Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства => Темата е започната от: Kabeldjiqta в Декември 06, 2019, 19:49Титла: Проблем с ревността
Публикувано от: Kabeldjiqta в Декември 06, 2019, 19:49
Когато съм със сериозна връзка с момиче ,отнача всичко върви добре ,но дойде ли този момент и като я приема за моя,ме обзема супер ревност не знам защо.Постоянно ми се струва ,че ще се изчука с някой друг.Един вид постоянно търся нещо което да видя в нея ,че ме желае и иска да е с мен.Ненормална работа. Не са хубави тия работи, дайте съвет.


Титла: Re:Проблем с ревността
Публикувано от: vhT в Декември 06, 2019, 19:55
Намери си хоби. Колкото и да си мъж, колкото и да я пазиш, ако реши да се изчука с друг, ще го направи. Една жена реши ли да се наебе с някого, няма сила която да я спре. Ревнувайки я, показваш неувереност, дори и да го криеш все някога ще си проличи, най-малкото ще създаваш напрежение във връзката.


Титла: Re:Проблем с ревността
Публикувано от: Baby_951 в Декември 24, 2019, 21:04
Гледай си кефа . Тоест обгради се с приятели излизай намери си нова работа малко по ангажирана създай си цели за който да се водиш и това е . Самият ти фокус да е на друго място !


Титла: Re:Проблем с ревността
Публикувано от: Royal в Декември 24, 2019, 23:37
Добри мнения са ти дали по- нагоре. И аз ще ти кажа, че наистина нищо не можеш да направиш, реши ли да ти изневери. Ревността е порив, който трябва да потушаваш още в зародиш, че е погълнала много връзки. Видял съм го, изпитвал съм го, кой не е, говорел съм с много жени, и до една мислят по един и същ начин- те го ненавиждат това. Ревността показва слабост, нуждаещо поведение и зависимост от конкретната жена, а те надушат ли го това, интереса и привличането им падат моментално. Отделно, ако го покажеш за съответен мъж, неговия статус директно се покачва в нейните очи, и дори нищо да не й се е въртяло в главата, можеш да запалиш огън, който не си искал. Особено, ако си с готина жена по- лукавичка, с много опции, ще те смаже надуши ли го това. Наистина изхода, за да избегнеш тези ситуации до колкото можеш, е да държиш висок ранг, да показваш, че си желан от другите жени, и да не влизаш в розови истории от типа- предопределено ни е да сме един за друг, тя е любовта на живота ми и т.н. и т.н. Тези взаимоотношения са сложни и трудно се поддържат, но не е невъзможно.

П.С. Другият вариант е гледам кабелджията се пишеш, окабеляваш е цялата с подслушватели и т.н. и дебнеш.... :-[ ;D :D