Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства => Темата е започната от: stanimirn85 в Август 21, 2018, 19:45Титла: На какви съобщения се обръща внимание от жените във фейсбук?
Публикувано от: stanimirn85 в Август 21, 2018, 19:45
Моля, за мнения, на какви съобщения отговарят жените във социалната мрежа, и да не ги подминават?


Титла: Re:На какви съобщения се обръща внимание от жените във фейсбук?
Публикувано от: ibizabg в Август 21, 2018, 20:56
Всякакви стига да не са банални, много е важно да не търсиш ти внимание , просто си прави кефа.
За онлайн играта е  важно да имаш интересни снимки, защото това е първото което ще погледне мацката .


Титла: Re:На какви съобщения се обръща внимание от жените във фейсбук?
Публикувано от: btw в Август 21, 2018, 23:25
На по-провокативни, но без да са обидни. Обикновено, предположение за тях, което да ги поставя тънко в някакъв стереотип с ниска стойност е добър вариант.
На такива отговарят, не че са чак толкова ефективни. После предстои да обърнеш цялата игра, за да инвестират в чата те, а ти по-малко. Така че не по-лош вариант е да почваш директно от там. По-малко ще ти отговарят, на късите опенери, но и няма да губиш време в начесване на езици, с мацки дето са само за това и трудно ще запалиш реален интерес.
Вече, как точно ще играеш сам си избираш. Аз съм ползвал и двата подхода. В момента използвам първия, като гледам бързо да обърна към втория.


Титла: Re:На какви съобщения се обръща внимание от жените във фейсбук?
Публикувано от: Baby_951 в Август 22, 2018, 23:22
Няма значение толкова какво  им пишеш стига да е провокативно ... Примерно - Една тъпа тема 99 % от жените си пеят под душа а има 1% който не  а вместо да пеят си галят котето (мастурбират ) . Знаеш ли коя песен си пеят ?  Друга Правим анкета секса ли е по сладък или шоколада . Варианти много стига да се справиш с разговора надолу да инвестират те не ти чак толкова ... Откази има едно 98 % от жените защото да не ги помислим за леки и ти отговорят тези който им се сториш симпатичен и интересен  и да снимките трябва да са по интересни .  ;D :D :-[