Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Секс, сексуален опит, сексуално поведение => Темата е започната от: hackeros в Август 30, 2020, 17:22Титла: Трудно Свършване
Публикувано от: hackeros в Август 30, 2020, 17:22
Още от сега искам да се извиня ако постът не е написан много кадърно и грамотно, ще се опитам да е възможно най-четлив.

 Здравейте, още от началото на сексуалният ми живот имам проблем със свършването или по-скоро липсата на такова, сексуалните актове продължават доста дълго и в един момент просто нямам повече сили да продължа и спирам, без дори да съм близко до свършване.До скоро бях във връзка(около половин година) и нито един път не успях да свърша за това време.

В началото започвам  с поне 5-10 минути любовна игра преди да пристъпя към същинската част, но все пак малко трудно го вдигам. Когато започнем вече нямам такива проблеми и си поддържам ерекцията без много проблеми.

Наскоро пробвах и без презерватив, усещането беше доста по-добро, но уви пак дори не бях близко.
Не усещам кой знае колко възбуда по време на предиграта и самият акт и според мен там се крие проблемът.
Другото което ми идва наум е че може би имам някакви задръжки, които ми пречат.

Когато действам соло този проблем го няма и стигам до заветната цел сравнително бързо.

Ще съм ви благодарен за всякаква градивна критика и съвети, замислям се сериозно дали да не отида на сексолог, но исках да се допитам и до вас, като хора с повече опит в сферата на секса.


Титла: Трудно Свършване
Публикувано от: btw в Август 30, 2020, 19:03
Пробвай да спреш да мастурбираш. Или поне същия ден, когато ще правиш секс. Пробвай с орална, различни пози, по интензивно. По бавно, или да ги редуваш.
Пробвай да спреш порното.
И другия момент е да се отуснеш. И да си ангажираш съзнанието и подсъзнанието с неща дето те възбуждат. А не "как да свърша, близо ли съм" и подобни.
Най-вероятно е от напрежение. Концентрирай се върху нещата които те кефят в момичето, а не върху това дали ще успееш да свършиш.


Титла: Трудно Свършване
Публикувано от: hackeros в Август 31, 2020, 13:17
Опитах вече да спра мастурбацията преди секс(около седмица) и нямаше ефект, решил съм сега да я огранича до минимум и да спра порното.Ще потърся някакъв друг начин за релаксация примерно тренировки, тъй като работата ми е доста психически изнервяща

Благодаря ти за съвета btw!


Титла: Трудно Свършване
Публикувано от: aspirin в Септември 04, 2020, 15:22
И моя съвет е спираш мастурбацията или ако все пак (човещина), без порно и за максимално бързо гледай и поне през няколко дни - за месец ще се чудиш защо толкова бързо става  :D . Преди време и аз имах подобен момент - много секс ставах безчуствен, на орална хич, а мацките (колкото и мнозинството да си мисли) хич не се кефят да ги лашкаш дълго без почивка - съхнат, протъркват се, пак и едно си е 2+ пъти за вечер, друго веднъж със зор  ;D


Титла: Трудно Свършване
Публикувано от: hackeros в Септември 10, 2020, 12:42
Здравейте, малко информация какво се случва. След като спрях порното и настъпи някаква промяна, преди съм пробвал пак да спра мастурбацията, но още на 2рият ден нагонът беше голям.

След като започнах да мастурбирам по-рядко и без порно, това намаля доста.
Преди не гледах кой знае колко, колкото да свърша работата, но имам едно чувство сякаш до някаква степен съм имал пристрастяване към него.

Мислех си че са само простотии, че порното вреди и т.н, но  за сега резултатите показват другояче.
Ще продължа да поствам актуализации от време на време с цел, ако има и други с този проблем да имат готова информация.


Титла: Трудно Свършване
Публикувано от: Target в Септември 14, 2020, 05:28
Пробвай да гледаш порно един път през седмицата и като гледаш си пусни един клип не няколко. През останалжто време не гледай. Ако ще си с мацка или се каниш, никакво порно иначе си прецакан. Гледай да ти се насъбере натурално жание за сикс а не чрез порното.