Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап => Темата е започната от: Catalyst в Декември 21, 2022, 00:09Титла: Забивка от Тиндър
Публикувано от: Catalyst в Декември 21, 2022, 00:09
Най-накрая да забия нещо в Тиндър и аз. Прибрах се в БГ за около месец и се записах с една, разбрахме се да се видим след няколко дена разменяне на лафчета. Едва ли не игра на думи, да направиш впечатление на пич. Две-три изречение за себе си, тя за нея и каня на среща.
Повечето жени иначе гледат така на тиндър - пишат си с момчета, когато им е скучно и до там.
Както и да е, Тиндър сам по себе си е мястото за запознанство и тва е. После, когато излезеш с момичето, нещата са си съвсем стандартни. Ходихме до едно евентче, после на барче да пиинем, където я целувах и след това я заведох в нас.
Тя се оказа голяма утайка между другото, ама изглеждаше добре поне.


Титла: Забивка от Тиндър
Публикувано от: Catalyst в Декември 25, 2022, 01:02
Малко инфо ще добавя, понеже не виждам бутон за редакция на поста ми. Момичето беше пич и точно спрямо мен. В началото тя ми беше доста скучна, имах чувството, че трябва да поддържам разговора изцяло, а аз харесвам момичета, с които разговора е интересен и се поддържа взаимно - с лекота.
Както и да е, отидохме на барче, говорихме си, при което се опитах да я целувам и тя извърна глава. Отвърнах пренебрежително, че няма нищо лошо в това, което съм направил, защото тя ме привлича. Половин час по-късно и вметнах, че бих я целувал, но "тя явно не иска това" (връзваше се много добре с разговора, но не си спомням какъв беше точно, съжалявам), при което вече не се възпротиви. В последствие и предложих да я водя в нас да гледаме филм, при което тя ме шитна:
- Значи искаш да ми кажеш, че ми предлагаш аз и ти да ходим у вас, така ли?
- Да.
- Е, поне си честен.
Тръгнахме си заедно, гледахме 2 минути от филма, след което я налазих и стана работата.
Честно казано секса с нея ми хареса, хареса ми и времето, което прекарвах с нея. Тя ми предложи да задълбочим нещата, казах си "защо не, пичка е, точна е, не ме разиграва, хубавка е..."
Две седмици по-късно се опита да забие мой добър приятел, замалко да и се получи. Поне да беше някой случаен... От тогава нещата между нас приключиха.