Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени => Темата е започната от: omegalul в Март 14, 2022, 16:24Титла: Рязка загуба на интерес
Публикувано от: omegalul в Март 14, 2022, 16:24
Здравейте, миналата Събота ходих на дискотека с едно аверче и три женски, които не познавах.
Харесах си едно момиче от друга маса, изчаках да се изпразни малко дискотеката и нападнах.
Отидох на тяхната маса с усмивка, запознах се с всички и им дадох наздраве. Потанцувахме малко, след което я целунах и се върнах на моята маса.
Танцувах с мойте хора и пак отидох при тях, натискахме се, по някое време реши да се прибира, аз нямах намерение да зарязвам авера с трите хиени и й казах да ми пише като си прибере, за да се разберем кога ще излезем, целунах я и изчезнах.

Писахме се няколко дни, след което излязохме.
Закарах я на кафе, където персонала ме познава, показах социален статут и всичко беше точно.
На прибиране я закарах на един паркинг и се понатискахме в колата, но тя каза че трябва да се прибира (още преди да излезем ми беше споменала, че ще се прибере по-рано).
Прибрах я и се сбогувахме.

След тази среща си писахме два дни и аз заминах на един рожден ден извън града, вечерта й писах да я питам как е, отговори ми, после й изпратих едно клипче на масата и от тогава не ми отговаря.( може да не яде месо ;D)

Възнамерявам Сряда да ида пред тях и да й звънна да слезе за по цигара, за да се разберем.
Според мен грешката ми е, че съм вложил твърде много.
Ако някой може да ми даде съвет как да процедирам ще съм благодарен.

Поздрави,
Omegalul


Титла: Рязка загуба на интерес
Публикувано от: ifresh в Март 15, 2022, 01:08
Здравей,

Основната ти грешка е, че търсиш резултат. Така губиш спокойствие и допълнителна енергия. Тя мисли ли така за теб и за ваши бъдещи срещи? Друго, което забелязвам е, че търсиш как да изпъкнеш и да търсиш одобрение от нея. Тя търси ли одобрение от теб? Третото е, че си прекалено логичен в комуникацията и не създаваш емоции. Провокирал ли си я с нещо? Страхуваш ли се да я загубиш? Не си дал информация за това как преминават разговорите между вас, но това, което възнамеряваш-да се разбирате, не ми звучи много окуражаващо.

Досега инвестициите са изцяло от твоя страна. Не толкова, че ти си вложил много, по-скоро тя е вложила твърде малко. Ти отиваш при нея, ти търсиш одобрение, ти се съобразяваш с нея в колата, без да опиташ поне малко да разсееш плановете й да се прибере по-рано. Бъди сигурен, че ако й харесва ще закъснее. Естествено, има и моменти, когато няма как.

Нужно е да я накараш и тя да направи нещо за теб. Няма да ти давам примери, оставям го на теб, на твоето съзнание. Не е нужно ти да ходиш пред тях, нека тя да дойде пред или близо до мястото, където живееш. Допълнителна опция е да вкараш малко нейзвестност. Жените са много любопитни, когато имат някакво предчувстие за дадени неща, но не са напълно наясно какво е. Например казваш и, че ще я чакаш на място, което може да е близо до вас и че искаш да и кажеш/покажеш нещо, което много ще й хареса.

Бъди точен и ясен в офертата си. Направи така, че да не може да откаже. Малко повече доминантност не е излишна, примерно че не приемаш "не" за отговор. Не разпростирай прекалено много вниманието си върху нея. А, когато я търсиш вложи малко повече енергия и заряд. Опитай да бъдеш духовит и тя да усети твоето мъжко присъствие, но не фалшиво приповдигнато, а нещо което извира от теб. За целта е нужно да го тренираш и да се настроиш. Представи си нещо хубаво, нещо, което те вдъхновява, нещо което те кара да си в добро настроение, преди да говориш с нея. :)


Титла: Рязка загуба на интерес
Публикувано от: Thrasher в Юни 17, 2022, 11:10
Привет!!

Същия проблем! Имал съм го повече пъти от колкото мога да си спомня. Последният път беше в Екзе. Реших да си денся докато не се разпръсне тълпата и накрая да разгледам какво има около мен. Стана 5, поосвободи се място и ми направи впечатление, че има едно сладурче на метър от масата ми, сетих се коя - по-рано се натискаше с нейна прияелка докато ближеха заедно една близалка (брутално яко), така я и отворих:
Поглед, усмивка, тя се усмихва също, приближих и й я попитах дали смята да пусне един курс, защото добре са се справили с приятелката й.. тя явно не знаеше, че са го правили толкова очевидно защото се засмя нервно. Усетих, че няма какво да я бавя.. Дръпнах я леко към мен, разменихме няколко забавни реплики, посмяхме се и започнахме да се натискаме. Малко целувки по-късно се дръпнах отидох да се разбера с приятелите някакви неща, тъкмо да й дам повод да ме поиска. Решихме да си тръгваме махнах й, тя дойде взех й фейса (не знам защо винаги го правя нещо се сдухвам с тия телефони, ама що .. не зная) поцелувахме се и по средата на поредната целувка спрях рязко обърнах се и си тръгнах, докато се отдалечавах тя прокара ръка по мен нежно и се кълна, че в очите й се виждаше желание да остана, искаше още.. (така ме гледа приятелката ми всеки път когато правим див секс и не остана в лелгото да се гушкаме след това).

Е писахме си няколко дни след това, тя отговаряше късо, имаше някакъв интерес, но през чата усещах, че няма да стане.. флейкна 2 срещи, разбира се, и аз просто спрях да й отговарям.. не че тя си даде много зор да ме търси  ;D.

Е отворен съм за всякакви идеи и въпроси, наистина е толкова досадно, особено когато ми се случва за 10ти път..


Титла: Рязка загуба на интерес
Публикувано от: krisit в Юни 19, 2022, 15:26
Често момичетата  отиват на дискотека НЕ да се наебат, а да правят всичко друго но не и да се наебат, да флиртуват, да си се забавляват с приятелките, да пускат сторита и мъжете от социалните мрежи да имм пишат, да се целуват натискат, да ги черпят свалят, танцуват пият да си дават инстаграмите и фейсовете после тия пичове които са ги взели,  да им пишат и те да се дърпат и така, без секс. Цялото това нещо за тях е  ТОП прекарана вечер, и въобще няма нужда да са правили секс, за разлика от нас мъжете които по често отиваме на дискотека за да ебеме, особено ако сме направили добра игра мацката се е кефила на макс искаме да има завъшак ебане и ако няма не сме доволни. Ситуация като тази с близалката показва точно това и на мен доста пъти ми се е случвало забивам някви готини мацки правим всичко кефят се супер много топ вечер обаче не съм успял или не съм натискал  да я дръпна и наеба същата вечер, казал съм си тя се кефи няма сега в 6 сутринта изморени и потни да се мъчим дай ще си излезна с нея друг ден спокойно и така, даа ама не.За това винаги едно наум и моментния висок интерес въобще не го приемам че ще е там и на другия ден в чата.. Щото често после по чата умряла работа или не отговарят, в техните очи позабавлявали са се тоя е поредния дето иска да ебе, ама тя пък за кво да си дига бройките...
Добро решение е още на момента да се пробва да се дръпне и наебе мацката а не да се отлага за друг ден да се видим.Дали в кенеф дали зад някоя кофа докато настроението и атракшъна е висок нещата могат да си станат, иначе като се земе контакт за друг ден, лъжат, флейкват, не отговарят, а всичко може да е било топ вечерта..  Разбира се ако сме Джони Деп няма да лъжат флейкват и тн, за това и работа над подобряване на опаковката  външен вид статус и тн също е доста добре приложима :D