Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства => Темата е започната от: stef-- в Август 03, 2020, 09:08Титла: Back to the basics
Публикувано от: stef-- в Август 03, 2020, 09:08
Здравейте, от доста време не съм пускал тема тук.
Бях се дръпнал малко от женорята, имам си няколко ф.бъдита, но нищо ново(демек емоцията е зиро). Просто приоритетите ми бяха насочени в друга посока.
Сега се усещам, че съм станал пълна шматка. Дали заради карантината (приех я на сериозно), дали заради липсата на практика, не знам.
Проблема ми не е да счупя леда, за 2 седмици излезнах с 3 мацки(успял съм да мина колд апроуч и да се навият да излезнат с мен), не ескалирах с нито 1 от тях. По старите пичаци тука сигурно помнят, че не ги бавя. 1-ва, 2ра среща и ако не върже, просто не си губя времето.
Само че към настоящия момент, просто някак си не го усещам. Говорим си, пускам леко кино, не се дърпа, всичко е точно.
По принцип, по някое време просто я дърпам и си я целувам без да ми пука особено от последствието.
Само че сега - пълен ръб, нищо не правя, да се еба в шматката, не щото съм насран, а щото просто някак си не го усещам.
Изпадали ли сте в такива ситуации? В мен ли е проблема, в мацката ли, в 2мата ли?


Титла: Back to the basics
Публикувано от: BJBlaskovitz в Август 04, 2020, 19:28
Като не го усещаш, направи го по задължение първите пъти и нещата би следвало да си дойдат на мястото. Поне при мен е така.


Титла: Back to the basics
Публикувано от: MPUA в Август 06, 2020, 22:31
Здравей,

Всеки е имал такива периоди. Аз мисля, че проблемът е бил във въпросните момичета и не следва да се насилваш, когато не го чувстваш от вътре. Не забравяй, че трябва да сме селективни, не винаги момичето, с което сме на среща ни впечатлява с нещо, за да я "наградим" с целувка. Много пъти, когато съм взимал набързо телефон (бързам за работа, или рейса й идва и т.н..), впоследствие на срещата съм виждал момиче, което не ме впечатлява с нищо, и няма смисъл да се насилваш да я забиеш.

Ще се опитам да дам и конкретни примери: 1. Преди 2 седмици отварям сладко момиче на ндк в петък вечер, което седи и чака някого. Тъмно е, тя е с широки дрехи и седи - съответно не забелязвам, че е леко пълна в бедрата и дупето (мой тип са слабите с дълги крака и стегнати дупета, пък дори и по-грознички в лице). На срещата след няколко дни се появява с прилепнали дънки, което ми е голям търн офф когато не е слаба и съответно не предприемам нищо. 2. Прибирам се в неделя от спа уикенд с яка мацка, с която сме се изкъртили от секс. Чувствам се смазан и ме чака тежка седмица, като най-логичното е да почивам. По някое време ненадейно се включва един сет, с който все не успяваме време да излезем. Спомням си че е яка мацка и как г/д протече сета и се разбираме за среща същата вечер. На срещата мацката успява да ме запали, усеща се голяма химия между нас, съответно целувката идва съвсем естествено и без да го мисля, като напълно забравям за изморителния ден и предстоящата работна седмица.

Отделно, щом имаш и фък бъдита, това ти позволява на срещите с новите мацки да си абсолютно разчупен, защото си в изобилие така или иначе и не си обременен от резултата. Поне при мен това ми дава страхотна свобода да ескалирам както и когато си поискам и нещата се получават. Щом не го усещаш вътрешно, просто това не е подходящото момиче  ;)


Титла: Back to the basics
Публикувано от: stef-- в Август 07, 2020, 23:06
+ реп. точно това се случи.
Излезнах след това с 2 други пичета и ситуацията беше коренно различна. и с 2те съм до кис клоуз. Позанемарил съм се със сигурност, но поне съм в правилната посока.
Благодаря за отговора