Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап => Темата е започната от: mantona в Май 17, 2020, 23:40Титла: Нямаме общо ли
Публикувано от: mantona в Май 17, 2020, 23:40
Мачнахмв се с една мацка в Тиндър. Писахмв си малко, предимно я закачам и негвам (което май е грешка щото прекалявам); но все пак до вчера всичко си вървеше добре, отговаря ми бързо и ме следва.. Взех и снапа директно.

Пиша и малко там, ама продължава да отговаря без да споделя много за себе си или да инвестира. Прати ми някви клипчета как пуши наргиле в някаква мъжка компания (може би демонстрира ДХВ, или просто е дашна). Бях си легнал рано и го видях чак на другата сутрин, пращам и аз едно клипче от гората.

После и казвам, че сме мн различни (още в началото малко превбах нещата, щото и намекнах, че ако е "бейсик бич" няма кво да стане; нямаше и описание в тиндър, нито нещо друго освен селфита).... та в последствие се оказа точно такава и май нямаме нищо общо, защото явно  седи по кафенета цял ден и клюкарства.

Мацката на външен вид наистина е бомба, ама нещо аз ли бъркам или просто сме "от друга вълна плетени". Забравих да спомена, че е от друг град (над 100км) и това пречи да си бием среща. За свга съм на сийн/ чудя се дали въобще си струва да инвестирам повече, ако да как мога да превърна ситуацията в печеливша според вас? И какво да правя за напред с яки мацки, дето са с плосък мозък?Титла: Re:Нямаме общо ли
Публикувано от: kolbas в Май 18, 2020, 10:29
Well, интернет свалките са така.

Имай на предвид, че страшно много момичета са в тиндър, само за да си пишат с някого. Живота на повече е скучен, както ти писа с кафета само, при което си разнообразяват с малко чат.
Изгубил съм няколко дни чатене с различни, само за да установя, че те са там за чат. Дори, когато им напиша, че целта ми е да ги изкарам на среща, те просто не отговарят нищо и си продължават да си пишат. За това са в тиндър - да убиват време - цял ден могат да си пишат с теб и в край на сметка да не кажат нищо съществено.

По скоро търси за индикатори на интерес - най-силният за който се сещам веднага е да се интересува от теб. Ако ти задава въпроси, иска да знае повече, дори какво работиш/учиш е интерес.