Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването => Темата е започната от: vodoprovod4ika в Ноември 09, 2021, 22:59Титла: Играта през 2021
Публикувано от: vodoprovod4ika в Ноември 09, 2021, 22:59
Здравейте.

Настинах и седя в къщи болен, баси скуската. Поне пия греяно вино.

По този повод, реших да напиша един разбор на играта през 2021г.

Последните години нещата многоооо се промениха, много фактори рефлектираха върху дейтинга, живота като цяло се промени.

Стана нормално да работиш от вкъщи, да биеш чекии по 3 часа дневно и да ходиш с маска. Все неща, които по времето на Слеъра, не се приемаха за нормални. С малки изключения относно това за чекиите, разбира се. Много ръкоблудствах едно време, признавам си.

Стига глупости. Да започваме със сериозният анализ. Моят научен труд.

Като увод ще кажа, че по мое мноение, един "завършен" играч, които наистина иска да ебе многооо и качествени мацки, трябва да бъде развит във всички кмпоненти на играта. Отделните компоненти, ще разделя по-долу.

1) Онлайн играта

В деншно време, това е най-ефективният метод за ебане на много жени. С правилно изграден профил и пдоход, онлайн достигаш до многоооо повече жени, отколкото чрез традиционните дей и найт гейм.  Както скоро казвах на един приятел, ако да речем си в дискотека, 5-10 жени ще видят че си "готин" (ако си готин, разбира се). Онлайн за същото време могат да те видят 100-200, при това без да се налага да седиш до 5 сутринта и да си жертваш съня.

Основен недостатък или плюс ( въпрос на гледна точка) е че в онлайн играта решаващ фактор е как изглеждаш ( Поне на снимки). Доказано е, че ТОП мъжките профили в Тиндър ( да речем), обират над 90% от жените. Просто в момента стоят така нещата, че ако си "средностатистичски", си доста преебан. Моят личен извод от цялата работа е просто да НЕ бъдеш  "средностатистичски".

Фейсбук, Инстаграм, Тиндър, Фейсбук дейтинг, Баду. Толкова много платформи, даващи възможност да се намерят нови жени за ебане. Последните три, даже селектират жените които "търсят нещо". Тотално изобилие и утопия за всеки, целящ количетво откъм ебане. Качество също има, изпада се и на доста красиви жени, макар да не е чак толкова често.

Имаш ли добър профил в платформите, средностатистическите жени започват сами да те търсят и пишат. Шансовете с красивите драстично се увеличават. Дори се случва, много красиви жени да пишат първи или да провокират. Лошото е, че последното не е често, макар да го има.

Основен минус, е че много красивите жени получават наистна стабилна валидация, пишат им стотици. Поради тази причина, много често, колкото и готин профил да имаш, просто ще бъдеш игнориран. Най-често, поради многото спам, съобщението ти въобще не бива отворено и прочетено, колкото и добро да бъде то. Поради тази причина, съм на мнение, че много красивите жени, освен онлайн, ТРЯБВА ДА СЕ ИГРАЯТ НА ЖИВО !!!

Как добре развитият профил в социалните мрежи помага в останалите аспекти на играта

Развитият профил във Фейсбук и Инстаграм, прави играта навсякъде много по-лесна.

На дейгейм например, преди зада направя качествен сет, които да доведе до среща, бе нужно да следвам цялата структура.

Атракшън ---- Рапорт ------- Емоционална вързка  -------  И така нататък.

Не преминавах ли през тези стъпки, много често когато взимах телефон, мацката не вдигаше след това. Имало е и случай, разбира се, когато съм ги правил и пак не е вдигала. Или обратното. Генерално обаче, качественият сет изискваше много повече време и усилия. Ефективността от своя страна бе много по-ниска.

Какво е нужно от един сет сега?

След като имаш развит профил, напълно достатъчно е да влзенш с висока енергия за 2-3 минути и да я добавиш във Фейсбук или Инстаграм.

На живо вижда че си готин, има атракшън. После разглежда профила ти, където пак си готин ---- има рапорт. Също така, гледайки профила ти, които затвърждава това което е видяла, тя сама започва да се продава за среща с теб.

Резултатът е много по-висок процент на изкарани жени на среща. Много по-малко флейкове. С по-малко вложени усилия и лека игра. Струва ли си? Нека всеки сам да си прецени.

2 Дей гейм
 
Дей Гейма също еволюира и се промени. Това разбира се е до конкретен стил и подход. Тук държа да вметна, че под "стил и подход" визирам практики които носят резултати. В импотентното заговаряне "за спорта" няма нито стил, нито подход. Това е просто загуба на време.

Винаги съм казвал, че има огромна разлика между това просто да ЗАГОВАРЯШ и това  ДА ЗАГОВАРЯШ ЗА ДА ЕБЕШ. Също така практиката е показала, че хората които излизат ПРОСТО ДА ЗАГОВАРЯТ, обикновенно много,много НЕ ЕБЪТ

Къде е разликата между двете?

В манталитета, разбира се.

Тук ще споделя двете най-ефективни за мен дейгейм практики. Важно е обаче, да се има на предвид, че всеки е различен и те както общи от една страна, така от друга са строго индивидуални.

а) Позитив вайб, фън и висока енергия

Това е най-приятна форма на Дейгейм, която се оказва и доста ефикасна. Изразява се в това да излезнеш с Уинг (по Витошка, примерно) и двамата максимално да се забавлявате. Бъзикате се, иронизирате се, започвате да се закачате и с минавашите около вас хора. Направи ли се правилно, се получава един много игрив и забавен вайб около вас. Оттам е много лесно да започнете да се закачате с минаващите мацки и нещата да се случват "натурално".

Един клоуз от лятото. Разхождаме се през Август с един уинг по Витошка. Той се мъчеше да отваря, скачаше напред-назад, докато аз просто се бъзиках и забавлявах. Минават покрай нас 2 мацки, точно на светофара между Витошка и НДК. Едната от тях, на високи токчета с дълги стегнати бедра. Минавайки покрай тях, Аз с много позитивен вайб просто я погледнах в очите и се усмихнах, усмихна се и тя и си продължи.

Вървях още 10 метра с моят човек, след което се върнах и я отворих със следното " Ти така ме загелда, че нямаше как да не дойда да се запознаем". Важното тук не е оупънъра а енергията която имах. Тя се усмихна и зарадва. Взех и инстаграм-а за 2 минмути, както описвах по-горе. После лесно се нави за среща на следващия ден.

Основното предимство на този подход е, че в главата на мацката, нещата се случват НАТУРАЛНО. Тя се разхожда с приятелки ти с приятели. Разменяте си усмивки и нещата стават. Като на филм...

Важното тук е, наистина да се забавляваш с твоят човек, защото това си личи. Забавляваш ли се, много лесно можеш да заглеждаш/намигаш/махаш/плезиш или каквото ти хрумне на минаващите около теб жени. Имаш ли висока енергия и добър външен вид, огромна част от тях ще реагират. Оттам вече, апроуча става естествен и натурален.

б) Мощно влизане с концентрирана енергия и ясна цел

Все пак, във вариант "А" един от основополагащите фактори е жената да ти реагира. Макар това да е много полезно, не трябва да се ограничаваш с него.

Не знам как е при Вас, но аз видя ли наистина красива мацка, кръвта ми кипва, аурата ми се променя, кура ми става....все такива прекрасни неща.

За да имаш успех и да можеш да я вкараш в твоя свят, е нужно нещо, което аз наричам "концентрирана енергия".

Трябва да концентрираш енергията си към целта, да събудиш хищническият вайб в себе си и да влзеш с него.  Направиш ли го, шансът да остане, да реагира, да я вкараш в твоят сват, да я чукаш... драстично се увеличава.

Думите и "игровата механика" са второстепенен фактор. Важно е това което излъчваш.

Тук ще си зададем въпроса, от какво зависи това което излъчваш?

Най-вече от вътрешното ти състояние и убежденията ти, начинът по които възприемаш себе си и света. Реалния начин ще наблегна, а не този с които се опитваш да се самозалъгваш.

Ако наистина вярваш че си достатъчно готин да ебеш яки мацки, по всяка верояст ти наистина ще го излъчваш в следствие на което наистина ще ебеш яки мацки.

Тук следва всеки да си зададе следният въпрос за себе си:   " Аз вярвам ли че съм достатъчно готин да ебъ яки маци?". Важно е да бъдеш честен със себе си, без самозалъване. Ако отговорът е "НЕ", а реалният отговор при 90% от мъжете е "НЕ", тогава те чака работа върху себе си.

Също така, позитивният отговор на този въпрос трябва да отговаря на реалостта.

Не може да си дебел, неподържан, смръдлив и тн. и да очакваш да ебеш яки мацки само на вярвания. Просто нещата не работят така.

Това води до последният раздел, които ще покрия в този анализ, а именно външният вид

Външният вид

Важен ли е външният вид на мъжа в свалките?

Краткият и точен отговор е ДА.

Които вярва в противното е наивник, глупак или комбинация от двете. За много години "в играта", аз човек ебящ красиви жени, без добър външен вид, не съм видял. Проститутките и "голддигърките" са изключение от правилто и тях няма да намесвам.

Как влияе външният вид на свалката ?

Със сигурност няма точна формиула, но тази, която сам измислих, смятам е доста близо.

Да речем, че твоята резултатност по скалато 0-100 е ревна на Вътрешната игра - убеждения, игра, начин на говорене, фрейим и тн. Х Външният ти вид.

Ако имаш много силен фрей, игра и тн., но външният вид ти куца.

Да речем 9 игра, 3 външен вид, то резултатноста е 9Х3 ----- 27

Ако си добре изглеждащ , но мухльо, ситуацията ще е горе-долу същата.


Ако искаш да си на ТОП ниво и да чукаш много и красиви мацки, трябва да имаш и двете

Как да се промени външния вид към по-добро?

Темата е дълга, но просто казано, високите нива на тостестарон, имзенят чертите в атрактивна посока. Също така, трябва да си облечен, ако не добре и стилно, поне норлално. Да се подържаш и тн. стандатните неща.

Как да се повиши тостестарона?

Прочетете в Гугъл и вижте сами.

Това е за сега от мен, надявам се темата да е била полезна. Също така, ще се радвам да споделите вашите гледни точки и да се получи градивна дискусия.

Също така, държа да вметна, че напоследък смятам да се активизирам в играта, да настъпя педала, както се казва. Стига само да оздравея преди това. Визирам дей и найт гейм. Онлайна си върви така или иначе. По този повод, ще се радвам да намерия някой друг готин уинг с които да разцъкваме както по центъра и моловете, така и по дискотеките. Ако някой има желание, нека не се срамува да пише.

Желая приятна вечер и весело посрещане на новата 2022-ра година !


Титла: Играта през 2021
Публикувано от: EL_Diablo в Ноември 10, 2021, 11:51
Здравей,

Готина тема и благодаря за времето, което си отделил за този анализ :) Общо взето съм напълно съгласен с тебе, но аз имам малко по-различни наблюдения за онлайн дейтинга в момента. Нека започна с най-разпространените приложения Тиндър и Фейсбук дейтинга. Тиндъра според мен тотално го прецакаха. Интересното е, че ми пуска много повече мацки от преди, но аз мач нямам от месеци вече. На какво се дължи това? Много просто - зарибявка да си платиш. Определено са сменили алгоритъма, тъй като преди на всеки новорегистрирал се профилът му беше с предимство и се показваше на по голям брой жени. Доста хора обаче се бяха изхитрили като намалее това предимство да си трият профила и да си правят нов, за да са отново в челните позиции. Да, ама от Тиндър се усетиха и смениха схемата. Увеличиха броя показвания на така наречените top picks. Идеята е да си кажеш "уау, какви уникални мацки има в това приложение" и като тръгнеш да им биеш супер лайка и ти изпише, че трябва да си платиш да го направиш без колебание. Да, обаче аз забелязвам нещо нередно с тия профили. Първо, доста често почна да повтаря профили на едни и същи момичета. Също така засякох и няколко познати, които отдавна са с гаджета и реших да се "избъзикам" дали отново не са на "пазара". Всъщност се оказа, че те отдавна не са влизали и дори са забравили, че имат профил там, но Тиндър е запомнил, че са вървежи и продължава да им върти профилите. Сега, аз лично няма да плащам и за това, достатъчно други месечни сметки имам, че и за Тиндър Голд да плащам. Мисълта ми е, че ако решиш да си действаш с обикновения профил, каквито и снимки да си сложил, мачове ще имаш само с някакви средностатистически девойки, които са активните. Вече за Тиндър Голд нека каже някой с платен профил как е положението :) Минавам към другото приложение - Фейсбук дейтинга. Не знам при вас как е, но аз каквито и настройки да му задам ми изкарва предимно разни циганки от села и паланки, вълци на които и на улицата да се разминем няма да се обърна и фалшиви профили на азиатки търсещи си sugar daddy в Европата :D Все пак, тук таме ми изкарва и профили на някои ставащи девойки, като предимството е, че можеш директно да коментираш снимка без дори да нямате мач още. Стана чат с няколко от тях, дори и разписах клоуз от там, но просто качеството на мацките там е много ниско.Мился, че модата на тези приложения отмина и там почва да остава само плявата (отчаяни девойки, търсещи мъжко внимание). Съгласете се, че яките мацки са достатъчно сваляни по фб, инстаграм,университети, барове, дискотеки и тн. Ако първоначално им беше интересно и влизаха да видят "каква е стоката" там, сега им е втръснало от поредното приложение, където сульо и пульо ще им пишат "здр бебце, кво си правиш". Преминавам към инстраграм. Първо - много внимавайте със снимките на мацките там. Пълен леш е. Фалша е огромен. Имам толкова много познати дето в обикновения живот са нищо особено на външен вид, но като им отворя профилите и направо не мога да повярвам, че това е същото момиче. Обаче събрали по 3-4к фололърс и вече вдигнали носовете до небесата. И там съм се зачатвал с разни мацки, обаче наплива към тях е толкова голям, че постоянно трябва да търсиш как да им привличаш вниманието, да мислиш теми по които да си говорите, да ги бъзикаш на всяко стори, което бълват и изпуснеш ли за миг контрола следва сийн и си до там.Няма я лекотата на общуването. Просто всяка мацка вече е с по поне 5к последователи като 4500 от тях са разни чикибойци и се пробват ако стане. За развиването на профила - какво според тебе означава развит профил? При мъжете е същата работа - всяка втора снимка напомпан от фитнеса, всяка трета с S-класата на вуйчо и всяка пета от екскурзийка до Гърция или в най - добрия случай от Дубай ( което вече е постижимо и за всеки пишлигар взимащ над 1300 лв. заплата), сторита от чалготеки и барове как се сеца наргиле. Ами мацките и това вече почна да им писва и да настройват радара за такива...

За мене най - добрия начин за привличане на качествени мацки си остава ако имате общи хобита и интереси. Давам пример. Записах се на курс за дигитален маркетинг. Хем ми е интересно, хем ще ми върши работа в професионален план, хем се оказа, че в курса от 300 човека над 200 са жени :) Уин-уин отвсякъде! Единственият недостатък е че лекциите са онлайн, но си имаме фб група, където обсъждаме всичко.Така много по-лесно може да изпъкнеш и да им станеш интересен. Вече съм добавил поне 10 момичета, готини, интелигентни, където от темите за лекциите полека-лека минаваме и към лични теми, става разговор и вече мисля да ги селектирам към коя да се насочвам да играя за излизане и клоуз. Представям си пък ако и лекциите бяха присъствени... Нали всички към това се стремим - да имаме изобилие и избор :) Затова просто си намерете вашата ниша - дали ще са някакви танци, фитнес, друг спорт, курсове по език, по програмиране все тая, важното е на вас да ви е интересно и когато интересите ви съвпаднат ще привличате много по - лесно качествени мацки в живота си :)


Титла: Играта през 2021
Публикувано от: Someone в Ноември 10, 2021, 14:05
@vodoprovod4ika - Зачетох се в постовете Ви (даже си направих труда да ги изчета всичките, понеже са поносима бройка), та изглежда сте доста напред с "материала", при това на такава "крехка" възраст (между другото, предполагам, че ръстът Ви играе немалка роля в цялата работа - някъде мярнах, че сте 190 см. - височината и гласът са доказани фактори при привличането от страна на жената).

Хората, които идват тук с проблеми как да заговарят нови момичета / жени, най-добре да направят същото, ще им свърши много повече работа от "библията на Дон Жуан" (не се сдържах и я прехвърлих набързо, след като някой тук даде линк - голям хаос е, почти като християнската Библия).

Имам няколко въпроса към Вас:

Не Ви ли притеснява, че "бройкането" на толкова много жени ще Ви отнеме способността за каквато и да е по-сериозна връзка с жена? (Представяте ли си някога някоя жена да е "различна от другите" за Вас в положителен смисъл, така че да искате да живеете с нея?) В този контекст виждате ли се със семейство и деца след години? (Да отидем още по-натам: Ако имате син, ще го учите ли да прави същото? )

Познавам възрастни мъже, които са прекарали живота си в подобно "бройкане" - никой от тях не става за съпруг или баща. Тотален провал като такива. Иначе са много словоохотливи и умират да омайват някого с приказки (макар че ако се заслушате в смисъла на приказките - такъв трудно ще откриете), т.е. както се казва "забавен е, ама да не ти е в къщата". Също така много се дразнят, когато чуят някой друг подобен да се хвали с числа, далеч надвишаващи техните.

Имах и един съученик, който се "разгони" още 6-7 клас и ги почна наред ("връзваха" му и 9-окласнички примерно, родителите му имаха постоянно проблеми с него, той само им отговаряше "Какво да направя, като съм надраснал съучениците си?"), сега е обикновен "дебел чичак" (никога няма да предположите какъв е бил като тийнейджър).

Мисълта ми е, че нищо такова не е свършило добре. (Всъщност дори има сериозни последствия за децата на въпросните хора, не ми се влиза в подробности.)

Ясно е, че повечето мъже лесно биха се пристрастили към "бройкането" (отделяш допамин в големи количества, чувстваш се добре, помпаш си егото до безкрайност) и вероятно такъв тип пристрастяване е по-добро от алкохол, цигари, наркотици и други, но пак си е пристрастяване и има последици.

В този контекст как се справяте с последиците от "завоеванията" си?  Предполагам, че голям процент от момичетата /жените, с които сте били интимни, после Ви търсят, "досаждат" и т.н. (все пак не сме в порнофилм, където нещата "свършват" буквално и жената се изпарява).
Справянето с това изисква доста енергия, отделно може да доведе до прояви на съвестта, би трябвало да Ви е ясно какво имам предвид.


Титла: Играта през 2021
Публикувано от: BaiGrozdan в Ноември 10, 2021, 14:27
Прекрасна тема, апелирам да я направят важна. Отдавна не е имала съществена тема като тази.

Мога да добавя,че тесторена се изгражда както от физически упражнения - лежанка, тяга и клекове така и демонстриране на лидерски качества. Дали ще е в хоби, дали ще е на работа няма значение. Това,че влияеш на някакви хора е доста привлекателно за жените.

Моят съвет е - вземете си треньор. Аз вярвам в менторите и хора, който знаят повече от мен в дадена област мога само да спечеля от тях. Когато обещаеш на треньора си,че ще дойдеш много трудно можеш да се откажеш, понеже си поел ангажимент. Той ще ти покаже правилната форма на изпълнение на упражненията и естествено ще ти каже и какво да ядеш. Тук става въпрос и за храна - яденето на скариди примерно съдържат цинк. Също така използването на бета аланин преди тренировка отчасти играе ролята за натрупването на хормон на растежа:
https://regento.bg/10-nachina-za-povishavane-na-choveshkiya-hormon-na-rasteja-hgh/

П.С. Не ви апелирам да се боцкате или да ползвате стероиди. Апелирам да четете и да се развивате в мускулната дейност и да се поинтересувате от храните, които ви носят само бонуси.

Последно нещо, което бих ви препоръчал е да ползвате ръцете си. Счупена е мивката - опитайте се я да я оправите. Взели сте си нов гардероб? Направете си го сами.


Титла: Играта през 2021
Публикувано от: Jacob Palmer в Ноември 10, 2021, 14:35
Someone , бая булшит прочитам от тебе нещо.То по тая логика и почти няма жена която да става за ''майка или съпруга'' , понеже 95% от жените имат повече бройки от средностатистическия мъж , който не е 'играч'.Също така не виждам какво общо има 'бройкането' с отговорноста да бъдеш добър родител и мъж уважаващ жена си.Тука по компетентно мнение може да даде стоун.
За височината на човек донякъде съм съгласен , определено е в + но и определено не е решаващ фактор.

Не Ви ли притеснява, че "бройкането" на толкова много жени ще Ви отнеме способността за каквато и да е по-сериозна връзка с жена? (Представяте ли си някога някоя жена да е "различна от другите" за Вас в положителен смисъл, така че да искате да живеете с нея?) В този контекст виждате ли се със семейство и деца след години? (Да отидем още по-натам: Ако имате син, ще го учите ли да прави същото? )
Не.
Точно бройкането на много жени ми дава способноста да видя ''различната от другите''.Ако съм бил с 2 момичета през живота си , как ще разбера че 3-тата е 'мойта различна'.
Да, ако имам син ще го уча да прави същото , защото ще искам той да е човека който ще 'избира', а не да бъде избран.

Иначе за тиндъра и фб дейтинга съм съгласен на 100% с всичко което каза диабло.
Като цяло онлайн играя само инста и снапчат и на двете места играта ми върви много лесно.Иначе в инста поне 2 3 пъти месечно ме 'апроучват' от някое меме което съм качил.
Друго което забелязвам в инстаграма - с мацки с които сме били заедно в дискотека/бар/вила и т.н. и после се последваме , след 2 3 дена почти винаги ги добавям в клоуз френдс.Там вече сторитата които качвам са само сексуални. Видя ли че и тя ме е добавила в close fr. почти винаги нещата са на 60% готови , остава ти съвсем малко да я поиграеш. За последния един месец имам 2 клоуза точно по тоя начин. Ясно ми е че нещата са почнали да тръгват още от вечерта когато сме се запознали , но така ми става 200 пъти по лесно.


Титла: Играта през 2021
Публикувано от: Someone в Ноември 10, 2021, 15:18
То по тая логика и почти няма жена която да става за ''майка или съпруга'' , понеже 95% от жените имат повече бройки от средностатистическия мъж , който не е 'играч'.

Повечето жени имат "майчин инстинкт", повечето мъже нямат "бащин инстинкт". Това за майчинството, а съпругите са съвсем друга тема. Тези, които са "обходили" много мъже, най-вероятно не стават.

(Отделно чисто еволюционно има причина да не се наблюдават много жени, които са силно привързани към даден мъж - в древността такава жена не би оцеляла, след като мъжът й умре рано, съответно е логично днешните жени да са потомки на жени, които са успявали да се нагодят към нови мъже.)


Също така не виждам какво общо има 'бройкането' с отговорноста да бъдеш добър родител и мъж уважаващ жена си.

Правилно, "бройкането" е отговорна работа (и навик), как ли би могло да попречи да се развият други отговорни навици (като да си добър родител или съпруг), даже би ги стимулирало  ;D

За височината на човек донякъде съм съгласен , определено е в + но и определено не е решаващ фактор.

Това не го решавате Вие, то е добре изследвано и се знае.


Точно бройкането на много жени ми дава способноста да видя ''различната от другите''.Ако съм бил с 2 момичета през живота си , как ще разбера че 3-тата е 'мойта различна'.

Интересно какво точно "различно" ще видите в 101-вата жена след първите 100?
Доста по-вероятно е с всяка следваща да ги дехуманизирате все повече и повече (т.е. да гледате на тях като на мръвки и само да сравнявате на коя колко й е голямо (са й големи) или коя как го прави).

(И да, има жени, които нямат нищо против да бъдат възприемани само като сексуални обекти (и за които най-големият комплимент, който могат да получат, е да видят ерекция), ама едва ли те са най-подходящите за съпруги и майки.)

Да, ако имам син ще го уча да прави същото , защото ще искам той да е човека който ще 'избира', а не да бъде избран.

Това е прекалено "черно-бяло".


Титла: Играта през 2021
Публикувано от: Jacob Palmer в Ноември 10, 2021, 15:43
Повечето жени имат "майчин инстинкт", повечето мъже нямат "бащин инстинкт". Това за майчинството, а съпругите са съвсем друга тема. Тези, които са "обходили" много мъже, най-вероятно не стават.

(Отделно чисто еволюционно има причина да не се наблюдават много жени, които са силно привързани към даден мъж - в древността такава жена не би оцеляла, след като мъжът й умре рано, съответно е логично днешните жени да са потомки на жени, които са успявали да се нагодят към нови мъже.)

Булшит vol.2
Чисто еволюционно , в древноста всеки мъж е целял да остави колкото се може по голямо поколение след себе си , а не се е привързвал към 1 жена с която да прекара живота си.Съответно е логично днешните мъже да са потомци на мъже , които са успявали да си пъхнат мръвката на колкото се може повече места.

Правилно, "бройкането" е отговорна работа (и навик), как ли би могло да попречи да се развият други отговорни навици (като да си добър родител или съпруг), даже би ги стимулирало  ;D

Несполучлив опит за ирония.Въпрос на приоритети пич  :) Приоритет жени = всичко друго на заден план.
приоритет дете = всичко друго на заден план.И къде видя да казвам че един ден като имам семейство , ще продължавам да вършея както сега ? В момента цел ми е да бъда 'бройкач' , но не виждам как би ми попречило за в бъдеще от гледна точка на семейство.

За височината на човек донякъде съм съгласен , определено е в + но и определено не е решаващ фактор.
--
Това не го решавате Вие, то е добре изследвано и се знае.

Това казах , висок мъж е по атрактивен за жената , но не е решаващ фактор. И нисък да си , ако знаеш как да го получиш , пак ще ебеш.

Интересно какво точно "различно" ще видите в 101-вата жена след първите 100?
Доста по-вероятно е с всяка следваща да ги дехуманизирате все повече и повече (т.е. да гледате на тях като на мръвки и само да сравнявате на коя колко й е голямо (са й големи) или коя как го прави).

(И да, има жени, които нямат нищо против да бъдат възприемани само като сексуални обекти (и за които най-големият комплимент, който могат да получат, е да видят ерекция), ама едва ли те са най-подходящите за съпруги и майки.)

В 101-вата по различно ще видя ; начин на мислене , отговорност , зрялост , секс , приоритети , разбирам ли се с нея , колко лесно се разрешават споровете ни. Да продължавам ли ?
Да , ще я сравня с абсолютно всичко с предишните 100 , колко и е голямо и как го прави. Харесва ли ми , ще бъде тя.

Това е прекалено "черно-бяло".

Какво очакваш , 3 тома филосфка книга с обяснение защо ще предпочитам синът ми да е ебач ли ?


Титла: Играта през 2021
Публикувано от: Someone в Ноември 10, 2021, 17:25
Чисто еволюционно , в древноста всеки мъж е целял да остави колкото се може по голямо поколение след себе си , а не се е привързвал към 1 жена с която да прекара живота си.Съответно е логично днешните мъже да са потомци на мъже , които са успявали да си пъхнат мръвката на колкото се може повече места.

Случайно да съм твърдял обратното?  :)
Въпросът е дали това е добре или не в сегашния свят.

Въпрос на приоритети пич  :) Приоритет жени = всичко друго на заден план.
приоритет дете = всичко друго на заден план.И къде видя да казвам че един ден като имам семейство , ще продължавам да вършея както сега ? В момента цел ми е да бъда 'бройкач' , но не виждам как би ми попречило за в бъдеще от гледна точка на семейство.

Завидна цел, но това както и да е (някои казват, че човек е голям, колкото са големи мечтите му  ;D )

Много просто - ключовата дума е 'навик'.
Поведението на човек като цяло е сбор от навиците му, съответно кофти навици - кофти човек.
Навик, свързан с безотговорност към хора, трудно ще съжителства (дори и впоследствие) с навик, свързан с отговорност към хора.
Не е невъзможно, но е малко вероятно (за да запазим оптимизма :) ).

В 101-вата по различно ще видя ; начин на мислене , отговорност , зрялост , секс , приоритети , разбирам ли се с нея , колко лесно се разрешават споровете ни. Да продължавам ли ?
Да , ще я сравня с абсолютно всичко с предишните 100 , колко и е голямо и как го прави. Харесва ли ми , ще бъде тя.

Т.е. при всичките 100 "регистрирате" в ума си всички тези техни характеристики и после можете да ги сравнявате?
Нали ги "бройкате" за секс само, защо Ви е изобщо да обръщате внимание на други техни особености?
И съответно какво изобщо ще разбирате от неща като спорове, начин на мислене, отговорност и други, като не сте имали по-дълги отношения с конкретната жена?
Всъщност това е един от големите проблеми при чистото "бройкане" - набирате опит в едни елементи от взаимоотношенията мъж-жена (сваляне и секс, т.е. лесната част) и тотално липсва опит в други елементи (за който опит Ви трябват дълги връзки).

Какво очакваш , 3 тома филосфка книга с обяснение защо ще предпочитам синът ми да е ебач ли ?

Не, можете да ми го спестите :)

PS. Може да коментирате и последния ми въпрос към vodoprovod4ika - как се справяте с последиците от "бройкането"?
За мен това е най-интересното.
Примерно, ако някоя "бройка" вземе, че Ви хареса много и после Ви "досажда" и иска по-"сериозни" отношения, пука ли Ви изобщо, лесно ли я режете, изпитвате ли някакви угризения и т.н.?


Титла: Играта през 2021
Публикувано от: Jacob Palmer в Ноември 10, 2021, 17:37
Спирам с офтопика , щото почваме да насираме готината тема.
Относно въпроса ти - просто ги отебавам. Казвам че не ми се прави секс , продължи ли да досажда и бия игнора и тва е.
Нито ми тежи на съвеста , нито ми е трудно да я отрежа.
Не съм и обещавал нищо сериозно че да ми дреме.


Титла: Играта през 2021
Публикувано от: stone в Ноември 11, 2021, 09:13
Баш си е така, както казва Someone. Аз колкото женкари познавам, си остават женкари и на дърти години. Някои успяват да живеят с жена и да отглеждат деца, ама само се чудят как да измислят някоя командировка, че да ходят по курви. Повечето жените им ги хващат рано или късно.
Но алтернативата е да си примерен съпруг и преди да направиш каквото и да било да трябва първо да питаш "милото" може ли, това не е живот за свободолюбиви хора. Всъщност за никакви мъже не е живот това, познавам и такива и вечер не им се прибира в къщи след работа, ама търпят. Останалите са разведени или сами.
Всеки да си избира от кои иска да е.

Но за не съм офф топик, по темата на ВП първо казвам браво, респект и +реп от мен. Тиндер си бях направил лятото, и то с готини снимки (даже му ги показах лично и той ги одобри), обаче за мачове курац. Показва ми все как някви уж ме лайкнали ама профилите им замъглени и за да ги видя трябвало да си платя за голд, заебах го. И без това го бях сложил само за проба като бях 3 4 дни сам на морето, в София нямам време за срещи и за тиндер.
Това, което липсва е нощната игра - ще се радвам да прочета нови впечатления за нея от активните играчи. Аз самият не съм играл кажи-речи откак тръгна ковида.


Титла: Играта през 2021
Публикувано от: xa.aleksandra в Ноември 11, 2021, 19:51
 Someone, не могат да ти отговорят тези, които имат различно виждане от тебе за това какво е важно за тях и какво е проблем в отношенията им с жените, защото това, което интересува теб, другите може да не ги интересува, да не са се замисляли или да не искат изобщо дасе замислят. Всеки си е прав за себе си. ;D
 Това не означава, че не съм съгласна с тебе, но има мъже за жени за различни желания и предпочитания.


Титла: Играта през 2021
Публикувано от: TripleN в Ноември 11, 2021, 23:03
Страхотна тема от Водопроводчика и изключително полезна. Много силен коментар и на Диаболо. +Реп от мен въпреки, че опцията все още е неактивна за мен


Титла: Играта през 2021
Публикувано от: xa.aleksandra в Ноември 12, 2021, 07:36
 Someone, интересно ми стана, ако искаш да споделиш, ти на колко години си и също така, тъй като мисля, че всеки мъж преминава през този период с бройкането на жени, при тебе случвало ли ти се е и как го премина този етап? Защо да иска един мъж да му е трудно, като може да му е лесно, без излишни драми и интересува ли се вече някой за поемането на отговорност към чувствата на другия, един вид ако жената си е мислила, че могат да бъдат заедно, тя си е виновна, че си е правила илюзии, че може в такива времена да се задържи дълго с един мъж и той все още да иска да е с нея и да не иска да поглежда встрани? Все пак мисля, че има примери и за хубави семейства или аз не им знам проблемите. Ти как мислиш? :)


Титла: Играта през 2021
Публикувано от: Target в Ноември 12, 2021, 11:59
Не си права, не всеки мъж минава през фаза на бройкането, някои просто нямат възможност за това понеже са зле с жените, други искат да създадат семейство и не им трябва да са големи играчи. И това не е заради моралните ценности, а просто те са такива хора, дори имам познати такива които са се оженили млади. Но това си е техен избор. Други които са започнали късно с жените искат да наваксат пропуснатото и като видят че туй нещо секса е хубаво и се отказват да създават семейства. Отделно да създаваш семейство в днешно време е трудно. Просто се вижда накъде отива света. А той отива към първичното преди хиляди години. И става така че един ебе, а друг плаща за неговите грешки. Статистиката на самотните майки и самотните мъже(под самотни визирам девствени и без гадже) до 30  пък и след е много зле. Няма как мъж започнал късно с жените да създаде семейство, нито пък жена с много бройки или самотна майка с мислене на тинейджър да е добра майка. За съжаление това са фактите.


Титла: Играта през 2021
Публикувано от: No_excuses1234 в Ноември 12, 2021, 13:16
Аз мисля, че Someone ги пише тези неща от позицията, че му е кофти в момента и съди ''играчите'', защото той самия по някакви причини в момента не може да бъде като тях. Според мен, ако нямаш опит и не си минал през въпросните 100 жени няма как пълноценно да избереш правилната жена за себе си. Ти просто ще вземеш една от малкото, които ти обърнат внимание. Stone също е прав донякъде, но този навик да искаш да ебеш и чуждо, дори когато си във връзка е комбинация от много неща. Ако си на себе си и с найстина стойностна жена няма да имаш желание за чуждо.


Титла: Играта през 2021
Публикувано от: xa.aleksandra в Ноември 12, 2021, 13:41
 Target, хубаво е, че има и такива мъже, каквито описваш, вярвам, че е така, защото, както ние жените повече се усещаме едни други в лъжите, така и вие мъжете се разбирате лесно кой какъв е. :) Има голяма разлика от преди, защото ако преди всички примерно са раждали или са правили по едно и също време секс за първи път, говоря за години, сега много се различават един от друг, и може би затова е толкова трудно да има сполучливи връзки. Може би, защото има голяма разлика в поведението, опита, начина на живот между хората на една възраст.
 No_excuses1234, не знам причината за написаното  от  Someone, но аз го одобрявам и ми беше интересно да си доразвие, така да кажа мисълта, която му беше прекъсната.  ;D Не мисля, че е нужно да си със сто жени, за да можеш да вземеш най-правилното за теб решение. Ако с толкова голяма бройка пак правиш същите грешки като в началото, нямаш много шансове за подобрение според мен. Може и с една, две връзки да научиш доста неща, които да ти помогнат за хубав избор. :)


Титла: Играта през 2021
Публикувано от: No_excuses1234 в Ноември 12, 2021, 13:49
Ти като жена така ще кажеш, но всеки мъж знае какво му е мисленето когато няма опит,не е сигурен в себе си и не си е изградил базата. Когато имаш самочувствието, че си харесван и това се е материализирало в реалността имаш съвесем друг подход и виждане към жените. Готов си много повече да даваш, ако го няма това седиш в страх да не изгубиш тази, която ти е пуснала.


Титла: Играта през 2021
Публикувано от: Someone в Ноември 12, 2021, 14:22
Г-це Александра, предполагам, че съм доста по-голям от Вас :) (макар че за добро или лошо биологичната ми възраст е с 10-15 г. по-ниска, което си върви със своите плюсове и минуси, примерно трябва да се "пазя" от прекалено малки  :-[ )

На въпроса Ви: Не всички мъже са "бройкаджии" и една от сериозните причини за това беше изолирана преди няколко години (съответно се цитира в голяма част от литературата по темата).

Бяха изследвали 2 вида гризачи (ливадна и прерийна полевка), които са почти идентични, с изключение на това, че едните са моногамни и прекарват целия си живот с един партньор, а другите са полигамни и сменят постоянно партньорите си. Съответно установили, че моногамните имат значително повече рецептори за окситоцин (който е свързан с много неща, но едно от тях е привързаността - примерно гушкането след секс, държането ръка за ръка и т.н. увеличават окситоцина, т.е. неслучайно влюбените го правят, дори да не са наясно с действието му). Увеличаването по изкуствен начин на съответните рецептори при полигамните полевки се оказало, че ги прави моногамни, а намаляването им при моногамните ги правело полигамни, т.е. данните са сериозни.
Затова сега при хората се смята, че тези с повече рецептори за окситоцин (при жените) и вазопресин (при мъжете) са склонни към моногамия (съответно това са добрите кандидати за връзки), докато тези с малък брой рецептори са склонни към полигамия и не са надеждни за връзка.

Както виждате, това е чисто биологична причина, т.е. самите хора реално нямат заслуга за склонността си към моногамия или полигамия.

Другото интересно е, че най-вероятно този увеличен / намален брой рецептори у конкретен човек зависи от това колко добре се е грижила майка му за него в първите месеци след раждането (увеличеният контакт с детето, гушкането и т.н. води до увеличаването на въпросните рецептори).

Родителите почти винаги "увреждат" децата си по някакъв начин, та това е един от многото: кофти майка в началото - ненадежден партньор в бъдеще.

Предполагам, че в светлината на тези открития идеалният вариант за всеки, който иска връзка, е да се опита да узнае дали потенциалният кандидат има много или малко от въпросните рецептори (най-малкото може небрежно да се прояви интерес към грижите, които майката е полагала някога).

Разбира се, дори да имате склонност към нещо, може да влияете върху тази си склонност чрез самоконтрола си (както споменах по-рано, това е изолирано като най-важното качество, което може да усвои човек, ако иска да има успехи в живота - във всички сфери). "Сила на волята" на Рой Баумайстър и "Тестът Маршмелоу" на Уолтър Мишел са много добри четива по темата.

Реално може да разделим хората на склонни към привързване и не толкова склонни (и пак отбелязвам - тази склонност им е обусловена, те не са виновни за нея).
Първите може да отделят допамин и само от присъствието на някой човек (обикновено от другия пол) около тях, без непременно да умират да му свалят гащите - съответно такива хора по-скоро ще изпитват нещо като "любов" и ще търсят връзки, а тези от втория вид отделят допамин поради самото "завоевание" и ще изпитват основно сексуални импулси.

Част от полигамните може да развият достатъчно силен самоконтрол и да устояват на тези си импулси, съответно поведението им би могло да бъде обърквано с това на моногамните (макар че при опит за по-дълга връзка вероятно ще си проличи недостатъчната степен на привързаност към партньора, просто няма да има изневери).
(Важно е да се отбележи, че човек може да има голям самоконтрол в една област и никакъв в друга - примерно може да се справя чудесно в работата си и лошо в личния живот, зависи кое колко е тренирано.)

Така че в идеалния вариант добра двойка може да стане от двама моногамни (което поне ще гарантира, че са способни на привързване) -  това, разбира се, не е гаранция за безоблачна връзка, понеже е само едно от необходимите неща (по-рано споменавах за ефекта "Ана Каренина"), но със сигурност без това би било много трудно.

PS. Понеже питахте мен конкретно  - аз имам огромен самоконтрол и никога не съм бил фен на "бройкането" (отделно съм се нагледал на "бройкаджии" и не съм видял нещо, за което да им "завидя"), иначе от детската градина натам май през повечето време съм си "падал" по някоя около мен, друг е въпросът, че след време съм се чудел какво точно съм й харесвал.
Имал съм еднократни изпълнения (които пак са били контролирани с някаква цел, примерно някакви експерименти), имал съм и доста дълга връзка (за съжаление с невротичен тип човек - което, както споменах преди, е най-сериозният предиктор за неуспешна връзка, що се отнася до личностните черти).
По принцип ми пука за хората и с всички, които са ме искали, а аз не съм бил толкова навит, съм гледал да прекъсна нещата бързо и безболезнено (доколкото е възможно), с което всъщност умишлено съм намалявал "бройките" си. (Не е много лесно да се въздържиш, когато хубава и свястна 20-годишна драпа да я водиш у вас, но е възможно, факт.)
("Прасни я и да не ти пука после!" не ми се нрави изобщо. Също така, това, че някоя конкретна жена може да не се е отнесла много добре с теб, изобщо не е причина да се отнасяш по същия начин с други жени.)

Отделно сексът с много хора навява и мисли за нечистоплътност - самата скъсена физическа дистанция може да доведе до обмени на части от микробиомите на двамата, чиито последици не са ясни. Аз лично предпочитам много пъти с един човек, който ми харесва, пред 1 път с много хора.

Това, което човек харесва, като цяло идва от по-примитивните (древни) емоционални части на мозъка (лимбичната система и т.н.), но това, което ни прави висш вид, е точно способността за самоконтрол, планиране и т.н. (което се осъществява от ПФК и други части на неокортекса - това са областите на мозъка, развити най-късно, поради това е и толкова трудно да се състезават с по-древните, но всичко е въпрос на тренировка и навици - ако тренирате съзнателно нещо достатъчно дълго, накрая се автоматизира и става несъзнателно, лесно и бързо.)

Така че принципно всеки изпитва силни импулси към нещо (или някого), но би могъл да се опитва да преценява евентуалните последици и вече след това да решава дали да се поддаде ли не.


PPS. Някои тук явно са останали с впечатлението, че критикувам "бройкаджиите" - всъщност просто им задавам въпроси, понеже ми е интересно дали изобщо мислят за последиците от "бройкането", изобщо не твърдя, че връзките са нещо много добро (вече казвах, че добрата връзка е по-скоро огромен късмет - Сократ е съветвал мъжете да се оженят, понеже, ако попаднели на подходяща жена, щели да са щастливи, а в противен случай щели да станат философи - явно затова почти всички мъже са "философи" :) )
Връзките са сложно нещо и могат да бъдат много мъчителни.

Също така има голяма разлика между това да искаш отчаяно да "бройкаш", но да не можеш, и това да можеш да "бройкаш", но да не искаш (и в двата случая бройките няма да са много, но по коренно различни причини).

Някои явно са на мнение, че трябва да минат Х жени, за да добият някакво самочувствие - това просто не е вярно, но на 15-20-25 е нормално да си го мислиш, особено ако нищо не си направил дотогава и няма с какво толкова да се "гордееш". Иначе самата идея да живееш, за да те "харесва" който и да е, е абсурдна. Така човек сам се прави зависим от други хора.

За да завърша този дълъг пост - различните хора се чувстват добре (отделят допамин) от различни неща, отделно могат да контролират малко или много поддаването си на импулси.


Титла: Играта през 2021
Публикувано от: xa.aleksandra в Ноември 12, 2021, 14:31
 Someone, щом си толкова голям и не си бройкаджия, ако не си създал досега семейство, защо си го направил този избор? А и не съм толкова малка, не знам защо така си мислиш, не мисля. че разсъжденията ми  са на младо момиче.


Титла: Играта през 2021
Публикувано от: xa.aleksandra в Ноември 13, 2021, 13:03
Someone, напомняш ми на Йосив Табаков, но с друг профил, особено с толкова много информация, която даваш за медицински изследвания, а също така и с въпросите как се справяте с последиците с бройкането, проучване ли правиш?


Титла: Играта през 2021
Публикувано от: Someone в Ноември 13, 2021, 13:33
Извинете ме, г-це Александра, празнувахме снощи и чак сега мога да отговоря.

Относно първия въпрос: Предполагам, че е ясно от всичко, което написах досега - от една страна не съм извадил късмет да срещна такава, с която да си пасваме достатъчно, от друга страна съм преценил, че цената на голямо "обхождане" с цел да се увеличи малката вероятност да срещна такава е прекалено голяма и не си струва (без да съм 100 % сигурен).

Относно догадката Ви: Бъркате, четох темата на г-н Табаков и даже писах там (вторият ми пост), отделно той предизвиква "играчите" да доказват теориите си, аз не го правя (и знам, че много от нещата работят, друг е въпросът дали човек има нужда от тях). Не видях и да е цитирал някакви особени изследвания, даващи смислена информация, освен това е доста арогантен спрямо въпросните "играчи". Не съм и съгласен с някои от твърденията му, с други от тях бих се съгласил.


Титла: Играта през 2021
Публикувано от: xa.aleksandra в Ноември 13, 2021, 19:25
 Тъй като ми се извинявате, Someone, извинен сте. И аз се извинявам ако съм Ви обидила със сравнението.  :)


Титла: Играта през 2021
Публикувано от: vodoprovod4ika в Ноември 13, 2021, 20:45
Здравейте отново.

Оказва се, че описването на тези неща доста ме изостря в игрово отношение. Някак си буди в мен желание да цъкам. Та по този повод, смятам да продължа да ви тормозя с философиите си.

Готини включвания на El Diablo и Jacob и BaiGrozdan

Someone - С цялото ми уважение, не мисля че идеята на подобен тип теми е разискване на някакви псевдо морални въпроси. Всеки може сам за себе си да прецени какво иска и защо. На база не скромният ми опит, имам наблюдения, че подобен род терзания са характерни за слабите хора, без да искам да те засегна по какъвто и да е начин.

Нека всеки които чете си зададе въпроса, един наистина целеустремен човек ще мисли ли такива неща?

Въпреки това, ще отговоря на някой от поставените от теб въпроси.

1) Би ли научил сина си на това нещо?

Един мой познат, брутален натурал, има много богат баща, които е известен с това че е страшен изрод и курвар ( в позитивният смисъл на думата "изрод").  Тааа, въпросният баща, за 15-годишният рожден ден на сина си му е подарил 2 ТОП курви с които е правил тройка.

Според вас, след такъв старт, какъв ще е манталитета на човека относно жените ? Ще му се налага ли да се "променя" и развива фрейм.

Подобряването да голяма част е премахване на некачествени "фабрични настройки". Въпросният грижовен баща, просто е сложил правилните "настройки" на сина си в тази сфера, от ранна тинейджъркса възраст. И само да добавя, че това не е единствената сфера за която се е погрижил за клетият си син.

Тааа, едно от малкото неща, които не харесвам в баща си, е че не е направил същото за мен. Въпреки това, не всички сме перфектни, прощавам му. Нямам намерения обаче, да лишавам синовете си ( някой ден) от такъв старт.

Начинът по които бих процедирал по въпроса е чрез награди, разбира се. Нещо от рода на, ако имаш 6-ца по Математика, ще чукаш 2 курви. Ако обаче не полага усилия, няма да чука.

По този начин, от малък му залагаш в главата принципа, че когато положи усилие за нещо, наградите идват и те могат да бъдат нещо много повече, от това което "нормалните" хора получават и си предсравят че могат да имат.

Важното тук е, въпросните неща да не идват даром, а като награда за положени усилия в дадена сфера

Соун, какво мислш за този родителски подход? На теб ще ти се налага по-скоро да го прилагаш, ако решиш.

Имам още много неща да пиша, ама ме мързи сега. Лека вечер !

П.С. Ще помоля Илиян или Слеъра, да преместят офф-топик постовете в съответният раздел, включително и този. Мисля да продължа онази тема и не искам да я цапаме излишно.Титла: Играта през 2021
Публикувано от: Someone в Ноември 13, 2021, 22:38
Нека всеки които чете си зададе въпроса, един наистина целеустремен човек ще мисли ли такива неща?

Целеустремен към какво?

Относно възпитанието на деца - с награди се възпитават само деца, които сами нямат капацитета да стигнат до извода, че трябва да учат (нещо), та се налага по такива драстични начини да се "дресират" (и при голяма част от тях това работи, да) - разбира се, подобни деца не могат да се сравняват с такива, които сами искат да учат (или да стават добри в нещо, което си струва).

Иначе съжалявам за "замърсяването" на темата - може би е добра идея нещата, които не са по нея, да се изведат на друго място.Титла: Играта през 2021
Публикувано от: Fiorella в Ноември 14, 2021, 00:04
@vodoprovod4ika

Толкова объркано звучи написаното от теб... Но реших да приема, че си писал на минимум 2 ракии. Бъркаш думи, понятия...

Едни посредствени хора друг подарък не могат да измислят освен - почивка в Дубай и поръчка на платени жени.

От всичко написано до тук от теб разбрах, че завиждаш и не умееш да носиш лична отговорност, обвиняваш околните за неуспехите си.

Дано момчето да се "спаси" от "умния" си баща, ама на дали... Народът го е казал повече от добре - "Крушата не пада по-далеч от дървото." Дано психически да издържи "товара" с последствията от него.
В работата си имах случаи на няколко деца, които отключиха психични р-ва от действията на подобни родители. Е, понякога "Пътят към ада е покрит с добри намерения." Но неосъзнатите хора трудно могат да го разберат.


Титла: Играта през 2021
Публикувано от: Target в Ноември 14, 2021, 10:54
Фиорела, Водопроводчика си го е написал много правилно и разбираемо, в живота всичко трябва да се заслужи, естествено понякога хората получават неща които реално не заслужават, докато други се бъхтят за мечтите си и за съжаление получават по-малко.

Уж била психолог, а трябва да си скъсаш дипломата, защото грам не разбираш от това. Водопроводчика не завижда на никой, а дава пример че някои хора в живота от рано са научени или получават старт в живота, аз от моите родители получих възпитание което ми помага да не съм като сегашните олигофрени които отиват на някоя работа и заявяват на работодателя си че ще закъсняват. Естествено и моят баща не ме е учил на нищо с жените, но мен не ми пречи, колкото може човека ми е дал в живота. И като човек познаващ лично Водопроводчика мога да ти кажа че е доста отговорен и повярвай ми не завижда на никой. Кажи ми в поста му къде толкова се споменава че завижда или обвинява другите че нещо не мога да разбера.


Титла: Играта през 2021
Публикувано от: xa.aleksandra в Ноември 14, 2021, 13:44
 За мен едно момче на 15 години е дете, въпреки че му се прави секс и бушуват хормоните, на психически и емоционално развитие си е дете. Когато навърши 18 години и сам си изкарва парите, без нужда от подкрепата на родителите, ако иска да си стои гладен и да си ги харчи за курви. Излишно разглезване е е това и учи, че секса не е удоволствие за двама, а ако си платиш може да получиш каквото поискаш. Другото, което е, това е прекалена близост според мен между баща и син. Ако мен някой от родителите така ми се бърка ще се ядосам и ще се обидя, защо да ми търсят, дори да плащат за секс, аз толкова ли съм зле, че не мога сама да си намеря. Според мен родителят и детето трябва да имат връзка като по-голям и по-малък, а не като двама приятели, които си разменят жени. На нищо не учи този подарък. Мое лично мнение е, че това са пропаднали хора. Замисли се, target, ако имаш дъщеря дали ще искаш такъв готин и отворен момък за зет.


Титла: Играта през 2021
Публикувано от: Target в Ноември 14, 2021, 16:48
Алекс, това какво и къде и с кого си го пъха дъщеря ми за мен лично няма значение, аз може да имам контрол върху нея до 18 и да я възпитам колкото мога, но ако се окаже някоя отрепка аз не отговарям за нея, и да е с някой бед бой дето ще я чука в гъза аз не знам какво и с кого го прави, разбираш ли. Тя ще има свободна воля сама да преценява кое е добре за нея. Както ти сама каза в един момент родителя и детето трябва да се разделят и всеки да си поеме по пътя и да поеме отговорност за своите действия, било то добро или лошо.

Според мен Водопроводчика се опитваше да каже че някои хора са имали някакъв старт в живота дали баща му му е донесъл 2 курви на готово или някой батко го е научил на някакви трикове как да сваля мацки или някоя кака го е отракала. Естествено го има и другата крайност да му остане някаква травма в живота, но всеки човек реагира различно на нещата. Факт е че в днешно време няма почти и кой да те научи на нищо и като цяло на никой не му пука как се справяш в живота и се налага да се научиш на много работи сам, отделно когато си на дъното така да се каже даже и подигравки отнасяш и правиш глупости и ставаш за резил за разлика от хора които натурално им идва всичко и само трябва някои леки корекции да направиш.  


Титла: Играта през 2021
Публикувано от: Fiorella в Ноември 14, 2021, 19:18
@Target,
Може би ще е добре първо да погледнеш себе си. Имаш пропуски още от началното училище. Ще ти дам малък жокер - научи се да слагаш точка, където е необходимо. Изреченията ти са като река, нямат край. Правописът и пунктоацията, яко ти куцат. Какво да ти посоча? Понякога смисълът е в празното пространство между думите, ама на дали ще ме разбереш...

Децата сами избират родителите си и едни от най-трудните, и кармични взаимоотношения са точно в семейството. Да стане човек родител е доста отговорна и не лека задача, иначе сравнително лесно се надува корем. Моделът го задават родителите и обкръжъващата най-близка среда. Детето прави това, което вижда.
Затова се казва, че децата стават или по-добри от родителите си или по-лоши от тях, няма среден вариант.

PS. Между другото, най-разумните, сериозни, осъзнати и осмислени мнения в този форум, които съм срещала до момента са на @Someone!


Титла: Играта през 2021
Публикувано от: xa.aleksandra в Ноември 14, 2021, 20:15
Target, според мен това с лошото възпитание се получава от прекалената  свобода, децата се качват на главата на родителите си, не им правят забележка, примерно това е курвенско, това е безотговорно, трябва да се учи, да се работи, да се уважават по-възрастните, да си помагате и т.н. Това имах предвид.  То детето пак може да е оставено да се справя само и да се учи взима решения само и да поема отговорност за тях, но е важно според мен ако тръгне в много лоша посока да му се помогне, да му се направи забележка. Не мога да кажа, че някой е добър родител като каже, че не му пука за детето му и какво може да му се случи. Надявам се, че ми разбра обясненията.  :)


Титла: Играта през 2021
Публикувано от: btw в Ноември 15, 2021, 03:49
Уж била психолог, а трябва да си скъсаш дипломата, защото грам не разбираш от това.
Бро, когато една жена ти каже, че е психолог, има в предвид, че е прочела 3 стати в гугъл, написани за плебса и ги е осмислила благополучно. И означава, че има добра репутация в бг мама. Тук нали имаше един "психолог", ЙосиВ, дето не мойше да си напише името даже правилно.
Не взимай форумните професии, чак толкова сериозно. Сигурен съм, че ако пуснеш тема за запитване, ще изскочат поне двама трима космонавти от форума


Титла: Играта през 2021
Публикувано от: stone в Ноември 17, 2021, 07:14
Someone, признай си, че си играч, я гледай как сваляш сашето.
- Демонстрираш преселекшън - мене искаха 20-годишни готини мацки да ги чукам ама аз им отказах защото са ми под нивото.
- Като ти задава въпрос не отговаряш, увърташ тип "сложно е", явно знаеш, че това възбужда интереса на жените
- Правиш ДХВ, виж колко съм начетен, защото я надуши, че кълве на еволюционна биология
Да знаеш, тук във форума е имало немалко забивки, навремето идваха повече жени и почти на всяка май й излезе късмета с по някой играч, лично знам няколко примера.
Така че като стане работата, да вземеш да опечеш една тава курабийки и да ги раздадеш на някоя форумна среща да почерпиш.

@ВП моя синковец не ми се ще да го уча наготово. На мен стария не ми е купувал курви. Мисля да го науча как е упорит, борбен, гъвкав и как да изкарва пари, та ако му се прииска да има с какво сам да си плати на курвите. Така е по-сладко.


Титла: Играта през 2021
Публикувано от: Jacob Palmer в Ноември 17, 2021, 10:52
За курвите , не бих почнал да го възнаграждавам и т.н. Ако му се ебът проститутки , да си спестява пари и да ходи да ги ебе колкото ще.
Обаче на 100% бих направил същото като бащата на приятеля. На тея години масово момчетата са девствени , а той с тая тройка с две елитни курви , мега много ще му улесни играта за в бъдеще и ще е с бая точки пред аверите си. Аз познавам хора по на 24+ , които са още девствени и им е все тая , а него на 15 ако го изцедят 2 курви , то сърце няма да му даде да продължи да го кара на ръчка а ше се бъхти да си търси ебане сред съученичките и какичките около него.
П.С. - има ли някой друг който разцъква в снапчат , бих искал да 'обсъдим' нещо за там :D


Титла: Играта през 2021
Публикувано от: Someone в Ноември 17, 2021, 11:08
@stone - Това опит за "амог"-ване ли трябваше да е? :) (шегувам се)

Не исках да пиша повече в темата на малкия, понеже съвсем я "осрахме", но предполагам, че не е кой знае колко трудно да бъде изчистена.

Нали знаете лафа "На човек с чук всичко му изглежда като пирон." - Това е честа странична реакция, когато се вкараме в конретна мисловна рамка (случва се редовно след всяка нова прочетена книга по дадена тема - следващите дни човек се улавя как прецежда почти всичко през въпросната рамка и трябва да е наясно с въпросния феномен, за да се насили да се дистанцира поне малко).

Предполагам, че поради това е нормално "играчите" да виждат навсякъде опити за свалки и специфичните им похвати :)

Не си спомням да не съм отговорил директно на някой въпрос, нито съм казал, че някоя ми е "под нивото" (идеята беше точно обратната - че може да се откаже на мацка, която е "на ниво", по съвсем други причини, нямащи общо с "нивото" й).

Отделно може да има разлика какви жени човек харесва да са около него и с какви му се правят разни неща - невинаги двете неща съвпадат. Във втория случай може просто да ти се доще зверски да "изтряскаш" някоя на момента (дори да ти е дразнеща с поведението си) и после да ти се маха от очите (понеже няма какво друго да правиш с нея - сигурно сте чували и това, че "на проститутката й плащаш не за секса, а за да си тръгне след него"), докато в първия ти е приятно дори и само общуването (и не държиш на всяка цена да "й го сложиш") - зависи си от жените и от настроенията.

Между другото, бих заложил, че г-ца Александра предпочита да я наричат Алекс, а не Сашка (вероятно и точно затова я адресирахте така :) )

Иначе не мисля, че точно този форум е мястото, където човек би се регистрирал, за да търси жени - макар че ми направи впечатление (след като се порових малко), че през годините е имало няколко активни такива, при това общото беше, че почти всички са доста грамотни (на грамотните хора обикновени им "вади" очите, когато другите (не) са такива).Титла: Играта през 2021
Публикувано от: xa.aleksandra в Ноември 18, 2021, 16:01
 Someone, аз си мислех, че нямаш желание да се срещаш с жени, които само да ги тряскаш, защото първо каза, че имаш голям самоконтрол и предпочиташ да се занимаваш с други неща, примерно да работиш върху себе си, отколкото да си с човек, който не си пасвате , второ, защото имаш достатъчно избор да си намериш такава, която да отговаря на още критерии, не само секса. Не помня точно какво си казал, но аз така го разбрах.


Титла: Играта през 2021
Публикувано от: No_excuses1234 в Ноември 18, 2021, 19:20
И на мен ми напомня на същия. Има една горчивина в неговото писание и гледна точка  ;D ;D ;D


Титла: Играта през 2021
Публикувано от: Fiorella в Ноември 19, 2021, 23:28
Бро, когато една жена ти каже, че е психолог, има в предвид, че е прочела 3 стати в гугъл, написани за плебса и ги е осмислила благополучно. И означава, че има добра репутация в бг мама. Тук нали имаше един "психолог", ЙосиВ, дето не мойше да си напише името даже правилно.
Не взимай форумните професии, чак толкова сериозно.

За разлика от вас, аз мога да застана с дипломите и името си! Интересно е, вие какво може да покажете?

Повечето си нямате и най-малка представа от психология!
Психология не е да отидеш на море и да се снимаш по гащи с книга на Фройд или Юнг, и да чакаш лайкове! И при повече от 20 да си мислиш, че си много вървежен или харесван. А после завърнал се у ваше село да направиш обучение как се става Морски мишка #1.


Титла: Играта през 2021
Публикувано от: Target в Ноември 20, 2021, 03:33
Fiorella

Това със снимките, май само мацките го правят.
Иначе бих ти предложил нещо, което ще ти помогне малко с агресивното поведение. Един вид като успокоително.  ;)


Титла: Играта през 2021
Публикувано от: TripleN в Ноември 20, 2021, 14:05
Прекрасната тема, беше тооооооооооотаално ОСРАНА от хиляди тонове офф-топик  >:( >:( >:(


Титла: Играта през 2021
Публикувано от: ultramarin в Ноември 23, 2021, 23:47
Нека се включва и аз с някои неща за онлайн играта в инстаграм.


1.На профилът е добре да бъдеш с името си, а не да пише нещо от рода на "gamer4o87". Защо е това? Защото вдига в пъти шанса да ти бъде отговорено ако си писал на някоя, както и това да ти отвори профила. Все пак е супер инфантилно да си с никнейма ти от 10ти клас, когато си бил геймър-чекиджия, а и се създава чувство на недоверие още като прочете това "gamer4o87".

2.Добра профилна, направена от хубав телефон. Много момичета няма да си направят труда да ти отворят профила, когато снимката ти там е с лошо качество или лоша като цяло. Под лоша като цяло имам предвид да е направена на тъпо място, с тъпи дрехи, да се вижда неизмазаната стена зад теб и т.н. Най-добре е да се вижда лицето и очите, за да ги провокираш да ти отворят профила. Друго, което може да изманипулира момиче да ти отвори/погледне профила, е това снимката да е достатъчно цветна и да примами окото. Това работи за всичко - окото винаги търси най-цветното.

3.Това,което водопроводчика описа е супер ключово. Може да си правиш рапорта (да дадеш отговори на най-важните въпроси, които я интересуват) в инстаграм, когато профила ти е пълен и излъчва целия ти живот. Аз дори създавам много по-дълбока връзка в чатовете, отколкото на живо. На живо е достатъчно да направиш някакво добро бързо впечатление и после инстаграма да ти свърши останалата част.


4.Мъжките хобита са добра идея, но само добра. Не е достатъчно да напълниш профила си само със снимки от фитнеса, боксовата зала или снимки на спортни коли. Може да субкомуникираш самодостатъчност и мъжественост, но не е достатъчно. Момичета не ги интересува това. Тях ги интересуват пътувания, екзотични места, морета, хубава храна, вино, романтика, вечери и т.н - интересен лайфстал като цяло.
Ако успееш да комбинираш мъжките си хобита с второто, се получава много добра комбинация. Когато момиче ти погледне профила и види това, се създава впечатлението, че ти живееш нейния идеален живот за който тя мечтае! Може да бъдат манипулирани момичетата много долно по този начин, стига да имаш нужните снимки и да си ходил по такива места. Ще те последва, ще се заиграва със сторитата ти -  ще се навърта около теб, дори и да не търси директна комуникация. Ще се захранва с твоя живот.

5.Груба грешка е качването на прекалено много снимки, особено комбинация с безсмислени мемета. Често виждам профили на мъже с по 500 публикации.. Тези хора явно живеят за и в инстаграм. Нали не вярвате, че някоя яка мацка ще си играе да рови из между тея 500 поста? Ще скролне за 2-3 секунди и като не фокусира нещо интересно ще ти затвори профила най-верояно завинаги. За това симплификейшън! Премахване на всякакви повтарящи се снимки, като например 10 подобни снимки от фитнеса,
направени за 3 месеца. Ходил си на кафе с приятели - хубаво, качи две-три снимки с приятели, за да се види, че си социална личност, но ако са 5 става тъпо и води до повторения. Целта е с малко снимки да субкомуникираш всичко хубаво, което се случва в живота. Инстаграм все пак е за това - да покажеш най-доброто от живота си, а не например да се снимаш как оправяш някоя кола омазан с масло или как цепиш дърва на село - много такива снимки мяркам там. Ебаси идеалния живот - всеки има кола и цепи дърва за зимата. Друго - ако обичаш котки и кучета, е добре да го покажеш. Целта е да излъчиш целия си живот в целия си блясък и да привлечеш себеподобни.


6.Добра идея е да пишете на "топли" момичета. Ако например сте се добавили в инстаграма, е добре да се изчака няколко дни, за да има време да си харесате някоя снимка, да си поиграте със сторита и разни подобни дреболийки. Така като й пишеш, ти не си някой напълно непознат и шансът да бъде по отворена се вдига, докато ако й пишеш на секундата след като се добавите например си е студен опит.


7.Тиндъра в по-малките градове е пълен таш*к. Там попадам все на някакви грозни и отчаяни или на откачалки. По-хубавите са си сложили инстаграмите там и ловят последователи. Отговарят ти малко, колкото да те зарибят за инстаграм или да се позабавляват и после изчезват. Фейсбук съм го отписал окончателно, тъй като дори баба ми има профил там. За това по мое мнение инстаграма е най-доброто място за ловуване в днешно време.


8.Тук ще очаквам решение на един мой проблем.

Преди да пиша на момиче, обхождам профила й за няколко секунди, преглеждам сторитата й и си правя някакъв груб психо профил за нея, с който да напипам точната реплика, с която да й пиша. Да - тук при мен се налага да влизам с най-различни оупънъри, тъй като няма фактори като език на тялото, глас, увереност и т.н. Без добра реплика се получава таш*к работа при мен. Най-ефективно и непринудено се получава, когато й коментирам нещо на някое стори и от там тръгва разговор, но действието се развива много по-бавно отколкото ако съм й писал "Хей, харесваш ми, изглеждаш добро момиченце".
И въпреки анализите и проучванията ми, пак не мога да нацеля точната реплика/подход и се дъня брутално с момичета, които са по-долу от мен, само заради подхода ми.

Целия ми стил и презънс е, че съм в позицията на силата и селектора, срещам проблеми с директността ми. Спортен тип съм, 85кг, минавам по-скоро за атрактивен, отколкото грозен. Някак не ми идва отвътре да разтягам индиректни локуми и глупости, а искам директно към целта. Когато го правя, се получава някакво пренатягане, дори когато момиче ми е писалo директно първа "Хей, секси". Пак вкарвам яко пул-ове и я пренатягам.Когато ми пишат "Познаваме ли се" отговарям с "Не, просто ми хареса палавата ти муцунка и те добавих(последвах)/ Не, сладка си, харесваш ми/ Не, ама ще те крада, харесваш ми". Когато пиша на някоя пак използвам подобни "Хей, сладка си.. харесваш ми ;) " - все някакви такива мощни пул-чета за здравей. Тъпото е, че на живо тоя стил ми носи добри резултати и фреймът на селектора си личи още от първото ми изречение, а и стилът ми на обличане и мъжката визия - коженото якe, голата
глава ми вдигат ранга. Не че го вдигат те сами по себе си, а са допълнение към образа ми.


Титла: Играта през 2021
Публикувано от: stone в Ноември 24, 2021, 06:51
Преди да пиша на момиче, обхождам профила й за няколко секунди, преглеждам сторитата й и си правя някакъв груб психо профил за нея, с който да напипам точната реплика, с която да й пиша.
Много времеемко ми звучи това. В сравнение с тиндера, където само суайпиш - леви-десни, леви-десни, да вървим напред!
Между другото, чел съм, че тиндера те даунгрейдва ако суайпиш по 100 пички наред без да дискриминираш. По-добре било да харесаш около 25, след няколко дни пак 25, и така. За съжаление, точноте алгоритми са тайна - някой ако знае нека каже.
При бъмбъл пък, не знам това дали го има в бг, но в америка е голям конкурент на тиндер, тази година излезе пъблик на борсата с $8 милиарда капитализация, там една жена е СЕО и била заложила още по-гаден алгоритъм: ако не харесваш профилите на разни дебелани, негърки, циганки, и други антисекси елементи, те маркира като мъжко шовинистично прасе, и след това не ти пуска профилите на готините пички. Понеже имала мисия да помогне на всяка жена да намери желания мъж. Като че ли всички актисекси жени заслужават готин мъж, ама както и да е, това е проблем на загниващия запад, при нас този апп май не е популярен.

А някой да играе в LinkedIn? Наскоро един приятел ми каза, че наебал няколко оттам. Питах го как, заговарял ги според СВто им, гледал да има нещо общо и ги канел на кафе или на обяд уж да говорят нещо за бизнес, за кариери, да ги питал нещо за тяхната фирма, и ако има вайб на живо вече превключвал на игра. Вижда ми се губене на време, защото те нямат и снимки на тялото, а само на лицето, кой знае на какви кучета можеш да попаднеш. А и ввднъж чух две колежки да си говорят пред офиса, едната вика някъв ме сваля в линктина, представяш ли си, а другата вика баси идиота.

Последно, като теглиш чертата, какъв % успеваемост има инстаграма? Това едва ли можеш да отговориш, освен ако не си си записвал данните в ексел, де. И след това да сметнеш - прекарал съм Х часа в суайпене, писане, мислене на креативни опънъри, качване на снимки, и съм наебал У путки като отплата за този труд.
Или пък отворил съм Х мацки, от тях У ми отвърнаха, от тях Z излязоха на среща, и от тях наебах ?


Титла: Играта през 2021
Публикувано от: ultramarin в Ноември 24, 2021, 14:57
Амии, често казано профилът ми е от месец и малко отгоре. Доста време загубих в ровене и правилното му структуриране, но така и така бях карантина и реших, че сега е момента.  Най-добре щеше да е да качвам постепенно снимки от различни пътувания и събития, с които да поддържам заблудата, че в момента ми се случва това т.е че живота ми е интересен в момента, но аз качих всичко в рамките на месец, което си е грешка. Иначе почти всеки ден ми пишат разни малки 15-20 годишни (не са фейкове, реални профили) от различни краища на България и то ми влизат доста тежко от рода на "Здравей, секси/ Здравей сладък" и разни подобни.  Ама кел файда. Минало ми е времето да търча по к*рви в други градове и не ми се занимава. Иначе по мои груби сметки, ако тея дето ми писаха и с които имахме много добри чатове са от един град, то мога около 7-8 да опъна за месец. Но съм се лигавил с много за тоя месец - имам около 60 опита/лс-та от 16 годишни до 50 годишни. Все още опипвам почвата, но като гледам тук е много по-лесно, отколкото в тиндър, поне за мен. Както казах, имам що-годе добра мъжка визия, съдейки от тея малките дето ми пишат - те поне са честни и можеш да разбереш колко си от 1 до 10, както и от лелките -  те също са директни.
Иначе за тоя месец ударих 2, които бяха наблизо, а с други 3 си писахме мръсотии и си пращахме голи снимки. Чудих се дълго какво да ги правя и реших да изградя малко по-дълбока връзка (рапорт) с тях, че да си спечеля време, докато се реша дали искам да си правя турне из България с колата. Това е, което съм научил за месец и няколко дена в инстаграм.

А тоя тиндър го изтрих и не искам да го коментирам повече. Ако се преместя в София, тогава ще го инсталирам и отдолу ще напиша пак "Just a fun, nothing serious, but who knows....." - както преди, пък която иска да ме мачва.

Очаквам добрите онлайн играчи да кажат дали върви директния ми стил в инстаграм, с репликите, дето описах или трябва да еволюирам до малко по индиректен.
От родния ми град много внимателно добавям момичета и то по 1-2, тъй като не искам да се ос*ра като сложа бързо картите на масата като това, че съм й писал, щото е сладка или щото има палаво-закачлива муцунка. Не върви да пиша днес на 10 момичета от моя град и след 1 седмица да са ме отрязали 50 от тях и примерно само 20 да са ми отвърнали и да са влезли в играта с мен. След месец примерно няма да има никви таргети и трябва да напускам града..  ;D  


Титла: Играта през 2021
Публикувано от: Fiorella в Ноември 24, 2021, 18:55
Преди да пиша на момиче, обхождам профила й за няколко секунди, преглеждам сторитата й и си правя някакъв груб психо профил за нея, с който да напипам точната реплика, с която да й пиша...

Давам ти безплатен жокер.
То как да откаже човек на такъв "КОЛЕГА" профайлър, който прави психопрофили без проблем...

"Zdrasti… Mnogo si qka… Eho, kotence… Opa…
Ne otgovarqsh shtot nqmam pari, nali?!"


И споко бе, като не ви върже някоя професионална Линдълка ️има 7 милиарда души! И повече от половината са жени!
Все някоя ще се излъже да ви пусне в собствения си филм, където често влизат статисти, които просто искат да се разходят из декора ѝ с идея и предложение за главна роля, и тлъст емоционален хонорар от нейна страна. Така че все с някоя ще правите секс и ще гледате същите сериали. Успокойте се!


Титла: Играта през 2021
Публикувано от: ultramarin в Ноември 26, 2021, 01:40
Нека се включа с още нещо:
- Не следвайте само момичета в инстаграм. Нека има и мъже-приятели, тук-там някое по-грозно момиче, както и известни личности, като Арнолд, Меси, Роналдо и т.н. Ако са само момичета, особено красиви, е ясно на всички, че профилът ти е създаден с цел лов на мацки т.е ти си играч. Като лапне някоя по теб, то бъди сигурен, че ще ровичка в профила ти и ще те сканира. Не че е лошо да си с етикет играч, просто губиш по-нискоранговите от 8-9-ки момичета така и става по-трудно, защото бавят секса на макс от притеснение, че ги искаш само за това, или пък защото друго не могат да ти предложат освен секс и го държат дълго. Накратко - като си "играч" те търсят "играчки", а като не си играч имаш всички, без 8-9-ки. Пак може да имаш 8-9-ки, но е трудно.
Качването на снимки с разни знайни и незнайни момичета, както гледат да се изфукат много от момчетата, които виждам в инстаграма отново води до същото - аз съм играч. Или пък дори може и да е нийди, ако си личи, че не се познаваш с момичетата, а се фукаш само.


Титла: Играта през 2021
Публикувано от: MinimumSyndicat в Декември 01, 2021, 11:21
Всъщност какъв успех имате с Тиндър през последните 1-2 години? Ама честно.

2016-2017 играх в Тиндъра и беше супер. Имах доста мачове, момичетата ми отговаряха, имах срещи и повечето от срещите бяха ф клоуз. Супер яко. Много добре си прекарах тези две години благодарение на Тиндър приложението. Трябва да се отбележи, че по това време апп-а не беше много популярен и имаше много малко профили. В началото като се регистрирах не бяха повече от 1500-2000 женски в София на радиус 50 мили, хаха..

Изтрих си профила. 2019 пак реших да се регистрирам. Много повече профили, много повече пички с много добре направени снимки, но въпреки това мачовете бяха с пъти по-малко в сравнение с 2016-2017, както и много по-рядко ми отговаряха.

Наскоро пак се регистрирах. Мачовете още по зле, но забелязах, че има 10-на момичета, с които се мачвам всеки път. От 5 години си седят с едни и същи снимки, само дето са сменили описанието в профила. Запомнил съм ги. Отговарят банално с по 2-3 думи и спират да пишат.

Пълно е с фейк прифили тип пиченце от Мексико за 3 дни в София, която се е снимала на плажа по бански.

Общо взето тиндъра е пълна боза в момента, освек ако не си топ ... 5-10% на външен вид. По-скоро 5%, защото жените пропускат 95% от мъжете.
Тиндър казват, че съотношението жени:мъже е 3:1, но реално е +5:1.
Махаш ботовете.
Махаш забравените акаунта на момичета, които са ънинсталнали апп-а, но не са изтрили акаунта си.
Махаш тези, които фармят последователи за инстаграм.
Махаш дебелите и грозните.
И остава някакъв мнооо минимален шанс да излезеш с добре изглеждащо момиче веднъж на 3 месеца.

@ultramarin  
Цитат
Както казах, имам що-годе добра мъжка визия, съдейки от тея малките дето ми пишат - те поне са честни и можеш да разбереш колко си от 1 до 10, както и от лелките -  те също са директни.
Мен лелките винаги ме рейтват по-високо отколкото малките. Казват ми хубава коса, очи, мускули, хубавва кожа... и това е защото имат по-ниски критерии. За лелките дори не ти трябва интересен начин на живот, а просто приятна визия и да може да счупиш няколко лафа.

Виж при момичтата до 24-25 е доста по-трдуно да изпъкнеш.

Тия 7-8 ако не са много далеч може да ги зарбияваш да ти одват на гости или да ги взимаш с колата за по 1-2 седмици. Яко секс и после се прибират.


Титла: Играта през 2021
Публикувано от: ultramarin в Декември 02, 2021, 16:02
"Мен лелките винаги ме рейтват по-високо отколкото малките. Казват ми хубава коса, очи, мускули, хубавва кожа... и това е защото имат по-ниски критерии. За лелките дори не ти трябва интересен начин на живот, а просто приятна визия и да може да счупиш няколко лафа.

Виж при момичтата до 24-25 е доста по-трдуно да изпъкнеш.

Тия 7-8 ако не са много далеч може да ги зарбияваш да ти одват на гости или да ги взимаш с колата за по 1-2 седмици. Яко секс и после се прибират."
-

И на мен често ми пишат лелки 38-45 годишни точно с нещо от рода на "Готин и красив; Здравей, красив си; Здравей, хубаво тяло; разни намигания " и други подобни. На които колкото пъти отговорих с "Здравей, и ти имаш красиви.... гърди/дупе/секси тяло - то всички без една спряха да ми отговарят. Не знам защо се получава така, уж си го просят, а като ги пулна малко по-силно и бягат бързо. Много мразя да играя индиректно с такива и да разтягам локуми, да говоря за непродуктивни бейзик неща. Нали се предполага, че щом ми пише така, значи иска хуй. На живо през годините винаги е имало хуй в устата, когато са ме атакували толкова директно.
Малките (16-22 годишнитете) пък са една идея по-закачливи  при мен и индиректно се закачат, за да им пиша. Гледат сторита, реакват на тях, или пишат нещо от рода на "Къде е това място, познато ми е" - с цел да започне дискусия. Обаче пак - при мощен пул от моя страна, ми се дърпат. Аз се научих вече, де. Не ги натискам толкова бързо още на петото изречение. Коментирам нещо по сторитата им и така тръгва натуралнна дискусия и от там лека-полека се случват нещата. Мисля да включвам от време на време разни анкети за простотии разни, с цел да провокирам коментари и реакции от тях и така да става още по-натурално всичко - все пак тя ми е писала първа, а не аз да тръгна да я свалям.

А за тиндъра... както казах преди няколко поста, е ташак работа. Същото, което и ти описа. Не можах да хвана хубавите времена, когато се ходеше по срещи там по-лесно. Сега е пълно с гусита, фейкове и такива дето си търсят фенчета за инстаграма. Пълна загуба на време с едно изречение.


Титла: Играта през 2021
Публикувано от: Target в Декември 05, 2021, 15:00
Водопроводчика е направил страхотна тема, но аз лично бих я разгледал по-подробно и бих добавил няколко неща:

- Относно онлайн играта - Това е ефективен метод за ебане, но само за определени хора. Важно е как изглеждаш и тук никакви фреймове не могат да ти помогнат, понеже ако не изглеждаш по-определен начин няма и да ти отговорят мацките. Под определен начин се има предвид това да имаш стил, излъчване на бед бой, да изглеждаш симпатяга в лице. Тялото ти може да помогне, дори в в голям плюс, но лицевото излъчване за съжаление играе голяма роля в това. Има мъже които в тяло не са кой знае какво, но в лицето са симпатяги и съответно им отговарят повече, това са реалните факти. Лице в стил добряк, робот или хейт вайб не се приемат добре в онлайн играта.  

- Онлайн играта е добра, но само във Фейсбук и Инстаграм. Там имаш повече опции да пишеш, да качваш сторита, един вид дава по-добра представа за теб, докато приложенията за запознанства като Тиндер и Бадуу са много зле. Колегата по-горе е писал че тези приложения, когато навлизаха бях нещо интересно, но като всяко друго нещо и то беше развалено. Масовата комсумация наложи някакви нови стандарти. Започнаха да искат пари за буустове, отделно много профили са фейк, други са някакви останали стари акаунти. Най-лошото е че тези проложения ни вкарват във фрейма на КАТАЛОГА. И когато трябва и жени да ни избират като каталог, тогава 95% от мъжете са извън играта. Никога не бива това да става иначе оставяме всичко в ръцете на мацките, а тогава става лошо. Не казвам че приложенията не работят, но от информация на колеги и свой опит бих казал, че ако не си от София или не си в топ 5% на мъжете вътре няма никакъв шанс. Успехите са много относителни в тези приложения, да не казвам никакви.

- Относно Дневната игра- там положението е трагично за повечето: На всеки е ясно че няма как да сме играчи всичките, но доста мъже не знаят как правилно да играят. Гледали някакви клипчета на онези смешници от РСД или някакви там псевдо играчи от нета и вече решават да експериментират. Да де ама тук е друг манталитета, тук мацките лесно се плашат ако правиш брутални експерименти, не казвам че не трябва да се експериментира, но трябва да е по-внимателно. Не че ще те бият някъде ами само ще си хабиш сетовете и няма да получаваш резултати.  Стилът с който играеш е различен при всеки и нека всеки открие кое най-правилно работи за него. Иначе си има неща които често се правят и те прецакват като например кофти глас, слаб вайб, гледаш като робот, не знаеш какво да кажеш поради беден речник, набиване в мацката твърде много или си твърде далеч от нея, липса на цел и фокус в разговора, неумения за флиртуване. Отделно трамбоването по улиците и то в компанията на 5-6 коча, това е страшно скапано и показва нисък ранг. Излизането с цел игра също е зле, но ако ще се прави то да е с крило, че сам да излизаш да пикапиш не е много ок, освен ако не си начинаещ. Другото Водопроводчика го е написал. Както казва важното е и да се забавляваш в сета.

- Относно външния вид - тук са много относителни нещата, но истината е че той е ВАЖЕН. Когато сваляш мацка където и да е, тя първо гледа външния ти вид и дали се вписваш поне в минималните й критерии, съответно и ти гледаш мацката поне малко да става. Тренировките и диетите ще ти донесат хубаво тяло, което е в плюс и ще има съответно по-добро привличане. Прическа и дрехи също ще ти изградят един готин стил който или ще ти помогне или навреди. Така че много внимателно подбирайте как ще изглеждате.

- Пари и Начин на живот- Тук не се набляга достатъчно над това и е нормално иначе доста мъже ще се откажат да пикапят и да свалят като цяло жени. Не че и това не се знае, но понякога някои неща се бъркат.
Парите са важни, те са средство с което можеш да си позволиш определени глезотийки, като например по-хубава кола която в днешно време си е важна, като цяло е важно да има автомобил, аз лично нямам и това отчасти ми пречи не че ме афектира, ама ако искаш с мацката да се усамотите или да отидете да се разкарате някъде е по-удобно. Отделно с парите си купуваш по-хубави дрехи и аксесоари и телефон и най-вече жилище. Стандарта на живот се вдигна доста и за съжаление се налага да се адаптираме. Относно начин на живот, ами ако живееш като темеруд, не общуваш с хората и си асоциален, нямаш никакви интереси и хобита, трудно ще ти е с мацките и като цяло в живота. Това е важно, понеже реално ние търсим мацка с поне малко общи интереси, и ако ние реално нямаме никакъв живот това ще ни пречи и в подбора с мацките, дори и най-смотаните мацки няма да тръгнат с теб ако животът ти е провал. Относно парите, не казвам че трябва да бачкаме професии и да вземаме над 5 бона месечно за да сме ок с мацките, но това е голям плюс в отношенията с тях, естествено трябва и добре да инвестираме парите си , а не да търсим златотърсачки. Но в днешно време е не че ви делят 2 вагона с книги, а 2 вагона лайфстайл.

- Фрейм - ето тук е голям проблем, много се говори за фрейм, но при всеки е различно понятието. Ще се опитам да резюмирам:
За да имаш изобщо някакъв фрейм, трябва да имаш принципи в живота, да знаеш как да се защитаваш, да знаеш какво искаш от живота и най-вече да не се влияеш от чуждите мнения освен ако не са градивна критика. Примерно ти искаш да пикапиш с цел да си намериш гадже, а някакъв ебач от форума ти казва че е по-хубаво да въртиш 3 мацки и да си правиш кефа. Ако теб не те кефи това или иначе казано не е твоето нещо като цел в живота, му казваш да го духа. Все пак това е неговия път, а не твоя. Трябва сам да стигнеш до някои изводи, най-често става по трудния начин, иначе няма да ги осъзнаеш някои работи.
Много е важно да си уверен в себе си, защото няма да успееш в живота така както искаш или винаги ще избиваш комплекси от липса на нещо. Подхождаш към жените с цел да се забавляваш с тях и да ги ебеш, никога не трябва да си казваш че не заслужаваш дадена мацка, освен ако няма обективни причини за това.
Всякакви фалшив мантри за това че си най-велик и добър са безсмислени. Вместо " Аз съм готин играч" можеш да използваш нещо по реалистично " В момента не съм достатъчно добър, но с труд и адаптация ще стана по-добър", защото не можеш да излъжеш подсъзнанието си.

- Относно Инфото за жените в нета- в последно време се навира на това как е по-добре да и сам и как разни общества на Ред пила и Мигтау съветват мъжете да седят далеч от мацките и как едва ли не ако не си уцелил от генетичната лотария те чака лош живот. Не че не се говори и истини в тези общества, но са много изкривени и повечето мъже са като овце и приемат съветите за чиста монета, това ги озлобява и ги по този начин ги отдалечава от решаването на проблема в живота им. Жените не са най- важното в живота, но са важна част от него и ме можем без тях. Другото а глупости. Подбирайте много внимателно информацията си или сте прецакани, казвам го като човек който е влизал в такива глупости и познавам играчи влизащи в такива глупости и после трудно се връщат към правилното мислене.

И най-вече отидете на Уоркшоп при Илиян и Слеъра за да ви се помогне !

Ако някой има нещо да добави или да каже че не съм прав, да го направи.  


Титла: Играта през 2021
Публикувано от: S_C_S в Януари 01, 2022, 22:33
Ред Пил е неомалтусианска простотоия. Не се връзвайте на такива неща.