Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Септември 23, 2020, 00:53 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Дължа успеха си на това, че никога не давах и не приемах извинения." - Флорънс Найтингейл

Екипът на pickup-project организира пикап обучения. Не се колебай! Запиши се сега!
Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
  Покажи публикации
Страници: [1] 2 3 ... 38
1  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re:Краят на една приказка -: Март 25, 2020, 04:35
Здравейте,

Класически пример за липса на привличане. Има и такива индивиди - при тях нещата са бързи и схематични. Тук чувствата са по-скоро заменени с практичността. Характерното е, че тези видове са болезнено директни. Изборът е да приемеш решението им, без да се обясняваш много. Всяко обяснение те закопава още по-долу.

В случая, че си прекалено предпазлив, това я е привлякло в началото. Най-вероятно не си бил напорист и си я оставил и тя да те подбута към действия. Нищо чудно и тя да е инициирала твоите действия, както и връзката. Следващата фаза е билада провери как си в секса. Това би могло да ти даде известно време, но не е панацея. За секса няма как да ти го каже, защото знае, че това е твърде деликатно. Прекалено е съобразителна и педантична дори. Можеш да приемеш за плюс, че ти спестява излишно време. Предпазливост, несъобразителност - това са само тънки детайли. Основното е, че вътрешно не може да те приеме и както каза Берсерк "тя си иска пеперудките".
 
2  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Как да преодолея игнора й без да съм нийди? -: Декември 22, 2019, 17:07
Здравей,

Мисля, че тази твоя приятелка само го е играела, че има нещо повече към теб. Вероятно е имала някаква причина да го прави. Ти си се хванал на тази нейна маска. Когато вече е показала същността си, че е безразлична към теб, те е жегнало и егото ти се е обадило. Самият факт, че си реагирал по този начин, показва че си несигурен и огорчен от настоящата ситуация. Трудно е обаче да търсиш някаква промяна в нея, защото дори да я има, то тя ще бъде изкуствена и неискрена. Имай в предвид, че приятелски отношения с този тип хора е трудно да се поддържат. Ако евентуално желаеш да имаш някакви отношения с тях, е нужно да запазиш хладнокръвие. Да не търсиш как да обръщаш фреймове, а да наблегнеш на нормалните човешки взаимоотношения дотолкова, доколкото са общите Ви интереси.
3  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:При перфектно изиграна 1 фаза и проточена 2-ра има ли шанс за 3-та? -: Декември 22, 2019, 16:52
Здравей,

Не го взимай буквално това, което е записано някъде. Това не са рецепти от готварска книга. Фазите, за които говориш, са условни, като не се включват всевъзможните обективни обстоятелства, които могат да наклонят везните към една или друга посока. Имай всичко прочетено, като един ориентир за времевите рамки. Не забравяй, че фазата на комфорт може да бъде много разтеглива. Там се случват и основните неща, които водят до секс. Шансът ти да стигнеш до това е свързан с умението да подготвиш жената, че я харесваш не само като приятел, но и като нещо повече. Така че въпросът е дали вече си сексуализирал разговора и доколко имаш уменията да го правиш. Какъв контакт си имал с тези жени, докосвал ли с ги, целувал ли си ги, чувствали ли са се комфортно в твоята компания. Неслучайно тази фаза се казва - комфорт.  Усмивчица Ако си добър в това, шансовете ти за успех се увеличават. След сексулизацията идва и моментът за следващата стъпка. Откровеност, увереност, търпение и отговорност.
4  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Как се създава привличане ? -: Декември 21, 2019, 23:25
Здравей Iфреш ,прочетох поста ти ,хареса ми , значи има по-обхватно тълкуване на привличането , но аз не знам ,как точно да създавам интерес , не мога да задържа мацката в разговора , накакси не съм калибриран ,бързо ми се изчерпва инетереса ..  Тъжен

Здравей IIIeodosi_Ceaserus,

Интересът може да го създадеш, когато сам си интересен на себе си. Погледни първо себе си и открий кое и какво ти харесва. Открий самия себе си, своите силни черти. Започни да си ги повтаряш. Вярвай в тях. Започни да откриваш интересни черти в хората около теб. Започни да споделяш. Вярвай в тях. Дори само това да правиш, можеш да създадеш интерес. За да бъдеш калибриран е нужно да трупаш опит, да анализираш този опит и да се стремиш да се подобряваш. С времето и опита, започваш да ставаш все по-отпуснат. Тогава ще усетиш и удоволствието от това, което правиш. Достигнеш ли дотам, вече няма да се питаш. Ти просто ще си сигурен и уверен в себе си.
5  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Как се създава привличане ? -: Декември 20, 2019, 00:51
Здравей,

Всеки може да ти каже всичко. Но каквото и да ти се каже, няма как да го разбереш напълно, ако не го усетиш отвътре навън. Привличането не е книга, която ще прочетеш и разбереш правилата, това е вътрешно усещане, интуиция, дори нещо, което може да не осъзнаваш напълно, но го правиш в конкретния момент. За да го направиш обаче е нужно да имаш нещо в себе си. Нещо, което да накара другият човек да се заинтересува от теб.

Хората могат да се заинтересуват от много неща, но едни от най-важните са:
 - енергиятa
 - настроението, настройката
 - находчивостта
 - активността
 - търпението
 - твоята идентичност - мечтите и това, което си постигнал
 - близките и сходни неща с обекта на желанията

Това са само някои базисни неща, които могат да ти създадат привличане, но не ти гарантират, че задължително ще достигнеш и до нещо повече. Привличането е обаче нищо, ако не се свърже и с нещо повече от само голо привличане. Нужно е и време за опознаване. Времето може да варира. Въпросът е дали си готов не само да се хвърляш на първото харесало те момиче/жена, но и да си създадеш нормални стандарти. Това е по-трудното, особено ако си загорял. Но с времето и с повечето опит, както и с повечето успехи и възможност за избор, можеш да си подбираш тези, които действително те кефят, а не само ти харесват, защото са се хванали на въдицата ти.
6  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Re:Защо пикапът не работи и е абсолютна глупост -: Ноември 14, 2019, 22:08
Здравей Riot,

Нормално е човек да има подобни периоди, че кой ги няма?! Понякога именно такива моменти те каляват и издигат по-нагоре, правят те по-силен и по-успешен. Или обратно, влекат те надолу, по-надолу... И накрая свършваш, като някой мърморан, който обвинява всичко и всички.

Имам чувството, че ти имаш силите да си от типа, който излиза по-силен, по-зрял и по-способен след всичко това. Въпросът е да се хванеш в ръце и да не гледаш другите, да не се сравняваш толкова с този или онзи, да не си поставяш граници, че само конкретни хора могат някои неща. Първо се замисли и оцени това, което е положително при теб, всичко това, което те прави способен на чудеса. Първото чудо е да видиш колко много неща са в плюс при теб. След това се замисли, какво е нещото, в което се чувстваш най-силен. Опитай се да си представиш как се чувстваш, когато се занимаваш с това. Тогава си отпуснат, в свои води, чувстваш се уверен и спокоен.

Така е с всичко, в това число и в свалките. Въпросът е вътрешно да си убеден, че ти си способен да бъдеш успешен. Всяко съмнение във вътрешните ти качества излиза на повърхността. Колкото повече е съмнението ти, толкова повече това е по-очевидно за другите. Хората са устроени да усещат тези съмнения по един или друг начин. Всяка твоя дума, движение, тон издават съдържанието ти и показват доколко си сигурен в това, което правиш. Ето защо и много хора не могат да достигнат до състоянието да са добри, в това число и в свалките с жени.

Пикап-ът или всяка друга кола Усмивчица няма как да работи ефективно, ако водачът не умее да го използва правилно. Няма конкретна формула как да го използваш, защото това не е математическо уравнение. Това е по-скоро едно съзнателно/несъзнателно осъзнаване за собствената си стойност и ценност. Тази ценност я препредаваш на другите. Каква е ценността, това е въпрос на осъзнаване и предпочитания. Някои ще реагират положително на това, което излъчваш, други ще са само заинтересувани без нещо повече, трети няма да го разберат и ще отминат. Въпросът е ти да си вътрешно убеден, че това което си ти, е добро и качествено. Дали е така или не е така е само въпрос на интерпретация.

За да си успешен в живота е нужно да имаш конкретни цели, които да преследваш. Тези цели не би трябвало да са такива, които да са в разрез с това, което ти имаш, като вътрешно усещане и принципи. Ако искаш да бъдеш успешен в свалките с жени, ти трябва да си готов да можеш да приемеш това, което може да последва от всичко това. Да платиш цената за това, да отделяш време, да си във форма, да имаш необходимите условия, да си вътрешно настроен за това, че начините да свалиш една жена са да минаваш границите, когато си мислиш, че трябва да спреш. Нашият мозък обаче е така настроен, че да ни кара да избираме по-лесното. Ето за това и пикапът не работи при много хора. Те просто нямат волята и желанието да изберат по-трудното.
7  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Re:Моят дългогодишен опит - Братоци, не си струва. Жените са *** -: Ноември 11, 2019, 14:28
Здравей,

Горчив опит, но това е въпрос на интерпретация. Светът ни предлага най-различни начини да получим опит. Факт е, че много от хората не са такива, каквито ни се иска. Но за да имаш успехи и да се чувстваш доволен, е нужно и да погледнеш нещата от добрата им страна. Хванеш ли се за горчилката, резултатът няма да ти хареса. Всичко това е борба между това, което си очаквал да се случи, но не се е получило така, както ти си желал. Това определя и начинът ти на действие в бъдещето. Действаш ли от ранга на горчилката, резултатите не биха били това, което желаеш. В такъв момент изпадаш в спиралата на мислите, че всички хора са такива. Това само по себе си е реактивно и контрапродуктивно.

За да излезеш от тази спирала на негативизъм, ти е нужна коренна промяна на виждането за хората. Това можеш да го постигнеш, като приемеш, че повечето хора са такива - слаби, реактивни, с неподходящи реакции. И това не от гледна точка, че е нещо лошо. Просто обективната линия. Точно поради тази причина си избираме и хората, с които желаем да бъдем. Селекцията, това е върху което би трябвало да се насочим. Доколко, конкретният човек, покрива нашите стандарти. Покрива ли ги - ок, а не ги ли покрива, пак ок, но дотук. Всичко друго е само реална обективност, без особена реакция.
8  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Re:Бъдещето на връзките -: Септември 16, 2019, 01:16
Здравей,

Попаднал си на един тип жени, които го карат по този начин - директно. В сила тук е - "доколко имам интерес от теб". Има ли интерес от теб, може да бъде много мила и внимателна, но няма ли интерес.......
Интересното е, че ако го караш по мекия начин, както в твоя случай, рискуваш да свършиш по този начин - "да береш боровинки". Тук, както и тя ти е казала, въпросът е да попаднеш в подходящ момент, когато тя е в настроение, да не си нападателен, но да постъпваш остроумно. Хората с прекалено високо его + чувство за доминантност, имат нужда да бъдат хвалени, естествено с мярка, както и индиректно. Това може да изглежда дори леко мазнишко, но всичко зависи от начина, по който го правиш. Както се казва, целта оправдава средствата.

Колкото за връзките, нещата вървят по своя логичен начин. Свободата ражда изборът. Изборът кара хората да избират повече, разглезва ги, кара ги да бъдат по-взискателни, често го прави и по-нещастни. Всичко това е, защото голям процент от хората не знаят как да боравят със свободата, те имат нуждата да бъдат насочвани, тикани и убеждавани. Малко от хората знаят и могат самостоятелно да градят и вземат решения и да поемат отговорност за своя избор. Това  е и причината за неспособността на хората да поддържат отношенията си с другите и да бъдат наясно със своя живот. Всичко това води до това, че хората се чувстват все по-самотни, дори и когато са във връзка. Това е един парадокс, имаме толкова много източници за комуникация, а в същото време имаме по-лоши социални умения. А не умееш ли да комуникираш правилно, няма как и да можеш да градиш едни стабилни връзки, независимо какви.
9  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Гневът свързан ли е с привличането ? -: Април 19, 2019, 13:33
Отровата прави лекарството, както бих казал в този случай.  Усмивчица Гневът е атрактивен, зависи кой, как, кога и по какъв начин го показва. Не всеки може да е атрактивен в гнева си, точно обратното, може да си направи лоша услуга с това. Да, може да показваш доминантност, но в случаите когато това е в синхрон с твоята натура. В останалите случаи, може да изглежда нелепо и признак за липса на контрол. Нямаш ли контрол над себе си, губиш и влиянието си над другите, освен ако другите зависят от теб по някакъв начин.
10  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап / Re:Чат в Тиндър -: Април 19, 2019, 13:19
Здравей,

Когато си по-директен, шансът ти да задържиш комуникацията е достатъчно нисък, особено когато си все още неразпознаваем. Хиляди други подобни "свалячи" се пробват по този начин. Колко време ти е нужно за да си разпознаваем варира. Много е важно да изпъкваш с нещо повече и да се различаваш от масата натегачи. Просто е нужно да усетиш съответният човек, да покажеш интерес към него, да го накараш да се почувства добре в твоята компания. Оттам нататък пътят е малко по-лесен. Освен това идва и моментът да не го караш прекалено бавно, както и да не е прекалено бързо. Общо взето времето варира, но около няколко часа комуникация е достатъчно да прецениш дали напредваш. Ако искаш нещата да се случват по-бързо, е нужно да се въоръжиш с голямо търпение, защото ще имаш доста откази, но има и един малък дял жени, които биха ти откликнали.
11  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Има ли шанс с това момиче ? -: Април 03, 2019, 15:50
Здравей, ти сам усещаш къде се корени проблемът. Тук няма значение конкретният човек, днес е една, утре може да е друга, но отношението ти към това, което ти се случва е основното. Как възприемаш света около себе си, как реагираш на промените, независимо какви са те, успяваш ли да надмогнеш страховете си и т.н. Цялата тази съвкупност от вътрешни преживяания те прави изключително податлив и крехък, ако си нестабилен и ти липсва здрава основа под краката. Говорим за неща, които са вътре в теб, това което са твоите желания, страсти, мечти.

Нестабилна ли е основата ти, тогава си постоянно зависим от външните обстоятелства и от всичко това, което се случва около теб. В такива моменти, човек е способен да направи всичко, само и само да поддържа дадена илюзия. В такава ситуация, каквото и да се каже, винаги човек таи макар и малка надежда, че нещата може и да се наредят по желания от него начин. Представи си, че това желаеш сега се случи веднага. Какво би направил и как мислиш че би продължило всичко това? Мислиш ли, че си способен да направиш нужното, за да се почувстваш щастлив? Kое e това, което те прави щастлив, без да включваш жените, в твоя живот?

Усети нещата, които те карат да се чувстваш полезен, които имаш желание да правиш и си склонен да започнеш, но по една или друга причина си отлагал. Естествено търси начини и за нови запознанства с непознати жени, но нека фокусът ти да не е концентриран основно върху тях, а върху твоето развитие.
12  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап / Re:Чат в Тиндър -: Април 02, 2019, 11:00
Външният вид може да ти спечели първите секунди, но не ти дава предимство в дългосрочен аспект. Това да си активен, да си ориентиран към останалите, да си на точните места в точното време е най-важното за успеха. Колкото до мирогледа, тук нещата са отново свързани в умението да поемаш и държиш контрола на събитията, да реагираш бързо и адекватно на ситуациите, да можеш да виждаш нещата с няколко хода напред. Все неща, които зависят от твоите лични качества и умения. Красотата няма как да ги замени, когато говорим успех с жени в дългосрочен аспект.

Колкото до израстването в различните типове семейства, това няма как да няма влияние, но ако говорим за свалки, нещата опират повече да това, какво влияние получаваш в конкретната среда, в която се движиш. Много зависи и от твоето вътрешно състояние и настройка. Вътрешната ти настройка и желание да надграждаш себе си е основната движеща сила, която определя и твоят път и твоите бъдещи успехи.

Както каза и Слеър, обективните неща, като наличие на връзка и неподходящ момент са много силни спирачки. И тук е много важно да усетиш конкретната причина и да вземеш конкретно решение. Решение дали е целесъобразно да продължиш или е по-добре да спреш. Отново качество, което няма как да придобиеш без да имаш практически опит и сблъсък с най-различни ситуации и типове хора.

13  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Дали ме харесва? Моля за помощ -: Януари 09, 2019, 03:21
Здравей,

Първо, шансове винаги има. Проблемът е, когато започнеш да се колебаеш. Оттам тръгват повечето грешки, които са напълно нормални в предвид на недостатъчния ти опит с жените. Поне аз го усещам така. За да имаш шансове обаче е нужно да поработиш по въпроса, а не да се колебаеш и чудиш. Просто действаш на момента. Примерно искаш да я поканиш някъде - звъниш и я каниш.

Страхът от провал може да го намалиш, когато не мислиш за него. Направи точно обратното - помисли колко приятно можеш да си изкараш, работи за това да увеличиш удовлетворението от себе си, как да усетиш, че си готин, припомни си за това, което умееш да правиш много добре. Прави го това всеки ден. Ще видиш, че постепенно ще изградиш малко по-голяма сигурност и увереност вътре в себе си. Това е едно от нещата, които са ти нужни за да имаш успех не само с тази мадама, но и с хората по принцип.

Друго важно нещо е, когато вече си я поканил, да не оставаш само на вълна - приятелство. Нужно е да покажеш и сексуалност. Това зависи и доколко умееш да флиртуваш, да дадеш по-сексуален характер на комуникацията. Тук може би ще ти е по-трудно, защото тя няма да се даде "без бой", но ключовата дума е - търпение. Да запазваш самообладание и да не взимаш прекалено лично всяко препятствие, което ще ти се наложи да преминеш.

Един друг момент е този с инвестирането. Не прекалявай с плащания, изисквай взаимност. Освен това не оприличавай другият с прекалено положителни качества. Засега ТЯ е на кота 0. Не й давай аванси. Важното е да запазиш съзнанието си чисто, все едно че сега сте се запознали. Всъщност тя не е нищо по-различно от останалите жени.

Натоварването с излишни мечти и желания още преди нещо реално да се е осъществило е "спирачката, която ще те спира, още преди да си подкарал колата си", така че не оставяй с излишните илюзии. Това, че искаш сериозна връзка е добре, но нека в началото целта ти да бъде как да подобриш комуникацията и флирта си с жените, как да бъдеш по-сексуален с тях и как да стигнеш докрай в свалката. Оттам нататък ще можеш да преценяваш и избираш жена за нещо по-сериозно.
14  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re:Имала си някого -: Декември 08, 2018, 00:37
Здравей,

Аз и в двата случая не видях да има някаква сексуализация, в смисъл да има флирт. Освен това не видях и някъде да си показал, че имаш някаква класа, ранг. Това няма как да стане за един ден. Нужно е да го изкараш от себе си, да излезеш от тези спирачки в съзнанието, които те карат да бъдеш прекалено предпазлив и търсещ външна валидация от другите. И това е валидно не само за отношението ти с жените, но и с хората по принцип.

В първия случай, след "домъчня ми" - би могло да бъдеш малко по-нагъл и да излезеш от комфорта на типичния рапорт. Отговорът ти по този начин е безрисков, липсва ти заигравката и създаването на напрежение. Така рискуваш да си останеш само приятел с нея, освен ако не се случи нещо извънредно, което не зависи от теб. От теб зависи да покажеш индиректно, че си готин човек и не само това... че си такъв, с когото тя би си легнала. Но за това ти е нужен повече опит и усещане на целия процес на съблазняването.

Втората ситуация показва нещата още по-нагледно. Не се ядосвай, за това което си изпуснал. Следващият път, ако ти говорят за приятели, усети доколко убедително го казва, следи и за езика на тялото. Това, което казва в един момент може да се изпари много бързо. Въпросът е твоята реакция. Твоята роля е не да се отказваш а да запазиш спокойствие и да продължиш там, откъдето си. Не е нужно да напираш бързо, създаваш нужната обстановка, даваш и малко време и след това пак опитваш. И най-важното - нужно ти е време да създадеш всичко това - доверие, сексуализация и напрежение между двамата. Липсват ли всички тези елементи, започват и нещата както са се случили при теб.
15  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re:5 клоуза за 2 месеца. Игра на "добро момче" + визия + статус -: Ноември 26, 2018, 17:07
Здравей,

Какво желаеш да се коментира?!  Усмивчица По-скоро потвърждение на принципа, че когато имаш социален живот и се покажеш що годе нормален и нещата си вървят. Ти самият казваш, че те си мислят, че са гаджета с него. Това е и каквото може да се очаква. Тук не говорим за пик-ап, техники или умения.
16  Други / Всичко друго / Re:Кой плаща на първа среща? -: Октомври 23, 2018, 13:49
Здравейте, Усмивчица

Мисля, че повечето по темата е казано, но да допълня малко. Според мен всичко опира до вътрешното усещане и неписани закони. Ако си поканил други на среща, предполага се че си си направил сметка за това. Затова и е жалко, ако тръгнеш да играеш на дребно, да изчакваш и да се оглеждаш за сигнали от отсрещната среда. Няма значение пола, има значение твоето желание и вътрешни качества. Да платиш сметката на първа среща не е big deal, но проблемът може да дойде, ако не дадеш и на другата страна да се "изяви" в това, в последствие. Взаимни инвестиции е нужно да има и от двете страни, но всичко това е най-добре да става плавно и без напрежение или изтъкване.
17  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re:Подарък от първа среща. -: Септември 15, 2018, 23:23
Здравей,

Няма проблеми - имал си пари, платил си. Въпросът е, защо напираш да плащаш? Защото си я харесал? Тя какво е направила за теб?
Другото, което ми прави впечатление е прекаленото навлизане в схеми, субективна детайлност, схематичност, анализиране. Всичко това е хубаво, но липсва спокойствието, лекотата. Всичко е подчинено на някаква схематичност, план, безрискова игра и изчакване на благоприятен случай. Прекалено рано започваш да даваш сигнали, че си лесен за манипулиране, независимо че си зает. Не случайно е последвала и лиготията от нейна страна. Вероятно и други подобни моменти е имало и ще има. При всичко това, тя може и да се пробва да те направи гадже. Все пак даваш ясните сигнали за това.
18  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап / Re:Може ли обратна връзка за този чат? -: Август 20, 2018, 01:13
Здравей,

Впечатление ми направи:

Би могло и да ти бъде в плюс, ако наблегнеш на детайлите, когато пишеш. Начинът ти на изразяване може да се оптимизира. Опитвай се да бъдеш малко по-кратък и да съкратиш до минимум излишните думи, както и да коригираш някои неща в пунктуацията. 

Оставяш другата страна да те оценява, но ти не правиш подобното. Ако сте в един и същи град, две седмици е достатъчно време, за да има интерес и от двете страни. Тук много зависи и дали си създал нещо общо, което да ви обединява. Това е и целта, да намериш общите точки с тази мадама. По този начин, би могъл да достигнеш и по-бързо до евентуална среща.

В чата ти забелязах само някакъв банален рапорт, но не и общуване "мъж-жена", няма я лекотата на разговора, заигравката с нея. Играеш много на сигурно, нещо което лишава чата ти от емоция. След толкова време в писане, е нужно да започнеш да вмъкваш и темата за секс, еротика. Целта е да поразчупиш малко разговора. Разбирам, че може да не ти е напълно комфортно и да не се чувстваш в собствени води, но намери някакъв начин да не влизаш в тези банални разговори, които можеш да говориш и с приятелите си. Те не са безполезни, но могат да те вкарат в задънена улица. Не я питай кога е свободна. Просто й кажи, че ти харесва и й предложи да се видите набързо, еди къде си, еди кога си, за да разбереш дали е толкова омайна и на живо.  Усмивчица
 
19  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re:Клоуз по план и накрая отсвирен... -: Юли 03, 2018, 23:53
Здравей, това чувство няма как да го контролираш. То се случва, когато мадамата чувства угризение от това, което е направила, често при липсата на достатъчно рапорт и сравнително бързо ескалиране за секс. Не, че не си достатъчно добър за нея, а по-скоро, поради липса на достатъчно общи ситуации, жената не те чувства близък и не може да оправдае на логическо ниво това, което е извършила. Много зависи и от конкретната жена, но дори и да имаш много добър рапорт, пак е възможно да се случи, но в един по-мек вариант (срам от това, че са направили нещо "нередно"), особено при жени, които не са имали или са имали много малко сексуални партньори.
20  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re:Инста дейт по абитуриентски -: Май 16, 2018, 11:25
Здравей Just_a_boy,

Прочети това, което си записал от средата до края и може би ще усетиш, колко напрягане от твоя страна е имало. Нещата, които се опитваш да правиш не идват органически от теб. Ти имаш насъбрана теория, но това не излиза натурално. Да, опитваш да водиш, но интереса към теб липсва. Ти говориш, определяш посоката, но ти липсва присъствието, липсва емоцията, разчупването на обикновения разговор, ти се хвалиш, но излиза много самоуверено и без покритие - ти може и да си го вярваш, но не можеш да го предадеш ефективно. Целият разговор не създава емоция, не е лек, от всякъде се усеща желанието да получиш нещо. Инвестицията от нейна страна не е в това, че те следва. Инвестицията е, когато започне да се интересува повече от теб, но това не се забелязва в разказа ти, точно обратното. Дисквалификациите се получават най-успешно, без толкова да ги мислиш. Нужно е да си в подходящото състояние за това, без да имаш нужда да впечатляваш.
Страници: [1] 2 3 ... 38
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines