Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени => Темата е започната от: Dany85 в Февруари 17, 2021, 13:21Титла: Бързото свършване ми пречи да ескалирам с жените
Публикувано от: Dany85 в Февруари 17, 2021, 13:21
Здравейте,хора.
Чета форума от доста време и мога да кажа,че ми е помогнал доста в комуникацията с хората. Гледам да съм по самоуверен, общителен и положително настроен. Вярвам в собственито мнение и в това да си отстоявам позицията.
По отношение на жените, ще започна от зад напред. Всъщост голям проблем ми е бързото свършване. Това ми пречи да ескалирам повече с жените цял живот. Не мога да кажа,че през годините са ми липсвали запознанства с жени, но този проблем така се беше заклещил в съзнанието ми, че  явно жените  усещаха моята не увереност и прекратяха всичко.
Имало е случай в обща компания само аз и др момиче сме свободни. Всички очакват едва ли не да е изям с парцалите , аз седя и нищо.
Та така момчета какво се получава : Ако приемем факта,че аз съм един готин и забавен пич , жените ми се кефят. Създал съм  у тях едно впечатление, че съм играч едва ли не , те очакват от мен да ги скъсам от секс?! А,аз какво вкарвам го 2-3 пъти и до там.
Правил съм си какви ли не експерименти по време на чикия забавям, забързвам , стягам мускулите на простата... не и не.
В какво мога да направя повече?


Титла: Бързото свършване ми пречи да ескалирам с жените
Публикувано от: BERSERK в Февруари 17, 2021, 13:53
Оф това е супер лесно за фиксване. От леко (с лек ефект ) към силно:

1.) дебел презерватив - DUREX extra save (синя опаковка) - през него усещането долу намалява значително

2.) Ако и това не помага има едни гелчета за забавяне дето действат безотказно и ти правят хуя като гумен

3.) понякога бързото свършване е причинено не толкова от усещане, колкото от психическото състояние по време на секса. Тук помага само пренасищането със секс. Внимание: чекийте не помагат. Трябва да ебеш по няколко пъти на ден в продължение на няколко дни. Скоро ще забележиш че ще се появи обратния ефект - ебеш здраво, кефиш се но не можеш да свършиш и да искаш.


Титла: Бързото свършване ми пречи да ескалирам с жените
Публикувано от: MPUA в Февруари 18, 2021, 08:17
Също така можеш да пробваш и да я лижеш - едно 10-15 мин върши страхотна работа. След първото свършване, почиваш малко и започваш пак - следващият тек би трябвало да е по-бавен.


Титла: Бързото свършване ми пречи да ескалирам с жените
Публикувано от: Jacob Palmer в Февруари 18, 2021, 11:29
Опитвал ли си да мислиш за нещо съвсем друго ?
Като имах същия проблем много ми помагаше , аз лашкам па си мисля за джипове , волейбол и офроуд. :D
Ся пък съм от другата страна , ръгам сума време и не мога да свърша.Имало е моменти уя да ми падне докато е вътре и я чукам.
Имал съм и други случаи в които правя секс с мацка която много ме кефи , първите 2 3 пъти свършам както казваш за 3 - 5 минути , ама след 5-то 6-то с нея вече си я ръгам по 20 30 мин.
Като цяло и да не можеш да свършиш не е мн. окей , няколко пъти ми се е случвало да се прибера и да трябва да го източа ръчно , че топките ше се пръснат.


Титла: Бързото свършване ми пречи да ескалирам с жените
Публикувано от: EL_Diablo в Февруари 18, 2021, 11:45
Здравей,

И аз имах подобен проблем, като под супер бързо свършване разбирай под една минута. Дълги години избягвах проблема като си бях намерил варианти да го туширам. При мене действаше варианта с алкохол и по-точно уиски - така изтръпваше хубаво, че можех да си го контролирам както си исках. С тънък презерватив никаква разлика, с дебел губех усещане съвсем и ми падаше (не можех да го контролирам). На втори тек пак така, една идея по-добре, но пак макс 2 мин и общо взето довършвах с пръсти и език. Но това нещо беше по времето на лудите студентски години и си мислих, че като си хвана сериозна приятелка проблема сам ще се оправи с течение на опита. Да ама не... Дойде тоя момент и не можех вече всеки път да се правя на куче, за да правим нормален секс. В крайна сметка реших да се посъветвам с уролог какво може да се направи и се оказа, че имам късо гемче/юздичка. Нервните окончания се бяха концентрирали там и водеше до неконтролируема хипер възбуда. Направих една операция с лазер (нищо сложно за 10 мин интервенция), възстанових се за 2 седмици, малко време да посвикна с новото положение и от тогава никакви оплаквания, дори понякога ми е трудно да свърша. Не казвам, че при теб проблема може да е същия, но по-добре елиминирай на 100% варианта да е физиологичен проблем и тогава мисли за психологическия проблем, защото на мен ми отне години, за да го разбера... Успех :)


Титла: Бързото свършване ми пречи да ескалирам с жените
Публикувано от: Dany85 в Февруари 18, 2021, 22:10
Навремето съм ползвал тези задържащи кондоми,тогава се казваха Дурекс Перформа. Само че в момента в който го сложа и ми омекваше. Ебал съм така. Лошото е и че на 2рия тек не мога да се надървя на 100%. С една дума пак омекнал ебах и пак за 1-2мин. Добре,че поне момичето беше разбрано и явно бая хлътнала,че ме траеше. Но още тогава тя им повтаряше,че всички е в главата ми.

Вчера имах повече време и прочетох бая теми в раздел Секс, но ги започнах от най-ранните.
Имах допирни точки по някой от тях. Явно наистина много се притеснявам как ще се представя и т.н и не мога да се надървя хубаво. На свирка да речем съм на 100% ерекция, в момента в който тръгна да слагам презерватив и ми спада.


Титла: Бързото свършване ми пречи да ескалирам с жените
Публикувано от: stone в Февруари 19, 2021, 09:46
А като се изпразниш дърви ли ти се пак, и след колко време?
Ако си младо момче, няма проблеми че си се изпразнил бързо - чакаш 5 минути и почваш пак, а втория тек винаги е по-бавен.
Виж, ако си като мене вече... Аз като свърша докато ми се доебе пак може да мине половин един час, тя  може да си е тръгнала дотогава  ;D
Та гледам да не се празня бързо, да не свърши кефа. И нейния, и моя повече. Та в тази връзка, защо се отказваш да изпраскаш някоя само защото би могъл "да се изложиш"? Тя ако е готова да ти пусне, еби, пък ако се изпразниш бързо, изпразниш, биг дийл. Да няма да пишат по вестниците я? Направи си кефа, а може пък и точно него път да не свършиш бързо (с помощта на съветите на колегите), може пък и тя да свърши бързо. Те и жените са така, случвало ми се е докато го вкараш и тя за 2 минути свършила, ако е много загоряла и ако я кефиш. Друг път пък ръгаш един час и нема никой, накрая вика айде няма ли да свършваш, че се протърках.
Случаи разни, ама моя принцип е ебане да не изпускам ако ми се е надървил и има къде да го мушна.


Титла: Бързото свършване ми пречи да ескалирам с жените
Публикувано от: Dany85 в Февруари 19, 2021, 16:29
Младо момче бях преди 10-15г.  :D
Това вече е друг проблем. Възраста. На 34-35 съм и една жена като ме види се предполага,че ще очаква един качествен секс,а не някви новобрански изпълнения. Честно казано нямам желание за повече от 1 тек. Искам 1 но качествен.
Това,че "точно този пък няма да се изложа" просто не ми се вярва. Да, във вестника няма да пишат, но жените бая си споделят. Лично съм присъствал, как една по разкрепостена позната се жалваше точно от такъв бързак. Тя очаквала див животински секс, той я ебал 1мин и умрял. И това момче го познавахме всички.