Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени => Темата е започната от: TopGear в Март 04, 2022, 16:04Титла: Чат с бивша
Публикувано от: TopGear в Март 04, 2022, 16:04
Здравейте,имам нужда от съвет.преди месец бивша приятелка ме отблокира във фейсбук и изненадващо за мен започна да ми пише. Преди време се хванах с нея докато имаше приятел,поживяхме 2 месеца и след множество проблеми се върна при него.Сега от познати разбирам че пак се е хванала с някой и скъсала с тоя дето беше 4г.Още в начало на чата ни бях я питал дали се занимава с някой,отговора и беше  "НЕ Иначе нямала се занимава с мен",но мн се съмнявам.
 
Започнахме да си пишем за спомени,които сме имали ,в последствие бъзици и закачки ,мръсни думи ,докато тя не започна да ми праща и полуголи снимки.Викам си ей тва е забих я отново.

Проблема е там че съм във чужбина..уговорихме се като се прибера да се видим.Даде ми телефон,онзи ден и писах да се оправя и да я крада от тях..ооо тука започнаха врътките  и...не можела ,ама била заета и щяла ми се обади след час да се разберем.Викам и добре.До там..Нито писа,нито звънна повече ,а я виждам онлайн.

Въпроса ми е да я търся ли или ще е вече прекалено нийди? Има ли смисъл въобще да влизам в сериозни теми и да и казвам да не се занимава с мен и да ме блокира или просто да я игнорам?


Титла: Чат с бивша
Публикувано от: btw в Март 04, 2022, 17:03
Даде ми телефон,онзи ден и писах да се оправя и да я крада от тях..ооо тука започнаха врътките  и...не можела ,ама била заета и щяла ми се обади след час да се разберем.Викам и добре.До там..Нито писа,нито звънна повече ,а я виждам онлайн.
Ще ти дам един златен съвет, който ще ти спести много главоболия, много въпроси без отговор, и ще ти наебе много мацки.
Ако щеш ми вярвай, но придържаш ли се към него, никога няма да ти флейква мацка която ти е навита. И да те реже след това, съответно. Няма да изпадам в детайли - защо, и какво, просто го приеми, като неведом закон.

Никога, ама никога, без значение каква е причината, при никакви обстоятелства. Без значение за коя мацка става въпрос, без никакви изключения. Не се съгласявай, след като пуснеш оферта, на "добре, но ще ти звънна малко по-късно". Никога не се съгласяваш на среща в която трябва да те потърсят по-късно, и ги чакаш с неясен час. Що? Ми щото съм го пробвал 20тина пъти поне, и резултата винаги е бил - изобщо да не се обадят.
Режеш абсолютно винаги такива предложения. Закон!
Казваш, квото искаш, но оттегляш срещата за същата вечер. Ако щеш "Не, отпада. Ще изляза с друга позната.", "Не, няма как да те чакам евентуално да се обадиш, ще си направя други планове", "Отпада, ще се видим когато си свободна и ти". Както щеш, и колкото прецениш хард режеш. Но отказваш среща с неопределен час, в който чакаш да ти се обадят. И стоиш зад това.
Ако ти върне с конкретна оферта, на отрязването "не, не, не, чакай, в 8 съм готова със сигурност, можеш да дойдеш да ме вземеш" - тогава може да приемеш офертата.
Но всичко друго с неясен час - режеш непоколебимо, и отписваш момичето поне за седмица


Титла: Чат с бивша
Публикувано от: MPUA в Март 04, 2022, 23:00
Напълно съгласен с btw. И още един съвет от мен - не се занимавай с бивши (освен ако не искаш само да я минеш за веднъж).


Титла: Чат с бивша
Публикувано от: Jacob Palmer в Март 11, 2022, 15:44
То тва си е golden rule - бивши никога. Полза нямаш никаква , нито ще ебеш нещо ново нито ще се ''оправят'' нещата. Само филми ще има и нищо друго, та пак го казвам : golden rule - бивши никога