Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени => Темата е започната от: vladoss в Август 10, 2019, 00:10Титла: Тясна пейка
Публикувано от: vladoss в Август 10, 2019, 00:10
Здравейте. Нямам особено много опит в пикапа, единствено изчитане на хиляда неща, и в този форум, и разни книжки. Днес ми се случи следната ситуация. На пейка зад спирката пред нашия блок беше седнало едно хубавичко момиче. По принцип ме хваща страхът в такива ситуации, в повечето случаи, но този път ме беше обзело някакво вдъхновение. Бях си избрал реплика, с която да започвам разговорите - директен оупънър от рода на "Много ми харесваш като излъчване и искам да се запознаем." Използвах и 3 секундното правило - когато си помислих да отида и ме хвана страхът си преброих наум "3, 2, 1" и тръгнах. Но спрях. Причината беше следната: тя седеше, а пейката беше много тясна, ако бях седнал до нея щях буквално да се залепя за нея. Стори ми се много крийпи. А не исках да стоя прав пред нея и да и говоря. Хем съм чел, че не е добре, хем и ... не знам, нещо като чувство имах, че няма да е добре. Или трябваше да вися пред нея, или да седна до нея и да се долепя за нея. Въпросът ми е: правилно ли постъпих, че спрях, за да избегна и двете ситуации? И по принцип вие какво бихте направили в ситуация като тази, когато момичето седи, а няма достатъчно място да седнеш до нея? Благодаря предварително


Титла: Re:Тясна пейка
Публикувано от: Baby_951 в Август 10, 2019, 06:53
напиши репорт и заговаряй мацки много го мислиш


Титла: Re:Тясна пейка
Публикувано от: BURN в Август 12, 2019, 06:43
 Здрасти . Това което мога да ти кажа е да действаш , независимо от притесненията си . Знам че не е лесно , но действай напук на мозъкът ти . В началото винаги е така съзнанието ти не е свикало с този начин на комуникация и се съпротивлява , все едно се учиш отново да ходиш и говориш . Заговори я независимо дали пейката е тясна или широка , можеш и да седнеш до нея . Единственото лошо което може да ти се случи е тя да си тръгне бързо , защото в началото трудно ще задържаш сетовете . После след като свикнеш да отваряш бързо сетове идва другото сложно нещо според мен да ги задържаш , в което аз не се справям добре все още . В случай че ти е по лесно търси единични сетове в началото . При всеки отнема различно време да се разчупи , за съжаление някой не успяват и затова ходят на уоркшопи . Всичко опира до желанието и характерът ти . Пожелавам ти успех , пиши в случай че имаш желание как са се развили нещата при теб .


Титла: Re:Тясна пейка
Публикувано от: TRoublemakeR в Август 12, 2019, 16:38
Отиваш и казваш "Ама че тясна пейка, дано и ти да си толкова тясна"  ;)


Титла: Re:Тясна пейка
Публикувано от: Baby_951 в Август 12, 2019, 18:55
Стига сте се габаркали ... Да това чувство се казва етикет на личност пространство . Нямаш ядове за това ти си пич отиваш и сядаш и казваш един гъз място има ли да изпуша една цигара примерно или да си почина лоши ми стана малко . Добре ли сте вече да лоши ми стана като те видях ...  Защо ? Какво ? Ти луд ли си ? Не не ме разбра хареса ми и ми се разтрака сърцето и дойдох да седна да ми олекне малко да не припадам . Не мислих да те заговарям че ми приличаш че си срамежлива но ето че не си ... Аз съм ... И от там вече почваш но всичко трябва да го правиш с много енергия и усмивка и самочувствие . Не ако те отреже нещо и да ти буда филма . ТИ СИ ЧОВЕКА И ГАЗ КОТО СТАНЕ ... Ся яд ли те е че не си отишъл ? 


Титла: Re:Тясна пейка
Публикувано от: StefanS в Август 13, 2019, 08:24
Имах подобна ситуация преди 2-3 седмици на морето. Поръчвам си пица, но ще трябва да я чакам поне 15 минути. Оглеждам се за сянка (жегата е адска), и гледам една млада девойка седнала на пейка (широка) точно по средата и си говори по телефона. Поглеждам я, тя ме поглежда, става ѝ ясно че ще сядам при нея, но не си мърда задника нарочно. Сядам точно до нея (умишлено), а тя става с 200 км/час. Чаках си на сянка, тя се изнесе да си говори далече от мен и ме гледаше криво. Беше доста невъзпитана, ако аз не искам никой да сяда до мен на пейка, просто лягам по цялата дължина. И изобщо не ми трябваше да се чудя "трябва ли да я заговоря и какво да кажа". Не ми трябваше да си хабя езика изобщо, нито да товаря мозъка .. Езика на тялото си каза всичко, а пицата беше ужасно вкусна.


Титла: Re:Тясна пейка
Публикувано от: Dankata в Август 25, 2019, 02:11
Има ли причина да си избираш тясни пейки или това е единствената наоколо ?
Моля    ???
Казвам се vladoss и живея ей там...