Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки, пикап и запознанства => Темата е започната от: sk8te в Октомври 12, 2019, 18:50:34Титла: Колежката и нейните лакеи :)
Публикувано от: sk8te в Октомври 12, 2019, 18:50:34
Ще се опитам да не задълбавам в много подробности, защото наистина са много.
Та, накратко...пробвах се с една колежка, не се получиха нещата и не можах да я изкарам на среща, но пък си говорим и се бъзикаме много на сексуална тематика, а какви чатове има... за чудо и приказ.   ;D Проблема дойде от нейните трима лакеи, единия е нейния началник, другите двама в моите очи винаги са били абсолютни задръстеняци и тюфлеци. Единия я взема от тях на път за работа и после я прибира, другия не се отделя от нея и за секунда, изпраща я до колата на другия тюфлек и т.н. Пред тях, пред мен се прави на невинна, единствено избухваме с бъзици в тоалетната, когато сме сами(унисекс е)
Един ден реших да подразня лакеите и я бъзикнах за един чат в който демонстрираше как свършва по - време на секс  ;D та... от дума на дума почти всички си казахме пред тях, те естествено онемяха с изцъклени погледи. Споменах допълнително, че след работа няма кой да я опази и довечера ще й покажа голямата мечка, тя се съгласи в рамките на майтапа, като отвърна - ''и гледай да се представиш по - добре''
Аз: Под звездите винаги съм във вихъра си, отвявам те за 2 минути макс! Яко хил! :D
Така изкарахме известно време в майтапи без да се ''крием'' от коч компанийката й.
И изведнъж почнаха проблемите, двамата тюфлеци започнаха индиректни нападки към мен, леки саботажи в работата, които преди ги нямаше, включи се и началника им, моята работа е такава, че 80% от служителите идват при мен постоянно, началника й почна да я придружава, когато идва при мен и й правеше знаци, че много се онасяме в приказки и т.н.
Един път я викнах при мен, а през това време един от лакеите й също я приканваше към него, а тя не го отрази и дойде при мен. След, което последва негова реакция: ''при него ходиш, а аз като те викам не идваш''(детска работа ти казвам :) ) Попитах какъв е проблема, отговор не получих. После казах на момичето: ''твоите лакеи имат някакъв проблем с мен'' попита ме какво са ми казали и й казах, че по - поведението им се подразбира. Тя пък отишла и им казала, те пък на свой ред дойдоха при мен да искат обяснение какво са били направили. Казах, че не искам да се занимавам с никой от тях и им обърнах гръб. На колежката й казах, че е клюкарка, тя пък отрече да им е казвала, теглих й една майна на нея и на останалите и така. Сега се гледаме кофти всеки ден и това е! :)


Титла: Re:Колежката и нейните лакеи :)
Публикувано от: bai_peshoo в Октомври 14, 2019, 09:13:11
Ей, умират си жените да плетат такива интрижки. Игнор му е майката. Даже ако си намериш някоя друга да забиваш пред въпросната колежка най-добре ще направиш.


Титла: Re:Колежката и нейните лакеи :)
Публикувано от: crowolf в Октомври 14, 2019, 10:39:49
До колкото разбрах само се закачате ама не сте излизали, не се е стигало до нищо повече. Тя май си прави кефа като създава драми и сцени, ама нищо чудно да си изпатиш ти накрая - да загубиш и мацката и работата. Ако си държиш на позицията по-добре си оправи отношенията с колегите и не се занимавай с тая - даже като почнеш да я игнорираш ще е в твой плюс.  8)


Титла: Re:Колежката и нейните лакеи :)
Публикувано от: sk8te в Октомври 14, 2019, 12:06:37
Аз като цяло го разбирам така:
Лакеите й се натискат, но са яко във френд зоната и не го осъзнават. Появявам се аз с малко по - разчупено поведение, тя поддава на това и започва да ме следва(нищо, че ме отряза за среща, това май не го знаят лакейчетата)
На свой ред те се опитват да разпърдят нещата за да ме разкарат.
Това ми се случва за втори път в тази фирма. Дойде готина мацка, пробвах се, имаше някакъв интерес и започнаха интригите сред кочовете от нейния отдел, бил съм пияница, наркоман и какво ли не още, дори пред нея са ме обиждали. Отказах се, после тя напусна и я играх във фейса, излязохме няколко пъти и я клоузнах. И така.... на работа е пълно с такива, за жалост...  :-X


Титла: Re:Колежката и нейните лакеи :)
Публикувано от: stone в Октомври 15, 2019, 06:23:59
Колегите че са у френдзоната - там са. Ама и ти си там.
Бъзиците са си бъзици, но чак като ти даде да я шибаш ще разбереш дали си нещо повече от колегите. Иначе тя може да те мисли за куче, което лае без да хапе. Може с теб да смее да се бъзика защото си безопасен, а с някой друг като почне секс-чат вземе наистина да извади голямата мечка, вместо само да я плаши...
Една жена ти се кефи, ако доброволно те търси да прекарва време с теб. Времето, прекарано на работа не се брои - то е по задължение, тя ходи там за да ѝ платят, а не за да се бъзика с тебе. Когато излезе по своя воля сама с теб, да се видите само двамата, тогава можеш да го броиш като потвърден интерес.


Титла: Re:Колежката и нейните лакеи :)
Публикувано от: Baby_951 в Октомври 17, 2019, 20:16:08
Напълно съм съгласен с стоун трябва да изградиш привличане а не само бъзици . Това са бъзици да минава времето и да се хилите . Истинското привличане е съвсем друго . С вас и си помпи самочувствието   ;D