Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени => Темата е започната от: CaPex_05 в Май 10, 2022, 16:12Титла: Приятелката ми би шута, как да я върна?
Публикувано от: CaPex_05 в Май 10, 2022, 16:12
Здравейте! Ще го карам по накратко за да обясня ситуацията и проблема свързан с раздяла с момиче. Връзката ни продължи 2 години и половина. Аз съм на 28, тя на 20. Търся отговори и съвети как мога да поправя нещата и как да процедирам да си я върна.

Запознахме се преди ковид докато беше ученичка в 12ти клас. Не очаквах да имаме такова развитие и в началото беше просто флирт. Прерастна във връзка, пътувания, почивки заедно и със семействата ни. Връзката ни беше добра, без караници и пълно разбирателство. Винаги аз съм бил водещия и тя ме е слушала за всичко. През времето мога да кажа, че даже ме е задушавала с внимание.

Разликата в годините не е била проблем. Родителите й имат сходна разлика и тя го приема за нормално. И двамата сме от заможни семейства и тя е напълно обезпечена финансово. Има кола, хубави дрехи и нищо не й липсва (важно е за да се разбере, че от мен не й трябва нищо).

От провинцията сме и двамата живеехме в един град. Заради мен и семейството си (да бъде по-близо) реши да кандидаства във В. Търново. Още в началото там не й харесваше и вземахме решение да се мести в София. Това стана м. Ноември 2021. Идеята й беше да живеем заедно в София и да прекарваме повече време двамата.

Искаше да я подкрепя за местенето, защото родителите й не бяха ок да бъде толкова далеч. Заради връзката ми с тях и добрите отношения аз натиснах и я записахме в София. Горе долу по същото време дойде семеен проблем в нейното семейство - майка й беше с диагноза рак. Това много я промени и почна да се държи различно и намали времето с мен за да може да бъде с майка си. Поради здравословното състояние на майка й постоянно имаше караници в тях за нейното местене в София. До последно тя не знаеше какво да прави и влезе в някаква депресия. Следваха срещи (1-2) с психолог. Тук смятам, че психолога и промени мисленето, защото й казваше да гледа себе си на 1во място и нейният живот, след това на другите. Преди да скъсаме пак беше говорила с психолог.

Въпреки недоволството от страна на техните, през м. Март'22 тръгнахме заедно към София за да учи в университет там. Тук искам да вмъкна няколко работи:
- Аз я записах и тиках да учи там за да бъде щастлива
- Помогнах й за намиране на квартира и местене
- Давах й пълна емоционална подкрепа въпреки, че нейните (майка й) не бяха съгласни да се мести
- Баща й нямаше да я пусне без мен да отиде в София (по-нататък си мисля, че ме е използвала за това)

По пътя към раздялата
Първата седмица на м. Март'22 я прекарахме заедно в София и след това се върнахме у дома заради химиотерапия на майка й. Следващият weekend тръгахме отново към София, където седях 2-3 дни и се прибрах за да работя. Върнах се в София следващият weekend. Като цяло от 4 weekend-а в м. Март - 3 съм прекарал с нея, само последната седмица не отидох. През цялото време тя говореше, че трябва да се преместя там и да бъде повече с нея.

Въпросният последен weekend, тя излезе с колеги от университета. Трябваше да се прибере в понеделник, но не го направи като каза, че в 12 на обяд е прекалено късно да пътува. Същата вечер ми обяви, че излиза с колеги отново. Аз се ядосах и на сутринта и казах, че това за мен не е ок тя да предпочита компания на непознати като изришно се бяхме разбрали, че ще се виждаме. Казах й като се прибере да се видим и да говорим.

На другият ден се видяхме когато тя се върна у дома и тя ми хвърли бомбата, че сме били на различни страници от живота, че съм я бил задушавал и че иска почивка. През това време можело да бъдем с други ако имаме възможност. Аз го приех хладно и станах и си тръгнах казвайки, че я обичам и че искам да бъдем заедно. Но няма да я насилвам и ако иска да бъдем заедно да работим по въпроса или да се разделяме.

2-3 дни по късно се видяхме по моя инициатива, където тя казва, че аз съм й нямал доверие и че трябва да се разделим за месец като в този месец аз трябвало да мисля дали й вярвам. Тук последваха коментари, че много двойки така правели и ако сме минели през този проблем, сме щели да бъдем по силни от всякога.
След месец тя щяла да ме потърси (след Великден, по-същото време тя прекара седмица в Турция заради операцийя на майка й) и аз до тогова да съм мислел дали й имам доверие.

2 седмици без контакт и преди Разпети Петък й звъннах и казах, че щом не ме е потърсила до сега явно няма чуства към мен и няма смисъл изобщо да се търсим. Споменах й, че се чуствам наранен и обиден, че ме е използвала и че е унищожила една прекрасна връзка. Като цяло държанието й беше пълен непукист, все едно нищо не е станало.

След празниците от Турция като се прибра, скри инстаграм историйте си от най-добрият ми приятел, но не от други общи приятели и братовчеди. Показва, че й пука. Нищо сериозно не е качвала до сега. От баща й знам, че почти не излиза и не използва свободата си която искаше.
Вчера й писах да ми събере нещата от София й като се прибере да се видим и да ми ги даде.

Въпроса е как да го играя за да си я върна.

Лятото след уни ще прекара у дома работейки за баща си. Искам да вмъкна, че тя тук няма никакви приятели и заради това беше главната причина да отиде в София да си намери среда.

Благодаря Ви!

Титла: Приятелката ми би шута, как да я върна?
Публикувано от: StefanS в Май 11, 2022, 07:04

Въпроса е как да го играя за да си я върна.


Виж, знам че ти си специален и тя е специална. Че онова което имате помежду си никой друг не може да разбере. Че когато сте заедно можете да се изправите срещу целия свят. Когато сте заедно земята спира да се върти и всички трудности които са пред вас са леки препятствия към една още по-възвишена връзка. Таква любов никой друг не познава на тази планета, тя е достъпна единствено за просветени, за онези специални хора като тебе и нея. Любов, като никоя друга.

И затова ще бъда кратък - както и да го играеш - няма да си я върнеш. Поне до ден днешен, не съм прочел тема тук във форума, където някой да си е върнал девойката. Ти можеш да бъдеш първия, все пак си специален....Искам да вмъкна, че тя тук няма никакви приятели и заради това беше главната причина да отиде в София да си намери среда.

Ще коментирам само това по-горе, за да ВИДИШ онова което не можеш да видиш (в момента) заради пишката ти. Когато един ЧОВЕК (мъж/жена) няма никакви приятели / среда, това говори за ОГРОМНИ СОЦИАЛНИ ДЕФИЦИТИ в самия човек. Или с други думи - нещо не е наред с него. Дали ще е прокажен (физически) или емоционално осакатен (психически) няма значение. Защо ТИ искаш да си с подобен човек - идея си нямам. Всъшност - просто още си "малък" и емоционално незрял. Нямаш още необходиия опит да преценяваш хората, да правиш разлика между реалността и илюзията в главата ти (ти си специален).
Необходимо е време и много грешки. Ти разбира се ще постъпиш "правилно" и ще я годниш до край. Ще минат години, ще похабиш сума ти време, пари и нерви за да "я правиш щастлива". Докато един ден нещо ще се случи, ще махнеш розовите очила които те заслепяват и щя видиш тази девойка точно таква каквато ти я описах - съвсем обикновено момиче, нищо по-различо от другите 18 годишни пикли. Ползвай винаги презервативи и гледай да нямаш деца от нея, в противен случай те чака посредствения живот, похабени амбиции и рога на главата.Титла: Приятелката ми би шута, как да я върна?
Публикувано от: ilian_790112 в Май 11, 2022, 08:58
2-3 дни по късно се видяхме по моя инициатива, където тя казва, че аз съм й нямал доверие и че трябва да се разделим за месец като в този месец аз трябвало да мисля дали й вярвам. Тук последваха коментари, че много двойки така правели и ако сме минели през този проблем, сме щели да бъдем по силни от всякога.
След месец тя щяла да ме потърси (след Великден, по-същото време тя прекара седмица в Турция заради операцийя на майка й) и аз до тогова да съм мислел дали й имам доверие.

Това е било златна възможност да се откъснеш малко от нея и наистина да станеш по-силен като мъж. Трябваше да се съгласиш и да се зарадваш на това. През този месец не и дължиш нищо, можеше да излизаш с други на воля, да се позабавляваш наистина... Връзките обикновено са силно ограничаващи, сега си имал един месец свобода. Все пак си на 28 години, трябва да видиш и как е с други жени. Това наистина би те направило по-силен като мъж и по-независим.

Мисля, че това е било един вид тест за теб от нейна страна. Искала е да види самоувереност у теб, доколко се справяш без нея, предизвикателност, гръбнак, мъжественост...

Но ти си опукал тази възможност в самосъжаление, слабост и реактивност. Дори не си изчакал да мине месец, преди да и се обадиш.  Сега го играеш на обида, следене, обвинения и манипулация. На никоя жена не и пука колко си наранен, тя не ти е майка. Ти си я загубил тази игра. Трябваше да ни попиташ преди месец, а не сега. :)


Титла: Приятелката ми би шута, как да я върна?
Публикувано от: CaPex_05 в Май 11, 2022, 09:48
Благодаря за отговорите.

Не мисля, че е било тест. Ако тя ме е обичала и имала чуства към мен тогова защо ще иска раздялата на първо място?

Да показах слабост и реактивност, но не до такава степен, че да се унижа. Просто и казах, че щом не ме е търсила до сега, няма смисъл да се търсим изобщо. Беше с цел да видя самата тя как ще реагира и дали ще почне да се валидира и извинява - това не стана. Все едно и беше все тая и не й пукаше.

След това скрива инсграм история от най-добрият ми приятел с цел да реагирам и да я гоня.

До колкото за това, че си пойсках нещата обратно, не мисля, че сгреших. Когато имаш вещи у друг човек и не подържате контант е редно да си ги взема обратно.

Надявам се, когато се видим да си изясним работитите, макар, че тя е човек бягайки от отговорност и проблеми. Даже и да иска да се съберем, ще чака аз да оправя нещата, а не тя.

Попринцип съм склонен на втори шанс. Но не знам как да подходя за да не се унижа самият аз и същевременно да не изглежда жалко, че съм я чакал през този месец.


Титла: Приятелката ми би шута, как да я върна?
Публикувано от: stone в Май 11, 2022, 15:27
И аз като Стефан не знам "изясняване на отношенията" някога да е имало за резултат оправянето им.
Наистина, да беше питал по-рано, щяхме да ти кажем да се държиш мъжки и да не я следиш и държиш сметка с кои колеги излизала. Ми излизай и ти, да не си се замонашил, че си толкоз верен на някаква студентка... Разбирам да си женен за нея и да имаш две деца, ама тя не ти е никаква и явно това не й е на дневен ред. Добре, че не си направил грешката и да живееш с нея. Някои хора даже и къща купуват за целта, после се чудят що остава празна и какво да я правиш, ти поне си я пратил в нейна си квартира. Да е жив и здрав баща й, че плаща той де, инак сигурен съм, че ти щеше да плащаш.


Титла: Приятелката ми би шута, как да я върна?
Публикувано от: btw в Май 12, 2022, 15:37
Не знам дали някой във форума или извън него си ги е връщал. Има и такива вероятно. Аз не съм, чак такъв песимист като колегите. Света е непредвидимо място. Но в едно нещо съм сигурен. Ти няма да си я върнеш тая, никога. Само като ти чета изцепките, кастрирания начин на мислене, и в какви елементи си държиш фокуса, когато четеш ситуацията, квото и да направиш, няма да ти излезнат спатиите.
Не, че усилията си струват, дори да можеше. Както ти казаха колегите.

На кратко ситуацията ти се развива по следния начин.
Влизате във връзка. Момичето няма социална среда. Като доста момичета. И тя влиза в твоята реалност. Защото твоята е по ценна от нейната. Което е натурално нормално. Класически отношения - тя те задушава.
Тя влиза да учи. В нова среда която не и харесва. И от там ти я буташ да я местите, хем по-далеч, което ще създаде трудности във връзката. Хем в нова по-богата социална среда, от познатата ви до сега. Това не работи нито за теб, нито за връзката ви, и е трябвало да го имаш в предвид, и да го очакваш предварително. И да имаш ясна идея, дали ще се разделяш с нея, или ако няма, как ще процедираш и какво ще промениш. От една страна в разстоянието и логистиката, и от друга, как ще преминеш, през това което си преминал, но не си очаквал. Тоест да покажеш, че твоята среда е по-ценна от новата. Не да я убеждаваш, както си се мъчил, а да го наложиш като стандарт. Като факт.
Тя попада в новата среда, и естествено като всяка жена, започва да сравнява. Дали в новия и по-богат свят, няма някой по-добър от теб. По-ценен. И тя вписва ли се. Класира ли се при такъв. И просто започва да се социализира. Новото и е интересно. Непознато е, и стремежа е да го опознае.
И ти в този момент, вместо да направиш същото. Да преоцениш връзката си с нея, и самата нея. Да се отдръпнеш, и да търсиш нови преживявания, нови момичета, както ти казва Илиян. Ти усещаш нейното отдръпване и се вкопчваш. Фокусираш се там. Почваш да я гониш и задушаваш. Почваш да я упрекваш логически. Вместо да и покажеш, че си по-ценен. И че имаш същите възможности пред себе си, и можеш да ги използваш много по-добре от нея.
И докато тя обикаля с новите си колеги, ти стоиш, чакаш я да се прибере, и държиш сметки, като нервна свекърва.
А си имал златната възможност, да размениш ситуацията, както ти написа Илиян. И ти да излизаш с нови девойки, а тя вместо да се съсредоточи върху новата си среда и да те оценява, да си стои в къщи, да ти звъни постоянно, и да се чуди дали не те губи, и дали не е допуснала грешка. Като се е оглеждала, дали не ти е дала много кофти пример. И шанс.
Сори, но всичко е динамика. И когато става дума за междуполови отношения, винаги на масата въпроса е, кой е по ценен за другия. Това зависи от две неща. Колко си ценен за другия, и той колко е ценен спрямо твоите алтернативни възможности, извън връзката.

До тук тя вижда твоята слабост, и естествено идва момента в който тя го поставя на масата. Да си дадем 1 месец, да преценя. Дали си достатъчно добър за нея. Как ще реагираш. Как ще се развиеш извън връзката. И най-вече, тя да опознае новата си среда, и да разбере, има ли нещо по-добро за нея.

Не мисля, че е тествала теб, толкова. По-скоро движещата и сила тук, е да тества себе си.

И естествено, ти си стоял и си я чакал. Концентрирал си се върху загубата, а не върху новите възможности, и динамиката помежду ви.
Показал си и го. И си и показал, че най-вероятно, тя има много по-добри възможности в новия си живот, от колкото старата и връзка.

И когато ти предлага пауза. Трябваше да я приемеш, и дори да и кажеш, че вниманието и на този етап не ти е достатъчно, имаш нужда да излизаш с нови момичета. Връзката ви не е задоволителна и за двамата. И също искаш да си наясно дали имате бъдеще заедно. За това е най-добре да се разделите, и след някой друг месец, времето ще покаже. И наистина да го направиш. Да спреш да я търсиш. Да я оставиш само и единствено тя да се свързва с теб. Да я режеш често когато го прави, и да и казваш, че си зает. И да излизаш с нови момичета. Тя нямаше да издържи един месец.
А сега, първо, че усилията да си я върнеш са неоправдани, изобщо ако е възможно. И второ, не са ти по силите.
Насочи се към нови момичета. И нови отношения


Титла: Приятелката ми би шута, как да я върна?
Публикувано от: CaPex_05 в Май 12, 2022, 20:02
btw благодаря за детайлния анализ. Напълно съм съгласен и разбирам грешките си. Надявам се да си взема поука и да поправя там където куца.

И все пак ще опитам да оправя нещата, просто за себе си да знам, че съм направил всичко.

Тези почивни дни ще се виждаме за да ми върне нещата.

КАКВО трябва да направя според  Вас? Какво да кажа и как да се държа.

Надявам се това да послужи и на други. Ако не стане нищо аз съм се промирил и ще си продължа напред.


Титла: Приятелката ми би шута, как да я върна?
Публикувано от: stone в Май 13, 2022, 05:19
Направи се, че си щастлив и си я преживял и не ти пука. След това не я търси. Така ще започне да я яде едно червейче отвътре дали не е направила грешка, и след време тя ще те потърси. Разбира се, гаранция няма.
Почнеш ли да се тръшкаш колко ти е мъчно за нея, как си готов на всичко само да ти даде втори шанс, и тям подобни глезотии (някои мъже и реват даже) - само ще затвърдиш решението й.


Титла: Приятелката ми би шута, как да я върна?
Публикувано от: btw в Май 13, 2022, 14:40
Направи се, че си щастлив и си я преживял и не ти пука. След това не я търси. Така ще започне да я яде едно червейче отвътре дали не е направила грешка
Това като го прочетох, и не знам защо, но в главата ми изскочи сцената от "Цар на войната" с Никълас Кейдж, където брат му се появи на семейното коледно парти, напукан на бело и водка, с две проститутки под мишница, и смело заяви, че е влюбен, и ще се жени за едната. Но дори и аз не бих го отиграл, чак толкова радикално  ;D

ПП: Пич, стегни се, и слушай батко си стоун. От него слаб съвет, няма да получиш

ПП2: Да, вероятно бих премахнал едната проститутка.  ;D


Титла: Приятелката ми би шута, как да я върна?
Публикувано от: Jacob Palmer в Май 14, 2022, 04:10
Като човек със стабилен опит във 'връщането' на бивши ти казвам едно - НЕДЕЙ !
В кви ли не ситуации съм бил обвързан , даже миналото лято звънях на слеъра защото бях изневерил на първата или втората седмица и се бях сдухал , та му звъняхх да ме надъха малко.
Иначе всичко което казаха по - горе съм го правил - ревал съм , тръшкал съм са , бил съм покрай тях (бившите) с по 2 3 мастии и какво ли още не. Най - много ги заболява като видят че си продължил напред и не те ебе за тях вече. Но ти казвам едно - веднъж бивша = цял живот бивша !!!!!!
Който и да се опита да ме разубеди в противното няма да му повярвам. Веднъж скъсате ли = game over. Да , знам че ся в твойте очи по перфектно момиче от нея няма , но в момента в който спре да ти дреме за нея осъзнаваш че е била пълен кенеф. Пак си казвам - веднъж бивша е цял живот бивша !
Има една песен ( сигурен съм че Manowar алкохолика я знае ) на Милко Калайджиев - Три пъти
Три пъти почукаааах не отвориии , три писма ти писааах не отговори , днес ме молиш ти но съжаляяяявам , МЪЖКАТА СИ ЧЕСТ НЕ ДАВААААААААААААМ
Бахти овцата , тя та къса ти се чудиш как да я спечелиш пак , я си еби ......


Титла: Приятелката ми би шута, как да я върна?
Публикувано от: CaPex_05 в Май 14, 2022, 15:32
Искам да продължа темата, защото вярвам, че има какво точна да се научим за точно тези "социални динамики".

Да обобщя какво се случи тази седмица:

Понеделник й писах в заповеден вид - събери ми нещата и като си в града ни, ми кажи да се видим и да си ги взема.
Получих в рамките на 15тин мин отговор - "да и аз се сетих миналата седмица и го направих. Не съм у дома, като се прибера ще пиша". Искам да кажа, че по същото време, когато го е написала съобщението е била с приятелка на кафе - имаше инстаграм стори (не я следвам вече там, казаха ми.) Следователно аз я контрирах със "супер благодаря ти много" (все едно ми върши услуга и не ми пука) и казах да потърси риза (коята знам, че я няма там). Върна ми списък какво имам и я сеен-нах.

Днес сутринта влязох във файса (там вече също я махнах). Има снимка където са я тагнали с мен от бала. Седи си още снимката. Няколко часа по-късно бях с авер на кафе и коментирайки я, той влезе в профила й и видя, че снимката вече я няма. СЛУЧАЙНОСТ? Аз също не я виждах, махнала я е.

По късно на центъра видях майка й. Каза ми, че се е прибрала но била болна с температура. Едва ли ще ме потърси да ми даде вещите тази седмица.

Идеята да се правя на щастлив пред нея отпада поне за сега, защото няма да я видя. Размишлявам на следните неща, нека чуя и вашите коментари:

- Не й е станало хубаво, че си искам вещите. Аз показвам, че съм над нея и че съм приключил. За мен парцалите не са важни, освен тениска на университета, където съм учил в чужбина. Тя знае, че ми е спомен и сантиментална стойност.

- Ако не е искала да ме вижда, можеше да прати нещата по куриер или просто да ги остави пред къщата ми. Тук според мен тя ще иска да ги държи като вратичка с цел търсене. Няма да допусне да не ми ги даде лично.

- Показва, че вече се е сетила с "и го направих вече". Контрирам супер, мерси - според мен влязох добре тук (мнение?). Отделно отговаря почти веднага докато е на заведение. Преди й писах как е, отговори след 24 часа..

- Триене на снимка от балът й преди 2 години. Какво цели? Знае, че ще ме издразни. Защо точно днес и сега когато е болна. Защо не я изтри преди, когато махна и всичките в инстаграма. Търси внимание. Знае, че ще разбера. Дали цели да я търся и да галя егото й специално сега докато е болна.

Във всеки случай НЯМА ДА Я ТЪРСЯ. Чакам тя да ме потърси за нещата ми. Каквото й да стане, просто ми е интересно с цел тази динамика на нещата. Било то поука или опит.


Титла: Приятелката ми би шута, как да я върна?
Публикувано от: btw в Май 14, 2022, 16:48
Боже господи, ти си се побъркал. Сторита, дрехи, ама снимки. Само глупости са ти в главата, и няма как да се държиш адекватно, докато не изхвърлиш боклука от главата си. Освен това си личи, че си супер афектиран, и си във фаза в която си склонен да се филмираш, и да придаваш много по голяма тежест на неща, които я нямат.

Първо. Няма за какво да и благодариш, а още по малко пък много, че ще ти връща твоите неща. Това е супер банална игра с "върни си ми парцалите", и факта че се увличаш в нея те поставя в губеща ситуация.
Ако не са ти ценни нещата, просто ги заебаваш. Ако са ти ценни и казваш да ти ги върне. Вече си си направил устата. И да - тя може да ги използва за вратичка, ако иска да те види. Но на този етап не иска. Просто си връзва гащите. А може и изобщо да не и дреме за теб.
Нещата трябва да се случат простичко, и тогава си ефективен. Не трябва да лизаш във сложни филми. И в безсмислени писаници. Не трябва да и благодариш, за нещо което тя е длъжна да направи. Аз ти вися със 100лв, дал си ми на заем. Връщам ти ги и ти ми благодариш много. Сериозно ли?
За това. Не пишеш. И не питаш. Когато си сигурен че е у тях, минаваш директно през тях. Изсипваш се директно без покана и тъпи уговорки. И и казваш "пред вас съм донеси ми нещата". Тя слиза, взимаш си ги, твариш си ги в колата, тя те пита "как си" или подема някакъв разговор, отговаряш "нормално", и не комуникираш изобщо с нея. Качваш се в колата и си тръгваш. Ако ти разказва нещо, го правиш по средата на историята и, все едно подминаваш клошар който ти иска дребни за патронче водка.
И след това не я търсиш, не се интересуваш, не разпитваш, и не комуникираш с нея никога повече.
Ако толкова държиш да си я върнеш, и да си дадете втори шанс, въпреки безбройните съвети, че идеята ти е тъпа. Има само два сценария за теб. Първи в който си я връщаш. След като отрежеш комуникацията на 100%, ако тя почне да те гони, преследва, да ти се моли и извинява, едва тогава можеш да премислиш, и да и дадеш втори шанс (малко вероятно да се случи). Втория сценарии, е да не го направи и тогава продължаваш да се държиш към нея все едно е умрял човек.
Няма друг вариант и сценарии различен от тези двата. Проумей го. Разбери го. Запиши си го.
И започни да се занимаваш с други момичета, и да излизаш по срещи, преди да си се побъркал тотално.


Титла: Приятелката ми би шута, как да я върна?
Публикувано от: Shark__ в Май 16, 2022, 09:37
Пич, благодаря за темата. Изключително много ме развесели. Напомня ми на филмите в които и аз вярвах... и колко се забърквах в тях, но поне подпитвах какво да правя, за да извлека някаква полза... па и го правех на време! Но най-вече слушах и прилагах

Иначе т 'ва твойто си е направо драма от стила Kanye West - Kim Kardashian или Johnny Depp & Amber Turd... сторита, снимки, Инстаграм, приятели замесени (как имаше една приказка: кошаревски свидетели)... само трябваше някой да излезне с една камерка и да снима документален филм

Единственото което мога да ти дам като съвет е - последвай какво ти казват момчетата тука. Трябва да рискуваш и да играеш на макс, без лигавене. Точно както казва btw - студено да влизаш. И до ден днешен си спомням с присмех и гордост как врътнахме номер на една висша служителка с помощта на btw. Верно, направих много изцепки... но точно в тоя момент, загрях как да играя близо - далеч и как да рискуваш.
Риска беше такъв, че накрая тая жена до такава степен и разклатих нервната система, че ми каза - ТРЪГВАЙ СИ! А можеше и да дойде да ми реве и после да и 'го подам,' и да ми полапа сладко сладко...

Докато не почнеш да правиш нещата дето ти се казват тука, ще продължаваш с филма за "единствената," да влизаш във филми ала-стил "аз и видях еди кое си стори. Еди кой си приятел ми каза за Х. А пък тя не иска да ми върне дрехите." Брат, действай смело и дръж на себе си.

Психолога е изиграл една много добра роля. Не обвинявай човека. Правилно я е посъветвал - трябва да гледаш първо себе си. Ти явно повече "гледаш нея." Според мене имаш проблем и то особен с това да си human-pleaser - т.е. да задоволяваш очакванията на другите... и ако не се случи как трябва, айде - ку*яц.

Показваш, че го играеш тежко, и че уж правиш нещата правилно, но разбивката на колегите по-горе показва, че идваш от доста кофти настройка. Поправи я! Имаш шанс.


Титла: Приятелката ми би шута, как да я върна?
Публикувано от: Shark__ в Май 16, 2022, 10:46
Другият major red flag, или червен флаг са - родителите и. Тези орица и техните обвинения са докарали до там нещата, че това момиче е не само социално изолирало се (което и супер мн се дължи и на пЛАНдемията последните 2 г.), но и я карат да се чувства виновна, налагат и контрол чрез "ооо ти сега си далече от мене, аз съм болна!." Изобщо тая диагноза на това младо момиче, майка и ... просто пич, wtf? Т'ва са сериозни психични проблеми. За какво се вреш при такива жени и техните семейства?  :o

Ей го на, снощи излязох с една женица, дето се запознахме преди коло месец и нещо покрай 1 група приятели. Абе некъде началото на април беше. Даже ме издири у соц мрежите и ми прати покана. След 10 мин чат, направо я поканих с директна оферта за час и място. Излизаме и почвам да я баунсвам - витошка, кафенце, после хапнахме; Първия път аз черпих с по един коктейл, после тя когато хапвахме. И вече стигаме да се движиме там по 1 улица, считам че достатъчно рапорт има, и почнах да наклонявам разговора за това какви са родителите и; исках също да видя тя "реалист ли е," или пък "оптимист." И няква директно ми признава - "ооо аз съм шматка цял живот, и съм реалист и много негативно глелдам по принцип." Начи, т'ва кат ми го каза и... ред флаг. После пък си полафихме за родителите и. Ми немаше място за повече разговор като ми каза, че не си говори с тях, и че често се карат и тн., и то още от както е била дете... та даже излязла из чужбина, за да не е около тях на младини. А да, оказа се и социално изолирана, била хоумофис последните 2 години.

Иначе го раздаваше "яка." Видех колко е яка вече на лична среща. По далече от такива хора дето нямат никакъв интегритет. Правилно се самоопредели - шматка.


Титла: Приятелката ми би шута, как да я върна?
Публикувано от: CaPex_05 в Май 16, 2022, 13:12
Shark, мерси и за твоя коментар. Опитвам се да се отърся от нея и да ми е по-спокойно. Вече излизах с 3 момичета за този период, но проблема е все още на лице - ти го спомена "единствената".

Единственото което мога да ти дам като съвет е - последвай какво ти казват момчетата тука. Трябва да рискуваш и да играеш на макс, без лигавене. Точно както казва btw - студено да влизаш.
 

Това за момента не мога да го направя заради факта, че тя не ме търси даже и да ми върне "парцалите". За мен лигавене би било ако тръгна да я търся отново й да напомням, чи си ги искам. Унижавам се....

Както btw каза, имам 2 сценария. Предпочитам на този етап да забравя за нещата и да не се унижавам допълнително за да си ги искам. Реално ако е имала и грам чуства като не я търся, тя ще го направи за да провери дали аз ги имам. Ако ли не, здраве да е.


Титла: Приятелката ми би шута, как да я върна?
Публикувано от: gotohell в Май 16, 2022, 15:08
@CaPex_05
Нов съм във форума и със сигурност не съм играч, дето ще те светне как да си я върнеш. Даже аз самия приключих дългогодишна връзка наскоро.

Но опита, който имам от по стари връзки е, никога да не се унижаваш, защото съм го правил едит път и като се сетя съжалявам до ден днешен. Когато отношенията ви не са ок продължителен период от време, просто няма какво да се мъчите и да засилваш емоционалната си привързаност към жена с която нямаш бъдеще.


Титла: Приятелката ми би шута, как да я върна?
Публикувано от: CaPex_05 в Май 16, 2022, 15:35
Трябва да рискуваш и да играеш на макс, без лигавене. Точно както казва btw - студено да влизаш. И до ден днешен си спомням с присмех и гордост как врътнахме номер на една висша служителка с помощта на btw. Верно, направих много изцепки... но точно в тоя момент, загрях как да играя близо - далеч и как да рискуваш.

Можеш ли да разкажеш, защото ми стана интересно?


Титла: Приятелката ми би шута, как да я върна?
Публикувано от: skiller в Май 30, 2022, 17:21
Едно нещо съм забелязал. Момичетата като се изкарат от по-тесните социални кръгове, където най-често са срамежливи.. се превръщат в съвсем различни претенциозни играчи. И това, което каза btw е ценно. Пък и за какъв чеп ти е трябвало да оправяш живота на някого? Знаеш ли колко такива познавам, които сега са сами? Давайте, влагайте си всички ресурси в името на..


Титла: Приятелката ми би шута, как да я върна?
Публикувано от: CaPex_05 в Юни 02, 2022, 13:50
Да упдате-на темата от станалото тези дни.

Събота я видях в едно заведение. Беше с братовчед си 18 год наркоман.. до него е стигнала да излиза... Каза само здравейте и изчезна в дъното на заведението. Правеше, че е супер щастлива. Разбира се аз не отреагирах по никакъв начин и даже не я поздравих.

Случката която искам да опиша е от този Понеделник. Аз такова нещо за първи път чувам и на всички ще им бъде смешно. Дрехите си ги пойсках още преди месец - е още не ми ги е дала.

Понеделник отивам да тренирам. С влизането в залата, собственика ми казва, че бившата ми се била свързала с жена му (фризьорка) и питала кога съм бил ходил да тренирам, че да мине и да ми остави нещата в залата.

Намесва трети лица без даже и да ги познава. Не иска да ме види и ме отбягва. Ясно е, че е гузна и я е срам. Явно ми е изневерила и няма очите да застане пред мен. За това явно и е скъсала с мен...

Звъннах и моментално и казах да ги хвърле. Отговори, че нямало да го направи и аз затворих телефона. Няма смисъл да говорим повече

Развесилих се много - 20 годинишно момиче не може да си реши проблемите сама и намества 3ти лица. Що за тъпотия, къде е уважението??

Чакам анализи - btw особено твоя!


Титла: Приятелката ми би шута, как да я върна?
Публикувано от: btw в Юни 03, 2022, 03:10
Ти сериозно ли ме питаш, защо бившата ти е говорила с фризьорката, жената на фитнес инструктора в залата в която тренираш за твоите дрехи? Това преди темата "един или два аспирина слагате в бурканите" ли да го обсъдим, или първо бурканите през класиката "как си обезкосмявате интимния триъгълник", и пикантното да оставим за финал.

Добре, ето ти анализ - 1во, защото е луда. И 2ро не ме интересува, най-искрено ти се заклевам, какви болни мисли се размножават в съзнанието на бившата ти. И горещо ти препоръчвам, имаш спешна необходимост, ти рязко да започнеш да споделяш моите интереси. В противен случай рискуваш да се докараш до състояние в което разпитваш инкасаторката, стринката на месаря, дето е 3ти братовчед на шурито на чичото на бившата ти, в колко часа тя ходи до тоалетна, за да и оставиш прощално писмо в/у хартията.

Пак ти казвам, от това което прочетох (включително посленото), ти тази повече няма да я е*еш, пък да не говорим да се събирате.
Изцяло в твой и единствен интерес е максимално бързо да я разкараш от съзнанието си, от спомените си, и да си намериш ново момиче, което да ти трови живота, и да те вдъхновява за нови теми във форума. Нямаш никакъв друг личен интерес към тази. Ако тя има прилично изглеждащи приятелки си в пълното право да ги атакуваш и заграждаш. Но не разчитай, ако не са ти хвърляли белтъци до сега. И все пак, не пречи да се пробваш. Фокусирай се върху други жени.

Цитат
Звъннах и моментално и казах да ги хвърле. Отговори, че нямало да го направи и аз затворих телефона. Няма смисъл да говорим повече
Това е добре. Добре си направил. Това трябва да ти е единствения начин на мислене към ситуацията. Старите парцали, при старите парцали. Там им е мястото. Не ти трябват. Фокуса върху новите.


Титла: Приятелката ми би шута, как да я върна?
Публикувано от: Lady Gaga в Юни 07, 2022, 15:00
CaPex_05,
 
Пишеш, че връзката ви е от 2,5 г. Това не е малко време, което да захвърлиш с лека ръка. Споделяш и че семействата ви се познават, заедно сте ходили на почивки и сте имали доста приятно моменти заедно… Т.е. отношения между вас, по написаното от теб, изглежда са били сериозни.

Четейки споделеното, в мен остана впечатлението, че момичето е било изцяло под твоя контрол и под този на родители си.
Тя до тук имала ли е изобщо някакъв свой личен избор в живота си? Тя къде иска да учи? Как вижда себе си след 5 г., след 10г.?
От 17,5 г. възраст е с теб. Работи за родителите си. Избира да учи в град близо до родния, за да е близо до теб и до семейството?
В даден момент ти я подкрепяш за преместване в по-голям град. Нали знаеш, че динамиката на новото място, новата среда ще предоставят и по-големи възможности?

Имам 2 приятелки, които са от сравнително средно голям град. Преместиха се да живеят и работят в София, макар че работиха на прилични места с добър доход. Личното ми мнение е, че по-скоро го направиха, за да избягат от родителите си и да живеят доста разхайтен живот. Едната яко затъна и я върнаха. Другата често ме търси да й предписвам рецепти за медикаменти, тъй като се среща с различни мъже и води безразборен, и рисков полов живот. Като невменяема е.
Не е задължително да повлияе негативно, зависи от човека с какво ниво на осъзнаване е и какъв му е капацитета.

Майката е най-близкият човек в живота на човека. А момичето върви по пътя заедно с майка си и тази тежка диагноза.
Как мислиш се чувства?! Питал ли си я?
В повечето случаи, когато човек е чул диагнозата рак, първата асоциация е свързана с края… Това е тежък кризисен момент за нея и семейството ѝ. Според мен е нормално да се чувства объркана, та тя все пак е само на 20 г.?!
Пример - когато бях на 18 г. в семейството ми имаше болен човек, на легло. Освен за баба ми, жената, която ме е отгледала се грижих и за детето на първата ми братовчедка, която остана без баща, а майка ѝ реши да я изостави. Та на тази възраст къпах и обслужвах възрастна жена на 70 г. и малко дете на 5 г. Мислиш ли, че се вълнувах приятелите ми какво са правили? Само помня, че почти всички се отдръпнаха, защото спрях да излизам с тях. А аз се чувствах убита от умора – учене и домашни задължения, докато другите мислиха къде да се напият.

Според мен, това е тест за вас двамата, доколко е силна връзката и любовта между вас.

Ти я обичаш, затова и темата ти е „…как да я върна?“, а не „…как да я забравя?“ Тя също те обича. Иначе, дрехите досега със сигурност щяха да ти бъдат върнати или хвърлени на момента и да се е приключило.

Опитайте се да живеете живота си в реалността, извън измисления виртуален свят на фб, инстаграм и пр. социални нужници. Кой каква снимка е качил, къде е бил, с кой се е снимал и пр. детински истории.
Пример – трябваше да ходя на един конгрес с един колега, който е семеен/разведен и обсебен от социалните мрежи, качва всичко. Горе-долу сме набори с него, 30+. Така се случи, че на някои от снимките сме снимани заедно по време на презентацията и след това на официалната вечеря. Това означа ли, че съм му любовница?!
В действителност на работата не се понасяме, дори не се поздравяваме и онзи ме забърква постоянно в някаква гнусна интрига. А аз отидох единствено, за да запазя работата си, тъй като за момента ми е важна.

Това беше моето мнение, като жена. Ако искаш го приеми, ако искаш не.

Но не очаквай някой да ти даде готов и точен съвет какво да направиш. Животът е твой. Изборът е твой.

Звучиш интелигентно момче, така че ще си позволя един съвет от мен – не допускайте 3-ти лица във вашите отношения. И не, не е глупаво, нито пък слабост, мъж да обича жена. Напротив, изисква се сила и смелост.

Според мен, момичето си заслужава да опиташ отново. Поне да знаеш в някой бъдещ момент, че си направил всичко възможно, което е зависило от теб и да няма момент на съжаление.

Късмет!


Титла: Приятелката ми би шута, как да я върна?
Публикувано от: CaPex_05 в Юни 07, 2022, 15:59
CaPex_05,
 
Пишеш, че връзката ви е от 2,5 г. Това не е малко време, което да захвърлиш с лека ръка. Споделяш и че семействата ви се познават, заедно сте ходили на почивки и сте имали доста приятно моменти заедно… Т.е. отношения между вас, по написаното от теб, изглежда са били сериозни.


Да, отношенията ни бяха много сериозни. Всичко това на мен ми дойде като гръм от ясно небе.

CaPex_05,
 
Според мен, това е тест за вас двамата, доколко е силна връзката и любовта между вас.


Аз не знам дали е било тест, но тя един път не ме потърси, даже и не иска да ме вижда за да ми върне нещата. За мен е повече от ясно, че тя не ме желае и не иска да бъде с мен. Аз направих каквото можах. Това с намесването на 3ти лица одари дъното и я блокирах от всякъде.

Благодаря ти за съвета, но след мойте инвестиций да се оправим и съберем аз не получих положителен отговор. Няма какво повече да направя, въпреки, че я обичам.


Титла: Приятелката ми би шута, как да я върна?
Публикувано от: btw в Юни 07, 2022, 23:05
...
Абе ще ме прощаваш за острия коментар. Ама съвета ти е типично по женски. Хвърляш някакви кухи надежди на момчето. Породени и базирани единствено и само на твоите емоции, провокирани от сълзливата история. И без изобщо да стъпваш на някаква реална, обективна твоя оценка.
Ама кво ти пука, нали това не е твоя живот. За теб важно е приказката да получи щастлив край. А ако е благодарение на теб, още по-добре.
Първо със съвети "пробвай, вие се обичате", може и да се получи. Само при вас - жените. Защото основната разлика е, че ние харесваме физическата ви красота, а менталната ви слабост, наивност и зависимост е във ваш плюс.  Защото вашата слабост, също ни привлича.
Ама познай. Как ще се възприеме, същото наивно упорство от една жена. Направо си умира да види ранимия и зависим характер на своя любим.
И после се засягате, като ви кажат, че мъж не трябва да взима съвети от жена, на тема жени. Но вие никога не умеете да носите чужди обувки. Всичко ви е през призмата на егоцентризма.
Но да се върна към началото, и какво точно имам в предвид.
Прочете ли изобщо темата на момчето? На каква база твърдиш, че трябва да пробва да оправи нещата? На любовта. На това, че се обичат. Добре. Съгласен съм. Това е солиден аргумент. Но как определи, че се обичат?

Той я обича защото иска да си я върне след като го е разкарала. Тя го обича защото още не му е изхвърлила боклуците.

Ти сериозно ли? Това ли ти е определението за обич? Това ли е личния ти стандарт, който спазваш за себе си?

Знаеш ли кво е обич? Обич е много силна привързаност. Когато говорим за междуполова обич, тя е основана на привличане, на страст, и най-вече на уважение. Ама под уважение нямам в предвид онова клишираното, дето разправяш на хората "аз тоя много го уважавам, оня много го уважавам, аз държа много да ме уважават". Уважението е искрено страхопочитание. То е както дивия капитализъм. Като жираф. Когато го видиш веднъж в очите на отсрещния, с нищо друго не можеш да го объркаш.


Титла: Приятелката ми би шута, как да я върна?
Публикувано от: StefanS в Юни 08, 2022, 07:22
Уважението е искрено страхопочитание. То е както дивия капитализъм. Като жираф. Когато го видиш веднъж в очите на отсрещния, с нищо друго не можеш да го объркаш.

Изключителен коментар както винаги на btw.
Това трябва да бъде целта на всеки мъж - ЛИЧНИЯ ОПИТ. Да бъде с 10-20-30-50-100 жени (според зависи от времената, късмета, личната предразположеност) и да се сблъска с ХУБАВИТЕ и ЛОШИТЕ черти/поведение в жените. Да ги разпознава бързо, лесно и сравнително точно. Да е наясно с кое НЕ МОЖЕ да се прави никакъв компромис. УВАЖЕНИЕТО е едно от тези неща.


Титла: Приятелката ми би шута, как да я върна?
Публикувано от: Lady Gaga в Юни 12, 2022, 12:03
btw, не съм очаквала да си много сложен капацитет, всъщност.

Анализът ми е на база споделеното от момчето, относно момичето. Това, че ти го претълкуваш през твоята си призма е изцяло твой проблем.
Не всички жени мислят, както ти искаш. Нито пък всички трябва да бъдат достатъчно тъпи, че да ти вържат на манипулативните коментари.

Никой, никъде не обещава щастлив край! Нито има безкрайно щастие, нито безкрайно щастливи хора. Явно си доста малък на години и нямаш достатъчно опит щом досега не си го разбрал.

Ако игнорираш малко грандоманията си и егонцентризма, и прочетеш казуса неутрално, може и да забележиш, че момчето харесва въпросното момиче. Толкова е очевидно! И това, ако пробва да я потърси поне още веднъж, няма да го направи по-малко мъж, нито ще му намали тестостерона.

Мъжете, могат да харесват много неща в една жена. Както и една жена в един мъж. Това, че теб те вълнува само физиката не означава, че всички мъже трябва да бъдат като теб. Купуваш по опаковката, (колкото е по-бляскава и лъскава по-привлича) и изхвърляш след употреба, и долнопробно качество. С времето, опита и осъзнаването на човек, и изборът следва да се промени. Ако не, то това е голямо невежество.
Някои неща се разбират между редовете, буквите и празното пространство между тях.

Няма две еднакви човешки истории, всяка е значима и уникална по своему. Аз тук отговорих от позицията на жена, намирала се в сходна ситуация. А пясъчните кули бързо се рушат и при най-малкия вятър.

Лека нощ, несъбудени.


Титла: Приятелката ми би шута, как да я върна?
Публикувано от: btw в Юни 13, 2022, 16:02
...
Lady, първо да кажа, че коментара ми не е целял да засегне чувствата ти, квото очевидно е постигнал. Целта беше, да изместиш фокуса към собствените си мотиви, когато изразяваш тезата си, и евентуално да видиш неща които не си отчитала съзнателно/не си забелязала.
И ако прочетеш коментара ми неутрално, без да вярваш, че целта му е да те засегне, ще разбереш, че движещата му сила не е грандоманията и егоцентризма ми (термин който се съмнявам да осъзнаваш смисъла му), а реално е написан защото имам какво да кажа/нещо съм забелязал.
Това се съмнявам да се случи, така че вярвам, че говорим на различни езици.

Цитат
Ако игнорираш малко грандоманията си и егонцентризма, и прочетеш казуса неутрално, може и да забележиш, че момчето харесва въпросното момиче.
Супер. Той вероятно харесва също така и да шмърка кока от гъза на елитни проститутки. И въпреки това, твоето "давай", няма как да ме убедиш, че е универсален съвет с неоспорима връзка - харесвам->градивно.
Но ти си имаш право на твоето мнение.

Цитат
Аз тук отговорих от позицията на жена, намирала се в сходна ситуация.
Това тук е опит за манипулацуя на външните вярвания и убеждения.
Ти никога не си била в неговата ситуация. И никога няма да бъдеш в неговата ситуация. И това го казах още в предишния коментар.
Ти никога не си била зарязвана от приятелката си, защото тя е отишла да учи в друг град!


Титла: Приятелката ми би шута, как да я върна?
Публикувано от: Catalyst в Октомври 15, 2022, 04:38
На мен ми изниква следната ситуация в главата:
Запознава се с колеги. Някой из колегите е много готин и започва да излиза с тези "колеги". Решава да си пробва шансовете с него, но понеже не е сигурна дали ще се получат нещата ти казва, че и трябва време "да си почине". Забележи как ти казва, че "може да бъдете с други през това време ако имате възможност". Тя възможност вече си има, но имай едно на ум, че ако ти заимаш възможност е доста вероятно да ти изкочи с тва, че не си сериозен, верен, че те е тествала и всякакъв такъв друг буламач.
И на всичкото отгоре най-нагло ти казва ТИ да си помислиш за доверието ти в нея. Ха-ха.
По принцип жените когато се занимават с друг в такива ситуации, с тебе ще се държат все едно си някой случайно срещнат натегач. Това е защото вниманието и валидейшъна са заети да го дават на него, а не на теб.
Ще си я върнеш когато я преодолееш и си намериш по-готина мацка, само че тогава няма да я искаш вече.

А може и да не съм прав.


Титла: Приятелката ми би шута, как да я върна?
Публикувано от: sicario в Октомври 18, 2022, 02:58
Тя те зарязва, ти търсиш да си я връщаш от страх да не би случайно да не останеш сам. Защо толкова държиш да си я връщаш? Прави невероятни свирки или разговорите ви са на свръх високо интелектуално ниво.
В крайна сметка се ще си я върнеш тогава, когато тя види че изпуска "златна възможност", но докато стигнеш статута на "златна възможност' ще си минал през толкова жени, че изобщо вече няма да ти дреме за нея.


Титла: Приятелката ми би шута, как да я върна?
Публикувано от: Royal в Октомври 28, 2022, 23:29
 Забавлявам се искрено на такива теми и на някои отговори. btw там на коментара за стринката на месаря ли как беше, 10 мин съм се смял с глас. Аз само ще кажа, че всеки мъж без нужния опит може да изпадне в ситуация като на момчето, случва се. Трябва да минеш през тези моменти, за да разбереш след време глупостите, които си правил и да не повтаряш. Изненадва ме, че на 28 години мъж оставя 20 годишно момиче да му влияе толкова много, ама какво да правиш, днешните времена раждат слаби мъже. Няколко човека са дали просто перфектни съвети, които автора на темата, ако спазва няма да има проблеми за вбъдеще с жените, с които ще се загаджва и т.н. Аз също ще кажа, мисля, че всякакъв опит за връщане на тази девойка е ненужен и безсмислен. Гледай на ситуацията като урок и благодари на хората, които са ти дали тук безценни съвети. Имам приятел, който има не същата история, но подобна в момента, в която лично на мен ми е трагично да го гледам в нея, но всеки има свободна воля и сам си реди живота, затова си трая. Преди години го заряза една жена, като имаше същите драми, като тези на автора. Жената след като го заряза роди  две деца от двама различни мъже, а моя приятел все още няма деца и преди известно време ме шокира, като супер щастлив и горд от факта ми каза, че се събират отново. Като сега и децата й гледа и нея, та даже и нова къща й построй. За мен тя отдавна е изгубила към него нещата, за които btw говори по- горе, които наистина са ценни за междуполовите отношения.  Отделно това му казва, че не иска повече деца да ражда, и той си кротува и си живурка с нея и децата й, примирявайки се с този факт. А изобилие от жени около него, в океан може да плува, а той на сушата седи. И това е само от липсата на опит и е тези ценни съвети, които и на него му липстват,  и е нямало кой да му даде през годините, мислейки, че това е "единствената" и няма други. Не повтаряй такива грешки!!! На 28 години си, живота е така си минава за миг, и е ненормално за един истински мъж да се оставя да тъне в такива ситуации. Поздрави на всички!!! От доста време не бях влизал във форума.