Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки, пикап и запознанства => Темата е започната от: asdasd в Юни 14, 2018, 09:04:29Титла: ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
Публикувано от: asdasd в Юни 14, 2018, 09:04:29
Привет на всички.

В този рапорт споделям с вас колко прекрасен е животът. Изненадани ли сте? Обикновено всички около нас се оплакват и обясняват, как това не добре, държавата ни не струва, токът бил поскъпнал, взимал САМО 1400 лева заплата и т.н и т.н.. изобщо потъркулиш ли се по този път, както казват древните римляни – мамата си ебало.

Дълго време се лутах в „дебрите на мрака“. Наричам ги така, понеже от призмата на времето си давам сметка, че наистина бях задействал код „Самоунищожение“ и смело се саботирах, което беше изцяло заради мен.

В един момент се огледах добре и видях, че всичко, което се случва с мен е отражение на собственото ми мислене и действие. МИСЪЛ  РЕШЕНИЕ  ДЕЙСТВИЕ. И в момента, в който осъзнах,  че сам съм влязал в лайната и съм си слагал леген след леген на главата осъзнах, че само аз мога да изляза от тях. Логично, нали? Сега за какви лайна говорим и кога ще се появят пичките/курвите/жените/пиленцата/овцете/козите – кой както му е удобно, все с любов е обръщението към тях. Идеята е, че като си мухльо в една област си мухльо навсякъде. Победителите печелят на всички фронтове, а губещите се провалят на всички. Лирическо отклонение, което важи за всяка сфера на живота.

Сега малко практическа част за да не е тинтири-минтири. Решавам си, че съм болен (официалната медицина така ми каза) и се изживявам като такъв – лечение на колити, гастрити, бъбречни заболявания, кариеси и всякакви други неща. Да де, ама в един момент си казах, „абе уй сплескан, ти мъж ли си или мекотело? Не може да си толкова зле, колкото се опитват да те изкарат тия.“ Дадох си дума, че сам определям от онзи конкретен момент сам определям здравословното си състояние и това беше самото начало. Върнах се към тренировките – по-брутални и отдадени, без да ми пука как изглеждам, опиянен и отдаден на момента, аз и желязото.. Започнах закалителни процедури – ходене на гол вечер след плуване и бос из софийските квартали. Освен каляване на тялото се калява и фрейма.

Работата ми дълго време ме съсипваше психически и физически. За 7 месеца освен зор друго не бях виждал. Седнах си на гъза и я смених. Идеята ми е, че промяната е нещо напълно нормално и необходимо. Просто без нея няма как да се случат нещата. Както като бях на 16 години и ходех с дебело и грозно момиче и си мислех, че ще се оженим, понеже нямах си мислех, че нямам избор, така и знам, че небето ми е граница в момента.

Така. Това беше лирическо отклонение, дано се изясни мирогледа ми, ако не ще отговарям на въпроси. Минаваме към пикап- частта – алилуя.

Откъм игра не мога да се оплача. В интерес на истината това, което ме спира е това, че не си вярвам достатъчно. Не вярвам, че готина мацка (която сам съм определил като такава) ми се кефи супер много и не придвижвам сега в желаната от мен посока. В общи линии, ако някой има желание може да погледне предните ми публикации, обикновено търся под вола теле в тях и се оплаквам и мрънкам. Ебати досадника.

Последно време излизам в обедната почивка да поразцъквам в едно молче в близост до работата. За моя радост един приятел, който знае за играта бачка в мола и се срещаме честичко. Обедната почивка минава в майтапи, бъзици, истории и хоооп 1-2-3 сета. И да не отворя всичко е наред, позабавлявали сме се, починал съм си от работата и продължаваме напред.

Забелязвам, че вече нямам никаква игра. Пълен пациент. Шегувам се – прост приех да се откажа от това какво пише в книгите, как реагира пикап обществото и кой какво мисли. Първото правило в играта ми е да бъда ЕСТЕСТВЕН и ОТКРИТ. Презентира се добре. Влизам силно и ясно. Няма значение какво говоря, а субкомуникацията е ясна. Около 10-30 секунди след това има два варианта – Вариант 1: тя си тръгва, понеже няма интерес, което е прекрасно, понеже не си губим времето. Този вариант е ясен и е абсолютно нормален. Аз съм мъж и искам да еба жени, но не всяка, а тези, които ме дървят, отсреща е същото. Ако не си съвпадаме като химия и т.н няма как да продължим. Вариант 2 (който ни интересува) – създава се първоначално привличане и „се харесваме“ с мацката. Тук вече можем да говорим за игра/свалка/съблазняване и т.н.

Определена схема няма. Има принципи, които следвам и които ми харесват. Но в общи линии е нещо от този род:
Заговаряне на мацката  създаване на привличане  Улавяне на момента, в който тя е захапала и канализиране на енергията  Баунс/кафе/смяна на контакти  среща  Клоуз.

Като идеята ми е всяка една от тези импровизирани крачки да се случва естествено и непринудено, просто нещата да се случват.

Заговарям една мацка – 1,75, кестенява коса с русо в долната част, кафеви очи, закръглено, но много сладко лице, стройна, големи гърди, стегнато дупе и сладко стегнато коремче. Седи и си блее нещо насам натам. С приятеля ми се бъзикаме и говорим пълни простотии и и влязох с нещо от рода на „Здрасти.“ и се усмихвам. Тя веднага грейна, субкомуникация, говорим си на друго ниво. Още докато я гледам на 5-6та секунда почна да се криви, да си бара косата и нямаше какво да я бавя. Хвана я за дясната ръка с моята дясна и я дръпнах на една пейка в мола.

Аз: Я кажи сега как се казваш.
Тя: Аз съм ХХХ.
Аз: Я се представи ХХХ.
Тя: Ама аз съм.. уча.. правя.. бла, бла .. бла.

Последва един разговор, който беше изцяло на емоционално ниво. Следях как реагира на действията ми и калибрирах. Вкарах си леко кино – стисни мускул, пипане по рамото, я да видя коремни плочки имаш ли, бла, бла бла.. Подкефи се. Погледнах часовника и обедната ми почивка беше към своя край. Предложих и да разменим контакти и да се видим тия дни. Тя каза, че е от провинцията и няма да се връща в София, понеже я били окъсали на изпитите и ще следва във Варна. Приех го. Казах си, окей да сменим контакти, пък ще го измислим. С готовност си даде телефона, без очаквания, нито от мойна нито от нейна страна. Още същия ден се прибираше в дома си и то преди да свърша работа..

Почна бачкането следобед и ми хрумна – абе пич сега или никога. Всичко или нищо. Звъннах и не ми вдигна. Започнаха пораженчески мисли да се появяват в главата ми, как пак нищо не става от мен и съм пълен льольо. Хванах тези мисли и ги разпердушиних. След 10-тина минути мацката се обажда. Разбъзиквам я по телефона, че ако харчи много пари няма да я взимам за жена и ще и огранича бюджета, малко закачки от разговора отпреди час – два. Офертирам я да се видим след работа и да пием по кафе, пък утре да се прибере  в родния си град. Топката е в нейното поле. Не се ангажира и каза, че ще върне обаждане. Отговарям спокойно „добре“ и си върша работата. Девойката се обажда и се уговаряме за същата вечер.

Излизам от работа и отивам да пикапя. Чувам се с един от уинговете и излизаме да разцъкваме. Весело и забавно е, получава се играта с мацките. По едното време звъня на мацето къде се подвизава, нашата е на две спирки и идва на уреченото място. Казвам чао на уинга и я повеждам насам натам.

Доминирам я, кефи ми се, следва ме. Изпълнява каквото и кажа. Абсолютно не ми пукаше какво ще стане, и бях супер отпуснат. Бъзиках сервитьорката, поздравих едни непознати на една маса и изобщо си самогенерирах добри емоции и настроение. Мацката изцяло погълната от мен и харизмата ми не знаеше какво става, такова нещо не и се беше случвало, няма и да и се случи никога..

Сядам в кафенето. Казвам и къде да седне, настанявам се удобно. Поръчвам си едно питие и си се усмивам, че е педалска напитка , а истинските мъже пият бира, кикоти се тя, каза, че не пие и аз и поръчах бира, рол плеинг и като цяло много забавен мохабед.

Интересното е, че реших да изложа целия си мироглед на тази среща, да споделя кой съм аз, за какво се боря откъде съм и бла, бла, бла. Не с цел да я свалям девойката, ами да съм наясно със себе си. И познайте останах супер изненадан. Невероятно готин и прекрасен живот водя. Имам чудесни приятели, които винаги са ме дърпали от лайната ако загазя, прекрасно семейство готини хобита и ежедневно чупя социалните норми. Трупам готин опит и т.н и т.н.. Изясних за себе си, че ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН.

Мацката супер затворена се опитва да каже нещо, но супер притеснена и изкарва по една две думи. Комуникацията се получава лека и непринудена. Скъсих дистанцията помежду ни. Киното си върви, вече е окей с това да я докосвам. Виждам в очите и ДЯВОЛСКО привличане.. мокър поглед, поти се до мен, изчервява се, не я свърта на едно място.. ЖЕЛАЕ ме.. скъсявам още малко дистанцията и пробвам да я натисна. Стряска се и ми казва, че иска да си ходи. Не и обръщам внимание и се дърпам удобно на дивана – крачка назад. Правя си моите неща, бъзикам сервитьорката, след което правя втори заход. Виждам я как не издържа, но явно в кафето и беше притеснено.

Излязохме навън, шитките си валяха през целото време, но кой им обръща внимание.. Валеше дъжд и стана много романтично. В онзи момент реших да вкарам романтика, като по филмите, в приказките.. Защо не? Малко от време на време е окей. Гушнах я, притиснах я към мен, харесва и някой да я доминира. Започнахме да се целуваме. Аз определям правилата на играта. Вдигнах я нагоре, и си я командоря, прави това, прави онова. Супер много ми се кефи и нещата се случват от самосебе си.

Нося я наръце, мокри ни дъжда. Гледаме се в очите. Целуваме се. Аз определям какви да са целувките.

Трябва да си ходи.. с родителите си е тук, а вече закъснява с два часа. Изпращам я до метрото. Емоционалното влакче продължава. Пляскам я по дупето пред хората, изчервява се, ядосва се.. удря ме по рамото игриво и падаме и двамата по ескалаторите.. смях и емоции. Стигаме до влакчето й и казвам, че го е изпуснала. Съгласява се. Остава до следващото. Извинява ми се, че няма да учи в София, а сигурно в друг град. Не се афектирам. Наслаждавам се на момента и готините емоции. Снимаме се за споменче и тя си тръгва. Прибирам се доволен. Нямаше как да претупам нещата и да я клоузя същата вечер. При по-бърза ескалация се отдръпна и можеше да се сгомняса всичко. Отпуснах се и се насладих на момента.

Прибирайки се към дома ми се замислих, че единствените бариери са тези в главата ми. Мога да постигна всичко, абсолютно всичко.

Поуките и изводите за себе си съм ги направил. Вървя в желаната посока и се наслаждавам на живота.

Бъдете ЗДРАВИ!


Титла: Re:ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
Публикувано от: genuine в Юни 14, 2018, 15:26:06
Много надъхваща тема! Като я прочетеш оставаш с едно такова готино настроение и се усмихваш. Браво, WARZONE! Винаги си писал, пишеш и ще пишеш добре! Много се радвам, че си намерил и правилната посока в живота и се наслаждаваш с пълна сила на всичко случващо се. За свалката - отново браво, доминирал си, изкефил си се, било е забавно. Това са най-важните неща. Дали си клозил или не не е от толкова голямо значение. Успех и за напред и драскай по-често тук!


Титла: Re:ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
Публикувано от: Just_a_boy в Юни 14, 2018, 20:37:29
Браво. Тръгнах да ти пиша същото:

Дали си клозил или не не е от толкова голямо значение.

Имал си настроение, имал си присъствие, водил си в правилната посока. Че не си клоузил все тая, било е въпрос предимно на логистични пречки. По-важен ти е опитът. Той ще ти се отплати в бъдеще, а не конкретният клоуз. И да я беше наебал, след 2 дни пак щеше да ти се ебе - тоест все тая. Докато опитът трупан бавно и усърдно е това, което ти гради и подлага основите на бъдещето - бъдеще, в което живот и здраве ще се клоузят повече и по-готини пички ;)

Дори от известно време забелязвам, че играта се развива предимно от неуспехи и неясни ситуации. Когато ти е по-трудно щеш нещеш се развиваш. Лесните клоузове винаги подвеждат. Удрят те по егото и те заблуждават, че си играл много добре, което невинаги е така. Неуспехите, сетовете които си изпуснал за малко(както е в случая) са това, което реално те кара да чистиш грешки и да си подобряваш играта.

Успех занапред и ще се видим скоро ;)


Титла: Re:ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
Публикувано от: rekojeht в Юни 15, 2018, 01:10:46
Че не си клоузил все тая, било е въпрос предимно на логистични пречки. По-важен ти е опитът. Той ще ти се отплати в бъдеще, а не конкретният клоуз. И да я беше наебал, след 2 дни пак щеше да ти се ебе - тоест все тая.
Който ще да ми вярва, не се заяждам, даже няма да оспорвам или адресирам варзона. Просто питам.
И какъв опит точно е натрупал? Какъв опит е натрупал от това, човек, който е отварял 10000000000 сета досега....целувал се е с някои от мацките (предполагам!) и най-вероятно е клоузил някоя друга (надявам се!)? Айде, ако беше някой там девственик дето не е заговарял мацка през живота си, можеш да му го пишеш опит. Ама в случая....

То ако досега мацките дето е целувал и ебал не са му се отплатили, точно тая ли ще му се отплати те първа....може би...евентуално....

Еми той и не я е ебал, и му се е ебало и същата вечер, и следващата, и по-следващата, така че......Пък ако ще вървим по тази логика, то цялата тая схема с ебането не излиза на оферта....нали все пак, ще ни се ебе след 2 дена пак....То тогава за кво изобщо да се хабим да ебем?

Само аз ли оставам невпечатлен от крайния резултат на сума ти време трамбоване + седене под крилото на кой ли не гуру? И накрая резултатът е - ми пробвай се и може да се поцелуваш с някоя.


Титла: Re:ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
Публикувано от: asdasd в Юни 15, 2018, 08:15:25
Цитат
Който ще да ми вярва, не се заяждам, даже няма да оспорвам или адресирам варзона. Просто питам.

Добре. Вярвам ти.

Цитат
И какъв опит точно е натрупал? Какъв опит е натрупал от това, човек, който е отварял 10000000000 сета досега....целувал се е с някои от мацките (предполагам!) и най-вероятно е клоузил някоя друга (надявам се!)? Айде, ако беше някой там девственик дето не е заговарял мацка през живота си, можеш да му го пишеш опит. Ама в случая....

Относно опита. Всеки един сет е трупане на опит. Всяка една интеракция. Към всяка една мацка подхождам като към бял лист, като към нещо ново. Всеки един човек отсреща е уникален сам по себе си. Обикновено  в свалките има своите комплекси, страхове и т.н, които се виждат ясно и трябва да се преодолеят. Със самата свалка се сблъскваш с различен тип ситуация. Готиното в този сет беше, че пичето идва за малко и са я скъсали на изпитите и едва ли не за нея е настъпил края на света, животът свършва, но в същото време се появява готин пич, който е естествен и открит, не крие какво иска и може да си позволи да прави каквото си иска. От нейното родно градче няма подобен типаж, случва и се нещо ново и невероятно, неповторимо.. тя е опиянена и иска още и още, но идват "комплексите".. какво ще си кажат хората и т.н. Но това е нещо, което се усеща. Няма как да го опиша. Няма как да предам същата емоция. Това са неща, които се изпитват. И идеята не е да взимаш и да грабиш, да използваш да плячкосваш. Идеята е да ДАВАШ. Да не ебах. Голям праз. Никога не съм го поставял на пиедестал.

Цитат
То ако досега мацките дето е целувал и ебал не са му се отплатили, точно тая ли ще му се отплати те първа....може би...евентуално....

Аз от мацка отплата не търся. Мога просто да и покажа какво има освен социално приетото. Мога да и покажа какво  е да бъдеш мъж, който не е "лошото момче, престъпник", а доминира в нещата, с които се е захванал. Отплата няма. Не това е и моята цел.

Цитат
Еми той и не я е ебал, и му се е ебало и същата вечер, и следващата, и по-следващата, така че......Пък ако ще вървим по тази логика, то цялата тая схема с ебането не излиза на оферта....нали все пак, ще ни се ебе след 2 дена пак....То тогава за кво изобщо да се хабим да ебем?

То и логиката с храненето не излиза. Защо да ядем, като утре пак ще ядем? Когато играеш мацка, която познаваш от два часа и да я ебеш още същата вечер е възможно. Просто трябва да си отворен за сигналите и тя да поддава. Когато обаче мацката не дава сигнали "да се ебем още тук и сега" е една идея по-сложно. Просто и е нужно време, в което да се опознаете и да стане естествено. Това не ти е като по филмите да се ебат всички на първа среща.

Цитат
Само аз ли оставам невпечатлен от крайния резултат на сума ти време трамбоване

Ако наричаш трамбоване това, че излизам с приятели, майтапим се, бъзикаме се и отваряме някой друг сет и понаебем някоя от тях - добре. То за това е игра, Кейтарне - да ти е готино, забавно, да се надграждаш и израстваш. Гледаш ли го като "тромбоване" излизаш с цел да ебеш и какво? Целта на рапорта не е да впечатли някого или да покаже крайния резултат. Жените искат да впечатляват, мъжете можем да споделяме опит и ако някой е насреща да го приеме и приложи. Идеята е да видиш и да провериш. Който се е обърнал към мен за съвет и помощ съм му обърнал внимание, също както на мен ми обръщат внимание когато се обърна за съвет.


Цитат
седене под крилото на кой ли не гуру

Това е наистина добро. Ако ти приемаш Берсерка гуру, аз го приемам за приятел, с който излизаме  и обменяме опит. Тия клишета с "гурута", "крила" и т.н доста остаряха, братле, обнови речника.

Цитат
И накрая резултатът е - ми пробвай се и може да се поцелуваш с някоя.

Виждаш ли - ти гониш резултат. От тук и цялата концепция е друга. За целево ориентираното излизане е съвсем друга тема, която е дъвкана 1 000 000 пъти, както и всичко друго де.

Кейти, аз не разбирам от фотография. Обикновено на снимките, които правя се появява пръстче, което ги разваля. Сигурен съм, че си добър фотограф, аз опит практически нямам в това, за това и не коментирам. Ако седна и прочета една книга за правене на снимки и почна да ти давам акъл без да съм си купил дори фотоапарат и да съм излязал да снимам ще е някак си нелепо. Ти сега без да си хванал концепцията на пикапа и да пикапиш даваш акъли.

В един момент осъзнаваш, че всеки си има собствен стил и начин на игра, който не можеш да вземеш и приложиш 1:1. Мануара подходода му е един, на Слеъра друг, на Берсерк трети, на парадокс четвърти, Илиян пети. Всеки от тях е открил за себе си кое му върши работа и кое не. Идеята е човек да прилага това, което му е присърце и му върши работа.

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!


Титла: Re:ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
Публикувано от: stef-- в Юни 15, 2018, 08:50:13
Warzone, имаш моя респект, братле :)

Reko, идеята на поста е друга тука.
Не я ебал поради ред причини, само че най-важната не е сред тях - тя да не е била привлечена.
Натрупал е супер много позитивна емоция, докато в същото време е давал такава. Това поне за мен е много по-яко от секса.
Да правиш секс имаш супер много варианти.
Но да имаш чувството, че си свободен, че не си роб на системата и на социалното програмиране можеш да го постигнеш само с 1.

Поздрави,
stef--


Титла: Re:ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
Публикувано от: Johnny в Юни 15, 2018, 10:17:25
И аз давам реп, защото добре го е обяснил, warzone. Да ебеш, само по себе си, не е кой знае какво - яко е, но не е нищо особено. Има случаи (и аз съм имал), когато ебеш супер лесно и бързо и после си казваш "и кво, това ли беше? Ми не е кой знае какво.". Има и други случаи, както в описания рапорт, когато умираш от кеф точно след подобни сетове и емоции, които си генерирал и си дал на друг човек, създал си спомени, щастие. Не си ебал, но се чувстваш велико. И нормално, защото целта не е да ебеш на всяка цена. Е, пак зависи от човека, някой миже да си го кефи да ебе на всяка цена и си е прав за себе си, но в случая разбирам напълно warzone и споделям подобни на неговите виждания. И тези неща не важат само за пикапа.

Тъпо е да бачкаш със следния майндсет - "няма смисъл, защото не взимам достатъчно пари". Съвсем друго е, когато майндсетът е "трупам опит, повишавам своята стойност и подобрявам качествата си, парите не са цел, а средство и не ми дреме, че бай Уй взима повече и работи по-малко часове.".  Това, разбира се, не изключва момента на анализ и подобряване (и промяна на нещо, ако няма такова).


Титла: Re:ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
Публикувано от: Cancun в Юни 15, 2018, 10:36:42

Ама хубаво бе момчета, вие все изтъквате мантри като "да си свободен", "да се забавляваш", "да не си обвързан към някакъв краен резултат" и т.н и т.н, а накрая всичките тичате подир фустите по моловете и дискотеките. Някак си не се връзва.

Ми то, ако "да искаш да ебеш", не е толкова важно, в такъв случай защо никой от вас не написа репорт как ей така ходи по парковете и си говори с бабите, които дундуркат внучетата си? Или пък да иде да дрънне две бири с работниците от някой строеж в обедната им почивка.

Хайде стига вече лицемерие и празни приказки. Кого се опитваме да заблудим?
Няма нищо срамно да се каже, в прав текст, че апроучваме (без значение в каква форма) яките момичета, защото искаме да ги търбушим.Това е напълно човешко и мъжко и това е в природата на всеки здрав, прав, хетеросексуален мъж. Защо се опитваме да го обличаме ненужно в някакви захаросани понятия и философии?

Дали на първа или на пета среща, на първата или петата седмица, няма огромна разлика.Ти отиваш да я заговориш,да се запознаеш с нея, защото я преценяваш като готина и искаш да я мърляш.Точка по въпроса. От тебе се иска да си cool, за да се различаваш от останалите натегачи, да изхабиш Х количество време, което никой не ти връща, тогава защо ще го правиш, ако нямаш и не виждаш в картите поне минимална вероятност нещата да поемат в една конкретна посока?!

Естествено, когато това се прави по натурален начин, без да се пънеш, без да си нийди, без ламерски изпълнения, с адекватно поведение, ясно, че е по-добрият вариант, ама някой да дойде тук и да ми напише "миии... то на мен не ми дреме толкова дали ще я наеба или не, аз просто я заговарям, за да си правя кефа, щото се забавлявам на интеракцията и грам не мисля за евентуален секс", ето това вече ми е супер изкуствено.

Все едно да идеш на интервю за работа и да кажеш на HR-ката: "аз искам да дойда във вашата фирма, защото обичам тази работа, забавлявам се като я правя, кефи ме средата от млади хора и грам не ми дреме за заплатата, която ще ми дадеде, стига да имам да си плащам храна и сметки, ама и 0 лева да ми давате, аз пак ще си изкарвам готино".


Титла: Re:ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
Публикувано от: Johnny в Юни 15, 2018, 10:50:21
.Ми то, ако "да искаш да ебеш", не е толкова важно, в такъв случай защо никой от вас не написа репорт как ей така ходи по парковете и си говори с бабите, които дундуркат внучетата си? Или пък да иде да дрънне две бири с работниците от някой строеж в обедната им почивка.Защото форумът не е за баби и работници.

Естествено, че искаш да ебеш момичето, но не на всяка цена. По-лицемерно би било да казваш, че само сексът има значение, когато всъщност не смяташ така, не мислиш ли? Ако толкова ти се ебе за самото ебане - плащаш и ебеш. Говорено е вече това.

И не знам защо предположи, че всички "тичат подир фустите по молове и дискотеки".

Ти може и да и си целево ориентиран и наистина крайният резултат (ебането) да има огромно значение за теб. Твоя работа, тъпо е обаче да наричаш хора с различно мислене - лицемери и голословници. Твое право, но не си прав и съм сигурен, че го знаеш, обаче има тенденция когато се залитне в една по-идеалистична посока на разсъждения, да се появи някой да балансира с по-цинично изказване.


Титла: Re:ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
Публикувано от: asdasd в Юни 15, 2018, 12:31:04
Цитат
накрая всичките тичате подир фустите по моловете и дискотеките. Някак си не се връзва.

Какво значи да тичаш подир фустите? Прочети рапорта и ми кажи къде видя да съм тичал по някоя. Тичаш ли след някоя, значи я поставяш на пиедестал, което мигновено те слага в по-слабата позиция. Всички успешни хора в свалките не "тичат подир фусти" където и да е, а си правят кефа. Наистина не разбирам концепцията ти. Би ли разяснил? За мен е - излизам и ако ми хареса някоя я апроучвам. Ама чак да тичам, звучи нелепо.

Цитат
Ми то, ако "да искаш да ебеш", не е толкова важно

Секса в пирамидата на Маслоу е в графата заедно с храната, водата и съня, което сам по себе си го прави важен. Тук бъркаш посоката, в която се случват нещата. Идеята е, да не клекнеш на някоя дрисла,  само за това, че има путка. Секса е важен, всеки се стреми към него, но мацката трябва да отговаря на критериите ми. Не става с всяка. Но това е още по-дълга тема за размисъл, която е дъвкана 1 000 000 пъти и обсъждана още толкова.

Цитат
защо никой от вас не написа репорт как ей така ходи по парковете и си говори с бабите, които дундуркат внучетата си? Или пък да иде да дрънне две бири с работниците от някой строеж в обедната им почивка.

Имам много такива истории в ежедневието, но ти лично ще седнеш ли да ги четеш във форум за свалки на жени? Ето ти две-три, дано ти харесат:

- прибирам се от плуване и има един дядо, който охранява един паркинг. Отбивам се при него и си бърборим. За едно време, за София преди, за живота. За 5-10 минути леко и приятно разговорче. Аз си почивам от тренировката и го изслушвам. Той е доволен, че не е забравен и оставен от бога, а аз научавам нещо ново.

- заговарял съм дядковци в метрото, разменяли сме телефони, дори им се обаждам от време на време да ги чуя как са, добре ли са, внуците чуват ли ги. Ще се изненадаш как собствените им внуци са ги отебали и после ще реват като си отидат от този свят.. лицемерие..

- вчера някакви деца се бият в парка и в момента, вкойто нещата ескалираха се намесих и ги разделих. Обясних им някои неща за живота и им дадох урок. Дали са разбрали, не знам. ОТ мен каквото зависеше го направих, живи и здрави да са.

- в парка съм прекъсвал тренировки да си играя с дечица, които се катерят по лостовете. Надъхвам ги, мотивирам ги и т.н.

И още има много истории, защото това е ежедневието.  Ти като тръгнеш да даваш, даваш на всичко и всички от себе си.

Цитат
Хайде стига вече лицемерие и празни приказки. Кого се опитваме да заблудим?

Интересното е, че когато някой тръгне да пише нещо излага собствения си мироглед и така както той ги вижда нещата. За мен споделеното не е нито лицемерие, нито празни приказки, а на база израстването ми като човек, какъвто и сопол да съм жалък. Развивам си се. От червейче през сополче, през пъпка и един ден се надявам да стана фъшкия. Шегувам се, не се взимам толкова на сериозно. Идеята ми  е, че ти четейки слагаш твоя филтър на лицемерие и празни приказки и затова и наскачаш.

Цитат
Ако толкова ти се ебе за самото ебане - плащаш и ебеш.

Правил съм го. Готино е. Защо не? Седях си вкъщи, бях на сухо от доста време и разгледах ало.бг. Хареса ми една курва, викнах я, наебах я. Чиста работа. Какво лошо има и в това? Не трябва човек да си слага граници и прегради и решетки.

Цитат
Няма нищо срамно да се каже, в прав текст, че апроучваме (без значение в каква форма) яките момичета, защото искаме да ги търбушим

Абсолютно вярно! Но докато стигнем до самото търбушене се минава през различни емоции, моменти, случки и т,н като гореописаните. Играта не е праволинейна. Заговаряш = ебеш. Посланието ми беше да се насладиш на всеки етап от свалката.

Цитат
Дали на първа или на пета среща, на първата или петата седмица, няма огромна разлика.

Съгласен. Това се калибрира в зависимост от ситуацията и мацката. Основното е как минаваш шитките и накъде водиш разговора. Най-добре е на първа среща, безспорно.

Цитат
Все едно да идеш на интервю за работа и да кажеш на HR-ката: "аз искам да дойда във вашата фирма, защото обичам тази работа, забавлявам се като я правя, кефи ме средата от млади хора и грам не ми дреме за заплатата, която ще ми дадеде, стига да имам да си плащам храна и сметки, ама и 0 лева да ми давате, аз пак ще си изкарвам готино".

Нещата не са черни и бели. Опитваш се да хиперболизираш и да преживяваш в една крайност. Което е дълга тема и не ми се влиза в нея.

Относно изказа - всеки си има изказ. На един е по-вулгарен, на друг е по-балансиран, на трети е тип Яворов. Всеки избира сам за себе си. Живи и здрави.

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!


Титла: Re:ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
Публикувано от: btw в Юни 15, 2018, 12:36:41
.Ми то, ако "да искаш да ебеш", не е толкова важно, в такъв случай защо никой от вас не написа репорт как ей така ходи по парковете и си говори с бабите, които дундуркат внучетата си? Или пък да иде да дрънне две бири с работниците от някой строеж в обедната им почивка.Защото форумът не е за баби и работници.

Естествено, че искаш да ебеш момичето, но не на всяка цена. По-лицемерно би било да казваш, че само сексът има значение, когато всъщност не смяташ така, не мислиш ли? Ако толкова ти се ебе за самото ебане - плащаш и ебеш. Говорено е вече това.

И не знам защо предположи, че всички "тичат подир фустите по молове и дискотеки".

Ти може и да и си целево ориентиран и наистина крайният резултат (ебането) да има огромно значение за теб. Твоя работа, тъпо е обаче да наричаш хора с различно мислене - лицемери и голословници. Твое право, но не си прав и съм сигурен, че го знаеш, обаче има тенденция когато се залитне в една по-идеалистична посока на разсъждения, да се появи някой да балансира с по-цинично изказване.
Аха. Това дето си написал е много вярно. Има две неща, дето подмокрят здраво пичките. Едното е нежеланието да ги ебеш на всяка цена. Другото е готовността да ги ебеш, въпреки всичко. Ква ирония, а?


Титла: Re:ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
Публикувано от: rekojeht в Юни 15, 2018, 12:47:48
Относно опита. Всеки един сет е трупане на опит. Всяка една интеракция. Към всяка една мацка подхождам като към бял лист, като към нещо ново.

Аз от мацка отплата не търся.

То и логиката с храненето не излиза. Защо да ядем, като утре пак ще ядем?

Ако наричаш трамбоване това, че излизам с приятели, майтапим се, бъзикаме се и отваряме някой друг сет и понаебем някоя от тях - добре.......

Кейти.......Ти сега без да си хванал концепцията на пикапа и да пикапиш даваш акъли.
Не осъзнаваш ли, че това е оксиморон? Няма как нещо да ти се трупа като "полезен за вбъдеще опит" и в същото време всеки път ситуцията да е различна и ти да я подхождаш като "бял лист". Демек, взаимно изключват се. Каква е ползата от опит в нещо, където всеки път ще е тотално различна ситуация? Това е реторичен въпрос, естествено, защото изначало не съм съгласен, че всяка ситуация е тотално различна. Има много допирни точки, много често. Даже ти, като някой, който е отварял толкова сетове, би трябвало да си забелязал, че има крайно силно препокриване в шит тестовете, между различни, независими сетове. Най-популярният пример за това е "ти всички момичета ли така заговаряш". Аз почнах да го получавам още при първите 2-3, които някога съм заговарял. Тук все се говори в едни генерализации за жените, къде с право, къде без, а сега ти идваш и казваш "не бе, всяка ситуация е различна" - сори бро, не са чак толкова различни. Всеки има опит, всеки е намацал едни цветове на платното още преди да е посегнал към четката. И това е ок, то ако не действахме така, нямаше да просъществуваме като животински вид изобщо.

Имах предвид опитът от точно този случай да ти се отплати, не мацката да ти се отплаща. Се тая.

Защото ако не ядем, ке Умрем? Доста проста концепция. Иначе ако имаше вълшебно хапче, дето можехме да го вземаме, вместо да ядем, смятам, че повечето време това щяхме да правим, а не да си губим времето и енергията в ядене. Е, от време на време щяхме и да сядаме да ядем де. Абе общо взето щяхме да вземаме хапчето защото е по-удобен вариант, пък щяхме да ядем за престиж. :)

Наричам го трамбоване, защото имаш тема как от не знам си колко стотин сета не си ебал. Е, сега на този етап, може би наистина излизаш от време на време да се забавляваш и отваряш по някой друг сет, ако си на кеф. Може нещата да са се променили, няма лошо. Може би ги виждам така нещата, защото не съм останал с впечатлението, че пичовете от вашия кръг имате много общо по между си, отвъд "дай да си вдигаме взаимно енергията и да заговаряме", или че се събирате и с други цели, примерно за да се напиете, или да цъкате Уаркрафт, или да ходите на кино, или да си споделяте семейните/служебните/квито там проблеми, или квото и да е. Винаги изглежда, че е "айде да излезем да се разхоооодим, да повикаме малко, да се посмеем, и да почваме да заговаряме, че трябва да еба скоро". Може и да не е така. Просто не съм видял някога да е било писано нещо друго.

Ето това ми е проблемът с цялата работа. Че някои хора тук, смятат думата "пикъп" за нещо толкова възвишено (макар дефиницията им да е много абстрактна и да варира от човек до човек), че за да си водиш вещ в областта, трябва непременно някой вътрешен човек да потвърди, че си наясно с "концепцията". Вари, говорим си за сваляне на пички, брат. По-просто не мога да ти го кажа. И да кажеш "ама ти нямаш опит в сферата", означава, че един вид казваш "ти не си ебал". А вярвам, всички (почти) тук сме ебали, при това по доста повече от 1 път, и продължаваме да ебем, и ще ебем вбъдеще, така че всеки има какво да каже по въпроса.
Забелязал съм тенденцията от край време - ако някой не е съгласен с представите за пикъпа на конкретно еди кой си, той бива заклеймен като невеж, непрактикувал, не ебал и т.н. Това е 1 към 1 с това, което ще чуеш от всеки религиозен човек, с когото влезеш в спор - "неее, ти просто не разбираш божието слово, ако го разбираше, щеше да си съгласен, а понеже не си, значи просто не го разбираш". Това се нарича кръгова логика. Последно ми го казаха вчера, даже мога да ти копирам разговора, просто трябва да замениш "божието слово" с "пикъп" и контекстът не се променя. Баси шантавото. Ти естествено ще отсвириш това, въпреки че е лесно за наблюдение и демонстриране.
Се тая, идеята е, че "свалянето на пички" не е някаква издялана в камък догма, че да казваш на когото и да е "ама ти не разбираш концепцията".
А колкото до аналогията ти с фотографията. По-скоро е следното - аз снимам със скъп Никон, ти с евтин Канон, и ти идваш и ми казваш "апф, ти хич не разбираш концеееепцията на снимането, щот си с Никон, баси дебилът, пък виж ме мен, успях да правя една горе-долу читава снимка и сега съм пренадъхан". Та същото и тук, целувал си се с някаква мацка, супер, готино си си изкарал, това е важно. В същото време някакви депресии си писал, болести, тегавост, проблеми, ужаси, кофти неща. Моят живот последните 3 години е в купона. По 5-6 вечери на седмица съм по партита, заведения, дискотеки, танцьорки, пияни мацки, трезви мацки и т.н. И в следващия момент, идваш и ми казваш "бе ти не си запознат с концееепцията за свалките". Ко речи ко? Стига бе, мен. Не е сериозно да правиш такива изказвания.
И за финал, един виц. Срещат се двама дядовци, и единият разправя на другия:
- Изживял съм 2 световни войни, 3 изселения, геноцид, погребал съм 4 съпруги, отгледал съм 10 деца, и вчера идва внукът ми и ми вика "абе дядо, ти нииииищо не разбираш от живота!"

btw, според мен трябваше да й вземеш някакъв фб на мацката, може пък щяхте да се уговорите за някакво гости вбъдеще. :)

EDIT:
"Секса в пирамидата на Маслоу е в графата заедно с храната, водата и съня"

Според тази не е. Според други пък пише "секс" в най-долната, а в третата пише "сексуална интимност", така че....бал ли съм го къде е? Всъщност, ако се замислиш, сексът в най-долната част може да се тълкува като просто "изпразването" (нали, физиологичната нужда да отпускаш напрежението), демек и чекия върши работа в това отношение. Сексуалната интимност с друг човек, е в третата графа.
(https://www.simplypsychology.org/maslow-5.jpg)

"Идеята ми  е, че ти четейки слагаш твоя филтър на лицемерие и празни приказки и затова и наскачаш. "

Или може би ти слагаш твоят филтър на рационализиране, за да оправдаеш идеологията си? Не знам за теб, ама Канкун го познавам, много готин пичага, страшно логичен, обективен човек. Като казва "лицемерие и празни приказки" визира многото противоречия, които присъстват в речта ти (и не само твоята), които и аз забелязвам, и които и всеки друг, който не е заслепен от надъхвацията, би забелязал. Ето, даже в този пост почнах с едно такова противоречие - "всеки сет е полезен опит!"/"всеки път подхождам с тотално изчистено съзнание като с бял лист!" .


Титла: Re:ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
Публикувано от: Coconut Crab в Юни 15, 2018, 13:09:35
Е това с екслузивността на пикапа естествено е маркетингов трик. В крайна сметка пикапът се предлага на хора, които са крайно зле в свалките (примерно като мен) и за тях това става като мана небесна. И учениците след време повтарят мантрите на учителите си. Иначе пикапът е много полезен да скочиш от 0 на 1,2 и т.н. Но това не значи, че който не е свалял на улицата е баси тъпака дето не ги разбира тея работи видиш ли.


Титла: Re:ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
Публикувано от: asdasd в Юни 15, 2018, 13:49:05
Цитат
Ето това ми е проблемът с цялата работа. Че някои хора тук, смятат думата "пикъп" за нещо толкова възвишено (макар дефиницията им да е много абстрактна и да варира от човек до човек), че за да си водиш вещ в областта, трябва непременно някой вътрешен човек да потвърди, че си наясно с "концепцията".

Пикъп изобщо не е възвишено. Какво значи вещ в областта, стига глупости бе човек. Кой да потвърди? Онзи ден Слеъра ми каза, че съм пълен пациент и не съм мръднал грам за две години. Създателя на проджекта и т.н.. Той е вътрешен човек. Значи и аз не съм наясно с "концепцията" - ми прекрасно. Не искам и да бъда. От един отбор сме. Все сме си тъпаци. :D

Цитат
Не осъзнаваш ли, че това е оксиморон?

Всичко, което правиш съдържа в себе си и положителното и отрицателното. Всеки е и добър и лош и лош и добър. Дори и бялото има в себе си черно и черното има в себе си бяло.

Цитат
Наричам го трамбоване, защото имаш тема как от не знам си колко стотин сета не си ебал.

Човек и преди две години и сега говорим на различни езици с теб. Явно няма да стигнем до консенсус. Ама както искаш го приемай. Имаш това право.


Във физическите потребности на Маслоу пирамидата е и секса. На тази снимка не е записано по неясни за мен причини, но е там.

Цитат
Или може би ти слагаш твоят филтър на рационализиране, за да оправдаеш идеологията си?

Защо "или"? И двете са верни. Всеки слага някакъв филтър и гледа през него. Виждам, че за рационализацията ми върши работа и ме кара да се чувствам добре, за това и го ползвам. Реална реалност е едно изакано понятие, което не съществува.

Цитат
Ето, даже в този пост почнах с едно такова противоречие - "всеки сет е полезен опит!"/"всеки път подхождам с тотално изчистено съзнание като с бял лист!"

Къде виждаш тук противоречие? Всеки сет е опит - срещаш различен сет. Към сета подхождам като към бял лист - техническа грешка.

-----

Като заключение ще кажа следното - аз ги виждам така нещата и не искам да натрапвам на никого мнението си. Ако на някого е полезно - чудесно, ако не е пак чудесно. Така ги виждам аз нещата и вмомента ги приемам за правилни. 

Канкун не го познавам но не му го написах това с идея да се засяга. Вкрайна сметка да се обиди и засегне някой във форум ми звучи нелепо.

Цитат
Е това с екслузивността на пикапа естествено е маркетингов трик. В крайна сметка пикапът се предлага на хора, които са крайно зле в свалките (примерно като мен) и за тях това става като мана небесна. И учениците след време повтарят мантрите на учителите си. Иначе пикапът е много полезен да скочиш от 0 на 1,2 и т.н. Но това не значи, че който не е свалял на улицата е баси тъпака дето не ги разбира тея работи видиш ли.

Маркетингов трик - аз да не ти продавам нещо? Пикапът се предлага на всеки, не е нужно да си зле в свалките. Може да ебеш прилично в социалния кръг, но да те е шубе да заговориш непозната в бара..
Има момент, в който става мана небесна, но той отминава след известно време..  Учениците повтарят мантирите на учителите си - това го правят хората, които не са изградили все още (а може и да не успеят) собствен стил игра и начин наживот ако щеш.
Това , че някой не сваля на улицата нищо не значи, да. Може да сваляш където си искаш  и да правиш каквото си искаш.


Мен друго ми е интересно. Как хората си поставят сами ограничения и рамки  и се движат в тях. Като слона вързан за стол. Другото, майната му. Можем да си чешем езиците цял ден. Да си се караме, да си спорим, да се обичаме. Както и да е. Оттеглям се от тази дискусия. Каквото исках да кажа го казах, който както иска да ме разбира. Успех на всички.


Титла: Re:ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
Публикувано от: slayer в Юни 15, 2018, 15:14:54
WARZONE, животът е прекрасен!

Готина тема, готино преживяване, готини поуки, готин стейт. Благодаря за споделянето.

Две неща, които може и да са ти полезни:

1. Фокус
Ти си много готин пич... и си силно чувствителен. Няма лошо - и аз на твоите години (или преди тях, ба ли го), бях така. Всичко го изживяваш дълбоко. Пак - лошо няма = капанът е когато фокусът е грешен. Тогава 'лошото' почваш да изживяваш прекалено дълбоко и ти става център и тежест... и животът не е никак прекрасен... За това трябва много силна дисциплина върху фокусът = ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН! Примерно - на мен ми отнема всяка сутрин (или почти) по една минута да вървя, да се усмихвам и да си благодаря за нещата, които съм/имам в живота - здраве, роднини, приятели, умения, мои си качества... От друга страна е моята философия - знам, че всичко, което имам (пари, инвестиции, роднини, приятели, жени) съм взел назаем от вселената и е временно, само нещата върху които имам контрол (съм - като мои качества/умения/характер) са изцяло мои.

Виж дори във форума се фокусираш върху поустовете на опониращите ти. Светът е шарен, няма смисъл да убеждаваш когото и да е в твоята гледна точка. Пуснал си тема, разказал си историята си, разказал си стейта си, дал си доста ценност (поне на хора като мен) - който разбрал - разбрал... Винаги ще има такива, които ще се опитват да те разфокусират - не се опитвай да им опонираш (смисъл няма)... Не казвам да ги игорираш изцяло, въпреки че не е лоша идея (даже ти завиждам - по задължение се налага да чета глупостите на кейтарна) - добре е да получаваш обратна връзка, но трябва много сериозно да се научиш да филтрираш какво (и дали изобщо нещо да) вземаш от нея.

Не знам дали го усещаш, но всякакъв опит да те вкарат в 'логичен стейт' - да се обясняваш - убива стейта 'животът е прекрасен'

2. Ценност
'Твоята ценност = твоят стил'
Например - аз давам най-страхотният секс на жените, за това и стилът ми е силно сексуален, силно-доминантен, силно нахален - с всяка дума (паравербално), всеки жест, всеки поглед към жените им казвам - 'ще те чукам като звяр и ще свършиш 238 пъти, докато не можеш да ходиш' /майтапа на страна, преди няколко дни - една верно и трябваха 15тина минути, за да успее изобщо да стане от леглото - беше 'труп' след около 3ч. маратон/. От тук съм определил много добре какви са границите ми, какво нетолерирам (напр. инфантилно поведение), как да водя, как да завладявам, как да пречупвам, как да се налагам, за да стигнем до ценноста, която извира от мен - бързо, конкретно и категорично. Това е и нещото, което най-много ме кефи с жените, това е и нещото, с което съм най-много горд (пред себе си) спрямо жените.

Каква е твоята ценност?
Ти си мъж с много качества. (знаеш слабост си ми... и ти, и краба :)). Но сякаш, още не си открил, това в което си най-силен, това което те прави най-значим (пред себе си), това което е най-от-най в теб и което те отличава от всички останали. Това, с което ти си най-щастлив, най-горд и което да излъчваш дори когато спиш (пърденето не се брои). Опитай да стигнеш до тази своя ценност, да я овладееш и целият ти стил/изличване/присъствие да крещи - че това си ти и това те определя като човек и мъж.

Успех!
Slayer

p.s. Такива теми не са за открития раздел, няма смисъл да се дава 'злато' на сульо и пульо.


Титла: Re:ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
Публикувано от: cionflipp в Юни 15, 2018, 16:36:03
Наблюдавайки какво се случва в моя живот и в живота на хората около мен мога да кажа едно - ако стратегията ти е тъпа, но работи, значи не е тъпа.
И аз не се кефя на стила и фолософията на WARZONE, не съм съгласен с него, както и с други хора от форума. Но ако работи за него... а това всъщност е най-важното - да работи за него.

И тая пробита пирамида на Маслоу не е ли доста outdated? Има куп хора, които са прогресирали в различни сфери, без да имат каквато и да е сигурност, секс и интимност.

Като гледам доста хора във форума са играли покер и най-вероятно знаят за Yerkes–Dodson law. Та за да се вкараш в optimal performance, тук му викат стейт, в спорта - in the zone, но всъщност е едно и също нещо, трябва да имаш накакъв подход и майнсет към към ситуацията или живота(зависи как гледаш на нещата), от която/който очакваш някакъв резултат. Та как ще се самонавиваш и философстваш за д се докараш в стейт на върха на камбанката си е напълно персонално и различно за всеки човек.

И в тоя ред на мисли супер позитивните философии работят, докато не спрат да работят. Когато бях на 15-20 такива мотивиращи пошлости ми влияеха доста надъхващо и от най-малкото нещо се самонавивах и действах, докато не разбрах, че понякога нещата в живота не се получават независимо колко много си мислиш, че си най-големия пич и награда и не знам си кво още. Понякога не се получават дори да направиш всико правилно и като хората, защото има много фактори, които са извън твоя контрол. Тук не говоря само за жените, a за живота като цяло.

И идва момента, в който трябва да търсиш друг майндсет за да се справиш с емоционалното си състояни и живота. И тогава разбираш, че живота е кур и в очите ти се изтигат хората, които запазват самообладание/стейт, дори когато живота ги замерва с лайна и започваш да гледаш от тях и да се учиш.


Титла: Re:ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
Публикувано от: gotemperor в Юни 16, 2018, 01:13:40
И тогава разбираш, че живота е кур и в очите ти се изтигат хората, които запазват самообладание/стейт, дори когато живота ги замерва с лайна и започваш да гледаш от тях и да се учиш.

Много хубав хоментар!  ::)


Титла: Re:ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
Публикувано от: stone в Юни 17, 2018, 11:53:31
@варзон - е от кой пък толкова град е? Ще я наебеш по-натам. Нали във Варна щяла да учи? Аз до Варна ходя поне 1-2 пъти в годината, па ми е на другия край на България. Ако има одупена мацка да ме чака, и до Силистра ще ида. Или пък тя ще ти дойде на гости.
@слей - е как става това всеки да открие това, в което е най-добър? Ми то има примерно 10-15 бейсик качества, а 4,000,000,000 мъже на света. Н може всеки да е най-добър в нещо. Дори в едно много малко комюнити, например нашия форум, ти си вай-добър в ебането, берсерка е най-як, танграта е най-богат, оня с 12те сантима обиколка му е най-голям кура, и т.н. Е за мен какво остана, ебаси?
Това за мен са безмислени надъхвания. Не е нужно да си най-добър в нещо, за да ебеш. Нужно е просто да си достатъчно добър. Или по-добър от околните. Тоест, да си на правилното място в правилния момент. Но това си е умение, да се поставяш там, а не да чакаш сам да се окажеш там.


Титла: Re:ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
Публикувано от: gotemperor в Юни 17, 2018, 12:41:23
Дори в едно много малко комюнити, например нашия форум, ти си вай-добър в ебането, берсерка е най-як, танграта е най-богат, оня с 12те сантима обиколка му е най-голям кура, и т.н. Е за мен какво остана, ебаси?
Стоун, не че нещо, ама кой е оня?  :-[
Ама с имена и адреси моля  :-[


Титла: Re:ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
Публикувано от: stone в Юни 17, 2018, 15:40:10
Е ай ся, имена и адреси... Ама ако искаш, ще те редя. Аз ще му кажа. Утре вечерта в 22:45, в борисовата градина, на 4-та пейка вляво като тръгнеш от маймунарника към паметника. Чакай наведена, с надигната пола.
И каквото и да става, не поглеждай назад.


Титла: Re:ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
Публикувано от: Riot в Юни 17, 2018, 16:00:06
Хубава тема Уарзон, стигнал си до доста изводи в живота си, това че не ги разбират някой хора, майната им  ;) , важното е че си щастлив. Тепърва се учим да много неща, само че не бързай да изразстваш толкова, нека нещата си станат от само себе си.  :)
Че не си я ебал, голям праз ще има още много, виждал съм как играеш и какво ти е поведението, можеш доста да постигнеш.
Само един съвет, не го мисли чак толкова, знам че преминаваш през такъв период, аз на моменти го имам, но всичко ще се нареди рано или късно, стискаме зъби и продължаваме напред.


Ама хубаво бе момчета, вие все изтъквате мантри като "да си свободен", "да се забавляваш", "да не си обвързан към някакъв краен резултат" и т.н и т.н, а накрая всичките тичате подир фустите по моловете и дискотеките. Някак си не се връзва.


Добре че си ти да ни светнеш за какво апроучваме, че досега сами си приказваме ей тъй с мацките щото си нямаме друга работа.  ;D


Наричам го трамбоване, защото имаш тема как от не знам си колко стотин сета не си ебал. Е, сега на този етап, може би наистина излизаш от време на време да се забавляваш и отваряш по някой друг сет, ако си на кеф. Може нещата да са се променили, няма лошо. Може би ги виждам така нещата, защото не съм останал с впечатлението, че пичовете от вашия кръг имате много общо по между си, отвъд "дай да си вдигаме взаимно енергията и да заговаряме", или че се събирате и с други цели, примерно за да се напиете, или да цъкате Уаркрафт, или да ходите на кино, или да си споделяте семейните/служебните/квито там проблеми, или квото и да е. Винаги изглежда, че е "айде да излезем да се разхоооодим, да повикаме малко, да се посмеем, и да почваме да заговаряме, че трябва да еба скоро". Може и да не е така. Просто не съм видял някога да е било писано нещо друго.


Е ти какво искаш, да пишат какво правят и през свободното си време, сигурно и колко чекии са си ударили или как си го държи докато пикае  ;D , човека ти пише за самия сет + малко за околната среда и себе си. Фокусът му е сета и какво е усещането му, а не какво е правил с този или с онзи  ;)

В крайна сметка пикапът се предлага на хора, които са крайно зле в свалките (примерно като мен) и за тях това става като мана небесна. И учениците след време повтарят мантрите на учителите си.

Доколкото си спомням преди време ти повтаряше други мантри на някакви други известни личности   :laugh:


Каква е твоята ценност?
Ти си мъж с много качества. (знаеш слабост си ми... и ти, и краба :)). Но сякаш, още не си открил, това в което си най-силен, това което те прави най-значим (пред себе си), това което е най-от-най в теб и което те отличава от всички останали. Това, с което ти си най-щастлив, най-горд и което да излъчваш дори когато спиш (пърденето не се брои). Опитай да стигнеш до тази своя ценност, да я овладееш и целият ти стил/изличване/присъствие да крещи - че това си ти и това те определя като човек и мъж.


Слей чак толкова не го карай да влиза в размисли, просто да си прави това което му е най-хубаво и да продължи да се наслаждава на живота, то че ще има и скапани дни ще има, ама да не го мисли чак толкова дълбоко, от опит знам че прекаленото много мислене може да те обърка. Сигурен съм че Уарзона знае много добре какво иска и какви са неговите ценности, просто му е нужно време да го разбере.  :) ;)


@слей - е как става това всеки да открие това, в което е най-добър? Ми то има примерно 10-15 бейсик качества, а 4,000,000,000 мъже на света. Н може всеки да е най-добър в нещо. Дори в едно много малко комюнити, например нашия форум, ти си вай-добър в ебането, берсерка е най-як, танграта е най-богат, оня с 12те сантима обиколка му е най-голям кура, и т.н. Е за мен какво остана, ебаси?
Това за мен са безмислени надъхвания. Не е нужно да си най-добър в нещо, за да ебеш. Нужно е просто да си достатъчно добър. Или по-добър от околните. Тоест, да си на правилното място в правилния момент. Но това си е умение, да се поставяш там, а не да чакаш сам да се окажеш там.


Всеки е добър в нещо Стоун, едни в спорта, други в финансите, трети в измамите, просто трябва да открие в какво го бива, дори да не открие може да стане добър в нещо само да иска, ествествено с труд и усилия и вяра в себе си.  ;)
Изобщо не са безмислени тези надъхвания, вярно малко са се поизтъркали но пак са добре спрямо Уарзона, все пак за разлика от повечето хора прави нещо, не случайно Слеъра го надъхва. Иначе си прав, не е нужно да идобър в нещо за да ебеш.

Дори в едно много малко комюнити, например нашия форум, ти си вай-добър в ебането, берсерка е най-як, танграта е най-богат, оня с 12те сантима обиколка му е най-голям кура, и т.н. Е за мен какво остана, ебаси?
Стоун, не че нещо, ама кой е оня?  :-[
Ама с имена и адреси моля  :-[

Побързай Стоун, че колежката бързо ще изстине.  ;)


Титла: Re:ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
Публикувано от: The_Doctor в Юни 17, 2018, 19:40:15
Само не ми стана ясно. Как така сам си решил, че си болен, пък лекарите сме ти го били казали?  ;D


Титла: Re:ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
Публикувано от: btw в Юни 18, 2018, 13:26:21
Е ай ся, имена и адреси... Ама ако искаш, ще те редя. Аз ще му кажа. Утре вечерта в 22:45, в борисовата градина, на 4-та пейка вляво като тръгнеш от маймунарника към паметника. Чакай наведена, с надигната пола.
И каквото и да става, не поглеждай назад.
Да не стане само като във вица "Барман, дай една водка и извикай оня с велуреното яке"


Титла: Re:ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
Публикувано от: gotemperor в Юни 18, 2018, 15:55:45
Е ай ся, имена и адреси... Ама ако искаш, ще те редя. Аз ще му кажа. Утре вечерта в 22:45, в борисовата градина, на 4-та пейка вляво като тръгнеш от маймунарника към паметника. Чакай наведена, с надигната пола.
И каквото и да става, не поглеждай назад.
Да не стане само като във вица "Барман, дай една водка и извикай оня с велуреното яке"

Stone, ама и ти си един романтик  ::)
Друго си е край маймунарника. А я преди само край курника с баче Киро съм пробала.
Я кажи сега, мамуна иска банана? Уу-аа? ;D


Титла: Re:ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
Публикувано от: slayer в Юни 19, 2018, 14:11:57
Понасрали сте темата, браво ;)


Цитат
@слей - е как става това всеки да открие това, в което е най-добър? Ми то има примерно 10-15 бейсик качества, а 4,000,000,000 мъже на света. Н може всеки да е най-добър в нещо. Дори в едно много малко комюнити, например нашия форум, ти си вай-добър в ебането, берсерка е най-як, танграта е най-богат, оня с 12те сантима обиколка му е най-голям кура, и т.н. Е за мен какво остана, ебаси?

Стоун, Стоун… язък за годините и белите коси :)… Всеки мъж има необходимост да е крал (или поне много добър боец), на/в своята си армия/своето си нещо.

Имам един познат - тоя е ‚кралят на проститутките‘. Не помня някога да е разказвал как е ч***л някоя, която си е свалил, но през ден-два е на елитни проститутки. Кефи се на бройката си, кефи се, че е е**л много и все готини п*****и. Това го изпълва с гордост, увереност, смелост, рисковост. Няма грам игра, но само на увереността си прави привличане в жени, около себе си – и после не успява да капитализира… а и не иска… него си го кефят ‚платените каки‘. За мен може да е ‚лузър‘ (примерно), за него – той си е крал (намерил си е своята ценност/неговото си нещо – ‚да чука яко проститутки‘). Постига си успехи в различни сфери, кефи си се на живота и грам не го ебе аз, ти, или Ганди какво мислим.

В днешно време светът е много малък – и това е пагубно за морала на повечето мъже (че и хора) със слаб фрейм (виж си целия поуст). Постоянното сравняване с другите, постоянното натрапване на велики-успели хора – онзи пратил хора в космоса, другият имал 100млрд. долара, трети е порно актьор с 5000 бройки, четвърти вдигнал половин тон мъртва тяга – кара ‚слабите хора‘ да се депресират и смазват. А сравняването с другите трябва да е само по умения – никога резултати (и не винаги умения = резултати).

Ето аз ч***м дълго и напоително мацките, свършват готино по много, кефят се, аз се кефя много на с***а с тях и т.н. Друг познат – самото е***е му е 10-15 мин макс… Обаче, цялото му представление е час-два… Връзва ги, белезници, дилдота, играчки, ролеви игри, извратености, перверзии, говори им мръсотии по-дълго от с***а и ги дразни… Той в неговата си глава е богът на с***а… Това е неговата ценност – и фетишиските му се кефят на макс… Сравнявам ли се аз с него, или пък той с мен… как мислиш? Пука ли ни на някой от нас за другия?

За 999999 път, не е идеята да си най-добър в нещо, в което си признат от обществото. Идеята е да си уникален и да откриеш твоето си най-добро нещо, твоето си нещо, което те вдъхновява, изпълва и заради което се будиш всяка сутрин… И това няма нищо общо с е*****о, … и има всичко общо с колко уверен, силен (като характер), готин и щастлив мъж си!

Тогава = животът е прекрасен!

--

Цитат
Това за мен са безмислени надъхвания. Не е нужно да си най-добър в нещо, за да ебеш. Нужно е просто да си достатъчно добър. Или по-добър от околните. Тоест, да си на правилното място в правилния момент. Но това си е умение, да се поставяш там, а не да чакаш сам да се окажеш там.

Стига с това е***е. Темата е за прекрасния живот и щастието. Няма безмислени надъхвания – или се будиш ‚гладен‘ и надъхан - и живееш своя живот, или си апатичен/реактивен и живееш живота на другите… Във втория случай няма как ‚животът да е прекрасен‘, поне за мъж. (но и за всеки свободолюбив човек)

--

Цитат
Слей чак толкова не го карай да влиза в размисли, просто да си прави това което му е най-хубаво и да продължи да се наслаждава на живота, то че ще има и скапани дни ще има, ама да не го мисли чак толкова дълбоко, от опит знам че прекаленото много мислене може да те обърка. Сигурен съм че Уарзона знае много добре какво иска и какви са неговите ценности, просто му е нужно време да го разбере.  

Само му помагам на фокуса :)... а Уарзона е ‚прекрасна машина‘…


Титла: Re:ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
Публикувано от: stone в Юни 19, 2018, 18:28:21
Това са разни софизми за мен - бог съм на нещо, ами без да с сравнявам с другите. Е как разбра тогава, че си най-добрия, като дефиницията на това понятие предполага измерване и сравняване?
Аз обективно като погледна, не виждам нищо, в което да не познавам някой по-добър от мен - или лично, или съм чувал/чел за такъв човек. И кво от това? Нали като свалям някоя пичка, той не е там да я сваля също, ами си седи в телевизора? Или пък като отида на интервю за работа, тоя дето е по-добър от мен в професията ми не е там да се конкурира с мен, ами си седи в Ню Йорк в Голдман Сакс?
Дреме ми, че не съм царя на нищо, след като за да постигна целите, които съм си поставил не е нужно да съм цар. То ебахти и света ще е ако има 4,000,000,000 царе в него, и всеки цар на нещо различно.


Титла: Re:ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
Публикувано от: Coconut Crab в Юни 19, 2018, 22:21:36
Стоун, ти не схвана идеята на Слеъра според мен.

Да речем царя на набиранията в световен мащаб прави 1000 набирания. Но ти не се сравняваш с него. Избираш такава таргет група, която да е ти е трудно, но не невъзможно. Да речем - не правиш нито едно набиране. Следователно отиваш при пичове, които правят 5, изкъртваш се от усилия и след време ги биеш. И съответно си царя там. И оттук идват и мацките, които се кефят на царя на 5те набирания. Е те са по-различни от мацките на царя на 1000 набирания. Но това е друг въпрос. Идеята е да вдигаш левъл и така.


Титла: Re:ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
Публикувано от: cionflipp в Юни 19, 2018, 22:44:18
Демек това, което каза по-рано Стоун - не е важно да си най-добрия, а да си малко по-добър от другите. ЛОЛ
Сега аз и да се сравнявам и да не се сравнявам с другите е без значение, защото жените го правят вместо мен. Те са тези, които седят по 3 часа на кафета пред телефоните и обсъжат кой какво и как.Титла: Re:ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
Публикувано от: stone в Юни 20, 2018, 05:58:31
Стоун, ти не схвана идеята на Слеъра според мен.
Че как ще я схвана, като не съм индоктриниран в идеите на пикапа. Дето викаше Кейтарна по-нагоре, ти ако разбираш от пикап ще чатнеш за какво ти говоря, ама като не разбираш, колкото и да ти говоря, няма да чатнеш.
Вероятно трябва да се запиша на уъркшоп, за да схвана.
Ама там с белите коси ще им плаша ученичките. Като тичат да ги гонят как ще потропвам с бастуна след тях? Па и да взема да сваля някоя, как ще я чукам, то не мога и самолета да вдигам вече.
Само забравих да питам, ако си царя на Уоркрафта примерно, или на пиенето на бира, това помага ли с пичките?


Титла: Re:ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
Публикувано от: Coconut Crab в Юни 20, 2018, 09:11:48
Помага само ако смяташ, че това е нещо велико. Тва е, което е по теория.

Примерно може да си президент, но ако не го смяташ за велико, ще си лузър.

А ако си чистач и смяташ, че си най-великия чистач и искаш да се развиваш - ставаш топ.


Титла: Re:ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
Публикувано от: rekojeht в Юни 20, 2018, 10:51:06
Ок.
(https://i.imgflip.com/2cjtsg.jpg)

Иначе му схващам идеята на слейъра, ама аз бих го формулирал по по-различен начин. Хубаво е като правиш нещо да го правиш със старание и гордост, все едно ти плащат да го правиш, особено пък ако искаш някой ден реално да ти плащат за това. Аналогия със снимките. Хората забелязват кога се стараеш и с кадрите, и с обработката, и го коментират. Съответно забелязват и кога гледаш да минаваш тънко. Може примерно да снимаш едни същи неща, на едни и същи места, обаче от теб си зависи да развиваш въображението си, да се стараеш да направиш нещо малко по-различно, малко по-готино, малко по-разчупено. И това го правиш не защото някой ще ти плати повече, заради самия себе си, за да можеш после да кажеш "баси, гледай кво яко нещо направих!" . Естествено, когато постоянно надграждаш, това си казва думата, дългосрочно, и хората започват да гледат на теб като на фонтан от креативност и умения, които постоянно се развиват, и като говорят за теб е в контекста на "ааа, тоя, да, да, той много се старае, много добра работа върши, нека го вземем него".
Понеже сме устроени така, че все да гоним незабавното възнаграждение за усилията си, често ни убягва голямата картинка, и не си даваме зор точно в тези малките неща, в надграждането им, само защото никой няма да дойде да ни бутне 20 лева на момента. А именно поредицата от малки промени и действия водят до големи резултати. Те даже японците са го измислили отдавна с Kaizen. Аз поне така ги виждам нещата.

Накратко, правете каквото правите с гордост и уважение към самите себе си, така че вие самите да сте удовлетворени от постигнатото.


Титла: Re:ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
Публикувано от: cionflipp в Юни 20, 2018, 11:20:09
Ама тук много си противоречите. Слеяра даде 3 примера със секс, пък после пише "Стига с това ебане". Тук в този форум сме заради ебането, айде да не се лъжем. Аз тоя форум го открих, защото ми се ебеше, а не защото съм искал да разбера как да тунинговам колата, да имам най-якото возило и да съм царя на возилата.
И какви са тия невъзможни примери президен - лузър, чистач - топ.
Важно е какво се случва на практика, а не някакви измислени теории и в стил подсъзнанието може всичко. Може, ама не може.
Няма как да си касиер в магазин или да редиш някакви безалкохолни по рафтовете и да си краля, защото това не е вържено.
Виж примерно да си най-добрия готвач, лекар, художник е вървежно. Така, че има определени хобита/кариери, които са признати от обществото и ще си по-вървежен с тях, отколкото ако си царя на уаркрафт ранк 1 в нептулон с шадоу прийст.

Ето реален пример - познавам 25 годишно wannabe футболистче, което така и не проби. Много си вярва момче и има много голямо самочувствие, така и подхожда към жените. Говори пълни глупости с пълна пара, жените му връзват и ги ебе. Той реално няма никакви качества, даже и на футбол не му се получава, но в неговата си глава е дъ бест, непризнат талант и бъдеща звезда, независимо от това, че са му минали годините. И сигурно най-доброто му качество е да симулира непокрити самочувствие. И както казах по-горе това ще работи, докато спре да работи. След 5 години ще 30 годишно wannabe футболистче и ще изглежда просто смешно. А на 35 ще е абсолютно невидим за жените, ако продължава така. Мхм, на някой хора им убягва голямата картинка.Титла: Re:ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
Публикувано от: Танграта в Юни 20, 2018, 12:01:35
Точно за това щях да пиша. Този, последния пример е едно 99% от случаите в свалките.
Въздух, въздух и пак ... въздух.
То затова и е необходимо едно непрекъснато надъхване в стил "ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН".

Стоуна говореше, че като свалял или като бил на интервю не се конкурирал с по-силни от него.

Аз ще ида доста по-далеч и ще кажа, че в едно 99% от случаите на загубени свалки, аз съм се конкурирал с много по-слаби от мен като обективни качества, но силни във приказките, наглостта, вярването, настоятелността и съм губел.

Ако някой това не го знае, а се занимава с пикап от повече от година, го съветвам да смени професията :)
Няма грам връзка между обективните качества и атракшъна и свалката.

Разбира се, не говорим за афц, голд-диг и всичко на подобен принцип (логическо самовнушение), включая "добро / образовано / младо / красиво момче, с което ще си подхождаме".

Причината не е тайна. Женският инстинкт е от праисторическите времена, където който има обективното право е и най-уверен и си вярва.
А сегашната цивилизация толерира въздухарството и празнодумието. Оттам си вярват хора, които отдавна е трябвало да са елиминирани, по един или друг начин, ако не от сцената, поне от хранителната/размножителната верига.


Титла: Re:ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
Публикувано от: cionflipp в Юни 20, 2018, 13:18:18
Ххаха ами винаги се съревноваваш с някой друг. Особено когато сваляш хубави момичета, защото те винаги биват сваляни не само от теб, а и от много други. Ето защо трябва да си по-добър от другите или да симулираш, че си по-добър.

Аз и приди съм го писал - game is the ability to bullshit and lie и нищо повече. Колкото по-добре се научиш да го правиш - толкова по-добър ще си с жените, особено когато си по-млад 18-30.  Въздухарството и празноумието се толерира, защото живем в доста спокойно и сигурно общество и истинските мъжки качества не са нужни. Иначе и аз нон-стоп въздухарствам и говоря глупости, просто защото работи в свалките.

Ето примерно ако сваляме една и съща с теб. До колкото знам си богат и сигурно караш скъпа кола :) Аз ще и кажа на мацката - гледай го тоя ква кола кара и се прави на богат, сигурно компенсира за нещо и пишката му е малка. Това няма значение дали е истина иле не, защото жените се връзват на такива филми и аз си вдигам ранга за сметка на твоя. подобни примери колкото искаш ... лол

Ето едно чатче с клоуз от тиндъра от петък, а чата е от четвъртък.
Аз - здравей
Тя - здравей, как върви седмицата при теб?
Аз- бавно, още е вторник
Тя - еее защо така
Аз - защото бях ареста за няколко дни и там времето се минава бавно
Тя - хахахахах защо си бил?
Аз - събрахме се със стари праиятели за 30 рд на приятел. После ходихме в една дискотека и малко фалове станаха
Тя - какво сте правили :)
Аз - мани по-добре да не ти казвам, че ще ме махнеш
Тя - е аз не съдя хората
Аз - еми типичното, боеве, хвнати с наркотици
Аз - иначе съм свястно момче
Тя - хахахахаха е какви наркотоици - трева и амфетамини
Аз - малко само
Тя - няма лошо, човек не е перфектен.
Аз - при теб как е ?
Тя - почивам си тази седмица
Аз - супер, хайде да се видим
Тя - хайде, кога
Аз - в петък или утре
Тя - утре не е ли петък?
Аз - бързо се ориентираш
Тя - ами...
Аз - някъде до СУ, утре ще ти пиша да се доразберем

Няма да пиша за енергии и такива  глупости. Когато се видяхме на живо я оставих тя да избира къде ще ходим да пием по нещо с идеята да баунсна (май така му викат). И тя "не знам не знам". Аз "айде измисли нещо". И тя "хайде в това заведение Де Руж зад СУ". И аз започвам с глупостите си "аа там имах една бивша приятелка сервитиорка, до скоро бяхме заендо, по-добре не там". И тя веднега се вкара във филма и почна да ме разпитва и иска да отидем там, защото и харесвало. Реално иска да отиде там за да види конкуренцията, а и там винаги има хубави сервитиорки. Аз през това време и предложих да слезем долу в макдоналдс и да хапнем по нещо. И тя понеже с женското си любопитство продъжли да ме разпитва какво е станало и аз взех че сглобих една измислена история с различни случки от различните ми връзки и тя взе, че се хвана и интереса към мен нарастна още повече. После я питах ква зодия е - тя стрелец. Аз без да знам нищо за зодиите казах, че и мацката е заведението е стерелец и срелците имали много лош характер и били много гадни. И тя почна да се квалифицира колко е добра, миличка и т.н. Anyway, 5-6 часа по-късно същата вечер я ф-клозих, а пък тя ми се пареше, че не е спала с 120 човека и е невинна, за пръв път и се случвало такова нещо на първа среща и до сега била само с 5ма и сериозни връзки. Абе коя само с 5ма върти свирки с такава смелост ... айде, айде...

Иначе нито съм бил в ареста, нито съм имал гадже от заведението, само дето съм бил на рожен ден и то домашно  :-[ А тая беше на 30 и на позиция в някаква компания. Ама разбирам я, корпоративния живот е ужасно скучен и всякакво разнообразние е добре дошло.


Титла: Re:ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
Публикувано от: gotemperor в Юни 20, 2018, 15:43:34
Помага само ако смяташ, че това е нещо велико. Тва е, което е по теория.

Примерно може да си президент, но ако не го смяташ за велико, ще си лузър.

А ако си чистач и смяташ, че си най-великия чистач и искаш да се развиваш - ставаш топ.
:-[


Титла: Re:ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
Публикувано от: stone в Юни 20, 2018, 19:49:53
@coinflip - е това момче има игра, браво, респект от мене и +реп!


Титла: Re:ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
Публикувано от: Johnny в Юни 21, 2018, 10:15:44
Е, да, ама си я клоузил заради добра игра (която се определя от съвкупност от неща, едно от които е разказването), а не защото си лъгал като куче.

Зависи как разказваш истории - можеш да предизвикаш същата реакция и разказвайки абсолютната истина, но с един тон (а понякога и с по-малко) бъзици и глупости, не е нужно да е лъжа. Зависи от стила ти, но мен не ме кефи да лъжа с цел създаване на привличане, защото достатъчно си се харесвам какъвто съм, че да не ми се налага да лъжа.

Изобщо не съм съгласен, че се съревноваваш и сравняваш. Аз не го правя и съм сигурен, че и други не го. Това да тръгнеш да мислиш кой я сваля, за бившия й, за това кой е по-добър - ти или те - не води до нищо добро. Аз се забавлявам с мацката, а сравненията ги правя тя, нон стоп - разказва ти за натегачите, постоянно ти обяснява как си еди какъв си в сравнение с друг (в смисъл - по-добър, което не бива да те отклонваа от пътя на "несъревноваване", въпреки, че ти гали егото). Ти си гледаш себе си и твоя си кеф (който в случая на свалка е й кеф на мацката, т.е "вашия"), а наличието на другите, които я свалят, е най-нормален и логичен факт, когато момичето е готино, но в никакъв случай не е нужно да се замисляш за това и да се сравняваш, втф.


Титла: Re:ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
Публикувано от: Johnny в Юни 21, 2018, 10:26:59
Ама тук много си противоречите. Слеяра даде 3 примера със секс, пък после пише "Стига с това ебане". Тук в този форум сме заради ебането, айде да не се лъжем. Аз тоя форум го открих, защото ми се ебеше, а не защото съм искал да разбера как да тунинговам колата, да имам най-якото возило и да съм царя на возилата.
И какви са тия невъзможни примери президен - лузър, чистач - топ.
Важно е какво се случва на практика, а не някакви измислени теории и в стил подсъзнанието може всичко. Може, ама не може.
Няма как да си касиер в магазин или да редиш някакви безалкохолни по рафтовете и да си краля, защото това не е вържено.
Виж примерно да си най-добрия готвач, лекар, художник е вървежно. Така, че има определени хобита/кариери, които са признати от обществото и ще си по-вървежен с тях, отколкото ако си царя на уаркрафт ранк 1 в нептулон с шадоу прийст.

Ето реален пример - познавам 25 годишно wannabe футболистче, което така и не проби. Много си вярва момче и има много голямо самочувствие, така и подхожда към жените. Говори пълни глупости с пълна пара, жените му връзват и ги ебе. Той реално няма никакви качества, даже и на футбол не му се получава, но в неговата си глава е дъ бест, непризнат талант и бъдеща звезда, независимо от това, че са му минали годините. И сигурно най-доброто му качество е да симулира непокрити самочувствие. И както казах по-горе това ще работи, докато спре да работи. След 5 години ще 30 годишно wannabe футболистче и ще изглежда просто смешно. А на 35 ще е абсолютно невидим за жените, ако продължава така. Мхм, на някой хора им убягва голямата картинка.Интересно юнение, но си противоречиш и ти малко. Казваш, че няма как да си касиер и да си вярваш, после даваш пример точно за човек, който си вярва, без да има "обективни" причини и как това има успех.

Не само че може да си касиер/чистач и да си вярваш, и да си велик, но и се случва (всеки познава такива хора, ти също даде такъв за пример - не е чистач, но не сваля мацките с "кариера"). Аз също, без да се хваля, каквото и да правя, се кефя и си вярвам, че е велико. Дори когато се дъня си мисля, че се дъня по велик и неповторим начим и това ме  кара да се усмихвам и да черпя увереност. Издънката дори, разбираш ли? И ми се е случвало да разправям длв (за повечето) история, но с такъв ентусиазъм, сякаш е най-великата длв история за всички времена и мацките се кефят. Бил съм промоутър по магазини за хранителни стоки, нищо особено, нали? Обаче влизам в магазина все едно съм управител/суперзвезда и почвам да мачкам и често има други промоутърки (клоузил съм така), които те гледат все едно си бог, защото излъчваш увереност и сила. Самочувствие. И да не кажеш, че само на промоутърки го разправям това - не, с гордост съм го казвал (какво работя) на всеки и всяка, независимо къде бачка и колко изкарва и те даже намират за какво да те хвалят.

И ако ми се наложи да стана касиер утре, ще бъда най-легендарният касиер в историята на квартала/града/държавата, където бачкам.

Това, разбира се, става по-лесно, когато имаш обективните качества, които си развивал с годините, но мирогледът си остава водещ. От малък съм с подобен мироглед, когато обективно съм бил доста по-слаб като физика, чел доста по-малко книги и с по-малко умения като цяло. И винаги съм предизвиквал привличане с подобно поведение (липсата на читава игра ме е дънила, но не и неспособността за предизвикване на привличане).

И не съм само аз някакъв специален. Има и други. И съответно го има и обратното - имам приятел с пари и престижна професия, който грам не се кефи на това, което върши (вършеше, че напусна) и често недоволства (да не кажа и мрънкаше), дори когато прави обективно яки неща , и познай колко привличане е предизвикало това в момичета за последните 5 години? Нула. Някой, който бачка чистач и се кефи, разправяйки колко е велико, ще предизвика много повече привличане от друг, който е с "яка" професия, но ти дрънка колко са зле нещата и ти мрънка как не е доволен от това, което върши. Change my mind.


Титла: Re:ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
Публикувано от: gotemperor в Юни 21, 2018, 11:17:03
Много е странно да искаш да си най-добрия, за да си щастлив и да имаш някакво самочувствие.
Дори световните шампиони са най-добри в дадена дисциплина за относително кратко време - след най-много 5 години друг ще е най-добрия.
Това е като да чакаш някакви перфектни обстоятелства, за да се отпуснеш и да си позволиш да бъдеш щастлив.
Чакаш някакви перфектни обстоятелства, за да поканиш мацката, която харесваш. Резултата е, че я кани някой, който не е чакал, с не толкова перфектната покана и с не толкова перфектното място за среща и му излиза късмета още същата вечер.
Пък ти чакай.
Защото чакането е толкова перфектна стратегия   ::)


Титла: Re:ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
Публикувано от: Coconut Crab в Юни 21, 2018, 11:55:56
Основен казус :

пичките кълват на обективни черти или на самочувстие и хумор.

Защото има огромна разлика дали си Роналдо или вярваш, че си Роналдо, дали си богат или си вярваш че си богат, дали си успял в дадена област или си вярваш, че си успял/може да успееш.

Дори е възможно да имаш ниско самочувствие и да не си вярваш, но да успяваш заради голям талант например.

Доколкото виждам всеки е доста объркан в казуса.


Титла: Re:ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
Публикувано от: gotemperor в Юни 21, 2018, 12:36:21
Основен казус :

пичките кълват на обективни черти или на самочувстие и хумор.
Не мисля, че има общовалиден отговор на този казус.
Зависи и от възрастта на пичките, както и от твоята собствена.
Ако тя е на 18 и не е видяла нищо от живота е много по-лесно да клъвне на голо самочувствие без покритие.
Ако е на 28 ще гледа и обективните черти зад самочувствието.
Но това с ниското самочувствие е най-малко привлекателно.
Непокритото самочувствие дразни, но ниското самочувствие дразни още повече и създава в последствие доста други проблеми в отношенията - необоснована ревност, опити за контрол, натякване и т.н.


Титла: Re:ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
Публикувано от: Johnny в Юни 21, 2018, 13:14:04
Все си мисля, че тази тема има по-универсален характер и заглавието говори точно за това, а не става въпрос само за това какво искат пичките. Не ти трябва да си Роналдо, не ти трябва да си богат, за да животът да бъде прекрасен и за да сваляш пички. Дори не ти трябва да ебеш много, за да животът да бъде прекрасен. Но този позитивен фрейм създава ли привличане? Създава. Прави ли човек по-щаслив? Прави го.

Ти с голата вяра няма да станеш Роналдо, но за какво по-дяволите ти е да бъдеш Роналдо? Ти не се сравняваш с Роналдо. Роналдо примерно не може да ми стъпи на малкия пръст в някои отношения (както и всеки от вас има нещо, в което е по-добър от Роналдо или Бекъм). Дреме ли му? Не. На мен дреме ли ми? Не. И двамата си правим нашите си неща и се кефим на живота. И един чистач, който е със самочувствието на "Роналдо сред чистачите" ще бъде по-щаслив и привлекателен, отколкото сдухан, циничен и мрънкащ готвач, примерно (или която си изберете "престижна" професия). Не говорим за някаква крайност - мургав чистач, който не се е къпал от 20 дена и няма здрав зъб в устата си, надявам се всички го разбираме това.

Нещата не са черно-бели. Можеш да лъжеш и да ебеш, можеш да бъдеш честен и пак да ебеш. Всеки си има стил. Но да се сравняваш постоянно с другите, самочувствието ти да зависи само от външни фактори... Не мога дори да си го представя как това би могло да бъде трайно и да води до дългосрочен успех/щастие.


Титла: Re:ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
Публикувано от: cionflipp в Юни 21, 2018, 13:37:14
@Johnny Явно имаме различни разбирания за живота.
Аз точно за това написах, че има определени хобита/кариери, които са са по-вървежни от други. И всеки знае, че футболистчетата ебат, та дори и не толкова добрите. Аз футболстиче на сухо не съм в виждал. От друга страна това за касиерите и въобще неквалифицираната работа го написах понеже преди доста години(студент) и аз съм работил в супермаркет, защото нямах никакви кинти и ми се налагаше. Беше мега шит и не е имало и един момент, в който да съм искал да съм царя на касиерите или царя на редачите на безалкохолни/зеленчуци. Thanks bro, but no thanks. И понеже аз съм сметкаджия и не обичам да ми експлоатират труда никога не съм се раздавал на макс все едно съм царя и съм работел точно толкова, колкото съм смятал за нужно и на шефовете съм го казвал без да ми пука. Тогава за 600 лева съм работел като за 600 лева. Точно затова ме мразеха шефовете. Мани другото пък и колегите/колежките започнаха да гледат от мен и те започнаха да се опъват, а не да мишкарстват. Та тогава по-скоро бях царя на отворковците. Такъв тип човек съм, че обичам да се бутам сред най-добрите и да ям плесници докато не се науча, отколкото да бъда най-добрия измежду ламерите. Предполагам заради това мацките ми се кефеха тогава. Сега ми се кефят поради други причини хахах

Иначе съм цъкал комютърни игри на доста високо ниво и си мислех, че съм бах ти машината и таланта. И понеже Стоун леко съркастично попита, ако си царя на уаркрафт дали помага с пичките(аз друго играех) :D На мен ми помогна само с две, но защото и те играеха и ми се кефеха, че ходя там по някакви турнири и завършвам на челни места, но ефекта идва от социалната валидация по-скоро. И това е ключа - social validation. Ето ако си царя на пиенето на бира е вървежно, когато си на 17 и супер cool да се наковеш с 10 бири и да не знаеш къде се намираш и другите да говорят каква машина си в пиенето, все ще се намери някоя десетокласничка да ти се изкефи колко си луд. Но няма да е вървежно, ако си на 30, защото никои няма да се впечатли от това. И стигаме до там, че е важното да се отличаваш с нещо различно, което да е cool.

И да си царя на касиерите не е cool, защото е толкова лесно, че всеки може да бъде цар на касерите или чистачите. Виж може да бъдеш царя на скейтърите пред НДК, да правиш яките трикове и всички да ти се кефят. Или пък да си царя на лостаджиите да и правише задни-предни взени, фул планкове и всичко да си мислят, че си машина = социална валидация = мацките ти се кефят и ще ги сваляш стига да имаш 2 щипки игра. Или пък царя на симулиране на непокрито самочувствие и увереност, като футболистчето от примера, което си чиста проба актьорска игра и трябва да имаш доста добър social awareness, което отново не всеки го може. Той тоя пич по-добре да се пробва в НАТФИЗ, отколкото да го мъчи като футболист.

Нали се кефите на Слеяра, но той даде пример с нещо яко - ебе 2 часа. Не всеки може да ебе 2 часа. Повечето мъже ще ебат 20-30 мин макс, ще се изморят, няма да им стигне въздух и ще паднат по-гръб или пък ще им липства тоя усет и сексуалност. Пък тая мацка после ще отиде да разкаже на приятелките си тоя как се е раздал като тигър и те ще ахнат = социална валидация = повече женско внимание насочено към него.

Но това да си царя на някакви ламерски неща и да си мислите, че това ще ви донесе нещо... айде моля ви се момчета мислете малко.


Титла: Re:ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
Публикувано от: Just_a_boy в Юни 21, 2018, 14:26:20
Само да питам що осрахте темата и как се стигна от "животът е прекрасен" до "дали има разлика да си царят на президентите или царят на касиерите" ? Ми много ясно, че има. Някой да оспори ? Обществото е разделено на около поне 10 социални слоя. В единия случай си царят на 1вия слой(от там и на всички останали), в другия на 10тия.

И другото. Това да си вярваш и това да имаш някакви качества/успехи са пряко свързани. Първото води към второто и второто към първото. Самочувствието и вярата не са нищо повече от отражение и рефлексия на заобикалящата те среда. Като ти върви в живота се усилва и самочувствието. Като не ти върви ти пада. Някой девствен като дойде тук да се оплаква, че нищо не му върви и като направи първите няколко клоуза какво се случва ? Същият индивид вече е с по-голямо самочувствие. Какво остава да ти върви и с пари и с пички и с приятели и с всичко. Много ясно, че ще си вярваш.

А примерът с футболистчето дето си вярва е пак отражение на неговата си среда. Там в затворения му хабитат си му върви и си мисли, че е голям понеже са такива обстоятелствата - ако отиде в някой голям отбор да речем рязко ще му паднат акциите.


Титла: Re:ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
Публикувано от: Coconut Crab в Юни 21, 2018, 16:05:05
Е сега недей копира Слеъра - осрахте темата, осрахте темата. Ти кво очакваш - канонично говорене и хвалебствия. Ебаси - тва да не католически орден.

И другото. Това да си вярваш и това да имаш някакви качества/успехи са пряко свързани. Първото води към второто и второто към първото. Самочувствието и вярата не са нищо повече от отражение и рефлексия на заобикалящата те среда.

Не е баш така.

Пример : едно време супер много си вярвах и бутах и се надявах да стана футболист - да речем като бях на 12. Но нямах грама физика и качества и колкото и да се напъвах - да подобрявах се, бях по-добра версия на себе си във футбола, но дори и не можех да се доближа до хората, с които тренирах, камо ли това да ми е професия.

И обратно - спрямо футбола, в настоящата си професия - бази данни - съм хвърлил тройно по-малко усилия, самочувствие и желание, пък съм си про - щото ми се отдава.

Утре и да не съм на кеф и да не мисля че съм супер добър в ит-то, пак ще си пусна кода, ще си измисля некви sql заявки и т.н.

Така че - нещо не е вярно това. Трябва да имаш дарба или поне да не си ептен зле, за да се занимаваш с нещо.


Титла: Re:ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
Публикувано от: Just_a_boy в Юни 21, 2018, 16:10:04
Според тебе пък все някой копирам, филмар.. :)

За другото не си разбрал - не говоря кой какви дарби и заложби има. А как успехите рефлектират върху самочувствието и обратното - самочувствието върху успехите. В твоя случай - вярвал си си, но си нямал успех -> спрял си да вярваш -> отказал си се. После си имал успех с компютрите -> вярваш си, че разбираш от това.


Титла: Re:ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
Публикувано от: cionflipp в Юни 21, 2018, 17:19:28
Дискутираме си, от спора се ражда истината. Без това форума е умрял и в него пишат 5 човека на кръст.


Титла: Re:ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
Публикувано от: rekojeht в Юни 21, 2018, 17:49:12
Това да си вярваш и това да имаш някакви качества/успехи са пряко свързани. Първото води към второто и второто към първото.
Това е много интересен въпрос. За жалост е труно да се каже, кое към кое води със сигурност. Ясно, че тук има два основни лагера - едните ще кажат, че първо трябва да си повярваш, пък те успехите ще дойдат, а другите, че успехите пораждат вяра във себе си. По принцип, и двете са възможни, и дават отражение, къде повече, къде по-малко, от случай до случай е общо взето. Не може точно да се докаже, кое какъв резултат дава. Също така, според мен, е погрешно да разглеждаме хора, които са на по 20-30+ години и да се опитваме да измислим как са станали нещата при тях. Мисля, че истината е в по-ранните години.

Има нещо, което е лесно наблюдавано в психологията. Това е, че при деца, чиито родители им се карат много, не ги поздравяват за дадени действия и постоянно ги карат да се чувстват, че не са се справили добре, това води до комплекси за малоценност, social anxiety, антисоциалност, притеснение, срамежливост, затвореност, неувереност, а в по-крайни случаи могат да доведат и го психопатия. От другата страна пък са деца, чиито родители им дават стимул да се развиват, чрез така нареченото "positive reinforcement", сиреч - Направи еди какво си. Детето го прави. Браво! Награда (която може да е физическа или емоционална, примерно похвала/признание/валидация). Такива деца, обикновено израстват с желание за развитие, защото го асоциират с положителни емоции, комбинацията от които води до изграждане на самочувствие и увереност в собствените им възможности.
Хора от втория тип, дори и да не са най-уверените евър, гига турбо алфи, винаги могат, при това страшно бързо и лесно, да прогресират в насока успехи/самочувствие, заради силната им основа, от детството.
За хората от първия тип няма да казвам, че пак ще кажете, че съм голям песимист.


Титла: Re:ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
Публикувано от: Танграта в Юни 22, 2018, 16:40:07
Все си мисля, че тази тема има по-универсален характер и заглавието говори точно за това, а не става въпрос само за това какво искат пичките. Не ти трябва да си Роналдо, не ти трябва да си богат, за да животът да бъде прекрасен и за да сваляш пички. Дори не ти трябва да ебеш много, за да животът да бъде прекрасен. Но този позитивен фрейм създава ли привличане? Създава. Прави ли човек по-щаслив? Прави го.

Ти с голата вяра няма да станеш Роналдо, но за какво по-дяволите ти е да бъдеш Роналдо? Ти не се сравняваш с Роналдо. Роналдо примерно не може да ми стъпи на малкия пръст в някои отношения (както и всеки от вас има нещо, в което е по-добър от Роналдо или Бекъм). Дреме ли му? Не. На мен дреме ли ми? Не. И двамата си правим нашите си неща и се кефим на живота. И един чистач, който е със самочувствието на "Роналдо сред чистачите" ще бъде по-щаслив и привлекателен, отколкото сдухан, циничен и мрънкащ готвач, примерно (или която си изберете "престижна" професия). Не говорим за някаква крайност - мургав чистач, който не се е къпал от 20 дена и няма здрав зъб в устата си, надявам се всички го разбираме това.

Нещата не са черно-бели. Можеш да лъжеш и да ебеш, можеш да бъдеш честен и пак да ебеш. Всеки си има стил. Но да се сравняваш постоянно с другите, самочувствието ти да зависи само от външни фактори... Не мога дори да си го представя как това би могло да бъде трайно и да води до дългосрочен успех/щастие.
Е, ти казваш точно, абсоютно същото.
Никой не говори, че ти се сравняваш с другите, а че хората, и жените го правят.
Не е възмжно друго. Така работи еволюцията. Или ще пусне на теб, или на друг.
Дали е субективно, ситуационно, за конкретния момент, да такова е. И точно това говорим! Нещата са свръх, супер субективни.
А че трябвало игра, за да лъжеш, кой е говорил друго?
Ти и за бизнес, пред мъже, приятели или в политика, пак трябва игра, за да си поднесеш приказката. Но това не го прави по-малко лъжливо и субективно.
Факт е, че експресията печели атракшъна, не обективните качества. И дори не говорим за пари, а ако щеш за сила, смелост, чест, и тн. Това за мен не е ок.

Освен това, не е вярно, че е по-трудно да се лъже, отколкото ако реално имаш някакви ресурси. Ако си свикнал да приказваш, от лъжата по-лесно няма. Има и един лаф. Никога не можеш да дадеш това, което аз мога да обещая.
Факт е, че едно 90% от успешните мъже лъжат патологично.
За това говорим. То си личи и по думите на жените. Все ги били излъгали нещо. Дори да е възможно да си честен и да успяваш, с 10ките трудно ще ти се получи. Щото някой друг ще излъже повече.

Освен това като си на 25 е лесно да се каже, "какво толкова, вкарай енергия и готово" Щото цял ден клатиш. Отговорности и грижа 0ла. Енергия колкото искаш.
Ела на 40-45 след постоянни караници с говеда и мързеливи и крадливи майстори, стрес от работа, стрес от банки, лекари, хронични травми, да видим откъде ще се вземе тая мистична енергия и приказки.
Колкото повече трупаш реални качества, толкова по-малко имаш моментния потенциал за енергия и безгрижност.
Единствения ти шанс, да удариш чертата и да почиваш. Просто и 2те не стават. Щото енергията ти е налята в друго. И си я впрегнал на работа.


Титла: Re:ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН
Публикувано от: SEXINSTRUCTOR в Юли 29, 2018, 21:21:07
Живял някога един праведен човек. Когато починал, духът му се издигнал в небето и се озовал пред райските порти, където свети Петър проверил в големия си тефтер дали човекът е живял според божиите заповеди и след като се убедил, че е така, го пуснал в Рая. А там - зелени поляни, сини небеса, чудни цветя, божествена храна и мили хора.
Минала една седмица, минала втора и на човека му омръзнало в Рая, затова решил да помоли свети Петър да му позволи да отиде в Ада, защото там били повечето му приятели, а и сигурно е по-интересно. Свети Петър му позволил и така нашият герой се озовал в Ада. Огледал се, същото като в Рая - красота, дървета, синьо небе, хубава храна. Имало само една разлика - хората непрекъснато мрънкали. Отишъл човекът при дявола и го попитал защо хората тук са недоволни. Дяволът се засмял лукаво и казал: "Те си мислят, че в Рая е по-хубаво, за това".
Раят и Адът са в самите нас и в нашето отношение към това, което ни се случва.