Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Други => За форума и сайта => Темата е започната от: Target в Януари 07, 2022, 22:49Титла: Годишни и месечни награди във форума Предложения !
Публикувано от: Target в Януари 07, 2022, 22:49
 Здравейте пичове и да ви е Честита новата 2022 година, интересно ми е колко от вас има желание да се направи такова нещо като Награди във форума. Според мен това би помогнало на форума повече, откъм качество, пък и може и повече потребители да пишат, а не да се скатават както в някои случаи.

Ще дам пример:

Потребител/Играч на годината - тук се има предвид, потребителя който е допринесъл най-много през годината откъм качество и количество на постовете. Репортите са в плюс на потребителя.

Репорт на годината - тук е ясно, най-добрата свалка през годината, взема се предвид качеството на самия сет, дали е достатъчно добре структурирана темата и подробности и някои ценни съвети в нея.

Тема на годината - най-добре структурирана тема, качествено съдържание, в плюс може би ще е колко човека са коментирали по нея.

Вражда на годината - тук нямам предвид да се подстрекава към омраза, а по-скоро някой по разпален спор във форума, примерно остър сблъсък на идеи по някоя тема, в която дадени потребители са писали.

Ученик на годината - това е само за хората, които са преминали Уоркшоп, тяхното представяне на Уоркшопа, качеството на сетовете, самият подход, колко възприемат нещата. За това най-вече имат думата тези които водят обученията. Естествено и самите отзиви ще влияят.

Култов цитат/коментар на годината - дадена реплика на потребител, която е направила впечатление.

Новак на годината - това е нов потребител, който е привлякъл интереса на повечето потребители само за период от 1 година.

Инструктор/Админ на годината- най-добър подход, умение за комуникация с ученик и знания за матерята. Държа да отбележа тук няма кой знае какъв избор и това не означава че другия не става.


Съответно за всеки месец са същите награди, ако е възможно.

Естествено това ще стане само с одобрението на админите на форума. От тях зависи дали това ще се случи, моята идея е да се раздвижи малко форума и един вид това да е като мотивация и награда за труда който се прави към форума. Нещата ще стават с гласуване и номиниране.

Пример :

Моите предложения и номинации:

Потребител на годината - vodoprovod4ika, BaiGrozdan,Badrick,BERSERK, Jacob Palmer, btw

Тема на годината - 150 Matches в Tinder за месец - съвети и насоки BaiGrozdan, Някои размишления върху играта - BERSERK, Играта през 2021- vodoprovod4ika

Репорт на годината: Haloween, Jacob Palmer, Manowar


Ако имате вие предложения пишете било то за различни видове награди или номинации, и най-вече отговор от Админите !


Титла: Годишни и месечни награди във форума Предложения !
Публикувано от: Jacob Palmer в Януари 08, 2022, 19:21
Actually, pretty good idea!
Може пък да живне форума ако се случи нещо подобно.Стрейт ту дъ поинт -
Потребител - бат стоун , житейския му опит го е поставял във всякакви ситуации и 2 3 пъти ми е помагал доста.
Тема - Играта 2021 на водопроводчика.
За админ е слеъра , просто защото с него съм говорил по телефона , с Илиянски съм нямал връзка.Каза ми един велик оупънър , за който сигурно 2 седмици събирах куража да почна да отварям с него , за малко щях да ям бой един път  ;D ;D
За репорт нямам фаворит , нещо там много замря , почти никой вече не пуска. Даже аз имам 3 4 що годе интересни ф клоуза , но не съм ги писал защото нещо не виждам интерес в тоя раздел.


Титла: Годишни и месечни награди във форума Предложения !
Публикувано от: ilian_790112 в Януари 08, 2022, 20:05
Идеята е добра, но нямам идея какви награди можем да даваме. Титлите и репутацията във форума са по-скоро вятър работа и никой играч не би се заинтересувал от тях. Отминаха времената, когато потребители ме спамеха всеки ден с оплаквания, че някой друг им сваля репутацията нарочно. :)
Финансови награди също не можем да даваме. Ако някой има идея за нещо друго, да казва. ;)


Титла: Годишни и месечни награди във форума Предложения !
Публикувано от: Amateur в Януари 09, 2022, 20:00
Може да е участие в семинар, ;)