Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства => Темата е започната от: Zalmoxis в Май 04, 2019, 19:02Титла: Експеримент: тест на реплика...
Публикувано от: Zalmoxis в Май 04, 2019, 19:02
Скука. Скука. Скука. Първи май. День труда. Не бе, не разбирам. Къде е логиката в деня на труда да се почива? Загадка. Не успях да си прокарам идеята, почиваше се. Естествено, че отидох на работа. Други идиоти нямаше, ако не броим охраната. По коридорите тихо, все едно си в епизод на "The Walking Dead". Пуснах си музика и минах в караоке режим (https://www.youtube.com/watch?v=MqL9_4JREHQ). А милият ми колега - финансов директор ме пита укорително "Как ще оправдаем покупката на такава аудио система за офиса ти". Ами ето - на. Така. Крайна нужда. Сега като му сваля записа от охранителните камери и му го пратя - ще ме разбере.

След третия бис почна да ми пресъхва гърлото. Да не описвам сложната поредица от събития, подскачащата ми като пинг-понг линия на размисли и спомени. Сетих се за форума и за една реплика(човека ще си я познае) "Аз бих й казал да се облече секси да не ме излага". Хм. Да бе интересно, не е мой стил. Но наУката изисква жертви. И когато аз не съм жертвата, подкрепям експеримента с две ръце. Една бърза справка из персонала - неомъжени, неразвеждани, под 30, размер облекло S/XS/XSS. Бляяяяяяя, много резултати. Скрол по списъка. Оп, позната муцунка. Засичал съм я няколко пъти отдалеч, нула IOI, нула заигравки. На визия е 7-чка... Вики, миньонче, кинта и шейсе, под четирсет кила - странно големи гърди за размера й. Идеална ми е за Пациент 0. Щрак, най-лесното - фейсбук. Що да си даваме зор за повече?

Вы (01.05.2019 11:04) имаш един час да се приготвиш преди да дойда да те взема
Вы (01.05.2019 11:04) и гледай да се облечеш секси, че да не ме излагаш
*** ****(01.05.2019 11:05) Сериозен ли си


Титла: Re:Експеримент: тест на реплика...
Публикувано от: genuine в Май 05, 2019, 18:18
Чакаме продължението...  :)