Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването => Темата е започната от: Target в Ноември 28, 2020, 14:15Титла: Защо повечето мъже са самотни ?
Публикувано от: Target в Ноември 28, 2020, 14:15
Напослеък забелязах една тенденция, че доста мъже са самотни. Примерно човека иска да си хване гадже, но явно жените ли не стават за сериозни връзки. Не е само до ебането макар че и то е в дефицит на някои хора. Става въпрос за това че някои мъже искат сериозна връзка понеже не им се занимава да дръпат пички, не е за всеки това и не всеки го иска. Та да се върна на въпроса, защо не се получава това със връзките, дори и фъкбъдитата бързо си омръзват или се ебат един път и после айде чао, според вас каква е причината за това ?


Титла: Защо повечето мъже са самотни ?
Публикувано от: BERSERK в Ноември 28, 2020, 14:49
 Нещо бъркаш понятията. Ако имаш фак бъдита значи без проблем можеш да имаш и връзки. Стигнеш ли до отношение фак бъди лесно можеш да ескалираш и за връзка. Даже е по трудно да държиш така отношенията.

 Другия вариант е мъже които отчаяно търсят връзка и не знаят/ не могат да ебат редовно. Това реално не е търсене на връзка , а търсене на комфортна зона от позицията на нийднеса.

 Къде е разликата? Ако изкаш обвързване за да имаш сигурен секс, за да не ти се налага да ловуваш, защото се съмняваш че някога ще намериш друга мацка/по яка мацка - това е нииднес.

 Ако харесваш жената и тя те обогатява с готини емоции (освен ебането), усещаш взаимност и има инвестиции от нейна страна то автоматично прекарвате повече време и се получава връзка. Само че тогава теб не те е страх че можеш да я загубиш и играеш от позицията на силата.

 Всъщност основните неща които дънят хората във връзките са - страх да не я загубиш и прекалена инвестиция. Обикновено когато имаш отношения с някоя жена независимо след колко време тя опитва да ти се качи. Ако види че ти поддаваш и че те е страх да я загубиш - гейм овер за теб.

Ти губиш уважението и , което ще и даде силната позиция - тя да поставя условия а ти да се съобразяваш. Което пък убива привличането и към теб (нещата са объркани :)) ) и постепенно мъжете в такава роля стават вечно угаждащи лакеи чиито жени се трескат с други.

 Най - важното за успешна връзка е никога да не и даваш всичко и тя никога да не се чувства абсолютно сигурна. Парадоксалното е че качествената връзка не е комфортна зона, а динамични отношеноя в които се запазва уважението и лекия страх в нея че можеш да я зарежеш. Разбира се нужна е калибрация - издевателство и парадоране със силата от твоя страна също води до некачествени връзки и е показател за незрялост и комплекси.

А мъжете масово търсят обратното - чиста комфортна зона , в която да се отпуснат, да не тренират , да не им се налага да играят, да имат сигурен секс и да дебелеят на спокойствие. Комфортната зона лишава мъжа от неговата мъжественост. Което отнема сексуалното привличане и уважението.Това отговаря ли на въпроса ти защо повечето връзки са некачествени и има много самотни воини :)))


Титла: Защо повечето мъже са самотни ?
Публикувано от: PetChoveka в Ноември 28, 2020, 15:05
Тоя въпрос може да бъде зададен по много различни начини, но реално повечето мъже са самотни, неудовлетворени, недоволни, просто защото не живеят истински. Не правят това което им е кеф. Направили са си или са приели от някъде идея за това "какви са" и си пазят тая идея, да не би нещо да и стане. Реално нямам идея от какво идват тея работи, според мен си е част от социалната програма, където отвсякъде на човек му се обяснява, кво трябва да търси, какъв трябва да бъде и какъв аджеба трябва да е неговия път. Пък вече един мъж като е в някъв такъв филм, не може да си представи дори какво е да живее в изобилие и да е ценен за хората като човек и в това число за мадамите. Най-малкото като видиш повечето мъже как подхождат към някоя жена и ти става ясно какви са вътрешните им вярвания и къде се поставят спрямо нея и спрямо жените като цяло.

Истината е, че тряа да се ходи да се играе


Титла: Защо повечето мъже са самотни ?
Публикувано от: StefanS в Ноември 29, 2020, 09:10
Напослеък забелязах една тенденция, че доста мъже са самотни.

Сам (необвързан) и Самотен са две коренно различни състояния.
Когато чуя че мъж е Самотен ми става ясно едно - няма никакъв Живот. Няма никакви цели, желания, амбиции, занимания, приятели и хобита. Ходи на работа от осем до пет, след това купува един галон бира от магазина, сяда пред телевизора и започва да си фантазира колко страхотен ще е Животът, ако "има жена до себе си". Той щеше бъде Цар, ще завладее Света, а тя - неговата Царица. Само ако можеше да я срещне.... той щеше да се промени.

Да си Сам е избор. Повярвай ми, никога не можеш да бъдеш Сам ако имаш интересен живот. Ако правиш десетки неща всеки ден, изобщо не ти остава време да мислиш за подобни глупости. Просто си погълнат от толкова неща, че вечер като си легнеш в леглото единственат мисъл коато ти минава през главата е, "ебати деня, нямам търпение да стане утре". Тия "Самотните" имат прекалено много свободно време, скучен живот, често са мързеливи и много други. И аз съм бил в тая група, знам за какво става въпрос.

Berserk мног точно го е описал, всички искаме лесния живот. Да си хванеш гадже, редовен секс, да не ти се налага да ставаш рано, да бичиш във фитнеса, да учиш, да бачкаш, да се грижиш за себе си и така докато станеш на 70 и изведнъж заживееш "истински", нищо че до момент просто си "съществувал". Наистина трудното е да си Сам, да изоставиш цялата тая сигурност, защото подобно нещо не съществува в Природата. Животът е труден, постоянна борба за ресурси/енергия. Или се бориш или отпадаш, за мен ще е по-добре да отпаднеш - един конкурент по-малко.


Титла: Защо повечето мъже са самотни ?
Публикувано от: Target в Ноември 29, 2020, 22:53
Или се бориш или отпадаш, за мен ще е по-добре да отпаднеш - един конкурент по-малко.

Щом искаш да отпадна, добре няма да се занимавам.


Титла: Защо повечето мъже са самотни ?
Публикувано от: changel в Ноември 30, 2020, 21:18
Тази тема малко ми прилича на статусите на 99% от мацките в социалните мрежи за това каква романтика искат, хванати за ръце, букети, завинаги заедно, а всъщност женската им психика иска несигурност и игра на котка и мишка - или поне от това са привлечени. Спокойно, времето е такова - карантина, идват семейни празници, нормално е да се прокрадват такива мисли, но си представи април-май, пролет, няма карантина и разгонени пичета навсякъде.  8)