй знае каквo менте се oпитва да ти прoбута тая. Казваш й, че бързаш и отпрашваш...

Играта ти протича по същия сценарий!!!

Понякoга успяваш да калибрираш правилно ситуацията и мацката първоначално се кефи. Обаче очакванията ти са големи, целево ориентиран си и търиш валидация на всяка цена. В очите на мацката всичкo тoва те представя в нийди светлина. Заради тази припряност и голямото ти желание за бързи и видими резултати момичето придoбива голяма стойност за теб! Тя е наградата, а трябва да си ти!

Ще си помогнеш много ако погледнеш на уличната игра по следния начин. Общуването с красиво непознато момиче е уникално преживяване, в което има гoляма тръпка и предизвикателство. В хода на свалката ти се забавляваш на макс - имаш пълната свобода да говориш, дoкoсваш и правиш каквото си искаш! Спонтанен и искрен си и така въвличаш девойката в твоя свят! Ти не изпитваш нужда oт нейнoтo oдoбрение, а напрoтив - излъчваш спокoйствие и уверенoст, защoтo знаеш как да пoстигаш целите си!


Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: asdasd в Март 16, 2015, 19:51:18
Здравейте, днес се опитах да си взема бележка от вашите съвети, но като че ли нищо не се получи.
 Като цяло бях с ниска енергия и не направих кой знае какво.
 По фейсбук свалях една мадама, с която трябваше да се видим вчера, но и излезе нещо  и отмени срещата, при което ми писа днес да се видим "за малко" на работата и, съответно и отказах ..
 На една пейка в мола седнах до едно момиче и започнах така - "Знаеш ли какво се нарича "уплаха", тя- ами не, "ами викам аз- това е когато влезеш в готин магазин, харесаш си риза, изпробваш я, стои ти супер и като решиш да си я купиш виждаш, че струва 200лв и се отказаваш .. ето тогава получаваш "уплаха" (ударението е на У). - тя съответно направи една усмивка никаквата и така. Казах нещо друго там и ми каза, че е отегчена и няма търпение да се прибира, и че чака приятелката си да излезе от магазина и да се прибира при което разбрах, че няма да стане работата, но продължих разговора - "аа ти не обичаш ли да пазаруваш?", и тя изтърси, че не, влизала и си взимала каквото си поиска и излизала ..
Съответно излезе приятелката и, разбъзиках я и нея, но се ометоха и 2те, .. отново нищо не направих  :( ..
 Излязох си от мола и вървя и пред мен една сладуранка  .. направих се на луд, че се спъвам и леко я барнах по рамото, викам, извинявай, не беше нарочно, нали не те ударих. Завързахме един скромен разговор, но тя летеше като кон и просто не се узорих да я догонвам ..
 Накрая имах в телефона 8 "запикапени" мацки и почнах да им трия номерата, защото така и така няма да им звънна, защото съм си пропилял шансовете и попадам на един сет, от Дъ Мол, който взех преди месец. Тогава тя ми каза, да не и се обаждам, но като и се обадих беше приятно изненадана, зарадване и за утре се разбрахме да излезем .. :)
 Сега ще трябва да "продължавам играта" в някое кафенце. В общи линии знам правилата, но ще видим.
 
///Виждайки, че нещо не ми върви работата, очевидно проблема е в мен, се записах за workshop, да ви се похваля. Там вече ще ставам машина за свалки, дай боже :)
Поздрави!


Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: ilian_790112 в Март 17, 2015, 08:17:43
   Здравей Емо,
   Както вече ти казах, наистина се възхищавам на ентусиазма ти. Проблемът в играта ти дотук е че си прекалено "хвърчащ", няма стабилност в сетовете ти. Отстрани на момичетата най-вероятно им изглеждаш като някой, който просто няма какво да прави и е тръгнал да си губи времето и да се лигави. Трябва ти център, цел, структура на играта.
   Играл ли си някога шах? Ето, виж тази шахматна дъска:

(http://i62.tinypic.com/51vsll.jpg)

   Кой мислиш, че е в по-добра позиция? Черните фигури са разхвърляни без никаква подкрепа една от друга, без подготовка за постигане на някаква цел. Играчът с черните фигури няма никакъв шанс.
   Виж сега позицията на играча с белите фигури. Царят е добре защитен, пешките и останалите фигури взаимно се пазят. Той е подготвен за атака напред и нищо не може да го спре. Ето това ти липсва на теб. Защото в една игра не е важно колко пъти ще кажеш "шах" /в пикапа това се превежда като не е важно колко пъти ще получиш валидация и усмивки/, а е важно да развиеш играта си така, че всичко да подкрепя крайната цел - да създадеш едно неописуемо изживяване и да правиш секс с момичето.
   През трите ти дни обучение, ще наблегнем точно на тези въпроси.  :)


Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: asdasd в Март 17, 2015, 21:19:08
Благодаря ти, Илиян! :)
Взимам си бележки и продължавам. Днес беше доста успешен ден, смея да твърдя. Уговорих се с един пич да играем уинг.
Докато го чаках отворих 2-ен сет и много яко ми се получи. Лафихме си, правихме струвахме, не помня вече, просто около 15 минути бях в центъра и ми се кефеха, накрая като дойде време да си хващат рейса, им викам да си дадат номера и 2-те ми го дадоха :О .. супер!
От там се опитах да спра една след друга 2 мадами, които ме подминаха като малка гара, но нищо, и такива моменти ще да има ..
Застанах до спирката на 94 и заговорих една яка мадама, 8чка и много добре си полафихме, а у и накрая и взех телефона :) ..
От там се срещнах с "крилото" си и направихме по 5-6 неуспешни апроуча, слабо сетовете като цяло и се прибрахме. Но това не е края за днес :D отивам за night game! За първи път ще видя, дали ще направя нещо там :)
В заключение - 3 телефона за днес, направо съм доволен. Мацката от вчера ме флейкна и не дойде, което не ме разтревожи по никакъв начин, да ви кажа .. :)
Та, момчета, благодаря ви много на всички. Мисля да спирам да качвам рапорти и да се заемам или по-скоро да продължавам да пикапя. Имам много още за учене и така :p
В събота и неделя и другата събота евентуално се надявам да си кача много, много нивото  .. :)
И така в Заключение - "Благодаря на всеки, който се опита да ми вкара акъл в главата, послушал съм го, видял съм резултата, преценил съм дали ми върши конкретно на мен работа или не и продължавам напред (по Кубратпулевски :D).
Поздрави на всички!

////Ако темите се трият или заключват или нещо подобно, нямам нищо против да и "теглите чертата". :)


Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: BERSERK в Март 17, 2015, 22:55:33
 Позитивен си, отворен си за нови неща, нямаш предварително изградени и закостенели убеждения, които да те спират. Това е добре. Това е начина на мислене, който ти върши работа. Гледам, че не се отказваш лесно и успя да издрапаш през първите трудности без да свалиш гарда. Удивителен напредък за начинаещ. Вече започваш да усещаш какво е играта.
 Но не се възгордявай. Тепърва ти предстой да изкараш хищника в себе си. Да структурираш правилно играта си, да направиш подхода си по-агресивен и сексуален. Да изградиш устойчив център и да не се влияеш емоционално от неуспехи, валидация и обстоятелства.
 Мисля, че имаш всички предпоставки да станеш успешен в пикъп-а ако продължиш да се занимаваш така всеотдайно. На уъркшопа слушай внимателно какво ти казва Илиян и опитай да вложиш 100% от себе си. Успех!
 
 


Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: Йордан в Март 18, 2015, 07:08:31
Илияне, аналогията ти с шаха е интересна и по принцип има доста логика, но примера ти не е много точен! Смело и категорично заявяваш, че белите са подготвени за атака и нищо не може да ги спре... ама я пак си помисли! То е ясно, че дадената позиция е аматьорска, но ей ви една бърза писта за анализ. Естествено приемаме, че черните са на ход. Та първо, зависи от нивото на играчите (при явно по-силен играч черните си бият без проблем в тая позиция). Второ, дори и при равни по сила играчи, въпреки черния хаос, ти подценяваш контра шансовете на черните по двата фланга, на единия имат напреднала проходна пешка, а на другия открита колона за атака на царя (с подкрепата на дамата и топа, това хич не е малко и шансовете на черните за реми или дори победа,  хопределено не са равни на нула! Трето, ако има и времеви контроли (блиц или пък просто белия е в цайтнот, всичката му структура изгаря кат бенгалски огън).  ;)

Та за кво се намесих тука. Ами просто защото Илиян и много други пикап гурута дават все много категорични мнения за свалките... както нашият категорично се изказа за тази шахматна позиция. Накратко, пичове играта било на шах или пикап не е проста като черно и бяло, има си куп нюанси. От Илиян и гурутата може много да се научи, но винаги си имайте едно на ум. Сега от пикап проджект, да не рипните като ужилени! Това винаги го казвам на хората, да мислят критично и с главите си, независимо пред какви авторитети и в каква област от живота.

П.С. Пич, иначе сигурно ще ти е от полза да отидеш на обучението, винаги е добре да видиш и да се учиш от по-напреднали


Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: Йордан в Март 20, 2015, 00:24:58
Илиянски, ама ти защо така умно мълчиш?... :)

Давай, обясни ни как белите фигури в тая позиция нищо не може да ги спре! И после забий уверено гвоздея на аналогията, как един структуриран пикапер е неустоим на улицата.

Между другото днес се позабавлявах с приятели шахматисти над позицията ти. Тя е също толкова интересна и многопластова, колкото и цялата пикап общност. От гледна точка на истински играчи на шахмат, смелия ти и уверен анализ звучи наивно. Също както и редица от твърденията на пикап гурута през призмата на психолози, социолози и дори натурални свалячи.

Та за шахматната ти изцепка, сори братле, но положението при един малко по-задълбочен анализ е следното. Дори при равни по сила играчи, не стига че белите не са сигурни победители, както категорично твърдиш, ами и трябва да се борят за реми! Защото шансовете на белите и черните в твоя пример са на практика равни... с тънкия момент, че белите трябва по-скоро да се борят за равенството, докато черните се борят за победата. Да кажем накратко, че позицията е приблизително равна с минимален превес за черните. Надявам се че разбираш достатъчно шаха за да разбереш какво ти казвам...

Също така се надявам ти и другите от пикап общността да сте достатъчно умни за да ви е ясно, че не става въпрос за шаха! Същественото е че в пикапа, много често и гурута и играчи имат категорични и фалшиво уверени позиции за неща които не са им много ясни. В играта на свалката има много повече фактори от играта на шах. И да, шаха е яко сложна игра, но живота и свалките са безкрайно по-сложни! Та не е зле и пикап майстори и ученици да го отчитат и да говорят с по-малка категоричност...

Сега, да не си помислите, че критикувам Илиян и Пикап проджект. Не, просто примера на Илиян ме подтикна към нещо което съм си го мислил отдавна. А то е да напиша една тема, в която да дам малко по-обща картина за многобройните фактори в свалките и любовта. Ще я озаглавя:

"За черните дупки в пикапа или БиоПсихоСоциалното програмиране"

Трябва да я напиша тая вечер или най-късно тази седмица.

Иначе поздравявам Илиян и сие за всичко което са изградили с този сайт и обученията си! Тайлър и сие според мен не са по-добри!

В пикапа, като цяло има хем интересни истини, хем доста плява. Та се надявам с обмяна на гледни точки, просто вие и последователите ви да сте по-добре информирани и с по-цялостен поглед върху динамиките мъж-жена.

Примерно, аз макар и професионален психолог, определено научих доста интересни неща от пикапа за които нито аз нито други колеги са се замисляли.

Та всеки може да научи нещо от всеки, стига да има глава да отсява и преценява.

Хайде наздраве :)


Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: ilian_790112 в Март 20, 2015, 07:03:50
   Ти получи оргазъм с възможността да критикуваш шахматната дъска.  :)
   Говоря за структурирана игра, не за това кой ще победи. Черните играят на принципа "ако може нещо да клъвна". Царят е напълно гол, пешката е напред сама и може да се смята за отписана, топът не подкрепя царицата и пешката /както твърдиш/. Белите имат възможност за атака с два топа, два коня и офицер срещу един незащитен цар. Е, кой е по-добре структуриран според теб? Така са в момента нещата, а какво ще стане в бъдеще - никой не знае.
   Както и да е, идеите ми бяха съвсем други, не да се критикува шахматната позиция.


Титла: Re: Едно ново начало и полу-истините в пикапа
Публикувано от: Jordan в Март 21, 2015, 21:07:52
Хаха, ти и по мъжките оргазми си бил спец! :) Ок, ама що така ми секна оргазма... и ми спря достъпа до форума? Що поне отказа на достъп не го обявихте открито мъжкарски... ами действате скрито мишкарски?

Няма страшно, не се чудете какъв повод да си измислите за да ме баннете. Ясно е, че не съм в калъпа на вашите партийно-църковни догми. А да се опитвам да вкарам идеи за размисъл в полу-чугунени и полу-алфа глави си е цяла глупост от моя страна. Та най-лесно мога да ви кажа сбогом. И все пак преди това ето някои важни точки.

Твоята позиция в тая тема е прекрасно обобщение на целия пикап! Първо даваш една полу-истина и категорично я представяш, като абсолютна истина. Второ, някой ти посочва, че обективно не си прав и те подтиква да се замислиш върху позицията си. Трето, ти не само не се замисляш и си въртиш старата плоча на стар глас, ами и не предприемаш нищо конструктивно.

Значи пичове, пак подчертавам, не става въпрос за шахматната позиция сама по себе си! Не става въпрос и за Илиян сам по себе си. Той е просто като един събирателен образ на пикап гурутата. Та същността тук е, че Илиян плямпа с голямо убеждение полу-истини за дадена област, в случая шаха... и тези които не разбират играта шах му вярват безусловно! Докато всеки среден и нагоре шахматист вижда че тоз дето се прави на голям спец е просто един надут многознайко с елементарни познания по въпроса. По подобен начин стоят нещата и в пикапа. Спеца пикап гуру пак дрънка като последна инстанция и пак тълпата от "играчи" му вярва безрезервно, а малцина могат да видят полу-истините и откровените глупости.

Има само една мааалка разлика между шаха и пикапа. В шаха това че си полу-невеж и надут пуяк се доказва много по-лесно! ;)

Това, че Илиян е полу-умен играч на шах се доказва наистина лесно. Момчета, ако знаете да играете поне на едно средно любителско ниво, да кажем ЕЛО 1400+, просто му вижте коментарите... и си анализирайте или изиграйте партията от тази позиция. Ако не сте на добро ниво, тогава питайте някой приятел шахматист, но истински шахматист, не самозван като някой тука!  Хубаво е да е играч с ЕЛО около 2000 (това не е кой знае каква сила, за справка един кандидат майстор е от порядъка на 2200, а майстор 2300, да не говорим че гросмайсторите са с по 2700 - 2800 ЕЛО).  Та един приличен играч на ниво около 2000 ще ви покаже, че шансовете на черните съвсем не са равни на нула, както твърди тукашния пишман играч.

Сега това, че Илиян е сравнително слаб играч на шах въобще не е проблем. Истинския проблем е първо, че той иска категорично да се представи за играч разбирач. Второ, не си дава сметка, че има хора които наистина разбират играта шах. Трето, най-големия проблем, той не осъзнава, че след като говори високопарно и категорично в област която не разбира, той всъщност подлага на съмнение и знанията си в основната си област т.е. пикапа!...

Та това е пичове, не бъдете като слепци които да следват еднооките си гурута! Да кажем, че докато прогледнете в пикапа и любовта или която и да е област от живота, съветите на еднооките може да са ви от полза... но винаги имайте едно на ум, че с едно око се вижда ограничено и не в дълбочина...


Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: ilian_790112 в Март 21, 2015, 21:45:40
   Йордан, никой не ти е спирал достъпа до форума. Какъв е този театър, който играеш? Когато се кликне на потребител, който е баннат, излиза съобщение с червен цвят "В момента потребителя има забрана във форума". За сравнение виж профила на Кейтарн:
   http://pickup-project.net/forum/index.php?action=profile;u=1857

   Профилът ти не е баннат, както виждаш и можеш да си пишеш от него спокойно. Между другото, това, че си направил втори профил е нарушение на правилата на форума. Не знам каква игра играеш, но спри вече да спамиш темата на Емо!
   Сравнението с шахматната дъска беше просто метафора.


Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: slayer в Март 21, 2015, 22:09:36
Аз без да се явявам нито защитник, нито противник на която и да е от страните само да кажа, че примерът с шаха ми се струва много неудачен.

Шахът е проста игра... с извинение към майсторите (без изобщо да подценявам труда, интелекта и техните усилия)... Не случайно на хора като мен не допада. Простите игри са логическите игри, в които всички имат равен старт, равни възможности и - евентуално по-умният мозък побеждава... скука, скука... Не случайно най-добрите шахматисти мислят 10-20-30-50 хода напред... (проста игра - това е един от лесните признаци за разпознаване)

Социалните игри или пък бизнес игрите са сложни игри... не случайно там не най-красивите, не най-умните, не най-бързите и съвсем не най-заслужилите дори, винаги са най-отгоре... Само вижте топ на най-богатите хора в света... или пък топ на плейбоите (имаше един в Германия с 56 деца от 27 жени - подобен урод не сте виждали ... работещ като шофьор май беше - нищо кой знае колко престижно...)

Сложните игри включват много компоненти, също и голяма доза късмет (и умението да го предизвикваш, търсиш и хващаш) и за да си добър в тях е необходимо изключително добро чувство за отиграване на ситуацията СЕГА /веднага/... не случайно в тези игри трудно се мисли 20-30-50 хода напред... а и няма смисъл - все едно да се опитваш да предугадиш времето след 20-30-50 дни. Там е важно как отиграваш картите отново и отново и как отиграваш и добрите, и лошите ръце така, че да си в изгода... - а за това са необходими много комплексни качества, а и късмет... Това са истинските игри в живота... както си говорихме с един френд - може да си най-хубавия и най-богатия и да ти падне тухла на главата докато вървиш по улицата и толкоз - гейм овър :) (в сложните игри никога, нищо не зависи само и изцяло от теб - 100% - и играта може да приключи бързо и неочаквано - това е чарът на сложните игри).

Та така - в сложните игри разчитаме на базисни умения и качества, не на сложни планове и схеми и после само на способността ни да реагираме и отиграем ситуацията максимално добре, както и на това да сме активни и да предизвикваме повече 'опортюнитис' (които не винаги са само добри) - та момента с отиграването е 'крушъл'...

Наистина - да свалиш една жена е много, много по-трудно и интересно, отколкото да изиграеш една партия шах :)

п.с. сори, офтопик съм - не ме банвайте йет плс :)


Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: Jordan в Март 21, 2015, 22:23:41
Илияне, ето ги фактите. Вчера се опитах да влезна в профила си. Системата ми изписа, че паролата ми е невалидна. Преди това винаги си влизах с автоматично запаметена парола. Както и да е, след съобщението от системата, че паролата е невалидна, аз си я въведох. Знам я добре. Пак отказ, невалидна парола. Внимателно проверих няколко пъти че въвеждам паролата с главни и малки букви и цифри както трябва, пак не стана. Накрая, пробвах през варианта забравена парола, вашата система ми съобщава, че е изпратен имейл. Проверявам в пощата си няма имейл. След известно време пак пробвах с паролата и да ми изпрати имеил и пак не стана. Изчаках 24ч. и пак нямах достъп с паролата си.

Сега аз от компютри и сайт достъп не разбирам, но ти ми обясни според теб как така не можах да влезна. Възможно е да не сте го направили вие, може и да греша в заключението си че сте го направили вие умишлено. Все пак наистина настоявам да разбера, като имаш пред вид данните от този пост, каква може да е причината...

Определено, нищо не печеля от създаването на втори профил. Това е загуба на време и разконцентрация. Аз като имам да казвам нещо си го казвам по същество.

Накратко, кажи ми как да си влезна със стария профил. Ако не, живи и здрави, всичко добро.Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: asdasd в Март 21, 2015, 22:32:35
Хора, народе, артисти!
Нека и аз се включа, че все пак това си е моята тема.
Първо, тайничко чакам от както съм отворил темата slayer да се включи и да ми даде някакви насоки, но уви в този момент той дойде да ви разтървава :D
Второ: Майната му на шаха и на всички аналогии, които правите и двамата, и вие по-специално Йордан. Илиян още в първия коментар се опита да ми обясни нещо и  аз го разбрах - ТОВА Е ВАЖНОТО.
Пуснах тази тема с идеята да качвам някой друг рапорт и да си виждам грешките, а не да си пишете кой кого бил баннал, та какъв играч на шах бил, та колко хода напред мислил ...
Трето: днес беше първия от 3те ми дни уоркшоп и ми бе воден лично от Илиян. Е, на кратко какво да кажа: Не знам какво вие разбирате под гуру или разбирач или каквито термини си вкарвайте само и само да усложнявате материята .. , но той ми показа грешките - просто и ясно. Коригира ме и като си промених действията получих резултат, нима това не е най-важното? Нали това е целта да се науча да пикапя? Да стана ПУА? Не съм ли аз важния в случая, че искам да променя живота си на АФЦ към ПУА?
А ти познаваш ли истинския Илиян - методите му на обучение, самата му игра, поведението му, книгите чел ли си му? Че така да го "нареждаш"? Не разбирам какво толкова избухваш за няма нищо ..
В крайна сметка всеки си има фрейм и вижда света по свой собствен начин .. и нали това е идеята?
Един харесва дебели, друг мършави жени .. ?
Не знам за вас, но аз в някой слънчев ден мисля пак да пускам рапорти и се надявам да се спрете със закачките (вярно не съм кой знае кой във форума, нито на улицата), но това направо си е детинско поведение ...
В заключение пак ще добавя и ще се повторя: Уважавам Илиян и преподаването му. Харесва ми какво и как ми обяснява и най-важното виждам, че ДЕЙСТВА. За мен това е важното, а шахматната дъска едни дядковци играят в градинката срещу народния театър "Иван Вазов" може там да се пробвате.
Поздрави!


Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: ilian_790112 в Март 21, 2015, 22:33:37
Илияне, ето ги фактите. Вчера се опитах да влезна в профила си. Системата ми изписа, че паролата ми е невалидна. Преди това винаги си влизах с автоматично запаметена парола. Както и да е, след съобщението от системата, че паролата е невалидна, аз си я въведох. Знам я добре. Пак отказ, невалидна парола. Внимателно проверих няколко пъти че въвеждам паролата с главни и малки букви и цифри както трябва, пак не стана. Накрая, пробвах през варианта забравена парола, вашата система ми съобщава, че е изпратен имейл. Проверявам в пощата си няма имейл. След известно време пак пробвах с паролата и да ми изпрати имеил и пак не стана. Изчаках 24ч. и пак нямах достъп с паролата си.

Сега аз от компютри и сайт достъп не разбирам, но ти ми обясни според теб как така не можах да влезна. Възможно е да не сте го направили вие, може и да греша в заключението си че сте го направили вие умишлено. Все пак наистина настоявам да разбера, като имаш пред вид данните от този пост, каква може да е причината...

Определено, нищо не печеля от създаването на втори профил. Това е загуба на време и разконцентрация. Аз като имам да казвам нещо си го казвам по същество.

Накратко, кажи ми как да си влезна със стария профил. Ако не, живи и здрави, всичко добро.Можеше да ми пишеш, че не можеш да влезеш, вместо да ме обвиняваш, че съм те баннал. Ще видя какъв е проблема.


Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: xdm в Март 21, 2015, 22:47:33
...и за да си добър в тях е необходимо изключително добро чувство за отиграване на ситуацията СЕГА /веднага/...

Слеъре, истинските лидери не отиграват ситуации, те ги създават!


Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: slayer в Март 21, 2015, 23:03:21
...и за да си добър в тях е необходимо изключително добро чувство за отиграване на ситуацията СЕГА /веднага/...

Слеъре, истинските лидери не отиграват ситуации, те ги създават!

къде си го чел това :)... дори и ситуациите, които създаваш трябва да отиграваш правилно ... сложна игра - никога не може да създадеш 100% перфектна ситуация (това не е шах)

А иначе истината е, че всеки батко си има батко (дори и да си на бил гейтс брат му)... почти никога не си и не може да си в тотален контрол на това, което ще ти се случи - че чак и винаги да го създаваш (това само по филмите става, че и дори и там не - 'House of cards' като средно добър пример - въпреки, че и там Франк нацелва доста късмет в повечето случаи.. като във филм, освен перфектното отиграване)... В сложните игри има много играчи в едно и също време, и на едно и също място, не може всички да си създават ситуации само без импакт към другите ситуации - много често си в ситуациите на другите (да не кажа в 99% от времето, примерно работиш за някой, излязъл си на купон при някой, във фитнеса си на еди кой си и т.н.) отиграването му е майката :) тръст ме... като създаването и търсенето на възможности също е ключово, не отричам.

п.с. не знам дали си чел за Александър Македонски - може би един от най-големите лидери живели някога... та той се е славил с това, че не е бил нищо особено като физика или вид, НО е карал всеки негов войник, генерал и изобщо последовател да се чувства като крал - толкова добре се е грижил за тях и толкова голяма ценност е придавал и отдавал на хората си (тоест винаги е отигравал правилно техните игри + своите)... същото бях чел и за хитлер бтв - като отношение към хората си - та той бая ситуации е създал... но май последната по-голяма /с руснаците/ не я е изиграл много точно нали :)...


Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: Jordan в Март 22, 2015, 01:19:01
Илияне, не знам как можеше да ти пиша като нямах вход към профила си. Както и да е, ако се окаже, че не ти или някои от колегите ти, сте спрели достъпа, тогава ще ти се извиня пред всички. Та чакам, да разбера къде според теб е бил проблема с входа.

Емколес, явно не си схванал за какво иде реч. Естествено, че действието и обучението действа! Действа си в някаква степен. Аз нали още в първия ми коментар ти казах, че ще е добре да отидеш на уъркшоп?! Сега за да не влизаме в излишни спорове, няма да те питам кви резултати постигна. Кефи се, действай си както си знаеш или както те учат. Всеки вижда до там, докъдето му стигат силите и желанието.

Слейър, хайде и с теб да не вдигаме пушилка :). Няма кво  да чепкаме облаци дали шаха е проста или сложна игра, или пък за Александър Македонски и Хитлер. Така съвсем ще се отплеснем! Намесата ми в тази тема беше съвсем определена. А тя е да илюстрирам на момчетата, че и водещите играчи могат да грешат, т.е хубаво е да си отварят очите и да не ги следват сляпо. И най-вече  да спомена че ще напиша тема в която да дам цялостната ми гледна точка върху пикапа. Нещо което би било от полза както за тръгващите по "едно ново начало" като Емколес, така и за учителите като вас. Накратко,  искаш ли да видиш една тема с резюме на един психолог с опит в свалките... "За черните дупки в пикапа или БиоПсихоСоциалното програмиране" ? Ако да, просто ми покажете как да си влезна в профила.
 


Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: clown в Март 22, 2015, 11:08:24
Jordan,
Ако имаш файл, в който си държиш паролите, при копирането може да си копирал празен space. Примерно паролата ти е "12345", а ти си копирал " 12345"("12345 " или " 12345 "). По принцип би трябвало да се почистват паролите, от такива празни space-ве, но не във всички сайтове е така. Ако не се почисти  възприема space, като допълнителен символ от паролата. На мен ми се беше случило , но не помня дали в този или в друг сайт. А за изпращането на парола и  ако не си я получил. Може да е и от самата пощата.


Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: asdasd в Март 22, 2015, 19:26:31
Минах 2 от 3те си дни от уоркшопа - много съм доволен - тук съм писал част от впечатленията си http://pickup-project.net/forum/index.php?topic=6866.msg82704#new

Тия дни мисля да пикапя и да дърпам нагоре с новите си знания. За сега се очертава да излизам сам, което е и добре и лошо.
Ще се радвам ако някой по-добър от мен да речем пише за една игра с крило тези дни, все пак винаги има какво ново да се научи :) и така.
Надявам се скоро да отворя нова тема, в която да пускам вече сериозни репорти, стига само с "апроучване" - време е за ф-клоуза  8) 8)
Поздрави!


Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: ENRAGE в Март 22, 2015, 19:54:08
...и за да си добър в тях е необходимо изключително добро чувство за отиграване на ситуацията СЕГА /веднага/...

Слеъре, истинските лидери не отиграват ситуации, те ги създават!


Сложните игри включват много компоненти, също и голяма доза късмет (и умението да го предизвикваш, търсиш и хващаш) и за да си добър в тях е необходимо изключително добро чувство за отиграване на ситуацията СЕГА /веднага/.

А иначе истината е, че всеки батко си има батко (дори и да си на бил гейтс брат му)... почти никога не си и не може да си в тотален контрол на това, което ще ти се случи - че чак и винаги да го създаваш
.
Не съм съгласен, че повечето хора печелят "сложните" игри или са успешни заради някакъв късмет... Дефък? Може да играят много други фактори, но този е с най-малко значение. Поправи ме ако греша.
Защо да не си в контрол? Какво ти пречи?


Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: slayer в Март 22, 2015, 20:36:41
...и за да си добър в тях е необходимо изключително добро чувство за отиграване на ситуацията СЕГА /веднага/...

Слеъре, истинските лидери не отиграват ситуации, те ги създават!


Сложните игри включват много компоненти, също и голяма доза късмет (и умението да го предизвикваш, търсиш и хващаш) и за да си добър в тях е необходимо изключително добро чувство за отиграване на ситуацията СЕГА /веднага/.

А иначе истината е, че всеки батко си има батко (дори и да си на бил гейтс брат му)... почти никога не си и не може да си в тотален контрол на това, което ще ти се случи - че чак и винаги да го създаваш
.
Не съм съгласен, че повечето хора печелят "сложните" игри или са успешни заради някакъв късмет... Дефък? Може да играят много други фактори, но този е с най-малко значение. Поправи ме ако греша.
Защо да не си в контрол? Какво ти пречи?


Размихме темата и започват вече да се задават малко 'глупави' въпроси... Добре де - ако си в пълен контрол - защо не си богат колкото Уорън Бъфет и не правиш всяка вечер групов секс с трите най-известни порно звезди и Джоли и Пит барабар в комплект ??? ... не ми казвай, че щото това не ти е цел :) (е айде Пит може да го изключим като майтап, но иначе)

Никой не е в пълен контрол над ситуациите в живота... А САМО над своето отиграване на ситуацията... Да минем на пикап ... за да стане още по-ясно. примерно: Излизаш да заговориш сетове днес... Ти си в контрол само и единствено на това, което ти правиш И НИЩО ДРУГО... А КЪСМЕТЪТ естествено има огромна роля... той отговаря за:
- Дали изобщо ще има таргети... (ми да - може пичките да са се изнесли тоя ден от СФ или просто дори да не минават от там където ти ходиш - често се случва - айде не изобщо да няма, но да няма 'подходящи/готини/на достатъчно години' таргети)
- Дали изобщо като отвориш таргет - тя ще има интерес... (от части разбира се това зависи от теб и играта ти, НО ОТЧАСТИ също от това каква е ситуацията с мацката - голяма част от тях за щастливо женени или загаджени И В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ ТИ МАЛКО МОЖЕ ДА НАПРАВИШ ПО ВЪПРОСА - разбира се има изключения - но това пак зависи от отиграването ти основно .. и късмет :))
- Дали няма да се случи някоя мега гадория, докато си в сета, която да не може да отиграеш добре... (примерно - идва злобната и приятелка, направо я дърпа и заминават нанякъде - преди ти изобщо дума да си обелил - случвало се е..., пример 2 - идва гаджето и :) или някоя/й познат и мацката се уплашва и скоропостижно се измъква - пак се е случвало)
- Дали изобщо ще е на кеф за свалки - ми може да е в цикъл или пък ти да си 3тият за деня, който я апроучва (случвало се е) и тя просто да ти даде фейк тел. за да я оставиш на мира.
- Дали изобщо след това ще ти вдигне ... (разбира се зависи от играта ти и как си се представил НО МНОГО ЧЕСТО ЗАВИСИ И В какво положение е тя когато и звъннеш... таман преди 10мин примерно гаджето и е свършило в устата ... еми сори пич ... гориш) - Помня един такъв случай - с едно гадже - таман се бяхме изчукали и тя седна на фейсбука и веднага некъв я налази - викам си - 'да да .. точния момент да я сваляш си избрал хахаха..'. естествено - тя имаше 0 интерес към тоя след като до преди малко е свършила на хуя ми и си затвори компа след 5 мин. за да дойде да се гушкаме - а ония тъкмо некви комплименти ръсеше и се обясняваше в любов :)
- и много други...

Разбирам, че повечето от вас си мислят и ви се иска да сте в пълен контрол над живота си НО е време да пораснете... както казва Ранди Пауш - 'Не можем да променим картите, които са ни раздадени, А САМО НАЧИНА, ПО КОЙТО ЩЕ ГИ ИЗИГРАЕМ'... Ето за това калибровката е супер/хипер/мега важна - това реално е умението за отиграване на ситуации...

Дори президентът на УСА не е в пълен контрол баси - и той трябва да се съобразява с другите световни лидери - с едни по-малко, с други повече (а и не само с лидерите)... НО КАТО ЦЯЛО - никой не си прави буквално на 100% каквото и както си иска и да е в 100% контрол...

Друг пример да дам ли??? Искаш примерно да си много успешен 'бизнес анализатор в ИТ сферата' - завършваш Харвард, правиш си доктурантура там, правиш си стаж в чужбина и се завръщаш в БГ ... и си викаш - 'ей сега ша къртя мивки' ... и отваряш джобса ... и сърпрайз, сърпрайз - то няма търсене за такава позиция :))) (късмет баце ... а може и да има точно една и много скъпо платена и наистина да къртиш мивки ... НО ТИ ИМАШ ЛИ КОНТРОЛ ВЪРХУ ТОВА??? НЕ естествено - ти имаш контрол само ако има добър късмет - ти да си изиграеш добре картите и да вземеш позицията... но ако няма - хуй :)... есте ще пробваш линкедин и нетуъркинг и т.н. - НО ТОВА Е САМО увеличаване на късмета - ТИ РЕАЛНО НЕ СИ В КОНТРОЛ ДА СИ СЪЗДАДЕШ ПОЗИЦИЯТА КОЯТО ИСКАШ... ДОРИ СОБСТВЕН БИЗНЕС ДА ПОЧНЕШ ДА ПРАВИШ - НЕ СИ В КОНТРОЛ ДА СИ СЪЗДАДЕШ КЛИЕНТИ ИЛИ ДА ГИ НАКАРАШ - АКО НЕ ИСКАТ ДА РАБОТЯТ С ТЕБ...

Повече няма да пиша, че много разводнихме темата на момчето - време е особено тинейджърите тук да се посъбудят и да поразберат истините за живота ... знам, че сте се надъхали да къртите мивки - но без късмет и калибровка - другото е булшит... (разбира се трябва постоянство и упоритост - за да се предизвиква късметът)

И последно - за да не кажете - 'Е тоя Слеър - ептен ни закопа - ако 'сичко е само късмет - що тогава да си даваме зор да се развиваме'... Уточнявам какво е късмет: 'Preparation meets opportunity' - а не нещо поднесено на тепсия/на готово... Тоест - всичко това, което го копате е, за да може, когато има възможност - вашата игра, знания, умения и т.н. да са на ниво за ОТИГРАВАНЕ правилно на ситуацята (в сложната игра) - така, че да стигнете до успех... А активността е компонентът, който предизвиква повече 'opportunities'...

That's it folks...
a'SL :)

п.с. Сега виждам, че още на времето това цялото нещо дето ви го обяснявам съм го синтезирал в подписа си:
Да си (упорит и настоятелен) = (да предизвикваш късмета, да търсиш и да създаваш ситуации) е важно... Да си (интелигентен и гъвкав) = (калибровка и умения за отиграване) - още повече! // смисъл трябва да имаш добри умения и калибровка, дори да имаш добри ситуации - за да не ги изтърваш/прецакваш - те мацките няма сами да ти се наденат на хуя :)


Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: PU_як в Март 22, 2015, 21:06:25
Ааа не, още не е разводнена докрай темата - не са дошли Призрачна и Краба да кажат, че Слеъра е един мрънкач, който винаги (винаги забележи!) търси проблемите извън себе си - нещо там късмети сега, раздадени карти.....както щяха да потрошат клавиатурите ако подобни неща каже някой друг например ;)

А иначе доста приземяващ коментар на фона на всеобщото алфеене от Сульо и Пульо и бодряшки оптимизъм. Особено ценно е това:

Разбирам, че повечето от вас си мислят и ви се иска да сте в пълен контрол над живота си НО е време да пораснете... както казва Ранди Пауш - 'Не можем да променим картите, които са ни раздадени, А САМО НАЧИНА, ПО КОЙТО ЩЕ ГИ ИЗИГРАЕМ'... Ето за това калибровката е супер/хипер/мега важна - това реално е умението за отиграване на ситуации...

А по темата - поздравления към автора за ентусиазма и подробните репорти!


Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: abvdge в Март 23, 2015, 11:30:14
Не искам да заемам каквато и да е страна, но относно изписаното от Йордан, и от части от Slayer, бих искал да добавя следната идеология. Това важи във всеки аспект от живота. http://talkoven.onlinerechnik.com/duma/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%B0%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D1%8A%D0%BC (http://talkoven.onlinerechnik.com/duma/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%B0%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D1%8A%D0%BC)

Насим Талеб е автор на няколко книги на подобна тематика.


Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: Coconut Crab в Март 23, 2015, 11:47:40
Пичът, който си почнал да се занимаваш с пикап. Смятам, че истината е по-средата. Значи Пуякът и Слеърът са прави до голяма степен. Смисъл не трябва да имаш супер високи очаквания от пикапа като за вълшебно биле, което ще те промени и пичките ще завалят. Общо взето колкото по-малко очаквания за резултати имаш, толкова по-лесно ще се научиш, успокоиш и ще станеш пикапьор.

Но в същото време без бодряшки ентусиазъм няма да стане. В крайна сметка много пъти ще те домързява, ще те е страх. И ако си намираш извинения с късмета и съдбата, нищо няма да стане. Примерно в неделя мислиш да пикапиш, ама в неделя те мързи, леко подухва вятър, няма мацки навън и се отказваш. Ако не се пушнеш леко в началото и не се малко заредиш с ентусиазъм, според мен няма да стане.

Така че не мисли за късмета точно сега. Какво значение има в крайна сметка късмета - след като е късмет, той не може да се промени. Защо да се тревожиш за него тогава?


Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: Йордан в Март 23, 2015, 19:55:19
Слейър,

Първо, мерси, че ми писа на лични и ми даде парола за достъп.

Второ, пишеш: ''нямам идея защо не можеш да си влезеш в профила, може да са ти хакнали паролата...''... Нали паролите са криптирани, как така ще ми я хакнат точно на мен? Между другото сега като влезнах си смених паролата в профила и видях, че някой е бил променил е-мейл адреса ми! С умишлен и абсурден адрес jotrsd@agov.ca ! Който и да го е направил, се е правил на умен, но по тъп начин! Адреса е на някакъв списък със замърсители в промишлеността... демек намек за спам. Наистина ли тук някой си мисли, че спамя форума? И другото интересно в тоя адрес, че са вмъкнали rsd! Ако някой случайно си мисли, че ме кефят, не е вярно! Пак повтарям според мен Тайлър и сие не са по-добри от Слейър и сие! Даже първите са по-хард за полу-истината, пътя и живота в пикапа ;).

Трето, като говорим за късмет... Слейър кажи ми според теб как така ми се случи тоя късмет :) да ме хакнат точно в тема където ви задавам неудобни въпроси? Каква е статистическата вероятност да се случи точно в този ден? След като съм влизал стотици пъти в профила си без проблем... и след като има стотици други потребители за хакване... Ясно е че не е случайно! Сега, първия ми извод, че админите на тоя сайт са го направили, не е задължително да е верен. Възможно е да е някой ваш фен... Който и да е няма значение. Просто се замислете аз дали действително искам да преча на форума.... било на прохождащите по нов път или напреднали или учители... или искам да помогна, като се опитвам да дам по-цялостна картина за предимствата и ограниченията на пикапа... Ако хората в тая общност наистина търсят развитие, би трябвало да могат да носят на критика и да изследват по-различни гледни точки в търсене на верния път.

Иначе, готино е че Слейъра ви го казва, че няма как някой да има пълен контрол върху играта в пикапа и живота. Аз съм на това мнение с него и забележете дори с Пуяка :). Между другото ако Пуяка беше написал тия постове за късмета и лимитирания контрол, наистина биха му се нахвърлили много яростно...

Само за късмета няколко нюанса според мен. Аз считам, че късмета има влияние в единични случаи, но в дългосрочен план на практика няма такова нещо като късмет. Ей ви един пример с игра по-сложна от шаха... покера! При покера изхода зависи от късмета и уменията. Та, при един сет, даже при няколко, можеш да биеш и световния шампион (ако ти дойдат готини карти), но при голям брой разигравания фактора "късмет" започва да клони към нула... и реалните резултати зависят от реалните ти качества. Та аналогията с покера и пикапа е по-добра по принцип отколкото с шаха, но като всяка аналогия е недостатъчна.

Както ви бях споменал, стига сме правили ограничени аналогии и безкрайни спорове... има много по-фундаментални фактори които влияят на свалките и за които никой не се замисля. Нито прохождащите по новия път на пикапа, нито водачите. Не само тук, ами и в световната пикап общност. За това ще пиша в отделната тема "За черните дупки в пикапа или БиоПсихоСоциалното програмиране"...Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: CONQUISTADOR в Март 23, 2015, 20:18:15

Както ви бях споменал, стига сме правили ограничени аналогии и безкрайни спорове... има много по-фундаментални фактори които влияят на свалките и за които никой не се замисля. Нито прохождащите по новия път на пикапа, нито водачите. Не само тук, ами и в световната пикап общност. За това ще пиша в отделната тема "За черните дупки в пикапа или БиоПсихоСоциалното програмиране"...И кога ще имаме удоволствието да я прочетем ?


Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: slayer в Март 23, 2015, 22:17:48
Второ, пишеш: ''нямам идея защо не можеш да си влезеш в профила, може да са ти хакнали паролата...''... Нали паролите са криптирани, как така ще ми я хакнат точно на мен? Между другото сега като влезнах си смених паролата в профила и видях, че някой е бил променил е-мейл адреса ми! С умишлен и абсурден адрес jotrsd@agov.ca ! Който и да го е направил, се е правил на умен, но по тъп начин! Адреса е на някакъв списък със замърсители в промишлеността... демек намек за спам. Наистина ли тук някой си мисли, че спамя форума? И другото интересно в тоя адрес, че са вмъкнали rsd! Ако някой случайно си мисли, че ме кефят, не е вярно! Пак повтарям според мен Тайлър и сие не са по-добри от Слейър и сие! Даже първите са по-хард за полу-истината, пътя и живота в пикапа ;).

Трето, като говорим за късмет... Слейър кажи ми според теб как така ми се случи тоя късмет :) да ме хакнат точно в тема където ви задавам неудобни въпроси? Каква е статистическата вероятност да се случи точно в този ден? След като съм влизал стотици пъти в профила си без проблем... и след като има стотици други потребители за хакване... Ясно е че не е случайно! Сега, първия ми извод, че админите на тоя сайт са го направили, не е задължително да е верен. Възможно е да е някой ваш фен...

Наистина си личи, че не разбираш от пароли и компотри :))

Паролите са принципно добре криптирани и от нашата база данни дори да ги откраднат ще им трябва маса време да декрипт... Това, което ботовете (хакерските ботове) правят в днешно време е да дебнат определен емайл с определена комбинация парола, която вземат от съвсем друг сайт. (който е хакнат и базата му е с некриптирани пароли)... след това просто обикалят навсякъде и с този емайл/юзър и с паролата от другия сайт се опитват да влизат във всички сайтове по света... За това съвремените защити не са некви сложни пароли, а просто различни пароли навсякъде - и особено важно за мейла (да не е същата като никъде другаде), иначе ударят ли ти мейла ти ресетват паролата за навсякъде, където имаш акаунт и после търкат месиджа за да не се усетиш... Уверявам те, че никой от админите не би се занимавал с теб да ти сменя данните в профила ... ако искахме нямаше да ни мигне окото и просто щяхме да те баннем + по ИП и повече нямаше да можеш друг юзер да си направиш :) За да си по-добре защитен - като за начало си смени паролата на пощата с нещо, което не ползваш никъде другаде и след това за по-важните сайтове ползвай ицяло уникални пароли...

сри за многото грешки пак през тел пиша...

п.с. мернах по-горе, че някак си моят пост за късмета се приема като негативен и мрънкане и оплакване??? няма нищо такова - такъв е животът и аз напълно го обожавам  - интересен, готин, непредвидим - пълен с невероятни ситуации за отиграване :))).


Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: ENRAGE в Март 24, 2015, 00:46:32
п.с. мернах по-горе, че някак си моят пост за късмета се приема като негативен и мрънкане и оплакване??? няма нищо такова - такъв е животът и аз напълно го обожавам  - интересен, готин, непредвидим - пълен с невероятни ситуации за отиграване :))).
Няма нищо такова Slayer... много ти се кефя на постовете и много 'уисдом' има в тях. Просто исках да те накарам да се разпишеш малко :) .


Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: Йордан в Март 24, 2015, 01:11:59
Мерси Слейър за сведенията. А поста ти за контрола и късмета, не само, че не е негативен, ами и много полезен! С това сигурно ще накараш момчета да се замислят, че има и много фактори извън всеки от нас. И вместо да се отчайва, всеки да действа и да се стреми да се учи и да си изиграва картите по най-добрия начин спрямо целите си. В живота няма сигурен успех, но тръпката е още по-готина :)!

За Конкистадор и другите, ето я темата за Био-Психо-Социалното програмиране http://pickup-project.net/forum/index.php?topic=6869.msg82726#new


Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: asdasd в Март 30, 2015, 21:37:22
ВРЕМЕ Е ДА СИ ВЪРНА КОНТРОЛ НАД ТЕМАТА   ;D ;D ;D ;D
Шегувам се :)
Днес попикапих 2-3 часа, отворих 10тина - 15 сета, все пак след работа, малко кофти време за апроуч, но ИГРАТА Е ВАЖНА.
 Един интересен и много готин сет ще ви опиша, който ми хареса.
 С крилото ми BariON излизаме и действаме. Стори ми се, че около 19 часа видях Coconut Crab с негов уинг по Витошка, ако чете това да казва, дали е бил той :D
 Отворихме по някой друг сет и гледам русо красиво момиченце 8чка и до нея лютата и приятелка 6чка, даже 5чка. Викам на Бари - тия са за мен - отварям!
 Опънъра беше индиректен - "Хей, момичета я ми кажете мнението си по един въпрос - къде е по-готино да водиш момиче на първа среща - на кино или театър?", в резултат на което 5чката взе да обяснява, че приятелката и е чужденка и е тук за малко и не разбира български. Моментално смених подхода. Почнах да говоря с разваления си английски, наблягах на емоции, заебах първоначалния въпрос и почнах директно към таргета да я питам от къде е, каква е, как се казва, абе ще кажете логични въпроси, но си спомних, че fancooler и slayer бяха казали, че при чужденките, особено англичанките не върви емоционалната игра и за това минах логично, тя пък яко се разцепи :D един лаф, един мохабед абе монго готино сетче се получи. Приятелката и, уви уинга взе да изпуска положението почна да ме шитва, но успях да удържа - офф бързаме, - аз, хайде хайде, мама ще ви се скара. "офф тя е на моя отговорност и не те познавам" - аз, ех, ама голяма глупост каза, абе вече не си спомням, бях фокусиран върху таргета, който си ми даваше ИОИ и беше готова да ходим на кафе и на мол, но уви "настойничката" и, все я дърпаше ли дърпаше .. по едното време даже почна директно да ме храни - "напушен ли си?", "друсаш ли се?", "нормален ли си?", "абе млъкни"  и още много други, които игнорирах, затапвах и изобщо не влезнах във фрейма ми (моята гордост) :D а таргета през цялото време ми се кефеше и ми вика - "всички ли жени заговаряш така?" - аз амии не само тези, които ми се сторят готини, ами теб например заради усмивката и т.н .. "
 И супер готино се получаваше с чужденката, предвид факта, че и говорих на развален английски, което беше по-веселото :D и тя беше готова да я баунсвам навсякъде, но приятелката и НЕ, та НЕ , та НЕ и колкото и да връщах и после пак да настъпвах все ме режеше грубо .. - Амии ти може да си някакъв изнасилвач и ... - викам на таргета - на какъв човек ти приличам? И тя - funny, nice, cool и такива работи .. абе много мога да говоря, но в общи линии спечелих таргета, но невъзможността да бъде независима към този момент ми изигра лоша шега, иначе си я водих и ясно и изразих сексуалност, в смисъл, че исках да я водя в кафене да " си практикуваме езика, ЕЗИКА" нали :D и от там им викам че няма да закъснеят (но в смисъл на английски get laid) :D абе изиграх го нещо от рода на "няма да спим заедно", което пак я разсмя ..
 Както и да е :) Просто реших да споделя едно готино сетче от деня, в което си спечелих чужденката, но уви приятелката и беше г@дна и лют@ м@стия :D с извинение :D
 Поздрави, емколес94!


Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: Diablodh в Март 30, 2015, 22:27:23
Е са трябва да свикнеш и с "приятелката и беше г@дна и лют@ м@стия " такива препятствия така се каляваш.


Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: asdasd в Март 30, 2015, 22:30:01
Е са трябва да свикнеш и с "приятелката и беше г@дна и лют@ м@стия " такива препятствия така се каляваш.

Разбира се :) Даже се радвам. Помага ми да се тренирам - как да минавам шитки, как да се боря точно с такива жени, как да отстоявам своето, как да ставам по-добър и т.н :) От всичко се опитвам да си взема поука. Пък и човек точно така се развива, като го тестват и преминава изпитанията и т.н :)


Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: asdasd в Април 02, 2015, 20:06:12
 Здравейте, артисти!
 Днес играх отново и стигнах до един извод за себе си - трябва и почивка!
 Да, някои от вас ще си кажат - тоя пък колко е пикапил, че и почивка му се е приискала?
 Еми, трябва си! :) Вчера, понеже валя, много ми се излизаше, но не го сторих, заради лошото време и познайте днес - надъхан, в стейт, с висока енергия, готов за атака и резултатите бяха по-добри от колкото в деня преди пикапа! :)
  Днес, направих доста сетове и с моето крило BariON се поразвихрихме :D и ще ви опиша няколко, ей така да покажа на начинаещите, че бавно нещата се получават, стига да ги искаш, стига да не се отказваш и да продължаваш напред. Както казваше един човечец - "Това е бавен процес, но отказвайки се от него няма да го забърза!" И е бил прав! :)
  Та първото ми сетче за деня беше много готино - 8чка, натокана, готина :* направо да си я изпапкаш на улицата и и влизам директно:
 "Здравей, забелязах те от далеч и си помислих, че имаш супер готиното излъчване и няма да си позволя да не те заговоря.
 Тя: ОооО, та ти ме видя преди 5 секунди.
 Стигат ми да си направя впечатление.
 Тя: Даа бе даа  .. (и разговор около 2-3 минути
 Чувала ли си за speed dating - тук за 3 минути ще си поговорим и ако се харесаме сядаме на онази пейка
 Тя: Имам си приятел.
 Аз: Как се казва?
 Тя: Брахмапутра майка (измислих си го :D )
 Aз: Еми, късметлия е, браво
 И си тръгнах нямам време :D

 От там едни двойни сетове като се почнаха, едни индиректни оупънери една мъка, едно бързане .. абе като цяло слабо следващия час и половина ..

 Тогава влезнахме в мола не толкова да играем, ами колкото да му търсим обувки и на излизане вече от мола гледам една продавачка .. викам си, кво пък. Гледам гледа ме и хапва царевица .. - ситуационен оупънър нещо за царевицата, от там почнах да я НЕГ-вам, да я бъзикам да я храня , въобще по всички правила, които до този момент не успявах за деня да вкарам - просто си бях в СТЕЙТ и викам време е за фон-клоуз, че така или иначе няма да мръдне и последва шитката
 "Ааа аз си имам принцип - да не си давам телефона и да не излизам с такива, които ме свалят в мола - някакви си свалячи да си пробват уменията"
 Аз  я поглеждам в стил "кви ги дрънкаш ма?" и тя ме гледа настоятелно ..
 Викам си .. хмм . стъпка назад, гледам идва клиент, а тя не може да се отлепи от мен и  и викам  - "иди го обслужи тоя" и тя отиде, от там си тръгнахме за 10тина минути с крилото ми и отворихме по 2-3 сета :D нали още вдигнахме стейта ..
 Връщам се аз при мацката и пак я почвам да я "храня" и тя - " олее стига си ме хранил, щях да ти благодаря за клиента, купи си 2 Хагхаддафа .. много се радвам - благодаря ти"
 Викам и - "Хмм .. такова сухо благодаря не приемам - виж да идем на среща е друго"
 И пак почна да се дърпа, наръсих и ги едни от рода на - "виж аз нямаше да те заговоря, просто видях как ме гледаш и се плюнчиш с царевичка и реших да те заговоря, не съм дошъл на мол с цел да те свалям, не се лъскай"
 И от там още малко лаф моабет :D и познайте - фон-клоуз.
 Точно си помислих да се зарадвам, но си казах, че телефона не е валидация и нищо реално не е и си тръгнах ..
 
 По пътя за дома гледам едно малко бонбонче  :-* уникално .. глътнах си граматиката ..
 Стоях в рейса и си викам малии как да я отворя? Как ? Социалното напрежение е супер голямо. Обградена е от 3ма души ..  УЖАС!
 И за мой късмет и тя слиза точно на моята спирка - УРАА , казвам си достатъчно късмет имах и ми помогна съдбата - време е да дейставам! - пипам я леко по рамото и и казвам - със супер неподготвения и случаен и притеснен и изобщо обратно на всички правила .. момичето беше КЛАСНО, от тези, които се срещат 1 на 100 може би .. -
 "Здравей, ще ти кажа нещо странно .. видях те ъъ в таковата (запецнах на опънъра :D ) и ..
(тя ме прекъсва "в автобуса") и много ми хареса, просто видях как вътрешно се усмихваш и така и не събрах смелост да те заговоря вътре, но си казах, ако слезе на моята спирка ще я спра и заговоря, пък каквото това - няма да си го простя иначе. (тя се усмихва, вече я бях спрял на другия край на булеварда :D) и ми се кефи яко.  Викам - бързам, виждам, че и ти бързаш за това хайде да се видим някой път да пием по кафе? Тя: Амии добре.
 АЗ: Ето, запиши си телефона ( и и подавам моя телефон)
 Тя: Може ли по фейсбук, че ..
 Аз: Не, не по телефона, искам да чуя гласа ти като ти се обадя :)
 Тя: Добре (взима телефона и се набира)
 Пожелах и лека вечер и срещу мен 2 сета, които снощи отворих пред жилището ми :D :D :D Ония ме гледат лошоо :D и се спират  и ми викат - такааа значиии и аз ги подминах, така и така с тях не ми се получи, какво пък искаха?!?
 
 Ами не се хваля в интерес на истината, ясно ми е, че 2 телефона не са нищо и реално не е нито валидация, нито каквото и да е, защото ако не съм създал достатъчно рапорт с момичето, най-вероятно няма да вдигнат и да има среща, но пък сега се уча!
 Пиша и ще пиша чат пат успешен рапорт или пък не толкова успешен за да показвам на пичовете, които четат и се чудят какво да правят, че има начин, но не е бърз нито уникален - важно е да се бориш, да се опитваш, и въпреки провалите и неуспехите и трудностите да не се предаваш!

Когато решиш да се откажеш , просто си спомни защо си започнал!


Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: Sick в Април 02, 2015, 21:00:21
Е не е трябвало да изпускаш тоя сет някрая и така да ги подминаваш.След като те виждат да си говориш с яка мацка и тя да ти дава телефона си, половината работа за теб е свършена, а и те те заговарят на всичкото отгоре.Това си е IOI и е имало как, след като отнесеш няколко шитки, да се стигне до нещо повече.
P.S: Прочетох няколко от репортите ти и първо наистина поздравления за това което правиш.Повече хора трябва да са като теб.Другото което ми прави впечетление е че влизаш в сет с цел phone close.Разчупи мако нещата, не си поставяй бариери, мили за instant date и според мен ще имаш повече успехи за напред.
Успех братле


Титла: Re: Едно ново начало.
Публикувано от: asdasd в Април 02, 2015, 21:16:52
Мдам, може би не е трябвало - задача за следващия път ще имам :)
Благодаря.
Ами всъщност "влизах" с цел фон-клоуз. И си прав до уоркшопа наистина това е целта ми, но вече излизам от фрейма "Да се забавлявам, да бъда себе си, спокоен, отпуснат и уверен" , но най-вече да се забавлявам.
 Играта ми протича така - опънър --> показване на висок ранг --> опит за баунс (дай да седнем на тия пейки - да идем на кафе - да се мръднем от пътя, че пречим на движението или което е удобно) ---> ако се навият продължавам, ако не се навият стъпка назад, малко рапорт, история ако се наложи разказвам и пак пробвам да идем някъде другаде --> и си тръгвам в този случай няма смисъл от телефон или каквото и да е.
 А в тези рапорти, в които взех телефон, наистина нямаше как да мина на instant date или кафе или на каквото и да е, понеже сет 1 бачкаше до 22 часа, а аз я отворих в 19 и нямаше мърдане, а готиното пиче просто си личеше, че бързаше и "ааам аз такова, отивам при приятелка, наистина бързам" .. просто не измислих друго продължение.
 Иначе, да съгласен съм, че най-добрия вариант си е instant date :)
 


Титла: Re:Едно ново начало.
Публикувано от: NBeeR в Април 10, 2015, 00:49:04
При второто момиче според мен се е получило много добре и си създал рапорт, имало е емоция. На пръв поглед оупенъра изглежда леко недодялан, но точно това те прави да изглеждаш искрен и момичето се е изкефило.
Продължавай все така!


Титла: Re:Едно ново начало.
Публикувано от: asdasd в Април 25, 2015, 23:11:06
Хей, гайЗ :)

Гледам по форума нищо интересно не се случва и само пациентщини :D - нищо трябва да се помогне на хората, за това сме тук :)

За тези, които са си помислили, че не играя :D (едва ли има такива) - ИГРАЯ и то редовно, развивам се по малко и с всеки изминал ден съм по-близо до мечтите си.

Такаа .. до тук с философиите. Тези дни имах доста интересни и емоционални сетове, вярно без особен резултат поради мои грешчици, но ще ги избягвам за вбъдеще.

Днес беше готин ден, както знаете и нямах намерение да пикапя, но "пикапската жилка" ми се обади и викам - ДЕЙСТВАЙ! Звъня по 1 телефон на крилата и сме готови за атака!

На уреченото място в уречения час срещам крилото. Надъхва се. Гледам седи и ме чака аз да действам. Вдига ми ръка и аз му правя знак с веждите да влизаме направо преди здрастито на един двоен сет 5чки за загрявка - "Хей момичета ... бла бла бла " - скучен сет, но за загрявка се получи добре и разбира се след това здрависването :D - ИГРАТА първо!

От там гледам едно пиче чака някой - 7чка. Викам си за мен е: Влизам и директно. Негвам я, поразпитвам я, ала бала. Опит за баунс към пейчица, Не, стъпка назад, малко рапорт и опит за фон-клоуз - НЕ. Еми чао в такъв случай.

От там газ след някаква друга :D 6чка. Догоних я, попречих и пътя и я отварям отново директно и тя леко притеснена - "ама аз съм потна, до сега тренирах, не мога .. бла бла бла .. получи се готин сет, но отново "бърза" да се прибира. Все тая .. :)
 
Връщам се при крилата някакви спечени :D аз си пикапя, за тва съм излязал. Тръгвам след една 8чка и я спирам отново директно - повървях с нея, полафихме си, готин сет се получи и ще пробвам баунс - не става, има работа, от там вадя телефона за фон-клоуз и скача в рейса :D изпуснах я за секунди .. викам айде .. с тебе и без тебе.

Кръгом от там. Отварям сам двоен сет и мацките ми се кефят и се пръскат от смях: "Хей момичета, виждате ли приятелите ми ей там на пейката? (те:да) А така, питат дали според вас съм привлекателен? Хванали са се на бас за по 5 лв и т.н разтягам локуми. Седят те и ми се радват и ми се кефят. ВИкам, ами айде да идем да ги видим, от там ги баунснах при крилата и кофтито, че те не знаеха за какво става въпрос, защото аз скачах от сет в сет :D. И съответно не им бях привлекателен, но крилото мнго добре вкара в играта други две мацки, които ни слушаха и гледаха и се получи готино "смесване"  - уви не доведе до нищо ..

От там мръднахме и почнахме да отваряме сет след сет .. - днес на 90% спирах сетовете и задържах стабилно време. На новото място се бъзиках с едни продавачки, леко старички, но колкото да загрея, че мина доста време от последния апроуч :D :
Продавачката: Готов ли си?
Аз: Не, първо да се налюбувам на себе си в огледалото.
Тя: Ахаа .. специалния!
Аз: Ами обичам себе си (и разказвам истории :D )
От там почна да се кефи яко и да ми дава ИОИ-та и да ме разпитва - коя зодия съм, как се казвам, от къде съм, но ме ме кефеше и я игнорирах :D, което повече я караше да се интересува от мен и си я оставих незадоволена ..

Минути по-късно получих най-гадното си отрязване - влизам отново директно на една мацка и тя - Пфф не съм заинтересована, но с отвращение ми го каза .. малко ме заболя, но ми мина на бързо.

Отварям една 9ка - уникална. Играта ми беше в стил Джулиън малко от РСД :D - спрях я и за около 15 минути си говорихме - НЕГ + ДХВ за мен, истории, разкази, митове, легенди, притчи :D , тя се "квалифицира" - "Добре, малката краасива си , но само с външна красота не можеш да ме впечатлиш, я ми кажи най-доброто си вътрешно качество" и т.н .. Готиното беше, че тя бързаше, но я забавих, спрях я, запали си даже цигара и ме слушаше и "влезе в моя свят" - уви си имаше гадже и той си я прибра с колата пред погледа ми .. дееем ..

По отворихме още 2-3 сета и преди това имам няколко скучни , но не ги споменавам ..

Вече по пътя за вкъщи си говоря с крилото и баам - двоен готин сет. Отварям ги индиректно, като вкарвам супер емоции и бъзици в опънъра - СМЯХ .. много смях. Отивам гушкам и двете, хващам ги за ръцете, разбъзиквам ги, хващам едната и я вдигам .. - много добре се получи. Накрая взех телефона на 8чката и ще се видим .. предполагам ще флейкне, но надеждата умира последна :)

На спирката с крилото тренирахме изразителност на гласа и висота :D, т.е крещяхме :D :D :D - бяхме център на внимание и се забавлявахме :D - Slayer мислехме си за теб докато го правихме  и онова упражнение , което си карал хората от единия край на ндк на другия да отварят :D както и дае.

В автобуса сядам до една 8чка и тя си говори по телефона - и забелязвам някакъв дефект в говора и и почвам да я бъзикам, завързвам разговор, малко  го играх - мистерия, вкарвах ДХВ истории без НЕГ, което май беше грешка и т.н .. Пробвам да фон-клоузя и НЕ, ще ти дам фейс. Крачка назад, малко рапорт и отноно - НЕ, ще ти дам фейсбук .. викам си това си е направо отсвирване, но ще се пробвам онлайн малко и каквото това.

Накрая в кварталното магазинче с една продавачка :D не помня точно какво и казах, но голям смях и и вкарвах "мъжки полови органи"  в съзнанието, беше нещо от рода :
Крило: Я го дръж е.
Аз: Как ще ти го държа е.
Сета: Смее се там
Аз: Хахаа какво мръсно подсъзнание имаш .. какво се сети?
Сета: Амии нищо ,.. нищо.
Аз; За торбата говорим, нали знаеш
Сета: Смях ..

И така в общи линии днес имаше големи емоции, готини сетове, прекарахме си забавно. Не се спекохме когато имаше такава опасност и играхме със сърце. Умишлено не съм писал материала, че започнах да си измислям мои неща и не искам да отварят някои хора с тях :) Също така днес отново имаше нещо от рода на - "Хайде маа, идиии тука в този подлез се случват чудеса" - и аз само КАКВО?!?
"Ами постоянно някой ни заговаря тук с всякакви щури идеи" .. викам си .. аман както и да е ..

В общи линии знам къде се омотах, не съм описал всичко от до, но просто ми се спи :D


///Търся си крило за day and night game, който е сериозен и играе редовно да пише на лично.
///"Чичо BERSERK исках да ти пиша на лично съобщение, но
кутията ти е пълна. Ако искаш може да излезем заедно, че ми е интересно да се запознаем.
///Все ми се иска със слеъра да се запозная, за сега само легенди чувам за него, но ако благоволи :)

И така хора. Чувствам с всеки апроуч, как напредвам малко, но сигурно. Елиминирам стари проблеми, но се задават нови, но така е интересно. Радвам се, че не съм се родил красив и успешен с жените, за да мога да се науча по трудния път и да бъда ПОБЕДИТЕЛ В ЖИВОТА СИ!

ПОЗДРАВИ, емколес94!


Титла: Re:Едно ново начало.
Публикувано от: CONQUISTADOR в Април 26, 2015, 15:07:58
Цитат
Опънъра беше индиректен - "Хей, момичета я ми кажете мнението си по един въпрос - къде е по-готино да водиш момиче на първа среща - на кино или театър?"


Това още ли го дъвчете ? В София дето куцо , къораво и сакато заговаря точно с това ? Със сигурност голям процент от жените по центъра са заговаряни с това поне по 20 пъти.Не знам как ви спират изобщо.


Титла: Re:Едно ново начало.
Публикувано от: Marmalad в Април 26, 2015, 21:16:35
Цитат
Опънъра беше индиректен - "Хей, момичета я ми кажете мнението си по един въпрос - къде е по-готино да водиш момиче на първа среща - на кино или театър?"


Това още ли го дъвчете ? В София дето куцо , къораво и сакато заговаря точно с това ? Със сигурност голям процент от жените по центъра са заговаряни с това поне по 20 пъти.Не знам как ви спират изобщо.
Спират не ами, че и ги държим. Какъв пикапьор си ако не можеш да отиграеш ситуацията...


Титла: Re:Едно ново начало.
Публикувано от: CONQUISTADOR в Април 26, 2015, 22:36:06
Хихи , първия дето се припозна. Не беше към теб насочен , но здраве да е. Тоя опънър е толкова изтъркан и изкуствен че няма накъде. Държиш , какво държиш 16 - 17 г пикли ли ?


Титла: Re:Едно ново начало.
Публикувано от: BERSERK в Април 26, 2015, 22:49:42
 Здравей Емо.
 Най-силните ти качества са, че си упорит и позитивен. Това е основата за развитие в пикъпа. Но трябва много труд и непрекъсната работа. Общо взето съдейки по моето развитие, както и по това на останалите играчи, които познавам разделям условно етапите на развитие в играта на 3:

1.) Падане на бариерите: Основната цел е да разшириш максимално комфорт зоната си. Да свикнеш да апроучваш във всякакви ситуации, да събереш смелост да клозиш и да правиш нестандартни неща. Грубо казано, това е една борба със себе си. Със стените, с които те е обградило социалното програмиране. Целта е да ги направиш на пух и прах. Да стигнеш до там, че да се чувстваш удобно да правиш такива неща, за които повечето хора биха се напикали от страх само като си помислят. Основното на този етап е да правиш много апроучи. Колкото повече, толкова по-добре и толкова по-бързо ще паднат бариерите.

2.) Развитие на качествата: Втория етап настъпва, когато за теб е ок да спреш мацка във всяка ситуация и да и говориш каквито си искаш глупости. Пробелмите тук вече са други. Обикновено повечето момчета развиват френдли, или прекалено индиректна игра и взимат често телефони, но имат и много флейкове.
 На по-късен етап, като дръпнеш малко и почнеш да излъчваш повече сексуалност мацките почват да те шитват много повече. И по-трудно си дават телефона. Което е парадокс - играта ти е дръпнала, пък резултатите намаляват. За сметка на това развиваш калибрацията и ставаш по директен. Вече на жените им е ясно за какво ти дават телефона и макара клуза да става по-труден флейковете намаляват драстично.
 Но почваш да усещаш , че имаш неща които трябва да подобряваш. И при всеки те са различни: Дали градиш качествен рапорт; Дали си достатъчно агресивен и доминантен; Дали си достатъчно сексуален; Дали калибрираш праилно ситуациите; Умееш ли да играеш добре рол плейнг и тн. Каквото и да ти куца, започваш да го тренираш и да го усъвършенстваш. След това като го подобриш играта ти се променя драстично. И виждаш друго нещо, което досега не си забелязвал, но осъзнаваш че те дърпа назад. Започваш да отработваш него и тн. За този етап е много важно да преценяваш трезво кое в стила ти трябва да се пипне и как. Нужно е да имаш добра обратна връзка за играта си.

3.) Постигаш собствен стил: Усвоил си базата, знаеш какви са основите на играта и започваш да надграждаш собствения си стил върху тях. Дали ще играеш по-леко и забавно, или ще бъдеш агресивен и доминантен зависи от качествата които имаш. Постепенно усещаш как играта извира от теб. Минаваш шитките с лекота, уцелваш без да се замисляш правилните моменти за ескалация, за отдръване , за клоуз и тн. Обръщаш внимание на импровизацията и креативността в играта си. На този етап бройката сетове няма толкова голямо значение, основното е да отключиш креативната си част и да се научиш да изливаш правилно енергията си в сета. Както и да умееш да я въстановяваш с добра почивка и занимания, които те зареждат.

ПС: Скоро ще се срещнем...


Титла: Re:Едно ново начало.
Публикувано от: asdasd в Април 27, 2015, 21:27:02
CONQUISTADOR - опънъра е маловажен, зависи за мен как ще изкалибрираш след това ситуацията и каква е вътрешната ти игра. Рядко го използвам, да речем 1-2 пъти на вечер и то само на двойни сетове и то за загрявка, но си говорихме вече.

BackAttack - братле, ние най-добре си знаем какво правим и как го правим :)

BERSERK - БЛАГОДАРЯ! Както винаги си изключително полезен и изчерпателен. Усещаш ме и играта ми и е супер. Ще чакам с нетърпение :)

Реших да пусна един готин рапорт в скрития раздел, че доста неща съм споменал и да не се гледа в търсачката :)
 http://pickup-project.net/forum/index.php?topic=6906.msg83255#new - ако някой му се чете. Ще кажа, само че имаше: Индиректен опънър --> инстант дейт ---> силни емоции ---> рапорт ---> вземане на телефон ---> гушкане и кино ескалация: игриво и сексуално --> Целувка!
За първи път правя от day game тези неща, и се чувствам страхотно. Усещам напредъка!

Поздрави!


Титла: Re:Едно ново начало.
Публикувано от: asdasd в Октомври 31, 2015, 00:15:33
Едно ново начало .. Само като се замисля колко силни са тези 3 думи за мен и нещо трепва в мен.
Изминаха доста месеци, случиха се доста неща, но като отворя тази тема и зачета  :sleepy:

Та, така. Ей така ще си опиша един сет от днес, защото с ръка на сърце мога да го нарека най-готиния ми сет изобщо като пикап артист. :)

С моя вечен уинг водопропропропропропроводчика отново обикаляме като мухи без глави. Този път не с цел пикап ами да си зареждам картата за градския и вдигах пара на тия от граТската мобилност .. не стига, че си отивам с парите, а те не искат да ми зареждат картата - "стОдйентскъ книжкъ момчйе" .. не се знае от къде беше леличката, но не говореше правилно ..

Отворих 4-5 сета, нещо индиректно и резачки като цяло ..

Реших да прозвъня уникалното маце, с което направих среща миналата седмица да си уредим втора .. флейкна ми .. мисля, че ме тества колко имам интерес, но ако е флейк  - горе главата. Реших, че вкрайна сметка аз съм НАГРАДАТА, а не тя. И ако се сдухам от провала, то значи не съм.

Вървя си надолу и гледам много симпатично минйонче. Върви с наведена глава и слушалки на ушите. Не знаех дали говори с някого или просто слуша музика. Фреймът ми беше - "вече нямам какво да губя, може само да спечеля". "Здравей и се отказах да си довърша повтаряния стотици пъти опънър, нямаше нужда, беше със слушалки. Спря се и грейна. Привличането беше на лице. Как понякога само се получава изведнъж без да се напрягаш .. красота. Спрях я и започнах да я бъзикам.

"Търся начини да си прережа вените, но нещо не ми се получава, къде греша? Виж!" и и показвам раничка на ръката от Джу джицуто предната вечер, започваме да се смеем.
"Знаеш ли какво? Спрях те всъщност, защото нямам никакъв успех в тиндър, хот ор нот и баду" и се пробвах на улицата да видим какво става" - тя: е? аз: "Еми не става.." - отново супер смях.
"Разказах и за предстоящата ми екскурзия в чужбина и за това как се вълнувам, след това я побъзиках, че трепери като листенце и да се облича по-топло, минах през това, че ми липсват близките, понеже не съм ги виждал от 2 месеца (истина си е :( ), прекарах я тактично през "зодиите"
Тя: "Ти да не си рак?" - аз: не брат ми е рак.
Тя: "Ти да не си скорпион?" аз: Не, баща мие, аз съм Змиеносец. (шеги на тема зодии последваха)

Разговора вървеше супер, но осъзнах, че в този студ няма как да я задържа, а има интерес, явно и не бързаше. Време беше за оферта. Последно време с тези кухи телефони и фейсбуци ми беше писнало. Направо я поканих на среща. Знаех, че кафето не е опция и: "Хайде да хапнем, гладен съм като вълк, мога и теб да изям ако беше малко по- сладка ;), гладна ли си?" тя: Ами да.
Без да чакам други глупости я дърпам направо към студентския стол. Сядаме там и се държа лидерски- взимам табли, разхождам се напред, водя я, поръчвам храна, давам и съвети, правя се чат пат, че не разбирам нещо да ми обясни, а у и сядаме да хапваме. Буум вечеря!

Аз: Еех.. знам, че трябваше да взема 2 свещи, да сложа розовата покривка, да налея шампанско и да ядем в прекрасни блюда, да се наслаждаваме на изгледа към морето и да чуваме шума на палмите .. Е, за сметка на това имаме люти студенти около нас, омацани покривки и боб с наденица.. Мисля, че имаме по-добрия вариант на лице ;)"

Карах на емоционално ниво цялата интеракция. Когато забуксуваше задавах въпрос тип интервю, но веднага я връщах на емоционално ниво. Реших, че е време да направя някаква здрава емоционална връзка помежду ни. Последно време прекалено много се "пушвам да ги забавлявам" и флейка после ми е заслужен. Грешката естествено е в моите действия.. Започнах да и говоря за "бъдещето ни семейство", дали може да готви и какво. Накарах я да ме учи на народни танци когато трябва, че не мога да кумувам иначе ако се наложи някой ден. И в този дух.

В общи линии 3-те ми "кукички" бяха - 1. Да танцуваме заедно народни танци; 2. Нашето щастливо семейство и да ми готвиш хубави манджи и сладки работи; 3. Обща екскурзия + романтична вечеря на някое райско кътче.

Хапнах и и казах, че ми е писнало да я гледам и да ставаме - закачливо и на бъзик. Станахме и тя реши да ме изпрати до спирката - прекрасно. Вече имаме уговорка за следващ ден да се видим, но нямаме разменени контакти. Автобуса ми идва. "ЪЪъъ това не е моя, друг ми трябва" Правя фон-клоуза, гушкам я за чао и се качвам в автобуса.

Защо го пиша това. Когато си направиш играта (само човек, който играе го разбира ;) ) сета "се разтича", "разтапя", следва те на 100% и е прекрасно. Живееш в настоящия момент и се забавляваш на максимум. Такива сетове са редки, но случат ли си осъзнаваш, че си струва да го правиш. :)

ПП: Как се кефя, че пиша отново тук <3 :sleepy: :sleepy: :sleepy: :sleepy:


Титла: Re:Едно ново начало.
Публикувано от: vodoprovod4ika в Октомври 31, 2015, 00:47:06
Още си спомням когато започна да пишеш разни романи е тази тема, не се познавахме още, как си мислех "това АФЦ оспами форума". После по странно течение на обстоятелствата се запознахме... ние си знаем историята де но все пак ще я споделя с нашите съфорумници.

Бях писал един рапорт покрай баловете и Уарзон типично в негов стил ми отговори с цял роман на ЛС . Оттам се разбрахме да направим нощна някой път ( до тогава бях играл само такава). Разменихме фейсбуци където трябваше да се доразберем. Понеже на мен снимките са ми от преди 2–3 години Уарзон ме е взел за някакво ''детенце'' и бая се е чудил дали да ходим на тая нощна. Аз от моя страна си виках къде съм тръгнал с тоя дето успами целия форум с романите си  ;D. В крайна сметка излезнахме ... Получи се страшна вечер (докарах почти до ЛМР на едно сепаре една фейсбук звезда). Емо пък ме шашна с играта си на улицата преди дискотеката ( не бях виждал такова нещо преди). Той беше впечатлен от моят ''найт гейм'' аз пък от неговата игра на улицата. Оттам се разбрахме той да ме учи на едното аз него на другото. Това общо взето беше началото... имаме какви ли не исктории за малкото време което се познаваме и надявам се в бъдеще да стават все повече и повече


Титла: Re:Едно ново начало.
Публикувано от: ibizabg в Октомври 31, 2015, 01:16:57
Изиграл си си добре картите братле, защо не я покани същата вечер да се видите?
Тъкмо да се реваншираш за романтичната вечеря, този път във вас.
Браво за играта ще чакам продължение.


Титла: Re:Едно ново начало.
Публикувано от: fancooler в Октомври 31, 2015, 04:19:14
Ех, синеее...

Аз в тая тема си пиша така:

"Привличането беше на лице. Как понякога само се получава изведнъж без да се напрягаш ..." - точно като се напрягаш не се получава! Напротив, винаги съм ти набивал в канчето, че колкото по-естествен си в сета - толкова успеваемостта ти е по-добра...

"Разговорът вървеше супер, но осъзнах, че в този студ няма как да я задържа, а има интерес, явно и не бързаше. Време беше за оферта." - са разбра ли що ти пиля толкова време да забравиш за телефоните и фейсбуците, а да... офертираш!

"Еех... знам, че трябваше да взема 2 свещи, да сложа розовата покривка, да налея шампанско и да ядем в прекрасни блюда, да се наслаждаваме на изгледа към морето и да чуваме шума на палмите... Е, за сметка на това имаме люти студенти около нас, омацани покривки и боб с наденица..." - deja-vu!

"В общи линии 3-те ми "кукички" бяха - 1. Да танцуваме заедно народни танци; 2. Нашето щастливо семейство и да ми готвиш хубави манджи и сладки работи; 3. Обща екскурзия + романтична вечеря на някое райско кътче." - типичен пример за "разговор със сърцето й" или както аз обичам да казвам - "влизаш й под кожата".

"Станахме и тя реши да ме изпрати до спирката" - нагледен пример, че при добра игра момичето те следва и те "гони".

"...казах, че ми е писнало да я гледам и да ставаме..." - Datz My Bоy!!!

"Вече имаме уговорка за следващ ден да се видим, но нямаме разменени контакти." - така и трябва! Телефонът е естественото продължение на вече изградени отношения...

"Когато си направиш играта сета "се разтича", "разтапя", следва те на 100% и е прекрасно. Живееш в настоящия момент и се забавляваш на максимум. Такива сетове са редки (засега!!!), но случат ли си осъзнаваш, че си струва да го правиш." - точно тая емоция те кара да се чувстваш жив!


Гордея се с теб! Промяната е просто... брутална! Браво!!!


Титла: Re:Едно ново начало.
Публикувано от: PU_як в Октомври 31, 2015, 16:53:36
Вървя си надолу и гледам много симпатично минйонче. Върви с наведена глава и слушалки на ушите. Не знаех дали говори с някого или просто слуша музика. Фреймът ми беше - "вече нямам какво да губя, може само да спечеля". "Здравей и се отказах да си довърша повтаряния стотици пъти опънър, нямаше нужда, беше със слушалки. Спря се и грейна. Привличането беше на лице. Как понякога само се получава изведнъж без да се напрягаш ..

Верно бе, как понякога така се получава, да свалиш мацка само с поглед почти и после да ти се радва на всички лафчета.....ами ето така :)

Човека най-простичко пита: например ти не допускаш ли, че може би причината за успех с някоя жена не се крие в страхотно подобрената ти изведнъж игра, а просто самата тя те намира привлекателен и ти дава да си разиграваш коня, да и показваш колко си алфа, да ескалираш и т.н. Демек, помага ти дори нещата да се случат. Нещо което изобщо не би позволила на друг, който и е антипатичен, па дори и 100 пъти по-уверен от теб да е.
Тоест причината за успеха/неуспеха/ с някоя може изобщо, ама изобщо да не е в теб, а в това че чукаш на отворена/затворена/ врата и съответно нещата се получават или не. Не ти командваш парада един вид, а мацката получава това което тя иска.

Не намираш ли пълна прилика с написаното?

А ако мислиш, че се заяждам или искам да омаловажавам играта ти, ето ти и обратния пример:

Отворих 4-5 сета, нещо индиректно и резачки като цяло ..

Е този път пък е обратното - не им допадаш и даже не щат опенъра да ти чуят, камо ли до спирката да те изпращат и да ти помагат.

Иначе защо резачки - ти нали си същия, играта ти е същата, увереността ти е същата, физиономията, дрехите, настроението.....как ли така се случва, че с едни се случва лесно, други не щат да те погледнат дори, още ли се чудиш?
Ами мисля че вече писах как.... :)

А света не се върти около нас - отсреща имаме жив човек за партньор, който има своите предпочитания в които понякога се вписваме, понякога не. Някои се вписваме повече, някои по-малко...


Титла: Re:Едно ново начало.
Публикувано от: Just_a_boy в Октомври 31, 2015, 20:24:03
PU_як, знаеш ли каква е разликата ? С добро първо впечатление и насрано поведение ще развалиш емоцията, докато с лошо първо впечатление и готино поведение ще я създадеш ;)


Титла: Re:Едно ново начало.
Публикувано от: PU_як в Октомври 31, 2015, 21:57:35
Знам я разбира се - с добро първо впечатление ще започнеш сета (и ще продължиш доколкото имаш игра), с лошо първо впечатление въобще няма да го започнеш...
Да виждаш някъде противоречие с написаното по-горе?


Титла: Re:Едно ново начало.
Публикувано от: stone в Ноември 02, 2015, 07:00:56
Начи Пуяк... много си твърдоглав.
Има го този елемент, за който говориш - и никой не го отрича.
Но го има и това, че играта и рутината се придобиват с практика. Ако пича не беше отворил тия 4-5 дето са го отрязали (и още 4-500 преди това) сигурно нямаше и с тази да му се получи.
Многото дърпане (както му викат западните ПУА - сардж-ване) е задължително. Едно че трупаш практика, ставаш по-отракан, не се влияеш толкова от шитове, и т.н. И второ, че то отсява чисто математически тези мацки, които са готови да те харесат - както вече ти си забелязал, с тях играта върви лесно, ама първо трябва да ги намериш, нали?
Да речем, че те са 1 от 10. Значи всяка от първите 9, които отваряш, имаш избор как да я приемеш  - дали като "резачка" или като една необходима бройка, която те приближава до твоята. Нужно е да отсееш 9, за да стигнеш до десетата. Така че всяка отсята е една крачка по-близо до тази, която ще те хареса.


Титла: Re:Едно ново начало.
Публикувано от: asdasd в Ноември 16, 2015, 23:46:52
Здравей народе мой. Тези дни беше лудница отвсякъде, но ще започнем лекичко.

Бях няколко дни на едно eurotrip с опознавателна цел на стара Европа. Наслаждавайки се на различните хвърлях по едно око на чужденките, но останах разочарован в интерес на истината. Или съм нямал късмет или наистина българките са си най-красиви :).

За добре дошъл в майка България ме вкараха в болница.. как и защо няма значение, но това не е от значение във форум за пикап.  Тук и започна моят малък експеримент, който не доведе до нищо, но пък защо да не го споделя, може и да намери някой нещо полезно.

Влизам в кабинет на млада медицинска сестра, която взима кръв. Към този момент съм в добро настроение - спокоен, бъзикам се и сядам. Осъзнавам факта, че тя си върши работата и няма да е лесно за каквото и да е. Слага ми есмарха - аз: Болии.. и ръц.. (тръгнах да запявам Слави), но нещо не се получи и спря. След секунди тя - г-н Х, готов сте. Аз скромно, наричай ме просто ХХХ, отново не ме отрази и се нагласи следващия пациент. Тук от към ситуационно нещата не потръгнаха. Нямаше и как друго яче да е. Девойчето е на работа, а аз по подразбиране - болен :D

Влизам аз скромно в някаква стая, в която ме настаняват. Идва Надето да ми сложи есмарх. Започва отново по кодек - "Господине, сега ще ви бъде поставен бла.. бла .. бла.. А тя една медицинска сестра от филмите на Мануел Ферера с това клинче ли е панталонче ли е ти се иска само .. ъъ отплеснах се. И пак викам ще вкараме схемата. Първо да излезем от официалния тон на разговора --> шегичка за нещо --> да се отпусне в моя компания и да видим. Тя започва - "Г-н ХХХ боли ли ви?" - аз: "Мисля, че ми е лошо .. припадам .. " (преигравам)- стъписва се девойчето, беше стажантка. Лекичко и намигвам и получавам усмивка в отговор на шегата си. Викам си охоу .. прогресираме. От там минахме на малко име и точно като щях да вкарвам една ДХВ история как ме боли китката от фитнеса вчера (голямо дхв няма що, особено с този абокат :D ) и буум тя излезе и не я видях до края на престоя си. Тука малко беше по-добре, но все още си останах пациент и на светлинни години от желаната цел.

Третия опит за подход, щото то изобщо не е подход тва моето, беше към една малко по-големичка (5 години от мен по-голяма мед сестра), но все така симпатична. Там реших да боксувам по същата схема, но този път като и казах, че едва ли не съм по-малък и отново замряха нещата...

Мдам.. Извода ми беше, че бачо ви WARZONE, така и в тези  3 сета не можа да излезе от фрейма на пациент :D Ужас.. каква тежка съдба.. АФЦ навсякъде..

Излизам аз от болничното заведение и сядам да си хапвам пица. Външен вид - разрошен, с абокат(кървясал), анцуг и спортно елегантни обувки, които ме правеха като баба Яга. Гледам едно симпатично миньонче ме заглежда докато съм целия охлепан в пица. Викам си това ако не е уорм апроуч, то да си плюя на регистрацията във форума :D.. Не се усетих кога я заговорих и като ми стана едно весело. Тя си скучаеше.. Като я забъзиках как с този абокат съм като селянин, как съм перничанин с това обличане, "Лъхам ли ти на пица? Ако не да се доближа?", и бла, бла .. бла .. изцяло в настоящия момент. Получи се готин сет. Разменихме контакти, разбрахме се за следващия ден да се видим.  Уви от тогава 2-3 пъти я офертирам и ми бяга по тъча. Смисъл има си някаква работа, а единия път тя като можеше аз бях на системи .. малшанс. Нищо, следим случващото се с интерес.

Отивам тактично на една разходка в същия си окаян вид, не че ми се пикапеше, ама като видя едно ангелче да слиза от автобуса как да не я настигна? Отварям я с нещо от рода на, че е време да се запознаем, нормален сет, бъзици, че съм пълен пациент и в болница, някакъв комплимент и вкарах, шеги на тема сериали, които и двамата гледаме, препоръчах и да се облече по-прилично, че ще ме довърши с тези дрехи.. разменихме телефони и се метна в другия автобус. Докато я набирах идиота видях, че съм пропуснал една цифричка .. язък.. добър сет беше ;(

Направих още 2-3 сета, но нищо смислено и стойностно .. В заключение: така и не излязох от фрейма на пациент в болничното заведение, а как си представях само, че съм Джони Синс.. дейба :D

В общи линии направих каквото можах - нищо :D, но пък малко се поразнообразих, иначе щях да изпуша напълно. :) Ако някой има идеи за по-добро представяне ще ги чуя.

Поздрави, здравия WARZONE!


Титла: Re:Едно ново начало.
Публикувано от: Equilibrium в Ноември 20, 2015, 14:32:11
Да, нормално е, когато влизаш в болница поради медицински причини, да бъдеш възприеман като пациент, а не нещо друго- и слава Богу!
Това не е никакъв фрейм.
И да се закачаш със сестрите, те носят отговорност за теб, сещаш се... Или поне така би трябвало да бъде. Най-много да се позасмеят или да се съберат няколко лели и да те поразбъзикат за младото ярешко.
Общо взето си си губил времето и силите, вместо да почиваш и да се възстановяваш.

Привличащ фактор на мед. сестрите са докторите, другите по принцип нямат особен шанс.


Титла: Re:Едно ново начало.
Публикувано от: rekojeht в Ноември 25, 2015, 21:12:19
Аз свалих една по-голяма мед. сестра, когато преди години бях 2 седмици в болницата за мононюклеоза. Но пък бях с дълга мазна коса, брадясал, и не се къпах през целия престой, така че съм излъчвал тестостерон на макс, може да е заради тези причини. Или може да е видяла нещо House–ово в персоната ми, понеже обикалях болницата със системата, обяснявайки на кого ли не, защо е идиот.

ПС: Това можеш да го броиш за репорт, според ниските критерии, които постави, бай да вей.


Титла: Re:Едно ново начало.
Публикувано от: asdasd в Декември 14, 2015, 21:08:53
Цитат
Общо взето си си губил времето и силите, вместо да почиваш и да се възстановяваш.

Привличащ фактор на мед. сестрите са докторите, другите по принцип нямат особен шанс

Екуалибриум, ако наричаш това, да се забавлява човек, губене на време - добре :).
Аз лично не го възприемам за така.

Рекоджехт - ако това е рапорт, аз съм Джон Сина.

Както и да е. Да не се връщаме назад.

-------------------------------------------------------------------------

Тези дни е един дяволски студ. Дърво и камък се пукат.. - добре де преувеличих. Просто ме мързи. Уча за изпити и не се напрягам много много. Днес обаче реших да разчупя гипса и да изляза.

Звъня на няколко авера - пас са. Звъня и на едно "дърто" и той не можел.. все не могат всички... :D

И така най-достоен се оказа сапуна10 - най-мотивирания. Почваме едни страшни бъзици, майтапи, слушам музика и влизам в зоната максимално бързо.

Лек страх от заговарянето, незнайно от къде се появи и изпуснах един добър единичен сет, но миг след това скачаме в друг двоен сет със сапунчето. Отварям ги с първото, което ми дойде на ум -  "Хей, момичета знаете ли какво е гигантски слалом?" И те "пръскааат" от смях :D, ние също. Спирам ги, но "нямаме време" .. в този студ липсата на време  разбива илюзиите ми за каквото и да е.. повървяваме с тях малко и го караме на майтапи. Как изкара 8ми? Имаш вид на пияница.. бла бла бла.. ядец.. нищо не изградих и след 100 метра спрях да вървя. Рискувах да ги загубя и ги изгубихме..

На следващия готин двоен сет сапуна полудява и направо влиза мега стабилно - "хей, видях, че имаш як задник и те заговорих."  :D яко смях. Неговата се отвори добре, но запецна и поех сета. Как се казвате, момичета? - Аз съм Катя, другата изтърси Тони. Аз и викам Тони, май ядеш много бонбони и си от село Кашони :Д много смях и двете. Забравих името на пречката и и викам - ти ще се казваш Катя, ама аз наистина се казвам катя, - дейба тогава си Екатерина.. :D. Още смях. По едното време сапунчето стоеше кротко, но добре се вкл. когато запецнах. Тогава изолирах моята - "ела тука да ти кажа нещо'' и тя направо дойде, но аз се прецаках като и викам, не бе майтапя се, а трябваше да си я клоузя.. На следващата изолация ме поряза тя.. не трябваше да си проигравам картата..

Влизаме в едно университетче и отварям една ама като кажа 8, значи наистина  8! :) Обяснявам и колко са ми студени ръцете, как е типичен заек. От къде е? Пфф в тоя град няма нищо интересно. Започва да инвестира в разговора, майтапи, бъзици. Къде си тръгнала сега? "На фитнес" - аз: сериозно? Хмм.. (показах и , че не е нещо особено) .. и стабилен сет около 10-15 минути се получи. От там смяна на контакти  и напред.

Брутални резачки след това. В този студ и гадно време и бързане.. направихме каквото можахме.. майче..

Поздрави, WARZONE!


Титла: Re:Едно ново начало.
Публикувано от: stone в Декември 18, 2015, 01:59:36
Добре бе, лъвчета - като е такъв студ, няма ли за вас барове, молове, или други топли места? Задължително ли пък само на улицата пикапа е пикап?


Титла: Re:Едно ново начало.
Публикувано от: asdasd в Февруари 21, 2016, 23:01:47
Редно е да не загърбвам местенцето, от където съм започнал - "Едно ново начало"

В следващите редове ще се опитам да ви въведа в ситуацията. Реално не се е случило нищо, но искам за себе си да опиша случилото се през изминалите дни и седмици за да мога да си направя анализа, а на когото му е полезно, само може да ме радва.

Проблемите:
тук мога да напиша цяла тема, но само ще ги загатна
- ужасна логистика: час път в едната посока до местата за игра;
- живот в общак с вмирисан гей, който не говори английски;
- болест след болест ме налита.. - настинка, ангина, алергия към времето тук;
- далече от дома и сам..
НЕ се оплаквам въпреки това

Имаше момент, в който взех да губя вяра и да се чудя какво по дяволите правя тук.. тогава погледнах една снимка във фейсбук - двама души. Единия гледаше тъмната страна на живота, а друг цветната. Реших, че е време да направя промяната в съзнанието си.

Сутринта преди да изляза реших да си пиша с най-големия - Жорката Хелуин. Като чух, че ще излиза на нощна си казах, че не мога да си остана на ножка и е време да си вдигна Д-то от леглото  и да изляза въпреки неприятното време - ветровито и лек дъжд.

Стигам след час до центъра и е време за игра. Изпускам 2-3 сета заради някакъв смотан страх.. осъзнах, че това нещо го преодолях преди година и нямам време да се връщам отново в 2015 година. Влизам на една мацка с нещо ситуационно на английски. Поредната необразована без дори А1 женичка.. продължих да говоря неща на АЕ с надежда да проговори и да създам някакво привличане, но ядец.. наистина не знае.. Влязох в Тера нова и си купих една блузка, че се изнервих на тези неграмотници :D ..

Излизам и отварям една девойка подпряна на спирката. Нещо ситуационно отново и последва - "знаеш ли английски".. не се получи особено добър разговор, но почна да ми се кефи и след 3-4 минути дойде трамвая. Тя тръгна да се качва и аз и вкарах офертата да остане с мен, но предпочете да се прибере вкъщи.. представи си..

След няколко минути отварям една раста (красива и не миришеше), която си разхождаше кученцето. Завързах разговор относно кучето и ала бала общи неща, но ме подмина.. гадно време..

Виждам отсреща една голяма сладуранка. Отварям я без много да се чудя и изведнъж много малка ми се стори.. Минах направо на въпроса на колко години е и като ми изцепи 14 реших, че е по-добре да не продължавам..

Следващ сет, отново на спирка.. в този студ явно само на спирки ще се играе.. отварям с дали знае АЕ, базисни теми за 2-3 минути и пак дръвце..

В един подлез отварям в гръб девойка, че ми е създала готино впечатление, тя като се оказа чук в лице бързо смених тактиката, че търся как да стигна до един мол.. :D

Обикалям из стария град и виждам една 6-чка, не лоша. Сладуранка и я спирам. Разговора премина през теми от рода на: Знаеш ли АЕ --> Била ли си в Слънчев бряг, трябва да отидеш --> кой какво учи --> базисно кино --> идвай с мен в мола; отказа ми предложението. Разменихме фейс и се разбрахме да се видим следващата седмица на същото място. Сета продължи около 20 минути. Имаше закачка, ще видим.

Отивам към спирката на моя автобус и отварям един двоен сет - и двете ми се кефят, но аз нещо не им се радвам достатъчно. Разбъзиках ги и се качих в автобуса.. тук трябваше да остана повече..

В мола съм и отварям ситуационно един двоен сет, че ми се скъса пикочния мехур..

След тоалетната виждам една много готина блондинка. Оглеждам се, сама е. Отивам при нея и я отварям. Получи се добър разговор, но на 3-4 пъти ми повтори, че чака приятеля си и се издразних и си излязох от сет. Тук трябваше да си остана докато дойде тъпкача, но май топки не ми стигнаха..

И последния сет за деня, както не рядко се оказа най-сполучлив. Отварям една руса със сини очи - типично за културата им. Английския ми е под всякаква критика, но я гледам, че се "закачи" веднага. Викам си тук може да стане играта. Вкарах и оферта да идва с мен да хапвам, че съм прегладнял. Първоначално каза, че само ше ми покаже къде е храната в мола и ще си ходи, но след това остана с мен. Заставаме на "такото" и ми превежда от техния език на АЕ кое какво означава. Сядаме да ядем. Взимам и фейса и веднага почва да ми разглежда снимките:
 "слушай, сега съм тук и можеш да ме питаш направо, а не да ме зяпаш".
Тя: "На живо си по-красив".
Аз: Аз съм си прекрасен винаги ;).
Взех и телефона и го заключих. Разговора премина през различни теми, докато безцеремонно обядвах.. еех не ни е лесно на PuP PUA .. докато ядем даже трябва да играем. След хапването я заведох до тоалетната, чакаше ме да си свърша там работата. От там една обиколка по магазините, търсех си някакви неща и тя ме следва през цялото време. От там и предложих да отидем другаде и сменихме мола. Това си бяха 40 минути за рапорт. Кое как е в бг, как е тук и  т.н.. Минахме през много готини местенца и си беше айляк. Стигнахме мола и я нахраних, че ме е накарала толкова време да вървим. Седнахме на сепаренцето, естествено един до друг и беше време да я налазвам. Отново правим аналогии как е в бг и тук. Тръгвам да я налазвам:
КИНО:
- докосване по гърба
- щипане и стискане на бедра и прасец
- галя косата и, вкарвам комплимент, че е красива с пусната коса, а с вързана не и отива
- свалям и очилата, слагам и ги
- придърпвам я да се гушка в мен, след това я бутам.
- като кихне или се изкашля се отдръпвам от нея, все едно е прокажена и след това отново си я придърпвам.

В началото беше "стресирана" и много негативен език на тялото - скръстени ръце и крака и гледа настрани. Към края след час-два в кафето сама идваше да се гушка в мен.

Измислих нещо като игра между нас - да се гледаме в очите и който пръв отмести поглед губи. На няколко пъти я "бих" като използвах момента да се пушвам към нея и да пробвам за целувка, но калибрирах, че няма как да стане.. не я натягах на 100%, знаех, че ще бъде грешка.

Тя продължи да ми дава валидация, която не отразявах:
- всички българи ли сте толкова самоуверени?
- имаш много красив профил, харесва ми
- на живо изглеждаш много по-добре, от колкото на снимки
- усмихва ми се през цялото време и не може да повярва какво се случва, при което изтърсих, че и за мен е малко странно какво се случва
- are all bulgarians so horny (всички ли бг сте толкова сексуално възбудени)

Довел съм те на кафе не да ти се усмихвам.. много ясно, че ще ти вкарвам сексуалност.. баси.. :D

Вкарваше ми някакви шитки, като най-сериозната беше, че "уж си има приятел" , ма май наистина си имаше, щото после "уж случайно" ми показа на телефона си снимки с някакво момче, не го отразих, беше ми все едно и без това дали си има или не.

Погледна си часовника пичката и гледа, че минали неусетно няколко часа и чак не може да се усети как е отлетяло времето.. еми имаш си работа с PuP PUA .. ще се сетиш ;)

Почна да ми важничи като ставахме, аз буквално си поисках целувка накрая ако иска да си вземе ластиците и дамската чанта - последваха удари, на които мъжки се държах.. Накрая за 30-тина минути обиколихме 3-4 магазина, като изцяло се доверяваше на мнението ми, че дрехите не струват и да не си ги взима, и баба ми има същите..

Накрая за да си и върна ластиците ме целуна по бузите - дадох и логична причина просто да го направи, иначе ми разправяше, че "съм бил непознат", "не била свикнала така", "какво е щял да каже приятеля и" и т.н.. все женски шитки..

За напред ми предстоят някакви пътувания из Европа и не знам как ще ги разцъкам мацките от днес.. при мен не са 1 и 2, но трябва да намеря начин..

АНАЛИЗ
1. Колкото и време да си в играта (10-11 месеца при мен) - явно винаги ще си го има този страх преди първия сет.
2. Нужно е да влизам максимално бързо в стейт, за да не изпускам яките пички.
3. Трябва да гледам от положителната страна на нещата, а не от негативната.
4. Каквото и да става всичко зависи само и единствено от мен.
5. Когато ми каже мацката, че си има приятел, трябва да играя докато дойде и да не се отказвам толкова лесно.
6. Да не се вглъбявам в "знаеш ли английски" и да зацикля сета в тази насока.
7. Да не се самоотсвирвам прекалено рано, а да извличам максимума от ситуацията.
8. Винаги да мисля 1-2 хода напред.
9. Да измисля някакъв начин за по-добра логистика, че в момента е кошмар - 1 час до центъра, в общака спи говедо..
10. Просто да бъда себе си.

//РСД-тата тук са пълни пациенти. Няма такива скатавки.

Въпрос:
Как можеше да отиграя по-добре двата сета, в които взех фейс и особено последния?

Заключение: Доволен съм от деня. По план трябваше да си стоя вкъщи и да не правя нищо, но излязох, макар и в гадно време и си прекарах страхотно с непознати пички в чужд град, разглеждайки забележителности.
Майната им на проблемите! Ние сме над тях!

Поздрави!


Титла: Re:Едно ново начало.
Публикувано от: Halloween в Февруари 21, 2016, 23:46:04
Браво, братле.Мисля , че ще имаш много плюсове от престоя си там, по мое мнение някои от тях са следните:
-ще попаднеш в много различни ситуации и щом се върнеш в БГ ще ти се струва фасулска работа отварянето тук
-много скоро няма да имаш никакви проблеми да цъкаш мацките изцяло на английски
-ще имаш много ДХВ истории от преживяванията там ,които ще вдигат ранга ти до небесата/макар че не знам дали може да е по-висок от това 8) /
И още много, много...
Много ме радва да те прочета, че играеш и там.Мисля, че с русата мацка от срещата ще имаш продължение , но това е само началото на срещите ти там. Хе-хе...Грешките ще ти ги посочат по-опитните.
Репорта е полезен и има какво да се научи от него определено.На мен лично ми хареса как си минавал шитките й.
Поздравления , че за първи ден активна игра не си се отказал , напънал си се и си спечелил.
Мисля, че те очакват много приятни моменти там като цяло и според мен трябва да бъдеш още по-активен за в бъдеще.

Супер е, че си се мотивирал сутринта.Чак и мен ме мотивира допълнително сега и... ще видя как са нощните пеперудки на София :)
Радвам се, че действаш и кефиш много.Пожелавам ти да буташ все напред по същия начин... :)


Титла: Re:Едно ново начало.
Публикувано от: Йордан в Февруари 22, 2016, 03:54:43
Емо, имаш яки  качества! Само бързай, по-бавно! В няколко поста виждам, че болести са те налегнали... това сигурно е от преумора! Да си калибрираш усилията е една от най-важните калибрации в пикапа и живота!

П.с. Пичове, батко ви си ожени от... улицата ;)!


Титла: Re:Едно ново начало.
Публикувано от: BERSERK в Февруари 22, 2016, 14:15:27
 Ето за това говорим. Като си в тежка ситуация можеш да се свиеш и да си стоиш в комфортната зона, или да покажеш непримиримост и да блъскаш докато се получат нещата. Това избухване е резултат на усилията, които влагаш и на волята да продължаваш там където повечето биха се отказали.

 Виждаш как стават нещата - първите сетове са мъка - нова обстановка, нова ситуация, различни препиятствия. Но когато не се предаваш е само въпрос на време да стигнеш до успех. Това е същността на играта - да наложиш волята си над обстоятелствата, да играеш там където съзнанието ти крещи, че е невъзможно и те сковава страха от новата и непозна среда. Без да броиш колко сета, колко усилия и колко време е необходимо за да се получи нещо - колкото трябва толкова. В крайна сметка успехът винаги е въпрос на избор - да се откажеш и да спреш някъде по пътя, или да се пушваш докато стигнеш до този сет , в който всичко си идва на мястото.

 Виждам, че си намерил своята ниша в новата обстановка, наблягайки на дей гейма. И това е другото важно нещо. Когато нещата не се получават - например по клубовете и дискотеките има много кочове, обстановката не е подходяща и тн, можеш да седиш и да се оплакваш, търсейки утеха в негативизма, или да се адаптираш и да действаш. Искаш ли да го направиш го правиш - упорстваш , играеш по улици, по молове ако трябва , но не се предаваш и в крайна сметка намираш това, което работи. Нямаш ли воля и желание се затваряш във вас и почваш да ръсиш рефреми за това колко скапана е играта тук и как нищо не става заради обстановката/кочовете/глобалното затопляне. Отбелязвам голям напредък в начина ти на мислене и осъзнаване на играта. Виждаш колко е лесно човек да се отдаде на негативизъм и да измисля оправдания за това, че не постига напредък. А всъщност всичко става с достатъчно упорство и адаптивност. В крайна сметка, където има мацки има и игра - просто трябва да намериш, това което работи за теб в новата обстановка.

 Отностно сетовете - наистина ми хареса играта , осоебно във втория. За сет 1 - бил е добър сет, продължил е достатъчно за да разгърнеш играта си. Единствената забележка е, че уговаряш срещата за след седмица. До тогава тя ще е доста изтинала. Опитай да я изкараш по-скоро тези дни.

 Сет 2 е бил супер. Ето на това му казвам инвестиция - момичето те следва из целия мол, после дори сменяте мола заедно. Тя следва във всичко - ходи с теб по магазините, до ресторанта, че даже и до тоалетната. Ти от своя страна не се напрягаш и гледаш да се забавляваш вместо да я впечатляваш, вършиш си своите неща, обстановката е лежерна - доминираш напълно , без дори да се напрягаш. Държиш стабилен фрейм и тя изцяло влиза в твоя свят. Изградили сте и рапорт - при това много естествено и непринудено, имали сте достатъчно време да се опознаете и да преминете през различни ситуации и различни емоции. Просто перфектно. Запомни вътрешния си стейт, докато си играл тази мацка и си го припомняй и в бъдеще - зашото това е правилния начин на мислене, който я кара да инвестира в теб.
 Единствената ми забележка за този сет е, че си можел да усилиш повече сексуалността. Тя е била готова за това.Докато си говорите ставаш по-сериозен, правиш по-дълбоки паузи между думите, задържаш поглед в очите и по-продължително. Усилваш енергията мъж-жена, намаляваш фъна и шегите, като даваш воля на привличането помежду ви. Докато я гледаш си мислиш какво искаш да и направиш и си го представяш детайлно. Когато и тя намали темпото и почне да следва твоя ритъм (предвид склонността и да те следва няма да е трудно), просто я придърпваш към теб, нагласяш си я и я целуваш. Но трябва да създадеш интимната обстановка, в която двамата усещате, че се желаете - няма как да стане между шегите и общите приказки ;)

 Като цяло отлична игра и голям напредък. Дори аз се надъхах от този репорт. Продължавай все така. И гледай да изведеш мацките възможно по-скоро.


Титла: Re:Едно ново начало.
Публикувано от: ibizabg в Февруари 22, 2016, 17:20:10
Браво братле, това ти е играта , непоклатим като скала. Продължавай  в същия дух.
А като си дойдеш,  Cotton  ще ни запомни ....


Титла: Re:Едно ново начало.
Публикувано от: asdasd в Май 18, 2016, 23:11:11
ДРУГАРИ!!!ДА НЕ ОСТАНЕ НЕОДРУСАНА СЛИВА В НАШЕТО СЕЛО!

Днес се получи много приятна разходка из утъпканото, унищоженото, преебаното, шибаното и изнасилено мило родно поле ;]

За втори път излизах с едно на ум да геймя българки, от както се завърнах в бащината къща и малко бях гипсиран, но с невероятно крило като Helloween, Мануел Ферейра и Доктора, бързо човек влиза в ритъм и започва да действа.

Много ме хвана днес, когато изпуснах една мацка в метрото.. срамота.. миньонче баш като за мен и аз я изгледах само жален и тъжен, но като няма топки човек, никой не му е крив..

Първи сет за деня - все едно заговарям динозавър - плахо и неуверено, последвано от закономерна резачка.. де поне този път тези нещастни пикап мантри да се окажат грешни.. заеби..

Втори сет една много добра девойка, облечена цялата в маркови дрехи.. Спирам я с простичкото
 "Здравей, аз съм WARZONE."
-Хе-хе, бързам.
Аз: Чакааай ( и я хващам за ръката). Абе как се казваш?
Тя: Цвети.
Аз: Ааа - честит имен ден на патерици тогава.
Аз: Поглеждам и часовника, който е от едновремешните и я бъзикам, че дядо ми едно време имаше същия, ама бързо се развалят и да си има едно на ум.
Тя: ООоо, моя е оригинален.. бла, бла..
Аз: Усмихвам се недоверчиво.
Аз: От кое село каза, че си?
Тя: Аз съм си коренна софиянка.
Аз: Пфф да бе, добре.
Тя: Да ти покажа ли личната си карта, а, а? (взе да се пали)
Аз: Хайде нема нужда..
Тя: Ето гледай (крие си адреса на апартамента).
Аз: Хааа видях ти блока, ейся идвам и ще те крийпвам цяла вечер ;)
Тя: Даа бее, видял си го.. стига..
Тя: Нещо замира разговора и изтърсва - може ли да си ходя?
Аз: Еми първо трябва да ти сваля белезниците и да ти махна гюлето от крака, иначе как ще си тръгнеш?
Тя: Смее се и и звъни телефона.
Аз: (стоя малко и съм на кръстопът да си тръгвам ли или да я гледам) "Даа, едно кило трева, моля, да, да за пушене" (ебавам и разговора и след 30-40 секунди си затваря телефона.
Аз: Абе, мясаш ми на тревоман, така като те гледам, няма начин да не си дърпала..
Тя: Пфф.., че кой не е?
Аз: Аз не съм ;)
Тя: Да бее?
Аз: Така и не ми каза на къде си тръгнала.. ?
Тя: Ами оправям багаж (сета вече тече 5-8минута) и утре ще ходя при приятеля ми в Холандия.
Аз: (малко се сдухах, мацката си беше 7+) и я побъзиках нещо за тва да не се надрусва много много в дрогерията.
Аз: Как ще оцениш нашия разговор: А) Загуба на време; Б) Оползотворено време; В) Смесица? (искаше ми се да и видя реално мнението за самата интеракция, пък и леко сдухах след като разбрах, че си има тъпкач.. )
Аз: Дообре, хайде да се видим някой друг път организирано..
Тя: Прекъсва ме и тръгва.. не успях да я клоузя, а имаше емоции и ми се кефеше, определено.

Слаби моменти в този сет: Това, че като разбрах, че си има приятел и се сдухах за миг и от там стана лек фал..
Тук чакам съвети и критики. ;]

В чужбината дигнах ниво на калибровката, което ме радва. Вървим с Мануел Ферейра (водопроводчика) и Доктора и ги бъзикам - ако тия двамата са двойка (момче и момиче на 20 метра един от друг, без дори да се гледат) си признавам калибровката за много добра. Те гледат и - мба едва ли се познават, мба най-много да са приятели.. след 10 секунди се натискаха.. даже аз се  изненадах как го усетих, но останах приятно изненадан. Правя тази вметка за Кейтарна, където ме питаше за какво помагат многото сетове.

Последваха някакви резачки, които не могат да устоят на високия ми ранг и величието ми   :D

Сет в аптека.
Стоим си с Хелуин в аптеката и аз заговарям една девойка.
Аз: Хей, не отговаряш на дрес кода в аптеката.
Тя: И какъв е той?
Аз: Официално бла бла бла (заплете ми се езика).
Тя: А?
Аз: Ами адидас батка си..
Тя: Ами с найк съм..
И трагедия след това.. нищо не излезе, уви..

Пак няколко резачки, не можаха да издържат на високия ми ранг. :D

Сет с Македонско девойче.
Излизам, хапнал и убил ловеца, виждам страшна мацка.. перфектно дупе, голям балкон, симпатяга в лице без грим и влизам.
Аз: Абе, я ми кажи от къде те познавам?
Тя: Ами не знам, бъркаш се ( усмихва ми се и се кефи)
Аз: По Слънчев бряг това лято и и разказвам как пихме с едни македонци - излъгах.
Тя: Амии, македонка съм, но не съм била на СБ.
Аз: Тук съм, няма нужда вече да ги държиш тези бонбони.
Тя: Ами аз спечелих съзтезание по плуване и сега ще почерпя.
Аз: Верно? Ти ли (закачливо и недоверчиво).
Тя: Ха, ами аз даже тренирам и волейбол.. (докосвам я по ръката и и заявявам, че не и личи)
Тя: Ако искаш вярвай.
Тя: Бързам, ще почерпя приятелите си и решава да си тръгне.
Аз: Хващам я за ръката и я питам, наистина ли е от Македония.
Тя: Ти знаеш ли изобщо къде е?
Аз: На запад ;) Пък и може да си мерим пишките, обиколих (изброявам и 12 държави ) последните 12 месеца ;)
Тя: Аз да си питам къде е, защото моята съквартирантка не знаеше..
Аз: Абе.. (малко да и разкажа играта, кви макаронци са тия и да агресирам, ама се усмирявам).
Аз: Кой набор си бе, заек?
Тя: Как позна? 96 съм..
Аз: Личи ти ;)
Тя: Абе ти какво учиш?
Аз: Познай.
Тя: Амии как да позная..
Аз: Така като ме гледаш..
Тя: Еми.. ХХХ
Аз: Уча...
Тя: аа на македонски това е .. бла , бла, бла ..
Тя: Спортуваш ли нещо?
Аз: Така като ме гледаш (кефеше се, че я карам да познава)
Тя: Ами само фитнес.
Аз: Не само, и тенис на маса ;)
Тя: Пфф.. аз не го признавам за спор.
Аз: Пфф обиждаш цял Китай и Япония и ми разваляш мнението за теб ;)
Тя: Ти имаш ли брат, нещо?
Аз: Мдам.. познай на колко е.
Тя: Ами ти си 92, а той е 96?
Аз: Ни пузна. Аз съм 94, а той е 96.
Тя: Добре, но аз трябва да тръгвам.
Аз: Добре, и аз. Дай си телефона да се видим някой друг път, като се върна в софия,че сега ще си бягам за почивните дни.
Тя: Бъзика ме, че съм си формулирал грешно въпроса :Д
Aз: Давам и телефона да ме набере.
Тя: Ами ти така ли правиш винаги? Заговаряш си някакви момичета?
Аз: Само тези, които ме кефят.
Тя: И какво хареса в мен?
Аз: Имаш сладки бузки и я щипа по бузата и много яко дупе.
Тя: Е кога ми видя задника бе?!
Аз: Гледам бързо и се навеждам и хубаво го оглеждам - мдам, не съм се объркал, секси е.
Тя: Много си директен.
Аз: По-добре жестока истина, от колкото красива лъжа, нали ;)
Тя: Аз никога не лъжа!
Аз: И мен ми е принцип.
Тя: оо,да и аз много държа на това, а у..

В общи линии това беше разговора, пропускам някой друг момент. Сета беше около 15-тина минути.

Ключови моменти тук бяха шитките:
1. Ти знаеш ли къде е Македония?
2. Ти си спираш така мацки на улицата, така ли?
3. Какво хареса в мен?
4. Бързам.

Приемам критики, съвети, забележки и всичко.

Всяко яйце - бомба, всяка кокошка - летяща крепост срещу империализма

Поздрави, WARZONE!//Въпрос към по-опитните: Когато гледам някой сет и в много от случаите я гледам и "знам какво ще стане".. знам го, защото се е случвало десетки пъти и като се насиля да го отворя сета и пак се случва това, което предполагам, че ще стане.. един вид - виждам я , че бърза и знам, че е почти сигурна резачка, защото бяга по задачи, отварям я и е така.. До тук добре, но как да разбера дали, аджеба това не е трик на съзнанието ми, което се страхува от резачка.. ?


Титла: Re:Едно ново начало.
Публикувано от: Just_a_boy в Май 18, 2016, 23:43:57
Супер, харесват ми рапортите.Няма много за критика, сякаш вече си си напипал някакъв твой стил и ниша и нещата ти се получават, когато влезеш в стейт.Личи си, че успяваш да вкараш емоция и да им привлечеш интереса, което е супер.Може би на моменти го раздаваш прекалено шегаджийски и леко - в края на запознанството или на първа среща може да ги приземяваш с по-сериозно и твърдо държание, за да си спестиш правенето на номера и несериозността :)

С "Цвети" е нямало кой знае какво да направиш - тя си ти е казала най-директно и пряко, че си отива при гаджето в Холандия утре, а преди това е искала и да си "ходи" = "няма да станат нещата между нас".Аз по принцип не се занимавам с обвързани, но пък бих пробвал разни неща преди да я разкарам, колкото да си продължа сета.Примерно като ти каже за гаджето - "супер, между нас ще излезе едно чудесно приятелство.. така или иначе не искам нищо повече от теб ;) " Бих изнаглял още повече - "щом ти си обвързана ще запаля една цигара, а като я изпуша гледай да си ми намерила мацка, с която да отида на кафе.. надявам се, че имаш готина сестра или братовчедка ;) "

Вторият сет добре е минал, може би ще има и среща.Наистина мисля, че на срещата трябва да й вкараш малко фрейм, за да не те вземе за мезе и да се отнася сериозно.Иначе всичко е окей.. Там дето сте се питали кой какво учи с това "ХХХ" се сетих - можеше да я бъзикнеш дали това ще учи - за ХХХ филми за възрастни или е нещо друго и ти не си разбрал и т.н.  ??? Но това естествено трябва да ти дойде на момента.Титла: Re:Едно ново начало.
Публикувано от: BERSERK в Май 19, 2016, 10:17:24
 Здрасти и от мен. Понеже изрично подчерта , че искаш критика запретвам ръкави :)

 Като цяло сетовете са добре. Разбира се винаги може и по-добре. Да започнем анализа с положителните неща:

 + Играеш с положителна нагласа. Това е много важно и жените го усещат. Има голяма разлика, когато играеш за да спечелиш и когато играеш за да не загубиш. Ти си в първата категория. Не си набиваш ограничения, шаблони и бариери. В резултат на това разгъваш смело играта, не те е страх да изгубиш мацката, не си сдухан и създаваш привличане.

+ Естествен си. Да си естествен и отпуснат в сет е в основата на натуралната игра. В резултат на това не се гипсираш , не търсиш реплики и шаблони. Мисълта ти тече гладко, лесно импровизираш. Мацката усеща, че това е нещо нормално за теб, не си в непривична ситуация, не се напъваш и тя също се отпуска.

+ Дързък си. Играеш дръзко , не те е страх да предизвикваш момичето и да рискуваш в сета. На моменти чушиш рапорта. Това създава привличане и я кара да те следва.

+ Ескалираш. Сетовете не са на едно ниво, нблюдава се постепенна ескалация, която завършва с клоуз/опит за клоуз. Ескалацията тече гладко, изглежда калибрираш добре. Кино ескалацията също върви добре.

 Сега и малко критика, за да не се главозамаеш :)

- На моменти усещам, че опитваш да си прекалено оригинален и да я надцакваш на всяка цена. Пази се от фрейма , в който се получава надцакване ти срещу нея. По скоро изграждай играта си около идеята вие двамата срещу света. Това не осначава да не чупиш рапорта и да не си дързък. Просто от репортите ми се струва, че прекалено много я режеш и зачукваш, като така изпускаш моменти, в които да я приближиш и да скъсиш дистанцията между вас. Прекалено много пуш и малко пул. Нито едната крайност не е добра, идеята е да има баланс.

- В някои моменти сякаш опитваш прекалено много да забавляваш момичето. Има разлика между това да правиш нещо, защото ти е забавно и да го правиш за да я забавляваш нея. Първото е правилното. Мисля, че ако си една идея по центриран , спокоен и уверен ще доминираш повече в сета. Наблегни на мисълта, че ти си ценен, не е нужно да я забавляваш за да те хареса - тя те харесва защото си готин. След като влезеш ударно и я омаеш - което ти се отдава много добре, можеш да се отпуснеш малко, да намалиш темпото. Остави я и тя да говори повече да се помъчи да те опознае и спечели. Няма да я изгубиш ако намалиш темпото. Можеш и да покажеш , че я харесваш, да засилиш малко общуването мъж-жена, но с по-ниска енергия и по-бавно темпо. Това ще отключи химията между вас. Първите минути на сета ги правиш перфектно и не трябва да променяш нищо. Идята е, когато вече усещаш, че те харесва и започва да те следва, да намалиш темпото и да и дадеш възможност и тя да бъде по-активна.

-
Цитат
Когато гледам някой сет и в много от случаите я гледам и "знам какво ще стане".. знам го, защото се е случвало десетки пъти и като се насиля да го отворя сета и пак се случва това, което предполагам, че ще стане.. един вид - виждам я , че бърза и знам, че е почти сигурна резачка, защото бяга по задачи, отварям я и е така.. До тук добре, но как да разбера дали, аджеба това не е трик на съзнанието ми, което се страхува от резачка.. ?

 Влизаш в коловоз, защото следваш стандартен за теб самия начин да водиш сета. Опитай нещо напълно различно за да се разчупиш, без да мислиш за резултат. Например отвори индиректно и играй търсейки рапорт за един два сета. След това смени сценария и ги спукай от негове на следващите два сета. После опитай два сета да  отваряш ситуационно. Нямаш право на директен и индиректен, трябва да я заговориш с нещо , което виждаш на момента. Това би трябвало да те разтърси и да те изкара от стандартния коловоз.


Титла: Re:Едно ново начало.
Публикувано от: Riot в Май 19, 2016, 16:50:37
 Браво WARZONE, и споко знам че бързо ще си възвърнеш формата с нашите български пички  ;)
Колкото до сетовете:

Сета със високоранговата мацка(7+), според мен доста си я забавлявал, а тя грам не е инвестирала в разговора ви, от друга страна явно е бързала, що си е тръгнала и не си могъл да я клозиш, но ти самият го каза мацката си има тъпкач.

Сета с Македонското девойче се е получил доста добре, но е трябвало малко повече рапорт да изградиш с нея  ;) иначе готин сет с ефективна емоционална игра.  :)Титла: Re:Едно ново начало.
Публикувано от: stone в Май 20, 2016, 22:48:43
Вървим с Мануел Ферейра (водопроводчика) и Доктора
Браво лъвове, липсвате ми - айде малко остана, другия месец на слънчака вече трябва да откриваме сезона. Хайде да се стопля времето вече. Тряя си намеря картата за Оксижена.
Поздрави!


Титла: Re:Едно ново начало.
Публикувано от: IWIN в Май 22, 2016, 15:30:36
Браво...Емо готин сет си направил кефиш яко  :sleepy: :sleepy: :sleepy: :sleepy: :sleepy:


Титла: Re:Едно ново начало.
Публикувано от: vodoprovod4ika в Май 23, 2016, 13:52:27
Вървим с Мануел Ферейра (водопроводчика) и Доктора
Браво лъвове, липсвате ми - айде малко остана, другия месец на слънчака вече трябва да откриваме сезона. Хайде да се стопля времето вече. Тряя си намеря картата за Оксижена.
Поздрави!

То още другата седмица откриват сезона на слънчака, ама на мен ми е малко раничко... за разлика от теб предпочитам навалицата. Иначе до тогава по София сме си редовни, тъй че успееш ли да се освободиш от семейните задължения звънкай.


Титла: Re:Едно ново начало.
Публикувано от: btw в Май 23, 2016, 21:30:04
Вървим с Мануел Ферейра (водопроводчика) и Доктора
Браво лъвове, липсвате ми - айде малко остана, другия месец на слънчака вече трябва да откриваме сезона. Хайде да се стопля времето вече. Тряя си намеря картата за Оксижена.
Поздрави!

То още другата седмица откриват сезона на слънчака, ама на мен ми е малко раничко... за разлика от теб предпочитам навалицата. Иначе до тогава по София сме си редовни, тъй че успееш ли да се освободиш от семейните задължения звънкай.

Тихо, тихо, че Здрач чете  :laugh:


Титла: Re:Едно ново начало.
Публикувано от: asdasd в Юни 07, 2016, 19:13:35
http://pickup-project.net/forum/index.php?topic=7668.0 <--- Oтносно това
Ще се опитам да се абстрахирам от глупостите.. те дори не заслужават коментар.

Първо, много ми допада идеята за "цензура" и да се пише и работи само върху пикап, а не да се пеним.

Второ, изключително съм благодарен на Берсерк за помощта, която винаги ми оказва, също и на Рафи и на Илиян и на парадокс и на МиткоЗ и като цяло хората, които споделяме сходни виждания.

Трето, аз от пуяка заплаха не съм усетил.. нито ме е заплашвал, нито и да го направи ще трепна.. явно краба, поради липсата на секс последните години вече не знае какво се случва.. еми няма как.. жалко. Един "безплатен съвет": вместо да плюеш по берсерк (защото това си е плюене) и то не от днес, ами от сума ти време си спомни колко много ти е помогнал.. колко енергия е вложил в това да дръпнеш напред, а ти за благодарност сега.. както и да е. Няма да говорим за принципи  и себеуважение, че ти е доста непонятно.. дано откриеш правилния път някой ден.

Четвърто, тъй като приемам, че от днес нататък вече всяко мнение тип "тролене" и "спам" ще се трие и наказва искам да споделя на кратко от вчера какво се случи на дневната с Берсерк и ако някой преоткрие себе си в тези редове да се чувства спокоен да взаимства.. не се притеснявам, че някой ще използва лафовете ми, защото разчитам на мъжкото си присъствие в сета, а не на ланеца, колата, брадата и т.н..

Като цяло последните седмици правя доста добри сетове, но не мога да изкарам мацките на среща.. помолих Берсерк като има време да се видим и да го обсъдим това.

Според него проблема беше в това, че разчитам прекалено много на това да забавлявам мацката в сет и изпускам прозореца. За това ми възложи една задача - "без никакъв фън" и без никакви опити да я забавлявам, аз може да се забавлявам, но не ми е целта да го правя заради мацката, а заради себе си. Без усмивки, които да търсят шегата и т.н.. Признавам, върза ми ръцете.. но си струваше.

Направих няколко сета, в които открих нещо важно за себе си,а  именно, че и без да я забавлявам може да стои в сет и да ни е весело. Проблема вчера беше това, че (а и като цяло) създавам привличане и 3 от 5 мацки ми се кефят, стоят в сета и ме слушат, но изпускам момента за промяна на енергията, да и дам думата да говори повече, да създам тази така финна емоционална връзка, да пусна тези кукички и т.н.. Звучи просто, нали? Да, ама не..

Мацката на подсъзнателно ниво ми дава прозорец, в който да действам, но аз го изпускам и се провалям.. дори и да успея на база атракшън да взема телефон, то след това няма разумна причина да ми вдигне.. Звучи просто, а?

Липсва ми и вярата, че точно тези мацки, които аз съм си харесал, ми се кефят.. 3 от 5 спрях и ги заковах и ми се радват и ми опулват очичките.. весели  и засмяни.. нямам скъпа кола, нямам джакузи на Драгалевци, имам си пъпки по лицето и коремчето малко ми стърчи, но те ми се кефят.. та тук е момента да направя следващата стъпка.. да повярвам, че само аз и единствено аз съм достатъчен.. Пикап мантра, а ? Звучи толкова просто, а в същото време не е никак лесно..

Пуяка попита, защо съветите на Берсерк не действат за Крапа.., защото не всеки е готов да се метне в огъня и да се бори.. пак ще се изчетат и напишат 1000 глупости и най-смелите ще нанесат съкрушителен удар.. ще цъкат минуси на реп докато потънат в екстаз :D ..

Хайде, живи и здрави да са всички, а аз отново благодаря на хората, които ми помагат.


Титла: Re:Едно ново начало.
Публикувано от: slayer в Юни 07, 2016, 20:12:15
Хубав поуст Уарзон,
с изключение на хейта по Краба... не разбирам - ти светиш ли му, че знаеш кога прави и е правил секс или не?!? (не, че нещо се явявам защитник - и мен ме дразни понякога как залита в една или друга посока, но тази част от поуста ти е... грозна)

---

За теб братле, много е яко, че Берсерк и другите пичове са ти помогнали... те наистина са качествени пикапьори и може да се научи много от тях.

Ако позволиш (да се направя на културен) ще ти дам и аз съвет... всъщност два, защото съм щедър (разбира се ако искаш ги вземай - или просто си кажи, че Слеаър е идиот и забрави :)). Забелязвам, че предимно си тренирал и си се концентрирал върху техниките, в което няма лошо... но има и по-силни, а и доста по фундаментални неща от техниките:

1. Това, което осезаемо ти пречи на теб е липсата на идентичност... Забавно или не - това е горе/долу (или беше) проблемът и на Краба (а и на много други)... Разбира се да имаш идея за силна идентичност е трудно на твоите години (на много хора и до края на живота) - за това е и безценно... Да знаеш, че ти си еди кой, си еди какъв си и правиш нещата еди как си - ето такъв ти е стилът и от него произтича цялото ти същество, енергия, мислене, желания, фрейм, техники и всичко, което правиш. Когато имаш идентичност - всичко, което правиш е твое - техниките, историите, усмивките, неговете, амозите - всичко преминава през призмата на това кой си ти, за какво се бориш и какво излъчваш към околните. Тогава няма страх, няма дребнавост, дали сега си я разсмял или не, или пък си негнал тук или там, няма страх от това дали си изтървал прозорец или не - защото ти създаваш и разрушаваш прозорците, защото ти знаеш кой си, напълно ок си с това и се кефиш, забавляваш и завладяваш... За да съм по-конкретен - избери си една идентичност, която ти пасва (примерно: пича, който пътува и опознава света) - повярвай, че това си ти - и прави нещата през тази призма, ще видиш, че дори привидно афц неща ще носят доста 'интересни' резултати.

2. Второто нещо, което забелязах, от както си се върнал е липсата на енергия... Сякаш ми изглеждаш по-сломен, по-тих, по-скромен, по-незаинтересован, по-неенергичен, от онзи пич, който видях за пръв път - преди може би около година... Енергията е основа на всичко - мотивацията, желанието, страстта, доминантността, сексуалността, ако щеш и сексът - всичко се прави и произтича от енергията. Пасивността, мирът, комфортът - са смърт... Не се задоволявай с комфорт братле - енергизирай се и прави велики дела (чаленджвай се всеки ден) - ако не си вярваш, че това което правиш има смисъл и е нещо страхотно - то няма и как да имаш енергия... Ако просто си излязъл защото Бекатак те е викнал, то няма да имаш енергия, ако просто отваряш сетове, защото искаш Берсерк или аз да те харесваме и да си част от комюнити - то няма да имаш енергия (пиша хипотетично - а не, че това е задължително твоят случай). Нека всеки сет е шедьовър, всяка комуникация, всяка дума... всяко нещо което правиш взема твоето ценно време и твоята ценна енергия - за това нека е шедьовър - тогава и нещата ще се получават по-добре.

Сори, моите точки не са конкретни техники - не могат да се помиришат и изпълнят от раз... но ако откриеш истина в тях - ще си говорим пак.

Успех,
- Slayer


Титла: Re:Едно ново начало.
Публикувано от: Just_a_boy в Юни 07, 2016, 20:17:07
Първо браво за играта, за желанието да се развиваш и да търсиш грешките си.Според мен ще пожънеш не един или два успеха и това ще е плод, както на собствената ти упоритост и желание, така и на безвъзмездната и безплатна помощ на всички, които те подкрепят, учат и насърчават(трябва да си им доста благодарен - виждам, че си, ама винаги може и още) ;) Много ще се радвам, ако следващия ти пост в тази тема е малко по-изчерпателен откъм описание, та барем научим нещо и бъдат избегнати десетте реда свръхреактивен увод с лични нападки и недвусмислени намеци.Намеците ги остави на мацките и без това ни тровят живота с тях - ако имаш да кажеш нещо може да говориш по същество.Самият ти пръв вдигна глас против спаменето, личните нападки и разводняването, а в момента какво правиш ? Каква цензура, първият цензуриран пост трябва да е твоя... ? Мисълта ми е - отстоявай си принципите и позициите(защото в момента ти показваш, че нямаш принципи), недей да се въртиш на 180 градуса за има-няма няколко дни... Иначе просто е неконгурентно, а това много цака в свалките... особено с високоранговите ;)


Титла: Re:Едно ново начало.
Публикувано от: BERSERK в Юни 07, 2016, 20:34:48
 Първо да кажа, че много ми хареса как ги спираше вчера. Без да търсиш реакция, без никакъв хумор, спокойно и уверено заставаш пред тях и ги заковаваш like a boss. От тези които спря две бяха висок ранг и една среден. А първата говореше по телефона, като я апроучна.

 Това което видях в трите сета накратко - спираш ги перфектно и създаваш атракшън. Независимо какви думи ползваш. Дори без да ги забавляваш, само с мъжко поведение, с доминантност , с водене на разговора момичетата ти се кефят и захапват. Като резултат спират да вървят заставате един срещу друг, ти си облегнат назад, спокоен, говориш им уверено, сменяш темите. И след известно време се вижда , че тя почва да ти се кефи яко - гледа със светнали очи, отговаря с ентусиазъм, влиза ти във фрейма, следва те.

 Обаче отстрани изглежда сякаш ти по никакъв начин не прихващаш тези сигнали и не разбираш, че мацката вече ти се кефи. Просто продължаваш със същото - доминираш я, водиш разговора, продължаваш да влагаш енергия. Държиш я на растояние, сякаш ти трябва още привличане, за да си абсолютно сигурен, че можеш да минеш на по-натурален разговор без да я отблъснеш. А всъщност точно дистанцията, която пазиш в този момент (емоционално) и прекаленото влагане от твоя страна, без да и дадеш възможност да те опознае и да инвестира в теб, я карат да угасне.

 Когато момичето ти се кефи по този начин и се усещаш, че е готова да те следва, можеш спокойно да намалиш енергията и интензивността , с която и въздействаш. Да минеш на по натурален разговор, с по ниска енергия. Да се отдръпнеш малко, да и дадеш възможност и тя да се поинтересува от теб. Да я предизвикаш да те гони и да ти докаже, че те заслужава. Да я квалифицираш, когато те следва и опитва да се доказва, а след време да счупиш рапорта и отново да я пушнеш и да я предизвикаш. Да я прекараш през различни емоции и да и  покажеш какви са границите и критериите ти . Да и дадеш възможност да се впише в тях. И накрая като награда да я клозиш :)

 Пропускането на тази възможност да минеш на по-натурален разговор прецаква сета.  Ти си непрекъснато с висока енергия и и говориш с неебателен тон, пускаш бъзици, предизвикваш я и тн. А тя показва, че те харесва и се чуди защо не може да разговаря нормално с теб. Защо не и даваш възможност да те доближи. И разговора става малко неестествен и напомпан. Сякаш се страхуваш да забавиш темпото и да се разкриеш пред нея.

 Другите работи ги обсъдихме подробно вчера. Знаеш къде трябва да пипнеш за да се подобрят нещата и съм сигурен, че ще го направиш. 

 


Титла: Re:Едно ново начало.
Публикувано от: priZdrachna в Юни 07, 2016, 21:13:23
Пропускането на тази възможност да минеш на по-натурален разговор прецаква сета.  Ти си непрекъснато с висока енергия и и говориш с неебателен тон, пускаш бъзици, предизвикваш я и тн. А тя показва, че те харесва и се чуди защо не може да разговаря нормално с теб. Защо не и даваш възможност да те доближи. И разговора става малко неестествен и напомпан. Сякаш се страхуваш да забавиш темпото и да се разкриеш пред нея.

А! Ето това е много важно!
Повече хора, които се занимават с пикъп, трябва да го осмислят.
Не познавам Уорзона, но веднага си го представих. И усещането, което създава. Много добри играчи са се простреляли в крака именно по този параграф - кефи те някой, но крачката от "този е интересен" до "този пък какво се прави на интересен" е малка.
Няма нужда нон стоп да алфеете, да доминирате, да се правите на много важни. Създава се една изкуственост в разговора, преграда и вместо да сте "съюзници", вие само се надприказвате и надигравате кой ще затапи повече другия и ще натрупа повече точки. То хубаво фрейм, но това не е някакво състезание колко остроумия ще изстреляш в минута и колко пъти ще наложиш фрейма си. Дай й възможност да е участник. Не само да наблюдава отстрани ти колко си велик.
Пресолява манджата това алфеене и неебателност. А както знаем, дозата прави отровата.


Титла: Re:Едно ново начало.
Публикувано от: Coconut Crab в Юни 07, 2016, 21:20:16
Уорзон,

аз пък ще ти кажа нещо друго. Ти си готино момче, това, което най-ми харесва в теб е, поне от това, което знам, че не се правиш на какъвто не си.

Проблемът ти е, че в момента искаш да се изкараш най-великия, последна истанция и да блокнеш всеки, който не ти пляска колко велил пикапер си. Ок, файн.

Виждам имаш солидна подкрепа и от Берсерка.

Само ще ти кажа, че и аз голям го вадех във форума, исках като теб да ме признаят и да ми кажат - ето ти си наравно с Берсерка и Слеъра.

Второто, което ще ти кажа, че лично в момента съм щастлив, и ми е достатъчна една жена, пък ако ще ти да изпонаебеш цяла София.

Трето, много съм благодарен на Берсерка за всяка помощ, но това не значи, че няма да си кажа какво мисля. Не смятам, че съм го обидил с нещо, просто казах, че не е нужно да ти пази гърба като майка орлица и че не всеки може да стане добър пикапьор като Берсерк.

Берсерк го уважавам изключително много, много ми е помогнал с някои негови виждания и съвети, но в същото време има някои виждания, които аз не споделям и не харесвам. И това е хубавото на света и форума - да се срещнат хора с различни виждания и съвети, да има спор, конфликт, и там всеки да намери истината.

А ти искаш да ти направиме една стерилна среда и там само да ти пляскаме. И да казваме, че пикапът е манната небесна и единствения път към щастието. И аз харесвам пикапа, но това не значи, че ще го издигна в култ.

А иначе аз все повече съм съгласен специално за теб са направят една стерилна тема/раздел, където да пишеш само ти, Берсерк, Слеъра, и Илиян да речем, и всичко да е само хвалебствия за сетовете ти, а ние останалите дето не сме ебали от над година ще четем и ще пляскаме.  :)

С най-добри чувства. :)


Титла: Re:Едно ново начало.
Публикувано от: priZdrachna в Юни 07, 2016, 22:58:09
Айде стига вече!
Казвайте си какво си мислите един за друг на лично...


Титла: Re:Едно ново начало.
Публикувано от: Valenc в Юни 08, 2016, 12:41:13
Реп. за priZdrachna за следното:
Цитат
Няма нужда нон стоп да алфеете, да доминирате, да се правите на много важни. Създава се една изкуственост в разговора, преграда и вместо да сте "съюзници", вие само се надприказвате и надигравате кой ще затапи повече другия и ще натрупа повече точки. То хубаво фрейм, но това не е някакво състезание колко остроумия ще изстреляш в минута и колко пъти ще наложиш фрейма си. Дай й възможност да е участник. Не само да наблюдава отстрани ти колко си велик.

Все по-често забелязвам, че явно е голям проблем за повечето хора да бъдат естествени, да бъдат себе си. Не знам откъде идва тази "мода" всеки да иска да прилича на някой друг и да му подражава.


Титла: Re:Едно ново начало.
Публикувано от: priZdrachna в Юни 08, 2016, 13:06:28
Голям проблем е. И мъже, и жени да се правят на интересни, е много глупаво и отблъскващо. Някои хора просто не знаят кога да спрат. И си казваш "мислех го за готин, но явно само се прави на такъв, а всъщност избива комплекси" и веднага ти се изпарява първоначалното добро впечатление. Аз даже и познати, които се държат така, режа, не само мъже. Не ми трябват в живота изкуствени хора, които ми се правят на важни, вместо да се държат непринудено и естествено. А най са ми смешни жените, чието поведение варира в зависимост от това има ли мъже в компанията или не. :)


Титла: Re:Едно ново начало.
Публикувано от: Just_a_boy в Юни 08, 2016, 17:11:37
Да си естествен определно е огромно предимство.Не всеки обаче е готов да погледне истината в очите, да загърби егото и да си каже "аз съм такъв и такъв, в това съм силен, в това съм слаб, това е за мен, онова не е" с риска да бъде отритнат и да не се впише в даден обществен стереотип и стандарт.За доста хора една от най-големите болки е именно да не бъдат приети от мнозинството и да не получат внимание.Да слагаш маски обаче е доста изморително и не бих казал, че може да ти донесе вътрешен мир и удовлетворение от живота.Иначе лицемерното и насилено поведение си личи от километри, дори по единия смях може да разбереш дали човек е искрен или се напъва заради останалите.

А най са ми смешни жените, чието поведение варира в зависимост от това има ли мъже в компанията или не. :)
  Е и мъжете го правят това... Със сигурност си ставала свидетел на хвалби, опашати истории и надлъгване между мъже в компанията на готина мацка... Само дето между добри приятели примерно се наблюдава някакво разбирателство и "кодекс на честта" като стане въпрос за мацки.А при жените две много добри приятелки може да си избодат очите и да си станат кръвни врагове буквално за дни, ако случайно си харесат един и същи мъж..


Титла: Re:Едно ново начало.
Публикувано от: consilieri в Юни 08, 2016, 17:28:07
Да си естествен определно е огромно предимство.Не всеки обаче е готов да погледне истината в очите, да загърби егото и да си каже "аз съм такъв и такъв, в това съм силен, в това съм слаб, това е за мен, онова не е"

Основния мотив да не си естествен, според мен не е самозалъгването и отказа да приемеш истината, а очакванията, които се прожектират върху поведението и личността ти. Вид мимикрия, която упражняват както жените, така и мъжете. Ако щете адаптация и това е съвсем човешко поведение.

Голям проблем е. И мъже, и жени да се правят на интересни, е много глупаво и отблъскващо. Някои хора просто не знаят кога да спрат. И си казваш "мислех го за готин, но явно само се прави на такъв, а всъщност избива комплекси" и веднага ти се изпарява първоначалното добро впечатление. Аз даже и познати, които се държат така, режа, не само мъже. Не ми трябват в живота изкуствени хора, които ми се правят на важни, вместо да се държат непринудено и естествено. А най са ми смешни жените, чието поведение варира в зависимост от това има ли мъже в компанията или не. :)

Който не се е сблъсквал с трудности не носи комплекси, носят ги и възрастните и неосъзнатите деца. Как може да постигнеш съществуване без комплекси? Как можеш да ги преодолееш и ако това стане, не си ли вече отдавна изстинал в гроба  :-[ По-скоро е важно какви стъпки предприемаш, за да се справиш с тези страхове и проблеми, не наличието им. Дали ако си гладувал дълго време ще се отдадеш на треската да задоволиш всички отложени разходи и плащания или ще се възползваш от финансовата си дисциплина? Дали ако до късно си бил девственик ще се гмурнеш в цикъл от отчаяние или ще се фокусираш върху споделеното удоволствие?

Точно подобни белези и болежки създават самобитни характери. Както пише в един разказ на Чудомир "характери брадче...на едни им миришат краката, други обичат да  люпят семки".


Титла: Re:Едно ново начало.
Публикувано от: stone в Юни 09, 2016, 05:45:07
А иначе аз все повече съм съгласен специално за теб са направят една стерилна тема/раздел, където да пишеш само ти, Берсерк, Слеъра, и Илиян да речем, и всичко да е само хвалебствия за сетовете ти, а ние останалите дето не сме ебали от над година ще четем и ще пляскаме.
Ама то и Уорзон май не е ебал от една година, или поне от зимъска - май оттогава не е пускал репорт за клоуз? Може би в това е проблема Уорзон - влизаш в един цикъл дето колкото повече не ебеш, толкова по-трудно става да ебеш. Гледай да го прекъснеш по-скоро, ако ще да не е с високорангова мацка.
Защото и обратното го има - като почнеш да чукаш много, чукаш все по-много. Мацките ги надушват тия работи. Зад майтапите може би си казват "абе тоя май не е топвал плувката от доста време". И обратното - когато надушат чужд пуси джус по тебе, си казват "я да не се чудя много, че някоя по-нахална от мене ще ми го открадне тоя готин пич".


Титла: Re:Едно ново начало.
Публикувано от: Valenc в Юни 09, 2016, 10:24:31
Цитат
Защото и обратното го има - като почнеш да чукаш много, чукаш все по-много. Мацките ги надушват тия работи. Зад майтапите може би си казват "абе тоя май не е топвал плувката от доста време". И обратното - когато надушат чужд пуси джус по тебе, си казват "я да не се чудя много, че някоя по-нахална от мене ще ми го открадне тоя готин пич".
АБСОЛЮТНО точно! Не знам що така става, ама и при мен е така - нема, нема, нема и изведнъж - по няколко! И става мазало  :( И човек не може да си направи графика като хората...


Титла: Re:Едно ново начало.
Публикувано от: slayer в Юни 09, 2016, 12:14:12
Цитат
Защото и обратното го има - като почнеш да чукаш много, чукаш все по-много. Мацките ги надушват тия работи. Зад майтапите може би си казват "абе тоя май не е топвал плувката от доста време". И обратното - когато надушат чужд пуси джус по тебе, си казват "я да не се чудя много, че някоя по-нахална от мене ще ми го открадне тоя готин пич".
АБСОЛЮТНО точно! Не знам що така става, ама и при мен е така - нема, нема, нема и изведнъж - по няколко! И става мазало  :( И човек не може да си направи графика като хората...

Много сте разводнили темата - но това е стара истина... Моята теория е, заради миризмата на другите жени е (като цяло миризмите играят доста силна роля при привличането) - влияят и подсъзнателно показват на жената, че си вече пре-селектиран, и от там тя много по-лесно отваря краката... И за който не е правил или не прави секс //краб, уарзон няма се плашите (... бъзикам се ;))// има решение - жена-приятелка - прегръщаш я за няколко минути да ти даде малко мирис и си готов -> бетъл-ранг +2... ако я накараш и да се поизпоти върху теб (примерно да й помагаш, докато прави набирания) направо +3 ;D...


Титла: Re:Едно ново начало.
Публикувано от: Daweaz в Юни 09, 2016, 13:34:34
Вие Уорзона не го мислете.Секс е правил по-скоро отколкото си мислите.  ;D


Титла: Re:Едно ново начало.
Публикувано от: Valenc в Юни 09, 2016, 16:46:09
Цитат
Моята теория е, заради миризмата на другите жени е (като цяло миризмите играят доста силна роля при привличането) - влияят и подсъзнателно показват на жената, че си вече пре-селектиран, и от там тя много по-лесно отваря краката... И за който не е правил или не прави секс //краб, уарзон няма се плашите (... бъзикам се Wink)// има решение - жена-приятелка - прегръщаш я за няколко минути да ти даде малко мирис и си готов -> бетъл-ранг +2... ако я накараш и да се поизпоти върху теб (примерно да й помагаш, докато прави набирания) направо +3 Grin...

 ;D ;D :-[ :-[ :-[