Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени => Темата е започната от: MrWrong в Август 23, 2019, 21:21Титла: Проблем с изкарването на среща
Публикувано от: MrWrong в Август 23, 2019, 21:21
Здравейте, драги.

От известно време има една особено негативна тенденция при мен - моментът преди изкарването на среща и откровенната несигурност и отказ от страна на мацката.

Нещата с мацките при мен са ОК. Имам базов опит, имал съм доста сериозно удобрение досега, изглеждам добре, имам стил и идентичност. Кефят ми се.
По-скоро проблемът се корени в мен, в нивото на мотивацията ми - най-вече и в това, че съм свалил леко таргета за жени на фона на тези, с които съм бил, само за да си извлека - в някои случаи секс, а в други, съвсем честно, социално внимание, приятелски взаимоотношения и социални контакти.

Ситуациите са следните. Пиша си с някоя. Било то момиче, с което сме се виждали, колежка или фейсбук/инстаграм "писачка". Момичето има интерес към мен, който е по-скоро голям, отколкото някакъв повърхностен. Стига се до момента да я поканя - "Хайде утре следобяд да те водя на кафе", "Хайде да обсъдим еди какво си" и всичките реципрочни оферти, тактично и доминантно. В голям процент от случаите са несигурни и пропада. В някои чакат да ги убедя - но аз не го правя и спирам да им пиша . Други приемат, но на другия ден се отмятат с куп извинения, примерно едно колежка преди известно време, която има по-висок интерес от мен и винаги ми драскаше първа. Какво мислите?

За да бъда леко по-конкретен за самото ми поведение и думи по време на чатовете - Доволен съм от него и едва ли то е грешката.
По-скоро си мисля, че ми липсва достатъчна последователност и по-голям рапорт.
Често се отнасям егоцентрично. Спирам да пиша и пиша на много големи интервали. Често не сме изградили емоционална връзка и пресечни точки/интереси, както нямам й нужната база на доверие, заради това че спирам да пиша. А спирам да пиша, защото ме мързи и не ми се занимава на този етап да си губя дотолкова времето.


Какво мислите, колеги? Какви са най-ефективните и последователни начини да изкараме мацка на среща посредством чат, която на всичкото отгоре - има интерес?  :)


Титла: Re:Проблем с изкарването на среща
Публикувано от: Baby_951 в Август 23, 2019, 23:46
Губиш интересът им по точно казано ... Взимаш телефон и след три дни и звънни без да и пишеш  и да видим какво ще стане . От голям репорт по чат няма смисъл така им става скучно ... Или веднага вкарваш оферта или пишеш разредено и казваш имам работа до вас хайде да се видим за по фас примерно и отиваш . емоционална връзка се създава когато сте навън и си говорите по чат е трудно и не е точно . Така че правило три дни без да пишеш или веднага като пишеш разредено и така .


Титла: Re:Проблем с изкарването на среща
Публикувано от: btw в Август 24, 2019, 02:24
Проблема ти е в това, че разчиташ на интереса да ги изкараш. Само че за да изкараш 95% от мацките, ти трябва привличане. Поне с днешна дата. Иначе ще трябва да се задоволиш с разни любопитни "авантюристки", със сравнително скучно ежедневие - останалите 5%, от потенциалните които би могъл да изкараш. И не че на срещата няма да се налага да започнеш от 0та, и тепърва да градиш привличането.
Интереса е нещо важно. От него градиш привличането. Но в чиста форма ти е непотребен.

Тоест не ти е проблем рапорта. Напротив. Първо пеперудките, после "гу-гу-бу-бу, аз обичам да гледам звездите и да си бъркам в носа". Или поне правилна комбинация от двете.

Към вапроса ти. Проблема ти е основно в самия баунс за среща. Начина, играта само преди, и играта в последствие.
Офертата ти трябва да е максимално къса. (говорим само за игра в чат и баунс в чат). Заеби обясненията къде ще ги водиш, как и защо. "хайде да се видим"
Офертата ти трябва да е неочаквана и след игра далеч, а не когато си в рапорт. Трябва да усеща, че може да те изгуби, и момента е леко "деликатен".
Играта преди това. Добре е мацката да е имала инвестиции в чата (но не е задължително). Добре е да имаш вече изградено привличане. Емоционални инвестиции от страна на мацката. Тоест, поводи за ревност, демонстрации на стойност (да си и насадил такъв образ), близо-далеч (тайминг игра, чупене на рапорт, изчезвяне/появяване).
Играта след офертата. Често самата оферта и реакциите след това са генератор на привличането. И доста често, първите ще бъдат рязани, особенно ако нямаш изградена игра и привличане преди това.
Научи се да им влизаш пак. Но се научи да го правиш правилно. Да ги играеш и да градиш привличане м/у самите оферти.
Рядко съм имал срещи с "да", на първата оферта.


Титла: Re:Проблем с изкарването на среща
Публикувано от: MrWrong в Август 24, 2019, 20:59
Благодаря ви много, момчета, със сигурност сте ми от полза.

Днес се случи абсолютно същото. Мацка с интерес го изгуби точно поради липса на привличане - и изпускането му.
Като цяло в чат - фейсбук/инстаграм е доста деликатно, защото всяка дума или изречение може да ти осакати играта и трябва много да се мисли, както аз правя. Даже почнах да се ядосвам, защото преди ми се получаваше.

@btw, брат, как да съградя привличане? С близо-и-далеч и реципрочните които си описал ли? Трябва да ги усъвършенствам.

Другото. Когато си си писал и пишеш повече с дадена мацка - сега естествено не лиготии, битови неща и прочие се отмества фокуса върху евентуален неловък момент и мълчание на бъдеща среща и се виждат пресечни точки и теми за разговор. Мацката се отпуска. Бариерата отчасти пада. Създава се доверие. Заформя се някаква емоционална ниша. Имаш време да си вдигнеш левела и стойноста. Пак казвам - не голямо писане, но стабилен рапорт - в рамките на 3-4-5дни/седмица с интервали. Писане и създаване на рапорт, в който не флиртуваш. И в който не влизаш във френдзоната. Преди срещата и създаването на емоцията в нея. Поне от моите наблюдения - и от опит и на разни авери, които изглеждат отвратително и въобще не са на Ти с жените - мацка се изкарва в пъти по лесно. Какво мислите?


Титла: Re:Проблем с изкарването на среща
Публикувано от: btw в Август 24, 2019, 21:43
Нали съм ти описал как горе. И съм ти посочил точно на кое да обърнеш внимание.

Изкарват ги по-лесно, когато момичето има инвестиции в чата. А когато нямаш?
Всички момичета ли ти пишат дълги съчинения, или често срещаш такива?
И освен това, факта, че момичето инвестира в чата, изобщо не означава, че ще се навие на среща.
Може да ти пуска "точно тогава съм заета" до безкрай. И само да чеше пръстите. Всеки го е гледал тоя филм.
И там пак опираме до играта и привличането.
Рапорта - инвестициите на мацката, е нещо ключово. Колкото повече имаш, толкова повече можеш да го чупиш. А като го чупиш, правиш привличане. Ама тея неща пак се случват с дозировка. Щото ако ти е много рапорта си аут, преди да успееш да го изкъртиш. Ако изкъртиш повече от колкото имаш, пак си аут. Просто на мацката не и дреме, а ти се правиш на прекалено важен.
Говоря за старта. Още преди първа среща. Там нещата са прекалено нестабилни, и е добре да се калибрират точно, и да надграждаш.

Казах ти. Пробвай да смениш начина по който се опитваш да ги вадиш. Самата оферта и всичко около нея


Титла: Re:Проблем с изкарването на среща
Публикувано от: MrWrong в Август 26, 2019, 22:40
@btw, благодаря ти, винаги е удоволствие да чета твоите насоки!  :)

Днес станаха нещата - с мацка, с която преди няколко месеца се натискахме на първа среща, излязохме. На два пъти преди това ми беше отказала - по независими причини, реално не беше в София. През цялото време обаче съм държал фронта - водене, с много точни изиграни карти, пускане на леки кукички, приключване винаги първи на чата. Имаше реален интерес към мен. Както и привличане, което впоследствие да я изкарам - добре изиграх. Снощи вечер изчезнах и на обяд днес се появих (мой стил - интервал). След това и пуснах ебавка - леко да се жегне и даже тръгна да ми се обяснява. След това и вкарах кратка оферта и се нави. : )))


Титла: Re:Проблем с изкарването на среща
Публикувано от: master в Септември 05, 2019, 20:11
Наскоро аз също имах подобен проблем,долу горре като на колегата.
2-3 пъти се мъчих я изкарам се видим,иначе всичко уж ок изглеждаше но взе да ме върти
Нито отказва нито приема,явно съм объркал някои от тактиките,но след третия отказ се олях тотално.То вярно че 2-3 месеца си пишех с тая,в началото по малко,през няколко дена и по малко,последно време почти всекиден,да не кажа всеки.,до преди десетина дена.
Обаче като взе да ме мотае последния път,преди десетина дена се ядосах много,се напих на маймуна и изсипах един тон наредби и простотии,ама много глупости изсипах пиян като маймуна.
Даже се чудя как не ме блокира,писах и от време на време след това ,през ден по 1-2 изречение.Първо се извиних-с две изречения,кратко точно и ясно.(незнам дали не е грешно но много простотии изсипах,чак на мен ми стана неудобно като изтрезнях).Чете но не отговаря .Ся 3 дена не съм и писал изобщо даже не съм пускал скайпа,след още 2-3 дена мисля,чудя се обаче какво,мисля се държа все едно нищо не е станало,незнам доколко е добра идея.
То изобщо след всички простотии и наредби дето отнесе не знам и дали избщо ще отговори,ама докато и писах там четеше,сигурно от любопитство,де да я знам.
Чудя се трябваше ли да реагирам така след последния отказ,то на момента така реших де,като се напих,по скоро сега се чудя,като уточнявам,че определено прекалих доста


Титла: Re:Проблем с изкарването на среща
Публикувано от: btw в Септември 05, 2019, 22:46
Наскоро аз също имах подобен проблем,долу горре като на колегата.
2-3 пъти се мъчих я изкарам се видим,иначе всичко уж ок изглеждаше но взе да ме върти
Нито отказва нито приема,явно съм объркал някои от тактиките,но след третия отказ се олях тотално.То вярно че 2-3 месеца си пишех с тая,в началото по малко,през няколко дена и по малко,последно време почти всекиден,да не кажа всеки.,до преди десетина дена.
Обаче като взе да ме мотае последния път,преди десетина дена се ядосах много,се напих на маймуна и изсипах един тон наредби и простотии,ама много глупости изсипах пиян като маймуна.
Даже се чудя как не ме блокира,писах и от време на време след това ,през ден по 1-2 изречение.Първо се извиних-с две изречения,кратко точно и ясно.(незнам дали не е грешно но много простотии изсипах,чак на мен ми стана неудобно като изтрезнях).Чете но не отговаря .Ся 3 дена не съм и писал изобщо даже не съм пускал скайпа,след още 2-3 дена мисля,чудя се обаче какво,мисля се държа все едно нищо не е станало,незнам доколко е добра идея.
То изобщо след всички простотии и наредби дето отнесе не знам и дали избщо ще отговори,ама докато и писах там четеше,сигурно от любопитство,де да я знам.
Чудя се трябваше ли да реагирам така след последния отказ,то на момента така реших де,като се напих,по скоро сега се чудя,като уточнявам,че определено прекалих доста
Отпиши я тая. Първо се е колебала. Нямал си достатъчно силно привличане да я изкараш. И когато е трябвало да го създадеш, ти си показал, че си супер реактивен спрямо нея. И цялото ти поведение се влияе от нея. С една дума - че си лапнал. Ще свалиш по лесно непозната 10ка отколкото тази.


Титла: Re:Проблем с изкарването на среща
Публикувано от: master в Септември 05, 2019, 23:24
Да,ще разкажа като е станало дума.
Аве все ми се е набило чуството че е курве,но може и да греша.
Преди 2-3 месеца,гледам един сайт за запознансва,романса,дето имам регистрация незнам от кога,ми пратил предложение.Викам я да видя,пише-24 годишно,дребно.русо от същия град в който живея.
Викам,я да му пиша,и без това скоро не съм се занимавал със жени.
Писах му в сайта,нещо се избъзиках леко,отговори и почнахме да си пишем,през няколко дена,не много обширно.
Сайта по едно време взе нещо да прави номера и ми дойде идеално,викам и-я си дай телефона направо да ти звънна.И ти,а,не бих си дала номера но може скайп.Ми викам ок(май грешка).
И от сайта разговорите продължиха по скайпа,за какво ли не,за сериозни неща,бъзици повечко,но не редовно,през някой друг ден.Известно време сякаш не проявяваше мног оинтерес,отговаряше,пишеше но вяло,аз обаче си знам моята,въртя прая струвам(като имам време и съм на кеф,не всеки ден).
По едно време взе доста активно така да ми пише,да отговаря,тя да пише,аве почнахме редовно,че и с часове в някои случаи.
Сега,за изкарването,още в сайта в началото какво беше зказала забравих,и викам-ся това намек да ме водиш на кафе ли е,а вика не.Викам добре.
След това ,по скайпа вече,още 1 или 2 пъти директно и предложих да се видим,аве увърта,не отказва но то ся има време,незнам какво,аве увърта.
Иначе почна и тя да ме поразпитва,да се интересува с какво се занимавам,сам ли живея,какво,защо и аз казвам общо взето как са ми нещата.Занимавам я с мои работи дето изобщо едва ли разбира,то ен разбира ама поне чете.
Като цяло,последния колко,ако не месец 20тина дена доста по оживени станаха разговорите ни.
Докато не забих пак предложение да се видим,преди десетина дена и пак извъртя нещо...ехх,ся,то има време.
И се натварих,ама яко,два дена не изтрезнях,не е да не съм алкохолик но и нещо съм си сложил на сърце имай предвид.Май най ме издразни,че то,а,снощи с някакъв познат била на разходка,там преди това с някакъв друг,незнам какво,живеела с някаква нейна приятелка(е тия неща ме навеждат на мисълта че става дума за курве)
И като се нахаках,преди 10тина дена,ама пиян на маймуна и взех да пиша,ама мног осе олях,много,даже към края и не помня какво съм писъл.
Последно си спомням се опитваше да обяснява-ама чакай сега,да ти обясня да не мислиш глупости обаче аз си знам моята-по смисъл какво съм и говорил -глупости не ми се слушат,ясна ми е работата(колко да ми е ясна...)
Общо взето я изкарах някакво курве(не казвам че не е,незнам) дето просто пред мен няма му минат номерата и да си ходи там при 'познатите'
На другия ден като изтрезнях май направих грешка,писах и две изречения да се извиня.Имам предвид-точно и ясно,нещо от сорта-'съжалявам че се държах така,прав крив не е редно да се държа така с теб',нещо такова
След това през ден-два по няколко думи просто,там,някакви общи думи-'здравей,знам че се сърдиш,няма любов',но съвсем накратко.
До тук това е,3 дена не съм писал,и скайпа не съм пускал,мисля още 2-3 да не пиша.
Четох малко по темите и  явно съм допуснал грешки,чудя се оттук нататък да се занимавам ли и ако да как да продължа.
Благодаря за мненията предваритено.


Титла: Re:Проблем с изкарването на среща
Публикувано от: master в Септември 05, 2019, 23:41
Да,мисля че си прав последния път май наистина станах супер реактивен,като пак взе да мотае предложението ми да се видим.Май по правилно беше без обясняния-'ок,лека вечер' и 3 дена не пиша.
Сигурно ме усети че се ядосах а то си е достатъчно реактивно.
Да се ядосам за някаква мухла дето даже не съм виждал на живо...
Така,на трезво като разсъждавам ,да не си кривя душата ами повече се ядосах че не станаха така както очаквах да станат нещата,и вече след като се ядосах,напих и поизтрезнях взе да ми идва на ум че май просто не си изиграх добре картите.
Че се хващам и да мисля за това по често отколкото трябва.
Да се бях сетил да вляза преди 10 дена във форума да си преговоря някои неща,вярно че имам по други приоритети от жените последните години,но то какво,2 дена като не изтрезнея,10 дена като ми е криво и по другите си работи пак нищо няма направя.
Интересно ми е какво мислиш и ти и колегите тука по ситуацията.


Титла: Re:Проблем с изкарването на среща
Публикувано от: master в Септември 07, 2019, 20:07
Така,преди час-два и писах след 5 дена прекъсване-отговори веднага.
И веднага реших да се направя на пич ;D
-Здравей
-Здрасти(веднага)
-Здравей викам,ама трябва да излизам
-Приятно изкарване
-А,не отивам на купон.имам разговор който предпочитам да проведа лично(не е мног олъжа,просто вече съм го провел тоя разговор).
и затворих скайпа,мисля си че най добре по късно като/ако и пиша избощо никакви обяснения,да се чуди,други неща ще измисля да и пиша но като цяло смятам се държа добре,поне следващите 2-3 дена  ;D ;D ;D
Приемам мнения и съвети какво да правя.
Да не се напивам примерно  >:(Титла: Re:Проблем с изкарването на среща
Публикувано от: master в Септември 07, 2019, 23:23
Така,какво измислих и какво стана....
Знам е че обикновено към 11 си ляга,затова изчаках до към 11 и 30,хем да не ми е тъпо ако тръгне ме играе да не отговаря(легнала си е,ок),хем и да видя колко бърза да си ляга като съм казал че ще пиша по късно.
Отговори,тоя път след 2-3 минути,може би нарочно,а може просто да не е видяла веднага,това незнам.
Писахме си,колко,малко,няма и час не съм и имал намерение за повече целите ми бяха други.
Държах се така все едно не съм се изсрал като маймуна,аве все ено си продължаваме разговорите от преди 2 седмици,леко резервирана ми се видя,но леко,бързо взе да се включва в разговора,а щеше да ляга и да чете преди лягане  ;D ;D ;D
И както казват тактиците-изведнъж реших че имам работа и пожелах лека нощ.(не че наистина нямам работа и е добре даже да я почвам),но и тактически.
Явно колегата дето беше писал -'трябва силно да я ядосаш преди да я изкараш' не говори глупости,както и за 5те дена пълно изчезване и внезапно появяване.
Явно това работи,ако не се осера нещо щото няма си кривя душата,позагубил съм тренинг с жените,а и никога не съм бил кой знае какъв сваляч.
Но да ме играя някакво момиченце....игрите с които си вадя хляба са много по сложни и се оправям,че някакво момиченце тука да ми върти номера няма стане.
То стана,какво няма да стане,но то като стане може и мерки да се вземат-дали са правилни,дали разсъждавам и действам правилно скоро ще разберем.
Цел-да я изкарам на първо време,оттам на място ще я смятам,но първо трябва да я изкарам.
Утре мисля да и пиша като стана,но накъде да я въртя се чудя,утре ще го мисля и ако някой има идея или съвет ще съм му благодарен.


Титла: Re:Проблем с изкарването на среща
Публикувано от: unwe2010 в Септември 09, 2019, 00:19
Колега много си се филмирал, осрал си го с чата, а тя ти е писала, защото е нямала какво да прави. По чат няма да имаш никакъв успех, ако това ти е тактиката.

Жените се интересуват от чувства, а не от бърборене по чата. За тая цел си имат приятелки, а ти не си такава, ако имаш хуй. Ако нямаш е друг проблема... Чата ти е полезен, за
да пуснеш 1-2 лафа, да я пробваш на 1-2 бъзика и да видиш дали има интерес. Ако отговаря в дух, пуска емотикони и усещаш, че се кефи, взимаш телефон и звъниш до 24 часа или
пускаш оферта по чата за излизане: тука и тука ще правя това и това в тоя и тоя час, искаш ли да ме придружиш ИЛИ искаш ли да излезем тази седмица за по 1 питие, кога си свободна?

Това са ти вариантите от дълъг личен опит ти го казвам и сума ти и експерименти с фейс, тиндър, инста и едно време с мирк, кефче и прочие. Ако си приятел да и пишеш ОК, ама ти искаш да и свалиш гащите. Като нямаш привличане и чувства, които водят до съответното сваляне на гащите посредством ескалиране с допир, целувки, обарване и т.н. можеш да се застреляш в крака с 1 дума, която тя не одобри, а теб те няма на място да я гледаш влюбено и да и говориш мъжествено. По чат НЯМА привличане за секс.

Това е, тия параграфи 22, които пишеш са абсолютно безполезни, BTW ти го казва, че мацката няма интерес, а аз ти казвам защо ти пише - скучно и е, няма компания и приятелка на линия и ти си и писал в тоя момент, що да не вземе внимание без да прави свирки и да се съблича, перфектно. Ще имаш 5 пъти повече шанс да я свалиш онази хубавата в парка или в кафето или в диското, която не те познава и не си и писал като приятелка пред тая дето ти е взела мислите без да си я чукал.

Докато едно момиче не си разтвори краката за теб, тя е просто опция, която и даваш малко инвестиция. Ако тръгне, пробваш и ескалираш, ако не тръгне изчезваш, повтаряш, ако имаш желание и, ако пак не кълве дърпаш и я махаш тая оцпия. Жени между 18 и 30 в БГ има 500 000 хиляди, поне 2-3 ще ти по-яки ще ти пуснат по-лесно и без проблеми, ако ги напънеш, наместо да гаснеш по тая и да си инвестираш времето и валидацията по нея с 0 резултат.Титла: Re:Проблем с изкарването на среща
Публикувано от: stef-- в Септември 10, 2019, 12:06
Гадното на онлайн чатовете е, че не владееш ситуацията. Ще ти пише, когато и е скучно, когато се е скарала с някой и т.н.
Няма универсална техника при жените, всички го знаем тва. Някой си падат по коки-фъни, други са по-сериозни, а трети никога няма да изязат с теб. Не щото си грозен, тъп и т.н., а просто си убиват времето с теб. 3тите трябва възможно най-бързо да ги прецениш, че са такива.
Оставям ти линкче към тема, която писах преди някакво време:
http://pickup-project.net/forum/index.php?topic=8782.0&fbclid=IwAR0aHqUNuVAIaNPva-j0DNdcTxiATNvwPwHg99ZVe9lEctu5eH1de_1I-mg


Титла: Re:Проблем с изкарването на среща
Публикувано от: stef-- в Септември 10, 2019, 12:10
Така,преди час-два и писах след 5 дена прекъсване-отговори веднага.
И веднага реших да се направя на пич ;D
-Здравей
-Здрасти(веднага)
-Здравей викам,ама трябва да излизам
-Приятно изкарване
-А,не отивам на купон.имам разговор който предпочитам да проведа лично(не е мног олъжа,просто вече съм го провел тоя разговор).
и затворих скайпа,мисля си че най добре по късно като/ако и пиша избощо никакви обяснения,да се чуди,други неща ще измисля да и пиша но като цяло смятам се държа добре,поне следващите 2-3 дена  ;D ;D ;D
Приемам мнения и съвети какво да правя.
Да не се напивам примерно  >:(Това показва всичко друго, но не и доминация.
Пишеш и, тя ти отговаря веднага и ти и казваш, че отиваш на купон? Няма логика в тва, което правиш. Само, че се фукаш или и аз не знам.
Аз ако съм на нейно място, едва ли ще ти пиша след тия редове.
Но хейт, джъст май опиниън


Титла: Re:Проблем с изкарването на среща
Публикувано от: btw в Септември 10, 2019, 15:54
Гадното на онлайн чатовете е, че не владееш ситуацията. Ще ти пише, когато и е скучно, когато се е скарала с някой и т.н.
Няма универсална техника при жените, всички го знаем тва. Някой си падат по коки-фъни, други са по-сериозни, а трети никога няма да изязат с теб. Не щото си грозен, тъп и т.н., а просто си убиват времето с теб. 3тите трябва възможно най-бързо да ги прецениш, че са такива.
Оставям ти линкче към тема, която писах преди някакво време:
http://pickup-project.net/forum/index.php?topic=8782.0&fbclid=IwAR0aHqUNuVAIaNPva-j0DNdcTxiATNvwPwHg99ZVe9lEctu5eH1de_1I-mg
Това което си писал е вярно. Но е на половина.
Повечето пичове винаги гледат картинката само през техния фокус. Така я приемат. Нищо от останалите елементи няма значение според тях.
Аз искам да я чукам - аз и пиша - тя не отговаря - засича ми офертите - аз съм искащ - тя не - в нея е контрола.
Не им идва на акъла, че оръжията които работят срещу тях, отнемат им контрола и тн, са същите оръжия с които разполагат и те. Тоест, те казват "играта е нечестна", а тя на практика е абсолютно еднаква и за двете страни.
И се почва "ама на нея като не и пука". Същите тези оръжия удрят емоционално. Както на мъжете, така и на жените. Същите тея оръжия могат да бъдат обърнати срещу тях. И същите, печелят успешната свалка, особенно в онлайн играта.
За това съм казвал, че тайминга е супер важен в онлайн играта. И това което пишеш. Субкомуникацията и т. н.
Няма такава еднопосочна зависимост - аз искам нещо от нея и това определя динамиката. Не. Динамиката се определя както от това, така и тя самата влияе в/у желанието.
Много пъти съм имал 0 интерес от момиче. Или както в примерите, минимален, само да си уплътняват времето с мен, без желание да се видим.
И много пъти съм го обръщал. Карал съм ги те да ме търсят. Да чакат да им пиша. Излизал съм с тях.
Естествено, че не става винаги и със всички.
Иска някаква среда за да се случи. Или ние допускаме грешки.
Но това е факт, че обратната линия влияе - динамиката в/у желанието. И това че правилата са еднакви за двете страни.
Просто някои гледат само негативите, и игнорират това как те могат да ги използват.

А към момчето със скайп чата. Много зле. Първо хиперинвестираш емоционално. Второ, точно със същата схема за която говоря, че е и твое оръжие, тази те работи.
Трето това се получава, щото нямаш никакви опции и инвестираш всичко в тая свалка. Нямаш потенциални други. С които също да играеш, и евентуално да ти се полупи там. Шанса е по голям.
Четвърто. Това те прави зависим и нийди, към конкретната свалка.
И 5то, но не на последно място - тази може да е този. А ти си седнал да го мислиш на дълго и на шитоко. Не знаеш дори, дали не е някой педал зад профила.
С тея съмнителни сайтове, и скайпове (кой ползва скайпове). Фб видял ли си и. Чул ли си и гласа.

Основния ти проблем, е че не си подреждаш усилията и не ги цениш. Концентрираш се в един супер съмнителен чат. И хиперинвестираш


Титла: Re:Проблем с изкарването на среща
Публикувано от: master в Септември 11, 2019, 04:40
Благодаря за мнениеята.
Мисля че не съм обяснил някои неща добре,за започна отзад напред,поне това което ми идва на ума в момента.
бтв,благодаря за анализа,но за някои неща не са така както ти изглеждат,ще уточня.
Повярвай ми,ценя си усилията и времето и то доста,друг е въпроса че не ги концентрирам като цяло в жените,още по малко в каквито и да е чатове,други неща са ми приоритет.
По точно,отделям  по час-два последно време да си пиша с тая докато си давам почивки,с мисълта че може и нещо да се получи,нямам нито време нито желание да пиша на 10-15 пък която клъвне,аве няма време,не ми е приоритет.
За първите две неща имаш право,аве не ми се занимава да пиша с 5-10 ве човек,нямам такова време.
Третото незнам дали е така,ах няма опции,не мога изляза се поразходя си хвана момиче,ако не стане от първия от няколко пъти ще стане,както казах не ми е ъолкова приоритет,колко пък да съм зависим към конкретната свалка с тая,няколко дена вярно ми беше кофти но бързо ми мина,просто трябваше малко по рано да се сетя за форума да опресня някои основни неща,щото действитено се осрах яко.Ама яко.
А,не е траверс,знам и фейсбука, малко като се поинтересувах из нета лесно го намерих,без изобщо да и го искам(не мисля и че ми трябва да и искам фейсбука,особено след като го намерих  ;D),аве тя си е,всичко съвпада,за това съмнение няма.
Не смятам че можем да говорим за 0 интерес,особено 5 дена изобщо като не бях пускал скайп отговая веднага,нито дума там дето се изсрах на пияно(явно тоя номер работи).Обаче май си прав че поне веднъж трябва ги ядосаш силно за да ги изкараш,ако трябва ще повторя  >:( ;D ;D
Вярно че най вероятно няма какво да прави и е интересно да си пишем,въпроса е как да обърна тоя интерес така че да я изкарам.
Стеф- пише ве човек,3-4 дена всяка вечер докато си почивам си пишем по час-два.Пише ,отговаря,включва се в разговорите,така да кажем,не с две думи да отговаря.
Усетих се и друго-аз да прекратявам разговорите,то си пише тука из темите ,просто трябваше се сетя да прочета...
Сега,въпроса е как да я работя отсега нататък,знам че по всеобщо мнение вече шанс нямам,но нали си знам моята....
Смятам да изчезна за 2-3 дена изобщо пак да не пускам скайпа,съотношението 3 дена си пишем 3 дена изчезвам ок ли е според вас?
За изкарване,не съм се отказал но май ще е по добре няколко пъти дда изчезвам без обяснения за 2-3 дена,както пише из темите,да усети,може би.
Директно звъня,ама ако и знам номера,още в началото и го поисках,мина със скайпа,но след това изобщо дума не е ставало за телефонен номер(не ми е идвало много наум дори,добре ме подсетиха тука колегите).
Смятате ли че е добра идея тия дни да и поискам телефонния номер, и ако да как да го изкарам,за какво го искам? За аккво,е така,дая чуя,за кеф,все ще измисля нещо  :-[
Хмм,май не е лоша идея да и поискам номера тия дни и ако вземе да увърта да изчезна за 2-3 дена да не и пиша,и изобщо да си намеря повод да изчезна за някой ден от скайпа,както и без повод,да има върху какво да разсъждава,както казвате,да не си мисли че съм и вързан там,за чатовете,как смятате?
Благодаря за съветите и мненията и ще се радвам за нови,но точно по конкретния или подобен случай.
Титла: Re:Проблем с изкарването на среща
Публикувано от: master в Септември 11, 2019, 04:53
Така,преди час-два и писах след 5 дена прекъсване-отговори веднага.
И веднага реших да се направя на пич ;D
-Здравей
-Здрасти(веднага)
-Здравей викам,ама трябва да излизам
-Приятно изкарване
-А,не отивам на купон.имам разговор който предпочитам да проведа лично(не е мног олъжа,просто вече съм го провел тоя разговор).
и затворих скайпа,мисля си че най добре по късно като/ако и пиша избощо никакви обяснения,да се чуди,други неща ще измисля да и пиша но като цяло смятам се държа добре,поне следващите 2-3 дена  ;D ;D ;D
Приемам мнения и съвети какво да правя.
Да не се напивам примерно  >:(Това показва всичко друго, но не и доминация.
Пишеш и, тя ти отговаря веднага и ти и казваш, че отиваш на купон? Няма логика в тва, което правиш. Само, че се фукаш или и аз не знам.
Аз ако съм на нейно място, едва ли ще ти пиша след тия редове.
Но хейт, джъст май опиниън
Логиката е,че не съм очаквал(или не ми е пукало много,поне тя трябва така да си мисли) да отговори и имам други планове.
Мился казах че преди да изчезна няколко дена и писах ,но само четеше,без да отговаря.
да ти кажа честно,като пуснах скайпа нямаше да се учудя и да съм блокиран,но явно не стана така.Засега  ;D
Забелязал съм две неща за жените от интернет,че трябва доста повече време се занимавам,отколкото на живо я хвана в някое заведение примерно.


Титла: Re:Проблем с изкарването на среща
Публикувано от: master в Септември 11, 2019, 05:36
Сещам се и друго за тая.
преди да се изсера яката,както си знам,често като станеше дума къде е ходила,какво е правила ми отговаряше  'с един познат,при един познат...',различни по нейни думи мъже,поне така излизаше.
Сега,след като 5 дена не и бях писал изобщо дума не става за 'познати'.
Което ме навежда на две неща,или преди нарочно е преувеличавала да ме дразни(и успя),или сега нарочно не казва.
Живеела с приятелката си,ама не хомосексуална....или нещо изобщо не е неред с това момиче.
Пък може и аз да съм откачил,не го изключвам  :-\


Титла: Re:Проблем с изкарването на среща
Публикувано от: StefanS в Септември 11, 2019, 13:25
По точно,отделям  по час-два последно време да си пиша с тая докато си давам почивки,с мисълта че може и нещо да се получи,нямам нито време нито желание да пиша на 10-15 пък която клъвне,аве няма време,не ми е приоритет.
За първите две неща имаш право,аве не ми се занимава да пиша с 5-10 ве човек,нямам такова време.

Това е най-глупавото нещо което можеш да направиш. Да отделяш час на ден за момиче за да си пишеш! И то не си излизал на среща с нея. И аз съм правил подобна грешка, ще се научиш, има време. Очаквай скоро всичко да свърши...
Какво нямаш желание да пишеш - за 30 минути аз пращам около 30-40 съобщения (copy/paste). И горе долу това време мога да отделя три пъти седмично. Един час на ден за 365 часа в годината или 45 "работни" дни. За такова време можеш да се научиш много неща. Ако работиш за 1 000 лева на месец, един час ти струва 6.25 лева, смятай. Колко часа ще са ти необходими за да я изкараш на среща? Да я изчукаш?


Титла: Re:Проблем с изкарването на среща
Публикувано от: master в Септември 11, 2019, 14:14
По точно,отделям  по час-два последно време да си пиша с тая докато си давам почивки,с мисълта че може и нещо да се получи,нямам нито време нито желание да пиша на 10-15 пък която клъвне,аве няма време,не ми е приоритет.
За първите две неща имаш право,аве не ми се занимава да пиша с 5-10 ве човек,нямам такова време.

Това е най-глупавото нещо което можеш да направиш. Да отделяш час на ден за момиче за да си пишеш! И то не си излизал на среща с нея. И аз съм правил подобна грешка, ще се научиш, има време. Очаквай скоро всичко да свърши...
Какво нямаш желание да пишеш - за 30 минути аз пращам около 30-40 съобщения (copy/paste). И горе долу това време мога да отделя три пъти седмично. Един час на ден за 365 часа в годината или 45 "работни" дни. За такова време можеш да се научиш много неща. Ако работиш за 1 000 лева на месец, един час ти струва 6.25 лева, смятай. Колко часа ще са ти необходими за да я изкараш на среща? Да я изчукаш?
Не работя на заплата...
Имах предвид, тоя час да и пиша на тая го отделям докато почивам(трябва и да се почива,не само да се работи).
Но разбирам мисълта ти,че каквото и да правя мога го отделя за нещо по полезно и най вероятно е така.
Виж,за копи/паст на няколко не ми е идвало на ума...
Ама то като гледах из сайтовете те повечето май фалшиви профили или с наднормено тегло  ;D ,фейсбука ли да е истината....


Титла: Re:Проблем с изкарването на среща
Публикувано от: master в Септември 12, 2019, 23:40
'Очаквай скоро всичко да свърши...'

Мисля че си прав и точно това ще стане,въпроса е кога,най вероятно наистина скоро.
Почти съм сигурен че става дума за курве,и то най вероятно от платените,доста  сериозни основания имам да мисля така.
Иначе изчезнах 2ри ден,по план смятам утре или други ден да се появя пак,да поискам телефон и пак да изчезна и след няколко дена звъня без предупреждение(такива тактики четох,  ;D),ако я изкарам-изкарам(което май наистина няма стане,вече съм се осрал доста и незнам какви тактики ми трябват),поне да си навия на ината ,ако не здраве да е.Титла: Re:Проблем с изкарването на среща
Публикувано от: lime в Септември 13, 2019, 08:36
Пич, ти какво точно искаш от тази мацка ? Не е важно да ми отговориш на мен. Отговори на себе си.

До сега хем пишеш по 5 коментара/час за нея, хем правиш всякакви гимнастики и еквилибристики за нея, хем била курве.

Струва ми се, че прекалено много си се вкарал във филм за човек, когото дори не си виждал. Не сте излизали. Не сте се чукали. Нищо. Някакъв си чат. Послушай горните коментари и започни да се занимаваш и с други момичета.  Така ще отдаваш по-малко значение на тази, ще си по-спокоен, ще действаш по правилно и даже ще имаш и някакъв шанс.Защото в  момента нямаш. Толкова реактивно действаш спрямо нея, че нямаш никакви изгледи за успех.

Погледни ситуацията отстрани. Ако ставаше дума за приятелят ти от детството Пешо, щеше ли да го посъветваш да действа така ? Чудесно е, че четеш форума и прилагаш тактики от него. Обаче, прави ги на място. Според ситуацията, според развититето на нещата.Динамиката.Не очаквай всичко да работи във всички ситуации. С всички момочиета. Винаги.

Това със скайпа е много не на място. Виж как изглежда отстрани:
-Здрасти
-Здрасти
-Излизам
Аз бих си казал - "Защо ми пишеш като излизаш.Тъпо е". Виж ако тя ти пише първа и ти я отрежеш, че излизаш е вече коренно различна ситуация. Даже нищо общо няма. И там би могъл да имаш резултат с такова поведение. Както и твоето "влизане, излизане, изчезване". Би работило чудесно, ако тя очаква нещо. Ако има напрежение. Ако я подразни.Ако тя те търси а ти бавиш отговорите. Иначе нищо не правиш. Прилагаш "тактика" не на място. Създай малко емоция, малко напрежение и тогава изчезни.
И сериозно не го мисли толкова това момиче.Нямаш голям шанс.Успех все пак. И по-странни неща са се случвали.


Титла: Re:Проблем с изкарването на среща
Публикувано от: Target в Септември 13, 2019, 14:39
Що се занимавате с тоя, явно пича не прави нищо от съветите които му давате и пак си кара както си знае, май иска само да хленчи. Това да не е детска градина, като не умее няма да я ебе и толкоз, баси хората, казваш им какво да направят и те пак правят една и съща грешка.


Титла: Re:Проблем с изкарването на среща
Публикувано от: master в Септември 14, 2019, 02:27
Ми да ве,педал,умирам си от кеф 'да хленча'
Попитах за съвет,явно сме неадекватни-живи и здрави
Наздраве!!!


Титла: Re:Проблем с изкарването на среща
Публикувано от: Target в Септември 14, 2019, 17:36
Ми да ве,педал,умирам си от кеф 'да хленча'
Попитах за съвет,явно сме неадекватни-живи и здрави
Наздраве!!!

Много лесно се засягаш бе пич, идеята е да изпълняваш съветите които ти даваме или поне тези които ще ти паснат на твоя характер, като виждаш че нещата не стават с мацката, давай следваща, недей се захласва само по едно момиче, има толкова много, но трябва да експериментираш и впоследствие ще разбереш кое работи за теб.  ;)


Титла: Re:Проблем с изкарването на среща
Публикувано от: master в Септември 15, 2019, 01:03
Не ве човек,не съм толкова тънкообидчив,просто не знам как да изтрия/редактирам каквото съм писал.
Съветите доколкото разбирам,да се занимавам с 5-10 и което клъвне клъвне :)
Аве явно добре ме върти тая ве човек,мазни се,незнам какво...нали разбираш-кълва,аз,аз съм рибока в тоя случай.
Да видим до кога....Титла: Re:Проблем с изкарването на среща
Публикувано от: master в Септември 15, 2019, 03:14
Ама аз и затова ги искам съветите,мисля казах че не съм кой знае какъв сваляч,отделно и приоритетите ми са други.
Но няма какво да крия,това куче някакси успя да ми влезе под кожата,кофти...за мен.
Както казах и преди-благодаря за всяко мнение и съвет.


Титла: Re:Проблем с изкарването на среща
Публикувано от: stef-- в Септември 15, 2019, 12:40
Ми да ве,педал,умирам си от кеф 'да хленча'
Попитах за съвет,явно сме неадекватни-живи и здрави
Наздраве!!!

Ето този пост показва, че нямаш контрол върху себе си.
Непознат във форума ти дава съвет, а теб те удря в егото.
Представи си сега ако някоя мацка ти каже, че ти е малка оная работа?
Егото ти е огромно, от там ти идват голяма част от проблемите. Свали си егото, качи си самочувствието и натискай.
И не е оферта да инвестираш много време в чатове. Идеята на чата (поне за мен) не е да си губиш времето, а да я изкараш на среща


Титла: Re:Проблем с изкарването на среща
Публикувано от: stronger в Септември 15, 2019, 14:30
Не мисля че си обективен със себеси за причината да не излзиат с теб.
Щом споменаваш и твои колежки там рапорт има достатъчно че да излязат с теб, привличането е проблема.
Това че и е приятно да общува с теб не означава че има сексуален интерес.
Проблема ти е в това да покажеш че си мъж и дори да ти сек ефят първоначално като видят че не се държиш мъжки губят интерес.
Не бъди краен просто се дръж свободно а не все едно си готов на всичко за секс и си натискай за своето не им ставай приятелка.
70 на 30 в полза на сексуализацията да е разговора.


Титла: Re:Проблем с изкарването на среща
Публикувано от: unwe2010 в Септември 15, 2019, 20:46
Вижте, че е жалък бе човек - написах му кратко и ясно, че му пише щото няма какво да прави през седмицата, а като иска да излиза петък до неделя басирам, че му пише по 1-2 реда нарядко като е навън, за да не му губи валидейшъна.

Той е ИНВЕСТИРАЛ час свободно време да и пише и го брой за почивка - каква почивка бълнуваш пич? Ти и пишеш 1 час, който аз, ако го работя правя 20 лв. чисто, а ти и го подаряваш на някаква, която не си ебал, не си целувал и не си обарвал.

Затова ти се каза да пишеш на няколко, за да не ти пука, ако те режат и ти се правят. После качи 1 снимка във фейса как си с другата и гледай как ще пише. Толкова ли е сложно. Покажи някаква ценност, покажи, че си мъж с възможности, а не изтривалка.

Ако не можеш, то поне не спами, че е жалко да ти гледа жалките излияния за една женска - дай ми фейса и се хващаме на бас, че ще я изкарам до 2-3 дена, ако има интерес или ще ми откаже за 1-2 часа макс, ако няма. И ще е просто една бройка, както и ти за нея си просто един идиот, който и дава времето си, а не получава нищо срещу това.


Титла: Re:Проблем с изкарването на среща
Публикувано от: master в Септември 16, 2019, 02:38
Прави сте ве пичове,тъпанар съм в някои отношения,не споря.
Както казах-благодаря за мненията.
И да,идиот съм който си губи времето с тая а реално не получава нищо.
Щом звъняла на някакъв непознат в пандиза,след като разменили само няколко съобщения във фейсбука,(той си оставил номера,тя му звъннала,по нейни думи,да разнообразяла...),а аз още не съм я чувал даже,е,поне  толкова мозък имам да разбера кой е тъпанара,в случая.
Явно аз,това казват фактите.
Поне ме подсети да и поискам телефона,ами не ще да го каже(мнителна била),но се учудих че тя поиска моя,щяла да ми звънне,ама от скрит номер...бих заложил доста че няма да  звънне,не и ако не тръгна да и напомням,или както казвате като и стане скучно.
Май наистина бая съм се филмирал....


Титла: Re:Проблем с изкарването на среща
Публикувано от: master в Септември 16, 2019, 04:26
' дай ми фейса и се хващаме на бас, че ще я изкарам до 2-3 дена, ако има интерес или ще ми откаже за 1-2 часа макс, ако няма.'

Ок ве пич,аз съм комарджия,нека са 4 дните-кажи по колко искаш да заложим.
Но с точна уговорка-давам ти фейса и до 4 дена след това я изкарваш.
Успееш ли ок,плащам каквото се разберем,но не успееш ли до 4 дена ти плащаш,без 'ако има интерес'.
Или печелиш или губиш.Или играеш или само говориш,аз нямам проблем тука да ме нареждате(и сте прави),не съм искал мненията да ми харесат,искам да са адекватни.


Титла: Re:Проблем с изкарването на среща
Публикувано от: unwe2010 в Септември 16, 2019, 19:40
Идеята ми беше да го приемаш като игра, като забавление, а не да си тровиш живота в опити да ги изкарваш.

Написах ти, че ми е без значение резултата 5 думи по-нататък, просто още едно момиче, никоя не е специална, освен майка ти, а и тя е жена.

Времето ни е ограничено и, когато някоя не иска да го споделя не и давай повече от него отколкото е необходимо. Винаги можеш да отидеш до Украйна или Беларус и да си намериш жена в пъти по-красива от повечето българки, ако ти е за секса и семейството. И не трябва да си чичко паричко, а ок изглеждащ и ще ти се хвърлят сами.

Когато осъзнаеш, че си важен ти, а не някоя, която даже не иска да излезете на по 1 питие тогава ще разбереш колко е безмислено цялото ти отчаяние, има 60 000 момичета на 19, 60 000 на 20 и нагоре. Толкова ли ти е важна една, че да се впрягаш и да търсиш причини за неадекватното и поведение :)


Титла: Re:Проблем с изкарването на среща
Публикувано от: master в Септември 17, 2019, 03:58
Много добре казано-точно и ясно.
Малко по трудно ще ми е изпълнението предполагам,поне за момента.
Но ще се се оправя.
Благодаря.