Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването => Темата е започната от: Rosti_mtb в Ноември 11, 2019, 03:43Титла: Моят дългогодишен опит - Братоци, не си струва. Жените са ***
Публикувано от: Rosti_mtb в Ноември 11, 2019, 03:43
Здравейте,

Не познавам никой от БГ пикапите, но преди време бях много известен в американски сайт. Има голяма вероятност някой от вас да ме е чувал, но не целя популярност. Искам просто да кажа всичко в душата си.

Опит

Опитът ми е извънземен. Имам минимум 3000 улични заговаряния. Всички са в София. В началото имах и Excel таблица.

Много хора казват, че са заговаряли хиляди, но след кратък разговор разбирам, че лъжат. Много лесно се усеща, кога имаш опит о кога си писател.

Онлайн имам също години прекарани в Тиндър и т.н.

Съжалявам, но стигнах до следните изводи:

Жените в днешно време са пълна измет. Всичките са еднакви. Всички харесват кучета, обичат да пътуват, пият вино и се мяткат по плажа. Идентични снимки, идентично мислене. И абсолютна идентична липса на отговорност. Жените се отмятат от думите си, действията си. Те никога не са виновни.

Защо? Защото са мега хипергамни. И целият свят храни тази тяхна страна - от педалите дето им харесват всички снимки до пикапите като нас дето ги заговарят на улицата.

Всичко се върти около путката и те го знаят и гледат винаги да смучат повече и повече. Любовта им не струва нищо. То честно казано я няма. Толкова пъти са ми забивали нож в гърба, че вече станах безчувствен.

Какво искат жените?

Кинти, визия и лъжи. Това е.

Ако си хубав и имаш кинти, и можеш да създаваш илюзии в празните им глави - твои са. Ако ли не - нищо няма да помогне, брат.

Отвратих се от тях напълно когато разбрах истинската им същност. Те никога няма да те обичат заради теб самия - само за това, което можеш да им дадеш.

Когато жените са оставяни да правят каквото си искат се получават болни, педалски общества като нашето. Всичко се върти около путката, пак казвам - от пикапите на улицата, до батките с БМВ-тата в клубовете. Всичко е с цел путка. Да ѝ се угоди. А, тя иска кефче и кинти.

На жените не им пука за националност, чест, достойство и т.н. Те искат лукс тук и сега. Да не мислите, че на българката ѝ пука за страната? Напротив. Те мразят бедния средностатистически български мъж и се шлякат с богати пичаги от Европа, Америка, Дубай и т.н.

А, когато ти се превръщаш в образ, който трябва да се хареса на материални, плитки същества като днешните жени, ти ставаш боклук.

Ако се премахне секса, една жена в днешно време не предлага нищо. Даже и деца не предлага, защото те не раждат, брат. Или ако раждат е едно дете като станат на 30+ (преклонна възраст за една жена).

Веднъж питах една бивша колежка и приятелка малко по-голяма от мен защо няма семейство - тя каза: "Ами искам да имам ама какво да направя, че всички мъже са скапани?"

А, тя каква беше? Трътка дето се скъса да се шиба с всякаква измет (винаги богати обаче) между 16-28 и накрая заби някакъв богаташ от Франция по-млад от нея и по-богат и всичко по.

Когато стигнете до моята възраст и опит ще се почувствате супер разочаровани и душевно ограбени. Много от вас са деца и си мислите, че ще ви се размине. Че ако знаете някакви вълшебни думи ще наебете яката путка. Хаха.

Брат, всичко е кинти и визия. Магически думи няма. Пикапът е измама.

И така.

Годините ни/ми прекарани в "игри" и молитви за путки било то офлайн или онлайн оставиха една бездна в моето сърце. Да, поличих някаква доза путка, но честно казано не си струваше.
Титла: Re:Моят дългогодишен опит - Братоци, не си струва. Жените са ***
Публикувано от: Royal в Ноември 11, 2019, 09:20
 БРАТ, лошо, че след толкова дългогодишен опит си достигнал до толкова неточно и едностранчиво мнение...Съгласен съм, че до някъде имаш право, но до 40% накяъде...Има и такива пръчки, които описваш в основата на коментара си, но има готини мацки да знаеш, които не се вместват в описанието ти, поне аз съм бил с такива, и затова казвам, че според мен до някъде си прав и до там...Естествено също трябва да се отбележи, че това се отнася за днешните времена.


Титла: Re:Моят дългогодишен опит - Братоци, не си струва. Жените са ***
Публикувано от: ifresh в Ноември 11, 2019, 14:28
Здравей,

Горчив опит, но това е въпрос на интерпретация. Светът ни предлага най-различни начини да получим опит. Факт е, че много от хората не са такива, каквито ни се иска. Но за да имаш успехи и да се чувстваш доволен, е нужно и да погледнеш нещата от добрата им страна. Хванеш ли се за горчилката, резултатът няма да ти хареса. Всичко това е борба между това, което си очаквал да се случи, но не се е получило така, както ти си желал. Това определя и начинът ти на действие в бъдещето. Действаш ли от ранга на горчилката, резултатите не биха били това, което желаеш. В такъв момент изпадаш в спиралата на мислите, че всички хора са такива. Това само по себе си е реактивно и контрапродуктивно.

За да излезеш от тази спирала на негативизъм, ти е нужна коренна промяна на виждането за хората. Това можеш да го постигнеш, като приемеш, че повечето хора са такива - слаби, реактивни, с неподходящи реакции. И това не от гледна точка, че е нещо лошо. Просто обективната линия. Точно поради тази причина си избираме и хората, с които желаем да бъдем. Селекцията, това е върху което би трябвало да се насочим. Доколко, конкретният човек, покрива нашите стандарти. Покрива ли ги - ок, а не ги ли покрива, пак ок, но дотук. Всичко друго е само реална обективност, без особена реакция.


Титла: Re:Моят дългогодишен опит - Братоци, не си струва. Жените са ***
Публикувано от: SeekerOfTruth в Ноември 11, 2019, 16:49
Евалата братле, време беше някой да ги напише тия работи черно на бяло.   


Титла: Re:Моят дългогодишен опит - Братоци, не си струва. Жените са ***
Публикувано от: Riot в Ноември 12, 2019, 02:09
Браво братле, открил си топлата вода, супер радвам се за теб  :laugh: ама тези работи вече ги знаем повечето, то затова и пикапа замира защото някои хора си помислиха че само с игра и ще наебат половината мацки в Бългаия, да ама не. Те затова и се отказаха.

На почти всеки средностатистически мъж му е ясно че мацките са такива и че повечето за нищо не стават, освен за секс. Е аз се радвам че и затова стават, все пак животът не се основава да си намерим половинката в живота, поне моят не е такъв. Истината е важна, а тя е брутална и нещата са много зле наистина.

То е ясно че ти трябва добра визия, пари, статус и малка част "игра " за да успееш с мацките, те затова повечето пичове се депресират или ядосват, но това е реалността. Няма как да се измени женското съзнание, но можем да се адаптираме и да се възползваме максимално от нещата.

Не че нещо ама да се гледа толкова отрицателно на нещата не мисля че има смисъл, то каква ти е била целта с жените, ти какво си очаквал от тях да ти духат без пари, с неподдържан външен вид, няма как да стане. То доста хора с времето и спряха да влизат във форума и да пишат. То всякакви теми се изписаха от сорта на къде отидоха стойностните мъже и всеки се правеше на готин пич и че той трябвало да спи с мацката а не онзи чехльо, че откъде накъде трябва да стане така, други пък се правеха на принца на белия кон и се мислиха че като свалят мацки на улицата са ебати пичовете, пълни глупости.

Виж братле, аз също съм се вкарвал в кофти настроение, понеже виждам мацките в друга светлина, в която не е много готино, но като всяко нещо в живота всяко удоволствие се заплаща и всяко нещо си има плюсове и минуси. Жените винаги са били такива и ще бъдат, само че какво толкова те ебе теб, нали си жив и здрав, сега да не ми излезеш като повечето че някой ден искаш да създадеш деца и искаш стойностна жена до себе си, което е трудно постижимо, дори и да го постигнеш и тя ще ти върти номера. Няма гаранция за нищо.
Аз съм по малък от теб и ти имаш поне 3 пъти повече опит и се вкарваш в тези редпилове, които са полезна информация стига да не прекаляваш с нея.

Тук все пак е форум за пикап, идеята е как да вкараме в леглото някоя мацка не да се правим тука на кой е по-стойностен, дреме ми на оная работа дали съм най-стойностния във форума или пред мацките, макар че обичам валидацията. Влизам да помагам с каквото мога ако има някой закъсал пич, пък и аз да науча нещо ново, все пак затова сме се събрали тука все кочове.  :)
Малко се отклоних ама да ти кажа, пич не се озлобявай, това е нещо което ти препоръчвам да избягваш, независимо от обстоятелствата и реалността. Все пак нещата не са черно бели и винаги всеки има шанс за нещо. Но си трябва работа, да жените няма да ни харесат заради това което сме, аз вече съм го приел, имам си приятели които са били с мен в трудни моменти и на тях разчитам, утре ще погрознееш и можеш да си без пари и мацките да не те бръснат за нищо, а като печелиш и си победител ти се умилкват. Не трябва да те ебе грам за това с мацките, живей си живота, ако искаш намери си някоя мацка, виж колко жени има в България все някоя стойностна може да намериш, недей се отчайва така, горе главата, е то е ясно че трябват пари статус визия и игра. Но всичко е постижимо, доста хора са го доказали и не забравяй че ИГРАТА не е за всеки.  ;)

П.С:  Прави си кефа и намери някакъв смисъл в живота, нещо за което да живееш без мацките, те са просто бонус и нищо повече.


Титла: Re:Моят дългогодишен опит - Братоци, не си струва. Жените са ***
Публикувано от: ilian_790112 в Ноември 12, 2019, 09:03
Жените не са нито добри, нито лоши. Те са това, което са. Емоционални, непостоянни, водени от собствените си интереси. Не можеш да се откажеш от жените, така както не можеш да се откажеш от живота. Въпросът е дали правиш най-продуктивното в този момент с мислите и действията си, защото това води до бъдещи резултати. А да се оплакваш със сигурност не е продуктивно.
Всичко е въпрос на гледна точка. Така както ти се оплакваш, че жените са повърхностни и не можеш да им имаш доверие за сериозна връзка, така и някой друг мъж в този момент се чуди защо не са по-повърхностни, че да може да ги сваля по-лесно. Ти си недоволен, че са хипергамни и не искат да имат деца, а той се чуди защо толкова рано раждат и после са верни на мъжете си. Толкова красота и толкова потенциален секс, и всичко това само за един мъж! Та това си е направо греховно! :)
Нямаш представа в този момент, колко мъже се оплакват, че изглеждат добре и пак нямат жени и колко други мъже с пари се оплакват, че само ги използват. Човек винаги има от какво да е недоволен. По-трудното е да се фокусираш върху това, от което си доволен.


Титла: Re:Моят дългогодишен опит - Братоци, не си струва. Жените са ***
Публикувано от: consilieri в Ноември 12, 2019, 12:02
Странно е как търсите в мацките бързо пуси, а след това ревете, че са боклуджави курви. В последствие всички жени са курви и гроздето е кисело.

Съжалявам за кофти опита ти авторе, понякога съдба, друг път серия от лош късмет ни застига, но ако целия ти опит, който скицира е такъв - значи НЕ ПРАВИШ нещо, както трябва.

Една от най-важните черти на това да си мъж е да те отхвърлят/прецакват, което те бута да придобиваш качества.

Срещал съм големи боклуци, някой от тях съм чукал. С някой от тях съм се залъгвал, че ще ги променя. Срещал съм и страхотни жени. Но никога не съм ги третирал, като боклуци, понеже и аз не искам мен да ме третират така.

И впрочем, към всички подгласничми от типа "най-после някой го каза" - да храниш другия пол, показва, че си много нийди и статичен, че си двойкарче. Този път съм напълно съгласен с Илиян - жените са си жени, ако не ви кефят - ами отдайте се на мъжки ласки...


Титла: Re:Моят дългогодишен опит - Братоци, не си струва. Жените са ***
Публикувано от: BERSERK в Ноември 12, 2019, 12:14
Илиян изчерпа темата :)

Виж сега брат това да имаш много опит не те предпазва от менталните дупки, в които всеки с по-малко опит изпада. Това е постоянна борба във всичко което правиш. Винаги , когато те налегнат негативни мисли и започнеш да генерализираш хората просто знай , че губиш битката със себе си. Опитай да излезеш от главата си, да погледнеш нещата отгоре. Да си припомниш кой си , за какво се бориш. Да задържиш фокуса си върху положителните неща. Пуснеш ли се по течението на негативизма изпадаш в дупка и после ще трябват повече усилия за да се издърпаш от там.

 Относно играта. За мен играта е да знаеш какво искаш и по какъв начин да го постигнеш. Това включва всичко свързано с общуването с останалите както и собствената ти настройка и психологично състояние. Включва и опита.

 Да имаш игра не означава че ще ебеш всякога и която си поискаш. Има и много фактори , които не зависят от теб. Да имаш игра означава да извличаш максимума от всяка ситуация - възможния максимум според обстоятелствата. Означава да влияеш повече на хората отколкото те на теб, да ги завличаш в своите убеждения. Също така да не губиш битката с външния свят и да не позволяваш на външни влияния да пропукват убежденията ти.

 Това е постоянна борба. Не може просто да се отпуснеш и да кажеш - аз имам игра видях ги те какви са и това е. Просто си в дупка в момента. Натрупал си недоволство и негативизъм от някои конкретни ситуации, те са пропукали принципите ти, което пък води до по-слаб фрейм и влошени успехи в играта. Така колелото се завърта и става омагьосан кръг.

 Нужно ти е да си удариш няколко шамара и да си върнеш контрола върху мислите . Да се храниш емоционално от негативни генерализации буства егото ти, но ти причинява сериозни вреди върху нагласата и играта.


Титла: Re:Моят дългогодишен опит - Братоци, не си струва. Жените са ***
Публикувано от: grandslam87 в Ноември 12, 2019, 15:03
Категоризирането в една или друга посока води до заключението,че има нещо сбъркано в нас,така че крайностите не водят до нищо стойностно.


Титла: Re:Моят дългогодишен опит - Братоци, не си струва. Жените са ***
Публикувано от: slayer в Ноември 12, 2019, 17:06
Явно жените не са твоето нещо… преориентирай се към ‚пари', или прати хора на Марс :)


Опитът ми е извънземен. Имам минимум 3000 улични заговаряния. Всички са в София. В началото имах и Excel таблица.
Онлайн имам също години прекарани в Тиндър и т.н.


Опитът не е това, което си мислиш, че е … същото, като със совите ;)

Навремето Крабът (от форума) за месец-два беше заговорил 1000+ сета… След това дойде да го обучавам персонално. Опитът му беше 0. Уравнението е „Опит = действие + учене и изграждане спрямо резултатите от действието“. И тук идва големият проблем, че много от хората не успяват да се поучат от действието си (точно както Краба) и си карат все по един и същ начин. Мозъкът ни е бог в това да създава комфортни зони, дори и в нещо толкова „некомфортно“, като заговаряне на жени. Цялото ти писание крещи, с-писъците-на-умиращ-глиган, че опитът ти липсва.


Жените в днешно време са пълна измет. Всичките са еднакви. Всички харесват кучета, обичат да пътуват, пият вино и се мяткат по плажа. Идентични снимки, идентично мислене. И абсолютна идентична липса на отговорност. Жените се отмятат от думите си, действията си. Те никога не са виновни.


Жените са страхотни! Секси, стегнати, перверзни пут*нца, които само чакат да им завъртиш главата, и да правиш най-перверзните мръсотии с тях. Това какво харесват, какви снимки имат и каква отговорност… за къв чеп ти е? Ще ги съдиш, ще ги подвеждаш под отговорност ли… или ще ги е*еш?


Защо? Защото са мега хипергамни. И целият свят храни тази тяхна страна - от педалите дето им харесват всички снимки до пикапите като нас дето ги заговарят на улицата.


Жените са такива, каквито са :); Не знам ти, и педалите каква страна им храните, но те съветвам - да ги храниш основно с богати на витамини и минерали натурални течности :)


Всичко се върти около путката и те го знаят и гледат винаги да смучат повече и повече. Любовта им не струва нищо. То честно казано я няма. Толкова пъти са ми забивали нож в гърба, че вече станах безчувствен.


Тц… всичко се върти около х*я… разбира се качествения х*й. Да, тогава гледат да ‚го‘ смучат повече и повече. Не те обичат викаш… забивали ти…, вместо ти на тях. Лошо… не си се научил да ‚налагаш стила си‘ //за което няколко реда по-долу


Какво искат жените?
Кинти, визия и лъжи. Това е.

Ако си хубав и имаш кинти, и можеш да създаваш илюзии в празните им глави - твои са. Ако ли не - нищо няма да помогне, брат.


Какво искат жените – не е никак важно! Нещо повече – трите неща, които си изброил нямат нищо общо с ефективния пикап. (айде, може би донякъде илюзиите :))

Какво искат не е важно, но какви са нещата, които биха те направили успешен с жените са само две… и те са магически.
1.   Изграждане на Собствен стил (който да е еволюционно привлекателен за жените)
2.   Умението за налагане на този стил над другите, и най-вече мацките

Това на което – прекалено общо му казваме фрейм тук и умението да го налагаш.


Отвратих се от тях напълно когато разбрах истинската им същност. Те никога няма да те обичат заради теб самия - само за това, което можеш да им дадеш.


Това изобщо не е вярно. Всъщност, жените ще си умират за теб, ще те чакат, ще се молят за теб, ще копнеят и ще търсят - кога си свободен да ги треснеш разтърсващо… без значение от други мъже, семейство, деца, ангажименти, приятелки …и всички онези педали, за които разказваш


Когато жените са оставяни да правят каквото си искат се получават болни, педалски общества като нашето. Всичко се върти около путката, пак казвам - от пикапите на улицата, до батките с БМВ-тата в клубовете. Всичко е с цел путка. Да ѝ се угоди. А, тя иска кефче и кинти.
На жените не им пука за националност, чест, достойство и т.н. Те искат лукс тук и сега. Да не мислите, че на българката ѝ пука за страната? Напротив. Те мразят бедния средностатистически български мъж и се шлякат с богати пичаги от Европа, Америка, Дубай и т.н.


Убеждения, които никак не ти помагат


А, когато ти се превръщаш в образ, който трябва да се хареса на материални, плитки същества като днешните жени, ти ставаш боклук.


Стига бе… не ставаш ли пич, с опции и изобилие, който си гледа кефа


Ако се премахне секса, една жена в днешно време не предлага нищо. Даже и деца не предлага, защото те не раждат, брат. Или ако раждат е едно дете като станат на 30+ (преклонна възраст за една жена).


Какво да ти предлагат искаш… докторантура по ядрена физика и милион в банкова сметка ли?... Мерси – предпочитам стегнати хубави тела, сладки, вкусни муцуни, и стегнат набор от три дупки за ползване… че докторантурите не са никак дървещи... А, ако си си наложил стила - ще викат в екстаз и ще молят да свършиш в тях и да ги осемениш... ще ти е по-трудно да намериш, такива които не искат да им правиш деца... тру стори ;)


Когато стигнете до моята възраст и опит ще се почувствате супер разочаровани и душевно ограбени. Много от вас са деца и си мислите, че ще ви се размине. Че ако знаете някакви вълшебни думи ще наебете яката путка. Хаха.


Каква ти е възрастта, чичко?


Годините ни/ми прекарани в "игри" и молитви за путки било то офлайн или онлайн оставиха една бездна в моето сърце. Да, поличих някаква доза путка, но честно казано не си струваше.


… Явно жените не са твоето нещо… преориентирай се към ‚пари', или прати хора на Марс :)


Титла: Re:Моят дългогодишен опит - Братоци, не си струва. Жените са ***
Публикувано от: dalbok_underground в Ноември 12, 2019, 17:52
Какъв опит имаш ти бе, путьо маринкин. В момента изживяваш звездния си миг, тъй като ти отговориха топ потребителите на сайта. Ако си трол, трябва да ти дадат награда за най-добър на месеца. Ако не си, най-добре се гръмни. Тъй като нямаш с какво, може просто да си нарежеш вените. Как да те обичат жените, ти огледало нямаш ли, или поне микрофон, да се чуеш и видиш какво си. Аз пък казвам, заради убитаци като теб, жените мислят пикапьорите за сган. Мислят си, че всички са тежки комплексари, като теб. Първата им мисъл като разберат, че някой е пикапьор е, ааааааа, ама той е като онзи (демек като теб, убитак смешен). На инцести като теб трябва да им се забрани да се доближават до жени. Ако се случи чудо и ти дойде акъла или ти направят мозъчна операция може пак да пробваш. Но дотогава по-добре стой далеч от всичко с клитор между краката.


Титла: Re:Моят дългогодишен опит - Братоци, не си струва. Жените са ***
Публикувано от: Manowar в Ноември 12, 2019, 20:37
dalbok_underground - Изпусна се малко, а? Няма нужда, да се правиш на нервен.


Rosti_mtb - Ти си съвършенно прав. Нещата изглеждат точно по този начин, изглеждат наистина.

Преди години, много години, още като дете бях решил, че света е много неприятно място за живеене, сега продължавам да го твърдя но поради други подбуди. Тогава в ранните ми години на личност, непрекъснато обвинявах, хората, обществото, мацките,, майка си, баща си, брат си, даскалите руснаците, китайците, дъждовните червеи и паразитите по мадурите на конските мухи.
В последствие започнах да пия, и не само, оказа се, че мъзъкът си съумява да ражда най-свидните си теззи и бисери само когато се напия като копеле. Долу горе тогава, реших, че не можа 100 процента от света да е гаден, и нищо чудно да има проблем в мен. От една страна се оказах прав, от друга грешах. Света в действиетелносто беше гаден но проблем имаше и в мен.
По повод жените, дам и те са гадни. Любов, изпитват единствено към децата си, макар, че и там е съмнителна история.

Един мъж, може благодарени на рационалния си ум и интелект и богата душевност, да бъде с една жена до живот, макар и тя да не е най-доброто за него, макар и секса да е кофти, макар и да е вече дебела или да е проста.
Докато една жена в обичайния случай, си хваща хуя и заминава, в момента в който се появи по-добра перспектива. И на мен ми се е случвало, и много пъти съм го наблюдавал. Съвсем естествено е да ме зарежат, в крайна сметка аз не съм много стока.


consilieri - Да храниш другия пол е едно, да характеризираш другия пол е друго. Ако кажа, че по нашите геогравски ширини, през нощта е тъмно то аз не храня ноща, нито слънцето, че не грее. Просто такива са фактите, такива са и условията. Разбира се, има места където през ноща е светло. За тези места няма как да кажа, че е тъмно, защото такива са фактите и такива са условията.


slayer - Какво сте правили с Краба, не е ли редно да остане можду вас си?
В следващия си абзац звучиш, неприятно. Не ти отива на репутацията да говориш за перверзийки и перверзни путенца.

Сега, аз знам, че мъжете са сулния пол, знам че имаме косми имаме и кайсии имаме и брада. Но, е факт, че всичко се върти около путягата. Полагаме огромни услия за да можем да натопим плувката. Ако работиш за нещо, значи го искаш, ако го искаш значи имаш нужда от него, ако имаш нужда то тагава вече губиш играта и слабия пол, започва да показва силата си.
Мъжете сме подвласни на жените, самия факт, че още в древността сме се клали и среляли заради тях говори, че ни владеят. Сравни телата ни, нашите тела, изключае тия модерните джендъри ли са рейнджъри ли са кви са, та нашите тела продължават да носят белязите и характеристиките които са биле нужни за да задоволиш потребносотите и прищевките на жените. Нещата не са се променили от тогава. В същината си остават същите.

И как не е никак важно какво искат жените, при положение, че цял един форум е построен върху този въпрос. двте точки които си изброил е в полза на това какво искат жените. Искат го и го получават, такава играта.

Кауза финита!


Титла: Re:Моят дългогодишен опит - Братоци, не си струва. Жените са ***
Публикувано от: omegalul в Ноември 12, 2019, 21:36
Тези дни и аз си мислих същото и имам много пресен пример.

Съботата на една хижичка бях с мойте хора 13 коча и 2 женски, ама имаше и друга група точно обратното 14-15 женски и 3 коча. Накърках се зверски и се натресох при тях, танци-манци и накрая целувах една по врата, стисках другата за гъза с едната ръка, а с другата държах друго момиче за кръста. Едната ме нарече курвар и като пич й казах, че няма шанс с мен. На 3те мацки им стана много яко и се ухилиха до ушите. Та накрая спах с 2 от тях.

Не знам в горните години как е, ама те бяха на по 16 аз съм на 18 и забелязвам, че колкото повече се правиш на играч, толкова повече ти се кефят женските. На следващия ден инстаграма ми гърмеше на макс и сега още ме follow-ват някъкви момичета от тяхното училище  ;D и си пиша с 6 момичета от хижата като има една много яка 9ка

За външен вид, мисля че не съм грозен, кефят ми се горе-долу. Относно парите бачкам като програмист, не съм от най-богатите. Забелязах, че откакто взех по скъп часовник и очила нещата са по-лесни.

Опита, който имам не е голям, не заговарям по улицата, играя само по събиранки, и на заведения и дискотеки. Най-често успявам да клоузна като се правя на вървежен и съм супер нагъл, иначе ме режат на макс.


Титла: Re:Моят дългогодишен опит - Братоци, не си струва. Жените са ***
Публикувано от: btw в Ноември 12, 2019, 22:46
Към автора. В целия си пост си напълно прав. И съм съгласен с всичко, и изобщо цялата идея, която се опитваш да изложиш. Така е. И е шит.
Лошата новина е, че това е част от картинката. И имаш поне още толкова помия да преглътнеш, докато сглобиш цялата картинка. Или с други думи - другата страна на монетата. И да я възприемеш.

Меноуър. Нищо не се върти около путката. Освен ти и аз. И през нашите очи може и така да ти изглежда, но грешиш.
Със същата сила, можеш да се зачудиш що те стоят пред огледалото 1/8 от деня си. Що като се съберат само кокошки, темата им винаги е "мъже", и покрива 90% от разговорите им. Към останалите 10% - парцали, грим, диети, пак да се харесат на - мъже.

Хората обичаме да лепим етикетчета.
Създадени сме в роли. Две. Различни. Няма как да претеглим двата пола, и да се лепне етикетче "кой е по по най", колкото и да ни се иска, да си обясним всичко, и да го поставим на правилното място.
Все едно - кое е по важно за да светиш в гората, батерията или фенерчето.

Чисто информационно - мъжете сме по-изразения пол, ако може така дс се каже. Както при повечето животински видове.
По-едри, по-силни, по-приспособими, по-дейни и активни, всичко "по". Построили сме тоя свят, от дървета и камъни, в машини, заводи, мегаполиси и т.н., водим и войните за които спомена.
Но не можем да раждаме. А те без нас също. В мига в който премахнеш някой пол от уравнението, всичко свършва там.

Всичко друго дето си говорим тука е един образи дето ние придаваме на нещата. Но със сигурност не са цялата картинка.
На света дори не му пука, за акцентите дето придаваме, и са толкова важни за нас. Не. Нищо не се върти около путката. С изклчвение на няколко чепа. И точно по същия начин, и около чепа се навъртат някакви сливи.


Титла: Re:Моят дългогодишен опит - Братоци, не си струва. Жените са ***
Публикувано от: Riot в Ноември 12, 2019, 22:53
Manowar - отчасти си прав, само че защо според теб всичко се върти около путката в днешно време, не говоря за миналите епохи, там пак е имало някакви битки и войни заради жени, но не са били толкова гъзолизци като сега. Сега живеем във времена където можем да правим каквото си искаме и да бъдем каквито си искаме, свръхвалидация, свръхстимулация и всякакви други работи от всякакво естество принудиха и жените и мъжете да се променят. За всичко е виновно нашето скапано общество, години наред ни пълни главата с глупости, какво искали жените какви трябвало да бъдат мъжете и други путки майни и от това всичкото какво очакваш да стане.
В този форум не издигаме в култ мацките, това е все едно да идеш във форум за програмисти и да им кажеш че издигат компютрите и други технологии в култ. До известна степен тук се нагаждаме спрямо мацките, все пак в реалността има неща които трябва да правиш за да си успешен с жените. Но идеята е как да ги свалим ефективно и готино, а не да се превръщаме в путкопоклонници.

omegalul - точно кратко и ясно си го каза, тук ти си показал игра, ходил си на събирания, следователно си социален и си направил някакви корекции във външния си вид които са се отразили добре, но които и теб те кефят. Браво за успейите, за улицата имаш време.


dalbok_underground - пич по-спокойно, не му се ядосвай на човека, има и такива моменти, естествено идеята е да не се пише на клавиатурата като си ядосан. Иначе ме изкефи като тръгна да защитаваш пикапьорите, евала за което.

consilieri - Негативните преживявания не те бутат към постигане на успехи, поне не при всеки, някои хора даже спират да се занимават с жени поради някои тежки драми в живота им, но е виновна крехката им психика.slayer - Хаха, сипал си му яко на тоя пич, но си напълно прав и трябва да си вземе бележка, все пак идеята е как да чукаме мацките, не как да им оправяме обърканите животи, идеята е не да се правят 1000 сета без резултат, аз се чудя как ги е направил Коконъта за толкова кратък период от време и как може грам да няма резултати, но явно има и такива рекордьори.

П.С: Стига сме намесвали Коконъта, човека стана еталон за всяка една подобна тема.  :laugh:Титла: Re:Моят дългогодишен опит - Братоци, не си струва. Жените са ***
Публикувано от: MPUA в Ноември 12, 2019, 23:16
Здравей, Рости,

Какво ни съветваш в крайна сметка? Да се откажем от жените? Не мисля, че някой би те послушал, па макар и с "извънземен опит" (3000 даже не са толкова много - ако на ден заговаряш по 3 жени, ще ги направиш за година..какво говорим за дни, когато се отварят 10+ сета). Ако целта е да се оплачем, че жените са такива и такива, аз мога да започна веднага, тъй като напоследък получавам доста резачки и флейкове, прекратих отношения с момиче от соц.кръга, в резултат на което сега ми е доста тегаво, нямам много време за пикап и имам само едно момиче за секс..даже може да продължа. Дали тези обстоятелства ще ме накарат да мисля и разсъждавам като теб? Категорично не. Играта е именно за това толкова интересна, защото не знаеш какво ще ти се случи утре. Всяка вечер аз чакам с нетърпение следващия ден - ще срещна красиви момичета на път за работа, или на някое събитие, или в дискотеката - колко от тях ще ме отрежат или с колко ще си изгубя времето? Не ми пука. Пука ми за адреналина от първия апроуч за деня, за мислите вечер след някой успешен сет или клоуз.

Преди 2 дни излязох на среща с една мацка. Продължителен период се разминавах с нея всеки ден рано сутрин на път за работа, като всеки ден намирах различни оправдания да не я заговоря - много бърза, с колеги е, със слушалки е, прекалено е яка...Един ден просто я спрях и я заговорих. Разменихме контакти и след известно време в писане се видяхме онзи ден, пракарахме добре. Дали ще има нова среща - не знам. Но знам че такива ситуации ме карат да се чувствам жив, да вярвам в себе си и в това че няма невъзможен сет - само неотворения сет е такъв.


Титла: Re:Моят дългогодишен опит - Братоци, не си струва. Жените са ***
Публикувано от: Badrick в Ноември 13, 2019, 01:57
Рости  ако  ти е болно че имаш такава реалност,пропускаш факта,че има хора които ебът яки мацки,а нямат пукната стинка.Проблемът е,че реагираш на това което ти се случва!При теб не се получава,защото нямаш кинтите които отговарят на тази увереност,но се опитваш да  демонстрираш,че я имаш.Това се усеща и излъчва нужда да го покажеш,а това отблъсква хората.Затова или балансираш пари и гейм или развиваш силна игра в която можеш да имаш същото ниво увереност,без да има логически фактор който да допълва това усещане.Когато играеш,но нямаш правилната вътрешна нагласа,фундаменталните неща ти убягват.
Горните ти писания ме разцъкаха на няколко пъти....Заеби тия глупости колко велик ти е гейма и колко там от еди къди си.се подмокраят от ценноста ти пхахаха.Егото ти е прекалено високо и това ти пречи да имаш трезва преценка и да приемаш критики и различни мнения.В това положение си защото гейма(вътрешна игра) ти съква,но отказваш да го приемеш.
 Радващо е,че имаш топки да си споделиш мнение ама брат,не мислим за младите лъвчета?...!?Жалко,че най-добрите момчета които съм виждал,просто не влизат в тук...
  Брутална игра +статус >много статус(кинти)+ слаба(нормална игра)!


Титла: Re:Моят дългогодишен опит - Братоци, не си струва. Жените са ***
Публикувано от: consilieri в Ноември 13, 2019, 10:11

consilieri - Негативните преживявания не те бутат към постигане на успехи, поне не при всеки, някои хора даже спират да се занимават с жени поради някои тежки драми в живота им, но е виновна крехката им психика.

Разбира се, не всеки е длъжен да се учи от неуспехи. Както и не всеки трябва да създаде дете, да има жена или да изпитва хубави преживявания. Това е естествен подбор - или намираш начин или изчезваш от генетичната карта.

Маноуор, написал си много неща за деня и вечерта, но не откривам смисъла. Това което казвам, е че жените са различни от нас, не е, като да не го знаем, няма защо да им се сърдим. И ако някой не може да понася женски номерца, то да си напомпа приятелката и да не се занимава с тях...


Титла: Re:Моят дългогодишен опит - Братоци, не си струва. Жените са ***
Публикувано от: Manowar в Ноември 15, 2019, 08:14
consilieri - Освен, че никой не ме обича и никой не ме и разбира! Знаех си! Но от теб го очаквах най-малко!


Титла: Re:Моят дългогодишен опит - Братоци, не си струва. Жените са ***
Публикувано от: Bond88 в Ноември 17, 2019, 16:52
    Ако разгледате пик-ъп-ът като хоби, както играенето на тенис или футбол ще ви е много по-леко.Много хора практикуват пик-ъп заради крайната му цел. Имам проблем с жените и трябва да го реша чрез пик-ъп за да еба повече. Това си е хоби,в което да практикуваш уменията си да комуникираш и свързваш с другите хора. Ако тая сфера на живота, психологията и играта между хората не ти е интересна по-добре не се занимавай с пик-ъп. Впрочем войните не са, защото като победиш ще имаш по-голям достъп и перспективи да ебеш пички,нито причините са война може да е една путка,ако ще и Елена от Троя да е. Войната е заради желанието да властваш над себеподобни. На борсата топ-играчите и акулите не играят за да имат повече пари.Те имат достатаъчно.Това е само резултата. Идеята е в  играта и доминирането над себеподобните им. Правят го , защото за това са създадени, в това са силни, това могат, и там са в свои води.
    Всеки човек има определно вибрационно ниво натрупано от предишни животи. На тоя свят си лимитиран колко точно ще израснеш. Ако си роден в Африка, в семейство на необразовани палаткаджии няма да можеш да си легнеш с английската кралица, само защото си мускулест африканец и лъхаш на първичност и ще издържаш в леглото 2 часа.
     Трябва сам да прецениш какво ти е нивото. От къде накъде някой ,заговарящ 3000 жени има претенции да си ляга с качестените жени,само заради това ,че е мръзнал на улицата да казва" Здравей, много ми хареса излъчването ти" Нищо не казваш какъв си в живота, какви други качества имаш за да привличаш жените. Има такива , които освен красиви и поддържани, са духовни и позитивни, и кариерно развити. Говорим за нива.Ти на улицата няма как да ги срещнеш, а и да си ги срещнал и заговорил са те отрязали на момента.Има жени като Петя Славова и Цветелина Бориславова, с по 200 000 000 активи, управляващи бизнеси, банки, мениджърки. Ха, сега ми отговори , всички ли жени чакат ти да ги заведеш на Дубай, или могат да идат и сами.Тези жени, и те правят секс и лапат пишки и им се празнят на фейса, ама не сме аз и ти.
     Надценил си се, прекалено консуматорски ориентиран си. Как очакваш качествени жени!? Работи върху емоциалната си интелигентност, за да привличаш по духовни хора.
    


Титла: Re:Моят дългогодишен опит - Братоци, не си струва. Жените са ***
Публикувано от: cionflipp в Ноември 18, 2019, 19:35
Така е за жените. Много капризна са станали и предлагам от другата година да направим ударна акция:
- малки цици - няма секс
- над 55 кг. - няма секс
- излизате и ти мълчи - чао, няма секс
- срамежлива е - същото
- не работе и техните я издържат - няма секс
- не може да готви - няма секс
- цупи се и драматиза - чао и няма секс

Ти да видиш как бързо ще се стегнат :Д
Иначе автора - нещата, които пишеш са по-скоро насочени към западните жените? Понеже си писал в американски форуми и там много се оплакват от жените им колко са зле. Не мисля, че българсктие жените са толкова зле и като цяло балканските, ураинките и рускините.

Значи преди години като съм имал крактки връзки за по 2-3 месеца и тая почне да ми прави драми гледах със секс да оправя нещата. Хвана я, изчукам я и те се кротне. Идилия
Обаче с годините нещо започна да ми писва и като ми правя  драми направо отебавам, кво ще я чукам да и правя кефа, пък тя на всеки 1-2 седмици нещо превърта, поради някакви нейни си прични или е капризна.
Аз първата част от поста е написах на бъзик, оначе не е ли така? Прекално много pusssy pass се дава на жените.


@manowar Толкова много позитивизъм в този форум, че хората бъркат оплакването и излагането на факти, често едното можеда да бъде сбъркано с другото.


Титла: Re:Моят дългогодишен опит - Братоци, не си струва. Жените са ***
Публикувано от: The_Doctor в Януари 08, 2020, 12:11
Жените никога не са се променяли. По времето на Римската империя е имало безброй проститутки, куртизантнки и т.н., като някои от тях са се издигали в обществото. По времето на ренесанса и просвещението е било същото. През 15-16 век в Рим е имало над 30 хиляди проститутки и още куп гейове и какви ли не. Жените много по-лесно се влияят от "новостите". В днешно време е да обичат кучета и да си правят селфита, преди 100 години е било да са с еди каква си прическа. През турското робство хиляди девойки доброволно, дори насърчавани най-вече от майките си са се предлагали на богати турци, за да идат в "Стамбул". В българското семейство от край време жените са командвали парада. Който и български автор да прочетеш, винаги жената е била силен образ. Колко са жените като Райна Княгиня и баба Тонка Обретенова, които са живяли заради България и българския народ? А колко ли повече са тези, които са продали себе си и дъщерите си на турците заради имане? През комунизма, като са идвали тук чужденци, българките им са се продавали за едно кафе и един чифт чорапи. Жените винаги са били едни същи. И сред умни, интелигентни, образовани и красиви има пълни лекета, както и сред простите, неграмотните и грозните. Има и стабилни сред двата вида. Така че търси грешките в себе си. Отварянето на сетове, като обезумял за по 5-6 часа всеки ден по Витошка, Графа и пред СУ и писането в екселска таблица до никъде не води. Доста полезни неща може да се свършат през това време. Така както пишеш, излиза, че щом не сме богати и щом сме българи, да се откажем от жените.


Титла: Re:Моят дългогодишен опит - Братоци, не си струва. Жените са ***
Публикувано от: Royal в Януари 09, 2020, 09:43
Пак казвам, това може да го каже само един човек, на който познанията му достигат до филмчетата, които е гледал. И между другото тези "филмчета" и т.н., се правят точно с тази цел, да се насади в днешното общество такова мислене. Няма да влизам в обяснения, защото тук не е исторически форум, но ще кажа само това. Преди, за разлика от сега, все пак жените са вярвали и спазвали определени неща. Държали са на тях, и те са били вкоренени в мисленето и живота им. Само за едно нещо съм съгласен с коментара на Доктора, и това е, че проститутки и педераси винаги  е имало. Но ако изследвате историята, ще видите, че обикновено в общеставата, в които тези неща са се разпространявали и започвали да се приемат за нещо нормално, след това са деградирали и са достигали до техния крах. Само пример ще дам с елините и римляните, и последните векове от източната римска империя. Виждаме го и днешното общество. Така, че това, че се срещат в определни места от историята, подобен тип жени, не може да ги постави всички под един общ знаменател. Това се отнася и за мъжете. А там за българките и "Стамбул" ще кажа само това, без да изучаваш историята, само да се фокусираш над народните песни от всеки български край, ще видиш хиляди, в които се пее за девойка, или жена, която е умряла мъченически, само и само да не я закарат в "Стамбул". Но пак ще кажа, днешното общество, роди тези коментари, и не се изненадвам от този тип посредствено мислене. Затова ми е смешно да се сравняват днешните жени, дори с тези от преди 30 години. Сега е Содом и Гомор.


Титла: Re:Моят дългогодишен опит - Братоци, не си струва. Жените са ***
Публикувано от: Riot в Януари 14, 2020, 21:03
Стига сме се карали за глупости и ти си прав и Доктора е прав, още от древни времена е имало продажни и светни жени. Да не мислиш че се ограничаваме от филми, от къде знаеш от къде черпим информация, да не си бил с нас, твоето изказване е повърхностно. В момента не ми се занимава да ти пиша романи по историята понеже, спамим темата с глупости.


Титла: Re:Моят дългогодишен опит - Братоци, не си струва. Жените са ***
Публикувано от: Zombie_irs в Януари 18, 2020, 00:16
Интересно. Издразва ме, че постоянно всеки гледа да направи секс с някаква "готина" мацка и после да я зареже за следващата бройка и това е смисъла на живота...
Ако всеки шляка и бяга и няма ангажираност, нито привързване се чудя тогава, кой ще гледа деца ?
А тия разкурвавени жени - кой ще ги вземе за друго освен за еднократен секс - те всичките ще бъдат еквивалентни само на вагини и нищо повече, защото за тях поредния мъж също ще бъде просто един член, който да им влезе и нищо друго. И със сигурност вече ще са имали поне един по-добър от него. Какъв е смисъла въобще ? Накрая самотата ще залее света, т.к. никой не обича вече никого..


Титла: Моят дългогодишен опит - Братоци, не си струва. Жените са ***
Публикувано от: sarrion в Юли 30, 2020, 09:40
 ;) Аз сега виждам тази тема тема, но съм учуден, че човек (според теб) с толкова опит в уличните свалки мисли такива неща за жените. Никоя жена не е еднаква, всяка е различна; да много пъти са ме ядосвали, бил съм отхвърлян, но съм имал и много успехи. По-важното за мен е,че това беше много положителен успех.

 ;) Освен това си подбирай типа жени за да оставаш с толкова грешно впечатление. Никога не съм си броил свалките и няма да ги броя, защото доста спомени избледняха (добре,че имам запазени репорти тук). Надявам се,че след всички тези коментари в статията ти ще си промениш мнението пък по-положително!