Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства => Темата е започната от: Just_a_boy в Май 13, 2018, 00:32Титла: Среща с адвокатка на 26
Публикувано от: Just_a_boy в Май 13, 2018, 00:32
Краят на април е. Стоя с мой приятел на пейка пред Народния и си говорим, като сме с нагласата да заговорим, ако си харесаме нещо. И двамата сме с много ниска енергия, а моя човек ми излиза с философията, че нямало смисъл да се играе в такъв момент, губел се ефекта и било по-добре да си изчакаш момента, да ти дойде настроението и да усетиш нещата. Не съм съгласен с него, трябва да играеш независимо от външните обстоятелства. Да направиш силен сет, когато не си на кеф е страхотна тренировка и подобрява играта ти значително. После, когато си в по-добро настроение разликата се усеща още повече.

Не минават много мацки, въпреки прекрасното време. Повечето сетове са от по 5-6 души и мацките в тях не са нищо особено, освен това не са и мой тип(арт мацки, с кецове, цветни коси и екстравагантни дрехи). Пълно е и с деца, има и пенсионери играещи шах. Идеята за заговяране във въпросния ден започва напълно да избледнява, когато се появява тя - с къси гащета, стройно тяло и визия, която я отличава от цялостната картинка в парка. Забелязвам я и побутвам моя човек, за да му я посоча:

- Аз или ти ?
- Действай я

Не му мисля много, ставам от пейката и след по-малко от минута я пресрещам.

Запознаваме се. Хващам се за татусите й и от там тръгва разговора. Мацката е с панделки отзад на бедрата, предизвиквайки мисли: "Сигурно е фризьорка, барманка или нещо подобно.. вероятно е разкрепостена и мръсница, чудесно". Казвам й директно, че татусите й ме кефят. След това я негвам леко и си дърпам валидейшъна. Част от разговора. Тя:

- С какво се занимаваш ?
- Студент съм, през свободното си време заговарям по улиците..
- Хаха, така значи.. с всяка така правиш..
- Е, не точно с всяка. С всяка втора. Нямам време за всички
- Хахах.
- А ти ? Работиш, учиш ?
- Ами аз съм завършила. Адвокатка съм в една кантора.
- Не ти личи..
- Е защо ? (не помня тука нещо й отговорих)

Тя: Ти на колко си ?
- Колко ми даваш ?
- Ми не знам.. ** ?
- Почти позна, на ** съм.
- Леле, сестра ми е на толкова.. Трябваше с нея да се запознаеш
- Може да не ми хареса, откъде знаеш ?
- Е как бе, готина е(вади си телефона и ми я показва, сестра й действително беше не по-малко готина от нея..)

Говорихме си още, предимно рапорт. Била родом от Перник, ходела на йога(е ходила е някъде, с това тяло беше ясно.. :) ), живеела сама с котката си. Стоя около 15 минути и използвам времето, за да започна с киното -  за да прочета надписа на един от татусите й я докосвам. Взимам телефон и я оставям.

Звъня. Не вдига. Пише ми във вайбър:

- По-добре пиши тук не обичам много да говоря
- Ще се замотаят много нещата с тоя чат
- Няма, спокойно
- Не е това най-подходящото място да те каня на среща, не мислиш ли ?
- Напротив

Сийнвам я. След някакво време ми пише да ме питала за някакъв филм, какъв да си изтегли. Отговарям. След 2-3 дни й звъня. Разбираме се условно за съботата(днес).

-----

Звъня й около обяд, за да се разберем за час и място по-късно през деня. Не вдига. Пускам 1 есемес: 18:30, подлеза на СУ ? След малко звъни. Ала-бала, бил й единствения по-свободен ден, трябвало да ходи на маникюр и да си слага мигли. Тя:

- Хайде да го направим утре, ако си свободен ? (правя кратка пауза)
- Може.. Хайде чао.

Затварям й като съм се постарал да уцеля точната доза - да разбере ясно, че не й одобрявам поведението, без да изглеждам сърдит и обиден. Явно е станало добре, защото по-късно ми звъни и сама ме кани на среща:

- 20:15, подлеза на СУ ?
- Добре.

----

Виждаме се. Леко е дръпната в началото. Не тръгва да се прегръщаме, вместо това подава ръка. Облечена е по-делово от предишния път, въпреки това пак е секси с чисто новия маникюр и мигли. Пита къде ще ходим. Казвам й ще видиш и я завличам в избрана от мен посока. По пътя към бара наблегнах повече на рапорта и бъзиците, понеже я усетих още в началото, че не е готова за силни ескалации и пипаници(каквато ми е играта по принцип).

В бара си поръчваме и сядаме един срещу друг. Започваме да си говорим(още рапорт) като мацката ми скрива шапката - веща е в доста теми, говорихме за какво ли не - маркетинг, психология. Доста ерудирана се оказа, а не повърхностната мръсница, за която я мислех(или поне все още не съм отключил мръсницата в нея ;) ). След това използвах факта, че имаше джаги, за да я уча уж да играе, като по този начин скъсих дистанцията и започнах с киното. През кръстчето, по ръцете.. Като минус отчитам, че тя голям кеф им хвърли на тия джаги, много се смя и с голяма енергия игра. А аз си бях съвсем спокоен и равнодушен и не влагах толкова енергия в действието. Просто тотално нямах желание да се нагаждам по нея и да й влизам във фрейма. Оставих я тя да бъде с високата енергия в тази ситуация(около 30 минути).

Ставаме да си ходим. Компанията на мацката ми беше доста приятна, почти не чувствах напрежение по време на срещата, интересното е и че не пускаше много шит-тестове(това добър или лош знак е, някой да каже ?). Държах се съвсем естествено и непринудено. Все пак обаче не бях доволен. За 2 часа среща бях свършил по-малко откъм ескалация и сексуализация, отколкото за 15 минути при запознанството. Вървях напред с бебешки крачки. За това реших да форсирам нещата на финалната права - когато я изпращам. Започнах с бъзиците и дисквалификациите, а тя самата също влезна в ритъм и сама започна да се иронизира с шегички за Перник и други подобни. Исках да я изкарам от комфорта й и да я водя по ръба.

Вече тотално го бяхме ударили на бъзик, когато пресече на червено на един от светофарите.

- Защо нарушаваш законите(нали е адвокатка), аз съм полицай под прикритие и ще те задържа за нарушение.
- Хахаха, полицай под прикритие..

На следващия светофар съм зад нея и я заключвам с ръце през кръста.
- Сега не можеш да мърдаш. Задържана си(не оказва съпротива и я държа така около 15 секунди, докато светва зелено).

Това ми беше и един от най-силните ходове за вечерта, поне според мен. Така я тествах дали не иска да сме само приятелчета. След това я изпратих, като гледах точно на финала да дам леко назад за контраст. Прегърнах я леко и си тръгнах бързо, да не си помисли, че ще се сбогуваме 10 минути или че се колебая за целувка.

Интересно ще ми е да чуя ваши мнения и съвети. Как да подходя при следваща(ако има) среща ? Според мен динамиката върви мудно и може би ще я пробвам за целувка на трета среща. Същевременно е ясно, че гадженца едва ли ще сме си и не трябва да протакам до безкрай с натискането за секс. Всякакви идеи и съвети занапред са добре дошли.

П.С. Дори да изпусна секса, отчитам срещата с подобна мацка(голяма, осъзната, със сериозна работа) за прогрес и безценен опит.


Титла: Re:Среща с адвокатка на 26
Публикувано от: btw в Май 13, 2018, 19:44
Няма да давам съвети за евентуална трета среща, но пък ще ти кажа нещо изтъркано.
Всички знаят какво означава трета среща, дори и мацките.

ПП: По темата ти - ще ти кажа, че тежките ескалации не винаги са предпоставка за създаване на привличане. Дори напротив. Остави ги за малко преди секса.
С леки докосвания и уверено водене, спокойно можеш да създадеш привличане и да стигнеш до секс. Дали мацката ще се дръпне - не зная. Но правилната игра е да я водиш за клоуз. Ако не следва - правилната е да я изпълниш с напрежение, както си правил до сега. А ти да запазиш спокойствието си.

Схемата - кратка разходка и в къщи или разходка и в колата е вариант.
Другото което можеш да пробваш следващия път (и преди съм го писал) е като видиш, че емоционалното ниво е добро, мацката има привличане и те следва. Още на момента на срещата си правиш друга уговорка за утре в тях или във вас. Използваш някакъв предтекст. Готвене, вечеря, филм, стандартните, питие. Не е лош вариант да има инвестиция или старание от нейна страна. "Предлагам утре да ми сготвиш еди какво си в нас/във вас" (нещо което сте си говорели вече), "Утре вечер предлагам да опитаме еи какво си (вино, уиски за което сте говорили по рано) в нас/вас", "Утре вечер да гледаме тоя филм в нас". Схвана идеята, нещо с което се е квалифицирала по-рано пред теб.


Титла: Re:Среща с адвокатка на 26
Публикувано от: gotemperor в Май 13, 2018, 21:24
Мисля, че си се справил добре, но леко ме гложди онова за телефона - може да излезе обвързана.


Титла: Re:Среща с адвокатка на 26
Публикувано от: rekojeht в Май 13, 2018, 22:05
Не съм съгласен с него, трябва да играеш независимо от външните обстоятелства.
Само дето настроението ти е вътрешен фактор..........

Отвъд този логически пропуск, готини репорти пишеш последно време.
Ходовете по телефона са добри.
Това, че не те е шит-тествала може да положитлено и негативно....не съм гадател, няма как да знам.
Ходът на светофара е супер добре, и аз смятам, че ти е бил сигурно най-силният ход. Ако бях аз, щях да ескалирам още повече на момента, примерно с дишане в ухото, може би и облизване по ухото/врата, така че да пропуснем още 1-2 светлини и евентуално да стигнем до целувка (което защо да не стане, ако отговаря положително на другите две действия?), ама тва са си моите тъпотии, на теб може да не ти идва да ги правиш.
А краят на срещата......като генелрано правило се води, че е добре да оставяш нещата on a high note. Демек напрежение, съспенс, енергия, готини усещания, и оставяш. А не да завършваш срещата, както тя я е почнала - демек по-дръпнато и студено.

И защо бързаш да я отпишеш за сериозна? Ако е толкова готина, забавна и умна колкото я изкарваш, аз не виждам проблем.


Титла: Re:Среща с адвокатка на 26
Публикувано от: stone в Май 14, 2018, 06:23
Ходът на светофара е супер добре... Ако бях аз, щях да ескалирам още повече на момента ... и евентуално да стигнем до целувка
Аз не бих се целувал, ако няма и секс да правя тази вечер.
По принцип на първа среща човек има два варианта: или играеш ол-ин, водиш я някъде където ще пиете, сексуализираш, и гледаш да я докараш към вас, или да се вмъкнеш у тях като невестулка когато я изпращаш. А другият е играеш го по-загадъчно, тя не е сигурна интересуваш ли се сексуално от нея или искаш да сте си само бъдита, не я целуваш и натискаш (но основно кино си е все пак задължително).
Явно Джъстабоя е избрал (съзнателно или не) втория вариант. Среща рано (18:30), джаги, рапорт, глупости...
Което си е валидна стратегия. Защото сега ако бяха се целували и я покани в тях, тая 100% ще си каже - ясно, иска да ме ебе. И ако не е сигурна иска ли или не иска, може дълго да го размотава или да се откаже.
А сега ако я покани, в нейната глава следващата стъпка е да се целуват - ще си каже ОК, той сега ще иска да ме понатисне малко и да се поцелуваме, което е сравнително безопасно, я да взема да ида, ОК?
До момента, в който не извади инструмента.


Титла: Re:Среща с адвокатка на 26
Публикувано от: rekojeht в Май 14, 2018, 11:41
Аз не бих се целувал, ако няма и секс да правя тази вечер.
Е то при теб е по други причини.
Вторият ти вариант, поне според мен, крие и рискове тя да си каже "а, ясно, хубаво си побъбрихме, ама май нещо няма химия, няма смисъл да се занимавам". Друго си е да се намърдаш като невестулка не в апартамента й, ами в главата й. Тогава само ще седи и ще чака да я извикаш у вас. Много гледаш на нещата като на zero sum game, а идеята все пак е да има взаимно желание.
Ако се бяха натискали на тази среща и беше създал неоспоримо напрежение, на следващата я кани примерно към 20:00, и нищо не пречи, в процеса на вечерта, да отидат у тях, като естествен развой на събитията. Тя на свой ред, след като вече е видяла, че има тръпка и иска да прави секс, би го очаквала, и най-вероятно ще бъде подготвена, все пак става въпрос за мацка на 26, не на 16.

Не че неговото или твоето са непременно грешни. Въпрос да стил, I guess.


Титла: Re:Среща с адвокатка на 26
Публикувано от: Just_a_boy в Май 14, 2018, 11:49
Схемата - кратка разходка и в къщи или разходка и в колата е вариант.
Другото което можеш да пробваш следващия път (и преди съм го писал) е като видиш, че емоционалното ниво е добро, мацката има привличане и те следва. Още на момента на срещата си правиш друга уговорка за утре в тях или във вас.

Ще видя следващия път как ще се развият нещата и ще реша. Мисля, че й е рано на втора среща за директна оферта у нас/у тях. То й е пределно ясно, че няма да си готвим или да гледаме филм.. Това дори не съм го опитвал от години - "хайде у нас/вас да готвим". По-ефективно ми се струва да я завлека до пред квартирата без много обяснения и да я кача с "имам изненада за теб горе" или "май забравих котлона включен, я ела да проверим". Досега винаги с нещо подобно съм действал.

Мисля, че си се справил добре, но леко ме гложди онова за телефона - може да излезе обвързана.

Не, свободна си е. Не си вдигна телефона 2 или 3 пъти, колкото да се направи на интересна. Вече се чуваме. Във вайбъра също е доста активна вечер ми пише и праща снимки.


Ако бях аз, щях да ескалирам още повече на момента, примерно с дишане в ухото, може би и облизване по ухото/врата, така че да пропуснем още 1-2 светлини и евентуално да стигнем до целувка


Е стига бе. Това да я оближеш/захапеш по вратлето е дори по-силно от целувка, поне според мен. Обикновено го правя 10 минути преди да започнем по същество.. Няма как да стане с няколко минути подготовка и ескалации по средата на улицата(както беше в случая).

А краят на срещата......като генелрано правило се води, че е добре да оставяш нещата on a high note. Демек напрежение, съспенс, енергия, готини усещания, и оставяш. А не да завършваш срещата, както тя я е почнала - демек по-дръпнато и студено.

Не е задължително. Даже по-добре не. Като я натиснеш в края на срещата тя си казва "този е готов, захапал е, я малко да го играя недостъпна 1-2 седмици малко да успокои топката..". По-добре да има контраст. Топъл и студен душ ;)

И защо бързаш да я отпишеш за сериозна? Ако е толкова готина, забавна и умна колкото я изкарваш, аз не виждам проблем.

Мислих го, ама реално трудно ще се получат нещата. Коренно различен начин на живот, коренно различни интереси за много неща, тя е в друга възраст вече, на логическо ниво като й мине началната еуфория ще започне да си задава много въпроси. Какво прави с някакво студентче, какво може да й предложи и т.н.


Което си е валидна стратегия. Защото сега ако бяха се целували и я покани в тях, тая 100% ще си каже - ясно, иска да ме ебе. И ако не е сигурна иска ли или не иска, може дълго да го размотава или да се откаже.
Да. Не беше готова просто. Щях да докарам нещата до половината сигурно, ако бях влезнал ол ин. Но нямаше да си легна с нея. Аз по принцип много натискам. Още на първа среща им пускам ръце по бедрата, правя намеци. Ама трябва да усетя, че е готова. В случая мацката ме посрещна с ръка и дори не ме прегърна в началото. В разговорите беше активна, но не сексуализираше, не инициираше докосвания и т.н. Като я съпоставя с една 4ка, с която излизах наскоро с идеята да ме запознае с нейни френдки и на 2ра среща като я питах за какво й е тоя ластик ми отговори: "Хаха, да не си мислиш, че е за да ти правя свирки" - разликата е очевидна  ;D


Титла: Re:Среща с адвокатка на 26
Публикувано от: rekojeht в Май 14, 2018, 13:26
Е стига бе. Това да я оближеш/захапеш по вратлето е дори по-силно от целувка, поне според мен. Обикновено го правя 10 минути преди да започнем по същество.. Няма как да стане с няколко минути подготовка и ескалации по средата на улицата(както беше в случая).

Не е задължително. Даже по-добре не. Като я натиснеш в края на срещата тя си казва "този е готов, захапал е, я малко да го играя недостъпна 1-2 седмици малко да успокои топката..". По-добре да има контраст. Топъл и студен душ ;)

 на логическо ниво като й мине началната еуфория ще започне да си задава много въпроси. Какво прави с някакво студентче, какво може да й предложи и т.н.
Не е по-силно от целувка. Преди време бях гледал Мистерито обясняваше дистанцията и как хората реагираме различно на нея, единствено според това от коя страна е застанал някой, въпреки че разстоянието е еднакво. Примерно ако някой е на 10 см от теб, но е от лявата/дясната ти страна, не е проблем. Но ако е на 10 см фейс ту фейс, това предизвиква fight or flight инстинкта. По същия начин - да я целунеш по врата/да й дишаш в ухото/да я оближеш отстрани, докато си зад нея, не е същото като да й се навреш в лицето.

Е то нищо не е задължително по принцип. И защо произлизаш автоматично от позицията, че тя е някаква дето ще те разиграва? От моят опит повечето пъти мацката след това си мисли за мен и чака с нетърпение следващата среща. Е, може да е имало и 1-2 дето са я карали по твоя сценарий, ама даже не е сигурно, че точно това са си мислели, а по-скоро е имало други фактори, или просто не са ми се кефили. Но при всяко положение, ако някоя ме е харесвала, не си спомням да ме е размотавала.

Това нейни опасения ли са или твои? :) ддз, фрейм-мрейм, а у.


Титла: Re:Среща с адвокатка на 26
Публикувано от: btw в Май 14, 2018, 15:59
Тъй. Спора за ескалацията до целувка е безсмислен. И рекошет и стоун сте прави. Както Стоун каза има два варианта на действие. Коментираме втория - 2-3 срещи за ескалация и секс. Дори на сайта като отвориш статиите, е описано на срещите преди ф-клоуза как да се ескалира (основната линия).
Правилото е да не се стига до тежкото кино преди чукането. Също и да се стигне до нивата преди това, и да се използват. Пробвал съм всичко и всякакви ескалации на първа среща.
От тежките, до без никакви и тея между тях.
По-горе писах, привличането се създава с леко кино и докосвания. Тоест - да вървите прегърнати, да я хващаш за ръката, кратки целувки без натискане и без момента в който си бъркате под блузки и гащи. Като естествено се ескалира постепенно в моментите които усещаш.
Това създава напрежение в момичето. Идеята е да и дадеш физическа близост. Тя да я усети. И след това да я върнеш към средата в която сте - на улицата разхождащи се, с дистанция между вас. Това ще натрупва желание в нея през цялото време, без да е притеснена. И очакване.

Естествено всички случаи са субективни. Имал съм ситуации в които съм създавал силно привличане, без никакви ескалации. Само с присъствие и дистанция м/у двама ни. Имал съм и такива в които точно с това съм губил сета.
Имал съм и такива с които съм ескалирал, с леко кино, но е липсавло нещо друго и срещата също се е прецаквала. Но това са субективните елементи.
Общо казано това е правилния начин. Леко кино, до прегръдки и кратки целувки + игра далеч + и игра за инвестиции от страна на момичето.

Джъст а бой, нямах предвид да готвите, а по-скоро да я накараш да инвестира в комбинация със самата ескалация за секс. Като използваш нещо с което се е квалифицирала.

Примерно - хвалила ти е, че прави хубаво еди какво си (някаква храна). Предтекста който използваш е да ти я направи.
2 - хвалила ти е някакво вино. Пак така. "Да го пробваме. Вземи една бутилка утре, аз ще те взема вечерта"
3- хвалила ти е някакъв филм "Добре. Изтегли го, утре ще дойда да го гледаме" (това е по-слабо от горните то е ясно)

Идеята е да използваш нещо от преди това. Но да е правилното нещо. Което е част от създадено вече емоционално ниво между вас, и я квалифицира пред теб. Ако има и по силни инвестиции, още по-добре.

Твоя начин също съм го ползвал. Без да казвам нищо, направо ги водя. Питат къде - "Ще видиш". Взимаш нещо от магазина за пиене, и се качвате. Трябва да ти е много сбъркана играта преди това, за да не успееш да я качиш дори. Или много да си избързал. Върши работа.
Предложения от мен, не е с цел да я качиш. А за подготовка, за по слаб ЛМР.


Титла: Re:Среща с адвокатка на 26
Публикувано от: Manowar в Май 14, 2018, 18:00
Just_a_boy - Първо, машлка ти режем. Бравос, хареса ми как тарашиш.

Играл си го читаво, усещал си положението читаво. Харесва ми. Само не разбирам защо толкова се придържаш към протокола. Гаджето ти се кефи, играй си играта както го усещаш и работата ще заспи. Не знам от къде намирате толкова сили да мислите и да се придържате към философията на пик ъп.
Според мен ако топките играят вместо мозъка, нещата много се редят. Следващия път ако има, а то според моите изчисления ще има си блъскай както намериш за добре.
Не знам какви съвети търсиш, като ти играеш. Никой по-добре от теб няма да знае какво да прави.

Така като ги смятам нещата, ще има прекрасно. Готов съм да ти обещая, че ще нацапаш кучето.


Титла: Re:Среща с адвокатка на 26
Публикувано от: Marmalad в Май 16, 2018, 11:39

Което си е валидна стратегия. Защото сега ако бяха се целували и я покани в тях, тая 100% ще си каже - ясно, иска да ме ебе. И ако не е сигурна иска ли или не иска, може дълго да го размотава или да се откаже.
Да. Не беше готова просто. Щях да докарам нещата до половината сигурно, ако бях влезнал ол ин. Но нямаше да си легна с нея. Аз по принцип много натискам. Още на първа среща им пускам ръце по бедрата, правя намеци. Ама трябва да усетя, че е готова. В случая мацката ме посрещна с ръка и дори не ме прегърна в началото. В разговорите беше активна, но не сексуализираше, не инициираше докосвания и т.н.
Какво стана с адвокатката? Почти съм сигурен, че и аз я играх тая преди около 3 седмици, но ме отряза (много агресивно й играх).


Титла: Re:Среща с адвокатка на 26
Публикувано от: Just_a_boy в Май 16, 2018, 11:50

Което си е валидна стратегия. Защото сега ако бяха се целували и я покани в тях, тая 100% ще си каже - ясно, иска да ме ебе. И ако не е сигурна иска ли или не иска, може дълго да го размотава или да се откаже.
Да. Не беше готова просто. Щях да докарам нещата до половината сигурно, ако бях влезнал ол ин. Но нямаше да си легна с нея. Аз по принцип много натискам. Още на първа среща им пускам ръце по бедрата, правя намеци. Ама трябва да усетя, че е готова. В случая мацката ме посрещна с ръка и дори не ме прегърна в началото. В разговорите беше активна, но не сексуализираше, не инициираше докосвания и т.н.
Какво стана с адвокатката? Почти съм сигурен, че и аз я играх тая преди около 3 седмици, но ме отряза (много агресивно й играх).
Миналия петък излизахме. Не съм й пускал нова оферта засега, поддържам я по вайбър. Може би за този петък/събота ще я пробвам. Играя го по-ийзи и бавничко, така ги усещам нещата просто.


Титла: Re:Среща с адвокатка на 26
Публикувано от: Just_a_boy в Май 28, 2018, 13:57
Ъпдейт*

С мацката още си играем и не се е стигнало до клоуз. Във вайбъра е доста активна. Праща ми снимки докато е във фитнеса, казва ми как й е минала работата и т.н. Преди около седмица ми пусна оферта да се видим, била със сестра й(която също е доста готина между другото, 8 някъде). Помислих го малко й я отрязах - "Само с теб ще се виждам ;)" Няколко дни по-късно се видяхме по моя инициатива, за кратко. Старая се да я държа под напрежение и да не залитам към френдзоната - галя я по косата, наричам я "моята какичка". Тази седмица пак ще се виждаме живот и здраве. Няколко варианта ми се въртят:

1) Ескалиране за целувки и след това рязко дърпане назад. Докато я целувам: "днес спираме дотук.. другия път повече". И си тръгвам. С цел да я оставя възбудена и да я подлудя още повече.

2) Барче и след това оферта "имам изненада за теб, ела" - и я завличам към таванчето без да я натискам много преди това.

3) Уверено и директно й заявявам, че искам да правя секс с нея и че искам вече да я направя моя. Това също мисля, че е нелош вариант, предвид, че съм по-малък от нея и може да се изкефи на младото и смело лъвче  ;D


Титла: Re:Среща с адвокатка на 26
Публикувано от: Coconut Crab в Май 28, 2018, 15:53

3) Уверено и директно й заявявам, че искам да правя секс с нея и че искам вече да я направя моя. Това също мисля, че е нелош вариант, предвид, че съм по-малък от нея и може да се изкефи на младото и смело лъвче  ;D


Тоя вариант ми се струва неуместен. По-добре я дръпни у вас, ама без директно да й казваш за секс. По-добре под друг предлог. Защото ще си включи щита. Представяш ли си - казваш и директно айде секс. И да иска - ще се дръпне.


Титла: Re:Среща с адвокатка на 26
Публикувано от: btw в Май 28, 2018, 16:45
Здравей. Имай предвид, че прекаленото заиграване и вглъбяването да изпипаш играта перфектна, също е преиграване и слабост. И съвсем нормално, може да ти прецака сета.
Отделно, действията които вършиш и цялото ти поведение, трябва да са ефективни. Тоест - малко количество/силно въздействие. Често когато бавиш нещата, това обръща сета и рефлектира силно на момичето. Но по същия начин може да ги прецака. Ако удряш прекалено големи или дълги игнори, емоцията почва да изчезва, а ти си мислиш, че я засилваш (тая грешка, често я допускам - къде по принуда, къде нарочно). Ако играта ти цикли на едно място прекалено дълго време, се получава същото. Емоциите се хранят от промените, еднообразието ги убива.

За това винаги трябва да калибрираш спрямо моментното състояние и развитие на динамиката. И да поемаш рискове за да има развитие.

Схемата винаги е - провокираш интерес (доза близо), засилваш го към привлиачане (далеч), капитализираш/или отново провокираш интерес (близо). И това се повтаря докато стената не падне. Като добавиш тайминг и това ти представлява всяка свалка. Ако прекалиш достатъчно с било, всички знаят кво става - привличането изчезва. Ако прекалиш с далеч - горе долу същото.
За да задържиш интереса на една мацка, тя трябва да е в орбитата ти, за да се поддържат емоциите.  Като динамиката протича в горния цикъл, и контрола над него е основно в теб (тоест влияеш по силно). Границите трябва да налагаш преди нея, тоест да си по бърз. За това монотонноста те прецаква в свалките.
Стига толкова общи приказки, схвана кво имам предвид. Ще измислиш как да действаш.

По принцип 2ра-3та среща са най-подходящите за клоуз. Това ти го казвам, като човек провел не една 1ва и 4та среща по различни начини. На 1ва са прекалено спекани дори да го искат, а и идеята "от вратата за краката" ги разбива психически (повечето). А след 4та вече са прекалено отпуснати, и са почнали подсъзнателно да налагат граници в отношенията. И инстинктивно се опитват да поемат контрол над събитието. Емоцията не ги вдървява толкова, по-рискови са. И неусетно почват да бягат, и да изискват и да очакват да ги гониш. И все по-трудно става. Това става на подсъзнателно ниво. Просто емоции. Не че не съм клоузил от воле след 6та среща, но е било въпрос на обстоятелства (демек изклщчение), десетки други съм изтървал в подобно развитие на обстоятелствата.

Част от играта е да усещаш кога да рискуваш. Кога си струва риска.

1. - вариант е
2. - добър вариант, все пак е момента да клоузнеш сета. Но "имам изненада", можеш да го смениш. С "Ще отидем на по-хубаво място", и тръгвате. Като те пита къде - "ще видиш", и лафиш за друго. Предполага се, че те следва. В алтернативния вариант който ти дадох, го няма момента, да се опиташ да я спечелиш. Гледай винаги да субкомуникираш по такъв начин. Не ти трябват изненади, и подобни. В тая ситуация ти вече си и привлякал вниманието и се очаква да те следва. Не ти трябва да и привличаш вниманието. А ако не те следва, никакви изненади няма да обърнат динамиката, най-много да я влошат.
Също ако я водиш на кафе, гледай да не се задържате прекалено там, за да не падне емоционалното ниво, и да се нагласи подсъзнателно да си ходи след това. Аз дори бих предпочел (и почти винаги това правя) разходка. По-динамична е, по-бързо протича, по-неусетно минава времето заради това, и мацката не иска да се прибира, стои и се още с мен, щото е минало неусетно времето. Също е вариант и най-стария начин, да смениш няколко места бързо. Идеята е същата.
А като искаш да забавиш нещата преди баунса, можеш да комбинираш. Водиш я на кафе - след 30 мин, и казваш "Хайде, ставаме", след това я водиш на една къса разходка - макс час с придвижването до там и до вас, и след час и половина сте във вас.

Ако все пак, видиш, че няма вариант за баунс. Примерно каже ти, че еди кога си трябва да се прибере, или че има няква работа след това. Говорим още в старта на срещата, още преди да си пробвал да я баунснеш. Ако видиш, че трябва да смениш тактиката, използвай онова което ти бях писал и преди. В края на срещата си уреждаш нова за следващия ден, директно във вас/тях. Да пиете нещо, да хапнете или там квото ти се прави, квото измислиш.

Успех и пиши после кво е станало. Аз съм почти сигурен, че ще я клоузнеш, ако държиш под контрол нещата, и действаш решително, но неприбързано.

ПП: Да, Краба ми напомни, забравих.
3. - отпиши го тоя вариант

ПП 2: Това има приложение, правил съм го, ама въобще не му е мястото, нито в такъв тип игра, нито на конкретното място.


Титла: Re:Среща с адвокатка на 26
Публикувано от: gotemperor в Май 28, 2018, 20:03
Да ти кажа, това с "моята какичка" хич не ми харесва  :o
Нея кефи ли я?


Титла: Re:Среща с адвокатка на 26
Публикувано от: Just_a_boy в Май 28, 2018, 20:29
btw, съгласен съм с почти всичко, което си написал. Добър анализ. Действително 2-3та среща е най-добрият момент да се действа. Тази кака обаче сама прецака динамиката. На първа среща в началото ми го игра дръпната и делова. И трябваше или да я натискам докато тя играе далеч, тоест да се превърна в натегач, или просто да забавя и аз темпото. Втората ни среща беше съвсем кратка - тя след работа, аз имах друго виждане 40 минути по-късно. При нормално развитие на динамиката вече да съм я нацелувал отдавна, а сега ще излизаме за 3ти път и пак го усещам, че може да е рано.

В общи линии динамиката върви като за с една среща назад.

Интересното е, че в момента ми гравитират 4 ученички и въобще не ми е зор. Играя я без никакво напрежение и дори си правя разни експерименти с нея. Даже се замислям дали да не се опитам да я играя много солидно, за нещо като връзка при изцяло мои правила. Искам да й влезна яко в главата. Да знае, че играя с други, да знае, че съм студент, който няма кой знае какво и пак да ме иска като луда. Докато не мога да го правя това с някоя опитна и красива какичка няма смисъл никакъв "играч" да се пиша.

Да ти кажа, това с "моята какичка" хич не ми харесва  :o

Е нормално, ти не си какичка вече. Странно ти е да го чуваш и затова не ти харесва..  ;D да не се обидиш сега, майтапим се тука ;)

Нея кефи ли я?
 
Нямам представа. Не ми е направила забележка досега. Всъщност няма значение дали й харесва. Целта е друга. Да очертая някакви граници и да й вкарам муха в главата. Трябва да й вкарам идеята, че е моя в психиката и подобни малки стъпки водят именно към тази цел. Като повториш нещо на някой 100 пъти рано или късно го приема за факт.


Титла: Re:Среща с адвокатка на 26
Публикувано от: btw в Май 28, 2018, 23:11
Това за което си писал, става на по-късен етап. Със сигурност след клоуза. Преди това са само влечения. Прекалено много си се вгъбил да я подчиниш. Това ще те спъва. Избии си го като фикс идея. Случва се след като се задържи около теб. И не е чудо. Не е до някаква невероятна игра, а от приемането на твоята реалност. С времето.
Гледай си кефа, разбирам, че искаш да развиеш играта си, но не го обръщай на его, ще се прецакаш.


Титла: Re:Среща с адвокатка на 26
Публикувано от: slayer в Май 29, 2018, 08:43
Just_a_boy,

много ще се учудя, ако успееш да я праснеш тази. И то ще е само по милост и нийдинес от нейна страна.

Цитат
Тази кака обаче сама прецака динамиката.
И трябваше или да я натискам докато тя играе далеч, тоест да се превърна в натегач, или просто да забавя и аз темпото.

При нормално развитие на динамиката вече да съм я нацелувал отдавна, а сега ще излизаме за 3ти път и пак го усещам, че може да е рано.

- Кой на кого налага динамика, темпо, реалността си? Кой с кого се съобразява? Кой към кого се нагажда? Кой е по-ценният?

Цитат
Даже се замислям дали да не се опитам да я играя много солидно, за нещо като връзка при изцяло мои правила. Искам да й влезна яко в главата. Да знае, че играя с други, да знае, че съм студент, който няма кой знае какво и пак да ме иска като луда.

- Кой на кого е влезнал в главата, кой прави схемите и ги мисли стратегиите? Кой задълбава и се чуди, това ли, онова ли да пробва?... квалификации до дупка... баси

Цитат
Докато не мога да го правя това с някоя опитна и красива какичка няма смисъл никакъв "играч" да се пиша.

- Лооол... играчо, играчо... т'ва ако го беше писал някой, който е от 2 дена във форума - иди/дойди... баси егото, баси чудото - тежест, тежест... желание за валидация

Цитат
Е нормално, ти не си какичка вече. Странно ти е да го чуваш и затова не ти харесва..  

 да не се обидиш сега, майтапим се тука

Нямам представа. Не ми е направила забележка досега.

- Колко си мек... как ти се чупи фрейма, дори във форума. Една от последните й виках постоянно... 'како това, како онова' (леко и доминантно)... (а беше по-малка от мен), просто така ми идваше от вътре... Постоянно се нервеше и нервничеше 'не ми викай така'... а аз само 'добре... како :)' с широка усмивка и грам-нереактивност.

---

С последния си поуст показваш доста сериозни проблеми, липса на опит, липса на стил, его и тежест. Прочети предния ми поуст за 4те неща, които трябва се случват, когато си в сет и почни да мислиш и действаш по тях.


Титла: Re:Среща с адвокатка на 26
Публикувано от: gotemperor в Юни 15, 2018, 12:41
Какво стана? Някакво развитие?


Титла: Re:Среща с адвокатка на 26
Публикувано от: Just_a_boy в Юни 21, 2018, 12:39
Какво стана? Някакво развитие?
Излизахме преди около седмица пак(което ни е 4та среща май, бали го). Накарах я да си тръгне по-рано от работа и да побърза да дойде, с което й тествах интереса. Почна да мрънка, че сега трябвало да си го вземе този 1 час утре сутринта, трябвало да става по-рано заради мен. Заведох я на 1 кафе, тя си поръча да яде и й донесоха някакво развалено ядене, при което ми омрънка живота - било неуважително към нея, как можело да я водя на такива места, за това ли ме била оставила да водя отношенията. Аз го обърнах на майтап и й се смях, тя се обиди. Тегава среща беше като цяло, накрая й казах, че няма да й търпя фасоните, отебах я да плаща сметката и си тръгнах.

След около 4 дни я пробвах пак по вайбъра с лека закачка. Захвана пак и си продължихме сякаш нищо не е станало. Сега в събота съм й казал да си отдели цялата вечер за мен, ще я водя на барче и след това на по вино към апартаментчето. Ще видим какво ще стане.Титла: Re:Среща с адвокатка на 26
Публикувано от: stone в Юни 21, 2018, 18:41
Какви са тия кафета и вечери - ти какъв вайб излъчваш въобще, на провайдър или на плейър?
На едната среща я вдигаш и въртиш, натискаш, искаш да я наебеш на улицата едва ли не... А на другата водиш на вечеря (не ми казвай, че сте седнали един срещу друг на масата?)
По принцип не е хубаво да го играеш 100% плейър, защото води до лмр, асд, и разни други абревиатури из речника на пикапа. Аз бих го играл 80/20 плейър/провайдър. А ти си играл на тая среща 20/80. Ми не си консистентен, конгруентен, и кво беше още ентен.
С всяка среща, през която не прогресираш сексуално, навлизаш във френдзоната.
Ок е да не ебеш веднага, ама примерно на първа среща кино, втора целуване, трета натискане, бъркане по дупките или свирка, тогава спокойно можеш да идеш на четвърта.
Ама ти на първа натискане, па на трета на вечеря, вървиш нали се сещаш накъде? Назад вместо напред. Аз бих спрял да я каня. Тя ако се присети - ок, ама казваш виж кво, сега си чилвам у нас, запалил съм си наргилето и съм си забъркал един коктейл, ако искаш ела да ми правиш компания. Ако дойде дойде, ако не - няма смисъл да висиш по ресторантите.


Титла: Re:Среща с адвокатка на 26
Публикувано от: Just_a_boy в Юни 21, 2018, 18:47
Няма да я водя на вечеря, къде го видя това ? Отиваме на бар да обърне 1-2 и след това сме на вино. Пари за ресторанти нямам, трябва да взимам нови гуми за колата ;)

Ако говориш за миналата среща - заведох я на кафе, тя сама си поръча ядене. Не мога да й кажа "стой! няма да ядеш".


Титла: Re:Среща с адвокатка на 26
Публикувано от: btw в Юни 22, 2018, 00:27
Залагам една бира, че ще я наебе


Титла: Re:Среща с адвокатка на 26
Публикувано от: rekojeht в Юни 22, 2018, 01:18
Кол-вам твоята една бира, и вдигам още една, че ще излъже, че я е ебал.


Титла: Re:Среща с адвокатка на 26
Публикувано от: btw в Юни 22, 2018, 13:27
Раздавай


Титла: Re:Среща с адвокатка на 26
Публикувано от: stone в Юни 22, 2018, 21:41
Снимките не ги прави в лице, нали е адвокатка, неудобно е. На задна прашка панделките на бедрата да се виждат.
No pics - no beer.


Титла: Re:Среща с адвокатка на 26
Публикувано от: Just_a_boy в Юни 25, 2018, 02:09
Готова е пичове ;) Ходихме да гледаме мач, тя пи бира, аз нищо. Изкарахме до полувремето и я замъкнах към таванчето(логистично на около 10-12 минути от мястото дето гледахме) с претекста, че имам "изненада за нея". Ето ми я и изненадата:

да обърне 1-2 и след това сме на вино.

(http://www.img-share.eu/f/images/530/kvartirayUKiNgc8Bp7ujErmrMMD1529884443_sredna.jpg)

Черен шоколад и намалено розе от Билата - 8~ лева.

stone, е трудно ще стане тва. Мацката не е тъпа, би се усетила. По-натам евентуално и то само в скрития раздел. Това мога да предложа като снимка:

(http://www.img-share.eu/f/images/530/kvartira-1hhz2aVYocyJCsAiCgXhd1529884473_sredna.jpg)

Това са нещата на мацката, докато тя се оправя в банята.


П.С. Таванчето ми е готино, перфектно е за пички. Понеже видях съседната тема с оплаквания от таванчета - важното е отвътре да си го направите готино. Моето е доста малко и в стара сграда, но е добре обзаведено и бих казал, че доста предразполага.Титла: Re:Среща с адвокатка на 26
Публикувано от: stone в Юни 25, 2018, 05:42
Браво на младия лъв, от мен респект и реп.


Титла: Re:Среща с адвокатка на 26
Публикувано от: btw в Юни 25, 2018, 14:49
Респект и реп за децата, аз си чакам бирите. Нищо, че не пия, важното е че ви обрах.
Джъст, не се заблуждавай, че си ебал, щото си спретнал таванчето или щото имаш игра и си готин. Еба щото се хванах на бас. Аз басове не губя.
Все пак, довърши темата с репорт. Няма да минеш тънко с две снимки на вино, чанта и краката ти.


Титла: Re:Среща с адвокатка на 26
Публикувано от: Just_a_boy в Юни 25, 2018, 16:09
Репорт:

Бях я подгрял леко преди това във вайбъра. Казах й, че съм й подготвил нещо интересно за следващия път, че я искам с червено червило и лак и да си отдели повече време. И най-вече да не мрънка като миналия път, което й натяквах многократно - повече не бъзик, но и за да си коригира границите и отношението от предния път.

Около 5 минути преди срещата ми звънна:

- Аз съм еди къде си, трябваше да мина да оставя нещо, сори, ще дойдеш ли да ме вземеш или поне да се срещнем някъде си
- Не. Чакам те тук, идвай
- Ама то колко време ще ми трябва, хайде да се пресрещнем някъде по средата
- 15-20 минути ти е, чакам те на мястото

Дойде след около 20 минути, беше доста  издокарана - с изкуствени мигли, чорапки до над бедрата, пола и червено червило. Беше се постарала. Беше и с по-позитивна енергия и настроение от предишната среща. В началото го играх леко дръпнат, но без да правя излишни драми за закъснението й. Седнахме да гледаме мача като тя доста се разговори, а аз не я отразявах много, много и на места отговарях само с "аха" , "мхм" докато си гледам мача.

Ето и един може би слаб момент. Тя ми казва:
- Отиди да ми вземеш една бира(мястото беше на самообслужване)
Първия път не го отразих. След това пак:
- Хайде де, отиди да ми вземеш една бира

Можеше да я резна с нещо "е да не си малолетна, иди си вземи" / "случайно да ти приличам на сервитьор ?", но в случая явно бях на футболна вълна и не ми дойде нещо силно да кажа. За това просто й казах:

- Ей ся.

И след няколко минути й взех една бира(може би провайдърско и грешно, но явно не и фатално за цялостната картинка)

Изгледахме до края на първото полувреме, като тя доста повече говореше, а аз си гледах мача и дори я игнорирах. Казах й, че не ми се гледа повече, че мачът е ясен и да тръгваме. Последва ме. Мацката каза, че е пила малко и преди да се види с мен, +1 бира в мое присъствие и накрая половината вино в апартаментчето. Казвам го, щото може и алкохолът да има някакво влияние.

По пътя за таванчето градих предимно репорт. Като стигнахме пред сградата й казах:
- Тук, на последния етаж ти е изненадата. Хайде.
- Ама.. чакай. Да не си помислиш нещо сега ?
- Не. Какво да си помисля ? Май само ти си мислиш някакви неща. Хайде влизай, нищо няма да правим

Качихме се, показах й изненадата, като й дадох едно 15-20 минути, в които не я натисках, оставих я да пийне и да изградим още малко разговор. В началото я усетих, че е малко смутена. След това започнах леко да я галя, да я прегръщам, да я целувам/хапя по гърба и раменете. По едно време нещо каза, че съм й "нарушавал личното пространство", което ме издразни и й дадох рязко назад. Оставих я пак повече да говори. Има една китара на таванчето, заигра се с нея, опита се да свири и да пее караоке..

Започна да навлиза в някакви теми(оставих я да води повече разговора, съответно и да инвестира), психологии, чудесии. Как имало 4 архетипа жени, кралици, момиченца, майки, не знам си какви и аз й казах:

- Е явно на един мъж му трябват 4 жени, за да си има всичко хахах

Почна да се обяснява как една жена можела да има всичко в едно, да се доказва. Вървяха добре нещата. Започна да се отпуска, дори каза, че ако е знаела, че ще я водя там, щяла да остане да спи, но така не можела без да си вземе някакви неща. Щяла да спи на леглото, а мен да ме остави на диванчето. Уби ме от смях това момиче :) Започна да се отпуска, качих й краката върху скута ми, но пак се дърпаше като ескалирам за целувки и събличане, което започна сериозно да ме дразни - все едно съм някакъв ученик, дето се пробва по 10 пъти да мине изпита. След 2-3 опит, просто се отказах и й казах, че след малко тръгваме. След това започна да увърта, че не бързала толкова - даваше ми тотално смесени сигнали.

Винаги като се сблъскам с такова нещо и такъв ЛМР, почвам да си мисля дали мацката не иска просто да си я "взема" и един вид да я награбя въпреки нейното дърпане. Ама после не ми се лежи за изнасилване, та се въздържам.. Можеше и по съвет на stone просто да си го извадя, но не го усетих и не ми се връзваше с виното, китарата и романтичната обстановка :) Вече си тръгвахме, беше се разлигавила доста и я накарах да излезе, за да пусна алармата. Затворих вратата и тя влезе - мислела, че я гоня и ще остана вътре. Казах й да се махне, за да пусне алармата. Излезна и след това пак влезе точно преди да пусна алармата. Тогава вече я усетих, натиснах я до стената за целувки, бараници, получи се доста силен момент и продължихме в правилната посока :)

П.С. Знам, че специално с тази мацка не съм го играл по най-ефективния начин, че съм вкарал доста бета и провайдърски елементи. Това ми е ясно. Такава беше динамиката. Важното е обаче, че си постигам целите.


Титла: Re:Среща с адвокатка на 26
Публикувано от: btw в Юни 25, 2018, 17:23
Перфектно поведение няма. И слаби моменти да има, няма лошо. Важното е единствено да не ти прецакват личните разбирания и желания. Не се съди излишно строго, и това не помага. Съди обективно.

За физическите ескалации при последния клоуз (и преди съм го казвал), следи единствено и само физическото и поведение. Вербалното винаги го игнорирай. Само езика на тялото. Натискаш я. Ако се дръпне, избута те, или се опитва да те измъкне, рязко прекратяваш всичко, и игнорваш. Ама ако само бърбори "спри, недей, не бива", но си стои все така разчекната под теб, продължаваш, без да отрязяваш глупостите и. Докато (ако изобщо), не реагира физически негативно.

На ЛМР-а, ако забелязваш ти е играла близо-далеч. Много добре е разбирала, що и казваш да излезе. Това което ти е слечелило клоуза в случая (не винаги ще ти го печели), е това, че не си реагирал изобщо на нейното близо-далеч. Някои сетове ще ги печелиш така. Други ще се налага да реагираш с по-силно далеч. Зависи от причличането на мацката към теб в настоящия момент. Ако е силно, това е по-добрия вариант (в случая си имал добро привличане). Ако е тръгнало да спада в тоя момент, е по-добре по-силна реакция - повече чупеща рапорта и по рязка.


Титла: Re:Среща с адвокатка на 26
Публикувано от: Johnny в Юни 25, 2018, 22:54
Браво, +реп, разбира се.

Добре се е получило в края - "далече-то" не е дошло, защото си искал непременно да я наебеш и си го планирал като действие, а защото наистина си се издразнил от дърпаниците й и си бил готов да приключиш, за да не губиш време в разговори и пипаници.


Титла: Re:Среща с адвокатка на 26
Публикувано от: recheck в Юни 27, 2018, 10:30
Здрасти Boy. Как ще продължат отношенията ви за напред?


Титла: Re:Среща с адвокатка на 26
Публикувано от: Just_a_boy в Юни 27, 2018, 12:13
Играта далеч + неотразяването на нейната игра беше силна част и е спомогнало със сигурност. Това, което натежа според мен обаче е, че вече имаше много натрупано напрежение в нея. Минахме през всякакви негативни и позитивни емоции, разтеглихме играта в почти 2 месеца време. Накрая явно просто не издържа повече на "играта" и кулминацията от пуш-пул на таванчето + готовността ми да я разкарам от квартирата и да си тръгна я е разтекло окончателно.

Това, което научих в последната около година и мисля, че много ми помага е да се забавлявам на тяхната игра. Всичките им закъснения, увъртания, претенции и опити за манипулация започнаха да ми стават все по-прозрачни, да разбирам кое и защо се прави, съответно ми е забавно да наблюдавам цялата постановка и театъра, който се спретва в междуполовите отношения. Примерно, едно банално закъснение. Запазена марка на много жени. Преди 2 години сигурно щеше да ме издразни, съответно щях да влезна в срещата с негативна енергия и да създам предимно отрицателни емоции(които също са нужни, но не и да преобладават).

А нека разгледаме едно закъснение обективно. Твърде често срещано е. Има ли смисъл да се дразниш от това ? Не. Прави се, за да си покачат илюзорно стойността в твоите очи и да създадат очакване. Важните хора се чакат и важните събития създават очаквания. На концертите винаги важните изпълнители закъсняват, подгряват ги и така създават очакване, а после и еуфория с влизането си. Тя се старае да създаде такова впечатление у теб - че е важна, че събитието "среща" е нещо важно и изключително. И мнозина биха се хванали лесно на това. Дори няма да го разчетат правилно и да разберат истинското значение на този акт.

Но реално е толкова прозрачно. И ти дава толкова голяма свобода на действие. А първичната реакция е да се изнервиш и да си под напрежение. Какво като я изчакаш 15 минути ? През тези 15 минути може да направиш 100 други неща. Да говориш по телефона с друга. Да се наядеш. Да направиш 2-3 сета. Или просто да си тръгнеш, ако решиш че не ти е окей да висиш и да я оставиш с пръст в уста. Можеш дори да се заиграеш с някоя така че тя да те види с друго момиче, което автоматично ще я накара да те гони и ще ти вдигне стойността. Ето как от една привидно кофти ситуация ти извличаш максималното.


Само езика на тялото. Натискаш я. Ако се дръпне, избута те, или се опитва да те измъкне, рязко прекратяваш всичко, и игнорваш. Ама ако само бърбори "спри, недей, не бива", но си стои все така разчекната под теб, продължаваш, без да отрязяваш глупостите и. Докато (ако изобщо), не реагира физически негативно.


Дърпаше се и физически. Иначе ясно - ако са само думи действам. Важна е и интонацията - ако ти говори "нее, не сега" и го казва с мъркащо и възбудено гласче е едно, друго е да го каже сериозно и уплашено.


Здрасти Boy. Как ще продължат отношенията ви за напред?
Идеята ми е да продължим да се виждаме без да се задълбочават излишно отношенията. По среща - две на седмица, приятни емоции, през другото време по вайбъра. Искам да наложа тази реалност и да видя колко време ще успеем да изкараме така. Това ще ми бъде тренировка и за фрейма, а също така и безценен опит, защото все пак говорим за вече зряла и опитна мацка.


Титла: Re:Среща с адвокатка на 26
Публикувано от: recheck в Юни 27, 2018, 12:30
ОК


Титла: Re:Среща с адвокатка на 26
Публикувано от: stone в Юни 27, 2018, 22:32
По веднъж на седмица ще си ОК да я виждаш ако чукаш и още 2-3 освен нея.
А ако нямаш... де факто ставаш моногамен с тази. Ще ти се приебе и ще я потърсиш по-често, отколкото си планирал, и почват драмите - защото почваш да даваш вайб на бойфренд, не на тъпкач (фък-бъди).
Ако тази ти е единствения източник на секс, щеш не щеш почваш да се примиряваш с разни нейни изисквания и глупости, които те дразнят. Но си викаш - няма как, инак вземе да си тръгне и оставам на сухо. От това следва слаба игра.
Така че от мен това - ако искаш да си изпълниш плановете и да държиш фрейм, трябва да вкараш още няколко мацки в харема.
Ма аз нямам много опит с въртенето на няколко едновременно - може би Берсерка да каже.


Титла: Re:Среща с адвокатка на 26
Публикувано от: EL_Diablo в Август 17, 2018, 08:33
Какво стана с адвокатката, че ми е интересно :) В крайна сметка придърпа ли я за фък бъди или си останахте с историята на таванчето?


Титла: Re:Среща с адвокатка на 26
Публикувано от: Just_a_boy в Август 17, 2018, 09:26
Да, виждаме се от време на време с адвокатката. Не много често, на 2-3 седмици веднъж. Нещо се опитва да ме играе за повече от секс. Искала да излизаме, да "правим неща заедно", не само секс. А в началото уж каза, че не трябвало да се влюбвам и да си останат така нещата..  :-[


Титла: Re:Среща с адвокатка на 26
Публикувано от: EL_Diablo в Август 17, 2018, 15:08
Ххахах евала, е това се казва да я биеш в нейната игра ;)


Титла: Re:Среща с адвокатка на 26
Публикувано от: stone в Август 22, 2018, 16:35
Нещо се опитва да ме играе за повече от секс.
Един път една ми вика, че искала повече от секс. Аз казах "какво, групов секс?"