Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства => Темата е започната от: Warzone в Юни 14, 2015, 19:23Титла: Първи пълен клоуз като пикап артист.
Публикувано от: Warzone в Юни 14, 2015, 19:23
Здравейте, гайз!
Казвам се емколес94 и в момента се развивам като пикап артист. Първо ще ви споделя няколко неща за мен.
http://pickup-project.net/forum/index.php?topic=6806.0
Тук съм описал началото си и по идиотиите, които съм писал ще ви стане ясно, че съм си бил типичното АФЦ, което е поело по пътя на промяната.
Няколко са нещата, които ме промениха и ме променят и в момента, защото съм далеч от мисълта да се имам за завършен играч, човек се развива докато играе .. Определено след първите тежки дни сам на улицата уоркшопа с Илиян http://pickup-project.net/forum/index.php?topic=6866.0 ми даде силен старт! Консултациите с Берсерк, Митко, Парадокса, fancooler, BackAtack и Близнаците се отразиха върху развитието ми, но всичко е 100% отдаденост и борба! Започнах да играя реално в началото на март месец и 3 месеца по-късно изиграх играта докрай. Но стига съм се обяснявал, че сам си губя логиката на всичко, ето го и рапорта!
            Първи ф-клоуз
Беше една неделя .. точно бях на среща с жена като по филмите .. висока, стегната, с уникално красиво личице, бели зъбички и искрена и чиста усмивка .. по дяволите! Това момиче беше истинска хиена! Знаеше си цената и не правеше повече, от колкото е нужно .. в едно клинче изглеждаше така перфектна и съвършена, че ..
Направих си срещата с мацката по най-лошия възможен начин .. играх и по свирката, не създадох емоции, нямаше и кино, разговора беше логичен, а тя ми даде всичко необходимо да я сваля! Каза ми, че обича фитнеса, че иска да учи  в чужбина като завърши 12-ти клас .. това бяха моите козове, а аз не ги използвах .. вината си беше само моя и никой не ми беше виновен! Но така се гради характер!
Продължавам си по пътя и си пикапя на път за вкъщи. Леко оклюмал и натъжен, но  в играта! Срещу мен една лекоатлетка .. в това клинче изглеждаше просто невероятно. Не мога да пропусна такъв сет. Отивам при нея и директно –
 Аз:Хей, ти! Имаш уникално готино излъчване и искам да се запозная с теб!
Тя:Казвам се ...
Аз:Тренираш ли нещо, а у?
Тя:Лека атлетика, но съм нещо контузена
Бла , бла .. бла .. скучен разговор като цяло, вкарах някакви готини емоции и взех телефон. Прозвъних го и бум .. флейк .. ГАДОСТ! Отново ..

По пътя на долу вече решил да не се занимавам поглеждам с хищническия си поглед  една мацка
„ .. хмм даа .. ае няма да я заговарям тази .. какво ще се занимавам сега? Почивам си и тва е .“
Обаче видиш ли от самата горещина се бях „препотил“, а  и тя беше цялата в пот и си викам „Ето го и моят опънър“
Аз:Хей, внимавай,  в тази жега да не получиш инфаркт ;)  (разбъзиквам я и с усмивка)
Тя:Хаха вир вода съм, цялата!
Аз: Усеща се, да знаеш ;)
Тя: ААА, бахти кофти деня ..
От там се заформи приятен и необвързващ разговор, предимно на рапорт, но с перфектния си външен вид, силния си и плътен глас и добрия език на тялото не на последно място  изградих достатъчно привличане. Стигаме до кръстовище, на което можем да се разделим. Поглеждаме се:
Аз: На къде си?
Тя:Ами по принцип няма значение.
Аз:Хайде към НБУ, тогава?
Тя:Добре.
Използвам времето да си поговорим още, прекарвам я през различни ситуации и емоции .. –най-доброто от играта на което съм способен към този момент прилагам! Спираме се на един подлез и решавам да си я изпращам и да и взема телефона да се видим някой път, че сега не ми се занимава .. още страдам по красавицата от кафето преди това, а тя ме гледа с поглед – „заведи ме някъде“ .. За добро или лошо взех да ги хващам тези тънки моменти и – хайде през едно малко магазинче и взимаме нещо за пийване и отиваме някъде!
Правим го и бум .. мигновена среща! На срещата отново съм себе си и искрен. Разказвам всичко, което мисля, за необходимо за личния си живот, а тя е тъжна .. Тъжна е, но присъствието ми изпълва деня и. Започвах да вкарвам все повече сексуалност в отношенията ни, изпратих си я до метрото, където и вкарах – „моя сексуален поглед“ .. не я свърташе никъде. Притиснах я до вратата като животно, което няма друг изход! Изпратих си я, без да я целувам или ескалирам .. личеше си, че не е готова за нещо повече.
На другата сутрин започва да ми пише и да ме „тества“ – „значи всичко беше за по едно питие?“, „аз не съм такава жена, само това искам да знаеш. Съответно преминати с –„Всъщност и целувка исках, освен напитката, но не си я получих.“, а второто се минава само с игнориране. Уредихме си среща за същата вечер.
На нея беше като на война! Мацката се дърпа, не дава да я докосна, но ме следва .. така ли – изграждане на рапорт. Аз и тя срещу света. Обсъждаме заедно хора, използвам често името и. Сменям 2-3 локации. Водя през цялото време. Поемам цялата отговорност за всичко случващо се.
Дръпнах я настрани в една усамотена пейка и започнах да я налазвам – прегръдки, милувки, държане на ръка, целувки по бузката, захапване по врата, но не беше готова за целувка с език ..
Продължих по същата схема, но отново резачка .. реших да направя едно отдръпване.
Тя:Плашиш ме.
Аз: Отдръпвам се и не я докосвам.
Тя:Не, в добрия смисъл и се гушка в мен отново.
Хващам я отново и започвам целувките с език .. мдам .. толкова мека и страхотна кожа .. не е истина просто. Красота! Последва близо час целуване, милуване, прегръдки ..

Правим 3-та среща с мацката, на която ставам все по-директен и по-директен .. Накаря на срещата и спретвам една история, в която „ние двамата, сами в една стая си хапваме сладко и пийваме от любимото ни питие ..“ Последва мигновено – само пием, нали ? И аз .. разбира се, не съм толкова лесен, малката ...


И четвъртата среща е срещата, в която направих първия си пълен клоуз като пикап артист.
Поканих  я вкъщи да види моите „рибки в аквариума“, които са едни красиви, златни, прекрасни .. един път са ..
Предполагам е знаела, за какво става въпрос .. предвид изключително директната ми игра ..
Седнахме вкъщи. Разгледа рибките, стаята ми, снимки на моите роднини, направихме си скромна вечеря заедно, пихме по едно  питие, хапнахме сладко, загасих лампите и запалих 2 ароматни свещи .. В стаята се понесе прекрасен аромат на ванилия .. Легнахме пред телевизора да гледаме един романтичен филм. Минаха точно 3-4 минути и я налазих. Първоначално бавни и страстни целувки, заменени с бързи и страстни, хапане по врата и сваляне на блузката .. отпор при свалянето и – „не може!“ .. правя крачка назад и отново след 2-3 минути този път ми помага при свалянето.
ТЯ:„С всички ли жени правиш така? Срещаш ги, заговаряш ги и после ... „
АЗ: „ДА!“ (и си продължавам)
Тя: „Ама как така?“
Аз: На глупави въпроси получаваш глупав отговор ;) (и продължавам да ескалирам)
Продължавам и пак продължавам .. пусна ми няколко шитки, които ги минах ту с игнор, ту следях езика на тялото и – то крещи „да, искам го целия“, а социалното програмиране казва „недей,  ще бъдеш курва ако го направиш“ .. Умело успях да се справя с ЛМР-а ..
Мацката се кефи, и се дърпа , съпротивата и е от вида „да направя нещо, колкото да не съм виновна ..“ И все пак я пробвам – подавам и го, поема го и се заиграва с него .. сигурен знак, че си го иска, по едното време ускори все едно искаше да ме свършва без да правим секс, но гумичката е на една ръка разтояние, взимам я и започвам да я слагам .. Казвам си последен шанс ще и дам, ако наистина не го иска ще си проличи – давам и презерватива, сложен на инструмента ми и ако иска може да го хвърли, ако иска може го сложи. Както си и помислих просто го нахлузи и вдигна краката ...
Останалото е просто „креватно джудо“ ..

Знам, че съм далеч, но "егото" ми се обажда, което не е хубаво и трябва да се преборя с него. Пиша този репорт главно към начинаещите и тепърва прохождащи артисти. Истината е, че много ще се бъхтите, но докато се борите за "пичоците" (както казва Берсерка) се променяте като хора и ставате лидери, доминантни, не давате да ви се качват на главата, ставате по-забавни, по-мистериозни и още десетки положителни промени.

Поздрави!


Титла: Re:Първи пълен клоуз като пикап артист.
Публикувано от: Diablodh в Юни 14, 2015, 20:50
Браво Лъв.
+Реп от мен. Много добра калибрация.

В рапорта ти виждам няколко момента за които стана на въпрос вчера докато си пиехме бирата със Slayer I Stone.


По пътя на долу вече решил да не се занимавам поглеждам с хищническия си поглед  една мацка
„ .. хмм даа .. ае няма да я заговарям тази .. какво ще се занимавам сега? Почивам си и тва е .“
Обаче видиш ли от самата горещина се бях „препотил“, а  и тя беше цялата в пот и си викам „Ето го и моят опънър“
Аз:Хей, внимавай,  в тази жега да не получиш инфаркт ;)  (разбъзиквам я и с усмивка)
Тя:Хаха вир вода съм, цялата!
Аз: Усеща се, да знаеш ;)
Тя: ААА, бахти кофти деня ..
От там се заформи приятен и необвързващ разговор, предимно на рапорт, но с перфектния си външен вид, силния си и плътен глас и добрия език на тялото не на последно място  изградих достатъчно привличане. Стигаме до кръстовище, на което можем да се разделим. Поглеждаме се:

тя ме гледа с поглед – „заведи ме някъде“ .. За добро или лошо взех да ги хващам тези тънки моменти и – хайде през едно малко магазинче и взимаме нещо за пийване и отиваме някъде!


Притиснах я до вратата като животно, което няма друг изход! Изпратих си я, без да я целувам или ескалирам .. личеше си, че не е готова за нещо повече.

Поканих  я вкъщи да види моите „рибки в аквариума“, които са едни красиви, златни, прекрасни .. един път са ..
Предполагам е знаела, за какво става въпрос .. предвид изключително директната ми игра ..


Седнахме вкъщи. Разгледа рибките, стаята ми, снимки на моите роднини,направихме си скромна вечеря заедно, пихме по едно  питие, хапнахме сладко, загасих лампите и запалих 2 ароматни свещи .. В стаята се понесе прекрасен аромат на ванилия .. Легнахме пред телевизора да гледаме един романтичен филм. Минаха точно 3-4 минути и я налазих. Първоначално бавни и страстни целувки, заменени с бързи и страстни, хапане по врата и сваляне на блузката .. отпор при свалянето и – „не може!“ .. правя крачка назад и отново след 2-3 минути този път ми помага при свалянето.
ТЯ:„С всички ли жени правиш така? Срещаш ги, заговаряш ги и после ... „
АЗ: „ДА!“ (и си продължавам)
Тя: „Ама как така?“
Аз: На глупави въпроси получаваш глупав отговор ;) (и продължавам да ескалирам)
Продължавам и пак продължавам .. пусна ми няколко шитки, които ги минах ту с игнор, ту следях езика на тялото и – то крещи „да, искам го целия“, а социалното програмиране казва „недей,  ще бъдеш курва ако го направиш“ .. Умело успях да се справя с ЛМР-а ..
Мацката се кефи, и се дърпа , съпротивата и е от вида „да направя нещо, колкото да не съм виновна ..“ И все пак я пробвам – подавам и го, поема го и се заиграва с него .. сигурен знак, че си го иска, по едното време ускори все едно искаше да ме свършва без да правим секс, но гумичката е на една ръка разтояние, взимам я и започвам да я слагам .. Казвам си последен шанс ще и дам, ако наистина не го иска ще си проличи – давам и презерватива, сложен на инструмента ми и ако иска може да го хвърли, ако иска може го сложи. Както си и помислих просто го нахлузи и вдигна краката ...

Като кратък анализ на подчертаното:

1. Непринудения опенър спрямо ситуацията води до по-лесна калибрация.
2. Да усетиш кога не трябва да правиш кино за да не уплашиш момичето
3. Винаги трябва да има логическа причина за да дойде у вас не че не знае за какво идва. ;)
4. Храната и питието значително намаляват ЛМР-а самото приготвяне води до скъсяване на дистанцията.
5. Както казва Стоун ако не го извадиш няма да е*ш. :police:
Титла: Re:Първи пълен клоуз като пикап артист.
Публикувано от: BERSERK в Юни 14, 2015, 21:37
Браво Емо, продължавай все така.
Този репорт не ме учудва, беше въпрос на време да стигнеш до тук. Рядко се среща толкова надъхан, мотивиран и борбен човек като теб.

  С този хъс, с невероятната си отдаденост и със супер положителната нагласа, която имаш успехите са само въпрос на време.
 Сега е много важно да запазиш начина си на мислене и да не позволиш на егото да вземе превез.

 Когато нещата не се получават - голяма работа. Това не бива да те потиска, защото  ти си готин и ценен мъж и продължаваш да вървиш към целта си. Когато нещата се получават - както сега и както все по-често ще става за напред - пак не е кой знае колко голяма работа. Това не бива да те възгордява, защото отново единственото важно е , че ти си готин и ценен мъж и продължаваш да се развиваш.

 Още веднъж поздрави за добрата игра. За мен е истинско удоволствие да наблюдавам развитието ти и напредването в играта. Сигурен съм, че тепърва ти предстоят още много клоузове и готини моменти с мацките.


Титла: Re:Първи пълен клоуз като пикап артист.
Публикувано от: slayer в Юни 14, 2015, 22:37
браво ... много кефиш! Никога не се предавай!


Титла: Re:Първи пълен клоуз като пикап артист.
Публикувано от: Snaips321 в Юни 14, 2015, 23:01
Браво Емо имаш реп и от мен  ;) . Ти  наистина надъхваш с този репорт, нека всички начинаещи (включително и аз  :D ) да го имат впредвид. Успех в по нататъчни завоевания  :)


Титла: Re:Първи пълен клоуз като пикап артист.
Публикувано от: IRON в Юни 15, 2015, 03:28
Емо, поредната вечер в, която не мога да спя мислейки за пикап ,четейки рапорта ти мога да ти кажа само едно:
-Евала човек заслужаваш го, не спирай да се развиваш!


Титла: Re:Първи пълен клоуз като пикап артист.
Публикувано от: ilian_790112 в Юни 15, 2015, 06:09
Браво Емо! Ето до какво води пълното себеотдаване на играта. Знаеш какво искаш и постепенно го постигаш. Два месеца след уоркшопа и вече пълен клоуз с момиче от улицата.
Това е пикапа. Блъскаш и вярваш твърдо, че нещата рано или късно ще се получат и точно в момента, в който усещаш, че всичко върви на зле и ... БАМ - право в десятката.
Много е важно сега да продължиш и да не се оставиш този успех да те отклони от пътя ти. Има огромен потенциал в теб  :)


Титла: Re:Първи пълен клоуз като пикап артист.
Публикувано от: stone в Юни 15, 2015, 06:29
(http://i.imgur.com/sghf4.gif)


Титла: Re:Първи пълен клоуз като пикап артист.
Публикувано от: Marmalad в Юни 15, 2015, 09:34
Ебаси машината, браво!


Титла: Re:Първи пълен клоуз като пикап артист.
Публикувано от: Coconut Crab в Юни 15, 2015, 10:04
Браво Емо, евала!


Титла: Re:Първи пълен клоуз като пикап артист.
Публикувано от: sarrion в Юни 15, 2015, 14:46
 ;) Играта в действие, браво!


Титла: Re:Първи пълен клоуз като пикап артист.
Публикувано от: paradox в Юни 15, 2015, 21:06
Прекрасен репорт, Емо!

Страхотен фрейм, отлична калибрация, точната доза инициативност и лидерство - чудесна Игра.

Откровено да ти кажа, и аз като BERSERK изобщо не съм изненадан. Защото просто НЕ Е възможно ти да не чукаш.
Тази упоритост, тази борбеност, това положително отношение към всичко в пикапа въпреки всички отрязвания, тестове и трудности, тази страст към пикапа и тази целеустременост, която имаш - всички тези неща водят безусловно до успех. Също толкова сигурно колкото и законите на физиката. Третият закон на Айнщайн за жестоката готиност гласи:
"Ако лице, което има нагласата на emkoles94, реагира с тела от женски пол за няколко месеца, то това лице ще чука."
Неизбежно е.

Поздравявам те още веднъж за добрата Игра, и продължавай! Само не пренебрегвай предупрежденията на Илиян и BERSERK, защото са основателни, и знаят какво ти предстои:

Цитат на: ilian_790112
Много е важно сега да продължиш и да не се оставиш този успех да те отклони от пътя ти.
Цитат на: BERSERK
Сега е много важно да запазиш начина си на мислене и да не позволиш на егото да вземе превез.

Успех, Емо! :)


Титла: Re:Първи пълен клоуз като пикап артист.
Публикувано от: fancooler в Юни 16, 2015, 12:31
Братле, сега си на кръстoпът и oт тебе зависи пo кoй път ще пoемеш.

Упoритoстта ти и дoбрата ти вътрешна игра свалиха гащичките на мoмичетo. Нo не мисли за тoва катo за спечелена бoксoва титла, кoятo трябва да защитаваш! Нямаш каквo да дoказваш на себе си и другите! Не бъди целевo oриентиран със следващите сетoве, а напрoтив - експериментирай различни неща, за да разшириш oще кръгoзoра си и да oткриеш кoе те кефи и кoе не! Кактo намекваш в темата на Краба пoнякoга ще се случва да даваш най-дoбрoтo oт себе си, нo няма да успяваш. Тези случаи ще са ценен урoк, защoтo скoрo ще задoбрееш и кoгатo oфертите за деня са пoвече oт две ще ти се налoжи да пoдбираш на кoя да се oбадиш и с кoя да излезеш. Ще oсъзнаеш, че  времетo ти е мнoгo ценнo - ти учиш, рабoтиш и спoртуваш, тепърва изграждаш сoбствен лайфстайл. Да излезеш с непoдхoдящия сет е загубенo, прoпилянo време. Най-малкoтo заслужаваш и мoжеш пoвече! Ще излизаш самo с тези, кoитo са те накефили най-мнoгo. Фреймът ти занапред ще е - задoвoли ме! Запoмни - успехът не се кoрени самo в изoбилиетo oт жени, а в брoйката на тези, кoитo биха дали всичкo за теб...


Титла: Re:Първи пълен клоуз като пикап артист.
Публикувано от: AlphaStar в Юли 06, 2015, 08:40
WOW! Изумен съм! Не от клоуза, а от начина ти на мислене и нивото на осъзнатост само след 5 месеца в пикапа.
Респект от мен.
Продължи с високите цели, високите стандарти и never settle за нещо по-малко от това, което заслужаваш и искаш от живота.
Внимавай с егото.Титла: Re:Първи пълен клоуз като пикап артист.
Публикувано от: AuDacious в Август 02, 2015, 16:27
Ключовото в цялата история според мен и дано си го осъзнал и ти и всички е, че не трябва да се спира, имал си 1-2 неуспеха в началото на деня, но не си се сринал психически, не си се затворил в себе си, не си започнал да мрънкаш, а си опитвал и опитвал. Точно заради това този сайт и форум ни учи не само за това как да се държим с жените, това е малка част, комплекса е важен, а в едно по - дълбоко осъзнаване, тук се учим точно на това. В един миг след време, може и 5- 10 години, ако продължаваме в този дух, ще приемаме жените, не като основни цели и движеща ни сила, а като едно прекрасно допълнение към прекрасния ни живот, както и трябва да е .