Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)

Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени => Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства => Темата е започната от: Amateur в Януари 12, 2023, 21:58Титла: Как да постъпя
Публикувано от: Amateur в Януари 12, 2023, 21:58
За много години, съформеници. Преди два месеца се запознах с едно момиче, което не успях да отиграя много добре на живо. Бях с 2-ма приятели като единият я покани, но между тях няма нищо. Имахме малък контакт, но забелязах че доста пъти си разменихме погледи и усмивки, а сега  затова ме е яд че не се възползвах. Не и взех фб, но ми ми излезе случайно и се чудя дали да не и пратя покана и да я поканя да се видим, понеже не съм сигурен дали ще срещнем отново чрез общите приятели.


Титла: Как да постъпя
Публикувано от: BattleMage в Януари 12, 2023, 23:15
Два месеца е много време за една жена. Действай все пак, нищо не губиш. Но недей писмено да я каниш. Вече си се издънил. Сега трябва да докажеш че си мъж. Пиши й в фейса, но щом ти отговори поискай телефон. Ако можеш да вземеш директно телефон - още по-добре. Ще има мистерия, и можеш да я базикнеш яко в началото, че си от НАП или от полицията, нещо измисли. Ако не можеш да вземеш тел и тя през чата те пита за какво ти е, кажи че искаш да и кажеш нещо важно но не може през чата. Обади и се веднага щом ти го даде и я покани на кафе/разходка с точен ден час и място. Ако не ти даде телефон, нямаш привличане. Игрей я далеч, намери си други жени, и ако пак се паднете в обща компания ще имаш шанс отново да създадеш привличане. Забрави за чата, и забрави за нея. Все пак пробвай я, и пиши тук да кажеш какво е станало.


Титла: Как да постъпя
Публикувано от: Amateur в Януари 15, 2023, 23:41
Благодаря за съвета, много точно  си го написал. Не съм писал на момичето, реших че няма смисъл и ще чакам на случайността да се видим отново. Но забелязах, че поради социалните мрежи съм загубил представа как да заговоря или как да продължа разговор. Освен като съм в дискотека или бар, тогава директно  играя с познати или непознати.