Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства => Темата е започната от: даката в Януари 29, 2020, 03:14Титла: Моята първа връзка
Публикувано от: даката в Януари 29, 2020, 03:14
Здравейте братя(и сестри)!
Както гласи заглавието, тук ще опиша, как започна, протече и завърши моята първа връзка в живота. Ще бъде дълго, така че се "въоръжете" с търпение. :)
Мен ме знаете как се казвам, момичето ще нарека Марийка, за да не са само инициали. Естествено не се казва така. Аз тогава бях на 26, тя на 27 и половина
Запознахме се една вечер, през декември 2016 година, когато майка ми и Марийка( тогава бяха колежки), имаха фирмен банкет за края на годината. Съответно им трябваше услугата drink and drive, и майка ми ми каза, че има уговорка с нейна колежка след банкета да изпратя момичето, и да се приберем двамата с майка ми. В първия момент трудно може да се каже, че я харесах, понеже въпреки че е слабичка мацка с руса коса(изрусена, истинския цвят е кестеняв) и сини очи, видях, че долните й зъбки са дооста назад от горните, а горните са неестествено много напред.
Викам си "бах тоа късмет баце, баш те тАва ли ще трябва да свалям?
Оказа се че пуши. Тогава аз не пушех, и я помолих да си изпуши навън, и после да се качи при нас. Тръгваме в около три и половина сутринта от малкото НДК  и аз карам умишлено с 10 км/ч, само и само да имаме повече време докато стигна до МС Опълченска, където се оказа, че трябва да слезе. И си говорим как е минал банкета, а те двете ме гледат все едно са яли лимони току-що. Питам каква беше програмата и ми казват, че след като вече са си пийнали и потанцували, се появил някакъв смотан тип, който на всички присъстващи раздал листове с викторина, да пишат. Можете ли да си представите? Хората за кючек са дошли, да ядат и пият, той викторини ще им дава. Да не говорим, че и някаква смотана музика им беше пускал. И разговора тръгна към предната зима, когато пък аз имах банкет. Работех в държавно учреждение, и банкетът беше на добро ниво, като някъде по средата ни раздадоха по един пощенски плик с някакви дребни нещица, но добре подбрани. Сред тях имаше и презерватив, който така и не си изпълни функциите. Все тая. Да се върнем на момичето. И й разправям колко готино съм си прекарал, че ни дадоха презервативи и оттам тръгна лафа. С две думи, най-естествено на петата минута откак изобщо се запознахме вече говорехме за презервативи   8)
В този весел тон минаха 20-те минути принудително влачене по центъра на София, и я оставих.
Две години по-късно, работейки вече на друго място, решихме с роднини и приятели да празнуваме Нова Година другаде, не вкъщи. Тогава реших да попитам майка ми дали й е записала телефона, оказа се, че са си първи дружки и ми го даде- да й честитя новата 2018 година. Звъня аз- никой. Звъня в 00:15 на 1.1.2018-пак никой...викам, кой знае каква гюрунтия е около нея сега и въобще няма да разбере, че й звъни телефона...Още повече от непознат номер.
Това се повтори още 3-4 пъти следващите 2 дена и си викам
Какво пък, поне опитах. След няколко дена й писах следното:
Здравей Марийке, аз съм сина на една твоя колежка, -името на майка ми-, звънях ти на първи януари да ти кажа честита нова година!
Минават два-три дена, пак нито вопъл, нито стон.
Една неделя, тъкмо се приготвям за обяд вкъщи, и тя ми писала пожелание, и че досега й бил спрян телефона.( по-късно разбрах че е казала истината).
И пиша й след един два дена, страхувайки се, че вече ме е забравила тотално( към 15 януари), да излезем някъде на кафе. Отговори ми с sms, понеже сестра й имала бебе, да не го буди, и се разбрахме на другия ден да я чакам пред тях. Естествено като за пръв път закъснях с близо половин час, което е много смотано, ама след работа... И както бях загорял за женско внимание, не дочаках уикенда, а стрелях направо. Него време си бях разглобил корите на предните врати на моята кола и понеже смятах там на място при нея някъде да се разходим, не мислех, че тя ще го види. Хубаво, ама то студ...И аз съм затворил предната врата с кората, но без щипките, не я бях и заключил. Тя отваря вратата и се шашна, като й падна кората  в краката.
- Леле, аз ти счупих колата!
-Спокойно, машинките на стъклата са на ремонт, и за да не защипвам корите по 10 пъти съм ги оставил затиснати с вратите. Просто се опитах да й кажа да отвори задната врата, но не ме разбра. После я возих до работата й, и понеже беше нощна смяна, а беше към 19 часа, имахме около 2 часа и половина да пийнем кафе и да си поговорим. Заведох я в един нов парк, понеже нямаше отворени кафенета(тогава). Говорихме си за звездите, за отношенията между хората, за миналата година къде е била на банкет, слушахме няколко песни от сорта на You & I на Scorpions в колата, с колко захарчета обича кафето и т.н. Като изключим първоначалната излагация, която не е за подценяване, останалата част от срещата мина много добре. Има още много за разказване, но е 3 часа, а утре имам работа. Привечер ще пиша пак. :)Титла: Re:Моята първа връзка
Публикувано от: inivanoff1 в Март 28, 2020, 19:02
Здравей!

Тръгваме в около три и половина сутринта от малкото НДК  и аз карам умишлено с 10 км/ч, само и само да имаме повече време докато стигна до МС Опълченска, където се оказа, че трябва да слезе.

Според мен това е малко needy. Взимаш я, караш си я нормално, разменяте две-три приказки и това е. Не е нужно да караш бавно, за да имаш повече време, за да build-ваш някакъв интерес. И с малко приказки можеш да го направиш, за да има стимул следващия път, като се видите да надграждаш. Звучи ми малко: ще карам много бавно, за да имаме 1 час да си лафим. Малко отегчително ми звучи!

Две години по-късно, работейки вече на друго място, решихме с роднини и приятели да празнуваме Нова Година другаде, не вкъщи. Тогава реших да попитам майка ми дали й е записала телефона, оказа се, че са си първи дружки и ми го даде- да й честитя новата 2018 година. Звъня аз- никой. Звъня в 00:15 на 1.1.2018-пак никой...викам, кой знае каква гюрунтия е около нея сега и въобще няма да разбере, че й звъни телефона...Още повече от непознат номер.
Това се повтори още 3-4 пъти следващите 2 дена и си викам
Какво пък, поне опитах. След няколко дена й писах следното:
Здравей Марийке, аз съм сина на една твоя колежка, -името на майка ми-, звънях ти на първи януари да ти кажа честита нова година!

Ако ти беше вдигнала, реално не знаеш как щеше да реагира, можеше да е малко странно и да я стреснеш. Така че според мен добре, че не ти е вдигнала.

Това се е повторило още 3-4 пъти в следващите 2 дни, т.е. 2 дни си ѝ звънял от непознат номер? Успокой топката, не бързай.

Разбирам, че това явно ти е било първата връзка и си бил напрегнат малко, но тогава мъжете най-много fail-ваме. Когато тръпнем за някое момиче да станат нещата и правим грешки и се излагаме.

Най-добре се играе в началото, ако не си даваш толкова зор и не вкарваш толкова много енергия. Много личи, че ѝ напъваш и че ѝ се кефиш. Ще си спусне бързо защитните механизми и ще се усети накъде биеш.

Това е моето лично мнение. Нека хората, които са доста по-навътре в нещата от мен, да изкажат тяхното мнение.

И какво стана нататък?


Титла: Моята първа връзка
Публикувано от: даката в Юли 07, 2020, 15:10
Знаеш ли, колега, inivanoff1
 колкото и странно/или пък обидно/ да прозвучи на всички, които ще го прочетат, всъщност разбрах, че някои хора, изобщо си нямат идея що е то комуникация между половете, камо ли свалка.
Пък и аз поствам репорт за вече отдавна приключила връзка.
Въобще не съм смятал интегрални уравнения кое е нийди, кога е стейт, фрейм колко градуса да ми е усмивката и т.н. всичко изброено е фалш. А всяка нормална жена мрази фалша. Не съм мислил за Пикап.Нито сметки кое кога и как да кажа Мислих колко ми е приятно с този човек, с това момиче. . Естествено, гледах да не съм някъв скучен сухар, но пък някак така се наредиха нещата, че всичко се случваше почти без да го мисля. Естествена среща с естествено поведение. И последва 10-месечна връзка с обещания за семейство, брой деца, вричане във вярност...Разбирате ли? Така че е хубаво да попрочетете важните статии в сайта, но не се самозабравяйте. Сайт путки не ебе. И какво? Илиян ли да ви хване за ръката, и да я напъха в сутиена на мацето?  ;D ;D ;D Всичко в тоя живот е най-хубаво, когато го преживяваш естествено. Без да се преструваш на някой друг. Тук всичко е полезно което пише, но не го ли пробваш в реална обстановка, не работи.
Каква беше разликата между мен и момичето, с което имах връзка?
Тя е с мечтаното от всеки мъж тяло. С моделските мерки 90/60/90. Супер адаптиращ се характер към всеки човек. Умее да прави компромиси, повече от приетото в нашето общество. Разбира от майтап, в същото време си изпълнява личните ангажименти навреме и точно. За красота няма да отварям темата, понеже е изключително разтегливо понятие. За мен беше 10-ка. Стопроцентова.
Аз... Аз далеч не мога да се похваля с идеалните пропорции на мускулестите пичове от списанията. Имам отпуснат корем, нямам кой знае какви мускули, фитнеса ми е работата на двора, понеже живея на село. Нищо кой-знае какво не представлявам. Направо съм си невзрачен.
Но понеже изпитах рядкото чувство, че срещу мен седи момиче, не просто което харесвам, а седи човек, с емоции, преживявания и неща, които ми е интересно да узная, се получи връзка, която ни топли взаимно доста време. И ако си бях понастъпил малко егото, сега освен че щяхме още да сме заедно, вече щяхме да имаме семейство. Ама карай. Другия път. ;)


Титла: Моята първа връзка
Публикувано от: stone в Юли 08, 2020, 22:49
последва 10-месечна връзка с обещания за семейство, брой деца, вричане във вярност...Разбирате ли?
Оф, ще падна. Вричане във вярност... то измежду женените хора, дето са се врекли не ей така като вас в момент на първоначална еуфория, ами пред закона и пред 100 души рода, пак се развеждат над половината (а другите дето не се развеждат питай ги как я карат и на колко от тях не им се прибира в къщи след работа).
Трогателни разсъждения иначе - трогателно наивни, имам предвид. Ако случиш на непокварена жена, която разсъждава по същия начин, може и да си щастлив с нея. Но шансът е 1 на 100. А на 27 години вече бих казал 1 на 1000. Трябва по-рано да я хванеш, докато е наивна и зелена още. И да не я пускаш много-много да се размотава с разни приятелки и да чете глупости на фейса - което е непрактично и едва ли е възможно.