Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Преводи на пикап, свалки и флирт материали => Темата е започната от: terminal1 в Август 27, 2020, 00:22Титла: Търся книга, която бях свалил от форума преди години
Публикувано от: terminal1 в Август 27, 2020, 00:22
Здравейте!

Преди има-няма 5-6-7 години свалих оттук книга, която беше свързана с НЛП или хипнозата, не помня конкретно.
За съжаление масивът с книги вече не съществува или поне аз не го намирам и съответно не мога да издиря книгата самостоятелно и се нуждая от помощ.

Книгата беше преведена на български език. В самото начало авторът разказва за ситуация в асансьор, в която се намират главният герой и въоръжен охранител, който пренася крупна сума пари. И как с помощта на хипноза успява да накара охранителя доброволно да му предаде парите.

Само това си спомням по-ясно от нея, истината е, че не я дочетох, а много бих искал.

Ще се радвам, ако някой, въпреки оскъдната информация успее да ми съдейства като ми каже коя е била тази книга.

Поздрави!


Титла: Търся книга, която бях свалил от форума преди години
Публикувано от: Posleden в Август 31, 2020, 20:59
Извинявай за офф топика ама да ти кажа да не се занимаваш с глупости. и Все пак ако искаш да научиш НЛП се запиши на курс при проф. Ч. Ексейвиър.


Титла: Търся книга, която бях свалил от форума преди години
Публикувано от: vhT в Декември 27, 2020, 15:10
Здравей, не знам дали книгата за която говориш и тази която си мисля са едни и същи, понеже не си спомням нищо за слецаната която описваш. Въпреки това, има една книга " НЛП за 21 дена" на Хари Алдер, която може да ти помогне. Ето линк: https://drive.google.com/file/d/0B33YurrH_SCXYWlqd2l0YjJGSG8/view?usp=sharing