Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки, пикап и запознанства => Темата е започната от: Kabeldjiqta в Октомври 20, 2019, 10:22:00Титла: Приятелка на братовчед ми
Публикувано от: Kabeldjiqta в Октомври 20, 2019, 10:22:00
Пред дилема съм какво да правя.Малко пред история. Момичето е приятелка на братовчед ми ,имат си бизнес много пари всичко което е искала,имат дете  на 6 години. С нея се познаваме от 5-6 години ,но нищо просто приятелски.Преди месец отивам на дискотека и тя ми казва искам да дойда с теб.Мина вечерта и на другия ден ви казва аз те харесвам и ме гледа с едни мини очи.Викам и стига имаш си приятел и дете. Мина ден два но тя настоява и един ден не издържах и парави секс със нея у тях докато беше сама.След това почнахме да се срещаме тайно,едни схеми кой какво да каже ,къде да се срещтен .Всико е супер ,секса е супер,но тя ми каза че била влюбена и иска да е с мен, едни драми....викам ще и мине но не .Няма как да сме заедно по обясними причини,трябда да се избием с братовчед ми. А и роднини става мазало. Иска да спрем да се виждаме не била ме заслужавала бил съм много умен и добър за нея... дайте съвет моля!?!!


Титла: Re:Приятелка на братовчед ми
Публикувано от: Coconut Crab в Октомври 22, 2019, 09:23:45
Е щом сте правили секс, рано или късно, дори ако е след 10 години, братовчед ти ще разбере. Да си знаеш.


Титла: Re:Приятелка на братовчед ми
Публикувано от: Randu в Октомври 22, 2019, 09:55:05
Съвета е да емигрираш в Уганда.  ;D Ако пък ти се струва много крайно като мярка, кажи на братовчед си, че си обезчестил жена му. Той така или иначе ще разбере. Ако разбере от нея по-зле. Поне да един от двама ви ще разбие устата. За предпочитане е нейната.  ;)
 И задължително спри да я шибаш вече. Не ти ли стига. Щом ти е казала, че не те заслужава, и си прекалено умен за нея, недей да й доказваш обратното, колко прост си, а просто се съгласи с нея.
 Дет се вика: "Койт' ебал, ебал".


Титла: Re:Приятелка на братовчед ми
Публикувано от: Royal в Октомври 22, 2019, 12:29:45
 Натъжават ме такива истории, показват колко слаб е станал човека...Пич толкова ли е нямало други жени, та точно на "брачеда" е??????? Спри се и се моли да не разбере, че ще има мини семейна вода, и освен бой, може да има и е..не и за двамата...да го помните.


Титла: Re:Приятелка на братовчед ми
Публикувано от: ilian_790112 в Октомври 22, 2019, 13:40:24
Иска да спрем да се виждаме не била ме заслужавала бил съм много умен и добър за нея... дайте съвет моля!?!!

Съгласи се, че наистина си много умен и не те заслужава и спри да се виждаш с нея :)


Титла: Re:Приятелка на братовчед ми
Публикувано от: Kabeldjiqta в Октомври 22, 2019, 20:03:03
Благодаря за отговорите,това е че сякаш почва да ми харесва или така си мисля само! Казва ми може да сме си във връзка и без никой да разбере, след време той вече като не я обичал и се разделят (той я пусне така да се каже) ще сме заедно да не съм се отказвам плаче,реве, ..не че толкова съм се привързал май е само заради секса ...направо ще откача....


Титла: Re:Приятелка на братовчед ми
Публикувано от: Royal в Октомври 23, 2019, 19:40:53
Пич, ти си мъж. Това, че ти реве и т.н., не трябва да ти влияе. Ти трябва да направиш, това което трябва за момента. Един ден, ако наистина се разделят, ок действай си...Но сега за мен е неприемливо. Както виждаш и другите мнения са подобни...


Титла: Re:Приятелка на братовчед ми
Публикувано от: Kabeldjiqta в Октомври 23, 2019, 21:33:16
Тя ми каза ,че в началото като е бил още дете когато се събират с братовчед ми ,сега била жена и се била влюбила в мен .Добре как преценете с коя мацка си заслужава да се изгради сериозна връзка..


Титла: Re:Приятелка на братовчед ми
Публикувано от: miladin в Октомври 24, 2019, 00:26:02
Едно от условията, и то много важно, е да няма деца от друг мъж. Колкото по-голямо е детето, толкова по-зле... ;)


Титла: Re:Приятелка на братовчед ми
Публикувано от: Royal в Октомври 24, 2019, 09:55:22
Цитат
  Едно от условията, и то много важно, е да няма деца от друг мъж. Колкото по-голямо е детето, толкова по-зле... Wink

    И да не е на братовчед ти :D :D :D


Титла: Re:Приятелка на братовчед ми
Публикувано от: BJBlaskovitz в Октомври 24, 2019, 21:08:06
Е ако детето е на 35 не е пречка :D


Титла: Re:Приятелка на братовчед ми
Публикувано от: miladin в Октомври 24, 2019, 22:09:59
Едипови комплекси ли надушвам??? :laugh:


Титла: Re:Приятелка на братовчед ми
Публикувано от: Kabeldjiqta в Октомври 24, 2019, 22:53:12
Просто с всички тези роднини ,ще има клане усещам.Казва че иска дете от мен, даже вика мога да имам друга жена ,но пак да имам дете от нея ,ще се виждаме когато можем. Много ме обичала ,сега е на почивка и не се виждаме.Казах и добре спираме ,тя пак обичам те,не те заслужавам,обърквам ти живота.... много страдала ,направо ще откача и аз. Вика ми би ли избягал с мен някъде ,да зарежеш всичко и всички,живота бил кратък.. не знам какво да правя


Титла: Re:Приятелка на братовчед ми
Публикувано от: Bond88 в Октомври 24, 2019, 22:53:59
     Детска работа. От 3,5 000 000 000 и кусур жени, жената на браДчеда, на брата , на приятеля. Темата първо ти е за "проблем в Пик Ъпа", защото означава,че за да опреш до това ниво, значи имаш проблем ;) Второ,наебал си я наебал, но ако се разкайваш и се чудиш какво да правиш,не е мястото да пишеш тук за съвет, а в spodeli.net.Тук хората се стремят да бъдат ебачи,а не "наебах я , ама сега ми тежи семейната драма"


Титла: Re:Приятелка на братовчед ми
Публикувано от: btw в Октомври 25, 2019, 03:54:29
Що не вземеш да наебеш и братовчед си направо, и да пускат новия сезон съдби на кръстопът. Поне да има кво да се гледа, да се смеем


Титла: Re:Приятелка на братовчед ми
Публикувано от: stone в Октомври 25, 2019, 05:58:44
Оф, човек... по принцип бих казал - не се обвързвай сериозно с жена с дете. Еби си я докато дава, но като почнат драми, рев, сълзи, искане да живеете заедно - адиос. Иначе трябва да почнеш да гледаш ти чуждото дете - няма как. А по-добре да си гледаш своите някой ден, отколкото чуждите.
Тука обаче детето не е баш чуждо, ами на първия ти братчед. Кръв ти е, дет се вика. Ти му се падаш наполовина чичо. Земи сега и баща да му станеш... ако имаш сила за такива драми.
Ако не - тогава просто избягвай жената и след време ще ѝ мине. Едва ли си такъв незабравим, че да не те прежали скоро - вероятно просто си наоколо ѝ и даваш надежди, та затова тя се насъхва още повече.


Титла: Re:Приятелка на братовчед ми
Публикувано от: Manowar в Октомври 27, 2019, 19:29:07
Баси мамата. Понякога, се успокоявам за себе си.

Не са хубави работи. Гарантирам ти, че няма да излезе нищо хубаво от цялата игра.

Кажи на братовчед си, че си продънил жена му. Ще те пребие, и повече няма да си проговорите. След това я взимай за жена, щом толкова я искаш. И дете ще си имаш, готово порастено, няма да сменяш памперси.


Титла: Re:Приятелка на братовчед ми
Публикувано от: Dankata в Декември 09, 2019, 13:59:20
Не са толкова зле нещата. Могло е да оправиш и майка й, после и баба й и накрая да йм направиш и на трите деца, както историята познава и такива случаи.
Бих искал да ти помогна със съвет. Предполагам  си от малък град и без основно образование. Започни да четеш книги- право, философия, математика и сам ще намериш отговорите на въпроси които не са свързани с пикап. Трудно е но постижимо !