Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства => Темата е започната от: Riot в Април 27, 2020, 09:12Титла: Купон по време на карантина
Публикувано от: Riot в Април 27, 2020, 09:12
От 2 месеца не съм се виждал нито с приятели нито с познати, та ми звънка едно аверче бил в града за малко и искаше да се видим. Когато отидох да го видя той беше с бившия си съквартирант и 2 мацки. Заради тъпото положение нямаше как да сме навън та отидохме към квартирата на съквартиранта му. По път взехме нещо за пиене и така.

Пристигнахме, седнахме в една стая, пича пусна музика на компа и се заприпазвахме. Аз си бях социален със всеки, запознах се с хората понеже никой не познавах, после дойдоха 2 момчета и с тях се запознах. Оказаха се точни пичове и много готини, никой не се правеше на интересен и нямаше Ама за от тяхна страна.

По едно време захванах да приказвам с една от мацките и взехме че си допаднахме. Имахме доста общи интереси, мацката дори си падаше по футбол, дразних я като я бъзиках за отбора й.

След това отидох да правя компания на моя приятел който пушеше на терасата и изведнъж почнаха и другите да идват та се бяхме събрали 5 човека включително и моя таргет. По едно време се усетих че в стаята на ония пич няма нищо и се възползват за да остана насаме с мацката. Извиках я под предлог да й покажа нещо в нета и така се озовахме сами в стаята, там си ескалират физически, като първо я бъзикат защо е далеч от мен. Но до кис клоуз не се стигна понеже в стаята влезнаха хората и нямаше как, тя се притесни. Поне на тръгване й взех фейса понеже учи в друг град. Но като си идва мога да я изкарам като се оталожи положението.


Бонус: На работа също играя 2 колежки и на една милфка взех фейса след няколко бъзикат и малко рапорт.


Титла: Re:Купон по време на карантина
Публикувано от: Dankata в Април 27, 2020, 19:30
дръпнала се от кисс- ти откъде си сигурен, че не те е тествала дали ще й играеш по нейната игра(ще съм притеснена докато не ме настъпи по сериозно, и без това ми се отдава). Както каза колегата в другата тема- те постоянно те тестват (без да го съзнават)и освен ако не приемеш на общо основание, че те тества винаги ще си по-нискорангов.
Дано да си я контрирал със "знам че се притесняваш от това че има други хора в стаята затова ще го отложим за другия път" или нещо от сорта.
Пиши като я клоузиш тази "притеснителната"  ;)