Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Септември 26, 2021, 15:39 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


”Корабът е на безопасно място в пристанището, но той не е построен за това." - Грейс Хопър

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
  Покажи публикации
Страници: [1] 2 3 ... 12
1  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Най-мощното оръжие в пикапа за мен е...гневът, да се ядосаш на себе си -: Юли 31, 2016, 17:28

 Здравейте, тигри, не съм много по теориите и философиите, но реших да споделя моето мнение кое най-много ме надъхва в пикапа да апроучвам, когато съм спек и не съм в стейт. За съжаление, често се случва, когато изляза да играя отначало да не мога да отворя един сет, предполагам познато чувство. Но аз наистина се ядосвам адски много, когато изпусна добър сет откъм визия и логистика - да речем стои сама на спирка или някъде другаде или върви бавно и е удобно да я апроучнеш.
 
 Пресен пример от вчера - отивам на спирката и гледам яка тупалка чака автобус/тролей. Барната с черна рокля, малко прекалила със солариума, което мислех да ползвам в сета, хубаво тренирано тяло и сравнително висока. Хареса ми. Проблема беше, че говореше по телефона...и не затворти през цялото време. Знам, че ще кажете, че това няма значение, че някои пичове отварят и мацки с телефони и т.н. Аз бях акумилирал топки и бях готов да я отворя...само чаках да затвори шибания смартфон. Но тя така и не го затвори поне 15 минс и се наложи да се качвам в тролея. Ядосах се на себе си...силно се ядосах. Викам си един смотан телефон ме спря да апроучна тази яка мацка.
 
 За щастие успях да трансформирам този гняв в хъс. Забелях в тролея майка и дъщеря, голяма сладурана беше дъщерята, много чаровна. Няколко пъти ни се засякоха погледите, улових я, че ме гледа. Дори се засмяхме заедно на един пендел с прекалено къси панталони. Викам си, аз тази мацка ще я отворя каквото ще да става, но реших  да е като слязат от тролея. Дойде тяхната спирка(която не беше моята) и си викам "или си лъв или не си" и слязох с тях и ги апроучнах. Получи се много естествен и готин сет. Спечелих майката на  моя страна с комплимент.Тя се зарадва и двете грееха и се наслаждавахана нестандартното изживяване. Оказа се, че малката сладурана е наистина малка - 11 клас. Реших, че няма смисъл да се занимавам и излязох от сета.
 Досега не бях отварял майка и дъщеря, но с този сет счупих още еда бариера и видях, че и това е възможно. Това беше и основнат цел на този апроуч. Като излязох от сета забелязх как малката сладурана се заглежда след мен.

  Изводът от целия пост е, че след като се ядосам на пасивността си мога да изрина земята...но защо е нужно това? Важното за мен е, че откривам грешките, слабостите си и се развивам.

 Нека всеки да намери начин да се надъхва и нахъсва. Моят начин е най-трудният и най-болезненият Намигване
2  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re:Директен фък клоуз от дискотека -: Май 23, 2016, 15:47

 хаха не е същата, моята не беше висока като тази от репорта на колегата, и случката не е в чалготека
3  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Директен фък клоуз от дискотека -: Май 23, 2016, 14:02

 Здравейте, реших и аз да споделя за една моя успешна свалка, защото не е честно  само да чета без да пиша Намигване
Бях излязъл на дискотека с приятели, един от тях имаше рожден ден. Нямах за цел да играя на всяка цена, просто се наслаждавах на вечерта. По едно време гледам, че до нашата маса са настанили компания само момичета. Заговорих най-близката до мен, но нищо особено, музиката беше адски силна, не се получаваше много диалога. Реших да играя умно и огледах обстановката. Фокусирах най-голямата купонджийка от тях, която танцуваше и се раздаваше. Изглеждаше мръсница със перверзни очила и много високи токчета.
 По едно време приятелките и, които бяха много спрели, си тръгнаха и тя остана сама с чаша в ръка и се кефеше на музиката. Нямаше какво да чакам и веднага отидох при нея и и влязох, въпреки, че двама от моята маса се опитваха да и говорят нещо. Казах и нещо от сорта: "Здравей, ти си най-лудото/щурото момиче в дискотеката и дойдох да се запозная с тебе". Нещо от сорта. След това и познах зодията. Едвам се чувахме и и казах -"ела отвън да си говорим, че нищо не чувам" и тръгнах. Тя ме последва и седнахме в нещо като фоайе на една маса. Там почнахме да си говорим нормално, като наистина не помня какво си говорихме, бях си подпийнал. Това, което помня е, че и и играех контра и каквото кажеше, аз не се съгласявах и я режех. Тя после ми сподели: "на всяка моя реплика ми правеше дуплика, което ми хареса, малко мъже се осмеляват да ми говорят така".
 По едно време дойдоха пияните ми приятели, които не са запознати с играта и замалко да ми провалят сета. Тя започна да се чувстава некомфортно и се наложи да ги изгоня. След това тя все пак каза, че иска да влезе вътре и просто да се кефи на музиката. Викам си ок, и влязох с нея. Минаха не минаха 5-10 минс и тя взе да си тръгва и аз я последвах. Излязохме навънка и тръгнахме да си ходим като си говорихме през това време. Понеже беше на доста високи токчета и едвам ходеше по неравните плочки я хванах под ръка и просто вървяхме. Интуитивно усещах, че имам шанс да клоузя и знаех какво да правя. Седнахме на един перваз на магазин. Не на пейка, не в кафе, а на перваз. Там прекарахме доста време, в което изградих рапорт и комфорт. Тя ми повтори сигурно към 20 пъти да си ходя или да си намеря някоя 20 годишна, защото тя общо взето беше милф на 30. Игнорирх тези шитни и си продължавах разговора. Целунах я. Няколко пъти. По едно време тя каза: "то се е видяло, че няма да си ходим, поне да ходим да пием кафе някъде". Но наблизо и по това време нямаше кафета. След което ми спомена, че би ме поканила в тях, но майка и гледа детето. Само това ми трябваше да чуя. Казах и, че в такъв случай отиваме в нас. Споменах и, че имам костенурка. Тя се противопостави с нещо от сорта, че няма да дойде, прибирала се в тях. Игнорирах. После каза, че искала да види костенурката ми. Както си вървяхме спрях едно такси и се качихме в него. Отидохме в нас. Изчукахме се в моята стая, докато нашите спяха в съседната. Така и не видя костенурката.
4  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re:Играта в София явно умира ??? -: Март 01, 2016, 01:43

За вас пикъпа е това - евтино безлично заговаряне между другите дейности на десетки, стотици, хиляди жени и оттам която върже, без даже да си спомняме коя е, какво сме говорили с нея, даже понякога ги заговаряме по два пъти и не помним, а те ни казват "абе, ти не помниш ли, че ме заговори вече" и хаха, колко е забавно това. И когато вас ви третират по същия начин - като някакви там заговарящи наред и на кило, на които не трябва да се обръща много внимание, защото нахлуват с тъпите си заучени фразички, тренирани на коя ли не, когато ви възприемат като някакви хора без лица, които идват да си декламират нещата и да се пробват, изведнъж вой до небесата - ааааау, как можело, те не можело така да режат мъжете, осмелили се да ги заговорят, без първо да опознаят душевността им и да се убедят дали са смотаняци или не. Значи вие можете да третирате жените като заговорено парче месо на килограм, а вас не може да ви третират като смотаняци, които се пробват на всяка?! Вие не влагате нищо лично в заговарянето, ако не е тази, ще е другата, е, тогава защо жената да влага нещо лично като реже поредния нахалник? Вашата цел е да заговорите много, целта на жените е да режат много. И да се занимават с тези, за които не са просто парче месо и наистина ги възприемат по по-специален начин и са наистина качествени.

За какво една жена изобщо трябва да ви уважава или да ви обръща внимание, че сте дошли да я заговаряте? Напротив, жената трябва да се пази от мъже, които заговарят всяка наред. Това значи, че за тях няма никакво значение кой конкретно стои насреща и самата жена и нейната индивидуалност не ги интересува. Тя е просто един сет, един таргет, на който си упражняваме уменията, понякога просто за загрявка. И съзнавайки това, една жена трябва да седи насреща и да се отнася мило, да партнира в разговора, да си дава контактите и тн.? Вие искате да получите, без да дадете нищо. Без да се интересувате, че срещу вас седи човешко същество и то също има нужди, и то също иска някакви неща.

 Е тук вече не съм съгаласен, Здрач. Пикъпа далеч не е това, което описваш, това е псевдопикъп да заговаряш всяка срещната без грам критерии. Вярно е, че има и такива пикапиори, които са плъзнали напоследък и например са "изорали Витошка отвсякъде". Но има и такива като мен и много други момчета, които търсят качеството в комуникацията.  Например на мен последните ми  2 сета, които направих бяха с доста качествени мацки 7-8ци и бяха по около 20 минути на улицата. Истински, автентичен разговор, без никакви заучени фразички, със смях, закачки, импровизация и опознаване от двете страни.
 Никой никъде не казва, че трябва да се отделят по 3,4 минути на сет. Напротив, това е глупост и е безпредметно. Аз също съм против заговарянето за спорта, защото София е малка. Пикъпът се развива, както всяка сфера в живота. Едно време може и да е стартирал със заучаване на материали и фразички стил Мистери, но в днешно време няма нищо общо.
 Пикъпът за мен е интересна, ефективна  комуникация с непознати жени, без значение от мястото. Какво значение имат мястото и времето  ако си допаднете с даден човек?
5  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап / Re:Свалих най-яката мацка в живота ми от интернет -: Февруари 12, 2016, 19:02

 Здравей,  Valenc, не съм изчел всичките коментари, но виждам, че приемаш малко градивна критика. Най-общо си го играл найс гай Усмивчица Не че трябва да си задължително гадняр и бед бой, но от целия пост лъха един романтичен, предпазлив  фрейм, а както знаем жените само по филмите харесват подобни работи. Това, че тя те е целунала първа не съм сигурен, че е добре - тя поема инициативата и ти иззема твоята роля в случая.
  Другата грешка може би е, че си влизал в логически спорове на шитките с нея, един прост игнор ще свърши по-добра работа. А мисията, която мислиш да се захващаш да я "лекуваш" е абсурд, според мен! Пак ще изглеждаш доброто момче, което иска да излекува лошото момиче. Не се въвличай в това, по-добре се вижте и ако успееш да я изчукаш, докато и помагаш с изтриването на профила от елмаз, после не и звъни да видиш как ще те потърси или пък и предложи да сте фък-бъдита ако иска Усмивчица
6  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re:Нагла игра с отворена мацка -: Февруари 01, 2016, 19:49

 Пич, това е далече от игра. Мацките са ви дошли на тепсия, без значение защо и вие сте се издънили като кифладжии. Твоят приятел явно е някакъв пълен лиглио щом само се е смеел, вместо да разкаже нещо интересно и да завържете разговор. Трябва ти малко повече въображение и креативност. А те се развиват с повече апроучи, докато си в сет пробваш най-различни неща и виждаш кое как действа. Пробвай наум да развиеш по-интересно разговора, но най-добре го пробвай на живо Намигване
7  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re:Сет с Промоутърка -: Декември 28, 2015, 15:16

 Здравей, Snaips321, първо браво за смелостта, че си я заговорил, тук вече си една крачка пред всички други кочове в магазина. Директен опънър, добър избор, но наистина при директния опънър съм забелязал, че трябва да вкараш емоция, не просто да го издекламираш. Трябва повече ентусиазъм, да, по-лесно е да се напише, отколкото да се изпълни. И аз като тебе много пъти съм отварял с този опънър, но без емоция, с равен тон и мацката е изненадана, но толкоз. С две думи трябва да влезеш силно и дръзко! Иначе нататък е можело да развиеш и по-интересно диалога. Примерно като си забелязал, че е с кошница е можело да я бъзнеш - "ти вероятно си червената шапчица с тази кошничка, значи аз съм вълка в случая, ела да те разведа из гората(магазина хващаш и я водиш)" или "Знаеш ли най-новата версия, в която червената шапчица е много лошо момиче, отвлича вълка и го води в нейната колиба. И там историята мълчи какво се случва, но ще поема риска да разбера " или "ако обещаеш да не ме отвличаш, ще остана още 5 минути да си поговорим" и оттука виждаш има много варианти да продължиш. Лошото при промоутърките е, че постоянно минават хора и е заета. Но ако си я хванал в някой глух момент, супер.
 Това " Така ли, я промотирай себе си, кажи нещо интересно за себе си, нещо което те отличава от останалите момичета наоколо !" е добро. Оттам тя като ти казва, че не знае какво да ти каже я почваш с предположенията. " Като те гледам сигурно учиш междуполови..а международни отношения/сношения или някоя друга забавна щуротия" и като видиш, че вече се кефи вкарваш малко рапорт и нормализираш разговора. Избързал си с клоуза и затова те е резнала. Поздрави и успех със следващия сет.
8  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re:Свалка -: Декември 02, 2015, 13:43

 По темата няма кой знае какво да се каже. Мацката си е търсила авантюра, както спомена колежката Equilibrium, или казано по мъжки, сърбяло я е и търсила някой различен от гаджето и да я изчука. 
 По-интересно според мен е темата за мацките на приятели. Ясно е, че това е забранена зона, но така ли стоят нещата ако мацката е вече бивша на приятеля ти? Да речем твой приятел ходи доста време с едно момиче, разделят се и след 2 месеца да речем ти я хващаш? Какво мислите по този въпрос, за мен тя си остава бита карта и не бива да се пипа, независимо, че е бивша, тя винаги остава част от човека, който е бил с нея. Наскоро имах такава случка с двама приятели и те вече със сигурност не са приятели.
9  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Re:ПУА си, излизаш често? нямаш резултати? -: Август 25, 2015, 17:42

 Звучи логично, това което си написал  agent61, но при мен поне нещата не работят така. Аз когато изляза именно с цел да пикапя постигам най-добрите резултати, поне досега. Явно още не съм се научил да рифреймвам толкова бързо. Да, случвало ми се е да отварям сетове и като съм навън по някаква друга работа, но рядко. Това го отчитам като слабост и в момента работя над това - да мога да апроучвам като съм тръгнал за някъде. Но това мисля, че става точно като се излиза повече да се пикапи, дали с уинг дали без уинг все тая. Тренинг му е майката. Да, може да изглежда идиотско да застанеш на Витошка на Макдоналдс-а или на Съдебната и да апроучваш наред, но по-идиотско е да нямаш жени в момента и да на предприемаш нищо.
 Явно нещата са индивидуални за всеки, но при мен е така Усмивчица
10  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Как да и покажа ,че Тя е човека! -: Юли 22, 2015, 11:26

 Мисля, че не си съвсем наясно какво значи глагола - "пикапя". Забелязвам, че масово се ползва, когато се свалят жени в социалния кръг и познати жени. Пикап е заговаряне и сваляне на непознати жени! А не когато говориш с колежките си, това не е пикап. За тях можеш да кажеш, че ги играеш, но не и пикапиш.
 А онтосно въпроса ти е нормално да си помислят така след като се хвърляш на 3 колежки да ги сваляш в автобуса, какво да си помислят? В соц. кръга не можеш да се мяташ от цвят на цвят, където всички се познават. Също така ти може да си мислиш, че играеш добре, но на практика да не е така. Вероятно наблягаш на общи приказки и приказки за работа и се чудиш как да запълниш всяка пауза в разговора. Разказваш ли им интересни случки от живота си, докосваш ли я, бъзикаш ли я, че с тия бицепси, които е отпрала ще я вземеш за бодигард в дискотеката или че ще я вземаш за жена, защото има миловидно излъчване и изглежда вярна и послушна например? Това са само примери, но кажи по-конкретно какво си говорите за да ти дадем по-точен съвет.
11  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Влюбих се в новото момиче от компанията -: Юли 18, 2015, 19:21

 Никви такива пич, няма да и казваш с думи, че я харесваш. Не се казва, че харесваш, а се показва. Излизате само двамата или я изолираш и я целуваш. И аз съм правил тая грешка като бях малък да казвам с думи, но не става така. Но преди това трябва да си ескалирал физически, да правиш кино. Действие му е майката, с топките напред!
12  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:как се сваля сложна по-възрастна жена.... -: Юни 24, 2015, 11:46

 Абе, пичага целият форум се е юрнал да ти помага а ти си "едно си баба знае, едно си бае". Въобще не зацепваш какво ти казват колегите. НЕ, не е добра идея да и подаряваш шоколад на първа среща, кой изобщо подарява шоколад, на която и да е среща? Както и да е. Нищо не и подарявай, подари и емоция, добро прекарано време, подари и себе си. Кой те излъга, че трябва да и подаряваш нещо?
 И на 100% ти избери мястото, където ще я водиш, нали си мъжа, ти водиш, как тя ще избира? Звучиш все едно ще излизаш за първи път на среща, предполагам, че не е така все пак. На срещата бъди забавен, разсмивай, я, закачай, я, сексуализиай разговора лека полека.
 Но всичко казано дотук, няма да има смисъл, ако не се напръскаш с Paco rabanne invictus Намигване
Това в кръга на майтапа, може и без парфюм да отидеш Намигване
13  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Overplay? -: Юни 23, 2015, 18:02
 
  Здравейте, скоро ми се случи нещо, над което ме накара да се замисля. Отскоро пак съм в играта, допреди това бях в сериозна връзка няколко месеца. Както и да е, случаят е следният: дискотека в събота, голяма компания - момичета, момчета. Моят таргет беше в компанията, това автоматично означава, че не става дума за колд апроуч. Мацката е чиста осмица - хубава в лице, висока, дълги крака, супер тяло. Бях я виждал веднъж преди това. Реших, че трябва да дам най-доброто от себе си, да покажа солидна игра, за да я имам. Дойде тя, и след малко и влязох, разговора се водеше тип пуш-пул - казвам нещо закачливо и провокативно и се отдръпвам, след 10 минути пак. Лошото е, че го ударих на прекалено оригинални реплики, гледах всичко което казвам да е провокативно и нестандартно. Овърплейнах, реплики от сорта на - "високите жени с червени обувки като теб плашат слабите мъже, добре, че не съм от тях", карах я да се квалифицира, за да видя дали покрива критериите ми за жена. Реално нямаше рапорт, танцувах малко с нея и така. Накрая един приятел, който случайно се заприказва с нея, и си говориха най-обикновени работи, разговор тип интервю - "откъде си, какво работиш" успя да и вземе тела?, но както чувам впоследствие едва ли ще има развитие.
 След това тя си е говорила с моя човек, който я извика на диското(не този който и взе тела), те са добри приятели, и му казала, че съм и говорил странни неща, а според нея просто е трябвало да се държа нормално(друг е въпросът какво значи нормално). Според мене грешката ми е, че се не калибрирах - опитвах да я впечатля с оригиналност и наблягах много на атракшън, вместо да си поговорим и нормално.
 Но тук идва въпроса ако влезеш на мацка от нейния ранг с колд апроуч, без да я познаваш и се "държиш нормално?"както препоръчва тя, наблягаш на рапорт силно се съмнявам да я клоузиш.
 Понеже гледам след всеки сет, независимо успешен или не, да се вадя изводите - тук ми се избистрят два извода. Първият е, че не калибрирах правилно ситуацията и вторият е, че играта в социалния кръг май е по-различна от колд апроуча? Директният и нахакан подход излиза, че не е подходящ в социалния кръг. Интересни са ми мненията ви по този казус. Усмивчица
14  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Re:Как да съблазним по-възрастна жена (съвети) -: Май 13, 2015, 12:04

 Здравей, на милфовете играта им е ясна, опитни са и при тях трябва да се действа директно. Без много овъртания, трябва да покажеш, че не те е страх да си поискаш, тя иска същото, даже си го е казала. Но ти си мъжа и ти трябва да действаш. С милфовете дори понякога играта е по-лесна, отколкото с наборките ти, защото са по-обиграни и не им се занимава с глупости. Прави и комплименти и и покажи, че я желаеш сексуално. Усмивчица
15  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Re: Трябва да бъдеш hardcore копеле ако искаш да имаш жени -: Декември 10, 2014, 12:41

 Много силна тема! Една от най-важните и съществени теми във форума. Тази тема човек трябва да си я чете всеки ден и да се надъхва и мотивира. Начинаещите трябва първо да изчетат тези важни теми, да осъзнаят какво наистина пише в тях, а не да да пускат сълзливи и наивни теми и въпроси, каквито преобладават напшоследък. Факт е, че играчите и хората, които наистина имат ценен опит не пишат напоследък във форума и затова той се пълни с тийнеджърски размисли и страсти.
 А проблемът, за който говориш Здрач е проблемът на съвременната кариеристка. Всъщност не знам дали са повече мъжете или жените с този проблем. Това е и една от причините за демографския проблем в България, защото хората просто не се женят, не създават семейства,  а от това следва ниската раждаемост и демографска криза. Както винаги и тук решението е балансът между успех в кариерата, социални контакти, спорт и други интереси. Но е по лесно да се каже, отколкото да се постигне. Ето затова трябва да си hardcore Усмивчица
 Ето аз например наскоро започнах сериозна работа и нямам много време както преди за жени и приятели. Но този дефицит на време ме мотивира да си организирам времето така, че да успея да се вмествам и да имам време и за жени и за излизания. Начин има, въпросът е желанието и най-вече силната мотивация.
16  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re: Какво можех да направя по-добре? -: Ноември 15, 2014, 18:48

 Много лесно си я пуснал. Като и кажеш кликни ми, седиш и я чакаш да го направи, а не я прегръщаш точно тогава. Записваш я както искаш, може някъв прякор да и измислиш и него да запишеш. Може да питаш тя как те е записала и ЧАК тогава я пускаш да си ходи.
17  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re: Кис-клоуз на улицата. Търся съвет как да подобря играта си на улицата? -: Октомври 27, 2014, 18:47

 Много добри съвети са ти дали, колегите по-горе. Аз ще те питам защо толкова бързаш непременно да ги целуваш момичетата, които си баунснал веднага? Така го усещаш, създал си близост и комфорт или просто си чел, че трябва, колкото може по-бързо да я целунеш? Според мен тук е проблема точно, недей да целуваш момичетата, само защото така трябва, целувай ги защото ТИ искаш така Усмивчица
18  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re: Края на сезона -: Септември 09, 2014, 20:45

 Браво, stone! Старият вълк си знае играта! Само ти се чудя, как след толкова алкохол си успял да вдигнеш самолета Усмивчица
19  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re: От улицата до леглото -: Юли 09, 2014, 21:48

 Повярвай ми, последното нещо, което искам е да се хваля с този пост. Аз и без това толкова рядко публикувам репорти, веднъж да се навия и ти пък недоволен. Случката показва, че пътят от улицата до леглото не е толкова дълъг и невъзможен, колкото някои си представят. Винаги ли трябва да се натиска на първа среща за секс? Някой път нещата стават по-естествено и трябва малко повече търпение.
20  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / От улицата до леглото -: Юли 09, 2014, 17:52

  Здравейте, алфозаври и играчони Усмивчица По принцип ме мързи да пиша репорти, но този е интересен и реших да го споделя.
Бях излязъл да пикапя една неделя с приятели преди около месец и нещо, не помня точно кога. Отворих няколко сета, но нищо сериозно. По едно време седнахме до метростанция "Васил Левски" на пейките горе. И в тоя момент виждам две момичета слизат надолу към метрото. Събрах енергия и топки, скочих и ги настигнах в гръб, застанах пред тях и заговорих директно готината. Тя беше висока, на токчета, облечена в черно, мой тип жена. Двете спряха изненадани и таргета започна да се усмихва леко очудена от подхода ми. Честно казано не помня какво точно си говорихме (все пак беше отдавна), но ми се получаваше играта. Разговорът се въртеше около подхода ми и затова как така съм отишъл при тях, но имаше привличане в таргета. Свалих и слънчевите очила, за да и видя очите дали е искрена Намигване Опитах да позная зодията и но не успях. Казах и че е черна пантера и ей такива работи, които мислех. Бях позитивен и отпуснат. Пита ме с какво се занимавам, избъзиках се след това и отоговорих сериозно. Тя също ми каза. Интересното беше, че приятелката и която беше ниска и дебела, ми помагаше и не ми играеше контра. Накрая поисках номера на таргета, но тя отказваше да го даде и ми каза да и дам моя. Записа го, но ми беше ясно, че надали ще ми звънне. Дори я бъзнах затова, че не е достатъчно уверена, за да ми звънне. Тя отоговори: Ще видим".
  Разделихме се, бях удовлетворен от играта си. И така след отказа за нъмбър клоуз обще взето я отписах. Не щеш ли след седмица и нещо получавам смс от непознат номер - "хей здравей" (много са креативни жените Завърти очи, бъзикам се има и креативни) и веднага включих, че може да е тя. Разменихме няколко смс-а и се уговорихме за среща. Но тя все измисляше нещо и срещата все се отлагаше. Реших да проявя търпение. Излязохме, взех я от тях и отидохме в едно кафе, но нямаше свободни сепарета, диванчета и седнахме на столове. Музиката беше силна и едва се чувахме. Като цяло срещата не беше много добра. Оказа се , че не съм я оцелил в подходящ момент. Но на втората среща нещата си дойдоха на мястото. Заведох я да пушим наргиле в едно заведение, където познавам персонала и собственика. Този път се чувахме добре, имаше кино, гъделичкания, бъзици, разговора се получаваше. Но още не я бях целувал. Изпратих я до тях, и на входа тя понечи да ми подаде ръка за чао, но аз я натиснах - целуване и баране.
 На третата среща пак я взех от тях и бях решил, че няма смисъл от повече кафета. Казах и че ще се разходим до вилата ми. Съгласи се. По пътя взех четири Carling sider-а - тоя булшит дето го рекламират сега, сещате се Усмивчица Компота на баба ми е по-добър. Както и да е. Отидохма на вилата, свечеряваше се. Полафихме малко отвън, тя се страхуваше от летящите бръмбари и светулки. Бъзиках а затова и лека по лека я налазвах. Казах и "хайде да се качим горе". Качихме се и си викам, че работата е готова, но не беше толкова лесно. Неочаквано тя прояви доста упорство. По едно време и викам да ми направи масаж и си съблякох тениската. Оттам я съборих на леглото и я нагънах вече. Нататък е ясно.
 Момичето ме кефи и може да си я задържа известно време.
Страници: [1] 2 3 ... 12
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines