Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства => Темата е започната от: Struan в Октомври 10, 2019, 23:09Титла: Математика
Публикувано от: Struan в Октомври 10, 2019, 23:09
Здравейте момчета! От доста години следя форума и с мъка на сърцето гледам как замира ден след ден. Разбирам, че вината е и на такива като мене, които минават и хвърлят по едно око и само взимат без да оставят нещо в замяна. Затова реших, че е време и аз да се логна и да драсна няколко реда, ей така да си опиша преживяваниците. Може пък някой да почерпи вдъхновение така както аз съм го правил от тук много пъти.
Ще карам направо по същество без да отегчавам със странични истории. Та какво става. Реших аз отново да стана студент и от скоро съм на лекции. Преди да започне математиката излизам да изпуша една цигара. Дръпнах я и влизам в аулата и си сядам на мястото и търпелива чакам да започне лекцията. След малко влиза едно русо девойче и сяда пред мен. Започвам да я оглеждам... косата хваната с разни шнолички и добре поддържана без да е натруфена, очилца с черни рамки, хубав маникюр, абе привлече ми вниманието. Няма годежен или венчален пръстен това е добре. Гледам я и си викам "хубаво е момичето, ами ти сега искаш ли да направиш нещо или просто ще я зяпаш два часа..... Тя сама в кошарата няма да влезе, но нищо не ми идва на акъла. Нямам цял ден да го измисля, но имам добро предчувствие и ще импровизирам". Проверявам си набързо дъха - ужас воня на цигари и преди да се разколебая се мятам до нея.
Аз: Здравей!
Тя: Здравей.
Слагам ръка на облегалката на стола и́ и се обръщам към нея. Гледам я 5-10 секунди без да продумам. Започва и на двамата да ни става неудобно.
Аз: По какво ще е този час?
Тя: Математика.
Аз: Май съм объркал часа, жалко. ... мълчание.....Но тъй и тъй съм тук ще ми помогнеш ли да реша една задача?
Тя: Ами не знам дали ще мога.. каква задача?
Аз: Ооо със сигурност ще можеш, пък и аз горе-долу съм запознат с материята. Гледай сега (придърпвам и тетрадката и започвам да пиша) това е уравнение с две неизвестни: Х и Y. Х е твоето име, а Y е телефонният ти номер.
Тя: ами.... (явно не очакваше нещо такова)
Аз, без да я оставям да размишлява по това уравнение: Следва събиране, изваждане, размножаване, оп грешка умножаване и накрая стигаме до отговора.
Тя: И какъв е отговорът.
Аз, бутайки обратно тетрадката към нея: И аз не го знам, ще разберем....
Написа си името и номера. Скъсах страницата, усмихнах се и си тръгнах. За съжаление пропуснах часа.


Титла: Re:Математика
Публикувано от: BJBlaskovitz в Октомври 11, 2019, 21:09
много добре отиграно звучи. Стискаме палци, да не забравиш да напишеш продължение на историята