Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени => Темата е започната от: slayer в Декември 13, 2006, 14:55Титла: Странно предложение от приятелка
Публикувано от: slayer в Декември 13, 2006, 14:55
Цитат на: "Highspirit"
Онзи свн получих доста странна оферта от една приятелка. Ето текста на писмото (всеки ден си пишем мейли с нея)


"става дума за една моя приятелка, която ти хареса веднъж като ми разглежда телефона и както ти се изрази, че от всички тя най-много "ставала". Веднъж когато бяхме с нея пък аз като й разказвах за вас и тя е разглеждала снимки и тя също прояви някакъв интерес - е не че вече е готова да ти се хвърли в обятията, но просто ми каза, че ще е хубаво да се чуете първо по телефона и ако искаш да ти дам нейния номер. Та ако искаш може да ти дам нейния номер и да й се обадиш някой ден. Но имай в предвид, че тя е в Силистра. Ако се харесате от разговорите по телефона, може и да дойде до София. Но не очаквай тя да бие целия този път без дори да сте се чули по телефона и без да й направиш някакво впечатление. Може да се чувате известно време, докато тя добие представа за теб и ти се довери - аз знам, че не си лош човек, но тя няма как да го знае това, дори и аз да й го казвам, тя ако не се увери - незнам. Има два номера, а те са: ххх ххх ххх. Това е! Желая ти успех и на двамата :)

п.с. Ще ти покажа нейна снимка, но като се видим, тъй като нямам в електронен вариант."

WTF!?

Моят отговор:
"това е малко странно. Мерси за телефоните и за офертата, но не мога да обещая, че ще са навия да се обаждам."

Какво мислите за това?  Всичко започна отпреди 2-3 месеца, когато взех да разглеждам снимките в телефона на въпросната приоятелка и да коментирам качествата на приятелките и.

Иначе мацката, която ми направи впечатление е накъде 7ца.

По принцип не мога да си представя как ще взема да звъня на някаква от края на света, вместо да изляза в София, където всички са си на крака. И все пак...


Титла: Странно предложение от приятелка
Публикувано от: slayer в Декември 13, 2006, 14:56
Цитат на: "SBoy"
Здрасти, Highspirit!

Бързо мнение от мен, надявам се да помогне!

Следващия път като се срещнеш с твоята приятелка дигни разговора на по-високо емоционално ниво (демек бъзикай я смело и такива работи), вметни и темата за таргета, как приятелката ти се опитва да ви сватосва, и когато енергията между вас вече кипи звънни на таргета. Идеята е следната - първо да си с много висока енергия като се обадиш, второ таргета да усеща че прехвърчат някакви изкри между теб и приятелката ти в момента (не задължително романтични), това ще ти даде супер много social proof, и трето да покажеш че тая работа ти е забавна но съвсем не я вземаш насериозно. Можеш да кажеш на таргета нещо от рода на: "Аз съм авантюрист и обичам непознатото, но преди да се видим трябва да разбера нещо много важно за тебе - какъв сладолед обичаш, щото аз не се срещам с момичета, които харесват какъв да е сладолед!"  - или някаква подобна глупост. Важното е много висока енергия, силен social proof чрез общата ви приятелка и весел и бъзикнярски тон на разговора.


Титла: Странно предложение от приятелка
Публикувано от: slayer в Декември 13, 2006, 14:56
Цитат на: "vortex"
Привет друзя,
На тази мацка, дето имала приятелка, дето иска да ви запознае... (тия жени какви си ги въртят)
Аз бих и викал "Сватовницата" като серияла по ФОКС Лайф.
Оо "сватовницата" как си, кво ста'а. 8)
Жените много се кефат на тези неща.
Ако са неколко девойките и яростно почнат да обсъждат нещо бих вметнал:
Лудница хора, все едно гледам "Искренно и Лично". :P

Иначе за силистренската кокана... аз съм мързелив човек, има прекалено много мацки около мен за да се занимавам със кокони от Силистра.
Ако на теб ти се играе на ПЕН Френдс минимум 6 месеца, моля заповядай.
:)
SBoy: момче, некой яко те е хипнотизирал.  :shock:  :P


Титла: Странно предложение от приятелка
Публикувано от: slayer в Декември 13, 2006, 14:57
Цитат на: "Pepe"
Ако питаш мен тази мацка от Силистра може да иска да се мести в София  :D  Внимаваи!!!!!!