Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени => Темата е започната от: NBeeR в Август 04, 2019, 09:06Титла: Има ли интерес според вас?
Публикувано от: NBeeR в Август 04, 2019, 09:06
Здравейте, играчи!
С нея се познаваме от малко повече от 3 години. Горе-долу преди толкова я бях и "пробвал" за свалка. Тя тогава не поддаде, доколкото знам точно в този период е била скоро след излизане от много сериозна връзка, била е много влюбена и го е преживявала много трудно. Та, пробвах да я измъкна от тия мрачни мисли и настроения, но къде поради нейното заслепяване, къде заради това, че и аз не бях много настоятелен, нещата не се получиха. Въпреки, че показваше на моменти интерес към мен...
Както и да е, имаше период от около година и половина, в който почти не комуникирахме, писали сме си само по Месинжър и Вайбър да си честитим имени и рождени дни. Преди около два месеца обаче тя неочаквано започна да ме търси по повод и без повод, но само онлайн. Пишем си предимно шеги и закачки, понякога (рядко) и със сексуална насоченост. Интересува се как съм, споделя ми разни неща от нейното ежедневие... Странно ми е, защото изведнъж започна да ми пише, да ми харесва снимки и коментари в социалната мрежа... Знам, че това не е кой знае какъв критерий, но ми е странно как както нямахме почти никаква комуникация, изведнъж започна да ме търси.
П.П. Като външен вид бих я определил като 6 по моите критерии.


Титла: Re:Има ли интерес според вас?
Публикувано от: btw в Август 04, 2019, 14:26
Присетила се е за тебе, и понеже не си бил лепкав, преди това, имаш стойност в настоящия момент. Провокирало е привличане. А може и нещо да я е провокирало. Често се случва, ако си се занимавал с много момичета, да се "присетят от нищото".
Имаш много добри шансове, стига да ги използваш правилно.
Онлайн, в чатове, разговори, и дъра-бъра, не инвестирай. Но и не режи нейните инвестиции. Остави я тя да инвестира в тях. Остави я да ти пише, да ти се включва и да те разпитва. Отговаряй и. Но по кратко и убрано. Не я разпитвай, не се стреми да поддържаш тези разговори. Тя да го прави. Бави леко тайминга на моменти. И гледай една идея по бавно да отговаряш от нея.
И и пусни оферта за среща. Ако приеме, води уверено към фак клоуз, без да се обясняваш, или оправдаваш действията (и защо го правиш). Познавяш я от давна, тя инвестира, имате флирт. Имаш всичко нужно да я пробвяш още на 1вата среща.
Ако ти откаже офертата, увърта, веднага си отдръпваш вниманието. Спираш да пишеш. И я оставяш за след време.
Ако се дърпа за клоуз, и изобщо как да действаш там, е писано поне в 10 теми. Прочети.
Успех


Титла: Re:Има ли интерес според вас?
Публикувано от: mntl в Октомври 03, 2019, 17:37
Колкото по-бързо излезеш от онлайн пространството, толкова по-добре.
Ако искаш да видиш дали има интерес просто я покани да отидете заедно някъде и ще видиш.