Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Запознанства, свалки и пикап за тийнейджъри и ученици => Темата е започната от: rocklike в Ноември 08, 2016, 21:56Титла: Съседката от блока
Публикувано от: rocklike в Ноември 08, 2016, 21:56
Здравейте, майстори. Съвсем новичък съм в цялата тая PUА работа, та ще ме извинявате, ако обяснявам нескопосано (или темата не е правилен раздел). Та, на 17 съм и отскоро една съседка (пак на 17) постоянно ми се върти в главата. Досега изобщо дори не сме се поздравявали, обаче като я добавих във ФБ веднага прие. Обаче тук идва проблема. Прословутия Text game ми куца яко, та имам основание да смятам че яко съм прецакал нещата- не знам за какво да я питам, да си говорим, да и се харесам, на шит теста май се нашитих и изобщо тъжна работа. Обаче въпреки всичко като я питам нещо отговаря с дълги съобщения, което приемам за добър знак, и най- вече тя самата има някакво добро мнение за мен (външността ми по- скоро :D). Та, разбрали сме се да се видим близките няколко дни, обаче ме плаши мисълта как ще протече въпросната среща, тъй като това ще ми е първата, а както вече казах понятие си нямам за какво да си говорим и как да я накарам да ме хареса.
Сериозно се надявам някой да даде някой друг съвет  ???


Титла: Re:Съседката от блока
Публикувано от: master в Ноември 08, 2016, 22:55
Изобщо да не ти пука дали ще и се харесаш и какво ще стане,Каквото стане-стане,в дадената ситуация ти няма какво да загубиш.Какво ще говорите идва от самосебе си,пий 1-2 за настроение ,и ако ти е притеснено я оставяй тя да говори,жените обичат да говорят,само и пускаш фандъка и и гледай сеира ;)
И какво значи тия дни-кажи и ден и час,конкретно,че тия дни да не станат тия месеци или години,недай боже.


Титла: Re:Съседката от блока
Публикувано от: ibizabg в Ноември 09, 2016, 00:47
Браво за това че си решил да действаш , покани мацката на среща не го мисли.
Излезте някъде на кафе билярд зависи какво харесваш ,може вечер шотове да си вземете но най-важното е на теб да ти харесва къде сте отишли.
Кани я на среща и казвай какво е станало, а ние ще помагаме.


Титла: Re:Съседката от блока
Публикувано от: Kikbox в Ноември 23, 2016, 18:16
Какво стана с срещата ?