Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Стил, мода и външен вид => Темата е започната от: vhT в Ноември 23, 2019, 21:11Титла: зимни обувки-предложения.
Публикувано от: vhT в Ноември 23, 2019, 21:11
Здравехте, търсхих си зимни обувки тези дни, от малък град съм и нямам голям избор, имах ходене и по-големите градове, то беше една навалица (заради черния петък) то едно чудо, не можеш да се разминеш с хората, камо ли някой служител в магазина да ти обърне внимание и да пробваш нещо като хората, както и да е, ще търся в интернет. Моля за някакви предложения, не искам нещо твърде елегантно, да изглежда все едно се престаравам, все пак съм на 22 и ходя с дънки и кожено яке (най-вече), но не искам и от онези грозните големи зимни обувки, от типа на който всеки родител купува такива на детето си в 5 клас, че да са му сухи и топли краката, благодаря.


Титла: Re:зимни обувки-предложения.
Публикувано от: StefanS в Декември 05, 2019, 09:45
Зимните обувки са труден избор за България, или ще ти е студено или ще са грозни. Основното е да съобразиш цялостния ти гардероб. Ако кожените ти якета са черни - обувките е по-добре да са също черни, ако са кафяви - кафяви.
Аз ползвам:
1. Chelsea boots - черни, стават и с дънки и една идея по-официални. като цяло мръзнат краката, гледай с по-дебел чорап.
2. Chukka boots - кафяви, малко по-широко приложение имат, по-трудно се поддържат защото са набук. Пак е студено с тях.

Вариант ти е да си намериш такива с вълна отвътре:
https://www.theshoesnobblog.com/2019/10/fur-lined-boots-by-meermin.html
Тези са ми следващата цел, ама не ги ли меря, вече не купувам, специално на Meermin качеството е безупречно, репутацията - също.

Ако купуваш обувки, гледай да дадеш пари, дори 200-300 лева, това е инвестиция. Ще ги носиш поне 10-20 годни ако ги поддържаш и се грижиш ца тях. Подобни обувки не излизат от "мода" те са задължителни за всеки мъжки гардероб. Приложенията и съчетанията - необятни.