Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването => Темата е започната от: BERSERK в Декември 31, 2021, 12:54Титла: Някои размишления върху играта
Публикувано от: BERSERK в Декември 31, 2021, 12:54
Ще нахвърлям тук някой мои мисли и отговори на част от въпросите, които често получавам напоследък. Който иска може да се включва да допълва или задава нови въпроси. Ще отговарям, когато имам време.

И така – ситуацията в днешно време се промени доста от това, което беше преди само две-три години. Влияе ли това на играта и как?

Предположение: Играта умря. Няма смисъл да се занимавам с пикъп след като найт гейм няма, а мацките носят маски навсякъде.
Отговор: Невярно.
Игра ще има докато има мъже и жени. Дали ще го наречете свалки, пикъп или дейтинг – единственото условие за да има игра е да има мъже и жени. Всичко друго са обстоятелства.

Предположение: И все пак играта много се промени. Не е както беше преди пандемията
Отговор: Вярно.
 Найт гейма умря, за сметка на това онлайн гейма набра доста сила. Дей гейм винаги ще има. Едно от основните качества, които се изискват в играта е адаптивност. Обстоятелствата могат да се променят постоянно. Това което се иска, за да имаш успех в играта е – на първо място стабилен МЪЖКИ фрейм (който не се променя при никакви външни фактори) и след това адаптивност за да нагодиш играта (външната) към променящите се условия. За мен лично периода от пандемията насам е най-успешния ми в играта. И като бройка и като качество на мацките. Новата среда и препиядствията ми подействаха мотивиращо и резултати не закъсняха. Разбира се беше нужен известен период на адаптация.

Въпрос: Навсякъде се говори за мъжки фрейм. Какво точно се разбира под това нещо?
Отговор: В понятието мъжки фрейм включвам всички ментални качества, които са нужни за да бъдеш успешен мъж в живота. Играта е естествено продължение или по скоро изразяване на тези качества при общуването със жени. Тук включвам неща като воля, мотивация, самодисциплина, хъс, смелост, непреклонност пред трудностите и адаптивност към промените.
 До голяма степен тези качества се развиват, когато не си склонен да отстъпиш от това което искаш – било то в карирата, играта, спорта, който практикуваш. Винаги при трудности и препиятстивя има два пътя – да направиш компромис със себе си и да се предпазиш, или да продължиш напред въпреки болката,  дискомфорта и несгодите през които преминаваш. Втория път развива горните качества. Мъжкия фрейм се изгражда преди всичко, когато не си склонен да се щадиш и да правиш компромиси със себе си. И това не вкючва само играта, а живота като цяло. Всяка ситуация, в която избираш прекия път нанася пукнатина във фрейма ти, макар и да не го озсъзнаваш веднага. Това лъсва най-лесно, когато си в сет ;)

Въпрос: Как така говорим за непроменлив фрейм, а пък играта трябва да се променя и адаптира? Звучи объркващо.
Отговор: Фрейма като сбор от твоя майндсет, качествата които посочих горе и границите които си начертал към външния свят не зависи от външни фактори. И би трябвало да върви в една посока независимо от обстоятелствата. От друга страна външната игра се влияе силно от обстоятелствата и трябва постоянно да се адаптира.

Въпрос: Кое е по-важно – фрейма или външната игра?
Отговор: В пикъпа и двете. Силен фрейм без добре калибрирана външна игра ще доведе до загуба на мацки, въпреки че имаш качества. Те просто няма разберат за тях. Тоест презентацията ти ще бъде лоша, въпреки, че продукта ти е добър. От друга страна много добра външна игра без добре изграден мъжки майндсет ще доведе до много контакти с мацки без реални клоузове и връзки + много фейкове. Когато презентацията е добра мацката може да се кефи в сета, но колкото повече напредваш към клоуза, толкова повече ще излиза наяве кухото съдържание зад добрата обвивка. И от там – тя се кефи в сета ама не дава контакти, или дава телефон ама не вдига после. Споменавал ли съм че истинската игра започва от първата среща?

Въпрос: Как да адаптирам играта си без да променям майндсета си неативно
Отговор: Да приемем че имаш добре изграден мъжки фрейм, или си в процес на изграждането му. Когато условията се променят  - тоест има локдаун, няма найт гейм и тн тези качества не се влиаят. Ти оставаш все така целеустремен и търсиш начини да подобриш играта си. От там идва естественото следствие -  адаптация на външната игра. Например – правил си основно найт гейм, имаш добре изградени рутини, език на тялото, овладял си кино екслацията. Сега ще ти се наложи да минеш на онлайн гейм – където се започва със снимките, а след това с репликите които използваш преди да се мине на същинската игра. Изграждането на нов тайминг и рутин е трудно. Но стигаме до горната точка – да направиш компросмис или да продължиш да упорстваш докато намериш правилното решение за теб. Ето как адаптацията на играта води и до укрепване на фрейма.
Друг пример – правиш дей гейм в мола. Сега мацките са с маски. Може ли да се играе? Да може. Но играта трябва да се адаптира към тези условия. Това е трудно. Но точно трудните условия за игра дават най-голямо предимство на по-бързо адаптиращите се към тях.

Въпрос: Това е класика - Влияе ли външния вид на играта?
Отговор: Влияе, но не по начина, по който си представят повечето мъже.
Има няколко неща, които биха се отразили много негативно на играта още в началото и това са крайностите във външния вид. Такива крайности са – ако си много нисък (под 1,60) или много виок (над 2 метра) -  всичко останало е ок. Ако си дебел и имаш паласки – това показва слаба воля и ниско себеуважние. Носенето на мърляви,скъсани или дрипави дрехи показва същото. Всякакви телесни миризми и липсата на лична хигиена биха били причина за загуба на сет преди още да е започнал. Прекалено напомпано с химия тяло обикновено показва комплекси и също не се приема особено добре (с изключение на някои специфични типове жени).

Жените нямат скала за външност и не съдят за мъжката хубост така както ние съдим за женската. Ако не попадаш в горните крайности сета ще зависи основно от играта ти. От тук следва въпроса: Ако не съм в крайностите горе, трябва ли да продължа да развивам външния си вид. И отговора е да. Но не заради жените. Когато развиваш тялото си, избираш най-добрите за теб дрехи (не най-скъпите), тренираш и се подобряваш – това води до развитие на себеуважението ти. От там укрепва и фрейма и презентацията ти в сета. Ето още един начин , по който промяна във външното влияе положително на майндсета ти.

Ще продължа когато имам време , или когато се съберат въпроси. Пожелавам много успехи в играта през новата година на всички тук.


Титла: Някои размишления върху играта
Публикувано от: The_Doctor в Януари 01, 2022, 15:17
Поздравления за темата, Берсерк!
Играта си я има и винаги ще я има. Но с онлайн свалките не мислиш ли, че има доста сбъркани неща? Там практически единствено и само добре направените снимки са от значение. Буквално може да си абсолютен тъпагьос, който не може да върже две приказки на кръст и  никога за нищо на света не би заговорил момиче дори в нощно заведение, та какво остава на улицата, но заради хубави снимки почти всеки ден да имаш възможност да излизаш с различна. Естествено на реалната среща нещата излизат на яве и всичко приключва скоропостижно. Но въпросът е, че такъв човек успява да излезе на среща, а като нищо и някоя да му върже. При липса на онлайн игра подобни биха останали с надеждата и мечтите към някоя от социалният им кръг. След това отиваме на образа на един абсолютен играч - мъжкар, алфа или както искате го наречете, харизматичен, спокоен и уверен човек, който например няма читави снимки. При подобен шансът за успех в онлайн играта е почти 0%. На скоро в една фитнес зала гледах двама, които повече се снимаха, отколкото тренираха. Единият даже май два пъти си смени тениските. То не бяха прически, то не бяха бради. А иначе с едни меки гласчета. И подобни на тези са актуални в интернет пространството. А на живо единствено биха хвърляли плахи погледи към някоя девойка, надявайки се да ги забележи.


Титла: Някои размишления върху играта
Публикувано от: stone в Януари 02, 2022, 09:42
За много години, лъвове! Много успехи пожелавам на всички през 2022!
Берсерк, адмирации за труда, който си си направил да напишеш тази тема. Това, което мога да добавя е, че и нощна игра има. Между празниците бях сам няколко дни и викам я да ида на дискотека - ами пълно си беше, и мацките (разбира се) не бяха с маски. Но на входа искаха сертификат, така че една голяма част от аудиторията отпада. Не съм дърпал много, излязох ей така да пия нещо и да позяпам, мен ме мързи вече да дърпам. Обаче възможности има много. И конкуренция бих казал почти никаква. Никой мъж не видях да дърпа. Всичките си стоят с компаниите, с които са отишли, и позират за тагване у фейса.
Инак имаше пичове, каквито описва доктора - с брадите, прическите, дрешките от списанията - ама позьори, не играчи.
Аз заговорих 2-3 колкото е така да се намеря на работа. Викат наздраве момичетата, отговарят като ги питаш нещо,  ама чак малко като стреснати, явно не е практика често да ги дърпат по заведенията и може би са отвикнали. Отказах се като си помислих, че има да се надвиквам цяла вечер, да измислям шеги да ги забавлявам, да се потя да танцувам, да купувам пиене, и накрая я дадат, я не, ама това си е мой проблем, че ми липсва мотивация. Инак предполагам спокойно може да се вземе поне телефон и после да се излезе вече насаме с една и да се клоузи.


Титла: Някои размишления върху играта
Публикувано от: MPUA в Януари 02, 2022, 19:38
Хубава тема :) Адаптивността действително е много важно качество. Чувах мои приятели да се оплакват, когато беше първия локдаун - няма дискотеки, къде да се запознавам с мацките? Няма кафета и ресторанти, къде да я заведа на среща? Как да поддържам форма, като нямам време? Реално всичко опира до желание и адаптивност - играта на улицата никога не е спирала, дори когато е студено, просто тогава е малко по-трудно да задържиш сет. Няма кафета? Това е идеален повод да я заведеш у вас, просто трябва да се отиграе че не отивате за да правите секс, а защото всичко е затворено и това го налага. Оправданието с липса на време също ми е любимо. Ако не работиш хоум офис, можеш да си нагласиш така маршрута, че да отваряш всеки ден по 30 мин поне за форма. Сутрин и след 17-18:00ч. на метрото на Сердика, Софийски и парадайз гъмжи от сетове - просто трябва да действаш мигновено, защото обикновено бързат за някъде (разбира се, не говоря да седиш на входа като тези които раздават флайъри).

Тъй като си оставил темата отворена за дискусии и въпроси, аз имам един към теб, тъй като те познавам и знам че имаш завидни резултати. Според мен колкото повече човек навлиза в играта, респективно има резултати, толкова повече този адреналин, който тя ни доставя, започва да ни действа като дрога. Без съмнение чувството е уникално - свършваш работа, прибираш се и заговаряш красиви жени, взимаш телефони, после излизаш на срещи и спиш с тях. Проблемът при мен е, че аз се пристрастих към това чувство. Пристрастих се дотам, че това се превърна в единствената ми мотивация да чакам следващия ден, мислейки кога и къде ще изляза да отварям. Респективно, когато поради някаква причина не мога да го правя, се чувствам зле - например сега през зимата, когато няма толкова много сетове по улиците (аз не практикувам найт гейм), във връзка съм или поради някаква друга причина. Така усещам, че оставям настроението ми да зависи от определени външни фактори, респективно отслабва вътрешната ми игра, което също е важно. Бих се радвал да споделиш какво решение виждаш за този проблем.

За много години на всички пичове!


Титла: Някои размишления върху играта
Публикувано от: BERSERK в Януари 03, 2022, 11:14
Радва ме, че се получава добра дискусия. Събраха се все добри мнения и ще опитам да отговоря на всички.


Играта си я има и винаги ще я има. Но с онлайн свалките не мислиш ли, че има доста сбъркани неща? Там практически единствено и само добре направените снимки са от значение. Буквално може да си абсолютен тъпагьос, който не може да върже две приказки на кръст и  никога за нищо на света не би заговорил момиче дори в нощно заведение, та какво остава на улицата, но заради хубави снимки почти всеки ден да имаш възможност да излизаш с различна. Естествено на реалната среща нещата излизат на яве и всичко приключва скоропостижно. Но въпросът е, че такъв човек успява да излезе на среща, а като нищо и някоя да му върже. При липса на онлайн игра подобни биха останали с надеждата и мечтите към някоя от социалният им кръг.
Аз съдя за това колко добър е някой в играта по това колко клоуза прави от срещите, които уговаря. Тоест ако един човек има 3 дейта за тази седмица и от тях наебе 2 мацки - за мен е силен играч. Както правилно си отбелязъл - ако човек е силен в онлайн презентацията, но няма игра може да направи и 100 срещи без никакъв резултата, докато накрая не занижи критериите или някоя не му пусне по милост.

Имаше една такава поговорка - не мрази играча, мрази играта :) Броя на взети телефони и уговорени срещи не е показател за добра игра. Това е показател за ситуационно овладяване на средата, в която играеш. Например добра онлайн презентация, добри снимки, добри онлайн опенери - биха довели до повече срещи. Да това не е игра, но човека е показал нюх за да нацели това, което работи там + положил е усилия да си направи профила. Това носи резултати - ще има повече срещи от някой със смотан профил, независимо от играта. Вече когато излязат на среща с мацката ще има резачка, тъй като балона се пука - мъжката презентация от профила изчезва и лъсва неопитността и страхливостта със жените.

Много по-добри резултати носи обратното. Аз се опитвам да поддържам сравнително добър, но не перфектен профил в аповете. Когато уговоря среща с мацка и се видим - на живо съм много над това , което е в профила. А при повечето жени е обратното  - те са по-зле на живо от това, което са в онлайна. В резултат при първа среща моя ранг я смазва, тъй като аз съм над презентираното, а тя е под него. И обикнвено срещата завършва с директен клоуз.

Ситуационната обиграност може да ти донесе срещи не само в онлайна. Понякога за да направиш клоуз е достатъчно просто да попаднеш на правилното мято в правилното време. И има хора, които развиват точно тези качества. Например отиваш в 3-4 часа в бар и обираш останалите пияни и самотни мацки. Какви качества ти трябват за такава игра? В тази ситуация мацката не е достатъчно съзнателна за да те прецени правилно, с виока енергия и в парти мууд е. Тогава единственото, което ти носи успех е да знаеш къде има такива цели и да можеш да подбереш тази с най-голяма вероятност да станат нещата. И така дори много смотан човек може да стигне до клоуз. Просто защото е овладял умението да е на правилното място в правилното време и да подбере най-подходящия таргет.

След това отиваме на образа на един абсолютен играч - мъжкар, алфа или както искате го наречете, харизматичен, спокоен и уверен човек, който например няма читави снимки. При подобен шансът за успех в онлайн играта е почти 0%. На скоро в една фитнес зала гледах двама, които повече се снимаха, отколкото тренираха. Единият даже май два пъти си смени тениските. То не бяха прически, то не бяха бради. А иначе с едни меки гласчета. И подобни на тези са актуални в интернет пространството. А на живо единствено биха хвърляли плахи погледи към някоя девойка, надявайки се да ги забележи.
Мисля, че и двата образа няма да имат топ резултати. Ако разгледаме първия -  наитина развит мъжки мйндсет, за който всичко извън неговите представи е глупост  - това е типичен мъж с валю, но без достатъчна адаптивност за да развива игра в нова среда. И съответно да - в онлайна или в дей гейма (ако е свикнал да прави само найт) няма да има резултати. Понякога е много трудно човек с твърд фрейм да бъде същевремнно и гъвкав и адаптивен към външната среда. Но това е което разделя играчите от мъжете, които имат валю, но не могат да го презентират.

Втория тип е обратното. Позьори без реално валю. Вероятно ще стигат до повече срещи, но без особен резултат.

Нито единия стереотип не ни върши работа. Трябва да се вземе най-доброто от двата - мъжкия майндсет на първия, съчетан с умението за презентация на втория.

За много години Стоун! Да написаното потвърждава това, което казах. Ето че дори найт гейм може да се прави - при това в среда с намалена конкурентност. Нужно е просто да проявиш находчивост и да си изкараш сертификат. Умението да избереш среда с намалена конкурентност също е ценно - и отново води до повече срещи, макар да не е пряко свързно с играта.

Адаптивността действително е много важно качество. Чувах мои приятели да се оплакват, когато беше първия локдаун - няма дискотеки, къде да се запознавам с мацките? Няма кафета и ресторанти, къде да я заведа на среща? Как да поддържам форма, като нямам време? Реално всичко опира до желание и адаптивност - играта на улицата никога не е спирала, дори когато е студено, просто тогава е малко по-трудно да задържиш сет. Няма кафета? Това е идеален повод да я заведеш у вас, просто трябва да се отиграе че не отивате за да правите секс, а защото всичко е затворено и това го налага. Оправданието с липса на време също ми е любимо. Ако не работиш хоум офис, можеш да си нагласиш така маршрута, че да отваряш всеки ден по 30 мин поне за форма. Сутрин и след 17-18:00ч. на метрото на Сердика, Софийски и парадайз гъмжи от сетове - просто трябва да действаш мигновено, защото обикновено бързат за някъде (разбира се, не говоря да седиш на входа като тези които раздават флайъри).
Напълно съгласен! Няма какво да допълня тук. Поздрави за добрия пост.

Според мен колкото повече човек навлиза в играта, респективно има резултати, толкова повече този адреналин, който тя ни доставя, започва да ни действа като дрога. Без съмнение чувството е уникално - свършваш работа, прибираш се и заговаряш красиви жени, взимаш телефони, после излизаш на срещи и спиш с тях. Проблемът при мен е, че аз се пристрастих към това чувство. Пристрастих се дотам, че това се превърна в единствената ми мотивация да чакам следващия ден, мислейки кога и къде ще изляза да отварям. Респективно, когато поради някаква причина не мога да го правя, се чувствам зле - например сега през зимата, когато няма толкова много сетове по улиците (аз не практикувам найт гейм), във връзка съм или поради някаква друга причина. Така усещам, че оставям настроението ми да зависи от определени външни фактори, респективно отслабва вътрешната ми игра, което също е важно. Бих се радвал да споделиш какво решение виждаш за този проблем.
За съжаление не съм открил решение на този проблем. Играта, особено когато е успешна е много силен наркотик. Клоуза на нови мацки залива мозъка с допамини,ендорфини и прочее химии, които водят до пристрастяване към усещането.

 Това, което съм открил до момента е следното. Ако един мъж никога не е бъркал в кацата с мед - тоест не е развил успешна игра - за него е много лесно да бъде в дълга моногамна връзка. Имам познати, които са големи мъжкари, но нямат игра. Обикновено хващат една мацка и се женят за нея. Тъй като не са били в играта и не са имали изобилие от мацки, за тях е напълно ок да са си в моногамна връзка и това не ги натоварва психиески (извън стандартните норми :)) )

 От друга страна човек, който веднъж е бръкнал в кацата и е опознал изобилието от мацки - той няма как да бъде щастлив в моногамна връзка. Независимо с колко перфектна мацка е в момента. Избери най-яката мацка на света - Адриана Лима, Меган Фокс, която поискаш. И ти гарантирам че ако я забиеш ще изпитваш задоволство от нея да кажем година. СЛед това ще се чувстваш в капан във връзката с нея. Ловния инстинкт ще се пробуди и ти би и изневерил дори с някоя студентка от дискотеката, просто защото тя е НОВА.

Играта развива ловния инстинкт и пристрастява към него. Мозъка почва да мисли така - ок, тази е перфекта, но тук вече си свършил работата време е за нова. И почва да те кара да ловуваш, защото е научен , че ти можеш да го правиш успешно и е въпрос на време да свалиш следващата перфекта.

При мен също така наблюдавам абсолютно отсъствие на влюбване в жените. Дори да има сексуално увлечение, дори мацката да е перфектна, след едно ниво в играта те просто не могат да ти действат толкова силно.

Съответно за мен моногамната връзка винаги е логичен избор. Ще съм с тази мацка, защото е яка и искам да я еба известно време, защото искам деца от нея , или друга причина. Не защото съм влюбен или защото тя ми действа. Парадоксално - жените усещаики че не ти действат силно, хлътват още повече по теб.

Според мен всяко нещо в живота се плаща. И това е цената която даваш за да развиеш играта. В началото всеки си казва - ще се развия, ще хвана топ мацка и ще съм си с нея. Но не става така. Когато се развиваш в тази насока мисленето ти се променя и ловния инстинкт става все по водещ. Накрая само той ти носи удоволствие.


Титла: Някои размишления върху играта
Публикувано от: StefanS в Януари 04, 2022, 06:17
За много години машини! Бъдете много здрави, корави и успешни през новата година!

@Berserk, искам да разбера повече за това как организираш времето си около и със мацките. Колко време отделяш през седмицата, уикендите за да си с тях (редовните и проспектите). Оставам с впечатлението, че да поддържаш цялото това изобилие от жени си е доста ангажиращо - свалки/срещи/поддръжка интерес. Знам че повечето хора си мислят ей така - слагаш яките снимки в някоя мрежа и "цъкаш докато си в тоалетната". Просто те виждат резултата от процеса, не виждат резачките, не виждат труда който си положил преди това..
И като допълнение - колко най-дълго като време една конкретна мацка ти е задържала интереса? (т.е бил си с нея ангажиращо/неангажиращо)Титла: Някои размишления върху играта
Публикувано от: stone в Януари 04, 2022, 06:51
Ха-ха, и аз това винаги съм го казвал - който веднъж е станал женкар, цял живот си е женкар, ако ще и три пъти да се ожени за "перфектната" жена. Те и жените го знаят това, затова се пазят от женкари (макар и на първично ниво да ги привличат).
Между другото, и за тях важи подобен принцип, не напразно се казва - бивши курви няма.


Титла: Някои размишления върху играта
Публикувано от: No_excuses1234 в Януари 04, 2022, 11:43
Пичове, само ще ви кажа, че дискотеките са пълни. Никой не носи маски и искането на сертификат е фиктивно. Моя сертификат е направен на фотошоп и си влизам навсякъде с него. Даже честно казано са ми го искали 2, 3 пъти. Всяка седмица излизам почти уикенда.


Титла: Някои размишления върху играта
Публикувано от: BERSERK в Януари 05, 2022, 00:02
@Berserk, искам да разбера повече за това как организираш времето си около и със мацките. Колко време отделяш през седмицата, уикендите за да си с тях (редовните и проспектите). Оставам с впечатлението, че да поддържаш цялото това изобилие от жени си е доста ангажиращо - свалки/срещи/поддръжка интерес.
Оптималното количество е 3 до 5 мацки едновременно за срещи. Пикапиш докато напълниш стека. След като стека е пълен отделяш повече време за срещи с мацките и по-малко за пикъп. С времето някоя от мацките ти омръзва, или почва да прави драми  - тогава я късаш и я сменяш с някоя нова, която си запикапил. Винаги с най-новата се виждам най-често. Ако някоя от жените ти омръзне , но е готина, просто я архивираш - разреждаш срещите постепенно и в даден момент спирате да се виждате. Но не сте скъсали и след време може пак да и се обадиш и да подновите вижданията.

 При мен, когато се занимавам наистина, както си трябва, 3 дена (вечерите ) от седмицата отиват за срещи с мацките и 1-2 дена е сумарно времето за пикап (онлайн, дей и найт - общо). Това наистина е страшно много време, от което страдат тренировките и работата.

В случаите, когато искам да се концентрирам върху кариерата и/или тренировките намалям времето за срещи и пикъп до 2 дена седмично сумарно. Това води и до намаляне на броя мацки, с които се виждам. След това се губи рутината и за да се напълни пак стека трябва по-усилено да се пикапи, което също е доста времеотнемащо.

И като допълнение - колко най-дълго като време една конкретна мацка ти е задържала интереса? (т.е бил си с нея ангажиращо/неангажиращо)
В моногамна връзка съм се задържал максимум около година. Това е времето, след което почвам да се чувствам в капан и ловния инстинкт се пробужда с пълна сила.

 Дори, когато съм бил в такава връзка не съм спирал да пикапя - просто отделям само ден седмично за това, без да клоузя мацките. С времето обаче все повече започва да ти се иска да забиеш нещо ново. Чуждите започват да ти се струват все по-првлекателни , а твоята все по невзрачна (макар обективно да не е така). Но мозъка се е пристрастил към тръпката от покорявнето на нови цели и те кара да излезеш отново на ловното поле :)


Титла: Някои размишления върху играта
Публикувано от: stone в Януари 05, 2022, 06:19
Имаше един ПУА - Black Dragon - но не му е активен вече блога. Той цяла система беше направил - стакове, проспекти, фъкбъдита, несериозни гаджета, сериозни, кога ъпгрейдваш, кога даунгрейдваш... Оптималното било 3 да имаш за ебане винаги, защото 1 е моногамия (а това не е за алфа мъжкари), а 2 е твърде близо до моногамия, щото винаги може едната да те зареже.
Ако едната изпадне от стака, веднага почваш да пикапиш (онлайн, дневна, нощна - според стила си) да намериш нови. Но преди това се обаждаш на всички стари, които преди си заебал. Въобще, доста ми напомня на това, което Берсерк прави.
За мен изглежда адски времеемко. За да въртиш 3, всяка ще иска да се виждате барем 1-2 пъти в седмицата, тя седмицата мина. Отделно трябва и да се държиш във форма и да дърпаш нови постоянно, поне за практика, дори стака ти да е пълен. Въобще, животът ти почва да се върти около путките. Не че е зле за който го влече де, по-добре е от видеоигрите или мачовете например. Но на мен ми се вижда безцелно, това са просто путки.
Инак от него имаше какво полезно да се научи, например концепцията за "софт некст". Това е ако една от трите ти прави драми, тогава не почваш и ти да викаш, да спориш и "да я поставиш на мястото й", както би направил класическия Алфа Мъж 1.0. А просто спираш всякакъв контакт с нея, все едно си я некстнал, ама не хард некст (завинаги), а временно. Примерно 3-5 дни, според провинението. Тръгваш си и после радио тишина, все едно си изчезнал. И да те търси, няма те. И след това се връщаш и се държиш все едно нищо не е било. Пичът се кълнеше, че това било адски ефективно. Жалко, че няма как да го пробвам на жена си  :D


Титла: Някои размишления върху играта
Публикувано от: hitman321 в Януари 05, 2022, 22:17
За много години BERSERK,
Много Здраве и успехи през новата година.
Много хубава тема си пуснал, и аз имам няколко въпроса към теб
1)
Цитат
Много по-добри резултати носи обратното. Аз се опитвам да поддържам сравнително добър, но не перфектен профил в аповете. Когато уговоря среща с мацка и се видим - на живо съм много над това , което е в профила. А при повечето жени е обратното  - те са по-зле на живо от това, което са в онлайна. В резултат при първа среща моя ранг я смазва, тъй като аз съм над презентираното, а тя е под него. И обикнвено срещата завършва с директен клоуз.
Това всъщност е енд гейм-ранга ти ги кърти и те много не се дърпат защото знаят че ще изпуснат готин пич.
Дай съвет за такъв ранг-това основно е:
-миндсет/манталитет
-Фрейм
-Външност(добро и подържано тяло)
-Статус(Висока позиция, амбиция и финанси(достатъчно да живееш по добър живот от масата)
...............................
2)Това което бих добавил са инвестициите(на мацката към теб). Това е един от най добрия начин да тестваш интерес и същевременно, колкото повече инвестира в теб, толкова повече те цени/уважава.
3)Дай съвет за онлайн игра. С толкова много постоянен валидейшън, в резултат на което и най грозното девойче получава постоянен валидейшън...как да се изпъкне от масата. Играта на живо/улицата  можеш много бързо да демонстрираш качества си...нещо което онлайн няма как да стане.


Титла: Някои размишления върху играта
Публикувано от: The.Spirit в Януари 06, 2022, 08:17
Berserk - всичко това е супер, но въпросът е докога и каква е ползата?

Това е като да изпиеш 2 Red Bull-а, вместо да изядеш порция мусака - дава моментна фалшива енергия, но няма да те нахрани.

Обираш само на каймакът от общуването с жените, най-сладкото - сексът, но без същински отношения като да живеете заедно например. Което естествено действа пристрастяващо - удоволствие без допълнителни отговорности.

Всъщност обаче се получава точене на времето, енергията, курът и парите, но без зареждане - готвене, чистене, пране, подкрепа, така наречените "обикновени неща".

Ако се разболееш, разсополивиш и загубиш 5 кг. мускулна маса - дали момичето fuck buddy пак ще ти се възхищава?

Ако смениш/загубиш работата/бизнесът си - любовницата ти ще остане ли до теб изобщо, или ще си намери следващият uber алфа пич, на когото да е част от харемът?

Само заради сексът/lifestyle-ът ли излизат с теб, или наистина те харесват като човек?

Ето че даже и много добрият успех има своите капани.

stone - лично за мен най-високата степен на алфщина е да живееш с 2 или повече жени. Това даже и Slayer не го е постигнал, който скъса с всичките си допълнителни секс приятелки. Дори не се сещам за пример в България изобщо някой да го практикува. Единственият горе-долу подобен еквивалент е Коко Динев и пичове от сортът, които имат отделна къща за всяка от жените си и ги посещават според настроението, ама за това трябват ебаси ресурсите и логистиката.


Титла: Някои размишления върху играта
Публикувано от: MPUA в Януари 06, 2022, 09:03

[/quote]
В моногамна връзка съм се задържал максимум около година. Това е времето, след което почвам да се чувствам в капан и ловния инстинкт се пробужда с пълна сила.

Това би ми било интересно как го презентираш пред мацките.Имам предвид следното: Често мацките питат за бивши гаджета, включително най-дълга връзка. Забелязал съм, че когато кажа че това е 1 година, у тях се надига едно съмнение и квалификация на "женкар" и "бройкаджия". Обикновено казвам, че не съм срещнал подходящата (когато съм сериозен) или пък че се пазя за брака (когато искам да вкарам повече емоция), но доста мацки като че ли това им създава една допълнителна червена лампичка. Имам приятел натурал, който се впуска в дълги истории и лъже как е имал 10-годишна връзка, но тя го е зарязала защото е избрала парите пък той бил романтик и тем подобни глупости, но на мен не ми е в стила това.


Титла: Някои размишления върху играта
Публикувано от: The.Spirit в Януари 06, 2022, 09:20
MPUA - от какъв зор ще ти търсят сметка колко ти е била най-дългата връзка, пък ти да им обясняваш подробно?

Познавам момчета и момичета, които са имали връзка примерно две години и половина, но останалите им връзки са били за по няколко месеца макс.

Това значи ли че са по-сериозни от човек, който е имал примерно 2-3 връзки от по година, и който също е имал и краткосрочни отношения?


Титла: Някои размишления върху играта
Публикувано от: BERSERK в Януари 06, 2022, 11:50
Успяхме да пораздвижим темата с интересни мнения, което е добре.

Имаше един ПУА - Black Dragon
С него сме стигнали до иденични изводи, без никога да съм го чел. Сега ми стана интересно и бих го чекнал ако има остнали материали някъде.

Дай съвет за такъв ранг-това основно е:
-миндсет/манталитет
-Фрейм
-Външност(добро и подържано тяло)
-Статус(Висока позиция, амбиция и финанси(достатъчно да живееш по добър живот от масата)
Ти вече си дал отговор на въпроса.
- Майндсет: твоите убеждения и светоглед. Например ако за теб е нормално да праскаш яки мацки, тя няма да те приеме за фрийк или пикапьор - това е част от твоя майндсет, а не фейк убеждение.
- фрейм: като силата да налагаш изградения си майндсет и да не правиш компромис с него под външни влияния. До голяма степен е свързан с воля и психическа устоичивост. И донякъде е въпрос на топки. Фрейма трябва да се тренира. Трябва постоянно да челинджваш себе си и да се поставяш в ситуации извън зоната на комфорт. Независимо дали в работата, в спорта или в пикъпа.
- външност: Но не като сравнение с останалите, а като най-добрата версия на себе си. Вече писах, че за мацката твоята външност е ок ако не си във някоя фрапантна крайност. Но с подобряването на външността си, с постигането на най-добрата твоя версия ти играеш себе си. И това ти носи себеуважение и самочувствие. Сравнението с останалите води до комплекси, независимо каква е външността ти. Стремежа към най-добрата твоя версия води до естествено самочувствие.
- Статус: Но не като позиция. Нужно е да намериш нещо , в което се чувстваш добър и да успяваш в него. Може да е кариера, може да е спорт, може да е дори някое шантаво хоби. Няма значение - важното в да имаш своето поприще (извън пикъпа), в което си наистина добър. Обикновено такова е нещото, с което можеш да спреш потока мисли в главата си, докато се занимаваш. Това отново води до естествено самочувствие.
 Материалния статус не бива да се демонстрира (или да се парадира с него), защото това може да те вкара в капан - и мацката да почне да гледа на теб като на ресурс за печелене, а не като на опция за чукане.

Всички тези неща, които си изброил, ако са налице това води до повишена себеоценка и самочувствие. И за разлика от егото, което е базирано на сравнение с другите хора, това самочувствие е натурално и не мож да се пречупи (от шит тестове или реакции на жената). И точно то кара мацката да те приеме за по-висок ранг от нея. Но всички неща от изброените не могат да се фикснат за 1 ден. Иска се постоянна работа по тях. Това реално изгражда валюто, което имаш и което после презентираш с играта си.

2)Това което бих добавил са инвестициите(на мацката към теб). Това е един от най добрия начин да тестваш интерес и същевременно, колкото повече инвестира в теб, толкова повече те цени/уважава.
Напълно съм съгласен. Но се иска умение и калибровка да усетиш до колко е склонна да инвестира мацката. Ако усетиш че е - сипваш колкото можеш. Но ако все още не е - не пренатягаш, за да не пресолиш манджата (нещо което правят всички папагали, следвайки сляпо рутинен стил на игра изкопиран от някъде). Следиш за тайминга. Някои жени са склонни да инвестират много в теб още в началото. На други ще им трябва повече време.

3)Дай съвет за онлайн игра. С толкова много постоянен валидейшън, в резултат на което и най грозното девойче получава постоянен валидейшън...как да се изпъкне от масата. Играта на живо/улицата  можеш много бързо да демонстрираш качества си...нещо което онлайн няма как да стане.
Аз не съм силен в онлайн играта. Да имам клоузове, но ефективността ми да кажем от дей гейм е доооста по-висока (говорим за време и усилия до достигнат клоуз).
 Това, което съм научил до момента (тъй като все още напредвам в онлайна) е че снимките наистина играят огромна роля за началния интерес(кредит за Водопроводчика и съветите му ). Напоследък карам някои от кифлетата, с които излизам да ми правят профи снимки подходящи за игра. Резултата в аповете с тези снимки е доста по висок, въпреки че аз не виждам разлика (за мен всички снимки са еднакви :))) ). След това е изграждането на рутинен опънър и стил , който да пасва на теб самия и който да те доведе близо до физическа среща. Всеки трябва сам да си изгради такъв стил - най-голямата грешка в онлайна е сляпо копиране от някъде. Добре е сам да си изработиш опънър и началните рутини / стъпки, които после с леки модификации да праскаш на всички мацки , с които се лайкнете. И разбира се  - истинската игра започва едва на срещата на живо.

Berserk - всичко това е супер, но въпросът е докога и каква е ползата?

Това е като да изпиеш 2 Red Bull-а, вместо да изядеш порция мусака - дава моментна фалшива енергия, но няма да те нахрани.

Обираш само на каймакът от общуването с жените, най-сладкото - сексът, но без същински отношения като да живеете заедно например. Което естествено действа пристрастяващо - удоволствие без допълнителни отговорности.

Всъщност обаче се получава точене на времето, енергията, курът и парите, но без зареждане - готвене, чистене, пране, подкрепа, така наречените "обикновени неща".
М... не не е така. Обикновено мацките не знаят една за друга и с всяка изграждам връзка на емоционално ниво. 90% от маацките, с които съм бил са искали да полагат грижи за мен - я да готвят, я да перат или просто да ми правят подаръци и да ме глезят.

Ако се разболееш, разсополивиш и загубиш 5 кг. мускулна маса - дали момичето fuck buddy пак ще ти се възхищава?

Ако смениш/загубиш работата/бизнесът си - любовницата ти ще остане ли до теб изобщо, или ще си намери следващият uber алфа пич, на когото да е част от харемът?

Само заради сексът/lifestyle-ът ли излизат с теб, или наистина те харесват като човек?
Мисля, че не си ме разбрал правилно. Аз не ползвам мацките само като вагини и нямам никакъв проблем с изграждането на дълбока емоционална връзка. Почти всички , с които съм бил са били доста хлътнали, а ако се задържим по дълго стигат и до дълбоко влюбване.
 Два примера - преди години претърпях операция и трябваше да спра играта и тренировките, бях доста зле. Жената , с която бях тогава правеше супер много инвестиции за да ми помага. Наскоро пък прекарах ковид и също - една от мацките с  които се виждах ми помагаше доста. Реално обикновено сменям мацките точно за да не стигнат дълбокото ниво на влюбеност, тъй като не искам да ги сривам психически след това. А стигнат ли до това ниво мога да правя с тях каквото си изкам . Буквално. В момента две от по дългосрочните ми връзки искат да имаме деца, въпреки че знаят че се виждам с други и няма да живеем заедно. Трудно ми е да обясня нивото на подчинение и нещата , които може да изтърпи една жена, когато наистина хлътне по теб.

 До голяма степен причината да нямам дълги моногамни връзки е , че аз съм си супер самодостатъчен. Аз се чувствам най-добре, когато съм сам. Когато взема мацка да живее при мен - първоначално усещам две неща - хлътване и силна химия + дискомфорт от това, че има някой толкова близо до мен. С времето химията изчезва , но дискомфорта остава. И да - всички мацки искат да ми помагат, правят всичко за мен, дават ми всичко и тн. Но това не ме кефи, а ме търн офва. Най-добре се чувствам , когато се виждам с тях , но същевренно си запазвам личното пространство. Не изпитва никаква необходимост да имам другар, спътник в живота и тн Напротив тази мисъл ме отвращава (знам че звучи цинично, но искам да съм напълно искрен в отговорите си). Докато перспективата да съм необвързан не само не ме плаши, но ми носи удоволствие. Може би съм се превърнал в смесица между съвършен егоист и ловец.


Това би ми било интересно как го презентираш пред мацките.Имам предвид следното: Често мацките питат за бивши гаджета, включително най-дълга връзка. Забелязал съм, че когато кажа че това е 1 година, у тях се надига едно съмнение и квалификация на "женкар" и "бройкаджия".


TheSpirit ти е отговорил много правилно. Това е борба на фреймове. В тази ситуация падаш в капана на обществените норми и не успяваш да наложиш своя фрейм. А напротив -  презентацията ти трябва да е - това съм аз това са моите правила, всичко друго е шит. Дългите връзки са шит, всичко, което аз не харесвам е шит. И ако не си съгласна може да станеш и да си ходиш. Подобна презентация, подплатена със силен фрейм , който да я държи води до много мокри пусита.


Титла: Някои размишления върху играта
Публикувано от: Target в Януари 06, 2022, 13:59
BERSERK  Респект за това че споделяш лични неща от живота си. Това според мен трябва да покаже че успешните играчи преминават през трудности, а не както други потребители хленчат че било даденост. Общо взето и аз мисля като теб за това че съм си самодостатъчен и е кофти да се живее с мацка. Бих те попитал в моментите в които играта не ти върви или си претърпял някакви проблеми, как се мотивираш за да преодолееш трудностите. Може да е изтъркан въпроса, но ли е интересно майндсета ти по време на трудностите ?!

The Spirit  Досега трябваше да ти е станало ясно че повечето мацки винаги търсят по-добрата опция. Малко са тези които ще ти помогнат в трудни моменти. А това че някой мъж е избрал да бъде играч, теб не трябва да те засяга. Мацките които са с теб в момента са заради това което представляваш, всичките ти принципи, цели идеали, външен вид. Това че някоя си и направил впечатление с това че имаш статус примерно казвам, това е бонус. Никоя жена не би тръгнала с мъж който не става за никакъв чеп. Освен това всеки си избира мацката според лайфстайла който притежава. Говоря за дългосрочна връзка. Все пак трябва да имате нещо общо. Примерно някоя тупалка не харесва факта че нямаш даден лайфстайл и просто се чука с теб, но връзка няма как да имате. Както и с много други жени които ви делят принципи и лайфстайл.


Титла: Някои размишления върху играта
Публикувано от: Jacob Palmer в Януари 06, 2022, 14:40
За много години тигри !
BERSERK евала за темата , винаги си ми бил идола в тоя форум.
Моя въпрос -
понеже знам че си найт геймър , как го играеш в кифленските дискотеки (bushido , onyx, който е ходил там знае какво е след 2:30 3:00) когато музиката е на макс и буквално дума не можеш да си кажеш с някоя.В смисъл и така е готино щото много скъсявате физическата дистанция ,трява да сте се прегърнали за да можете да говорите.Интересно ми е  , преди време бях гледал някви пуа-та , мисля че бяха RSD които буквално без думи, запознаване и т.н. директно хваща мацката , прегръща я и т.н. Преди нова година направих 1 такъв кис клоуз с мацка която беше на масата която бях и аз , без запознанства без нищо , гледах я в очите и просто мислех колко искам да я шибам. Не знам на какво се дължи , алкохол , външен вид ,ранг.. ба ли го.
Играл ли си по тоя начин или подобно ?


Титла: Някои размишления върху играта
Публикувано от: stone в Януари 07, 2022, 06:42
Берсерк, не се лъжи по женски номера! Това влюбване, което наблюдаваш, трае 1 до 3 години макс, после почват драмите. Може би късаш навреме, точно преди метаморфозата. То всички жени са така отначало - мило това, мило онова, искаш ли да ти духам, искаш ли супа да ти сготвя, а след време - що не си изхвърлил боклука? Питай ме откъде знам  ;D
Но не вярвай само на мен, гледай своите приятели, които живеят с жени. Аз имам безброй приятели, които са изпитали и могат да потвърдят същото нещо.
А пък това с децата е още по-опасен номер. И такива приятели имам - влачат се по съдилищата с години. 90% шанс това да е някакъв план нещо да те вържат после, особено ако са те надушили, че имаш пари.
Повярвай, никоя жена не си мечтае да отглежда като самотна майка дете от играч, който ходи да шиба други - независимо колко алфа гени ще предаде на детето. Всяка мечтае да хване несъществуващия Принц, дето навън е алфа, а в къши бета, да си свият гнездо и да си отглеждат заедно семейството. Ако сама предлага да ти ражда дете без ангажименти, това или е схема да те върже постепенно, или е нещо психически нестабилна. Не искаш дете от такава майка.


Титла: Някои размишления върху играта
Публикувано от: btw в Януари 09, 2022, 21:12
За много години и от мен, Берсерк, и на всички останали.
Много яка тема сте си заформили, направо съжалявам, че не намирам време да се влюча.
Още от старта ми се искаше, ама обсъждате доста дълбоко играта, и иска време да се напише нещо смислено.
Поздравления за готината дискусия. Ще се опитам и аз да се включвам.Това би ми било интересно как го презентираш пред мацките.Имам предвид следното: Често мацките питат за бивши гаджета, включително най-дълга връзка. Забелязал съм, че когато кажа че това е 1 година, у тях се надига едно съмнение и квалификация на "женкар" и "бройкаджия".


TheSpirit ти е отговорил много правилно. Това е борба на фреймове. В тази ситуация падаш в капана на обществените норми и не успяваш да наложиш своя фрейм. А напротив -  презентацията ти трябва да е - това съм аз това са моите правила, всичко друго е шит. Дългите връзки са шит, всичко, което аз не харесвам е шит. И ако не си съгласна може да станеш и да си ходиш. Подобна презентация, подплатена със силен фрейм , който да я държи води до много мокри пусита.
@MPUA, берсерк ти е отговорил много точно с думата "шит". Погледни го от друга страна, за нещо което много пъти сме обсъждали. Как правим избори? И мироглед. Решението се взима емоционално, от подсъзнателната част на мозъка, логическия мозък е способен да намира аргументи да подкрепи две противоположни гледни точки. Без да влизаме в детайли, много често, дори когато има логическа дилема, тя е на подсъзнателно/емоционално ниво - пример: страх да бъда наранен/да претърпя провал, възможност да забия яка мацка/да постигна голям успех. И двете са подсъзнателни/емоционални последици
Но да не се отклонявам. Играта на два фрейма не е много по-различна от вътрешните дилеми. Сблъскват се две противоположни гледни точки. И двете можеш да подкрепиш с аргументи. Но по силното желание и воля се налага. Пример - ти не искаш да отстъпиш, готов си да загубиш мацката. Мацката не иска да отстъпи. Започва да го усеща. Но и не иска да те губи. Прави компромис. Не ме разбирай погрешно, логическата игра също комуникира с подсъзнателната. Особенно ако и дадеш логическа обосновка, която всъщност да удря подсъзнателно върху нейните емоции, можеш да и изкъртиш фрейма.

Без значение, срещу общественото мнение ли си или срещу господ ако щеш, аргументи можеш да вадиш за всичко. Доказвам ти го, директно с примера който даде.
Общественото мнение е на страната на мацката - как така няма да имаш връзка над 1 година, а си на 30 години. Значи нещо ти има. Или си повреден, или си егоист, или не ставаш и никоя не те иска, или си женкар, и ги обикаляш като цветарка.
Силно...
Аз и моя майндсет (не го приемай буквално като думи, а модел на разсъждение, което можеш да предадеш на отсрещната страна)
Масата хора са слаби, посредствени, и безгръбначни. Повредени. Търсят решенията на собствените си проблеми в другите, а те са вътре в тях. Запълват вътрешните си дупки, с неща от външния свят, или с други живи хора. И им липсва селекция. За това обществото и повечето хора казват, трябва да намериш някого. Нуждата от човек, когото никога не си виждал и не познаваш, но търсиш да настаниш в живота ти, говори за празнота. И води до липса на селективност, да я запълниш с когото и да е. Само да пасне горе долу. Аз не съм окей с това. Не търся хора или предмети които не познавам. Имам подбор и критерии. И смятам, и вярвам, че има хора, които минават през живота ми, опознавам ги, и едва аз искам да са част от него. Заради самите тях. Заради самия персонаж.
Повечето хора търсят да сложат някого в живота си, когото не познават.
Повечето хора правят нещата на обратно, защото чакат някой друг да им усмисли живота.
Но това не го прави правилно.

Ето ти аргумент, срещу общеатвеното мнение, и женското разбиране за женкар, с който всяка жена би се съгласила и би ти отговорила - да, ти си прав  :)

Но забележи. Освен, че е логически силен. Той е подбран да е много силен на емоционално ниво. Защото изхожда от позицията на по висока стойност/ранг, а винаги по-високия ранг е правилния. Презентира, че масата е слаба, и никой не иска да е като всички останали. Презентира, наличие на селективност и критерии. Презентира самодостатъчност и здрава психика. И правилно развитие. Презентира сила.

Не е толкова трудно, да биеш общественото мнение. Не забравяй, че за това се наричат маса.Титла: Някои размишления върху играта
Публикувано от: BERSERK в Януари 10, 2022, 10:09
Събраха се някои интересни въпроси.

Бих те попитал в моментите в които играта не ти върви или си претърпял някакви проблеми, как се мотивираш за да преодолееш трудностите. Може да е изтъркан въпроса, но ли е интересно майндсета ти по време на трудностите ?!

 Моето мнение е, че мъжете са създадени за да се борят с трудностите, а не да бягат от тях. И разбира се - колкото повече напредваш в дадена област, толкова повече пречки и трудности те чакат.
 Аз приемам всяко препиядствие, като следващо стъпало на успеха. То става, моята цел, моя обсесия.

Например:
Не ми върви нещо в спорта. Ако е необходимо ще остана няколко часа в залата да повтарям движението, което ми убягва, докато го усвоя.
Искам нова позиция в работата, за която трябва повече квалификация - нямам ниаккъв проблем да зарежа всичко и да чета и да се подготвям по 10-16 часа - колкото е необходимо.
Същото е в играта. Имам проблем да вземам телефони - ще отварям сетове до сутринта ако трябва. На другия ден пак. И на по-другия. Докато не реша проблема.
 Никога не търся пряк път. Винаги приемам предизвикателството да гледам трудностите право в очите. Когато имам проблем за решаване , аз го приемам като моя опонент на ринга. И не искам да го заобиколя или да го надхитря. Искам да го нокаутирам, да го смажа , да мина през него.

Всяка пречка по пътя ми към успяха (за целта която си поставям) се превръща в моя краткосрочна цел. И не правя копромис със себе си - ще дам цялото време, което трябва, ресурсите, които са необходими, ще изпитам колкото болка трябва, но ще мина през него. По пътя си към целта съм готов на абсолютни крайности и никой и нищо не може да ме отклони. Работната ми етика в този случай граничи с фанатизъм. Независимо дали е за работа, пикъп, спорт или друго. 
В основата винаги е това - аз не жаля себе си и не търся зона на комфорт. Ако трябва да се влача по корем ще го направя. Ако трябва да газя в лаината също. Има само едно нещо  в този момент - целта която стои пред мен. И ако тя е да мина от точка А до точка Б винаги избирам най-прекия и най-труден път.

Моя въпрос -
понеже знам че си найт геймър , как го играеш в кифленските дискотеки (bushido , onyx, който е ходил там знае какво е след 2:30 3:00) когато музиката е на макс и буквално дума не можеш да си кажеш с някоя.В смисъл и така е готино щото много скъсявате физическата дистанция ,трява да сте се прегърнали за да можете да говорите.Интересно ми е  , преди време бях гледал някви пуа-та , мисля че бяха RSD които буквално без думи, запознаване и т.н. директно хваща мацката , прегръща я и т.н. Преди нова година направих 1 такъв кис клоуз с мацка която беше на масата която бях и аз , без запознанства без нищо , гледах я в очите и просто мислех колко искам да я шибам. Не знам на какво се дължи , алкохол , външен вид ,ранг.. ба ли го.
Играл ли си по тоя начин или подобно ?
Аз съм писал по темата, но ще обобщя. В началото, когато започвах да пикапя и нямах никаква идея какво правя, играта ми беше супер физикъл. Отивам при някоя мацка, танцуваме, леко, после натискане, кино ескалация. Постепенно развих доста този стил. Много пъти се стигаше до целувки без нито една дума да сме си казали. А понякога и до тежко кино и директен ф клоуз.
 Дори си спомням, че в онзи момент бях приел че играта е да стигнеш максимално далеч в киното с възможно най-малко думи. Имал съм много забавни ситуации (от сегашната гледна точка), в които натискам яко мацката и тя вече се кефи и почва да търси поне базов рапорт. Например пита как се казвам :))) А аз я пипам по пусито и и казвам, че това няма значение. Спомням си как в една дискотека фингървах и свърших една мацка , докато "танцувахме" :)
 С времето осъзнах, че подобен тип игра може да носи доста лимитирана успеваемост и започнах да градя сегашния си стил. Има мацки, които не позволявт бърз ескалейшън, или приятелките им са там и ги пазят и тн. Така че промених подхода си. Но опита, който натрупах във физикал гейма винаги е от полза (стига да се ползва с правилна калибровка).

 Как да се играят мацки в шумни дискотеки? Това не е проблем. Първо - силния шум е предпоставка, когато говорите да се залепите един за друг. Това е голям плюс ако мацката ти се кефи, но няма как да стане ако не е толкова шумно. Така че ето един добър повод сета да започне с добро кино. Но не пресилвай. Когато говорите заставаш плътно до нея, уста на ухото и ръце около кръста. Когато тя ти отговря подаваш твоето ухо. За начало това е достатъчно. Пресилване на киното ще прецака сета. С времето ако мацката ти се кефи ще го усетиш първо по нейния контакт - ще започне да те докосва по често ще се обляга върху теб, ще докосва ухото ти с уста (уж неволно ) докато ти говори. И обратно ще е по-дръпната и вдървена ако не ти се кефи.

Конкретно как да говориш - трябва да се научиш да говориш без да си чуваш гласа. Можеш да тренираш, като си пуснеш много силна музика във вас. В началото е дискомфортно , но се свиква. Ако сета протича добре , но мацката иска повече да говорите, а не поддава на кино ескалация - тогава може да използваш силната музика като предтекст, за да я изкараш в антрето на дискотеката , където да поговорите на спокойствие. Там вече играта става по лесна , а и ако се навие да те следва това показва интерес.

 И накрая - играта си зависи от всички фактори , а говоренето е малка част от тях. Спомням си преди време клозих една много яка мацка в супер шумна дискотека, където имаше участие на певица и буквално не си чувах гласа. През цялото време аз говорих на ухото и, а мацката ми се усмихваше и се съгласяваше с всичко. На другия ден се видяхме и тя ми каза, че не е чувала повечето неща, но просто ми се кефела  ;D

Дам, битовизмите убиват една връзка. Всъщност имам връзки с момичета, които са над 5 годишни, но те не са моногамни. Когато я виждам пре седмица или веднъж в месеца няма никакъв проблем. Иначе съм съгласен - ако живеете заедно рано или късно битовизмите взимат връх и преебават нещата.


 Както винаги изключително стойностен пост btw - поздравления. Съгласен съм с всичко казано. Борбата на фреймове никога не е на ниво логика, тъй като всеки светоглед има своята логика. Но по -силния винаги печели. Така, че не ти трябват логически аргументи в полза на твоите виждания, а сила на фрейма за да ги държиш и да не се разколебаваш.


Титла: Някои размишления върху играта
Публикувано от: ibizabg в Януари 10, 2022, 16:02
Евала за темата BERSERK, като по пръчка ми дойде, изключително си прав за трудностите и това как да се развиваме. Добър пример си дал със живота, защото повечето хора си мислят е играта е да наебеш някоя и край а това е най лесното целта е да си успешен и щастлив.
Мацките до теб за резултат от това което си ти.


Титла: Някои размишления върху играта
Публикувано от: stone в Януари 11, 2022, 07:34
Значи Берсерк като малък се е научил да не си изяжда веднага бонбоните  ;D
Майтапа настрана - психолозите са доказали, че способността да отлагаш удоволствията е един от най-силните фактори за успех в живота, и тя се проявява още от ранна възраст.
Затова всички родители се мъчат да учат децата си - първо уроците, после телевизора; първо си изяж броколите, а после тортата; първо си подреди стаята, а после играй на таблета... Но някои деца колкото и да ги учиш те гледат лесното, а други и без да ги принуждаваш сами си запазват част от получените бонбони за после, вместо да ги излапат всичките. Оказва се, че именно те стават успешни хора после (епични проучвания и научни изследвания с 20-30 годишен хоризонт).

Но дали тази способност е вродена или може да се развие, много се спори. Пълно е с книги, които обещават срещу 20 долара да те научат, но според мен до голяма степен е вродено. И то не непременно наследствено, защото често на прилежни родители се ражда келеш, а на разпиляни хора умно и мотивирано дете. Вероятно някаква игра на съдбата, или пермутациите на гените.


Титла: Някои размишления върху играта
Публикувано от: Target в Януари 11, 2022, 17:19


Стоун, честно да ти кажа според моите наблюдения стигам до извода, че мъжете се делят на 3 категории:

Първата е ясна -мъже които въпреки трудностите успяват да си постигнат целите, защото им е заложено генетично, независимо от обстоятелствата тези мъже успяват да стигнат до целта си.

Втората - това са неудачниците, те са мъже които им е вродено да хленчат и вечно за тях е виновен светът че не бил справедлив. Вярно е че има фактори които не зависят от нас и понякога ни пречат, но това не е оправдание. Те не искат да поемат отговорност и каквото и да е било действие с живота си. В резултат на което те непрекъснато губят в живота си и още по-лошо само разрушават се и накрая свършват като едни нещастни и озлобени хора.

Третата част е на хора които нямат нужната генетика, но имат желанието да се променят. В резултат на което тези мъже започват да работят, за да постигнат целите си. На тях им е по-трудно защото нямат нужната генетика било то в акъл или тяло, но с повече работа и труд те успяват и така са си подобрили стандарта на живот значително.

Книгите за себеразвитие не са лошо, но не са и нещо кой знае колко. Те са точно като този форум, можеш да извлечеш полза ако имаш желание, в противен случай никой не може да ти помогне. През годините на мъжете им се казваше че могат да имат всичко и че трябва да мислят глобално. Пълни глупости, понеже никой не знае реалния си потенциал, а само временното състояние. Повечето и мъже се отказват лесно. Да речем хипотетично че влезе някой новак във форума и Берсерка(нищо лично към теб братле) му каже на базата на четивата му че нищо няма да остане от него, реално повечето като него ще се откажат. Все пак му казва факти от реалността за това колко е скапан и има репутация във форума с която да се подкрепи, но това е неговото моментно състояние, никой не знае как ще му се развие живота по нататък. Един вид се опитвам да ти кажа че в днешно време повечето мъже се отказват лесно и нямат това желание да се развият. А идеята не е да бъдат най-добрите, а да си подобрят начина си на живот. Мисля че това е доста реалистично спрямо тях.

Пожелавам ти децата ти да са от първата категория или поне да са от третата, но трябва и ти да ги научиш на някои неща които да са им полезни в живота, най-вероятно знаеш какви индивиди има по тази земя които са в доста кофти положение като начин на живот. Както викаше един приятел " Не държа синът ми да е отличник, но държа само да не е балък и да знае как да се справя с живота "


Титла: Някои размишления върху играта
Публикувано от: btw в Януари 12, 2022, 00:16
Пълно е с книги, които обещават срещу 20 долара да те научат, но според мен до голяма степен е вродено. И то не непременно наследствено, защото често на прилежни родители се ражда келеш, а на разпиляни хора умно и мотивирано дете. Вероятно някаква игра на съдбата, или пермутациите на гените.
Нали знаеш, оня цитат на шейх Рашид.. пействам го от гугъл

′Интервю с основателя на Дубай, Шейх Рашид, за бъдещето на страната си, той отговори: ′′ Дядо ми ходеше с камилата, баща ми ходеше с камилата, аз ходя в Мерцедес, синът ми се вози в Ланд Роувър и внукът ми ще се вози в Ланд Роувър, но правнукът ми отново ще трябва да ходи с камилата......"
′′ Трудните времена създават силни мъже, силните мъже създават лесни времена. Лесните времена създават слаби мъже, слабите мъже създават трудни времена."


Титла: Някои размишления върху играта
Публикувано от: ilian_790112 в Януари 12, 2022, 08:59
Не всеки е готов плати цената на успеха. Ако искаш да имаш наистина стимул за пикап, трябва да си представиш, че наистина нямаш друг избор. Животът ти, щастието ти зависи от това. Трябва да намразиш АФЦ-тата и това, което си бил ти. Да си дадеш сметка какво ти се е случвало досега и да си обещаеш никога повече да не правиш същите грешки, независимо от цената.

След това трябва ясно да си представиш какво искаш от живота си и какъв искаш да бъдеш. И когато поемеш по пътя наистина има много възможности за разсейване и лесни опции. Например - отсвирват те няколко месеца, и накрая намираш някаква лелка, която ти се радва. Натискате се няколко срещи, забравяш кой си и къде си тръгнал, а тя започва да ти поставя условия, преди да се усетиш. И те звучат толкова логично. "Аз не съм ти само за секс", "Така никога няма да си намериш връзка", "Не е важно да правиш секс, трябва да си намериш жена, която да задържиш" ...

И ти се връзваш. И после докато намериш отново пътя, губиш време. Защото твоята истинска цел е да развиеш някакви дълготрайни умения, не да се обвържеш с някаква лелка. И така доста мъже се отклоняват от истинския си път доста лесно, стига да им подхвърлят някаква валидация.

А толкова е лесно просто да философстваш, без да правиш истински нищо. Така яко ти се вдига егото като четеш теория, но в същото време не рискуваш отсвирвания. Това също е огромно отклонение.


Титла: Някои размишления върху играта
Публикувано от: ilian_790112 в Февруари 03, 2022, 10:21
Ще помоля в тази тема да се изказват само потребители, които наистина имат някакъв практически опит. Берсерк е най-добрият играч, когото познавам, съветите, които е дал в тази тема са златни и не мога да позволя темата да бъде разводнена с теоретични и безполезни коментари.
Проявете уважение към това, че той отделя от времето си, за да дава съвети на вас. Не напразно направих темата важна. Не ме карайте да я заключвам.


Няколко мнения от тази тема бяха преместени тук - https://pickup-project.net/forum/index.php?topic=9851.0


Титла: Някои размишления върху играта
Публикувано от: Jacob Palmer в Февруари 08, 2022, 11:07
Да раздвижим малко темата. Въпроса си ми е към всички , ама ако може берсерк включи се :D
Та , девойчето е топ. Водопроводчик скала - 2/2 , десетобална - 8.5/10. Освен това пичето не е типичното кифле а е супер земна , готин характер , не е надувка или материалистка ама си е бая трудна и е от 'онея' не правещи секс без да са във връзка , в същия момент за да е във връзка трябвало да е сигурна в тебе и бля бля бля.Тея неща ги знам от нейна добра приятелка , която е и моя добра приятелка :D. Не ме разбирайте погрешно , не съм изпаднал в момента на Единствената , просто ситуацията ми е интересна.
Та с нея мега много съм играл на живо , изградил съм атракшън , мега много комфорт. Целували сме се , даже последния път я накарах да ми обяснява що ми се кефи. И да , обясни ми се мега много. И така до момента в който и пиша в инста ( 2 пъти до ся) - бооом даже няма сийн.
Мине известно време , съберем се някъде и тотален игнор от моя страна.Всеки път сама идва при мене. От много далече си личи че ми се кефи , амаа .. :D
Разковниче - на тая добрата и приятелка ( която е и моя мн. добра) и беше разправяла че съм и супер интересен и прочие , но не съм и сигурен ???? WTF ??
Тая п*тка ше я чукам рано или късно , ама да видим


Титла: Някои размишления върху играта
Публикувано от: BERSERK в Февруари 09, 2022, 00:20
Ок, поиска фийдбек давам го.

Та , девойчето е топ. Водопроводчик скала - 2/2 , десетобална - 8.5/10.
Хм... Започваш с иделизиране, което не е добре. Все едно ще покорявш някакъв виок връх (за теб). И казваш - тя е толкова яка, че за мен е чест да общувам с такава невероятна мадама. Правилния майндсет - абе мацката е готина, ако се окаже и точна може да извади късмет с мен и да и дам възможност.

Още в началото начина, по който приемаш нещата прави много голяма разлика за това как ще протекат след това. Била осем била десет - голяма работа. Какво и се впечатляваш толкова.

Освен това пичето не е типичното кифле а е супер земна , готин характер , не е надувка или материалистка ама си е бая трудна и е от 'онея' не правещи секс без да са във връзка , в същия момент за да е във връзка трябвало да е сигурна в тебе и бля бля бля.
Цялото това нещо в пикъп жаргона го наричаме мозъчна пръдня. Какво знаеш за нея обективно - че има вагина, че има цици, хубаво носле и дупе. Това е. Всичко останало е идеалистична проекция на мозъка ти. Знаеш ли колко мацки "не правещи секс без връзка" съм надупил на първа среща  :-X

Това, което си написал е стандартната логическа проекция на жените, когато искат да презентират на афц-тата за да изглеждат яки и недостъпни. И същевремнно социума да не ги заклеймява като курви. Същата тая която искала да е сигурна в теб и не правела секс без връзки го е лапала до гърлото на първа среща на някой който е успял да и натисне бутоните и да изгради яко привличане.

Когато говорим, че поставяш някоя мацка на пиедестал се има предвид точно това - мозъка ти и преписва несъответстващи качества и проектира образ на богиня в съзнанието ти. Приеми , че всички жени са курви с определен/и мъж/е. Въпроса не е тя каква е и каква не е , а ти да си от тези мъже, на които им лапат на първа среща. Фокуса винаги да е върху теб, не върху нея.

Тея неща ги знам от нейна добра приятелка , която е и моя добра приятелка :D.
:o :o :o Обсъждаш жена с друга жена??? WTF??? Това го правят само жените. Мъжете не обсъждат, а действат. Е да понякога обсъждат мацки, но в доста по циничен контекст. Да разчиташ на фийдбек от приятеката на мацката е доста слабо. АФЦ-тата го правят защото ги е страх да не ги отрежат. И за да се подсигурят и да не стъпят накриво питат приятелките на мацката.

 Проблемите тук са два - първо, седейки и обсъждайки въпросната фуста ти инвестираш време и усилия в нея. Поради което мозъка ти започва сериозно да я идеализира - а това ще те направи мек и нерешителен, когато трябва да действаш. И второ - никога ама абсолютно никога не разчитай на жена да ти даде обктивно мнение за това каква е друга жена и как да я свалиш.Някои жени са супер добри в играта, но дори и те трудно дават коректни съвети, защото играта при тях се ръководи изцяло от емоционалния мозък и рядко осмислят нещата.

 Правилния начин - ти си мъж, не ти трябва някаква фуста да ти говори за друга такава. Отиваш и действаш. По нейната реакция на товите действия можеш да съдиш каква е и каква не е (към теб). Всичко друго е абсолютен булшит и не бива да го приемаш за достоверно.

Не ме разбирайте погрешно , не съм изпаднал в момента на Единствената , просто ситуацията ми е интересна.
На такова прилича. Прекалено голяма чст от вниманието ти е насочено към нея. Това отнема силата ти.

Та с нея мега много съм играл на живо , изградил съм атракшън , мега много комфорт. Целували сме се , даже последния път я накарах да ми обяснява що ми се кефи. И да , обясни ми се мега много. И така до момента в който и пиша в инста ( 2 пъти до ся) - бооом даже няма сийн.
Нищо не си играл - тя си играе с теб. Атракшъна трае малко време и когато го изградиш мацката ти се кефи. От там два пътя - губиш го или ескалираш. При ескалацията, ако е успешна създаваш още атракшън. И така вървиш по стъпалата нагоре. Накрая атркшъна започва да прераства в интимност ако всичко е както трябва. Не можеш да разчиташ, че атракшъна ще се запази във времето ако няма постоянна екслация. Която пък няма как да не премине в интимност ако е успешна. И всичко това не се проточва във времето.

Какво се е случило при теб - натиснал си, но не достатъчно силно. Имало е целувки, това ти е дало валидация и още храна за мозъка да я идеализира (виж по горе). СЛед това те е било страх да не изгубиш вече направеното и си станал по предпазлив / внимателен , за да не изгубиш мацката. Това е довело до липса на ескалация и нейния атракшън е изчезнал. След което тя е почнала да мисли с логическия мозък и те е отписала.

Знам какво ще питаш. Защо не те е отрязала ако наистина не я кефиш вече? Когато и се натягаш ти буустваш егото и, и даваш валидация за неината женска сила. Абе нещо като мъжете, които ебат за да си вдигат егото. Е жените не ебат, а държат армия фенове. Пуска ти малко валидация, колкото да захапеш, после ти натягаш и тя усеща че има сила над теб. Когато станеш прекалено настоятелен те приземява - студено поведение и seen в чата. Тривиално.

Мине известно време , съберем се някъде и тотален игнор от моя страна.Всеки път сама идва при мене. От много далече си личи че ми се кефи , амаа .. :D

Когато не си и обръщал внимание почва да я гложе дали все още може да ти въздейства. Това показва, че имаш шанс да обърнеш нещата, но трябва доста да промениш мисленето си. На първо място и бии сериозен игнор. Спри да я търсиш. След това като тя те потърси бъди безпардонен и действай силно.

Но ако чакаш само на нея това ще те кара да я идеализираш и всичко ще е само поза, която ще бъде разрушена при по силна валидация от нейна страна. За това - играй други мацки. Даже ако поебнеш 2-3 може и хептен да я забравиш тази. И не я търсиш. Тя когато те потърси бъди студен. Накарай я да се бори за твоята валидация. И когато дойде момента да действаш води и бъди безпардонен. Така че или да те отреже или да ти лапа. Не търси безопасна ескалация.

Разковниче - на тая добрата и приятелка ( която е и моя мн. добра) и беше разправяла че съм и супер интересен и прочие , но не съм и сигурен ???? WTF ??
Спри всякакви контакти с приятелки на мацката за да я обсъждате. Ходи вдигай щанги, играй футбол, практикувай боен спорт - абе нормалните мъжки неща. Избягвай да създаваш мозъчни пръдни.


Титла: Някои размишления върху играта
Публикувано от: StefanS в Февруари 09, 2022, 08:52
Разковниче - на тая добрата и приятелка ( която е и моя мн. добра) и беше разправяла че съм и супер интересен и прочие

Една от големите ми грешки в живота - да имам "приятелки". Няма никаква полза за теб, абсолютно никаква. Ако е грозна - жените (другите) ще те виждат че излизаш с грозни жени - turn-off, тоя няма опции. Ако е красива - винаги ще искаш да я чукаш, и ще трябва да се "правиш че не искаш". Показва слабост, нямаш топки да си поискаш и рискуваш - и отново - turn-off за жените наоколо. И тук изобщо не броя най-ценния ти ресурс - времето и вниманието което отделяш.

Конкретно, тази твоя приятелка, ако е по-добре изглеждащата от въпросната госпожица, защо не я опънеш нея, и тя после да си разправя каквото си поиска на другите кокошки. Не виждам какво ще изгубиш ако пробваш подобен вариант.


Титла: Някои размишления върху играта
Публикувано от: btw в Февруари 09, 2022, 17:58
Разковниче - на тая добрата и приятелка ( която е и моя мн. добра) и беше разправяла че съм и супер интересен и прочие

Една от големите ми грешки в живота - да имам "приятелки". Няма никаква полза за теб, абсолютно никаква. Ако е грозна - жените (другите) ще те виждат че излизаш с грозни жени - turn-off, тоя няма опции. Ако е красива - винаги ще искаш да я чукаш, и ще трябва да се "правиш че не искаш". Показва слабост, нямаш топки да си поискаш и рискуваш - и отново - turn-off за жените наоколо. И тук изобщо не броя най-ценния ти ресурс - времето и вниманието което отделяш.

Конкретно, тази твоя приятелка, ако е по-добре изглеждащата от въпросната госпожица, защо не я опънеш нея, и тя после да си разправя каквото си поиска на другите кокошки. Не виждам какво ще изгубиш ако пробваш подобен вариант.

Не е така. Всичко от 5 нагоре, можеш да го използваш, да си вдигнеш ранга, или да предизвикаш инстинкта за хипергамия и ревност в другите жени. Стига да знаеш как. Да си уверен. Да познаваш динамиката. И да знаеш кво точно правиш.
Но аз също, много рядко съм запзавал приятелки жени. Поради простата причина, че която вкарам в обкръжението си, се пробвам до край. И резултата е ясен - или да ги чукам, или да пресичат от другата страна на улицата като ме видят - както спомена Берсерк.
Иначе съм напълно съгласен с концепцията ти, от нашата гледна точка. Вероятно и аз щях да се пробвам с приятелката посредник. Най-малкото, и имаш сила над нея, и успееш да я изчукаш, другата 100% ще разбере. И там ситуацията е малко "тя ми отмъкна опцията". Щото си бил във фенлиста, на мацка 1. И тя има очаквания, и някакъв интерес спрямо теб/чувство за собственост.
Когато нямат интерес, и думнеш близка приятелка, тогава има повече риск, да се откаже лесно от тебе заради отношенията с приятелката си/да те зачеркне ментално и да е в отбранителен режим. Но когато имаш интерес в групичката им, и динамиката не е много ясна, можеш да действаш със всички, и съответно ако си успешен в действията си, това ще предизвиква привличане в останалите таргети.
Но когато привличането пада и се дъниш - се дъниш на всички фронтове, отново. Ако познаваш динамиката, и знаеш как да движиш валидацията и фокуса м/у тях, можеш да създадеш брутално привличане. Това на времето го бях направил с групичка приятелки 7-8, но под 8 разбирай от оня тип 8ци дето като ги покажа, не на мъж, а на жена им падат ченетата и викат "лъжеш, не си изкарвал тая мацка. Ако изобщо е от бг". И въпреки, че никоя не клоузнах, за което естествено, сам си изиграх аматьорски картите, стигнах достатъчно далеч с привличането и въздействието си в/у тях, че да видя в действие как работи хипергамията, и динамиката произлизаща от нея. Беше хипер полезно и отварящо очите и съзнанието. Може би, това беше преживяването, което ми тласна усещането и разбирането за динамиката, на много по-високо ниво. Просто има неща, които колкото и да ти ги разправят, и колкото и да ги разбираш - просто трябва да ги видиш с очи. Няма друг начин.

Пп: Много стойностен пост на Берсерк. Направо имам чувството, че аз съм го писал, когато съм играел най-активно. И въпреки, че са неща които следва да знам, са ми супер полезни. Сякаш си припомням, парчета от мен, дето съм забравил, че съществуват. За което съм ти благодарен


Титла: Някои размишления върху играта
Публикувано от: BERSERK в Февруари 10, 2022, 09:24
Изглежда тролците пак засират темата. Това явление е често срещано - аутсайдерите и неудачниците в реалния живот са готови на всичко за да изпъкнат онлайн :)

Ще помоля темата отново да бъде разчистена и всичко от първия пост на тролеца Someone да бъде преместено.


Титла: Някои размишления върху играта
Публикувано от: ilian_790112 в Февруари 10, 2022, 11:25
Someone, помолих те да не пишеш в тази тема. Нямам време да ти обяснявам какво не е наред в мненията ти, проблемът е фундаментален.

Всички мнения след включването на Someone са преместени тук:


https://pickup-project.net/forum/index.php?topic=9851.msg110312#new


Титла: Някои размишления върху играта
Публикувано от: Coconut Crab в Февруари 18, 2022, 16:12
Честно казано изобщо не мислех да пиша нищо в темата, не мислех да спамя (както сега ще ме обвинят, че правя), не мислех да хейтя (както сега ще ме обвинят), и не мислех, да теоретизирам (както сега ще се случи) и естествено мнението ми ще отиде там в няква тема - размишления на Краба върху играта. Но не устоявам - все пак някъде Берсерка беше написал по-горе, че някои много лафят в интернет па са некви лузъри и яко се тригърнах.  ;D ;D ;D ;D хахха ...това мнение верно ще бъде скоростно преместено (я да видим - сега е 16:04 18.02.2022 - дали ще издържи в тази тема 15 минути....така стига спама). Ето основната ми мисъл:

(ВАЖНО:::)
Значи какво ни казват от рекламите, книгите за герои, книгите са себеразвитие, пикап майсторите и т.н.:

фреймът е най-важното (някъде горе гледах размишленията на Илиян - че яко къртиш, срещаш лелка и тя те отклонява). Е добре де ама ти къртиш в форума твоя фрейм и всяко мнение ти бива преместено в друга тема и ти казват - грешиш приятелю, ела пак като се поправиш. Ти продължаваш - пак ти го местят в гъза на географията. Е няма ли противоречие - гуруту дето ти казва : отстоявай фрейм, след като го отстояваш многократно - той те мести, банва. Ако идеш и го взривиш (щото в крайна сметка нали всичко в пикапа накрая е до надделяване), ще те обвинят за психично болен и лабилен. Като цяло много много тънка е границата между това да те обяват за герой от войната и психично болен и лабилен. Основно границата се начертава не от твоите действия, а от обществени нагласи, медии, психология на тълпите, автори, поети и всекви булшити. И кво става накрая - един има паметник, а друг го изучават в книгите по психиатрия. А и двамата следвали едни и същи принципи. Да несправедлив е света, но трябва да го приемем и да живеем с него и да следваме пътя си, пък каквото ще да пишат и където искат да ни преместят.

Айде със здраве,
ваш заядливко.  ;D

ПС : не си мислете, че само чакам няква злободневна тема за да давам контра...не бях влизал от месеци във форума...не мислех и да пиша в тази тема, хубави писания има в нея...но нещо се възбуди в мен (не в гащите) и усетих някво противоречие, което винаги го е имало де...явно сега съм получил необходимото последно зрънце, че да напиша горните мисли.


Титла: Някои размишления върху играта
Публикувано от: The.Spirit в Февруари 18, 2022, 20:10
Coconut Crab - ако идеите ти са изначално калпави - няма значение колко силно ги отстояваш.

Това отговаря ли ти на въпросът?


Титла: Някои размишления върху играта
Публикувано от: ilian_790112 в Февруари 19, 2022, 08:46
Краб, ти наистина ли мислиш, че имаш някакъв фрейм, който да отстояваш? Твоят фрейм винаги е идвал отвън. Когато си срещнел мен, Слейър или Берсерк, всеки от нас те е надъхвал по някакъв начин, с една дума - набивал ти е фрейм за малко. Но ти така и не намери воля и сили да направиш от това нещо постоянно. Така и не намери начин да водиш живота си по силен начин, така че да вярваш в себе си. И когато вярваш да повличаш и другите.

Когато жена ти ти каже, че си ценен, тогава ще се почувстваш ценен. Но не и ако го мислиш ти. Защото не е достоверно това в което вярваш ти, нали? Трябва и другите да се изслушат. ;)

Фреймът - това не са логични доводи, не е обективна гледна точка, не е научна концепция, не е базиран на психологически и философски открития и възгледи. Не е базиран на социални анкети и проучвания. Тези, които са успешни с жените не са научни сътрудници, които да могат да си губят времето да спорят ежедневно с велики мислители като теб, Someone и Rose. Затова им местя мненията. И докато те си стоят в раздел Други, нямам проблеми с тях. Защото техните и твоите разсъждения нямат нищо общо с успешния пикап. Те заблуждават потребителите и им дават погрешен фокус.

И не, форумът не е догматичен. Въпросът е в това, че разсъжденията всеки ги може, но се цени действието и реалният опит. Разбираш ли, че ако ти заговориш днес едно непознато момиче и споделиш тук какво е станало, независимо от твоето ниво в играта, всички ние ще оценим това повече от 10 страници разсъждения и никой не би ти преместил темата.

Фреймът е надъханост е емоция, която се прехвърля на другите. Когато няма емоция, не може да се говори за фрейм, тогава това са логически доводи. Когато ти не създаваш емоция у жената, тогава тя е тази, която създава емоции у теб. И тогата ти си този, който влиза в нейния фрейм. А на теб ти остават единствено логически доводи. Пробвай да свалиш жена с логически доводи, да видиш какво става. А ти, Someone и Rose подтиквате потребителите именно към това.

Пак казвам - в свалките няма обективност. Създаваш ли емоции и привличане, жената се нагажда към това, което си, нейната гледна точка се променя - съответно и нейната обективност. И ако ти умееш да променяш обективната гледна точка на жените около теб, тогава колко мислиш, че струват всички доводи и разсъждения, които можеш да извадиш? :)


Титла: Някои размишления върху играта
Публикувано от: Coconut Crab в Февруари 19, 2022, 10:39
Тоя шаблон добре си го научил...преди съм си мислел, че извира от теб. Ама след като ми го пишеш пак, след като изобщо не знаеш какъв ми е живота и не сме се виждали от години - тея прозрения само от горните 5 реда, които ти написах ли дойдоха....доста нелепо.

Аз съм подтиквал да се свалят жени с логически доводи...уоу.....

може ли цитат за това, щото никога не съм подтиквал някого или сам аз не съм (освен може би като ме заряза първото гадже) да се свалят жени с логически доводи - някъде да съм казал да идеш при жената и да й обясняваш колко си точен пич и че тя трябва да те хареса, щото видиш ли сте родени един за друг....

тея неща верно - скрипт ли са или как ги измисляш?

Може ли някъде цитат да съм казал да се свалят жени с логически доводи. Интересно ми стана.


Титла: Някои размишления върху играта
Публикувано от: ilian_790112 в Февруари 19, 2022, 12:14
Аз наистина не знам какъв ти е животът от години, но виждам дейността ти в интернет. Щом ти си мислиш, че е нормално разсъждения на Someone да стоят до тези на Берсерк, значи нещо не е наред. На единият само като му четеш мненията се мотивираш за нещо по-добро, на втория като ги четеш се чувстваш разколебан от всякакво действие. Аз нямам време за дълги спорове, ако не можеш да възприемеш какво имам предвид, това си е изцяло твой проблем.

може ли цитат за това, щото никога не съм подтиквал някого или сам аз не съм (освен може би като ме заряза първото гадже) да се свалят жени с логически доводи - някъде да съм казал да идеш при жената и да й обясняваш колко си точен пич и че тя трябва да те хареса, щото видиш ли сте родени един за друг....

тея неща верно - скрипт ли са или как ги измисляш?

Може ли някъде цитат да съм казал да се свалят жени с логически доводи. Интересно ми стана.

Ти какво си мислиш, че логическите доводи се състоят само в това да обясняваш колко точен пич си. Ако нямаш фрейм, ако нямаш ентусиазъм и емоция, която да предаваш, тогава нищо друго не ти остава, освен да бъдеш логичен. Тук настина нещата са черно бели, или да или не. Не налагаш ли твоя фрейм, не водиш ли ти, тогава някой друг ти налага неговия, ти си в реакция и си логичен. Защо си логичен ли? Защото като нямаш сили да наложиш емоция, а все пак искаш нещо, тогава наистига нямаш друг избор освен логически доводи. А разсъжденията на Someone подтикват именно към това.


Титла: Някои размишления върху играта
Публикувано от: Coconut Crab в Февруари 19, 2022, 13:23
Ако нямаш фрейм, ако нямаш ентусиазъм и емоция, която да предаваш, тогава нищо друго не ти остава, освен да бъдеш логичен. Тук настина нещата са черно бели, или да или не. Не налагаш ли твоя фрейм, не водиш ли ти, тогава някой друг ти налага неговия, ти си в реакция и си логичен.

Това е форум - тоест дискусия. Ти вярваш, че мненията на Б са по-силни, по-стойностни от мненията на С. Ти вярваш, че Б има по-силен фрейм от С. Тогава защо е нужно да се местят или трият мненията на С. За да изпъкне златото, което казва Б е нужно то да седи редом до лайната на С както е в истинския живот и публиката да прояви необходимата интелигентност и да отсее златото.

А ти хем твърдиш, че Б има по-силнофреймови изказвания, а С е на дъното на фреймовата верига, хем налагаш някво реферство и казваш на нискоранговия играч - не аз няма да ти дам да съпоставяш мненията си с Майк Тайсън. Понеже Тайсън е по-силен и прав, ще оставя само ударите на Тайсън да се виждат тук - във форума, което е форум - един вид дискусия, мач. А оня играч дето смятам за по-слаб - ще му пратя слабичките удари да се излъчват по канал 158, че да не би някой да реши, че Б не е супер-шампиона.

Хем фрейм, хем хендикап и изкуствена броня за най-силния фрейм. Наистина не го разбирам и не се заяждам.

А сега ще кажеш, че новите играчи се обърквали и по-добре да гледат само най-добра и чиста теория. Е извинявай ама за това има книги, обучения, има видеа в сайта, а и във форума има бая теми дето са важни, заключени и написани в най-чиста теория от най-високофреймовите пичове.


Титла: Някои размишления върху играта
Публикувано от: ilian_790112 в Февруари 19, 2022, 16:52
Обяснявам за последен път. Много от потребителите без опит в пикапа не могат да отсеят златото от плявата, а нашата цел е в пикапъорските раздели на форума да даваме чиста стойност. Като казваш, че това е дискусия, сигурно имаш предвид, че всеки трябва да си изложи тезата и Берсерк, за да надделее и покаже кое е стойностно, е нужно да обори Someone с логически аргументи. A после и всеки на когото му хрумне да спори за нещо друго. Сериозно ли мислиш това? Гепарда да се състезава с охлюва? Та това е под достойнството му. Може само да го гледа с насмешка.

За да не се размиват повече мненията на стойностните играчи, създадох нова група PUP Reader. Членовете на тази група ще могат да четат, но повече няма да могат да пишат никъде. В тази група засега съм сложил Coconut Crab, Someone и Rose. В тази група ще местя единствено потребители, за които наистина няма повече надежда някога да внесат нещо ценно във форума. Да ги банна не би било справедливо, защото все пак не са нарушавали правилата. Така наистина потребителите с опит ще бъдат по-мотивирани да пишат.


Титла: Някои размишления върху играта
Публикувано от: Badrick в Февруари 20, 2022, 00:29
Берсерк + реп бро!
Всеки който е поел по този path на самоусъвършенстване,ще намира много стойност в постовете ти!
 В моите очи ,nothing but respect !Знам какво се изисква за да стигнеш до това  и колко трудно е!

Обожавам играта във всеки аспект  и на всяко едно ниво !Тези дни в които чувствам силна вътрешна спирачка.Когато не съм в настроение.Когато  имам хиляди причини да не действам,но въпреки това намирам сили и го правя !Всеки който ме познава знае че не излизам само когато го чувствам,а го правя въпреки това .Това е Journey.Развиваш се и се подобряваш когато инвестираш време!
 Обичам моментите в които съм толкова много в главата си ,но продължавам да се пушвам докато в един момент просто не шифтна.Тогава влизам толкова много в момента,че харизмата и излъчването изплуват !Нещата се случват ,но не е  като да мислиш,а чрез теб.Fucking love that shit !

Да заговориш красиво момиче,използвайки само и единствено характера си.Да я пулнеш и да я изчукаш !Брутал!Но да го духа секса !Начина по който се чувстваш (so much yourself )е основното value .Осъзнаването че трябва да търсиш щастието в себе си,а не в жените.Слава богу,че не ебем като сме нийди,че това би блокирало процесът  в който се променяш.Моментите в които виждаш дупките си и осъзнаваш възможността да ги фикснеш.So fucking badass!
  Да стигнеш новото на Берсерк,трябва да имаш нещо друго като движещ фактор .Може би си спрял заради гадже или заради ротация с няколко момичета и когато се върнеш към това какъв човек си бил преди да спреш,усещаш как играта те е карала да се чувстваш !Като си активен си просто по-добра версия на себе си!Всеки с няколко години  в играта ще релейтне към това!

Най-важният аспект е как релейтваш във фрейма мъж-жена !Най-core нещото !Енергията и излъчването !Това не е мнение ,I live that shit !Имам всичко което обществото налага като образец за външност ,но въпреки това ме режат като кучка ако енергията ми куца!Но ако съм в А гейма си,влизат в транс.Няма логическа идея какво се случва.Има думи като expression на вътрешното им състояние !
Логическите фактори като статус и пари влияят при long term решенията.Добрите емоции са huge value !

Развиеш ли умението да заговориш момиче и в същото време да си carefree ,да нямаш  зависимост от крайния резултат ,да черпиш положителни емоции от себе си и да водиш,ставаш дразнещо ефективен!
Ако се чувстваш комфортно в сет,всичко което ти е главата е как да спайкнеш собственото си състояние.Ако смяташ че мацката е по-яка от теб ще се мъчиш да я накараш да те хареса и да и покажеш колко си свеж!
Ти трябва да определяш собствената си стойност !Ако гледаш към обществото,ти си нищо в сравнение с 19 годишна пикла с цици и яко дупе.Дори да си лекар и чисто академично мега признат,си оставаш отрепка в сравнение с някое безмозъчно кифле!
Играта е едно от нещата които те учи да се доверяваш на себе си.Дава ти по-силен вътрешен комфорт да променяш живота си към по-добро,защото те учи да се бориш със страховете си и да ги преодоляваш !Всички минуси в характера ти мигновено ще цъфнат на улицата,затова е толкова трудно да действаш!Така се избира лесният  път със всички онези външни фактори които добавят стойност и наистина могат да дадат резултат ,но това около което Берсерк се върти е masculine polarity .Отиваш и излъчваш факта че си  атрактивен.Чувстваш вътрешен комфорт въпреки всички неизвестности !Нямаш нужда да си добавяш излишна стойност.
Когато излизам редовно се чувствам so fucking free!Мога да кажа или направя всичко.Няма нужда да има какъвто и да било логически смисъл и пак хитва!Тотъл Мindfuck!Това е една от важните части в играта ми!Харесва ми да съм тотъл free!Абсолютен I  don’t give a fuck mode.Fucking love it!
Титла: Някои размишления върху играта
Публикувано от: damian в Февруари 20, 2022, 23:12
Аз имам едно питане към Берсерк, че ми стана интересно, малко офф-топик от темата, за което моля Илиян да ме извини.Та Берсерк ти беше споменал че идваш от света на бойните спортове, за бокс ли става въпрос ? Любопитно ми е , защото движех с един познат преди време , той беше републикански по кикбокс, и адски много му вървеше с мацкте, все някакви готини му се лепяха, и общо взето всички момчета от неговия клуб тогава излизаха с готини мадами, и ги сменяха често.Просто ми прави впечатление че поне в България яките пички много ама наистина много връзват на бойци , било то мма-йци, борци, боксиори,кикбоксиори.Примерно всички от София Запад , не съм видял един да има грозно гадже, същото и от клуба на ЦСКА , говоря за момчета които тренират сериозно бокс или мма, някак си има някаква закономерност.


Титла: Някои размишления върху играта
Публикувано от: Johnny в Февруари 25, 2022, 10:57
Велика тема, може би най-дългоочакваната от години.

Аз имам един въпрос към Берсерк, който ме тормози през целия ми съзнателен живот като цяло и ми е трудно дори да го оформя като конкретен въпрос.

Винаги съм бил разколебан за себе си в това отношение - с жените. В какъв смисъл? В смисъл, че абсолютно споделям това, което си описал като усещане в моногамна връзка, още от малък, винаги съм бил по-циничен по отношение на влюбване и такива истории и просто емоцията я няма. Разликата е, че не съм стигал до крайности в пикапа, като цяло винаги съм се сдържал съзнателно (защо съзнателно според мен? Защото когато съм в този период, така да го наречем, аз също го приемам като дрога и съответно ограничавам поведението си с цел да не се пристрастя, за да мога да взема решение сам, съзнателно, или поне така си мисля, това вече е отделна дискусия)да стана успешен в това нещо до крайност - като вас. Никога не съм имал проблем - харесват ме, ако се справя с егото и дискомфорта от заговаряне и тн - винаги успявам да получа каквото искам - под каквото искам имам предвид секс, валидейшън (ако това искам), моногамна връзка (това е най-лесното). Винаги едно момиче се откроява от другите и започвам връзка с нея, защото не ми се занимавя с другите в този момент и искам да върша други неща в живота, нямайки време и желание да отделям за жени. Известно време пак си свалям други, накрая писва (или не писва, няма значение) и си оставам с гаджето и всичко е наред. Това, което си описал също е факт - готови са на всичко, абсолютно потвърждавам. Дори да знае, че чукам друга, пак ме иска. Плаче и ме моли да спра, дори да кажа “няма”, пак е с мен. Но не е в това въпросът.

Въпросът е, че дълбоко в мен колебанието винаги го има - дали да не избера пътя на ловеца, да жертвам това, което би могъл да ми донесе другият живот - семейство, дом, уют (или там каквото се сетите още от предимствата на това да си имаш дългосрочен партньор). И в предишните ми връзки - винаги е така.  И разбира се извън връзка всичко е пак така - самодостатъчен съм, яко ми е, не ми липсва нищо, но пак, бидейки наясно с дългосрочните отношения и плюсовете и минусите там, също го има това леко колебание дали да не си хвана сега тази мацка и да излезна от новата си зона на комфорт. Говорим вече за мацка, която съм минал периода на опознаване и тн., повече от година я чукам и опознавам преди да “тръгнем” и реално мисля, че е подходяща за семейство. Това ми се е случвало повече от веднъж.

Аз също обичам да мачкам в живота по описания от теб начин, направо все едно си изкарал от моя мозък разсъждения, но това леко колебание донякъде ме спира - ако ще бъда в моногамна връзка - ще мачкам там докато мога (разбира се винаги може нещо да се случи и да приключа отношенията), говорим и за деца вече, ако реша да пикапя - ще громя там, както се случва в периодите ми на безвръзка.

Въпросът ми е ти как взе решението за себе си? Да водиш този живот, а не другия. Имало ли е изобщо момент на вътрешен диалог/колебание. Това според мен е повратната точка и би било безценно да споделиш мнение в тази насока.


Титла: Някои размишления върху играта
Публикувано от: BERSERK в Март 02, 2022, 10:33
 Badrick страхотен пост! Толкова много ценна информация, поднесена по надъхващ и мотивиращ начин в толкова малко текст. Реп от мен. Личи си когато човек сподея реален опит от играта.

Не, боините спортове не ти гарантират успех в играта. Всеки спорт помага изключително много в изграждането на характер, себеуважение и фрейм. Но думата е помагат - не всеки развива силен майндсет само като се бъхти в залата. А без външна игра (разбирай редовно заговаряне на непознати мацки) няма да подобриш съществено успехите си със жените, дори да си много добър спортист. Имам приятели, които са професионални боици - много от тях ходят със страшни глигани, защото не могат да отделят време и ресурси за да се занимават с маацки. Има и някои, които ходят със страшни мацки, но си личи че имат игра. Накратко - спорта помага много, но само занимаването със спорт (боен или какъвто и да е ) не гарантира успех в свалките.

Винаги съм бил разколебан за себе си в това отношение - с жените. В какъв смисъл? В смисъл, че абсолютно споделям това, което си описал като усещане в моногамна връзка, още от малък, винаги съм бил по-циничен по отношение на влюбване и такива истории и просто емоцията я няма. Разликата е, че не съм стигал до крайности в пикапа, като цяло винаги съм се сдържал съзнателно (защо съзнателно според мен? Защото когато съм в този период, така да го наречем, аз също го приемам като дрога и съответно ограничавам поведението си с цел да не се пристрастя, за да мога да взема решение сам, съзнателно, или поне така си мисля, това вече е отделна дискусия)да стана успешен в това нещо до крайност - като вас.
Това е напълно ОК. Виж пикъп-а е само инструмент, който използван правилно ще подобри резултатите ти и ще ти донесе по-голям избор и успех със жените. Ти определяш до къде искаш да стигнеш и какво искаш да постигнеш. Това че решаваш да влезеш в моногамна връзка и да не пикапиш постоянно не те прави слаб. Напротив - показва че имаш ясни приоритети и си ги следваш.

Никога не позволявай на нещо външно да определя приоритетите в живота ти. Какво имам в предвид? Ако си начинаещ и имаш сериозни проблеми в общуването със жените определено нямаш голям избор. Или ще продължиш да бъдеш мачкан и да си последна дупка на кавала (бета, лузър, етц) или ще направиш опит да се подобриш. Когато искаш да се подобриш определено ще трябва да минеш през основите на пикъпа - отваряне на много сетове, изграждане на стил, закаляване на фрейма и тн. В този период вероятно пикъпа ще е основното на което трябва да наблегнеш.

Нещата се променят, когато вече имаш игра. От тук нататък въпроса накъде искаш да отидеш и какво искаш да постигне зависи само от теб. Ако искаш да си с една мацка и следваш този път - това не те прави лузър. Обаче ако искаш да си в моногамна връзка, но въпреки това продължаваш да пикапиш за да се "докажеш" като добър играч -това вече определено е лузърско. Както и обратното - искаш много мацки и разнообразен секс, но седиш с една, защото те е страх да я зарежеш и да се пуснеш отново в играта.

Пикъпа е свобода, не ограничние. Необходимо е да си достатъчно себеосъзнат и да знаеш ти какво искаш в този етап на живота си. След това работиш за да го постигнеш. Пикъпа е нещо добро, когато го използваш като отговор на въпроса КАК (да постигна успех с жените спрямо целта си). Но същевременно ще има катастрофални резултати ако го ползваш като отговор на въпроса КАКВО (искам да постигна в общуването със жените).

Отговора на КАКВО трябва да идва от теб и да не се влияе от външни фактори(важно - само след като си развил играта си). Отговора на КАК ще ти го даде пикъпа.

Въпросът е, че дълбоко в мен колебанието винаги го има - дали да не избера пътя на ловеца, да жертвам това, което би могъл да ми донесе другият живот - семейство, дом, уют (или там каквото се сетите още от предимствата на това да си имаш дългосрочен партньор). И в предишните ми връзки - винаги е така.  И разбира се извън връзка всичко е пак така - самодостатъчен съм, яко ми е, не ми липсва нищо, но пак, бидейки наясно с дългосрочните отношения и плюсовете и минусите там, също го има това леко колебание дали да не си хвана сега тази мацка и да излезна от новата си зона на комфорт. Говорим вече за мацка, която съм минал периода на опознаване и тн., повече от година я чукам и опознавам преди да “тръгнем” и реално мисля, че е подходяща за семейство. Това ми се е случвало повече от веднъж.
Отговора е само в теб. Когато си повече време с една мацка химията постепенно изчезва. Ако си имал доста успехи в свалките мозъка се научава да търси удоволствие в лова на нови жени. Аз си го обяснявам с две програми, които вървят в нас паралелно. Едната е тази на ловеца - покоряването на нова жена носи невероятно удоволствие дори новата да не е толкова яка колкото старта. От другата страна е програмата да намериш другарче и да изградите връзка заедно. Колкото повече пикапиш (говорим за успешен пикъп :) ) толкова по-силна става първата програма и толкова повече отслабва втората. За мен мога да кажа, че да покоря и да изчукам нова мацка дава на мозъка ми прилив на онези хормони на щастието, които секса дори с перфектна "стара" мацка не би могъл. За това и никога не съм бил на проститутка. Самия секс, без да съм уловил и покорил жената не ми носи никакво удоволствие. Другата крайност - човек, който няма никакъв избор и седи със жена, която го отвращава, само защото програмата за връзка му е набита в главата. Това са крайностите - ти трябва да намериш баланса за себе си и да правиш това, което ти искаш.

Въпросът ми е ти как взе решението за себе си? Да водиш този живот, а не другия. Имало ли е изобщо момент на вътрешен диалог/колебание. Това според мен е повратната точка и би било безценно да споделиш мнение в тази насока.

Колебания не съм имал, по-скоро съм минавал през различни периоди. Имал съм период , в който съм бил с една жена , имал съм и такива в които пикапя здраво и съм с няколко (по-често). Въпроса е да знаеш какво искаш и да бъдеш достатъчно искрен със себе си за да си го признаеш. И достатъчно силен за да го изпълниш.


Титла: Някои размишления върху играта
Публикувано от: stone в Март 03, 2022, 06:28
Нещата се променят, когато вече имаш игра. От тук нататък въпроса накъде искаш да отидеш и какво искаш да постигне зависи само от теб. Ако искаш да си с една мацка и следваш този път - това не те прави лузър. Обаче ако искаш да си в моногамна връзка, но въпреки това продължаваш да пикапиш за да се "докажеш" като добър играч -това вече определено е лузърско.
Често има натиск да се докажеш като играч не пред себе си, а пред другите. Имало е немалко пъти, когато съм с някои хора ей така да се видим, и почват - аре бе, дръпни тая, нали си играч! И със стари познати, и дори с някои нови пичове от форума ми се е случвало, с които съм излизал да пием по една бира (не наскоро). Особено досадно е ако идва от някой, който няма добра игра и чака наготово друг да свали две мацки и да му даде едната. Не знам дали ти се е случвало, ти вероятно не търпиш подобно поведение от "приятели".
На мен отдавна ми е минало времето да се доказвам, дали пред себе си, дали пред други хора... И въпреки това не съм имунизиран от удоволетворението, когато клоузиш яка мацка и другите те видят и после те тупат по гърба и викат "браво плейър!" - човещина, явно.

За мен мога да кажа, че да покоря и да изчукам нова мацка дава на мозъка ми прилив на онези хормони на щастието, които секса дори с перфектна "стара" мацка не би могъл. За това и никога не съм бил на проститутка. Самия секс, без да съм уловил и покорил жената не ми носи никакво удоволствие.
Аз виждам два проблема в това отношение:
1. Значи си точно толкова пристрастен към някакви си хормони в мозъка, колкото и тоя дето е пристрастен към самия секс, към дрогата, към работата, към парите, към властта, или нещо друго - просто твоята страст е по-различна, но пак си неин роб. Човек трябва да се стреми да е господар на емоциите си, а не техен роб. Разбира се, на практика е много трудно да станеш зен-мастър...
2. Сега ако си на 30-40 си в разцвета на силите си, но ще станеш и на 50-60 и пак ще ти се ебат млади пички. Как мислиш тогава да ги дърпаш само с игра? Така че не се заричай, че никога няма да си плащаш... Ако избора ти е между 40-годишна, която си дръпнал с игра, и 20-годишна за пари, кое би избрал? Не ми казвай сега, ела ми кажи след 10-20 години...


Титла: Някои размишления върху играта
Публикувано от: Target в Март 03, 2022, 16:01
Този път мнението на Берсерка ми хареса, защото за разлика от доста от постовете му, този поне е изчерпателен и подробен. С това имаш реп+ от мен.

Добре е обяснил правилното мислене на всеки който иска да е успешен не само с жените ами и в други области. На първо място е да го правим за себе си. Много играчи с които съм играл са го правели, за да се разпишат и да се похвалят във форума, а това е голяма грешка. Дори и аз в даден момент исках да ме хвалят. Но веднъж когато го направиха, ми беше хубаво за 5 секунди и после всичко утихна. Но все пак всички сме хора и искаме да сме потупани по рамото и някой да ни похвали. Но в доста играчи го има това нещо и то не има позволява да са щастливи с постигнатите резултати.

Ще дам реален пример с Водопроводчика. Усещах че с постовете си и темите искаше да се докаже и дори и да наебеше няколко мацки пак нямаше да е доволен. Но с времето се усети че всеки се стреми към различни неща и има различни интереси и започна да си следва своите цели и съответно да бъде по-щастлив.

И тук Берсерка е прав. Когато задобрееш в играта и си се развил в живота тук е моментът в който всеки мъж трябва да определи пред себе си какво иска от него. Едни искат да имат връзка, други да ебат много жени. Но тази цел трябва да идва от самия човек. Ако той не се чувства достатъчно пълноценен и другите избират кое е добре за него, той никога няма да бъде щастлив със себе си.

Стоуна също е прав, сега сме добре, но след 20 години когато остареем ще се наложи да използваме различни "инструметни" за да си хванем готина и млада мацка. Но дотогава ще играем колкото можем и ще се стараем да се поддържаме колкото можем, за да изглеждаме във форма.