Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства => Темата е започната от: BaiGrozdan в Юни 06, 2020, 20:19Титла: Секс от Тиндър
Публикувано от: BaiGrozdan в Юни 06, 2020, 20:19
Не знам колко е успешно, тъй като много говорят за Тиндър като "ебалник", но честно казано не ми пука. Пускам тоя репорт, защото напоследък освен съвети и някакви проблеми няма нищо позитивно и малко да разчупя леда.

По време на карантината се мачвам с една французойка на 23, висока синеока и с червена коса. Оказва се ,че е близо до мен, но реших да не реагирам, тъй като бях при наште и ги пазех.


От снимките ми изглежда някаква парти мацка, постоянно с алкохол и заобиколена от хора. Каза ми,че не могла да се контролира ако прекали със "Секс на плажа".

Миналата седмица се прибирам в столицата и писах да излизаме, тя пък отново била на друго място, но я играх за Петък(вчера да се видим).

Викам и на срещата да си с червената рокля от снимките. Тя ме пита какво ще стане ако не я носи и аз го играх дръзко : Среща няма да има.

Минавам с такси близо до тях взимам я и отиваме в one more bar.  Там няма места отвън и викам сядаме вътре и после се преместихме отвън. Играх го малко cocky funny като вкарвах и докосвания. При опит за ескалация се дърпаше. Сетих се,че някои жени не обичат да се целуват,но въпреки това биха правили секс.

Пих 3 коктейлчета Bloody Mary(горещо го препоръчвам от това място) , а понеже нямаха от нейния коктейл тя просто си поръча някакви сокове и водка и си ги смесваше.

По едно време си поръчах ядене и викам тръгваме. Ходим, спирам такси и директно я водя в нас под претекест,че ми се играе домино. Минавам през денонощния зареждам с водка и сокове. В нас много се дърпаше и от целувки и от събличания. До никъде не мога да стигна. По едно време как съм си в хола тя я няма дълго време и какво да видя гледам легнала на леглото в спалнята. Директно я обърнах и почнах да я целувам по врата и да я докосвам по гърдите. После и започнах да и  галя котето през гащичките. След това почнах да я лижа и да я загрявам долу. По едно време тя получи оргазъм и викам твой ред е. След това ясно как продължихме.

Тя ме пита: Тук ли остана или да си ходя. Викам и остани тук , не ми пречиш. На сутринта още веднъж и на обяд още веднъж. Взехме си душ заедно ядохме и гледахме някакъв филм.

После и казах,че ще ходя да ритам и тя си тръгна.

Викам и можем да се видим по натам.


Титла: Re:Секс от Тиндър
Публикувано от: slayer в Юни 08, 2020, 08:27
Добре, добре!

Създал си точната логистика и тайминг – браво! Тези двете, ти правят 70% от еб***то. Много добре си водил – бързо, рязко и безапелационно. Наложил си такъв тип ритъм на водене, браво.

Много добре е и че не си показвал никакви емоционални драми (както в предните ти репорти), а си се концентрирал само над това да си максимално ефективен и да си водиш, според собствения план.

Неща, които да подобряваш:
- Не усещам да имаш уникален стил – караш го на нормално-скучновати-тип срещи – бар, където сядате, пиете, ядете и ти я налазваш. По принцип няма лошо, особено, за такива, които си търсят секс (както тази), но с по-високорангови/трудни – ще ти е тегаво. Както виждаш и тази ти е отказвала натягане – за съжаление масовката пичове играят точно като теб, и ако не правиш нещата с твой стил, по уникален начин, ще ти отказват – а много често и последващо водене/ескалации, което ще води до напразни инвестиции…
- Предполагам, че ти си платил всичко – таксита, бар, коктейли, зареждането от денонощния. Ако сте изпили 6-7 коктейла общо, + храната – това си е цифра мангизи; Като добавиш и такситата, и пиячката от денонощния удряш стотарка, ако не и нагоре. (100-150 ти струва еб***то с готина к***а, която да си викнеш веднага, без да се занимаваш с глупости, и без риск да ти каже „много хубаво си прекарах, довиждане“). Ти ще кажеш, колко ти излезе? (да си ефективен, е важно за теб и фрейма ти – без значение, колко пари изкарваш, и колко свободно време имаш)
- Нямаш стил/стратегия за ескалации. Играеш (както и повечето пичове) на – ‚абе аз ще се пробвам да натягам – пък тя ако ми пусне‘. И в заведението, и в къщи. Помисли за уникален стил, с който да ескалираш – дали ще е по грубоват, дали ще е с приказване на мръсотии, дали ще е по-нежно и романтично :). В случая мадамата се е предала, спяло и се е – и емоцията е била - що да не и го бутнеш преди да заспи.

п.с. трошенете на ресурси има смисъл, само ако експериментираш с неща, от които да се учиш... да го правиш, защото така правят всички - не води на добре.


Титла: Re:Секс от Тиндър
Публикувано от: sarrion в Юни 08, 2020, 11:50
 ;) Браво, браво,
Малко е сухичък репорта, но пък може би това е твоят стил. Аз залагам на мнохо хумор,мръсотии и интелект. С повече опит ще си откриеш нишата така да се изразя.