Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап => Темата е започната от: hithere в Януари 11, 2021, 21:45Титла: Онлайн играта куца
Публикувано от: hithere в Януари 11, 2021, 21:45
Здравейте, момчета. Онлайн играта ми много куца. Постоянно пиша разни тъпотии, без да се усещам. Можете ли да ми дадете някакви базови съвети, как да я оправя?


Титла: Онлайн играта куца
Публикувано от: crowolf в Януари 12, 2021, 13:49
Може би най-важното е, тия с които си пишеш въобще да имат някакъв интерес..

Без него чатове не стават до колкото съм забелязал. Помага ако имаш снимки, с които демонстрираш статус или че имаш някакъв живот.

Снимка с: кола(дори да не е твоя), куче(или друг сигнал, че можеш да се грижиш за друго същество), дете(роднина), жена(това е джакпот), приятели, хоби, някакъв твой успех, как се забавлявяш и т.н.. ще ти вдигнат акциите достатъчно, за да ти отговарят на "глупостите", които смяташ, че пишеш.

Аз лично вече изпитвам апатия към онлайн запознанства и чатове като цяло, така че може би трябва да вземеш съвет от някой вещ в сферата, но все пак това за снимките съм сигурен, че е голям фактор.

И може би голяма част от проблема идва от цялата ти нагласа и убеждения за себе си. Ако си стойностен човек и знаеш, че имаш какво да предложиш - ще си мислиш ли, че пишеш "глупости" и "не си достатъчно добър" за тях? - Едва ли. Поработи над себе си.


Титла: Онлайн играта куца
Публикувано от: changel в Януари 12, 2021, 15:25
Колкото и да се подценява онлайн играта от класическите играчи, особено във време на сегашната ситуация е най-доброто, което може да се използва. Естествено ако на живо не си добър няма да станат нещата.

Аз лично си имам 2-3 теми, на които всички мацки връзват и ги използвам в чатовете /естествено темите водят до вкъщи/. Имам си и един файл на телефона с различни оупънъри и въпроси, които също носят успех поне при мен. Правилото е да си избереш въпроси, с които се отличаваш от останалите 50000 човека, които й пишат на мацката. Наскоро излизах с една с 20к последователи и директно я питах - "защо точно на мен реши да отговориш?" и отговора й беше "твоят въпрос ми се стори супер интересен". Интерес се създава, не е нужно дори да сте се мачвали в Тиндър, защото доста мацки си пишат инстаграмите в био-то и директно ги добавям.

Използвам тиндър, като целта ми е да ги тегля към Инстаграм, където имам смея да кажа доста добър профил /със снимки от чужбина, коли, дискотеки и т.н./ - каквото и да си говорим статуса поражда първоначалния интерес онлайн, без хубав профил забрави за каквато и да е игра. Иначе защо не директно в Инстаграм? Ами защото Тиндър отсява само свободните - онлайн няма абсолютно никакъв смисъл да си губиш времето с обвързани, просто защото няма как да създадеш емоцията от апроуча на живо. Освен ако не таргетираш голд дигърки и имаш Порше.  ;DТитла: Онлайн играта куца
Публикувано от: Amateur в Януари 12, 2021, 15:55
братле, можеш ли да споделиш файла  :D


Титла: Онлайн играта куца
Публикувано от: stone в Януари 14, 2021, 07:58
Да бе, а да им събуе гащите и да им държи бузите разтворени докато го наместиш не искаш ли?
Момчето се е трудило да си състави файл с неща, които работят за него, сега да си го даде още 100 човека да го ползват докато лафовете се изтъркат ли?
Потрудете се сами малко. Без труд нищо не става в живота. А и без това нещо, което работи за него може да не работи за теб.


Титла: Онлайн играта куца
Публикувано от: changel в Януари 14, 2021, 14:11
Тъкмо това щях да пиша - файлът реално се състои от избрани неща от книгите на Илиян и десетките теми из форума, които обаче работят конкректно за моя стил и не се чувствам неловко като ги пиша/говоря.  ;) Има и достатъчно добри материали и на английски, които като се отсеят за БГ действителността също много помагат.


Титла: Онлайн играта куца
Публикувано от: Amateur в Януари 15, 2021, 17:00
Прави сте момчета, благодаря за градивната критика!


Титла: Онлайн играта куца
Публикувано от: krisit в Април 01, 2021, 04:11
И аз като changel забелязвам такива тенденции.
В момента доста повече ми върви играта имам и повече и по яки мацки за мачове, даже не им пиша на новите мачове щото просто нямам време.Това което съм направил е
свързан ми е инстаграм профила с тиндър, в инстаграма имам як контент от пътувания, коли и badboy vibe  но най много избухнаха мачовете след като бях в Дубай, снимка и клипче съм си сложил от там и направо полудяват..
Освен това плащам и за тиндър платинум най скъпия пакет с него ме изкарва пред останалите и мацките първо мен виждат и като видят че ми е як профила и лайкват което значи дооста повече  и по готини мачове.
И другото нещо за тиндър  практиката да се лайква всичко живо флагва профила.Алгоритъма на тиндер прави профила да спре да се показва или да се показва на гадни мацки, съответно мачовете намаляват много. За това лайквам само такива които ме кефят

Статуса който се демонстрира от снимките оказва огромно влияние онлайн и прави играта доста по лесна,
преди кви ли не остроумни работи съм говорил и ефекта не е нищо особено, вече  обаче връзват доста по лесно  и си ги изкарвам и еба.Редовно ми обясняват ООО ТИ МНОГО ПЪТУВАШ (реалността е че за 3 години 2 пъти съм пътувал) ООО ТИ МНОГО ИЗЛИЗАШ И СИ ПО НОЩНИЯ ЖИВОТ (реалността е че и аз като тях съм затворен на локдаун а дори и да не съм бачкам по цял ден и не излизам, просто имам разни снимки а мацките  немогат да осмислят че снимките онлайн не са реалния живот а просто фантазия)

Другото което покрай една приятелка (споделя ми чатове с мъже и ми се оплаква  и виждам как и стават скучни, и то не някви грозни момчета а готини пичове) научих че масово сваляме картите и много гониме мацките онлайн  и ги натискаме и те губят изключително бързо интерес от това.
Дори сексуални намеци и мръсни мохабети влиаят зле на интеракциите като те правят прозрачен и убиват напрежението.
Напоследък от тиндър ги прехвърлям за чат в инстаграм излизаме и ги еба и даже не им искам телефонните номера, те почват да дават зор да ми искат моя номер.Не им лайквам никакви снимки, не ги следвам ако те не ме следват, не следвам рандом мацки за да ги свалям,  ако пиша на някойя в инстаграм пак не я следвам и не лайквам а просто и пиша.
Не ги каня и на срещи докато не видя че отговора им ще бъде 95% ДА.Това което се случва че почват те да гонят и да намекват да се виждаме. На скоро една нацка взе да ми се цупи че на втора среща не съм я целунал(разбира се че нарочно не я целувам), е на третата среща я и наебах  :P
Буквално им е писнало от прозрачни мъже дето няма интригра с тях и им е ясно че са готови  само мацката да им каже айде да се видим, на момента са готови да зарежат всичко и излетят от тях мастурбирали три пъти вече и с надървена патка идват на среща в 2 през ноща.Като почнем да ескалираме със секс намеци и просто губят интерес, защото с нищо от това не ни отличава от останлите натегачи и натискачи.
Извода ми е готините мацки мразят лесни мъже :)


Титла: Онлайн играта куца
Публикувано от: Badrick в Април 01, 2021, 23:36
Крисит напълно споделям наблюденията ти!

Напоследък се замислям колко адски мега важно е изобилието като майндсет!
Влиза се във факт ъп реалити ако го нямаш вградено.Нервност,несъзнателни емоционални инвестиции в планове или бъдещи сценарии водещи до ментални чикии.Губи се чувството на реална оценка заради рефлекса изграден в главата който създава лъжливо чувство за ценност.Така се слагат несъществуващи качества и се пушва към ауткъм заради нуждата да задоволим породилото се токсично влечение.Губим усет за принципи ,логическа информация за това кое как трябва и реагираме спрямо Емо ефекта от ситуацията .

 Ужасно излъчване което пъха информация в главите на жените че не ебем и сме самотни.Ем как да стане?
Както slayer споменава в една от темите “Be”.
Нещо извън жените което да ни прави пълноценни личности.Така дори и да не ебеш някъв период няма да чувстваш  остра нужда да го пъхнеш в тясна дупка като извор на щастие в търсене на пълноценност .


Титла: Онлайн играта куца
Публикувано от: steelheart в Април 02, 2021, 22:07
@krisit ценен пост, отвори ми очите как работи Тиндъра от първа ръка. Аз се чудех защо, каквито и гимнастики да правя нямах особен успех - имам 2 снимки там една от Лондон и една от морето  ;D Явно мачовете са си пряко зависими от лайфстайла, който демонстрира човек на снимките. За първи път се замислих в тази посока, като видях коментар на някаква наточена мадама, под снимката на един познат, от Малдивите - "Здрасти с М**** до петък сме в София и задължително трябва да се видим  :D"
Защо нещо не мога да дам реп?


Титла: Онлайн играта куца
Публикувано от: btw в Април 03, 2021, 14:09
Много добро мнение на krisit. Просто всичко в 10 изречения.


Титла: Онлайн играта куца
Публикувано от: The_Doctor в Април 08, 2021, 16:15
Лично според мен, онлайн играта в днешно време е много изкуствена. Може би за по-реална игра в интернет пространството можеше да се говори в добрите страна времена на mIRC, ICQ и Skype. Аз самият от време на време дърпам от тиндър. Не съм правил сметки, но може би с 1-2 от 10 мача имам успех. Като се има в предвид, че това са ми и мачовете за 1-2 месеца. В случая бих казал, че нямам успех в мачването. Просто нямам хубави снимки. Имам от къде ли не, но на повечето не изглеждам добре. Имам и от Дубай и от Лондон и от скалите на Мохер и от куп други места, но на повечето гледам като Ванката от шоуто на Слави. Е, няма как да имам мачове в такъв случай  ;D . От тиндър и разни други приложения хора, които нямат никаква игра, никакъв фрейм и каквито и да са други качества, НО с хубави снимки и способност да напишат 3-4 изречения и фрази (понякога и заучени), които не са банални или неадекватни имат 10 пъти по-голяма успеваемост. Вече, дали стигат до ф клоуз е друго, но въпросът е, че стигат до среща. А може и до ф клоуз, особено с някоя чужденка. Аз съм имал няколко такива случая с чужденки от западна Европа и поне една българка до колкото си спомням, при които първата среща е директно ебане в тях без никакви кафета, сокове, чайове, разходки и т.н. Всеки има мнение по въпроса. На един му харесва онлайн играта, на друг не. Трети практикува и двата вида. Аз лично не бих се занимавал специално да си правя хубави снимки. Особено пък да тръгна по улиците с фотограф и да заемам пози, на които ще изляза най-добре. Това ми се струва, така да се каже малко нийди. Не упреквам никого. Това просто е моето мнение. Пикапът на първо място е изкуство чрез, което да изградиш майндсет. Ми ти може да си абсолютен задръстеняк, но с хубав профил в тиндър и да изведеш на среща 10 пъти повече момичета от най-добрия пикап артист. Тогава каква е връзката между пикапа и онлайн играта. Имам един пример. Дали наистина е била такава ситуацията в този пример не знам, но мисля, че станах свидетел на сцена на първа реална среща между момче и момиче, които са се запознали в тиндър. Момичето го познах, защото се бях мачнал с нея в тиндър преди време хахахаха  ;D . Беше сигурно преди 2-3 години. Пред НДК чаках друг съмишленик от форума хаха. Разпознах въпросното момиче, което нещо пишеше на телефона си и се оглеждаше. Появи се и момчето, което чупеше пръсти и с трепещ и мяучещ глас се представи, че се редва да се запознаят на живо. Иначе изтупан от всякъде и от 10 метра миришеше на парфюм. Дали наистина се касаеше за запознанство от тиндър няма как да съм сигурен, но доста приличаше на това. Представете си сега тази ситуация като колд апроуч. Същото момче със същото държание да заговори непознато момиче на улицата или в заведение. Резултатът какъв ще е? Директен риджекшън. Та към заглавието на темата. Онлайн играта и да куца и да не куца не е от значение. Важно е да се развива играта на живо.


Титла: Онлайн играта куца
Публикувано от: BURN в Април 09, 2021, 07:33
 Доктора много точно е описал според мен ситуацията . Които иска и има възможност да си направи хубави снимки , било то професионални или някакви други и да види какво ще стане  . Но отново както е казал и Доктора идва играта на живо и там нещата стоят по много различен начин . Успех на всички .