Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства => Темата е започната от: Leon в Юни 19, 2018, 10:50Титла: Най-после късмет
Публикувано от: Leon в Юни 19, 2018, 10:50
В магазина, от който си пазарувам има една мацка на касата, винаги като ме види се усмихва. Бях се разделил с бившата и нещо хич не ми вървеше с други, заговарям, но нищо, пълен провал. Вече бях загорял като цигански тиган за мас, а само страшни резачки. Тази въпросната от магазина иначе не е лошо момичето, но все пак на работа и не съм се пробвал  с нея, защото си мислех, че е нещо нормално да се усмихва все пак трябва да е приветлива за клиентите. Както и да е казах си един ден ще пробвам и ще видим.  Започнах със „Здрасти“ да опипам почвата. Единия път минавам покрай нея и казах въпросното „ Здрасти“, но не гледах към нея и после се обърнах, а тя ме гледаше като хипнотизирана, усмихнах й се, тя наведе глава. Казах си „Опа, тука ще има игра“ трябваше само да се издебне удобния момент да е сама.
Страшен късмет! След  два дни отивам там да си пазарувам и съм единствен на касата
Аз: Здрасти!
Тя: Пфф…. Баси колко ми е гаден деня (нещо мрънкаше там , докато маркираше и слагаше нещата в плика)
Аз: Хаха … Не толко нервно. До кога си на работа?
Тя: До 9
Аз: 9 и 5 те чакам отпред  да ходим някъде да се успокоиш
Тя: (видимо се притесни и нещо се разтрепери и почна да задава въпроси на посоки) Къде ? С кой ? ( и накрая отговора) Не.
Аз: Аха.. Еми добре, ти губиш (взех си плика и тръгнах )
Тя: (явно се окопити малко) Чакай, ти сериозно ли говориш?
Аз:  А ти сериозно ли ме питаш ? Чакам те после тук отпред на паркинга.
Тя: Добре.
Отивам да я взема. Реших да мина да погледна дали е отпред и първо да не изглеждам прекалено нийди ако я няма и да съм точен като швейцарски часовник. Минах и ме чакаше казах си „ Евала маце, ще се спогаждаме с теб“ , направих обратен спирам пред нея, махам и да се качва:
Тя: Що ме подмина така ???
Аз: (тук малко издънка) Ти пък от къде знаеш каква кола карам? Да не ме следиш? Приятно ми е ….. (нещо се опитах да замажа)
Тя: Хахаха …. да бе. Аз съм …..
Тя: Моля те закарай ме до нас да изкъпя поне и да се преоблека
Аз: Добре.
Говорихме си там някакви неща още докато я карах към тях. Оказа се доста точна оправи се за 30 мин. Като дойде определено изглеждаше по-добре, патенцето се превърна в лебед. Отидохме в едно ‚Хепи“ там бъзици, намеци , на мен лично ми писна и реших да я пробвам дали е толкова напориста, колкото се прави:
Аз: Айде да те водя на едно място, че ми писна тука.
Тя: Къде?
Аз: Ще видиш хахах
Тя: Пфф забравих колко си потаен
Качихме се горе на Копитото.
Тя: Всички ли ги водиш тук?
Аз: (айде почна се) хаха Само най-любопитните
Тя: Студено ми е. Дай си якето.
Аз: Казах ти да се облечеш по-хубаво. За да не ние студено и  на двамата ела да те гушна (като толкова мазно явно съм се усмихнал, че чак и на нея и стана смешно)
Тя: Хахахаха тука ти се получи . Признавам .
Седнахме на една беседка. Натиснах я. Борих я. Не поддава и след третото „Няма да стане това на първа среща“ се дръпнах,и  запалих една цигара.
Аз: Айде да си ходим .
Тя: Видя, че няма да ти се получи и сега няма да се обадиш, нали?
Аз: ЪЪЪЪ… къде го казах? Стана късно, утре съм на работа.
Не се бяхме чували 3-4 дни. Пише по вайбър. Разбрахме се да се видим, но този път бях решил, че ще се случва и това е ако ще да ме реже, къса, бие и тн. Отидохме в един ресторант в квартала. Там си говорихме и едни приятели ме бяха  викнали с тях на диско:
Аз: Айде да те водя с мене на диско и едни приятели.
Тя: Добре.
Аз: Супер, отиваме до нас да оставя колата и да се преоблека (бях се полял)
Стигнахме пред нас.Натисках я пак (може би грешка) и пак се запъна като магаре на мост.
Тя: Аз няма да се качвам, тука ще те чакам.
Аз: Няма да те оставя тук, минават лоши хора, кучета, дракони …. Пък и имам хубаво бяло вино ще пинем по чаша  и ще ходим.
Тя: Хахахахах и този път няма да ти се получи, но да го видим това вино щом толкова го хвалиш.
Аз: Какво да ми се получи? 
Влизайки вътре се награбихме здраво. На дискотека не отидохме.


Титла: Re:Най-после късмет
Публикувано от: heuspo в Юли 04, 2018, 16:28
много нереално ми се вижда това


Титла: Re:Най-после късмет
Публикувано от: Manowar в Юли 05, 2018, 19:00
Leon - Машала, вери гуд, дет се вика епси вар.

Хайванин си ти, ха хаа. Бравос, харесва ми историята ти. Стегната, само по същество, няма излишни глупости. Еваларка ти бичим, баш.

heuspo - Не виждам нищо нереално, мацката и се чука на него му се чука, ръгали са се. Искам да се знае, че многократно съм бил изненадан от поведението на мацка на която и се прави секс.
Много е страшно, то е стойки, то е погледи, джуки ближе, гъз върти, цици пъчи, много, много добре. Ако можеше всичко да се случваше по лесния начин, друго щеше да е.

Авторе, още веднъж Шойне фантастишен. Желая ти, както казват старите ора - Дето одиш да споладиш, дето сереш да грамадиш. А така!


Титла: Re:Най-после късмет
Публикувано от: Leon в Юли 06, 2018, 09:54
heuspo - Историята си е напълно реална, но не видях смисъл да описвам цялата "борба" , защото никой нямаше да я прочете пък и мен нямаше да ми стигнат нервите да я пиша. Но знаеш го вица за петела и кокошката, където кокошката му бягала и си мислела, че ако му бяга дълго ще я остави, ако спре ще я помисли за лесна, и накрая решила да се спъне :D , така горе-долу се случи и тук. Важното е хепи енд-а накрая. Скоро като не ме болят пръстите ще напиша и една негативна за мен история, не са само хубавите.

Manowar - Благодарим! Бащата имаше един много добър лаф, известен из бояджийските среди - жена и ръжда тръгнат ли спирка нЕма.


Титла: Re:Най-после късмет
Публикувано от: heuspo в Юли 06, 2018, 15:20
heuspo - Историята си е напълно реална, но не видях смисъл да описвам цялата "борба" , защото никой нямаше да я прочете пък и мен нямаше да ми стигнат нервите да я пиша. Но знаеш го вица за петела и кокошката, където кокошката му бягала и си мислела, че ако му бяга дълго ще я остави, ако спре ще я помисли за лесна, и накрая решила да се спъне :D , така горе-долу се случи и тук. Важното е хепи енд-а накрая.

Ако някой ден ако решиш, че не те мързи я напиши по-подробно, ще е полезно за хората от форума. Още повече, че  историята е свършила с хепи енд. Подробностите са важни!