Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени => Темата е започната от: never_say_never в Април 05, 2021, 13:10Титла: Контакти с повече жени
Публикувано от: never_say_never в Април 05, 2021, 13:10
Здравейте пичове,

От известно време се интересувам от pickup теорията и по-общо от начините за увеличаване на успеваемостта с жените. Чел съм някоя друга статия, теми из форума, клипове из нета и т.н. , но това е, със сигурност съм много далеч от нивото на повечето от вас.

С жените успех ми е "горе-долу", имал съм забивки от тиндър, работа, барове, танци.. Естественo много пъти не са се получавали нещата.

Според мен, успехът зависи от (статус и умения) х (възможности). Под възможности имам предвид контакти с жени и удобни случаи за започване на флирт. Съответно ако някое от тези е на минимума, другата част трябва да компенсира многократно. Убеден съм че всеки може да удари 10ка - тези с висок статус биха успели при 1/2 да кажем, тези със среден при 1/20, тези с нисък при 1/100 а може и 1/1000. 

Какво правите за да увеличите възможностите? На мен това ми е по-голям проблем от статус/умения.

Тиндър е лесен вариант, но там нещата са много не в полза на мъжете - разни средно изглеждащи девойки получават по тон лайкове и съобщения на ден. Съответно им се вдигат акциите изкуствено и ако в реалността можеш да удариш лесно 7ца да кажем, през тиндъра отиваш моментално на 5-6. Да не говорим, че алгоритъма ти скапва допълнително шансовете и ставаш зависим и от него.

Мислил съм за директно писане на рандом хора из фб или инстаграм – някой успявал ли е с това?

Иначе контакта на живо безспорно е най-добре – дайде идеи за такива места (освен на улицата и в бара).. Мултипосрта дава много възможности за смяна на спортове/групи – и това съм си го мислил – някой пробвал ли е и къде  е най-добре :)