Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени => Темата е започната от: kilara69 в Февруари 07, 2021, 16:14Титла: Общуване с жените
Публикувано от: kilara69 в Февруари 07, 2021, 16:14
Здравейте, пичове ! Ще се представя чрез кратко описание и ще питам това, което ме интересува. На 21 години съм и съм студент. Определям се като готин, забавен и интелигентен човек, който има дости приятели и винаги е готов за нови запознанства. Добре изглеждащ съм, поддържам се както отвън така и отвътре (постоянно гледам да чета книги; да се интересувам от разни неща, които ми грабват вниманието; да си обогатявам общата култура; да спортувам и прочие други мъжки хобита). Смея да твърдя, че съм привлекателен за женската аудитория, тъй като често бивам заглеждан от отсрещния пол. Обаче проблемът ми е следният - щом изляза с дадено момиче макар и да съм напълно спокоен и да не се притеснявам, аз блокирам (не мога да общувам с нея, т.е не знам за какво да си говорим, какво да я питам и т.н). Усещам, че съм добър в по-сериозните разговори, но до тях трябва да се стигне постепенно. Ако е по чат горе-долу става, но имам чувството, че питам някакви скучни неща и се губи интерес от другата страна. Ако момичето говори повече ми е по-лесно да се включвам в разговора и да задавам въпроси, но ме затруднява аз да водя разговора. Т.е ако тя проявява интерес, тя ме пита, тя е активната, нещата за мен са една идея по-добре, за разлика от обратното (ако аз съм активният). Следователно не ми е особоено лесно да накарам една жена да ме хареса, дори и да имам доста нужните мъжки качества, тъй като ми липсва най-важното умение, а именно комуникацията. Затова донякъде не се занимавам често с жени поради този проблем. Въпросът ми е дали ако започна да чета книги за пикъп или нещо на тази тематика нещата ще се подобрят и какво бихте ме посъветвали вие ?


Титла: Общуване с жените
Публикувано от: Target в Февруари 07, 2021, 16:40
Килър, братле не ти трябват книги, а ти трябва общуване с повече жени и мисля че постепенно ще се отпуснеш. Причината е че не се отпускаш като говориш с тях, и на мен ми се е случвало да се чудя за какво да си говорим. Но идеята е да си себе си, колкото и изтъркано да звучи. Забавлява се в разговора, експериментирай. И най-вече научи се да бъзикаш мацката и да го докарваш емоционален разговор. Понеже на жените бързо им писва от логически разговори. Упражнявай се и ще имаш резултати. Ако мацката е активна в разговора е добре, но ако не е го има и това че може да ти се кефи и да е излязла с теб просто така. Трябва и тя да инвестира нещо в теб и разговора.

За да ти е по лесно гледай примерно поведението на хора които се водят готини и са харесвани и вземи нещо от тях и постепенно си изгради готин стил. Но имам предвид реални хора, а не от филми. Мога и пример да ти дам. Вместо обичайното "Как си днес" можеш като я видиш и да я бъзикнеш нещо по нея. Гледай да излгежда натурално това а не изкуствено, с времето ще се подобриш.


Титла: Общуване с жените
Публикувано от: kilara69 в Февруари 07, 2021, 19:16
Благодаря много за съвета ! Определено ще се опитам да го приложа !


Титла: Общуване с жените
Публикувано от: Coconut Crab в Февруари 12, 2021, 21:33
Принципно правил ли се секс? Това е важен въпрос - най-вероятно не. Опитай се да отидеш на курс при Илиян, Слеъра. Нещата не стават с един съвет от пет реда. Иначе бъди алфа и натискай много мацки и ще ебеш. Тва е отговора, ама в него има много въпроси - какво е алфа, как се става, как да сваляш, държание...и т.н.


Титла: Общуване с жените
Публикувано от: kilara69 в Февруари 15, 2021, 18:04
@Coconut Crab За първото обаче не си прав  ;D . Правил съм секс 3 пъти, но с проститутки, пък то така всеки може. Така, че и в това нямам голям опит. Много по-доволен ще съм ако се науча на умението да сваля някое момиче и тя да ми пусне, отколкото да давам пари. Затова можеш ли да ми обясниш по-подробно за тези курсове, които ми каза ? Какво представляват, къде мога да прочета за тях, с кого да се свържа и т.н


Титла: Общуване с жените
Публикувано от: Coconut Crab в Февруари 19, 2021, 17:58
https://pickup-project.net/forum/index.php?topic=1249.0

Пиши на Слеъра : https://pickup-project.net/forum/index.php?action=profile;u=3

или Илиян : https://pickup-project.net/forum/index.php?action=profile;u=5

Те правят всякакви обучения, тренинги и са пичове и има много какво да ти покажат.