Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Рутини, истории, забавни игри в свалките, флирта и пикапа => Темата е започната от: Expecto_Patronum в Октомври 02, 2016, 11:34Титла: Интересен тест за това, дали тя те заслужава
Публикувано от: Expecto_Patronum в Октомври 02, 2016, 11:34
Здравейте, хора! Тъкмо се регистрирах, иначе ви чета от доста време. Намирам ви за крайно интересни и когато имам време, ви следя.

https://youtu.be/CUyiDk2uX8Q Това е видеото, което искам да споделя с вас. Инсценирано или не, бихте ли подложили приятелката си на подобен експеримент? Какво бихте направили, ако тя ви разочарова?


Титла: Re:Интересен тест за това, дали тя те заслужава
Публикувано от: Irrational в Октомври 02, 2016, 12:35
Много ми е изкуствено. Залагам с огромен процент вероятност на инсценировка.
Момиче съм и не, не бих (половете тук нямат кой знае какво значение, и на жените им хрумват какви ли не нагласени идеи да "проверяват"). Губи си смисъла да имаш приятелка, а до такава чутовна степен да не й вярваш и да те гризе каква е всъщност... Т.е с полунепознати, които сваляш просто за секс, е супер нормално да си резервиран, ама ако ще е връзка, нека да е стабилна, емоционална, перспективна и с доверие. Или правиш неангажиращ секс с момичета, които не те интересуват, даже компанията на някои от тях да ти допада, или ако дадена симпатяга те е грабнала градиш отношения с нея спрямо това какво и двамата намирате за хубаво/смислено. Не разбирам някакви такива средни положения - хем си във връзка и сам си избрал точно това момиче, хем се опитваш да додрапаш до презастраховка да не би все пак да се окаже "боклук", както съм виждала тук да се изразяват.

Представяш ли си какво ще стане вярно да подложиш гаджето на подобен булшит и резулатът по категоричен начин да те накара да се чувстваш сякаш си най-големия параноик... Не виждам после как ще ви върви нормално комуникацията като сам знаеш какво си правил... Ако пък момичето не реагира както на всеки би му се искало в случая, някои по-крайни от мен бих казали, че и г-н инспектиращ съвсем не е Мистър Уау - най-малкото ако си истински уверен би следвало да имаш % доверие в преценката си за хората. Въобще... кюлче злато за този, който ми покаже истински готин, успешен мъж, който въпреки че знае каква му е стойността търси доказателства за обкръжението си и организира брутални тестове като горния, вместо просто да остави събитията по естествен начин да го ориентират в обстановката - докато той оценя всеки момент като преживяване само по себе си.  :)


Титла: Re:Интересен тест за това, дали тя те заслужава
Публикувано от: Valenc в Октомври 02, 2016, 18:15
Expecto_Patronum, нали правиш разлика между реален живот и Ютюб? Ако не правиш, да ти обясня - ТОВА, че разни дебили, понеже НЯМА с какво да си запълват времето, си го губят в измисляне и реализиране на откровено глупави инсценировки, е Ютюб. Докато в реалния живот този тест може да доведе само до едно - да останеш без жена до себе си, ако си имал.

Погледнато от друга страна, това наистина е хубав тест... за жената до теб ;) Ако направиш такова нещо и жената след това ПАК е с теб и те търпи, спокойно мога да НЕ те поздравя - имаш за приятелка най-обикновено зомби...


Титла: Re:Интересен тест за това, дали тя те заслужава
Публикувано от: Dankata в Ноември 09, 2017, 15:30
Батко супер неуважително е да подлагаш приятелката ти на такъв експеримент. Ако имаш някви съмнения по добре я разкарай и си запази достойнството. Ютуб се прави за пари. Адски повърхностно е да приемаш това за истина без значение дали е или не.Титла: Re:Интересен тест за това, дали тя те заслужава
Публикувано от: Adolfus Magnus в Ноември 09, 2017, 18:59
Аз ако искам да създам семейство с някоя жена бих направил някаква проверка.

Сега Даниел Петканов е добре да тества съпругата си по тоя начин. Има техника, има всичко. :laugh:


Титла: Интересен тест за това, дали тя те заслужава
Публикувано от: hustle.wos в Октомври 12, 2021, 08:31
Абсолютно фалшиво, мисля, че си личи от километри  :D Това е като да се чудиш дали реалити форматите са истина или не


Титла: Интересен тест за това, дали тя те заслужава
Публикувано от: banichara в Януари 07, 2022, 21:07
Пичове какви експерименти какво чудо ... жените са си голд дигърс и тва е. Покажете ми 1 жена която ще откаже да я вкарате в тристаен апартамент с 20 кв тераса и да я возите в AMG или някой Jaguar.

Айде със здраве и весела година :)